Lediga jobb som Barnskötare i Lund

Se lediga jobb som Barnskötare i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

Barnskötare 100% till Montessoriförskolan Triangeln

Ansök    Maj 6    Lunds Pastorat    Barnskötare
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och s... Visa mer
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och självkänsla genom att stötta och uppmuntra barnen i deras individuella utveckling och lärande. Montessoriförskolan Triangeln ligger vid Maria Magdalena kyrka i östra Lund och har Svenska kyrkan som huvudman. Vi är en liten förskola med två avdelningar och 30 barn.

Många barn söker plats på vår populära förskola och vi behöver nu utöka arbetslaget med en barnskötare!

Vi söker dig som vill arbeta i ett arbetslag med professionella kollegor och som har erfarenhet av montessoripedagogik.  

Med hög personaltäthet och små barngrupper får du en unik möjlighet att vara närvarande med barnen och bidra till att utveckla förskolans verksamhet. Vi ser gärna att du har intresse för de konfessionella inslagen. Som anställd hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade förskollärare, nyfikna barn och delaktiga föräldrar.

Vi söker dig som:


• är utbildad barnskötare och har erfarenhet av arbete på förskola
• brinner för att ge de yngsta barnen den bästa starten i livet
• är strukturerad, kan sätta gränser för barnen samt ge dem god omvårdnad
• har vana att dokumentera i Unikum och arbeta systematiskt med kvalitetsarbetet
• är självgående men har lätt för att samarbeta och sprider en god kollegial stämning
• har erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov

Vi erbjuder dig:


• engagerade och professionella kollegor
• gott samarbete med föräldrar
• nyfikna, kreativa och kunskapsslukande barn
• kreativ miljö med utrymme för egna projekt och idéer

Tillträde: Augusti 2024

Referenser: Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annons-och rekryteringsföretag.

För information om våra fackliga företrädare ber vi att du kontaktar
HR-avdelningen på telefon:
046-71 87 02 eller 046-71 87 04

Har du skyddade personuppgifter? Läs mer här om hur du söker tjänsten.

För dig med skyddade personuppgifter vill Lunds pastorat erbjuda en så säker ansökningsprocess som möjlighet. Du ska inte ansöka digitalt. För att minimera antalet personer hos arbetsgivaren som har åtkomst till dina personuppgifter ber vi dig i stället att kontakta angiven kontaktperson i annonsen, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess.

Välkommen att ta kontakt! Visa mindre

Montessoripedagog till förskola.

Är du en passionerad och erfaren barnskötare eller förskollärare som brinner för montessoripedagogiken? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock. Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen... Visa mer
Är du en passionerad och erfaren barnskötare eller förskollärare som brinner för montessoripedagogiken? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock.
Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder 3-6 år. Här ansvarar tre pedagoger.
Du har lätt för att skapa relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor samtidigt som du kan förhålla dig professionell.
Du bidrar till barnens lärande genom att tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan hantera situationer på ett lugnt och stabilt sätt.
Då vi är en montessoriförskola värnar vi mycket om vår pedagogik och vår montessoripedagogiska miljö. Vi önskar att du har erfarenhet av montessoripedagogiken eller ett mycket stort intresse för att anamma den.
Som montessoripedagog på Tomegården behöver du vara lugn och positiv samt ha en starkt tro på barnets egna kapacitet och inlärning. "Hjälp mig att hjälpa mig själv" (Maria Montessori).
Då personalstyrkan är liten och vi tillsammans driver verksamheten är det viktigt att du trivs bra med att arbeta i grupp men också kan ta eget initiativ och ansvar för olika områden.
Du är utbildad förskollärare/barnskötare med montessoripedagog utb, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde är önskvärt från 240805 Visa mindre

Barnskötare för månadsvikariat till förskolor i Lunds kommun

Ansök    Feb 22    Lunds kommun    Barnskötare
Om rollen och dina arbetsuppgifter Som vikarierande barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar.  Via oss på BSF Bemanningsenheten kan du erbjudas arbete som barnskötare till månadsvikariat, allt från ca 1 till 6 månader. Vikariatet kommer att vara på någon av kommunens 64 förskolor, anting... Visa mer
Om rollen och dina arbetsuppgifter
Som vikarierande barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande.

Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. 

Via oss på BSF Bemanningsenheten kan du erbjudas arbete som barnskötare till månadsvikariat, allt från ca 1 till 6 månader. Vikariatet kommer att vara på någon av kommunens 64 förskolor, antingen i Lunds stad eller i någon av våra tätorter Dalby, Veberöd, Genarp, Torna Hällestad, Södra Sandby eller Revingeby. Vi kommer att lägga stor vikt vid att matcha din kompetens mot uppdraget på den aktuella förskolan. 

Vi söker dig 
Vi söker dig som har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i förskolans verksamhet. Vi ser det som värdefullt om du har erfarenhet med att arbeta med barn med särskilda behov och är trygg med TAKK el andra likvärdiga kommunikationsverktyg.

Som vikarie är du flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter när det behövs. Du trivs med att arbeta i arbetslag och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.

https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare


Bemanningsenheten
BSF Bemanningsenhet arbetar med att rekrytera och bemanna ut vikarier till våra förskolor. Vi tillsätter behovet av korttidsvikarier när ordinarie medarbetare är frånvarande p.g.a. sjukdom/VAB, men även för planerad frånvaro i form av semester, utbildning eller liknande. Utöver detta tillsätter vi också månadsvikariat och nu söker vi dig som är utbildad barnskötare och vill arbeta hos oss på längre vikariat.

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Feb 13    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan o... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Pysslingen Förskolor Utforskarna söker timvikarie

Nu söker vi timvikarier till Utforskarna Utforskarna är en förskola som ligger en bit utanför Lund, i ett område som heter Linero. På vår förskola är rörelse och fysisk aktivitet en integrerad del av verksamheten. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kollegor? Då kanske ... Visa mer
Nu söker vi timvikarier till Utforskarna

Utforskarna är en förskola som ligger en bit utanför Lund, i ett område som heter Linero. På vår förskola är rörelse och fysisk aktivitet en integrerad del av verksamheten.

Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kollegor? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss!

Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har ett sådant utdrag är du varmt välkommen att höra av dig via mejl till Anna som är platsansvariga och vikarieansvariga hos oss: [email protected]

Varmt välkommen till Utforskarna! Visa mindre

Barnskötare vikariat Montessoriförskola

Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i snart 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock. Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder ... Visa mer
Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i snart 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock.
Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder 3-6 år. Här ansvarar tre pedagoger.
Vi söker nu Dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet med de yngre barnen (1-3 år).
Då vi är en montessoriförskola värnar vi mycket om vår pedagogik och vår montessoripedagogiska miljö. Vi önskar att du har erfarenhet av montessoripedagogiken eller ett mycket stort intresse för att anamma den.
Som montessoribarnskötare på Tomegården behöver du vara lugn och positiv samt ha en starkt tro på barnets egna kapacitet och inlärning. "Hjälp mig att hjälpa mig själv" (Maria Montessori).
Då personalstyrkan är liten och vi tillsammans driver verksamheten är det viktigt att du trivs bra med att arbeta i grupp men också kan ta eget initiativ och ansvar för olika områden.
Tjänsten är ett vikariat på heltid under 5 månader med start 12 feb eller efter överenskommelse. Visa mindre

barnskötare sökes till fristående förskola

Ansök    Nov 29    Minideon Ek. För.    Barnskötare
Minideon Förskolan ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar. Förskolan består av två avdelningar, Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset där barnen är 3-5år. På varje avdelning arbetar en förskollärare samt barnskötare. Vi har en stor härlig gård som inbjuder till lek i pilekojan, båten eller bersån, eller varför inte njuta en stund i växthuset tillsammans med barnen. Vi... Visa mer
Minideon Förskolan ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar. Förskolan består av två avdelningar, Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset där barnen är 3-5år. På varje avdelning arbetar en förskollärare samt barnskötare. Vi har en stor härlig gård som inbjuder till lek i pilekojan, båten eller bersån, eller varför inte njuta en stund i växthuset tillsammans med barnen.


Vi arbetar aktivt efter Läroplanen och främjar rörelse och utelek samtidigt som vi strävar efter hållbar utveckling. Vi har även tillgång till gymnastiksal som barnen går till två gånger i veckan.


Årets utvecklingsområde är "Ateljen i centrum" och vårt mål är att den skapande verksamheten ska blir en naturlig del av den dagliga utbildningen. Vi vill att det ska vara lockande och inspirerande läromiljöer som är tillgängliga för barnen. I år har vi t e x arbetat med projektet från Jord till bord med bidrag från Naturskolan i Lund. Projektets utgångspunkt har varit odling och kreativa lärprocesser, där skapande, naturvetenskap och digitala verktyg fått möta varandra för att utveckla olika mötesplatser och lärandesituationer både inomhus och ute.


Kvalifikationer
Som utbildad barnskötare har du erfarenhet av inskolning, pedagogisk dokumentation, systematiskt kvalitetsarbete och att utifrån Läroplanens strävansmål planera, genomföra, och utveckla verksamheten tillsammans med dina arbetskollegor. Du har gärna vidareutbildning med småbarnspedagogik.


Som person är du lugn, trygg, flexibel och har lätt för att samarbeta och bemöta barn, vårdnadshavare och medarbetare professionellt. Du är närvarande som pedagog och arbetar för att skapa en lärorik och trygg miljö för barnen där omsorg och lära genom lek ligger i fokus. Du ska tycka om att vistas utomhus då en stor del av vår verksamhet sker där. En nyfiken och medforskande pedagog som brinner för estetiska lärprocesser och uttrycksformer och ser miljön som den tredje pedagogen är meriterande.


Du ska ha god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, samt om du har kunskap i TAKK är det ett plus då vi arbetar med barns tidiga språkinlärning och Karlstadmodellen.


Om du vill jobba på en mindre förskola med hög personaltäthet, kostnadsfri pedagogisk lunch, gemensam och enskild planeringstid, 2 utvecklingsdagar/termin, friskvårdsbidrag och nära till beslutsvägarna är denna rätt arbetsplats för dej.


Vi kommer fortlöpande bjuda in sökande till intervju som får träffa våra pedagoger. Vi kommer avsluta annonsering när vi hittar en barnskötare som passar in på vår förskola.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år VT24 - Lund

Ansök    Dec 12    Einar Sports AB    Barnskötare
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Lund. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under våren 2024 med start vecka 5.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Jan 10    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan o... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Pysslingen Utforskarna söker timvikarier

Nu söker vi timvikarier till Utforskarna Utforskarna är en förskola som ligger en bit utanför Lund, i ett område som heter Linero. På vår förskola är rörelse och fysisk aktivitet en integrerad del av verksamheten. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kollegor? Då kanske ... Visa mer
Nu söker vi timvikarier till Utforskarna

Utforskarna är en förskola som ligger en bit utanför Lund, i ett område som heter Linero. På vår förskola är rörelse och fysisk aktivitet en integrerad del av verksamheten.

Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kollegor? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss!

Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har ett sådant utdrag är du varmt välkommen att höra av dig via mejl till Anna som är platsansvariga och vikarieansvariga hos oss: [email protected]

Varmt välkommen till Utforskarna! Visa mindre

Barnskötare till litet föräldrarkooperativ

Valen Valle är en liten förskola på ca 35 barn som drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Förskolan ligger i en vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård, men är samtidigt placerad på behagligt cykelavstånd för dagsutflykter till både parker, bibliotek och naturområden. Förskola är uppdelad i tre avdelningar (med ca 11 barn i vardera). Barngrupperna är åldersintegrerade (1-5 år) och ledas av en förskollärare i nära samarbet... Visa mer
Valen Valle är en liten förskola på ca 35 barn som drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Förskolan ligger i en vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård, men är samtidigt placerad på behagligt cykelavstånd för dagsutflykter till både parker, bibliotek och naturområden.
Förskola är uppdelad i tre avdelningar (med ca 11 barn i vardera). Barngrupperna är åldersintegrerade (1-5 år) och ledas av en förskollärare i nära samarbete med barnskötare, samt med stöttning från rektorn som också är verksam i barngrupp.
För att utveckla oss själva och vår verksamhet lägger vi stor vikt på reflektionstid, diskussioner, dokumentation och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är öppen och engagerad. En pedagog som sätter barnen, leken och det lustfyllda lärandet i centrum för verksamheten och som själv känner lust och nyfikenhet inför att utvecklas och tillsammans med kollegor driva verksamheten framåt.
ÖVRIGT
För att försäkra oss om att du LÄST denna annons, ber vi dig skriva ordet "nordkapare" i mailrubriken till din ansökan.
Vi erbjuder pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.
Tid till reflektion, kollegialtlärande och fortbildning ingår.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.
I den här processen kommer vi att arbeta löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte om du tycker att den låter intressant - vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Visa mindre

Vi söker barnskötare och/eller timvikarier som kan komplettera vårt team!

Vår lilla familjära förskola med max 19 barn och hög personaltäthet söker flexibel barnskötare till vårt team som nu består av 4 pedagoger. Är du den 5:e till vårt team? Om tjänsten: Tidsbegränsad visstidsanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse fram till och med 28/6 2024 men med goda möjligheter till förlängning. Vi kommer kunna erbjuda minst 50%. Vi söker därtill timvikarier! Vi söker dig som är flexibel och har en god förmåga att ... Visa mer
Vår lilla familjära förskola med max 19 barn och hög personaltäthet söker flexibel barnskötare till vårt team som nu består av 4 pedagoger. Är du den 5:e till vårt team?
Om tjänsten: Tidsbegränsad visstidsanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse fram till och med 28/6 2024 men med goda möjligheter till förlängning. Vi kommer kunna erbjuda minst 50%. Vi söker därtill timvikarier!
Vi söker dig som är flexibel och har en god förmåga att samarbeta. Du har en bra barnsyn vilket blir tydligt i ditt bemötande med barnen! Här på Pandan skrattar vi mycket tillsammans och uppskattar om du också bidrar till den positiva atmosfären med din energi. Har du något särskilt intresse välkomnar vi detta!
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskola/skola/fritidsverksamhet.
Som barnskötare i vår lilla verksamhet förväntas du aktivt delta och bidra i arbetet i barngrupp. Här medverkar du, i samarbete med arbetslaget, i vår dagliga pedagogiska verksamhet och dess olika moment såsom måltid, utevistelse, vila, lek och samling.
Om förskolan:
Vi är en liten förskola i centrum som drivs som ett föräldrakooperativ, just nu består vår barngrupp av 17 barn. I vårt kooperativ lägger vi resurser på en hög personaltäthet. Vi ser hur detta skapar goda förutsättningar för våra pedagoger att bedriva en kvalitativ utbildning samt kunna möta varje enskilt barn utifrån sina förutsättningar och behov.
Krav: Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du bör därtill ha erfarenhet av arbete med barn eller erfarenhet från arbete i förskola/skola/fritidshem.
Vi kommer rekrytera löpande och endast kontakta de som är aktuella för tjänsten. Ange i ansökan om du söker tjänsten på visstid eller arbete som timvikarie och berätta gärna lite kring just dina förutsättningar och varför du söker dig till oss på Pandan?
Välkommen in med din ansökan redan idag till [email protected] Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 15    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan oc... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Waldorflekskolan i Hardeberga utanför Lund söker timvikarier

Vill du vikariera på en waldorfförskola? Vi söker timvikarier till våra fina lekskola i Hardeberga. Vi söker i första hand efter dig som brinner för waldorfpedagogik och vi vill att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vår lekskola består av ca 65 barn och 20 medarbetare med 5 avdelningar och är belägen i en ... Visa mer
Vill du vikariera på en waldorfförskola? Vi söker timvikarier till våra fina lekskola i Hardeberga.
Vi söker i första hand efter dig som brinner för waldorfpedagogik och vi vill att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vår lekskola består av ca 65 barn och 20 medarbetare med 5 avdelningar och är belägen i en lugn och vacker bymiljö. Vi har en fantastisk utemiljö med stora trädgårdar, omgivna av åkrar och kulturmark. Vi är granne med grundskolan Lunds Waldorfskola.
Vi är en självförvaltande stiftelse med styrelse och kollegie i tätt samarbete. Det underlättar att ha körkort och bil då vår lekskola är belägen på landsbygden utanför Lund.
Kika gärna in på vår hemsida för mer information på
www.waldorflekskolanihardeberga.se
I samband med att du visar ditt intresse som vikarie och blir kallad till intervju får du praktisk information och en introduktion som ger god inblick i verksamheten.
Varmt välkommen med din intresseanmälan till oss på:
[email protected] Visa mindre

Barnskötare till förskolorna Enestugan och Häckeberga

Ansök    Jul 10    Lunds kommun    Barnskötare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss

Idala förskola, Enestugans- och Häckeberga förskolor ingår i samma rektorsområde i Veberöd och Genarp.

Vi söker nu fyra barnskötare till förskolorna i Genarp, en tjänst på Häckeberga förskola och tre tjänster på Enestugans förskola, varav en tillsvidaretjänst.

I november 2022 flyttade Enestugans förskola in i nya lokaler med totalt sex barngrupper indelade i åldersgrupperna 1–2 år och 3–5 år. Arbetslagen består av förskollärare och barnskötare. Häckeberga förskola har en liknande organisation med sex barngrupper och åldersindelning, och är integrerad med Häckebergaskolan.

Genarp ligger strax utanför Lund med närhet till olika skogsområden och naturreservat. Båda förskolorna erbjuder en utemiljö som skapar stora möjligheter för utomhuspedagogik. Lärmiljöerna inomhus byggs och förändras utifrån barnens intressen i olika projekt. Du hittar oss här: https://goo.gl/maps/g6pA3h3S1Yv7sVjC7 & https://goo.gl/maps/1zbHH6FVXqjCYnYo8- och vi har fri parkering.

Vi arbetar systematiskt för att erbjuda alla barn den undervisning och verksamhet de har rätt till. Vi lägger stor vikt på vår grundverksamhet och anknytningar i ett helhetsperspektiv, för att skapa en trygg förskola för alla, där lärande och undervisning kan få en naturlig plats.

