Lediga jobb TheHerbivore AB i Lund

Se alla lediga jobb från TheHerbivore AB i Lund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lund som finns inom det yrket.

Kock, kökstjänst

Ansök    Jan 24    TheHerbivore AB    Kock, à la carte
Vi söker nu en fantastisk människa till vårt team. Är du vår kock med hjärtat för det växtbaserade köket till vår restaurang i centrala Lund? Erfarenhet av restaurangkök är meriterande. Med ett 100% växtbaserat kök så är även ett intresse för hållbarhet till stor betydelse. Din profil: Du är organiserad och självgående. Du är villig att ta ansvar för att utvecklas. Du är smaksäker, driven och brinner för ditt arbete. Du är noggrann och har öga för detalje... Visa mer
Vi söker nu en fantastisk människa till vårt team. Är du vår kock med hjärtat för det växtbaserade köket till vår restaurang i centrala Lund?
Erfarenhet av restaurangkök är meriterande. Med ett 100% växtbaserat kök så är även ett intresse för hållbarhet till stor betydelse.
Din profil:
Du är organiserad och självgående. Du är villig att ta ansvar för att utvecklas. Du är smaksäker, driven och brinner för ditt arbete. Du är noggrann och har öga för detaljer. Du arbetar bra i team och har hög effektivitet. Du kan hantera stress och ett högt tempo.
Tjänsten kan skräddarsys delvis efter önskemål då vi har många som gärna arbetar extra. 60-100%. Omgående eller inom ett par veckor.
Vi är ett tight team med medvetna gäster och vi vill alltid ha en sund arbetsplats där det finns plats att växa som individ inom yrket.
[email protected] Visa mindre