Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Lund

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

C chaufför till vår kund i Eslöv!

Ansök    Maj 20    Manpower AB    Renhållningsförare
Nytt
Har du C-körkort och strävar efter nya utmaningar inom yrket som lastbilschaufför? Är du en dedikerad lagspelare som önskar ett arbete med varierande arbetsdagar? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig! Just nu söker vi lastbilschaufförer till vår kund i Eslöv. Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Det här är ett somm... Visa mer
Har du C-körkort och strävar efter nya utmaningar inom yrket som lastbilschaufför? Är du en dedikerad lagspelare som önskar ett arbete med varierande arbetsdagar? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig! Just nu söker vi lastbilschaufförer till vår kund i Eslöv. Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Det här är ett sommaruppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du kunna arbeta heltid, ha ett C-körkort och ett giltigt YKB. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess att genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Om jobbet

Vår kund arbetar med renhållning och du kommer att arbeta i villaområden eller bland flerfamiljshus med att tömma återvinningskärl. Du har ett stort ansvar för egna arbetsuppgifter och då det är många stopp om dagen kräver det att du har en god fysik. Hos vår kund ingår du i en grupp med erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har C-körkort
* Har ett giltigt YKB
* Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du själv är miljömedveten och tidigare har arbetat som lastbilschaufför.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en hög servicenivå. Du behöver kunna fatta egna beslut och är duktig på att prioritera i stressiga situationer. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten, försiktig och engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi att du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt och att du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Eslöv
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Betongbils chaufför

Betongbils chaufför sökes till Malmö/Staffanstorp. Jobbet innebär transport av fabriksbetong till olika arbetsplatser runt om i skåne. Inget fast arbetschema vilket kan innebära ev tidiga morrnar o sena eftermiddagar. Krav: C-kort, YKB och digitalt förarkort Visa mer
Betongbils chaufför sökes till Malmö/Staffanstorp.
Jobbet innebär transport av fabriksbetong till olika arbetsplatser runt om i skåne.
Inget fast arbetschema vilket kan innebära ev tidiga morrnar o sena eftermiddagar.
Krav: C-kort, YKB och digitalt förarkort Visa mindre

distribution av läkemedel

Distribution av läkemedel till sjukhus, vissa sjukhus har vi uppackning på, och till patienter med dialys i hemmet, inbärning av kartonger till patienter i hemmet. Arbetsplats är där lastning sker vid lagret i Lund. C behörighet och YKB, förarkort för färdskrivare. Till början Sjukvikariat och semestervikarie, 1 övernattning per vecka omgående anställning. Svara endast med email. Visa mer
Distribution av läkemedel till sjukhus, vissa sjukhus har vi uppackning på, och till patienter med dialys i hemmet, inbärning av kartonger till patienter i hemmet. Arbetsplats är där lastning sker vid lagret i Lund. C behörighet och YKB, förarkort för färdskrivare. Till början Sjukvikariat och semestervikarie, 1 övernattning per vecka omgående anställning. Svara endast med email. Visa mindre

Till vår kund i Staffanstorp söker vi återvinningschaufförer.

VÅRT ERBJUDANDE På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra ... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

OM KUNDEN

Med ödmjukhet och jäklar anamma har företaget vuxit från ett litet familjeföretag till en stor koncern som omsätter drygt 1 miljard kronor. Företaget grundades 1998 i Landskrona och har uppdrag i ett 30-tal kommuner runt om i Sverige. De arbetar med allt inom renhållning, entreprenad och transport. En stor del av fordonsflottan består av fordon med högsta miljöklassning som har minskat bränsleförbrukningen markant de senaste åren och kör på fossilfritt drivmedel i möjligaste mån. Tack vare engagerade medarbetare och ett starkt fokus på att minska sitt klimatavtryck fortsätter koncernen växa och erbjuda hållbara lösningar runt om i Sverige.