Vi arbetar Emilio Reggioinspirerat som är projektinriktat och våra prioriterade utvecklingsmål är gemensamma för förskolorna i rektorsområdet. Verksamheterna har tillgång till en utvecklingspedagog som är en bärande länk i detta arbete och arbetar med handledning enskilt samt i arbetslag på våra tre förskolor. Vi har även stöd av specialpedagog i vårt arbete med barn i behov av särskilt stöd.

Det kollegiala lärandet står i fokus på våra fem gemensamma kompetensutvecklingsdagar. Vi värnar Bedömning för lärande (BFL) där rektor och biträdande rektor tillsammans med samtalsledare, planerar och genomför utbildning för en fördjupad barnsyn och utveckling. Detta sker i form av samtalsgrupper med forsknings- och evidensbaserat material.

Under hösten 2023 och tre år framåt kommer alla förskolor och skolor i Lunds kommun att arbeta tillsammans med Linnéuniversitetet i ett projekt om Tillgängliga lärmiljöer. Förskolorna har även ett utvecklat arbete med ”Skola för hållbar utveckling” och värdegrundsarbete.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. Du är även delaktig i arbetet med att skapa tillgängliga och stimulerande lärmiljöer där barns inflytande är i fokus.

Du behöver ha kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument för att kunna följa de normer och värden som förskolans läroplan anger. 

Den pedagogiska dokumentationen sker i läroplattformen Unikum och som närvarosystem använder vi Skola 24. För att dela och sprida information mellan medarbetare används G-suite, Unikum och Teams.

Vi söker dig som

har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Utbildning i TAKK är meriterande. Vidare är det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i team med barn med utåtagerande beteende, diabetes samt i behov av särskilt stöd. 

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för hur barn tar till sig kunskap. Du tar gärna egna initiativ till att sätta igång aktiviteter i verksamheten och bidrar till att den utvecklas. Du kommunicerar och samverkar enkelt med barn, vårdnadshavare och kollegor och bemöter din omgivning med ett respektfullt, positivt och lågaffektivt sätt. Du är intresserad av förskolans utvecklingsarbete och förväntas vara drivande i verksamhetens systematiska kvalitetsarbete.

Du har grundläggande digital kompetens och kan använda dig av ovannämnda digitala system. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. 

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. 

Vi ser fram emot din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Extramormor, spansktalande sökes till Malmö/Lund.

Ansök    Sep 1    Goveteran KB    Barntimmeledare
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål.

Inom hemservice är det viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande. Du skall ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och möta varje individ utifrån personens behov och önskemål. Vidare har du en god samarbetsförmåga och ser utveckling som en naturlig del i arbetet.

GOveteran tillhandahåller tjänster inom hemstädning, inklusive storstädning och fönsterputsning hos privatpersoner.

All vår personal har avtalsenlig lön enligt kollektivavtal och är fullt försäkrade. GOveteran innehar F-skattsedel & ansvarsförsäkring.

Arbetsuppgifter
 

Tjänsten avser först och främst barnpassning av en spansktalande, 5-årig flicka och hjälp med lättare hushållsarbete.

Tanken är att ca 3 gånger i veckan, hämta dottern från skolan vid 15-15.30 tiden, sen gå hem och fixa något enklare mellanmål och stanna kvar i ca. 2,5-3 h och leka.

Samtidigt är det väldigt uppskattat om du kan hjälpa till med lättare städning, alltså enbart dammsuga undan, sätta på en tvättmaskin etc, för att underlätta för föräldern.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från barnomsorg, eller hemtjänst.

Som person har du ett stort engagemang, du är ansvarstagande, har social förmåga och en stor portion av empati för andra människor.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Kunna dokumentera enklare uppgifter i dator.
Vi behöver en kopia från belastningsregistret.
Löpande urval sker.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Personliga egenskaper
GOveteran söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor, främst barn i detta fallet och som möter varje individ utifrån individens behov och önskemål.
Inom hemservice är det viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och ser utveckling som en naturlig del i arbetet.

Du måste behärska svenska och spanska i tal.Kunna dokumentera enklare uppgifter i dator.
Vi behöver en kopia från belastningsregistret.
Löpande urval sker.
Varmt välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Vasatorpsvägen

 Helsingborg Visa mindre

Vikariat barnskötare till föräldrarkooperativ

Valen Valle är en liten förskola på ca 35 barn som drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Förskolan ligger i en vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård, men är samtidigt placerad på behagligt cykelavstånd för dagsutflykter till både parker, bibliotek och naturområden. Förskola kommer till hösten vara uppdelad på tre avdelningar med ca 11 barn i vardera. Barngrupperna, som är helt åldersintegrerade (1-5 år) leds av en förs... Visa mer
Valen Valle är en liten förskola på ca 35 barn som drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Förskolan ligger i en vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård, men är samtidigt placerad på behagligt cykelavstånd för dagsutflykter till både parker, bibliotek och naturområden.
Förskola kommer till hösten vara uppdelad på tre avdelningar med ca 11 barn i vardera. Barngrupperna, som är helt åldersintegrerade (1-5 år) leds av en förskollärare i nära samarbete med barnskötare, samt med stöttning från rektorn som också är verksam i barngrupp.
För att utveckla oss själva och vår verksamhet lägger vi stor vikt på reflektionstid, diskussioner, dokumentation och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är öppen och engagerad. En pedagog som sätter barnen, leken och det lustfyllda lärandet i centrum för verksamheten och som själv känner lust och nyfikenhet inför att utvecklas och tillsammans med kollegor driva verksamheten framåt.
ÖVRIGT
För att försäkra oss om att du LÄST denna annons, ber vi dig skriva orden ”mumin” i din ansökan.
Vi erbjuder pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.
Tid till reflektion, kollegialtlärande och fortbildning ingår.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.
I den här processen kommer vi att arbeta löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte om du tycker att den låter intressant - vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Visa mindre

Barnskötare

Om vår förskola: Lantställets förskola ligger centralt i Södra Sandby, Lunds kommun. Vi är en fristående förskola drivs som ett personalkooperativ och har i nuläget 35 barn och är 7 anställda samt en kock. Vi arbetar med inspiration från Reggio Emilias pedagogik och förhållningssätt. För oss är det viktigt att barnen får uttrycka sig på så många olika sätt som möjligt. Vi vill att Lantstället ska vara en plats som väcker lust till undersökande och utforska... Visa mer
Om vår förskola:
Lantställets förskola ligger centralt i Södra Sandby, Lunds kommun. Vi är en fristående förskola drivs som ett personalkooperativ och har i nuläget 35 barn och är 7 anställda samt en kock.
Vi arbetar med inspiration från Reggio Emilias pedagogik och förhållningssätt. För oss är det viktigt att barnen får uttrycka sig på så många olika sätt som möjligt.
Vi vill att Lantstället ska vara en plats som väcker lust till undersökande och utforskande. Där varje barn känner sig värdefull. Vi tänker att varje barn bär på en stor kompetens, en vilja att skapa egen kunskap och ivrighet att förstå sin omvärld. Hos oss ska barnen mötas av lyhörda, nyfikna och kreativa pedagoger som utmanar och lyfter barnens starka sidor.
Av dig som söker: ser vi att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och prioriterar sökande med erfarenhet gällande barn med behov av särskilt stöd samt att arbeta med alternativa kommunikationssätt såsom TAKK och bildstöd.
Vi söker någon som är öppen för att arbeta mellan 75-100%
Intervjuer kommer att ske löpande under sökningstid. Visa mindre

Barnskötare till Dalby och Torna Hällestad förskolor

Ansök    Jun 19    Lunds kommun    Barnskötare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
I Dalby har du naturen tätt inpå med fantastiska Skrylleområdet, Dalby stenbrott och Dalby Söderskog.

I området finns det fem förskolor av varierad storlek som tillsammans rymmer ca 500 barn. Förskolorna i området leds av en rektor och två biträdande rektorer som tillsammans med pedagoger och övrig personal skapar förutsättningar att utveckla förskolorna inom området.

Vi lägger stor vikt vid våra lärmiljöer, både ute och inne. De är föränderliga, anpassas efter barnens intresse, mognad och är pågående projekt. Det är viktigt för oss att lärmiljöerna är tillgängliga för alla med gott om utrymme för att utveckla sin kreativitet och nyfikenhet samt ha inflytande över sin dag på förskolan. Lek, rörelse och utevistelse upptar en stor del av dagens aktiviteter, och vardagssituationer används för att främja barnens utveckling och lärande.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. Du är även delaktig i arbetet med att skapa tillgängliga och stimulerande lärmiljöer där barns inflytande är i fokus.

Du behöver ha kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument för att kunna följa de normer och värden som förskolans läroplan anger. 

I ditt uppdrag kommer du tillsammans med arbetslaget att stötta och vara närvarande för barn med behov av särskilt stöd, verka för dess inkludering i barngruppen samt säkerställa en trygg och stimulerande utveckling för barnet. 

Vi söker dig som
har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Utbildning i TAKK är ett krav.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov, antingen i förskolans verksamhet eller anpassad grundskola. Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete i team med barn med intellektuell funktionsnedsättning, utåtagerande beteende, diabetes, tilläggsdiagnoser samt extraordinära behov. 

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för hur barn tar till sig kunskap. Du tar gärna egna initiativ till att sätta igång aktiviteter i verksamheten och bidrar till att den utvecklas. Du kommunicerar och samverkar enkelt med barn, vårdnadshavare och kollegor och du visar på personlig mognad samt bemöter din omgivning med ett respektfullt, positivt och lågaffektivt sätt.

Du har grundläggande digital kompetens och kan använda dig av olika digitala system. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. 

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. 

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Resurspersonal till Dalby och Torna Hällestad förskolor

Ansök    Jun 19    Lunds kommun    Barnskötare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
I Dalby har du naturen tätt inpå med fantastiska Skrylleområdet, Dalby stenbrott och Dalby Söderskog.

I området finns det fem förskolor av varierad storlek som tillsammans rymmer ca 500 barn. Förskolorna i området leds av en rektor och två biträdande rektorer som tillsammans med pedagoger och övrig personal skapar förutsättningar att utveckla förskolorna inom området.

Vi lägger stor vikt vid våra lärmiljöer, både ute och inne. De är föränderliga, anpassas efter barnens intresse, mognad och är pågående projekt. Det är viktigt för oss att lärmiljöerna är tillgängliga för alla med gott om utrymme för att utveckla sin kreativitet och nyfikenhet samt ha inflytande över sin dag på förskolan. Lek, rörelse och utevistelse upptar en stor del av dagens aktiviteter, och vardagssituationer används för att främja barnens utveckling och lärande.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. Du är även delaktig i arbetet med att skapa tillgängliga och stimulerande lärmiljöer där barns inflytande är i fokus.

Du behöver ha kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument för att kunna följa de normer och värden som förskolans läroplan anger. 

I ditt uppdrag kommer du tillsammans med arbetslaget att stötta och vara närvarande för barn med behov av särskilt stöd, verka för dess inkludering i barngruppen samt säkerställa en trygg och stimulerande utveckling för barnet. 

Vi söker dig som
har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i förskolans verksamhet och/eller anpassad grundskola. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i team med barn med intellektuell funktionsnedsättning, utåtagerande beteende, diabetes, tilläggsdiagnoser samt extraordinära behov. 

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för hur barn tar till sig kunskap. Du tar gärna egna initiativ till att sätta igång aktiviteter i verksamheten och bidrar till att den utvecklas. Du kommunicerar och samverkar enkelt med barn, vårdnadshavare och kollegor och du visar på personlig mognad samt bemöter din omgivning med ett respektfullt, positivt och lågaffektivt sätt.

Du har grundläggande digital kompetens och kan använda dig av olika digitala system. Det är meriterande om du även har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och utbildning i TAKK.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. 

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Timvikarie sökes

I Ur och Skur Fröerna i Dalby söker omgående timvikarier. Är du barnskötare och bor i Dalby med omnejd? Vi letar efter dig som är intresserad av att jobba extra, "hoppa in" vid behov, enstaka dagar/timmar. Det är bra om du kan vara på plats inom kort varsel då vi inte alltid vet i förväg vilket behov vi har. Är du en barnskötare med god kommunikativ och intiativtagande förmåga som tycker om att jobba i och nära naturen då är du kanske den vi söker! Nyfik... Visa mer
I Ur och Skur Fröerna i Dalby söker omgående timvikarier.
Är du barnskötare och bor i Dalby med omnejd? Vi letar efter dig som är intresserad av att jobba extra, "hoppa in" vid behov, enstaka dagar/timmar. Det är bra om du kan vara på plats inom kort varsel då vi inte alltid vet i förväg vilket behov vi har.
Är du en barnskötare med god kommunikativ och intiativtagande förmåga som tycker om att jobba i och nära naturen då är du kanske den vi söker!
Nyfiken? tveka inte med att höra av dig


Skicka ditt CV till [email protected]
Eller ring 0708-814803 Visa mindre

Barnskötartjänst

Vi söker dig som vill arbeta enligt Montessoripedagogiken som barnskötare och extra resurs på vår förskola. Ett vikariat på 100% fram till mitten på juli 2023 med både öppningar och stängningar på schemat. Du är glad, nyfiken, kreativ och lösningsorienterad och trivs med att vara dig själv. Du har ett stort intresse för barn, deras individuella behov och utveckling. Viktigt är att du trivs med människor, kan samarbeta, ta eget ansvar. Du måste ha en god fö... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta enligt Montessoripedagogiken som barnskötare och extra resurs på vår förskola. Ett vikariat på 100% fram till mitten på juli 2023 med både öppningar och stängningar på schemat.
Du är glad, nyfiken, kreativ och lösningsorienterad och trivs med att vara dig själv. Du har ett stort intresse för barn, deras individuella behov och utveckling. Viktigt är att du trivs med människor, kan samarbeta, ta eget ansvar. Du måste ha en god förståelse och kunna kommunicera på det svenska språket. Du ska vara med och skapa en lugn och trygg miljö där barnen kan växa och utvecklas och bidra till att bygga tillitsfulla relationer med barn och föräldrar.
Vi ser helst att du har Barnskötarutbildning och/eller erfarenhet från att jobba i en förskola. Montessoriutbildning och/eller erfarenhet/intresse av Montessoripedagogiken ser vi som en stor merit.
Montessoriförskolan Färgsolen ligger på Stralsundsvägen 31 i Lund och har ca 45 barn och 8 pedagoger. Förskolan har en förberedd pedagogisk miljö med 3 avdelningar och en stor utemiljö där vi är mycket med barnen i alla väder.
Vi bedriver vår verksamhet utifrån Läroplanen för förskolan med Montessoripedagogiken som grund. Förskolan är en enskild lärardriven förskola och har kollektivavtal genom Fremia.
Låter det intressant - vänta inte, vi påbörjar vår rekrytering på en gång.
Varmt välkommen med din ansökan!


OBS! Vi undanbeder oss vänligen men bestämt all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Timvikarier till förskolan i Veberöd och Genarp

Ansök    Mar 15    Lunds kommun    Barnskötare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Två av tätorterna i Lunds kommun är Veberöd och Genarp.

Här finns sammanlagt sex förskolor. I Genarp finns Häckeberga och Enestugan. I Veberöd finns Idala, Parkstugan, Lammet och Tegel. Skolorna är belägna med närhet till naturen och med gångavstånd till flera grönområden. Detta gör att den grönskande omgivningarna i många fall ingår som ett naturligt inslag i undervisningen och stimulerar barnens nyfikenhet och lusten att utforska.

Arbetsuppgifter
Som timvikarie du en extraresurs för förskolans personal. Du är behjälplig vid barnens lekar, aktiviteter, måltider och sovstunder. 

Vi söker dig som
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Veberöd och/eller Genarp. Som timvikarie är du en viktig resurs när ordinarie personal är borta från arbetet. Du ska då med kort varsel kunna hoppa in och arbeta. Du kommer främst att vara timanställd, men det kommer att finnas möjligheter till längre vikariat. 

Du som söker ska ha slutfört gymnasiet och ha ett stort intresse för att arbeta med barn. Detta är en chans för dig som vill prova på arbetet som barnskötare. Har du inte arbetat tidigare med barn men kanske funderar på att utbilda dig till barnskötare eller förskollärare, är detta en möjlighet att se om detta arbete skulle passa dig innan du bestämmer dig för studier. 

Du som är utbildad kock, köksbiträde eller har dokumenterad erfarenhet av arbete i kök, liksom du som har erfarenhet av lokalvård är också varmt välkommen att söka. 

Tänk på att som timvikarie kommer du att få arbeta på flera förskolor vilket betyder att du måste trivas med att träffa, prata och arbeta tillsammans med många olika människor; detta är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet.

Du bör bo på ett sätt i förhållande till Veberöd och/eller Genarp så att du kan ta dig till arbetet inom rimlig tid. Har du inte egen bil bör du ha möjlighet att ta dig till arbetet med kollektivtrafik.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av professionellt arbete med barn och är utbildad barnskötare, eller förskollärare. 

Är du nyutbildad barnskötare, eller förskollärare och har hunnit arbeta ett tag, men inte tidigare jobbat i Lunds kommun, kan detta vara en ingång för att prova på arbetet på några av våra förskolor innan du bestämmer dig för vilken som passar dig bäst. Visa mindre

En extra mormor/farmor - Barnpassning i Lund med omnejd

Ansök    Feb 17    Veterankraft AB    Barnskötare
Om företaget Veterankraft är en arbetsplats för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift ... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en arbetsplats för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.

Veterankraft Lund är ett familjärt och drivande kontor som vill erbjuda dig som veteran en trygg och härlig arbetsplats. Vi tycker att det ska vara roligt att arbeta med oss som ett team där vi har kunden i fokus. Du väljer dina uppdrag och hur mycket du vill arbeta.

Om tjänsten
Vi är i behov av veteraner som kan tänka sig arbeta med barnpassning till familjer i Lund med omnejd.

Du ska kunna stå för PEGG. Det som genomsyrar oss på Veterankraft är PEGG = Professionalism, Engagemang, Glädje, Gemenskap

Dina arbetsuppgifter
Beroende på familjen så söker vi både veteraner som kan tänka sig arbeta med barnpassning vid behov eller regelbundna tider.
När vi tillsätter denna typ av uppdrag så får man en och samma familj som man hjälper för att skapa relation och trygghet familjer och veteran emellan.Vem är du?
Du har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar, skola, förskola, fritids eller liknade.
Du är en pigg, trygg, social veteran.
Du är lösningsfokuserad för att utföra ditt arbete på bästa sätt.
Du är serviceinriktad och har kunden i fokus,
Meriterande om du är barnskötare, förskolelärare, lärare eller annan likande utbildning.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Skicka gärna CV och personligt brev. Visa mindre

Minideon Förskola Barnskötare vikariat 80-90%

Ansök    Mar 5    Minideon Ek. För.    Barnskötare
Minideon förskola ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar. Förskolan består av två avdelningar; Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset 3-5 år, där de anställda är utbildade förskollärare och barnskötare. Vi arbetar aktivt efter Läroplanen och främjar rörelse och utelek samtidigt som vi strävar efter hållbar utveckling. Vi har en egen kock i köket som lagar all mat, en sto... Visa mer
Minideon förskola ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar.
Förskolan består av två avdelningar; Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset 3-5 år, där de anställda är utbildade förskollärare och barnskötare.
Vi arbetar aktivt efter Läroplanen och främjar rörelse och utelek samtidigt som vi strävar efter hållbar utveckling.
Vi har en egen kock i köket som lagar all mat, en stor och härlig gård som inbjuder till lek i pilekojan, båten eller i bersån. Eller varför inte njuta en stund i växthuset tillsammans med barnen. Vi söker nu en utbildad barnskötare, som tycker om att vistas utomhus då en stor del av vår verksamhet sker där, till småbarnsavdelningen Kalaskulan. Som person är du trygg, flexibel, lugn, har lätt för att samarbeta och bemöta barn, personal och föräldrar professionellt. Du är närvarande som pedagog och arbetar för att skapa en lärorik och trygg miljö där omsorg och leken ligger i fokus
Du ska ha god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, samt om du har kunskap i TAKK är det ett plus då vi arbetar mycket med barns tidiga språkinlärning.
Som barnskötare på Minideon kommer du arbeta i ett härligt och glatt arbetslag bestående av två erfarna pedagoger. Barngruppen på Kalaskulan består av 13 barn i åldern 1-3år. Vi lägger stor vikt vid på en fungerande grundverksamhet, att alla barn får en bra start och känner sig trygga med personal, varandra och verksamheten.
Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på 80-90% med start snarast möjligt, t.o.m. 30/4 -23, med ev. chans till förlängning.
Lön enligt kollektivavtal- Fremia
Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning.
Intervjuer kommer ske löpande. Så vänligen skicka in cv och personlig brev så fort som möjligt
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat och då tas annonsen bort.
Vi undanbeder oss bestämt kontakt med rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Feb 13    Malmö Personal AB    Barnskötare
Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassnings tjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkn... Visa mer
Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassnings tjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Timvikarie sökes till Pysslingen Utforskarna

Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier! Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor. För att veta mer om förskolan och vår profil får du gärna läsa på vå... Visa mer
Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier!

Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor. För att veta mer om förskolan och vår profil får du gärna läsa på vår hemsida www.pysslingen.se/utforskarna.

Om rollen
Som timvikarie arbetar du i barngrupp med barn mellan 1-5 år på Utforskarna i Lund.
Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du har goda kunskaper i svenska språket och ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet.

Vi söker dig som:

• har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är inlyssnande och respektfull
• har uppdraget i fokusAnställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor via e-post: [email protected] Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Feb 13    Malmö Personal AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personal... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Barnskötare till föräldrarkooperativ

Valen Valle är en liten förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Vår förskola är placerad i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära. Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare möter varje barn med lust och nyfikenhet. Vår förskola är uppdelad på två avdelningar, yngre och äldre barn. Vi är i dagsläget ca 35 barn och åtta i pe... Visa mer
Valen Valle är en liten förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Vår förskola är placerad i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare möter varje barn med lust och nyfikenhet.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar, yngre och äldre barn. Vi är i dagsläget ca 35 barn och åtta i personalgruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Som känner lust och nyfikenhet att få utveckla en fin liten verksamhet tillsammans med nya kollegor där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.
Vår önskan är att du som barnskötare:
-Medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.
Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
ÖVRIGT
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Ges tid till reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.
Vi ser framemot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Tillsättning är omgående så vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer.
Ansökan sker via e-mail.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort media val och undanbeder oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Visa mindre

Barnskötare till Plommonets förskola

Ansök    Jan 30    Lunds kommun    Barnskötare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Vårt rektorsområde består av fyra centralt belägna förskolor, Arken, Plommonet, Studentkåren och Tuna samt öppna förskolan Söderlek.

Området leds gemensamt av rektor och biträdande rektor och vi har vår egen specialpedagog som stödjer arbetslagen vid behov.

Plommonets förskola är en liten förskola med två avdelningar och en utemiljö där lärmiljöerna utomhus är lika framträdande som de inomhus.

Vår vision är att barnen ska bli trygga, sociala och nyfikna individer, som kan söka och ta emot kunskap i ett livslångt lärande. Lunds kommun strävar mot en utbildning i världsklass och till att sätta grunden till blivande världsmedborgare genom vårt välfungerande SKA-arbete. För att nå dit har vi i rektorsområdet gemensamma planeringstider i ämnesteam tillsammans med pedagoger från de andra förskolorna. Vi har ett gemensamt, föränderligt pedagogiskt verktyg som uppdateras årligen, med tid avsatt för arbetslagen 2 ggr/månad för planering, dokumentation, reflektion och utvärdering kring barnens lärande i relation till undervisningen. Undervisningen utgår från urval av läroplansmål under vårt årliga treterminssystem, och styrs av barnens tidigare erfarenheter, kunskaper, intressen och behov.

Vi har en gemensam verksamhetsplan på våra förskolor som vi använder som ett redskap för att hålla vårt uppdrag levande. Den ska stödja vårt arbete i att sträva mot en likvärdig förskola med hög kvalitet. Vi vill också att verksamhetsplanen ska belysa vårt arbete och förhållningssätt i utbildningen gentemot vårdnadshavare och andra intressenter.

Vi vill att lärmiljöerna på våra förskolor ska utstråla nyfikenhet, kreativitet och glädje. En lärmiljö hos oss ska vara tydlig och bjuda in till självständighet för barnen. En självständig lärmiljö innebär för oss att materialet är tillgängligt för barnen och är placerat i deras nivå och vi arbetar ständigt med att våra miljöer ska ha en tydlighet och struktur så att barnen vet var olika material och saker finns. Även våra utomhusmiljöer är en viktig del av den pedagogiska verksamheten då mycket av vår utbildning och undervisning sker här. Vi vill att våra utemiljöer ska vara utmanande för barnens utveckling, såväl fysiskt som psykiskt och socialt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är ditt uppdrag att tillsammans med dina kollegor se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du som barnskötare är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans i arbetslaget ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån sina erfarenheter och förutsättningar. Ni arbetar tillsammans för att skapa tillgängliga lärmiljöer där barns inflytande och delaktighet är i fokus.

Som barnskötare är du aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten.

Som barnskötare har du kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument. Du följer de normer och värden som förskolans läroplan anger och bidrar till att genomföra förskolans uppdrag. 

Vi söker dig som
är utbildad barnskötare eller har en annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i förskolans verksamhet samt har grundläggande digitala kunskaper. Vidare är du en positiv, flexibel, engagerad, ansvarsfull person med god samarbetsförmåga. Du har ett gott bemötande och du har lätt för att kommunicera och samverka med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och utbildning i TAKK.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du ansöker så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Timvikarie på Förskolan Prästkragen och Montessoriförskolan Triangeln.

Ansök    Jan 25    Lunds Pastorat    Barnskötare
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och s... Visa mer
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och självkänsla genom att stötta och uppmuntra barnen i deras individuella utveckling och lärande. Nu söker vi dig som vill arbeta extra som timvikarie på Förskolan Prästkragen och Montessoriförskolan Triangeln.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att genomföra aktiviteter och ta hand om barnen i förskolegruppen. I början arbetar du alltid tillsammans med ordinarie personal.

Vi söker dig som är ansvarstagande, hjälpsam, stresstålig och snabb på att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har vana vid att arbeta med barn. Visa mindre

Barnskötare/erfarenhet att arbeta med barn

Om jobbet Förskolan Framtiden är ett föräldrakooperativ i Sankt Lars parken i Lund. Vår målsättning är att erbjuda barnomsorg av högsta kvalité. På förskolan går cirka 50 barn fördelade på tre åldersblandade avdelningar. På förskolan lägger vi stor vikt vid att ha hög personaltäthet och utbildad personal. Vi har därför valt att ha två förskollärare och en barnskötare per avdelning samt en fastanställd pooltjänst som alternerar i huset utefter behov. Vi läg... Visa mer
Om jobbet
Förskolan Framtiden är ett föräldrakooperativ i Sankt Lars parken i Lund. Vår målsättning är att erbjuda barnomsorg av högsta kvalité. På förskolan går cirka 50 barn fördelade på tre åldersblandade avdelningar. På förskolan lägger vi stor vikt vid att ha hög personaltäthet och utbildad personal. Vi har därför valt att ha två förskollärare och en barnskötare per avdelning samt en fastanställd pooltjänst som alternerar i huset utefter behov.
Vi lägger stor vikt vid att skapa förtroendefulla relationer. Vi ser barnen som medkonstruktörer till kunskap. Barnens tankar är viktiga och när de tar till sig världen via alla sina sinnen, har vi vuxna ett ansvar för att lyssna på och uppmuntra deras funderingar.
För att kunna stimulera barnen på bästa möjliga sätt jobbar vi projektinriktat. Det innebär att vi genom noggrant lyssnande på barnen och genom att utgå från deras intressen väljer vägar inom något vi vill utforska tillsammans, för att på bästa sätt kunna gynna dialoger och kreativitet.
För att kunna utmana på bästa sätt arbetar vi med olika fokusområden utifrån läroplanen och vi ser den pedagogiska miljön som viktig för barns lärande.
Vi ser leken som ett viktigt verktyg i arbetet med barnen. Leken är en grund för utveckling och lärande. I leken övas och befästs såväl sociala, fysiska som kognitiva förmågor.
Varför ska du söka jobb hos oss
Förskolan Framtiden är placerad i natursköna Sankt Lars parken i Lund med närhet till fina grönområde. Vi erbjuder dig att arbeta på en förskola med utbildad, engagerad och positiv personal där du har stor möjlighet att känna delaktighet. På förskolan råder det ett gott samarbete mellan styrelse och personal för att tillsammans skapa en inspirerande och utvecklande miljö.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta med barn.
75-100 % timanställning från 24/1-2023 - 31/3-2023 med möjlighet till förlängning. Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Jan 15    Malmö Personal AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen int... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Jan 15    Malmö Personal AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen int... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Waldorflekskolan i Hardeberga utanför Lund söker timvikarier

Är du intresserad av att vikariera på en waldorfförskola? Vi söker timvikarier (kan vara både en fast dag eller vid behov) till våra fina lekskola i Hardeberga. Vi söker i första hand efter dig som brinner för waldorfpedagogik och vi vill att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vår lekskola består av ca 65 bar... Visa mer
Är du intresserad av att vikariera på en waldorfförskola? Vi söker timvikarier (kan vara både en fast dag eller vid behov) till våra fina lekskola i Hardeberga.
Vi söker i första hand efter dig som brinner för waldorfpedagogik och vi vill att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vår lekskola består av ca 65 barn och 20 medarbetare med 5 avdelningar och är belägen i en lugn och vacker bymiljö. Vi har en fantastisk utemiljö med stora trädgårdar, omgivna av åkrar och kulturmark. Vi är granne med grundskolan Lunds Waldorfskola.
Vi är en självförvaltande stiftelse med styrelse och kollegie i tätt samarbete. Det underlättar att ha körkort och bil då vår lekskola är belägen på landsbygden utanför Lund.
Kika gärna in på vår hemsida för mer information på
www.waldorflekskolanihardeberga.se
Varmt välkommen med din intresseanmälan till oss på:
[email protected] Visa mindre

Vikarie till förskolan

Tycker du att arbete med yngre barn är viktigt och vill du lägga ditt engagemang i arbetet på en förskola? Då är Freinetskolans förskola en intressant arbetsplats för dig. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta med yngre barn. Det är meriterande men inte ett krav om du har en lärarexamen och/eller motsvarande. Det är också meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från yrket. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmå... Visa mer
Tycker du att arbete med yngre barn är viktigt och vill du lägga ditt engagemang i arbetet på en förskola? Då är Freinetskolans förskola en intressant arbetsplats för dig.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta med yngre barn. Det är meriterande men inte ett krav om du har en lärarexamen och/eller motsvarande. Det är också meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från yrket.


Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation.


Du har ett stort intresse för att engagera dig i den pedagogiska verksamheten. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje barn utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv barnsyn
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med de äldre barnen i vår förskola och vara en del av ett arbetslag som arbetar med att organisera och planera en stimulerande verksamhet i förskolan. Du kommer också att att vara en del av hela Freinetskolans arbetsplats, som innebär samarbete med andra kollegor på skolan. Du kommer att arbeta med alla förekommande praktiska uppgifter som finns i en förskola.
Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i verksamheten.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i verksamheten/ undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen/verksamheten på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Tillsvidaretjänst
Anställningsform: Semestertjänst
Omfattning: 100%
Tillträde: snarast
Lönetyp: Månadslön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, [email protected] eller till postadress Freinetskolan i Lund, S:t Lars väg 7, 222 70 Lund.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
#jobbjustnu Visa mindre

Timvikarie till IUS förskola

I ur och Skur Fröernas förskola i Dalby söker omgående timvikarier! kanske är just du den vi söker? Är du utbildad barnskötare eller förskollärare, eller studerar du till något av yrkena? Kanske är du nyfiken på att prova arbete inom förskolan inför en framtida utbildning eller vill arbeta extra vid sidan av studierna? Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie när vår ordinarie personal inte är på plats, som timvikarie är du en värdefull o... Visa mer
I ur och Skur Fröernas förskola i Dalby söker omgående timvikarier! kanske är just du den vi söker? Är du utbildad barnskötare eller förskollärare, eller studerar du till något av yrkena? Kanske är du nyfiken på att prova arbete inom förskolan inför en framtida utbildning eller vill arbeta extra vid sidan av studierna? Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie när vår ordinarie personal inte är på plats, som timvikarie är du en värdefull och uppskattad resurs. Vår förskola är en liten enhet med två 1-5 års avdelningar och 38 barn. Vi använder oss av I Ur och Skur pedagogik vilket innebär bl.a. att utvecklande och lärande sker i samspel med naturen, tillsammans med engagerade pedagoger.
låter det intressant så tveka inte att höra av er! Visa mindre

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Ansök    Dec 6    Cosmopolitan Minds AB    Barnskötare
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. För att få arbet... Visa mer
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser.
Skicka en kort presentation om dig själv och varför du vill arbeta som timvikarie hos oss. Ansökningar utan presentation besvarar ej. Visa mindre

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Ansök    Nov 2    Cosmopolitan Minds AB    Barnskötare
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. För att få arb... Visa mer
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser.
Skicka en kort presentation om dig själv och varför du vill arbeta som timvikarie hos oss. Ansökningar utan presentation besvarar ej. Visa mindre

Minideon Förskola söker Barnskötare/Förskollärare

Ansök    Dec 1    Minideon Ek. För.    Barnskötare
Vi söker nu en utbildad barnskötare eller förskollärare på en visstidsanställning under perioden 16 januari 2023 to m 15 januari 2024, på ca 85-90% Minideon Förskolan ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar. Förskolan består av två avdelningar, Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset där barnen är 3-5år. På varje avdelning arbetar 3 pedagoger som är utbildade förskollärare... Visa mer
Vi söker nu en utbildad barnskötare eller förskollärare på en visstidsanställning under perioden 16 januari 2023 to m 15 januari 2024, på ca 85-90%
Minideon Förskolan ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar. Förskolan består av två avdelningar, Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset där barnen är 3-5år. På varje avdelning arbetar 3 pedagoger som är utbildade förskollärare samt barnskötare. Vi har en stor härlig gård som inbjuder till lek i pilekojan, båten eller bersån, eller varför inte njuta en stund i växthuset tillsammans med barnen.
Vi arbetar aktivt efter Läroplanen och främjar rörelse och utelek samtidigt som vi strävar efter hållbar utveckling. Vi har även tillgång till gymnastiksal som barnen går till en gång i veckan.
Årets utvecklingsområde är "Ateljen i centrum" och vårt mål är att den skapande verksamheten ska blir en naturlig del av den dagliga utbildningen. Vi vil att det ska finnas lockande och inspirerande lärmiljöer som är tillgängliga för barnen. I år har vi tex arbetat med projektet från Jord till bord med bidrag från Naturskolan i Lund. Projektets utgångspunkt har varit odling och kreativa lärprocesser, där skapande, naturvetenskap och digitala verktyg fått möta varandra för att utveckla olika mötesplatser och lärandesituationer både inomhus och ute.
Kvalifikationer
Som utbildad barnskötare/förskollärare har du erfarenhet av inskolning, pedagogisk dokumentation, systematiskt kvalitetsarbete och att utifrån Läroplanen strävansmål planera, genomföra, och utveckla verksamheten tillsammans med dina arbetskollegor.
Som person är du lugn, trygg, flexibel och har lätt för att samarbeta och bemöta barn, vårdnadshavare och medarbetare professionellt. Du är närvarande som pedagog och arbetar för att skapa en lärorik och trygg miljö för barnen där omsorg och lära genom lek ligger i fokus. Du ska tycka om att vistas utomhus då en stor del av vår verksamhet sker där. En nyfiken och medforskande pedagog som brinner för estetiska lärprocesser och uttrycksformer och ser miljön som den tredje pedagogen är meriterande.
Du ska ha god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, samt om du har kunskap i TAKK är det ett plus då vi arbetar med barns tidiga språkinlärning och Karlstadmodellen.
Om du vill jobba på en mindre förskola med hög personaltäthet, kostnadsfri pedagogisk lunch, gemensam och enskild planeringstid, 2 utvecklingsdagar/termin, friskvårdsbidrag och nära till beslutsvägarna är du
Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
Tjänsten är ett vikariat för studieledig personal på 85-90% med start den 16/1-23 tom 15/1 -24
Lön enligt kollektiv avtal- Fremia
Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Så vänligen skicka in cv och personlig brev så fort som möjligt
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen och då tas annonsen bort.
Vi undanbeder oss bestämt kontakt med rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Välkommen till Förskolan Pandan i Lund!