OM JOBBET

Tjänsterna gäller främst inhämtning av hushållssopor med baklastande sopbil. Du kommer att ha ett rörligt arbete där du är mycket in och ur lastbilen och drar soptunnor på hjul fram till sopbilen där de töms. Förutom hushållssopor kan även inhämtning av annan typ av återvinningsbart material såsom plast, metall, papp förekomma.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är ansvarskännande och har ett bra lokalsinne. Då arbetet är fysiskt krävande bör du inte ha några hinder att utföra fysiskt arbete och du gillar att röra på dig. Du har lätt att lära dig och är bra på att ta instruktioner.

ARBETSTIDER

Måndag - Fredag 06.00 - 15.00 (Beting)

KRAV

- C-körkort
- YKB
- Digitalt förarkort
- God svenska
- God fysik

- Vara tillgänglig för arbete hela sommaren


MERITERANDE

- Tidigare erfarenhet inom återvinning
- Om du har minst 6 månaders kontinuerlig körning av tung lastbil
- Krankort


OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till kund. Tjänsten startar med en sedvanlig visstidsanställning/provanställning på 6 månader.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Direktsäljare till GB Grossisten Syd Halland/Skåne

Om företaget Vi kan vår glass! Faktum är att vi levererar GB-glass, marknadens ledande glassvarumärke över hela Sverige – och vi älskar det! För att vara en ännu bättre aktör på marknaden har vi ett brett sortiment med marknadsledande varumärken inom bland annat dryck, konfektyr, proteinprodukter, fast food samt mat och kaffebröd. Läs gärna mer om oss på https://varsego.se/ Dina arbetsuppgifter Är du en serviceinriktad, lyhörd och social person som ha... Visa mer
Om företaget
Vi kan vår glass! Faktum är att vi levererar GB-glass, marknadens ledande glassvarumärke över hela Sverige – och vi älskar det!

För att vara en ännu bättre aktör på marknaden har vi ett brett sortiment med marknadsledande varumärken inom bland annat dryck, konfektyr, proteinprodukter, fast food samt mat och kaffebröd.

Läs gärna mer om oss på https://varsego.se/Dina arbetsuppgifter
Är du en serviceinriktad, lyhörd och social person som har B-körkort och gillar att ha kundkontakt?
Då kan du vara den vi söker!

Som direktsäljare hos oss på GB Grossisten Syd AB ansvarar du tillsammans med fältsäljarna för dina kunder på ditt specifika distrikt.
Du levererar produkter från marknadsledande varumärken som t.ex. GB Glace, Red Bull, Vitamin Well och Bonjour till kunder inom Dagligvaru- och servicehandeln.

Vi har dagliga turer längs med Västkusten, där vi utgår från lagret i Lund och kör mellan Halmstad, Ängelholm, Höganäs och ned mot Malmö området.

Nu söker vi två personer som ska leverera våra produkter till våra kunder i Halland/Skåne län området med omnejd och ytterligare en person som kommer att hoppa in som ersättare när någon är sjuk.
Övrig tid på den tjänsten ägnas till extra leveranser samt arbete på lager med boxrengöring och allmän skötsel på bygget.

Vi erbjuder dig ett sommarvikariat from. vecka 25 till och med vecka 32.

Med tanke på hur väderberoende vår verksamhet är behöver du vara flexibel gällande arbetstider och tempo. Arbetstiden är förlagd Måndag - Fredag kl. 07.00-16.00.

Under dessa veckor kommer du att vara anställd hos oss på Premier och uthyrd till
GB Grossisten Syd AB.


Din profil
Din förmåga att sätta kunden i främsta rummet blir viktig hos oss. Tillsammans med dina kollegor ska du alltid ge kunden den yttersta servicen och vara lyhörd för deras önskemål samtidigt som du ska arbeta mot företagets uppsatta mål.

För att lyckas i rollen behöver du vara effektiv, flexibel, noggrann och vara en vinnarskalle.