Vi är en liten förskola som drivs som ett föräldrakooperativ. Just nu har vi totalt 15 barn i vår åldersblandade grupp och söker en ny kollega. I vårt kooperativ värdesätter vi och lägger våra resurser på en hög personaltäthet, vilket ger goda förutsättningar för att bedriva en kvalitativ utbildning så väl som att kunna möta varje enskilt barn utifrån dess förutsättningar och behov. Nu behöver vi en 5:e pedagog i vårt team! Beskrivning av tjänsten: Vi sö... Visa mer
Vi är en liten förskola som drivs som ett föräldrakooperativ. Just nu har vi totalt 15 barn i vår åldersblandade grupp och söker en ny kollega. I vårt kooperativ värdesätter vi och lägger våra resurser på en hög personaltäthet, vilket ger goda förutsättningar för att bedriva en kvalitativ utbildning så väl som att kunna möta varje enskilt barn utifrån dess förutsättningar och behov. Nu behöver vi en 5:e pedagog i vårt team!


Beskrivning av tjänsten:
Vi söker en pedagog med erfarenhet och/eller relevant utbildning. Någon som brinner för ditt yrke och barns utveckling, som vill arbeta i team och tillsammans med arbetslaget skapa en bra och positiv arbetsplats. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och andra styrdokument.


Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder arbete i liten barngrupp med allt det innebär, närhet till beslut och handling, goda möjligheter till inflytande, bra arbetstider, pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Du har tidigare erfarenhet av arbete inom förskola/fritids/ annan pedagogisk verksamhet
- Du har goda förmågor att skapa trygga barn och vårdnadshavare.
- Du kommunicerar väl i svenska språket i både tal och skrift.
- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje!
- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en trygg och varm person, positiv, kreativ och handlingskraftig, har höga ambitioner och ett ansvarsfullt beteende.
- Du visar respekt och lyhördhet för barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning.


Lite mer om förskolan:
Att vi är ett föräldrakooperativ innebär att vi är organiserade som en ekonomisk förening och att huvudman är föräldrar som sitter i styrelsen. Föräldrar kan ha andra uppdrag som t.ex. vaktmästeri och trädgård men har inget arbete i barngrupp utan detta överlåts till vår kompetenta och varma personalgrupp. Kooperativformen möjliggör korta beslutsvägar och att ta initiativ är något som vi värdesätter. Hos oss har du alla chanser i världen att vara med och forma verksamheten! Har du något särskilt intresse eller liknande välkomnar vi detta!


Vi ser fram emot att få möta dig som vill vara med och utveckla vår lilla förskola tillsammans med goda kollegor och engagerade föräldrar! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Lund

Ansök    Okt 31    Einar Sports AB    Barntimmeledare
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Lund. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Pysslingen förskolor söker barnskötare med brinnande intresse för rörelse

Utforskarna växer och nu behöver vi dig - världens bästa barnskötare! Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil. Hos oss är rörelse en metod för undervisnin... Visa mer
Utforskarna växer och nu behöver vi dig - världens bästa barnskötare!
Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet dagligen, vi samarbetar med olika idrottsföreningar, barnen får prova på olika idrottsformer och vi har ett eget rörelserum på förskolan. Vårt arbetssätt bygger också på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan erbjuder vi en utbildning av hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Om tjänsten
Vi söker dig, utbildade, utvecklingsinriktade barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. På Utforskarna har vi högt uppdragsfokus och du som blir vår nya kollega är därför väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och kan omsätta läroplanens mål till såväl planerade aktiviteter som spontan undervisning i arbetet med barnen. Du är positiv, lösningsfokuserad, och har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av vår eget webbverktyg Mitt Pysslingen. Vi erbjuder dig arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (3000 kr/läsår).

Övrig information
Denna tjänst är en 100% tillsvidaretjänst med tillträde i november. Vi kommer påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in dina ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor: Kajsa Nyström: [email protected] eller biträdande rektor: Amanda Sjöberg: [email protected]

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök här. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mejl. Beställ gärna redan idag ett utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Resursperson till förskola

Ansök    Nov 2    Gladan, Ekonomisk Fören    Barnskötare
Anställning Omfattning: 50% - kan diskuteras Lön: Månadslön Tillträde: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2022-11-30 Om oss Glada Ankans förskola ligger i Dörröd utanför Veberöd. Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har varit igång sedan 1992. Barngruppen består av barn 1-5 år och vi har 18-20 platser. Förskolan är belägen med skog, natur och djur som närmsta granne vilket vi använder som en naturlig del i vår lärmiljö och pedagogiska ... Visa mer
Anställning
Omfattning: 50% - kan diskuteras
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-11-30


Om oss
Glada Ankans förskola ligger i Dörröd utanför Veberöd. Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har varit igång sedan 1992. Barngruppen består av barn 1-5 år och vi har 18-20 platser. Förskolan är belägen med skog, natur och djur som närmsta granne vilket vi använder som en naturlig del i vår lärmiljö och pedagogiska verksamhet. Vi har en härlig kreativ gård där det finns stora möjligheter att påverka och skapa olika lärmiljöer tillsammans med barn och kollegor. Vår kock lagar näringsrik, närproducerad och till största delen ekologisk mat i vårt eget kök och till sommaren kommer barnen kunna äta maten av vår egen skörd i köksträdgården. Föräldraföreningen har en ambition att det ska finnas hög bemanning på förskolan vilket gör att vi kan dela vår barngrupp i mindre grupper. Vi har ett digitalt verktyg, TYRA, där vi dokumenterar vår undervisning och följer barnens utveckling. Läs gärna mer på vår hemsida (https://glada-ankan.se) och instagram (_glada_ankan) om vår verksamhet.
Arbetsuppgifter
Nu söker vi elevresurs till ett barn med autism som behöver stöd i vardagen på förskolan. Vi söker en pedagog med stort intresse och engagemang för att arbeta med barn som har diagnos inom autismspektrat. Arbetet innebär att vara en resurs för ett barn i behov av särskilt stöd. Som resurs kommer du att följa och stötta barnet i den dagliga verksamheten i barngruppen. I arbetet ingår att ha en tät föräldrakontakt samt kontakt med stödfunktioner utanför förskolan.
Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har erfarenhet av arbete i förskola och har med stor fördel erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd, gärna erfarenhet och kunskap inom autism. Du är drivande och aktiv och har ett stort intresse för barns lärande och utveckling. Du har god kännedom om förskolans styrdokument och kan reflektera och dokumentera. Detta kräver att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift, samt stor datavana. Du har intresse och förmåga att samarbeta med kollegor och hitta goda samverkansformer för bästa tänkbara föräldrakontakt. Goda kunskaper om funktionsvariationen autism och erfarenhet av liknande arbete på förskola är meriterande.
Du är utbildad barnskötare på barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet eller via vuxenutbildning eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Som person är du relationsskapande, samarbetsvillig och lyhörd till din omgivning. Du har förmåga att organisera efter förskolans mål, samtidigt som vi ser att du är anpassningsbar när vardagen bjuder på oförutsedda händelser. Självklart har du ett stort engagemang och ett prestigelöst ledarskap. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.
Du ser dig som en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus, där relationen utgör en viktig grund. Tillsammans med dina kollegor skapar ni de bästa förutsättningarna för barnen att utveckla sitt bästa jag.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]
Vi tillämpar löpande rekrytering. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Ansök    Aug 17    Cosmopolitan Minds AB    Barnskötare
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Min förhoppning ... Visa mer
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Min förhoppning är att du kan hoppa in där du bäst behövs.
Intervjuer sker löpande så tveka inte att höra av dig!
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser. Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Aug 28    Veteranklubben AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen int... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Timvikarie förskola

Ansök    Sep 4    Gladan, Ekonomisk Fören    Barnskötare
Vill du jobba extra på en av Skånes förmodligen mest personaltäta förskolor? Nu söker vi timvikarie till Glada Ankans förskola! Vi behöver en extra person som kan följa med på våra utflykter i skogen samt extra stöttning i vår utökade satsning på den pedagogiska verksamheten. Vi finns i Dörröd vid foten av Romeleåsen bredvid hästhagar, skog och åkermark och är mycket utomhus. Vår kock lagar näringsrik, närproducerad och nästan helt ekologisk mat i vårt e... Visa mer
Vill du jobba extra på en av Skånes förmodligen mest personaltäta förskolor?
Nu söker vi timvikarie till Glada Ankans förskola! Vi behöver en extra person som kan följa med på våra utflykter i skogen samt extra stöttning i vår utökade satsning på den pedagogiska verksamheten.
Vi finns i Dörröd vid foten av Romeleåsen bredvid hästhagar, skog och åkermark och är mycket utomhus. Vår kock lagar näringsrik, närproducerad och nästan helt ekologisk mat i vårt eget kök och till hösten kommer barnen kunna äta maten av vår egen skörd i köksträdgården. Vi är en liten förskola med 18-20 barn i åldern 1-5 där du kommer jobba tillsammans med 5-6 trevliga kollegor. Om du känner dig nyfiken och intresserad - tveka inte att höra av dig till oss och fråga. Det går bra att maila på [email protected] eller ringa oss på tel 072-368 67 02.
Ser fram emot att höra av dig!
Hälsningar
Personalen, föräldrarna och barnen på Glada Ankan???? Visa mindre

Utbildad barnskötare till föräldrakooperativ i lantlig miljö

Vi söker barnskötare på 100%, med start under höstterminen. Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader. Kvalifikationer: Barnskötarutbildning. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta på förskola. Förskolechef: Christina Wapner Svendsen OM OSS Valen Valle är en familjär förskola som drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun. Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor ... Visa mer
Vi söker barnskötare på 100%, med start under höstterminen. Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta på förskola.
Förskolechef: Christina Wapner Svendsen
OM OSS
Valen Valle är en familjär förskola som drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun.
Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare bjuder in till glädje i mötet med varje barn.
Våra nyckelord: Glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ”ge och ta-anda”.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar med yngre och äldre barn. Vi är idag ca 35 barn och åtta i personalgruppen varav rektor arbetar mestadels i barngruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande och närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Du känner lust och intresse av att tillsammans med dina kollegor få utveckla en fin liten förskola där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.
Vår önskan är att du:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.
ÖVRIGT:
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Du ges tid till enskild och gemensam reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi ser fram emot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker via e-mail. För mer information om tjänsten eller förskolan Valen Valle, vänligen kontakta styrelsens personalansvariga Ia Silverberg på 0709817688 eller [email protected]
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Timvikarie sökes till Pysslingen Utforskarna

Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier inför hösten! Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor. För att veta mer om förskolan och vår profil får du gär... Visa mer
Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier inför hösten!

Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor. För att veta mer om förskolan och vår profil får du gärna läsa på vår hemsida www.pysslingen.se/utforskarna.

Om rollen
Som timvikarie arbetar du i barngrupp med barn mellan 1-5 år på Utforskarna i Lund.
Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du har goda kunskaper i svenska språket och ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet.

Vi söker dig som:

• har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är inlyssnande och respektfull
• har uppdraget i fokusAnställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor via e-post: [email protected] Visa mindre

Vikarie till skola/fritidshem/förskola

Är du intresserad av att kunna kombinera ex studier med att vikariera hos oss eller har du möjlighet att vikariera hos oss under några månader? Kvalifikationer Vi söker dig som har ett intresse och ev erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar. När ordinarie personal är frånvarande eller har längre ledighet blir du tillfrågad om du har möjlighet vikariera. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt ... Visa mer
Är du intresserad av att kunna kombinera ex studier med att vikariera hos oss eller har du möjlighet att vikariera hos oss under några månader?


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse och ev erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar. När ordinarie personal är frånvarande eller har längre ledighet blir du tillfrågad om du har möjlighet vikariera.


Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Vi förutsätter att du ser varje barn utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv syn på barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Du kan önska om du vill vikariera på förskola, fritidshem, skola åk F-9 eller inom alla tre verksamheterna. Du kommer att vara en del av hela Freinetskolans arbetsplats, som innebär samarbete med andra kollegor på skolan.


Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i verksamheten.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i verksamheten/ undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen/verksamheten på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Vikarie för ordinarie personal
Omfattning: efter behov
Tillträde: snarast
Lönetyp: timlön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, [email protected]. Märk ansökan med i vilken/vilka verksamheter du har önskemål att jobba.
Har du några frågor gällande tjänsten kontakta oss på mailadress ovan.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Engagerad barnskötare sökes

Ansök    Maj 29    Stiftelsen Äppellunden    Barnskötare
Vi söker en professionell, engagerad och ansvarsfull barnskötare. Som brinner för att arbeta med barn, som kan samarbeta men även trivs med att arbeta självständigt. Du förväntas vara en god förebild för barnen och förse dem med en trygg och utvecklande miljö. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, ser möjligheter och har förmågan att entusiasmera och sprida glädje. Vi hoppas att du gillar utevistelse och njuter av att låta barnen utforska naturen och ... Visa mer
Vi söker en professionell, engagerad och ansvarsfull barnskötare. Som brinner för att arbeta med barn, som kan samarbeta men även trivs med att arbeta självständigt. Du förväntas vara en god förebild för barnen och förse dem med en trygg och utvecklande miljö. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, ser möjligheter och har förmågan att entusiasmera och sprida glädje.
Vi hoppas att du gillar utevistelse och njuter av att låta barnen utforska naturen och sin närmiljö.
En stor fördel är om du brinner för den fria leken och arbetet med att inspirera barnen till det lust- och lekfyllda lärandet. En annan fördel är om du tycker om att arbeta med musik tillsammans med barnen eller har erfarenhet av barnyoga eller liknande områden
Äppellunden är liten fristående förskola belägen i ett vackert hus från 20-talet. Vi har en underbar utemiljö med stora utvecklingsmöjligheter till lek, odling och rekreation.
Vår vision är att med barnet i centrum bedriva en spännande och utvecklande verksamhet med fokus på miljö, hälsa och ekologi. I lekens form och med glädje och lust utforskar vi världen tillsammans med barnen i enlighet med förskolans läroplan.
Vi arbetar med Waldorfpedagogiken som en stor inspirationskälla men hämtar även inspiration i modern forskning. Vi lägger stor vikt vid den fria leken och barnens kreativitet och fantasi.
Vi arbetar med en tydlig och trygg dagsrytm med leken i fokus men också med inslag av sagoberättande, skapande verksamhet, musik och mycket utevistelse.
Vi strävar efter att förskolan ska vara en giftfri och inspirerande miljö för barnen och använder oss därför mycket av naturmaterial. Maten som serveras är vegetarisk och ekologisk och lagas från grunden av vår kock.


ARBETSUPPGIFTER
Planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.


Vill du arbeta för att ge barnen utmaningar och en god grund att stå på i livet, ser vi fram emot din ansökan!
Ange löneanspråk i din ansökan


OBS rekryteringsföretag eller liknande tjänster undanbedes Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Jun 1    Veteranklubben AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen int... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 5 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Barnskötare till Utforskarna

Pysslingen förskolor söker två barnskötare med brinnande intresse för rörelse och fysisk aktivitet! Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil. Hos oss är rö... Visa mer
Pysslingen förskolor söker två barnskötare med brinnande intresse för rörelse och fysisk aktivitet!

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet dagligen, vi samarbetar med olika idrottsföreningar, barnen får prova på olika idrottsformer och vi har ett eget rörelserum på förskolan. Vårt arbetssätt bygger också på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan erbjuder vi en utbildning av hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Om tjänsten
Vi söker dig, utbildad, utvecklingsinriktad barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av vår eget webbverktyg Mitt Pysslingen. Vi erbjuder dig arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (3000 kr/läsår).

Övrig information
Denna tjänst är en 100% tillsvidaretjänst med tillträde i augusti. Vi kommer påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in dina ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor: Kajsa Nyström: [email protected] eller biträdande rektor: Amanda Sjöberg: [email protected]

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök här. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mejl.

Beställ gärna redan idag ett utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Husmor/Husfar till vårt fritidshem

Ansök    Apr 10    Stift Lunds Waldorfskola    Barnskötare
Lunds Waldorfskola ligger sedan 1978 i Hardeberga strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. I den gamla byskolan med tillhörande lärarbostad hittar du våra yngre elever, därefter passerar du paviljongen, fotbollsplanen, fritidsskogen och de stora skolträdgårdsodlingarna. Nu är du nästan framme vid Säteriet, Hantverkshuset och Smedjan, där du hittar högstadieeleverna. Härifrån ser du ut över jordbrukslandskapet och om du har tur ser du ... Visa mer
Lunds Waldorfskola ligger sedan 1978 i Hardeberga strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. I den gamla byskolan med tillhörande lärarbostad hittar du våra yngre elever, därefter passerar du paviljongen, fotbollsplanen, fritidsskogen och de stora skolträdgårdsodlingarna. Nu är du nästan framme vid Säteriet, Hantverkshuset och Smedjan, där du hittar högstadieeleverna. Härifrån ser du ut över jordbrukslandskapet och om du har tur ser du ända bort till Öresundsbron.
Förutom en unik skolmiljö så har vi 240 fantastiska elever i klasserna F-9 och 60 lika fantastiska medarbetar, som alla tillsammans varje dag skapar en levande skola med glädje och kreativitet.
Vår fritidsverksamhet rymmer ca 115 elever som idag är fördelade på två grupper, Vindkulla och Månkulla.
Vi utgår ifrån Lgr 22 och de nationella styrdokumenten. Allt i samklang med Waldorfpedagogikens kompletterande läroplan ”En väg till frihet”.