Har du tidigare erfarenhet av distributionskörning eller av detaljhandeln är det meriterande.

Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift är ett krav.

B-körkort är ett krav

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Områdeschef Emma Ojala på [email protected]

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag eller senast 28 maj 2023.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda.

Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Visa mindre

Sydvac AB söker en C-chaufför / operatör till våra torrsugar /grävsugar

Ansök    Maj 3    Sydvac AB    Sug- och spolbilsförare
Vi söker dig som: Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad. Tycker om att underhålla och sköta de fordon du arbetar med och kör. Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund. Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa ... Visa mer
Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad.
Tycker om att underhålla och sköta de fordon du arbetar med och kör.
Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund.
Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material
Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterfrågar det.

Utbildning kompetens
C-körkort
YKB

Meriterande
Säkerhet på väg
Erfarenhet av anläggningsarbete
Erfarenhet av industriarbete
Erfarenhet av rivningsarbete
BE-körkort
CE-körkort
Erfarenhet av att köra hjullastare/förarbevis hjullastare
Erfarenhet av arbete med minigrävare
Erfarenhet av svetsning och reparationerSkicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.


Omarbetsgivaren
Sydvac AB är ett familjeägt bolag som har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen.
Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne.
Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika material såsom makadam, jord, restprodukter, spannmål, isolering, slam etc. Vi utför arbete inom torrsugning, vakuumsugning, vakuumschaktning och grävsugning med hjälp av torrsug, grävsug, vakuumsugbil etc.
Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Alla hjälps åt och vi har en god laganda. Då vi alltid är två personer på sug- och blåsbilarna så är vi en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet. Visa mindre

Bilbärgare till Skåne /Blekinge

Ansök    Apr 20    Flyinge Taxi AB    Bilbärgare
Bärga lätta och tunga fordon samt eventuella reparationer. Noggrannhet/punktlighet samt med kunden i fokus är en självklarhet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Bärga lätta och tunga fordon samt eventuella reparationer. Noggrannhet/punktlighet samt med kunden i fokus är en självklarhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

C-kortschaufför med servicekänsla till Södra Sandby

Ansök    Mar 13    CWS Sweden AB    Distributionsförare
Vi anställer servicechaufför till vår depå i Södra Sandby Har du har en mycket hög servicekänsla och kan prioritera och organisera ditt arbete? Är du en bra förare? Är du är en positiv person som tycker om att se till så att det blir rätt?! Då kan detta arbete vara rätt för dig. Arbetet som servicechaufför innebär att Du utgår ifrån vår depå i Södra Sandby Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i Skåneregionen... Visa mer
Vi anställer servicechaufför till vår depå i Södra Sandby
Har du har en mycket hög servicekänsla och kan prioritera och organisera ditt arbete? Är du en bra förare? Är du är en positiv person som tycker om att se till så att det blir rätt?! Då kan detta arbete vara rätt för dig.
Arbetet som servicechaufför innebär att
Du utgår ifrån vår depå i Södra Sandby
Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i Skåneregionen.
Du levererar kundernas gods på avtalad plats och tar med dig den smutsiga tillbaka till tvätteriet.
Du kommer ofta möta kunden och det betyder att du är CWS ansikte hos våra kunder vilket gör att du också kommer att bli informationsbärare både till och från kunden.
Arbetet utförs enligt turschema och dina turer kommer innehålla linne och/eller arbetskläder.
Vi arbetar med det digitala systemet OMD för att klarmarkera turer och avvikelser.

Ett nära samarbete med produktions- och försäljningsteamen är mycket viktigt och ett proaktivt arbete görs genom att hålla en kontinuerlig kontakt med samarbetspartners för att identifiera potentiella problem, förebygga dem och om de uppkommer lösa dem snabbt och effektivt. Normal arbetstiden är dagtid (7-16) men kan variera beroende på säsong.
För att passa i rollen
Är du effektiv och självständig
Gillar du kundkontakt och hanterar dem på ett professionellt sätt
Har du en mycket god arbetsmoral
Har du stort tålamod, är strukturerad, nyfiken men framförallt gillar att hålla en hög servicenivå.
Har du C-körkort och digitalt förarbevis, YKB
God datavana


Samtliga CWS tjänster omfattas av kollektivavtal. Som anställd får du därmed avtalsenliga villkor gällande lön, semester, tjänstepension, sjukersättning etc.
Tjänsten börjar med en visstidsanställning men kan övergå till en tillsvidare.
I våra bilar har vi alkolås och färdskrivare och vi gör slumpvisa drogtester.
Är du intresserad? Ansök via länken
Vi bearbetar ansökningarna löpande och vi kan komma att anställa innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes!

Beskrivning Vi söker nu C- och CE-chaufförer till sommarperioden 2023 i Skåne. Det finns även väldigt goda möjligheter till förlängning efter perioden. Dina arbetsuppgifter: I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Skåne. Som chaufför kommer du att distribuera paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav stä... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu C- och CE-chaufförer till sommarperioden 2023 i Skåne. Det finns även väldigt goda möjligheter till förlängning efter perioden.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Skåne. Som chaufför kommer du att distribuera paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Arbetstider som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda på dagtid, kväll och natt.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C/CE- behörighet, men ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kundföretaget på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Skåne så är det ett stort plus!
Krav:
C- eller CE – behörighet
YKB Digitalt Förarkort
God svenska i tal och skrift
Rent utdrag från belastningsregistret
Villkor
Start: Under våren enligt överenskommelse 
Arbetstider: Dagtid, kväll och natt
Omfattning: Heltid
Lön enligt kollektivavtal
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Junior Labb/Automationstekniker med brinnande mekanikintresse till Axis!

Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund! OM TJÄNSTEN Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekt... Visa mer
Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:


* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system
* Administrera inköp av material och reservdelar för produktionssystem och fixturer
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
* Felsökning och underhåll av utrustning internt och hos underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på mekanik/el/teknik
- Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
- Har B-körkort
- Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av:


* En liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, mekaniska komponenter eller liknande förut.
* Erafarenhet av dokumentation och att avläsa mekaniska ritningar, elschema och pneumatikschema
* Datorvana/intresse för mjukvara
* Grundläggande CAD kunskap


Karaktärsdrag som beskriver dig


* Initiativtagande
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. Visa mindre

Budbilschaufför

Ansök    Jan 17    KLE Transport AB    Distributionsförare
Vi söker en budbilschaufför till KLE Transport AB. Arbetet innebär brödleveranser från bageriet i Lund till kunder/butiker i Lund; Malmö och Höllviken. Kvalifikationer: B-körkort, goda kunskaper i svenska. Som person har du lätt att samarbeta, är service inriktad och trivs med kundkontakt. Du är mån om att leverera resultat, uppfylla kundförväntningar och har ett lösningsfokus. Visa mer
Vi söker en budbilschaufför till KLE Transport AB. Arbetet innebär brödleveranser från bageriet i Lund till kunder/butiker i Lund; Malmö och Höllviken.
Kvalifikationer: B-körkort, goda kunskaper i svenska.
Som person har du lätt att samarbeta, är service inriktad och trivs med kundkontakt. Du är mån om att leverera resultat, uppfylla kundförväntningar och har ett lösningsfokus. Visa mindre