Vi söker en husmor eller husfar med stort hjärta till vårt fritidshem Vindkulla där våra yngsta elever har sin hemvist.
I arbetsuppgifterna ingår att servera vår förskoleklass ”Solbarnen” deras lunch samt fritidseleverna åk F-2 mellanmål på eftermiddagen. Du kommer att ha ansvar för det lilla mottagningsköket med allt vad det innebär i form av livsmedels- och hygienrutiner, beställningar och kontakt med skolans tillagningskök och tillsynsmyndigheter.
På Lunds Waldorfskola äter vi vegetariskt, ekologiskt och gärna närodlat i våra egna skolodlingar. Att servera våra elever bra kost lagad från grunden är en viktig grundpelare för oss. Vi är även uppmärksamma på att följa vår plan ”Giftfri vardag i fritidshemmet”.
Du finns i centrum av vår verksamhet på Sol- och Vindkulla och den som eleverna söker upp när de har lekt ute i trädgården och är törstiga, behöver ett plåster, hjälp med att knäppa jackan, hitta mössan eller någon att anförtro sig till. Det kan även bli aktuellt att handleda en mindre grupp 6-åringar som vill baka, göra fruktsallad till mellis eller pyssla med något.
I tjänsten ingår en tidig morgon i veckan från 6:30, med öppning av fritidshemmet och frukostservering.
Fritids Vindkulla har en hemliknande miljö och vi ser gärna att du har ett öga för att medverka till en trivsam miljö.
Kvalifikationer
Personliga egenskaper kommer att vara av största betydelse för denna tjänst. Du måste trivas med att ha många yngre barn runt dig och bemöter alla elever och kollegor i enlighet med skolans värdegrund. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med barn i åldersgruppen 6–9 år. Även ett brinnande intresse för barn och kost och att du är entusiastisk inför skolans kost- och miljöpolicy. Om du arbetat i kök tidigare har du säkert utbildning i de bestämmelser som gäller för ett mottagningskök i annat fall är det obligatoriskt att ta del av den kortare utbildning som vi erbjuder.
Då närmaste busshållplats ligger ca 20 minuters promenadavstånd bort är det en fördel med tillgång till bil.
För denna tjänst behöver du kunna hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.
Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Så vänta inte utan sök nu!
Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.


Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med rekryterings- och mediaföretag. Visa mindre

Barnskötare vikariat Montessoriförskola

Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i snart 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock. Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder ... Visa mer
Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i snart 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock.
Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder 3-6 år. Här ansvarar tre pedagoger.
Vi söker nu Dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet med de yngre barnen (1-3 år).
Då vi är en montessoriförskola värnar vi mycket om vår pedagogik och vår montessoripedagogiska miljö. Vi önskar att du har erfarenhet av montessoripedagogiken eller ett mycket stort intresse för att anamma den.
Som montessoribarnskötare på Tomegården behöver du vara lugn och positiv samt ha en starkt tro på barnets egna kapacitet och inlärning. "Hjälp mig att hjälpa mig själv" (Maria Montessori).
Då personalstyrkan är liten och vi tillsammans driver verksamheten är det viktigt att du trivs bra med att arbeta i grupp men också kan ta eget initiativ och ansvar för olika områden.
Tjänsten är ett graviditetsvikariat på heltid under ett år med start i augusti eller efter överenskommelse. Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Lund

Ansök    Maj 10    Einar Sports AB    Barntimmeledare
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Lund. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Resurs till Mandelblommans förskola

Ansök    Apr 8    Lunds kommun    Barnskötare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Förskolan Mandelblomman öppnade år 2015 i helt nya, moderna lokaler i det nybyggda området Påskagänget, ett trevligt och familjevänligt bostadsområde i utkanten av Dalby.

Vi arbetar mycket med att skapa och utveckla stimulerande lärmiljöer. Inomhus finns det stora öppna ytor för lek och kreativitet. Förutom barnens hemvister med olika lärmiljöer finns ett gemensamt torg och tre stor ateljéer.

Utemiljön består av en stor och två mindre gårdar. Här finns det goda möjligheter för barnen att undersöka och uppleva sin omgivning.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som resurs är ett ansvarsfullt uppdrag där du arbetar som stöd åt ett barn med särskilda behov, under hela dagen på förskolan. Du har ett nära samarbete med arbetslaget och vårdnadshavare. Du kommer att delta i handledning och uppföljning samt vara delaktig i genomförandet av olika riktade insatser som ska leda till att barnet utvecklas, trivs och mår bra på förskolan.

Som resurs utför du även sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning.Vi söker dig som
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som resurs på förskola, eller arbetat med barn i behov av särskilt stöd på annat sätt. Är du utbildad barnskötare eller elevassistent är det meriterande. 

Som person är du lugn och uppmärksam med en god kommunikativ förmåga. Din samarbetsförmåga är mycket god och du ser till barnets bästa i alla situationer. Du har ett lågaffektivt bemötande och löser eventuella konflikter som uppstår på ett konstruktivt sätt.

Det är meriterande om du har kunskaper i arabiska och erfarenhet av att arbeta med det svenska språket i en flerspråkig barngrupp. Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Inför en eventuell intervju är det bra om du har utdrag ur belastningsregistret klart.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Mar 30    Veteranklubben AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen int... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 5 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Barnskötare 75%

Verksamhetsbeskrivning: Stationens förskola är en privat förskola med 37 barn, 8 pedagoger och egen köksa som lagar vår mat. Vi håller till i det gamla stationshuset mitt i Veberöd ca.två mil öster om Lund. Förskolan har tre avdelningar uppdelade efter ålder. Pedagogerna i varje arbetslag ansvarar för sin barngrupp på avdelningen, men det kan cirkulera och varje pedagog måste vara beredd på att arbeta med alla åldersgrupper. ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:
Stationens förskola är en privat förskola med 37 barn, 8 pedagoger och egen köksa som lagar vår mat. Vi håller till i det gamla stationshuset mitt i Veberöd ca.två mil öster om Lund.
Förskolan har tre avdelningar uppdelade efter ålder. Pedagogerna i varje arbetslag ansvarar för sin barngrupp på avdelningen, men det kan cirkulera och varje pedagog måste vara beredd på att arbeta med alla åldersgrupper.
Vi är en engagerad personalgrupp som tycker det är kul och spännande att arbeta med barn och att utveckla vår förskola och vi har ett varmt klimat på förskolan. Att skapa en lugn miljö där barnet blir bekräftat, sett och därigenom vågar ta plats och växa är viktigt för oss. Vi söker en barnskötare som ska vara en bra förebild för barnen och som respekterar barnen, för att själva bli respekterad.
Eftersom vi är en liten förskola ställs extra höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och att du tar ditt ansvar enligt läroplanen.
Arbetsuppgifter:
Som barnskötare kommer du att arbeta i arbetslag med att planera, genomföra, dokumentera och utveckla den pedagogiska verksamheten för barnen tillsammans med dina kollegor.
Du ska kunna ta tillvara på barnets nyfikenhet, glädje och kompetens för att skapa en miljö som stimulerar till utveckling och lärande.
Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet för att nå våra mål och skapa en hög kvalitet på barnens verksamhet, därför söker vi dig som har intentionen att använda läroplanen som ett levande och ledande dokument för verksamheten.
Utbildning/Erfarenhet:
Vi söker nu dig som:
Är utbildad barnskötare
Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation.
Har ett reflekterande arbetssätt.
Är nytänkande och beredd att vara en del av förskolans utveckling.
Är väl insatt i förskolans läroplan.
Har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper såsom engagemang, flexibilitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga.
Vill du arbeta på en förskola med korta beslutsvägar, en lugn arbetsmiljö, varmt klimat, stor arbetsglädje och kvalitet.
Då söker vi dig som är barnskötare och som vill vara med i vårt gäng och skapa den bästa förskolan.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi vill inte bli kontaktade av bemanningsföretag. Visa mindre

Kan du eller någon du känner Ukrainska? Då har vi jobb till dig!

Ansök    Mar 16    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Vi söker just nu efter personer som kan prata ukrainska och som har möjlighet att hjälpa till och jobba inom flera olika verksamhetsområden på bemanning tillsammans med oss. Vi samarbetar med många förskolor, skolor, vårdboenden och flyktingboenden som idag har stora behov av personal som kan hjälpa till att ta hand om de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige med anledning av det hemska krig... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Vi söker just nu efter personer som kan prata ukrainska och som har möjlighet att hjälpa till och jobba inom flera olika verksamhetsområden på bemanning tillsammans med oss. Vi samarbetar med många förskolor, skolor, vårdboenden och flyktingboenden som idag har stora behov av personal som kan hjälpa till att ta hand om de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige med anledning av det hemska kriget. Vi på PersonalExpressen vill naturligtvis göra allt i vår makt för att bidra! Om du har någon bekant som du vet också kan prata ukrainska och översätta till svenska eller engelska inom olika verksamhetsområden ser vi gärna att ni hör av er till oss.
Om oss på PersonalExpressen och vilka jobb vi har att erbjuda:
PersonalExpressen bemannar Sveriges förskolor, skolor, vårdboenden, flyktingboenden etc. med professionella, ambitiösa och jordnära bemanningskonsulter. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
PersonalExpressen har ett hundratal, såväl privata som kommunala, samarbetsverksamheter runt om i landet dit vi förmedlar konsulter löpande. På så vis får du, när du söker in till oss, möjligheten att använda dig av oss som din privata jobbförmedlare då vi löpande kommer att kunna erbjuda dig både fasta tjänster samt längre konsultuppdrag ute hos våra kunder.
Vi är övertygade om att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är både lyhörda, lojala och långsiktiga i vårt arbete med att möta våra medarbetares individuella tankar, önskemål och målbilder för sig och sin karriär. Så har vi arbetat lyckosamt historiskt från vår sida och så kommer vi att arbeta lyckosamt i framtiden tillsammans med dig. Med oss vid din sida kommer du kort och gott att känna den positiva skillnaden det innebär att ha en personlig jobbpartner med dig på din karriärresa som vet precis vad just du vill få ut av dig själv och ditt yrkesliv!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och hoppas att du är intresserad av att hjälpa oss med att göra skillnad för både våra kunder och framförallt för de ukrainska flyktingar som behöver vårt stöd just nu. Visa mindre

Utbildade Barnskötare 100%

Rosa Tornets Montessoriförskola i Lund söker barnskötare på 100%. Rosa Tornets Montessoriförskola är ett väletablerat föräldrakooperativ, som startades 1988. Sedan några år tillbaka finns vi i nybyggda ändamålsenliga lokaler på Råbylund. Här finns 72 barn fördelat på fyra avdelningar och 19 anställda. Förskolan har mycket engagerad och kompetent personal samt en egen kock. Vi är en härlig personalstyrka som nu söker nya kollegor som brinner för arbetet m... Visa mer
Rosa Tornets Montessoriförskola i Lund söker barnskötare på 100%.

Rosa Tornets Montessoriförskola är ett väletablerat föräldrakooperativ, som startades 1988. Sedan några år tillbaka finns vi i nybyggda ändamålsenliga lokaler på Råbylund. Här finns 72 barn fördelat på fyra avdelningar och 19 anställda. Förskolan har mycket engagerad och kompetent personal samt en egen kock. Vi är en härlig personalstyrka som nu söker nya kollegor som brinner för arbetet med barn och Montessoripedagogik.
Arbetsbeskrivning
Rosa Tornet söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med montessoriutbildning och som vill arbeta i ett kreativt arbetslag där montessoripedagogiken är en naturlig del i förskolans läroplan. Du måste ha en god förståelse och kunna kommunicera på det svenska språket.
Tjänst 1. Vi erbjuder ett vikariat på 100% Vikariatet är på 4 mån. Med start i Augusti
Tjänst 2. Resurs i grupp på 100%. Kunskap och hantering av diabetes är högt meriterat. Tjänsten är en behovsanställning vilket innebär att den finns så länge barnet går på förskolan. Med start i Augusti/september
Tjänst 3. Barnskötare 100% tillsvidare. Med start i Augusti/september
Kvalifikationer
Du skall ha en Barnskötareutbildning
Montessoriutbildning eller erfarenhet är högt meriterande.
Arbete och erfarenhet av barn med speciella behov är också meriterande.
Vi söker dig som är engagerad, initiativrik och har en bra förmåga att skapa goda relationer med både barn, kollegor samt vårdnadshavare. En grundläggande målsättning för oss på Rosa Tornet är att skapa en lugn och harmonisk miljö med trygghet och tillit till varandra. I din roll som barnskötare förväntas du ha ett genuint intresse och fokus på barns förmågor, nyfikenhet och intressen i både ett omsorgs- och lärandeperspektiv. Med utgångspunkt från barngruppen och det enskilda barnet ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att erbjuda barnen en god och utmanande pedagogisk verksamhet där nyfikenhet och lärande tillsammans med god omsorg står i fokus.
Vi ser framemot att få träffa våra nya kollegor!
Intervjuer sker löpande skriv ditt löneanspråk i din ansökan samt vilken tjänst du är intresserad av. Visa mindre

Vikarie till skola/fritidshem/förskola

Är du intresserad av att kunna kombinera ex studier med att vikariera hos oss eller har du möjlighet att vikariera hos oss under några månader? Kvalifikationer Vi söker dig som har ett intresse och ev erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar. När ordinarie personal är frånvarande eller har längre ledighet blir du tillfrågad om du har möjlighet vikariera. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt ... Visa mer
Är du intresserad av att kunna kombinera ex studier med att vikariera hos oss eller har du möjlighet att vikariera hos oss under några månader?


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse och ev erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar. När ordinarie personal är frånvarande eller har längre ledighet blir du tillfrågad om du har möjlighet vikariera.


Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Vi förutsätter att du ser varje barn utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv syn på barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Du kan önska om du vill vikariera på förskola, fritidshem, skola åk F-9 eller inom alla tre verksamheterna. Du kommer att vara en del av hela Freinetskolans arbetsplats, som innebär samarbete med andra kollegor på skolan.


Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i verksamheten.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i verksamheten/ undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen/verksamheten på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Vikarie för ordinarie personal
Omfattning: efter behov
Tillträde: snarast
Lönetyp: timlön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, [email protected]. Märk ansökan med i vilken/vilka verksamheter du har önskemål att jobba.
Har du några frågor gällande tjänsten kontakta oss på mailadress ovan.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarie sökes till förskola i Lund

Ansök    Dec 27    Stiftelsen Äppellunden    Barnskötare
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att ... Visa mer
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund.
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.
Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att utveckla en lärorik och lustfylld miljö där varje barn har möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
För att lyckas i rollen tror vi att du är
- Glad och engagerad
- Professionell
- Kommunikativ
- Lyhörd
- Ansvarstagande
Ett stort plus är om du dessutom kan vikariera i kök och laga vegetarisk mat.
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn.
För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Resurser till förskolorna i Dalby och Torna Hällestad

Ansök    Jan 21    Lunds kommun    Barnskötare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Förskolorna ligger i natursköna område med närhet till grönområden och Skrylleskogen.

Vi hämtar vi inspiration från Reggio Emilias pedagogik och ser barnen som kompetenta
individer med stora möjligheter att uttrycka sig på olika sätt. Vi vill utmana varje barn efter deras
förutsättningar och intressen, samt stimulera till nyfikenhet och lärandeArbetsuppgifter
Tjänsten som resurs innebär ett ansvarsfullt uppdrag där du ska vara ett stöd åt barn med särskilda behov och som innebär ett nära samarbete med arbetslaget och vårdnadshavare. Du kommer att delta i handledning och uppföljning samt vara delaktig i genomförandet av olika riktade insatser som ska leda till att barnet utvecklas, trivs och mår bra på förskolan.

Som barnskötare utför du sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning.Vi söker dig som
Har lätt för att skapa goda relationer med barnen och har god samarbetsförmåga med andra pedagoger. Du har god kommunikationsförmåga och kan se till barnets bästa i alla situationer. Du ska ha ett lågaffektivt förhållningssätt och bemötande, vara stabil med förmåga till flexibilitet och ett lösningsinriktat förhållningssätt. 

Du ska vara en medforskande pedagog med barnfokus, som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi. Det är meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vi tillämpar löpande rekryterande så skicka in din ansökan redan idag. Tillträde enligt överenskommelse. Inför intervjun så ser vi gärna att du har belastningsregistret klart.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Vikariat barnskötare till föräldrakooperativ i lantlig miljö

Vi söker vikarie på 75% med start snarast, till och med 2022-07-31 med ev möjlighet för förlängning Kvalifikationer: Barnskötarutbildning är meriterande, men vi värdesätter dina personliga egenskaper högst. Vi ser det som positivt om du har arbetslivserfarenhet. Förskolechef: Christina Wapner Svendsen OM OSS Valen Valle är en familjär förskola som drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun. Vår förskola är som ett litet Villa Vil... Visa mer
Vi söker vikarie på 75% med start snarast, till och med 2022-07-31 med ev möjlighet för förlängning
Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning är meriterande, men vi värdesätter dina personliga egenskaper högst. Vi ser det som positivt om du har arbetslivserfarenhet.
Förskolechef: Christina Wapner Svendsen


OM OSS
Valen Valle är en familjär förskola som drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun.
Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare bjuder in till glädje i mötet med varje barn.
Våra nyckelord: Glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ”ge och ta-anda”.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar med yngre och äldre barn. Vi är idag ca 35 barn och åtta i personalgruppen varav rektor arbetar mestadels i barngruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande och närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Du känner lust och intresse av att tillsammans med dina kollegor få utveckla en fin liten förskola där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.
Vår önskan är att du:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.
ÖVRIGT:
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Du ges tid till enskild och gemensam reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi ser fram emot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Tillsättning är omgående så vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker via e-mail. För mer information om tjänsten eller förskolan Valen Valle, vänligen kontakta styrelsens personalansvariga Ia Silverberg på 0709817688 eller [email protected]
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Timvikarie sökes till Pysslingen Utforskarna

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Pysslingen förskolor Utforskarna s... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier till vår förskola!

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie på Pysslingen förskolor Utforskarna i Lund. Erfarenhet och utbildning är meriterande men inte nödvändig. Det viktigaste är att du är intresserad, har en bra värdegrund och är utvecklingsbenägen. Du ska vara flexibel, kunna ta initiativ och sist men inte minst ha barnfokus. Att ha barnfokus innebär bland annat att möta barnen på deras nivå, ge dem tid, vara intresserad av dialogen med dem samt se till att deras dagar blir till spännande äventyr med lika stora delar omsorg och lärande. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att vara i barngrupp, avlasta ordinarie pedagoger med praktiska uppgifter, genomföra aktiviteter och möta vårdnadshavare. Du ska ha lätt för att ta instruktioner och anpassa dig till nya situationer.

Om förskolan:

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse är en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet varje dag. Vi har ett eget rörelserum som barn och pedagoger på förskolan har tillgång till. Vårt arbetssätt grundas i Reggio Emilia filosofin och bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan bygger våra uppdragsfokuserade pedagoger en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger också stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Vår förskola är belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Just nu går det ca 110 barn på förskolan, fördelat på 9 avdelningar i två plan. Vi har en särskild avdelning för förskolans blivande skolbarn. I vårt eget tillagningskök lagar våra fantastiska kockar näringsrik och god mat från grunden.

Övrig information :

Denna tjänst är vid behov och sista ansökningsdag är den 17 december 2021 och intervjuer sker löpande. Ha gärna belastningsregistret till hands för snabbare bokning av eventuell intervju. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Ansök    Nov 29    Cosmopolitan Minds AB    Barnskötare
Nu söker fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbe... Visa mer
Nu söker fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser. Visa mindre

Barnskötare sökes till Pingvinens förskola i Lund

Om arbetsplatsen Pingvinen är en liten förskola som drivs av föräldrar som kooperativ. Vi har cirka 25 - 26 barn fördelade på två grupper. Vi finns på Möllevångsvägen i Lund vid en liten affär och har en stor lekplats precis intill. Förskolan ligger inte långt från natursköna Sankt Hans backar och buss stannar precis utanför Pingvinen. Vi har barn från närområdet men också från Norra Fäladen, Centrum och Nordvästra Lund. Våra öppettider är 07.00-17.00. V... Visa mer
Om arbetsplatsen
Pingvinen är en liten förskola som drivs av föräldrar som kooperativ. Vi har cirka 25 - 26 barn fördelade på två grupper. Vi finns på Möllevångsvägen i Lund vid en liten affär och har en stor lekplats precis intill. Förskolan ligger inte långt från natursköna Sankt Hans backar och buss stannar precis utanför Pingvinen. Vi har barn från närområdet men också från Norra Fäladen, Centrum och Nordvästra Lund.
Våra öppettider är 07.00-17.00.
Verksamheten
Vår verksamhet ska präglas av en pedagogik där omvårdnad, omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.
Tillsammans med dina kollegor som består av förskollärare och barnskötare arbetar du aktivt för att skapa en trygg, positiv och utforskande miljö.
Vi bedriver en stor del av vår verksamhet utomhus för att främja hälsa och rörelsebehov. Vi sjunger, spelar, har sago- och språklekar m.m varje dag både ute och inne.
Kvalifikationer - Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en barnskötarutbildning eller en annan pedagogisk utbildning. Vi förväntar oss att du är lyhörd, ansvarsfull, flexibel, har gott tålamod, är lugn och trygg och är tydlig i ditt agerande. Fokus är att se till barnens bästa för att ge dem en bra vistelse på förskolan. Du har ett gott förhållningssätt mot både barn, föräldrar och medarbetare.
Du är väl insatt i läroplanen och arbetar utifrån läroplanens mål. Du är närvarande i barnens lek och lärande och utmanar dem att utvecklas vidare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt erfarenhet av yrket.
För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Vi erbjuder en god arbetsplats, fria måltider och friskvårdsbidrag.
Cirka fem gånger per år har vi kompetensutbildning då förskolan är stängd. Vi har fortbildning genom litteratur och föreläsningar. Vi har regelbundna utbildningar i HLR och Brand.
Vi är medlemmar i Fremia, tidigare KFO och har anställningsavtal enligt kollektivavtal.
Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas och vilja stanna hos oss.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten
Du kommer att arbeta 75 % eventuellt mer. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde i februari 2022 eller efter överenskommelse. Visa mindre

Timanställning som Barnskötare

Ansök    Okt 5    Lunds Pastorat    Barnskötare
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och s... Visa mer
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och självkänsla genom att stötta och uppmuntra barnen i deras individuella utveckling och lärande. I Lunds pastorat finns förskolorna Triangeln och Prästkragen. Förskolan Prästkragen finns på Väster i Lund och har funnits sedan 1992. Det är en liten åldersintegrerad barngrupp, bestående av 16 barn i åldrarna 1-6 år. Lokalerna ligger i församlingshemmet Petersgården. I förskolans närmiljö finns det parker, lekplatser, bibliotek och vår närmsta granne är en annan förskola som vi delar vår utomhusmiljö med. Gården är stor och grön med olika lekredskap, cykelbana, buskar, träddunge och små backar för pulkaåkning.

Förskolan Triangeln är en del av Östra Torns församling och dess pedagogik är montessoriinspirerad. Triangeln har funnits i drygt 20 år och dess lokaler är sammanbyggda med kyrka och församlingsgård. Idag finns det två avdelningar med totalt 25 barn i åldern 1-6 år. Till förskolan hör en härlig trädgård med möjlighet till många aktivitete

 Är du intresserad av att hoppa in vid behov, eller vill du anmäla intresse för att arbeta på någon av våra förskolor? Då är du välkommen att registrera dig för detta via denna annons.
Referenser: Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annons-och rekryteringsföretag.

För information om våra fackliga företrädare ber vi att du kontaktar
HR-avdelningen på telefon:
046-71 87 02 eller 046-71 87 04 Visa mindre

Barnpassning till snart 2 åring

Ansök    Nov 25    Veterankraft AB    Barnskötare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en trygg och ansvarsfull veteran som älskar barn och som gärna vill arbeta med barnpassning vid cirka 3-6 tillfällen i månaden. Tiderna varierar vecka till vecka, med en stärvan om ett rullande schema på två veckor. Där ena veckan är arbetstiden ca 4 timmar och andra veckan ca 8 timmar. Arbetstiderna infaller både dag och kväll.

Med start omgående och tillsvidare till familjens behov ändras.

Du ska också kunna vara tillgänglig för att jobba någon enstaka fredag eller lördagkväll i månaden fro.m. startdatum.

Det är inget krav men en stark merit om du har utbildning inom skola eller hälso/sjukvård

Familjen bor cirka 2 mil utanför Lund, bussen från Lund central stannar i närheten av familjens hem, parkering finns också utanför om du har tillgång till bil och hellre tar den.
Om du har städkunskaper och önskar finns även behov av städ varannan vecka på fredagar kl 10-13, även detta ses som en merit

Kund har katt och hund i hemmet- Dessa kommer dock ligga och sova i ett rum intill, men viktigt att veta om då du som jobbar inte kan vara känslig mot djur och päls.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta hos samma familj löpande och ta hand om en 1,5 åring. Hämtning på förskola kan komma att ingå i uppdraget.
Uppgifterna består av att aktivt leka med barnet, du behöver därför vara pigg i kroppen. En del lyft ingår också.
Byte av blöja ingår samt matning och klädbyten.


Vem är du?
En veteran som älskar barn och som gärna vill göra skillnad för en familj i vardagen.
Du ska vara lösningsfokuserad, trygg, stabil och kunna agera lungt i stressiga situationer.
Du ska vara glad vilket ska smittas av.
Du ska vara lekfull och social!

Det är en merit om du dessutom kan genomföra städuppdrag

Andra meriter
*Du talar flytande svenska och spanska
*Du har en utbildning inom förskola, skola eller hälsa/sjukvård
*Du har körkort och tillgång till egen bil


Ansökan
Du som är 55+ är varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Pysslingen Utforskarna söker barnskötare

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Pysslingen förskolor söker barnskö... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen förskolor söker barnskötare med brinnande intresse för rörelse och fysisk aktivitet!

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse är en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet varje dag. Vi har ett eget rörelserum som barn och pedagoger på förskolan har tillgång till. Vårt arbetssätt grundas i Reggio Emilia filosofin och bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan bygger våra uppdragsfokuserade pedagoger en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger också stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Vår förskola är belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Just nu går det ca 105 barn på förskolan, fördelat på 9 avdelningar i två plan. Vi har en särskild avdelning för förskolans blivande skolbarn. I vårt eget tillagningskök lagar våra fantastiska kockar näringsrik och god mat från grunden.

Om tjänsten

Vi söker dig, utbildad, utvecklingsinriktad barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för hälsa, rörelse och fysisk aktivitet.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av det internetbaserade verktyget SchoolSoft. Vi erbjuder dig också arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (2000 kr/läsår).

Övrig information

Denna tjänst är en 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Tillträdesdag senast 10/1-2022. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Kajsa Nyström: [email protected] eller biträdande rektor/kvalitetsledare: Amanda Sjöberg [email protected]

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök här. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnpassning till 1,5 åring

Ansök    Okt 1    Veterankraft AB    Barnskötare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en trygg och ansvarsfull veteran som älskar barn och som gärna vill arbeta med barnpassning vid cirka 3-6 tillfällen i månaden. Tiderna varierar vecka till vecka, med en stärvan om ett rullande schema på två veckor. Där ena veckan är arbetstiden ca 4 timmar och andra veckan ca 8 timmar. Arbetstiderna infaller både dag och kväll.

Med start omgående och tillsvidare till familjens behov ändras.

Du ska också kunna vara tillgänglig för att jobba någon enstaka fredag eller lördagkväll i månaden fro.m. startdatum.

Det är inget krav men en stark merit om du har utbildning inom skola eller hälso/sjukvård

Familjen bor cirka 2 mil utanför Lund, bussen från Lund central stannar i närheten av familjens hem, parkering finns också utanför om du har tillgång till bil och hellre tar den.
Om du har städkunskaper och önskar finns även behov av städ varannan vecka på fredagar kl 10-13, även detta ses som en merit

Kund har katt och hund i hemmet- Dessa kommer dock ligga och sova i ett rum intill, men viktigt att veta om då du som jobbar inte kan vara känslig mot djur och päls.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta hos samma familj löpande och ta hand om en 1,5 åring. Hämtning på förskola kan komma att ingå i uppdraget.
Uppgifterna består av att aktivt leka med barnet, du behöver därför vara pigg i kroppen. En del lyft ingår också.
Byte av blöja ingår samt matning och klädbyten.


Vem är du?
En veteran som älskar barn och som gärna vill göra skillnad för en familj i vardagen.
Du ska vara lösningsfokuserad, trygg, stabil och kunna agera lungt i stressiga situationer.
Du ska vara glad vilket ska smittas av.
Du ska vara lekfull och social!

Det är en merit om du dessutom kan genomföra städuppdrag

Andra meriter
*Du talar flytande svenska och spanska
*Du har en utbildning inom förskola, skola eller hälsa/sjukvård
*Du har körkort och tillgång till egen bil


Ansökan
Du som är 55+ är varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare med Montessorikompetens

Omfattningen är 75% med möjlighet att jobba 100% vid behov. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Tillträde Januari 2022 Lilla kuben är en förskola i Lund som bedrivs som ett föräldrakooperativ. Vi söker en kollega till vårt härliga gäng. Förskolan är en liten enhet med 24 barn på två avdelningar. Den yngre avdelningen, 1-3 år, har vi 8-10 barn och den större avdelningen, 3-5 år, har vi 14-16 barn. Vi är i nuläget 5 pedagoger och söker ... Visa mer
Omfattningen är 75% med möjlighet att jobba 100% vid behov.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Tillträde Januari 2022
Lilla kuben är en förskola i Lund som bedrivs som ett föräldrakooperativ.
Vi söker en kollega till vårt härliga gäng.
Förskolan är en liten enhet med 24 barn på två avdelningar. Den yngre avdelningen, 1-3 år, har vi 8-10 barn och den större avdelningen, 3-5 år, har vi 14-16 barn.
Vi är i nuläget 5 pedagoger och söker dig som:
Vill arbeta på en mindre enhet.
Du ska ha barnskötarutbildning och montessoriutbildning eller erfarenhet av montessoripedagogiken.
Du ska trivas med att jobba i en mindre barngrupp.
Du ska vara flexibel och lösningsfokuserad.
Du ska kunna arbeta med både de yngre och de äldre barnen.
Vi har ett nära arbete mellan pedagoger och vårdnadshavare.


Intervjuer sker löpande så skriv till oss om Du är intresserad
Sista ansökan 4/11-2021


Skicka ansökan till
[email protected] Visa mindre

Timvikarie

Hejsan hoppsan! Vill du ingå i vår vikariegrupp på vår lilla förskola? Vi behöver ett par barnkära, positiva, lättlärda, flexibla personer som kan hoppa in som timvikarie. Behovet är allt från halv dags arbete till hel vecka. Är du studerande är vi flexibla med arbetstider. Har du erfarenhet som föreningsledare för barn är det toppen eller annan erfarenhet av småbarn 1-6 år. Härligt om du gillar skapande, sport, natur, musik. Vi arbetar nära barnen så d... Visa mer
Hejsan hoppsan! Vill du ingå i vår vikariegrupp på vår lilla förskola?
Vi behöver ett par barnkära, positiva, lättlärda, flexibla personer som kan hoppa in som timvikarie. Behovet är allt från halv dags arbete till hel vecka. Är du studerande är vi flexibla med arbetstider. Har du erfarenhet som föreningsledare för barn är det toppen eller annan erfarenhet av småbarn 1-6 år. Härligt om du gillar skapande, sport, natur, musik. Vi arbetar nära barnen så dina intressen kan väcka barnens nyfikenhet och lust till lärande.
Arbetsuppgift: är att vara behjälplig där behov är störst, assistera barnskötare och förskollärare i det pedagogiska arbetet.
Valen Valle är en familjär förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun. Det tar 15 min att cykla från Lund C samt Bra snabba buss förbindelser.
Vår förskola är ett litet ”Villa Vallekulla” i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Våra nyckelord är: Glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ge- och ta-anda.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar med yngre och äldre barn. Vi är idag ca 35 barn och åtta i personalgruppen varav Rektor arbetar mestadels i barngruppen.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister. Vid intresse av timvikarie tjänst hos oss, skaffa omgående utdrag hos Polisstyrelsen - "arbete på förskola".
Vi har gjort mediaval och undanbeder oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag.
Välkommen med ansökan snarast!
tjola hopp, tjola hejdå! Visa mindre

Pysslingen Utforskarna söker barnskötare (vikariat)

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Pysslingen förskolor söker barnskö... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen förskolor söker barnskötare med brinnande intresse för rörelse och fysisk aktivitet!

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse är en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet varje dag. Vi har ett eget rörelserum som barn och pedagoger på förskolan har tillgång till. Vårt arbetssätt grundas i Reggio Emilia filosofin och bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan bygger våra uppdragsfokuserade pedagoger en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger också stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Vår förskola är belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Just nu går det ca 105 barn på förskolan, fördelat på 9 avdelningar i två plan. Vi har en särskild avdelning för förskolans blivande skolbarn. I vårt eget tillagningskök lagar våra fantastiska kockar näringsrik och god mat från grunden.

Om tjänsten

Vi söker dig, utbildad, utvecklingsinriktad barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för hälsa, rörelse och fysisk aktivitet.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av det internetbaserade verktyget SchoolSoft. Vi erbjuder dig också arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (2000 kr/läsår).

Övrig information

Denna tjänst är en 100% vikariat från den 1/10-21 till 30/6-22. Då förskolan växer finns det stor chans till förlängning alternativt tillsvidaretjänst längre fram. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Kajsa Nyström 0739 88 37 72 [email protected] eller biträdande rektor/kvalitetsledare Amanda Sjöberg 0738 23 79 63 [email protected]

Är du den vi söker?

Vi söker endast utbildade barnskötare. Är du utbildad barnskötare och känner att detta är jobbet just för dig? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Ansök    Aug 4    Cosmopolitan Minds AB    Barnskötare
Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arb... Visa mer
Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Tveka inte att höra av dig till oss! Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Ansök    Aug 18    Veteranklubben AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. Familjetjänst planerar att starta verksamheten 1 september 2021 i Lund, och kommer då att kunna erbjuda barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver a... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst planerar att starta verksamheten 1 september 2021 i Lund, och kommer då att kunna erbjuda barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta och då barnen inte kan vara på förskolan. Vi kommer även att kunna erbjuda förskolor extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, gärna med någon avslutad eller påbörjad eftergymnasial utbildning. Du är nyfiken på förskolan som arbetsplats och är under utbildning eller planerar att på sikt söka dig till barnomsorgen.
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.
-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Gärna utbildning som barnskötare 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera CV, bild på vår hemsida
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!


Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som vi har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 5 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen vet vi av erfarenhet lockar många sökanden, och vi vet därför också att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. Däremot kommer vidare rekrytering att ske under hela våren, vi kan därför komma att ringa upp dig senare, efter hand som våra behov ökar.

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Timvikarier förskola, för barnomsorg, matlagning och städ

Vill du vara en av våra timavlönade vikarier? Vi söker dig som vill arbeta inom förskolan och skolans serviceområden (städ och skolkök), och kan ställa upp med kort varsel, arbeta flexibelt och vara vår viktiga resurs när våra ordinarie medarbetare är frånvarande. Du får gärna vara utbildad barnskötare eller förskollärare (eller ha likvärdig utbildning), vara utbildad kock, ha utbildning i städteknik eller vara studerande i något av våra yrken. Om du stu... Visa mer
Vill du vara en av våra timavlönade vikarier?

Vi söker dig som vill arbeta inom förskolan och skolans serviceområden (städ och skolkök), och kan ställa upp med kort varsel, arbeta flexibelt och vara vår viktiga resurs när våra ordinarie medarbetare är frånvarande.

Du får gärna vara utbildad barnskötare eller förskollärare (eller ha likvärdig utbildning), vara utbildad kock, ha utbildning i städteknik eller vara studerande i något av våra yrken. Om du studerar annan utbildning och vill ha ett extrajobb sidan om studierna är även du välkommen att söka.

Det är meriterande om du har erfarenhet från förskola/(skola eller annan pedagogisk verksamhet eller har erfarenhet av arbete i tillagningskök, mottagningskök eller lokalvård. Du måste kunna förflytta dig inom hela kommunen då våra förskolor och skolor finns i såväl Lunds stad, som i våra tätorter Genarp, Veberöd, Södra Sandby, Stångby, Revingeby, Torna Hällestad eller Dalby.

Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att arbeta efter dina möjligheter, allt från enstaka dagar till heltid. Det är dock verksamheternas behov som styr, så vi kan inte garantera arbete varje dag. Våra vikariebehov är störst under terminerna, måndag-fredag, och mindre under sommar och skollov.

Du styr din arbetstid via vårt bokningssystem Time Care Pool, där du uppger din tillgänglighet. Du bokas via sms och mycket av kontakten med oss på Bemanningsenheten (som är din arbetsgivare) sker via mejl och telefon.

Hos oss kan du som är utbildad i våra yrken, eller vill utbilda dig, arbeta i våra olika förskolor och få värdefull erfarenhet, inblick och insikt i ditt framtida yrke. Visa mindre

Montessoriförskolan Tellus i Lund söker en Lärare

Montessoriförskolan Tellus i Lund söker engagerad pedagog. Vår förskola ska få världens viktigaste att växa, barnen ska forma och utveckla vår framtid, detta är i fokus för oss som förskola, i vårt bemötande och i vårt pedagogiska arbete med barnen. Är Du vår nya kollega som trivs med att jobba i en mindre förskoleverksamhet med Montessoripedagogiken som drivkraft? Med två mindre barngrupper ges fantastiska möjligheter att uppnå läroplanens intentioner. Lå... Visa mer
Montessoriförskolan Tellus i Lund söker engagerad pedagog. Vår förskola ska få världens viktigaste att växa, barnen ska forma och utveckla vår framtid, detta är i fokus för oss som förskola, i vårt bemötande och i vårt pedagogiska arbete med barnen.
Är Du vår nya kollega som trivs med att jobba i en mindre förskoleverksamhet med Montessoripedagogiken som drivkraft?
Med två mindre barngrupper ges fantastiska möjligheter att uppnå läroplanens intentioner. Låter detta inspirerande?
Då ska Du absolut söka till oss.
Kvalifikationer för att söka till oss:
Du ansvarar tillsammans med arbetslaget för att skapa förutsättningar för såväl det enskilda barnets lärande och utveckling, som för barngruppens. Du bör ha erfarenhet av arbete med pedagogisk dokumentation för att öka medvetenheten kring pedagogers arbetssätt och synliggöra lärprocesser. Du har förmåga att skapa kreativa, lärande och inkuderande lärmiljöer. Utifrån barnens behov och intressen skapar du meningsfull undervisning som ger förutsättningar för ett livslångt lärande.
Du är nyfiken och positiv och ser olikheter som en tillgång i livet och motiveras av att skapa, påverka och förändra.
Du är en trygg, initiativrik och glad person som gärna gärna visar på ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga.
Du har en förmåga att leda, engagera och motivera barnen i din närhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och din förmåga att bygga goda relationer.
Stämmer detta på dig?
Om Tellus:
Förskolan finns på N. Fäladen i Lund, omgiven av härliga grönområden som vi ofta utnyttjar. Vår pedagogik är inriktad på att ta tillvara barnets nyfikenhet, egna intressen och lusten till att lära. Vi har två barngrupper, Månen och Solen. Månen har 11 barn i åldern 1-2 1?2 år med 3 pedagoger och Solen har 20 barn mellan 2 1?2-5 år med 4 pedagoger.
Tellus drivs som ett Föräldrakooperativ i form av ekonomisk förening. Alla föräldrar är medlemmar och har på så sätt möjlighet att påverka den del av verksamheten som ligger utanför det pedagogiska. Styrelsen väljs bland föräldrarna och är alltså arbetsgivare för personalen.
Om tjänsten:
Tjänsten är förlagd mot de yngre barnen, 75-100% på dagtid. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
För att vara aktuell för tjänsten ska du enligt lag kunna visa giltigt utdrag ur belastningsregistret.
Lön enligt överenskommelse.
Vi erbjuder:
? En mindre förskola med stor gemenskap och engagerade kollegor
? Fria pedagogiska måltider
? Friskvårdsbidrag
? Fin och attraktiv lärande miljö
? Schemalagd individuell och gemensam planeringstid.
? Sommarstängt under 3 veckor
? Arbetskläder
? Hög personaltäthet
? Attraktiva arbetstider(För närvarande 7:30-17:00)
Terminen startar med 3 dagars Kick-off, innehåll och plats varierar.


För mer information besök gärna vår hemsida: http://tellusilund.se/ eller kontakta:Rektor, Joakim Persson,
076-2660614 eller via mail [email protected] eller [email protected]
Skicka gärna in Er ansökan redan idag då urval sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Timvikarier sökes till Utforskarna

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Förskolan Utforskarna är en försko... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Förskolan Utforskarna är en förskola belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Vi på Utforskarna är inspirerade av Reggio Emilias arbetssätt. Här är delaktighet och utforskande två nyckelord.

Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska förskola! Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss

Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie hos oss och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc. Du har ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer. Du har också en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger.

Innan du börjar hos oss kommer vi i rådande pandemi att ha en kortare intervju via teams för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet samt att det finns tillfälle för dig att ställa frågor. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har utdrag ur belastningsregistret är du varmt välkommen att höra av dig via mejl till Rektor [email protected] eller [email protected]. Anna är platsansvarig på förskolan och den som har hand om den dagliga bemanningen.

Arbetstiden varierar under våra öppettider som vid behov är 6.30-18.30.

Vi är i behov av vikarier omgående och kommer rekrytera löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnpassning till 1 åring

Ansök    Feb 17    Veterankraft AB    Barnskötare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en trygg och ansvarsfull veteran som älskar barn och som gärna vill arbeta med barnpassning vid cirka 3-6 tillfällen i månaden i cirka 3 timmar per tillfälle.

Tillfällena infaller under perioden 22 februari-31 maj 2020 på antingen måndagar eller/och torsdagar någongång mellan klockan 12-17.

Under sommarperioden 1 juni- 31 augusti 2020 kommer behov av barnvakt vara cirka 1 tillfälle varannan vecka


Under periden 1 september 2020- 1 januari 2021 kommer behov att finnas 4-7 tillfällen i månaden

Tillfällena infaller då på antingen på tisdagar, onsdagar eller/och fredagar (snitt 3 timmar per tillfälle)


Du ska också kunna vara tillgänglig för att jobba någon enstaka fredag eller lördagkväll i månaden fro.m. startdatum.


Det är inget krav men en stark merit om du har utbildning inom skola eller hälso/sjukvård

Familjen bor cirka 2 mil utanför Lund, bussen från Lund central stannar i närheten av familjens hem, parkering finns också utanför om du har tillgång till bil och hellre tar den.
Om du har städkunskaper och önskar finns även behov av städ varannan vecka på fredagar kl 10-13, även detta ses som en merit

Kund har katt och hund i hemmet- Dessa kommer dock ligga och sova i ett rum intill, men viktigt att veta om då du som jobbar inte kan vara känslig mot djur och päls.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta hos samma familj löpande och ta hand om en 1 åring. Hämtning på förskola kan komma att ingå i uppdraget fr.o.m. hösten 2021 dessinnan sker barnpassningen i hemmet.
Uppgifterna består av att aktivt leka med barnet, du behöver därför vara pigg i kroppen. En del lyft ingår också.
Byte av blöja ingår samt matning och klädbyten.


Vem är du?
En veteran som älskar barn och som gärna vill göra skillnad för en familj i vardagen.
Du ska vara lösningsfokuserad, trygg, stabil och kunna agera lungt i stressiga situationer.
Du ska vara glad vilket ska smittas av.
Du ska vara lekfull och social!

Det är en merit om du dessutom kan genomföra städuppdrag

Andra meriter
*Du talar flytande svenska och spanska
*Du har en utbildning inom skola eller hälsa/sjukvård
*Du har körkort och tillgång till egen bil


Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Familjetjänst

Ansök    Jan 16    Veteranklubben AB    Barnskötare
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. Familjetjänst planerar att starta verksamheten 1 mars 2021 i Lund, Staffanstorp och Hjärup, och kommer då att kunna erbjuda barnpassning i hemmet när vårdn... Visa mer
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst planerar att starta verksamheten 1 mars 2021 i Lund, Staffanstorp och Hjärup, och kommer då att kunna erbjuda barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta och då barnen inte kan vara på förskolan. Vi kommer även att kunna erbjuda förskolor extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, gärna med någon avslutad eller påbörjad eftergymnasial utbildning. Du är nyfiken på förskolan som arbetsplats och är under utbildning eller planerar att på sikt söka dig till barnomsorgen.
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.
-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du har arbetat med barn tidigare (privat eller genom jobb) och kan lämna referenser därifrån
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera CV, bild och videopresentation på vår hemsida
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!


Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort videopresentation, ca 30 sek som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Ange även vilka orter du vill arbeta i, Hjärup/Lund/ eller Staffanstorp

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 20 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar.

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se Visa mindre

Barnskötare sökes till föräldrakooperativ i lantlig miljö

Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Provanställning 6 månader, start omgående Kvalifikationer: Barnskötarutbildning. Vi ser det som positivt om du har arbetslivserfarenhet. Förskolechef vid tillträde: Christina Wapner Svendsen OM OSS Valen Valle är en familjär förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun. Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång ti... Visa mer
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Provanställning 6 månader, start omgående
Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning. Vi ser det som positivt om du har arbetslivserfarenhet.
Förskolechef vid tillträde: Christina Wapner Svendsen


OM OSS
Valen Valle är en familjär förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun.
Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare bjuder in till glädje i mötet med varje barn.
Våra nyckelord är: glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ge och ta anda.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar, små och stora barn. Vi är i dagsläget ca 30 barn och åtta i personalgruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.


VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Någon som känner lust och nyfikenhet att få utveckla en fin liten verksamhet tillsammans med nya kollegor där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.


Vår önskan är att du som barnskötare:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.


ÖVRIGT
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Varje anställd ges tid till enskild och gemensam reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.


Vi ser framemot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Tillsättning sker omgående så vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer.
Ansökan sker via e-post. Skicka in både CV och personligt brev.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort media val och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag. Visa mindre

Timvikarie sökes till förskola i Lund

Ansök    Okt 21    Stiftelsen Äppellunden    Barnskötare
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att ... Visa mer
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund.
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.
Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att utveckla en lärorik och lustfylld miljö där varje barn har möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
För att lyckas i rollen tror vi att du är
- Glad och engagerad
- Professionell
- Kommunikativ
- Lyhörd
- Ansvarstagande
Ett stort plus är om du dessutom kan vikariera i kök och laga vegetarisk mat.
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn.
För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Utbildad Barnskötare till Rosa Tornets Montessori förskola

Rosa Tornets Montessoriförskola är ett väletablerat föräldrakooperativ, som startades 1988. Sedan några år tillbaka finns vi i nybyggda ändamålsenliga lokaler på Råbylund. Här finns 71 barn fördelat på fyra avdelningar och 18 anställda. Förskolan har mycket engagerad och kompetent personal samt en egen kock som lagar all mat från grunden. Vi är en stor härlig personalstyrka som nu söker en ny kollega som brinner för Montessoripedagogik och som verkligen vi... Visa mer
Rosa Tornets Montessoriförskola är ett väletablerat föräldrakooperativ, som startades 1988. Sedan några år tillbaka finns vi i nybyggda ändamålsenliga lokaler på Råbylund. Här finns 71 barn fördelat på fyra avdelningar och 18 anställda. Förskolan har mycket engagerad och kompetent personal samt en egen kock som lagar all mat från grunden. Vi är en stor härlig personalstyrka som nu söker en ny kollega som brinner för Montessoripedagogik och som verkligen vill arbeta med barn.

Arbetsbeskrivning
Rosa Tornet söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med montessoriutbildning och som vill arbeta i ett kreativt arbetslag där montessoripedagogiken är en naturlig del i förskolans läroplan.
Tjänsten är placerad på en av våra små avdelningar med barn i åldrarna 1-3år och är ett vikariat på 1 år, på 100%. Du blir anställd i huset och det innebär att man kan bli flyttad till andra avdelningar.


Kvalifikationer
Du ska ha en Barnskötarutbildning, Gärna några års erfarenhet av yrket.
Montessoriutbildning eller erfarenhet av pedagogiken är högt meriterande.
Vi söker dig som är engagerad, initiativrik och har en bra förmåga att skapa goda relationer med både barn, kollegor samt vårdnadshavare. En grundläggande målsättning för oss på Rosa Tornet är att skapa en lugn och harmonisk miljö med trygghet och tillit till varandra. I din roll som barnskötare förväntas du ha ett genuint intresse och fokus på barns förmågor, nyfikenhet och intressen i både ett omsorgs- och lärandeperspektiv. Med utgångspunkt från barngruppen och det enskilda barnet ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att erbjuda barnen en god och utmanande pedagogisk verksamhet där nyfikenhet och lärande tillsammans med god omsorg står i fokus. Det är viktigt att du trivs med din yrkesroll och har en hög närvaro på ditt arbete.


Kommunikation, glädje och respekt är viktiga ledord för oss på Rosa Tornet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har kul på jobbet och ser framemot att få träffa vår nya kollega!

Start 2021 Januari, vikariat 1år med möjlighet till förlängning
Intervjuer sker fortlöpande, skriv ditt löneanspråk i din ansökan! Visa mindre

Timvikarier sökes till Utforskarna

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Förskolan Utforskarna är en försko... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Förskolan Utforskarna är en förskola belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Vi på Utforskarna är inspirerade av Reggio Emilias arbetssätt. Här är delaktighet och utforskande två nyckelord.

Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska förskola! Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss
Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie hos oss och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc. Du har ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer. Du har också en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger. 
Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har utdrag ur belastningsregistret är du varmt välkommen att höra av dig till vår platsansvariga Anna via mejl: [email protected]
Arbetstiden varierar under våra öppettider som vid behov är 6.30-18.30.
Vi är i behov av vikarier omgående och kommer rekrytera löpande. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utbildad barnskötare

Vi söker en utbildad barnskötare till vår Waldorfförskola/skola. Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med den 1/9-2020 till och med 1/9-2021.Vi söker dig som vill jobba på en liten trevlig Waldorfförskola/skola i Lund. Vi vill ge våra barn på förskolan en trygg, glad och waldorfpedagogisk verksamhet där vi tillsammans i vårt arbetslag alltid sätter barnen i centrum. Vi vill att du är en varm, positiv och flexibel pedagog som vill bli en del av vårt g... Visa mer
Vi söker en utbildad barnskötare till vår Waldorfförskola/skola. Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med den 1/9-2020 till och med 1/9-2021.Vi söker dig som vill jobba på en liten trevlig Waldorfförskola/skola i Lund. Vi vill ge våra barn på förskolan en trygg, glad och waldorfpedagogisk verksamhet där vi tillsammans i vårt arbetslag alltid sätter barnen i centrum. Vi vill att du är en varm, positiv och flexibel pedagog som vill bli en del av vårt glada arbetslag. Visa mindre

Timvikarier till förskola i Flyinge

Ansök    Aug 14    Cosmopolitan Minds AB    Barnskötare
Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbe... Visa mer
Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare?


Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet.


För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.


Tveka inte att höra av dig till oss! Visa mindre

Barnskötare

Verksamhetsbeskrivning: Stationens förskola är en privat förskola med 37 barn, 8 pedagoger och egen köksa som lagar vår mat. Vi håller till i det gamla stationshuset mitt i Veberöd ca.två mil öster om Lund. Förskolan har tre avdelningar uppdelade efter ålder. Pedagogerna i varje arbetslag ansvarar för sin barngrupp på avdelningen, men det kan cirkulera och varje pedagog måste vara beredd på att arbeta med ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:
Stationens förskola är en privat förskola med 37 barn, 8 pedagoger och egen köksa som lagar vår mat. Vi håller till i det gamla stationshuset mitt i Veberöd ca.två mil öster om Lund. Förskolan har tre avdelningar uppdelade efter ålder. Pedagogerna i varje arbetslag ansvarar för sin barngrupp på avdelningen, men det kan cirkulera och varje pedagog måste vara beredd på att arbeta med alla åldersgrupper. Vi är en engagerad personalgrupp som tycker det är kul och spännande att arbeta med barn och att utveckla vår förskola och vi har ett varmt klimat på förskolan. Att skapa en lugn miljö där barnet blir bekräftat, sett och därigenom vågar ta plats och växa är viktigt för oss. Vi söker en barnskötare som ska vara en bra förebild för barnen och som respekterar barnen, för att själva bli respekterad. Eftersom vi är en liten förskola ställs extra höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och att du tar ditt ansvar enligt läroplanen.
Arbetsuppgifter:
Som barnskötare kommer du att arbeta i arbetslag med att planera, genomföra, dokumentera och utveckla den pedagogiska verksamheten för barnen tillsammans med dina kollegor. Du ska kunna ta tillvara på barnets nyfikenhet, glädje och kompetens för att skapa en miljö som stimulerar till utveckling och lärande. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet för att nå våra mål och skapa en hög kvalitet på barnens verksamhet, därför söker vi dig som har intentionen att använda läroplanen som ett levande och ledande dokument för verksamheten.
Utbildning/Erfarenhet:
Vi söker nu dig som:
Är utbildad barnskötare.
Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation.
Har ett reflekterande arbetssätt.
Är nytänkande och beredd att vara en del av förskolans utveckling.
Är väl insatt i förskolans läroplan.
Har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper såsom engagemang, flexibilitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga.
Vill du arbeta på en förskola med korta beslutsvägar, en lugn arbetsmiljö, varmt klimat, stor arbetsglädje och kvalitet. Då söker vi dig som är barnskötare och som vill vara med i vårt gäng och skapa den bästa förskolan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskolan Småstad i Lund söker en barnskötare 40-50%

Småstad är ett föräldrakooperativ i nordvästra delen av Lund. Vi håller till på bottenvåningen i en vacker gammal villa på lummiga Kobjer, med närhet till populära lekplatser och till Lunds centrum. Småstad har en avdelning med 16 barn i åldrarna ett till sex år. Den lilla barngruppen och våra mysiga lokaler bidrar till en lugn, trivsam och hemlik miljö. Vi är en ideell förening som präglas av en god sammanhållning mellan barn, föräldrar och personal. Peda... Visa mer
Småstad är ett föräldrakooperativ i nordvästra delen av Lund. Vi håller till på bottenvåningen i en vacker gammal villa på lummiga Kobjer, med närhet till populära lekplatser och till Lunds centrum. Småstad har en avdelning med 16 barn i åldrarna ett till sex år. Den lilla barngruppen och våra mysiga lokaler bidrar till en lugn, trivsam och hemlik miljö. Vi är en ideell förening som präglas av en god sammanhållning mellan barn, föräldrar och personal. Pedagoger och föräldrar jobbar tillsammans för vårt gemensamma mål och intresse – barnens bästa! I dagsläget består personalgruppen av två pedagoger, en barnskötare och en kock.
 
Nu söker vi en barnskötare eller pedagog som vill komplettera vår duktiga personal under våren. Vi söker därför dig som är engagerad, ansvarsfull och initiativrik och framförallt bra på att se barn som individer med olika förutsättningar och tankar. Du är gärna kreativ och kan lösa problem som kan uppstå med barn, samt har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är positiv till att arbeta på en liten förskola och har inte har långt att gå från idé till handling.
 
Vi söker nu dig, gammal som ung - kanske studerar du på halvtid och vill jobba parallellt eller så är du en pigg nybliven pensionär med tid över. Erfarenhet av arbete med barn och barns språkutveckling är meriterande, men inget krav.


I din ansökan ser vi gärna att du bifogar CV samt ett personligt brev. Beskriv gärna hur du ser på din roll som barnskötare, hur du är i mötet med barn samt din inställning till att arbeta i ett föräldrakooperativ, med närvarande föräldrar i verksamheten. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
  
Ansökan ska vara inkommen senast den 15/1 och skickas med e-post till: [email protected]
 
Eller till:
Småstad
Kobjersvägen 7
227 38 Lund
 
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!
Vill du veta med eller har frågor, kontakta: Åsa Linné – [email protected], 0733-748102 Visa mindre

Barnskötare till barn och ungdomshabilitering, BarnReHab, i Lund

Ansök    Maj 20    REGION SKÅNE    Barnskötare
Gör skillnad. Varje dag. Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att familjen har full delaktighet i planering och utvärdering av insatserna. BarnReHab i Lund är en specialist... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att familjen har full delaktighet i planering och utvärdering av insatserna.

BarnReHab i Lund är en specialistenhet inom barn- ungdomshabiliteringen med runt 30 anställda. På enheten finns två tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens. Rehab-teamet träffar barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och habiliteringsteamet är en resurs till de lokala habiliteringsenheterna. Vi har särskild kunskap inom rehabilitering efter förvärvad hjärnskada, nutrition, kommunikation och uroterapi.

Vår arbetsplats värdesätter delaktighet för barn och deras familjer, samt att skapa förutsättningar för dialog utifrån barnets perspektiv. Vi har driv och en hög ambition att fortsätta utvecklingen av våra arbetssätt, processer och medarbetare. Vi har ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att allt det vi gör ska vara meningsfullt, begripligt och hanterbart. Detta synsätt lyser igenom hela vår verksamhet, inte bara i mötet med våra patienter utan i alla delar av organisationen.

Vi är en kunskapsorganisation som präglas av respektfullt bemötande, engagemang, samarbete och hög kompetens. Vi ger verktyg för att utveckla styrkor och undanröja hinder samt främja kommunikation. Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar, vilka i praktiken innebär att vi möter alla utifrån deras situation oavsett kön, etnisk tillhörighet, trosuppfattning eller andra individuella förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är barnskötare alternativt innehar motsvarande kompetens. Du kommer att vara kontaktperson för barn/ungdomar och föräldrar som kommer till BarnReHab för olika insatser. Under barnet/ungdomens period på BarnReHab erbjuder du aktiviteter både i samband med behandling, men även i pauser mellan behandling. Du är en viktig person i teamet och deltar i utvecklingsarbete på enheten.

Ditt ansvar innefattar översyn av hus och lokaler, enklare matlagning samt inköp av material och varor. Även administrativa arbetsuppgifter förekommer, såsom schemaläggning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en godkänd gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning. Vi ser vidareutbildning med inriktning mot barn som meriterande. För tjänsten krävs även goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vidare är det önskvärt att du har goda datakunskaper och vana av att arbeta i Office-paketet.

Detta är en tjänst för dig som är kreativ och flexibel i ditt arbetssätt. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, ett stort engagemang samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi ser gärna att du, precis som vi, är positiv och har förmåga att se möjligheter istället för hinder. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Intervjuer kommer att hållas den 16, 18, 22 och 23 juni.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Timvikarier sökes till Utforskarna

Ansök    Feb 18    Pysslingen Förskolor    Barnskötare
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Förskolan Utforskarna är en försko... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Förskolan Utforskarna är en förskola belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Vi på Utforskarna är inspirerade av Reggio Emilias arbetssätt. Här är delaktighet och utforskande två nyckelord.

Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska förskola! Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss
Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie hos oss och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc. Du har ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer. Du har också en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger. 
Vi är i behov av vikarier omgående och kommer rekrytera löpande. 
Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har utdrag ur belastningsregistret är du varmt välkommen att höra av dig till vår platsansvariga Louise via mejl: [email protected]
Arbetstiden varierar under våra öppettider som vid behov är 6.30-18.30.
Vi är i behov av vikarier omgående och kommer rekrytera löpande. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

barnskötare

Ansök    Dec 11    Pysslingen Förskolor    Barnskötare
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Vi söker nu en barnskötare till fö... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Vi söker nu en barnskötare till förskolan Utforskarna i Lund! Förskolan Utforskarna ligger på Linero i östra Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Vår förskola, som stod klar för inflyttning i augusti 2017, är ett härligt hus i två plan med rika miljöer och en stor ateljé. Varje dag serveras barnen förstklassig KRAV-märkt mat från vårt eget prisbelönta kök där alla rätter lagas från grunden. 

Utforskarna är en Reggio Emilia inspirerad förskola och vårt arbetssätt bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en stark inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska omvärlden. Utifrån denna filosofi och förskolans läroplan bygger vi en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Lärmiljön ses som den tredje pedagogen där barnet tillåts upptäcka och utforska med hela sin förmåga och med olika uttrycksmöjligheter. Förutom en tilltalande och inspirerande lärmiljö på varje avdelning har vi tillgång till en stor, gemensam ateljé mitt i huset. 

På Utforskarna har vi ett vi projektinriktat arbetssätt och arbetar med att lyssna, se och synliggöra barnens lärprocesser. Genom pedagogisk dokumentation gör vi barnen medvetna om sitt lärande och leder vår verksamhet framåt.

Om tjänsten

Vi söker dig, utbildade, utvecklingsinriktade barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. 

Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet både på grupp- och individnivå, du förväntas vara en medforskande pedagog med engagemang i ditt arbete och vara delaktig i hela förskolans utvecklingsarbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, förskolans platsansvarig, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av det internetbaserade verktyget SchoolSoft. Vi erbjuder dig också fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag (2000 kr/läsår).

Mer information om oss finner du på vår hemsida www.pysslingen.se/utforskarna/ , vi finns också på Facebook: Pysslingen Förskolor – Utforskarna

Övrig information

Vi ska tillsätta en tillsvidareanställningar och ett vikariat under medarbetares föräldraledighet. Tjänstgöring 75-100% Ansökningstiden för tjänsten är mycket kort så skicka gärna din ansökan redan idag. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Tillträdesdag i överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Kajsa Nyström 0739 88 37 72 [email protected] eller biträdande rektor/kvalitetsledare Amanda Sjöberg 0738 23 79 63 [email protected]

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se. Visa mindre

Timvikarie sökes till förskola i Lund

Ansök    Dec 16    Stiftelsen Äppellunden    Barnskötare
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att ... Visa mer
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund.
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.
Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att utveckla en lärorik och lustfylld miljö där varje barn har möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
För att lyckas i rollen tror vi att du är
- Glad och engagerad
- Professionell
- Kommunikativ
- Lyhörd
- Ansvarstagande
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn.


För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Förskolan Småstad i Lund söker timvikarier

Småstad är ett föräldrakooperativ i nordvästra delen av Lund. Vi håller till på bottenvåningen i en vacker gammal villa på lummiga Kobjer, med närhet till populära lekplatser och till Lunds centrum. Förskolan Småstad har en avdelning med 16 barn i åldrarna ett till sex år. Den lilla barngruppen och våra mysiga lokaler bidrar till en lugn, trivsam och hemlik miljö. Vi är en ideell förening som präglas av en god sammanhållning mellan barn, föräldrar och pers... Visa mer
Småstad är ett föräldrakooperativ i nordvästra delen av Lund. Vi håller till på bottenvåningen i en vacker gammal villa på lummiga Kobjer, med närhet till populära lekplatser och till Lunds centrum. Förskolan Småstad har en avdelning med 16 barn i åldrarna ett till sex år. Den lilla barngruppen och våra mysiga lokaler bidrar till en lugn, trivsam och hemlik miljö. Vi är en ideell förening som präglas av en god sammanhållning mellan barn, föräldrar och personal. Pedagoger och föräldrar jobbar tillsammans för vårt gemensamma mål och intresse – barnens bästa! I dagsläget består personalgruppen av två pedagoger, en barnskötare och en kock.
Nu söker vi personer som vill ingå i vår pool av timvikarier. Som vikarie får du möjlighet att arbeta när någon i den ordinarie personalen är frånvarande. Du deltar då i verksamheten inne och ute och äter även tillsammans med barn och övrig personal. Vi söker därför dig som är engagerad, ansvarsfull och framförallt bra på att se barn som individer med olika förutsättningar och tankar. Du är gärna kreativ och kan lösa problem som kan uppstå med barn, samt har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är positiv till att arbeta på en liten förskola.
Vi söker nu dig, gammal som ung - kanske studerar du på halvtid och vill jobba parallellt eller så är du en pigg nybliven pensionär med tid över. Erfarenhet av arbete med barn är meriterande, men inget krav. I din ansökan ser vi gärna att du bifogar CV samt ett personligt brev. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Anställningsform: timanställd- omfattning efter behov (du ingår i vår vikariepool som kontaktas vid behov)
Tillträde: så snart som möjligt
Lön: efter överenskommelse
Ansökan ska vara inkommen senast den 2/2 och skickas med e-post till:
[email protected]


Eller till:
Småstad
Kobjersvägen 7
227 38 Lund
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan snarast!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Föräldrakooperativet Pingvinens Förskola

Vi söker nu en barnskötare till vår fina förskola Pingvinen. Om arbetsplatsen Pingvinen är en liten förskola med två avdelningar och totalt 27 barn. Vi är lokaliserade i en lokal i närheten av natursköna St Hans Backar i norra Lund. Vi är ett föräldrakooperativ vilket betyder att personalen med rektor ansvarar för den pedagogiska verksamheten och föräldragruppen ansvarar för verksamhetens ekonomi och organisation. Den nära kontakten mellan föräldrar och pe... Visa mer
Vi söker nu en barnskötare till vår fina förskola Pingvinen.
Om arbetsplatsen
Pingvinen är en liten förskola med två avdelningar och totalt 27 barn. Vi är lokaliserade i en lokal i närheten av natursköna St Hans Backar i norra Lund. Vi är ett föräldrakooperativ vilket betyder att personalen med rektor ansvarar för den pedagogiska verksamheten och föräldragruppen ansvarar för verksamhetens ekonomi och organisation. Den nära kontakten mellan föräldrar och personal ger trygghet för barnen. Föräldrarna hjälper till på förskolan genom olika arbetsgrupper i form av ute- och innegrupp samt arbete i barngruppen vid behov. Detta gör att förståelsen för personalens behov och önskemål ökar och att vi alla får en närmare kontakt.
Vi strävar efter att vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik och ska erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Detta tillsammans lägger grunden för ett livslångt lärande!
Lek är grunden för utveckling, lärande och välbefinnande. Vi arbetar mycket med utelek, rörelse, musik och skapande. Exempel på aktiviteter är Hela huset sjunger, sång på promenad eller vid andra aktiviteter, ramsor, rim och språklek. Minst en gång i veckan besöker vi St Hans Backar och följer vad som händer i naturen under året. 
Vi erbjuder en god arbetsplats, arbetskläder, friskvårdsbidrag och fri parkering. Förskolan ligger dessutom precis bredvid busshållplatsen för den som inte kör bil. Vi är medlemmar i KFO och har anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas och vilja stanna hos oss.
Arbetsuppgifterna
Du kommer ingå i ett arbetslag med förskollärare och barnskötare, där du får vara med i planering, dokumentering, utvärdering och utveckling av verksamheten. Du är väl insatt i läroplanen och jobbar utifrån läroplanens mål. Du är närvarande i barnens lek och lärande och utmanar dem att utvecklas vidare. Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt för att skapa en trygg, positiv och upptäckande miljö.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år och gått ut gymnasiet. Det är meriterande om du gått gymnasieskolans 3-åriga barn- och fritidsprogram eller annan likvärdig utbildning. Det är också meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi tror att du som person är positiv, flexibel och har gott tålamod, samt att du kan vara lugn och trygg och har en tydlighet i ditt agerande. Fokus är att se till barnens bästa för att ge dem en bra vistelse på förskolan.
Du har ett gott förhållningssätt mot barn, föräldrar och medarbetare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
För att söka tjänsten skickar du CV tillsammans med personligt brev till [email protected].
Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde efter nyår till och med 6 månader framåt, med möjlighet till förlängning.
För frågor angående tjänsten kontakta Rektor Cecilia Clark, tel 046-13 39 85.
Tjänstgöringsgrad: 75-100 %.
Urval sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avlutas innan ansökningsperioden är slut.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år? Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen. Meriterande är: Du har tidigare bakgrund inom grymnastik. Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn. Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn. Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi... Visa mer
Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år?
Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen.


Meriterande är:
Du har tidigare bakgrund inom grymnastik.
Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn.

Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn.
Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna höra mer från dig!
Dina arbetsuppgifter
Som medtränare för Djungelgympa i Lund kommer du tillsammans med din huvudledare leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen. Vi jobbar med färdiga passupplägg vilket innebär att alla övningar och lekar du kommer göra med barnen är färdigplanerat. Det kommer göra det lätt för dig som ledare att sätta dig in i vad du ska göra varje pass och det krävs inte någon mer extra planering än att vara inläst på övningarna.
Passupplägget utgår ifrån 4 grundpelare inom gymnastiken:
Hoppa
Balansera
Rulla/Kullerbytta
Klättra

Inför ett arbete hos oss på Sweden Sport Academy får du som ledare gå någon av våra utbildningar.
Du och din huvudledare får löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Anställningsvillkor
Terminen börjar vecka 6 och pågår under totalt 14 veckor med vissa uppehåll för lov.
Passen kommer hållas på vardagskvällar mellan 17.00-19.00 och/eller på helger.Vi rekryterar löpande. Skickar du inte in ansökan idag kan tjänsten vara borta i morgon ;) Visa mindre

Givande extrajobb

Har du erfarenhet av barn eller ungdomar och vill ha ett roligt och meningsfullt extrajobb? Vem är du? Du är: Student eller har en annan deltidssysselsättning. Bosatt i Lund eller Malmö med omnejd. Har tidigare erfarenhet av barn i förskoleålder. Alternativt; Duktig på matematik och kan hjälpa högstadie- och gymnasieungdomar. Driven och målinriktad. Har en hög social kompetens, personlig mognad och är ansvarstagande. Vi erbjuder dig: Ett roligt, mer... Visa mer
Har du erfarenhet av barn eller ungdomar och vill ha ett roligt och meningsfullt extrajobb?


Vem är du?


Du är:
Student eller har en annan deltidssysselsättning.
Bosatt i Lund eller Malmö med omnejd.
Har tidigare erfarenhet av barn i förskoleålder.
Alternativt;
Duktig på matematik och kan hjälpa högstadie- och gymnasieungdomar.
Driven och målinriktad. Har en hög social kompetens, personlig mognad och är ansvarstagande.


Vi erbjuder dig:
Ett roligt, meriterande och meningsfullt extrajobb.
Den högsta timlönen inom branschen.
Barnpassning eller läxläsningsuppdrag.
Personligt matchade uppdrag individuellt anpassade efter familj och Förstärkare.
Flexibla möjligheter i hur mycket du vill jobba.
Utbildningar.
Personalträffar.
Försäkring (FORA).
Karriärmöjligheter, internrekrytering för andra uppdrag.
Ersättning för resor och restid utanför städerna.
Tillgång till kontinuerlig handledning och stöd i ditt/ dina uppdrag.
Nära kontakt med din arbetsgivare och därmed kan vi vara en av dina framtida referenser.


Vill du också ha det bästa och mest givande extrajobbet? Passar beskrivningen ovan in på dig? Vi har löpande rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar vad du gör idag till: [email protected]


Observera att vi endast återkommer till de ansökande med påvisande kvalifikationer.


Just nu söker vi barnskötare specifikt till två uppdrag där körkort behövs. Varav ett av uppdragen hade vi gärna sett att du som söker har egen bil. Detta då familjerna i fråga bor utanför Lund på landet. Körkort är därför meriterande men det är inget krav. Visa mindre

Timvikarie i förskola och kök

Timvikarie i kök och barngrupp Montessoriförskolan Barnens hus i Lund söker dig som vill jobba som timvikarie vid behov i vårt kök och även i barngrupp.  Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna i kök består av enklare matlagning, framtagning, undanplockning och disk. Då vårt kök inte är avskilt från resten av lokalerna ingår viss kontakt med barn. Arbetsuppgifterna i barngrupp består i att vara en del i det arbetslag som driver den dagliga pedagogiska verk... Visa mer
Timvikarie i kök och barngrupp
Montessoriförskolan Barnens hus i Lund söker dig som vill jobba som timvikarie vid behov i vårt kök och även i barngrupp. 


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna i kök består av enklare matlagning, framtagning, undanplockning och disk. Då vårt kök inte är avskilt från resten av lokalerna ingår viss kontakt med barn.
Arbetsuppgifterna i barngrupp består i att vara en del i det arbetslag som driver den dagliga pedagogiska verksamheten enligt förskolans läroplan.


Kvalifikationer
Som person är du trygg, stabil och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt för dig att skapa goda relationer till såväl barn som föräldrar och dina medarbetare. Du är tillmötesgående gentemot barnen och delar våra pedagogers positiva barnsyn.
Det kan behövas både köks och barngruppspersonal samma dag men det kan också bara vara det ena, därför söker vi dig som är flexibel och lyhörd.


Övrigt
Erfarenhet från kök och/eller pedagogiskt arbete är meriterande.
Ansök så snart som möjligt då rekrytering sker löpande.
För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Visa mindre