Flyttgubbe Omgående

Sandus flytt&Transport; söker en ny hjälte som kan hjälpa till med flytten samt bortforsling av bohag mm. Vi söker dig som: Är flexibel när det gäller arbetstid God fysisk förmåga då har vi tung lyft snabb på trappor Flexibilitet med arbetstider är också ett stort plus Trivs att arbeta i ett högt tempo Tala svenska eller mer språk B-körkort tillgång till egen bil Tidigare erfarenhet inom flytt är ett plus men ingen krav Du kommer att utgå från Lund d... Visa mer
Sandus flytt&Transport; söker en ny hjälte som kan hjälpa till med flytten samt bortforsling av bohag mm.
Vi söker dig som:
Är flexibel när det gäller arbetstid
God fysisk förmåga då har vi tung lyft
snabb på trappor
Flexibilitet med arbetstider är också ett stort plus
Trivs att arbeta i ett högt tempo
Tala svenska eller mer språk
B-körkort
tillgång till egen bil
Tidigare erfarenhet inom flytt är ett plus men ingen krav


Du kommer att utgå från Lund där har vi lastbilar Visa mindre

C-bilschaufför Lund

VI SÖKER EN NY MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND! Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på 1,5 miljarder kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - och våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov. På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb m... Visa mer
VI SÖKER EN NY MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND!

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på 1,5 miljarder kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - och våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!
Våra kunder är rörinstallatörer och VVS-butiker och tjänsten går ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder, genom att köra ut VVS-material till deras arbetsplatser med våra C-lastbilar samt inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse av teknik, bygg eller mekanik.

C-körkort är ett krav vid ansökningstillfället och YKB är meriterande. 

 

Omfattning                    Heltid

Anställningsform          Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

 

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 1 juli 2022.

Ansök via www.lundagrossisten.se Visa mindre

Sydvac AB söker arbetare / operatör / förare till våra torrsugar /grävsugar

Ansök    Aug 12    Sydvac AB    Sug- och spolbilsförare
Sydvac AB söker arbetare / operatör / förare till våra torrsugar /grävsugar Vi söker dig som: Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad. Tycker om att underhålla och sköta de fordon du arbetar med och kör. Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund. Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material Har möjlighet att arbe... Visa mer
Sydvac AB söker arbetare / operatör / förare till våra torrsugar /grävsugar
Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad.
Tycker om att underhålla och sköta de fordon du arbetar med och kör.
Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund.
Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material
Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterfrågar det.Utbildning kompetens
C-körkort eller CE-körkort
YKBMeriterande
BE-körkort
Säkerhet på väg
Erfarenhet av anläggningsarbete
Erfarenhet av industriarbete
Erfarenhet av rivningsarbete
Erfarenhet av att köra hjullastare/förarbevis hjullastare
Erfarenhet av arbete med minigrävare
Erfarenhet av svetsning och reparationerOmarbetsgivaren
Sydvac har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen. Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne.
Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika material såsom makadam, jord, restprodukter, spannmål, isolering, slam etc. Vi utför arbete inom torrsugning, vakuumsugning, vakuumschaktning och grävsugning med hjälp av torrsugning, grävsug, vakuumsugbil etc.
Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Alla hjälps åt och vi har en god laganda. Då vi alltid är två personer på sug- och blåsbilarna så är vi en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet. Visa mindre

Labb/Automationstekniker med brinnande mekanik intresse till Axis !

Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund! OM TJÄNSTEN Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekt... Visa mer
Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:


* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system
* Administrera inköp av material och reservdelar för produktionssystem och fixturer
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
* Felsökning och underhåll av utrustning internt och hos underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på mekanik/el/teknik
- Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
- Har B-körkort
- Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av:


* En liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, mekaniska komponenter eller liknande förut.
* Erafarenhet av dokumentation och att avläsa mekaniska ritningar, elschema och pneumatikschema
* Datorvana/intresse för mjukvara
* Grundläggande CAD kunskap


Karaktärsdrag som beskriver dig


* Initiativtagande
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. Visa mindre

Falkenklev Logistik söker nu Kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby

Falkenklev Logistik söker nu Kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby Se hela annonsen och ansök via länken: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/falkenklev-logistik-soker-nu-kranbilsforare-till-vart-team-i-sodra-sandby/96497815-df20-481d-b796-f5e83ab4bcbb Om tjänsten Kranbilschaufför i Södra Sandby: Vi söker chaufförer med C, CE behörighet. Krankort och vana att köra kranbil är meriterade. Tjänsten är en anställning på heltid, tillsvidare och vi sö... Visa mer
Falkenklev Logistik söker nu Kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby
Se hela annonsen och ansök via länken:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/falkenklev-logistik-soker-nu-kranbilsforare-till-vart-team-i-sodra-sandby/96497815-df20-481d-b796-f5e83ab4bcbb
Om tjänsten Kranbilschaufför i Södra Sandby:
Vi söker chaufförer med C, CE behörighet. Krankort och vana att köra kranbil är meriterade.
Tjänsten är en anställning på heltid, tillsvidare och vi söker dig som har:
• C -Kort
• YKB
• Krankort
• ADR
• CE - Kort är meriterade
Övrig information:
• Start: Omgående
• Arbetstider: 06.00-15.00
• Placering: Utgångspunkt från Södra Sandby med körning som täcker nordvästra och
södra Skåne.
• Lön enligt avtal.


Hos oss erbjuds du en arbetsplats där fokus ligger på att skapa personliga relationer till vår personal
och värdesätta denna som vår främsta tillgång.
Gillar du att köra kranbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din
arbetsdag, är detta tjänsten för dig.
Som chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina
personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra.
Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet
under ansvar.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökan sker via www.forartjanst.se Visa mindre

Instrumenttekniker sökes till ESS forskningscenter i Lund!

Är du på jakt efter nästa möjlighet i din karriär och vill utvecklas inom en internationell organisation som dessutom besitter världens mest kraftfulla neutronplattform? ESS är ett ledande forskningscenter uppbyggt av ett partnerskap med flera europeiska länder som gör den här satsningen tillsammans, där en instrumenttekniker är nästa medarbetare dom söker efter! OM TJÄNSTEN Som instrumenttekniker kommer du ingå i en testorganisation där man kommer jobb... Visa mer
Är du på jakt efter nästa möjlighet i din karriär och vill utvecklas inom en internationell organisation som dessutom besitter världens mest kraftfulla neutronplattform? ESS är ett ledande forskningscenter uppbyggt av ett partnerskap med flera europeiska länder som gör den här satsningen tillsammans, där en instrumenttekniker är nästa medarbetare dom söker efter!

OM TJÄNSTEN
Som instrumenttekniker kommer du ingå i en testorganisation där man kommer jobba med kollegor som också arbetar som tekniker och några sytemansvariga. På sikt finns även möjligheten att bli inkluderad i en driftorganisation.

Du erbjuds:


* Handledning och stöttning av seniora och kompetenta kollegor
* Ett klimat där du uppmuntras att komma med nya idéer och initiativ


ARBETSUPPGIFTER
Som instrumenttekniker kommer du att delta i överlämningsprocessen för tillämpliga system, ta ägarskap av drift- och underhållsaspekterna samt delta i testning-/drifttagningsprogram för tester av enskilda objekt såväl som integrerad systemtestning.

Du kommer till exempel att:


* Bistå med integration och drift av ESS processystem för målstationen enligt ESS policyer och rutiner
* Ta ansvar för en kylkedja, som innehåller flera kylsystem, med avseende på drift och underhåll av komponenterna under drift
* Utföra felsökning och reparation av elförsörjning och distribution upp till 400 VAC
* Övervaka alla processer med målet att lösa eventuella problem så effektivt som möjligt och minska stilleståndstiden
* Underhålla, kalibrera och felsöka processutrustning och styr- och reglerutrustning såsom pumpstyrning, instrument för tryck, flöde, temperatur och reglerventiler
* Delta i att utveckla och föra dokumentation för montering, reparation, testning och drift av processkomponenter med hjälp av ESS-underhållssystem
* Se till att alla arbeten alltid följer alla ESS-relevanta säkerhetsregler och standarder


VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk bakgrund från antingen tidigare arbete eller studier inom relevant område
- Kan kommunicera obehindrat i engelska, i både tal och skrift
- Meriterande är erfarenhet från processindustrin
- Det är även starkt meriterande om du har el-certifikat

Som person ser vi att du är:


* Självgående
* Resultatinriktad
* Samarbetsvillig


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGETDu kan läsa mer om ESS och deras verksamhet här! Visa mindre

Labbtekniker med brinnande mekanik intresse till Axis Communications!

Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund! OM TJÄNSTEN Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekt... Visa mer
Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:


* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system
* Administrera inköp av material och reservdelar för produktionssystem och fixturer
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
* Felsökning och underhåll av utrustning internt och hos underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på mekanik/el/teknik
- Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
- Har B-körkort
- Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av:


* En liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, mekaniska komponenter eller liknande förut.
* Erafarenhet av att avläsa mekaniska ritningar, elschema och pneumatikschema
* Enklare programmering


Karaktärsdrag som beskriver dig


* Självgående
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. Visa mindre

chaufför Lund

Semestervikarie Juli och Augusti, heltid 4 dagars arbetsvecka med 1 hotellnatt i veckan. utgångsort är Lund. Kan bli mer arbete i höst. Visa mer
Semestervikarie Juli och Augusti, heltid 4 dagars arbetsvecka med 1 hotellnatt i veckan. utgångsort är Lund. Kan bli mer arbete i höst. Visa mindre

C-chaufför med ADR behörighet

Ansök    Apr 10    Lärkan Crew AB    Distributionsförare
Vi söker Vi söker en positiv och ansvarsfull chaufför som har en glödande passion för lastbilsyrket och som vet vikten av att kunna samarbeta med både kollegor, transportledare och kunder. Vi erbjuder varierande körning till våra systerföretag Lärkan AB och Skånegas AB, med leverans av eventutrustning till event i södra Sverige och leverans och försäljning av gasol och svetsgas till kunder i Skåne. Vi kör mindre distributions lastbil och lastväxlare. Om di... Visa mer
Vi söker
Vi söker en positiv och ansvarsfull chaufför som har en glödande passion för lastbilsyrket och som vet vikten av att kunna samarbeta med både kollegor, transportledare och kunder.
Vi erbjuder varierande körning till våra systerföretag Lärkan AB och Skånegas AB, med leverans av eventutrustning till event i södra Sverige och leverans och försäljning av gasol och svetsgas till kunder i Skåne. Vi kör mindre distributions lastbil och lastväxlare.
Om dig
Du ska vara engagerad, effektiv, ordningsam och ha god servicekänsla. Du ska ha erfarenhet av att köra fordon som kräver C- behörighet. Vi ser gärna att du har vana av att köra transporter som kräver ADR. Du ska vara flexibel och villig att köra olika fordonskombinationer och uppdrag. Du ska ha kunskap om godssäkring och hantering av färdskrivare. Du ska ha förmåga att planera din körning väl för att rätt gods ska levereras i rätt tid men också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Svenska och engelska i tal och skrift.
God fysik krävs för detta jobb och gott lokal sinne är meriterande
· C behörighet
· ADR (styckegods)
· Förarkort för digital färdskrivare
· Truckkort
· YKB
· Svenska
· Positiv attityd
Om oss
Vi är en lite företagsgrupp med Lärkan AB, Lärkan Event AB och Lärkan Power AB som jobbar inom event industrin med att hyra ut och el material, generatorer, kylcontainer och flaggstänger till event och konserter. Skånegas AB som säljer gasol och svetsgas till privatpersoner och företag i Skåne. Visa mindre

Bilbärgare till Skåne , behovsanställning kvällar och helger

Ansök    Apr 19    Flyinge Taxi AB    Bilbärgare
Verksamhetsbeskrivning Bilbärgningsverksamhet. KRAV: C-kort YKB Bärga fordon, lättare reparationer. Utbildning/Erfarenhet är ett plus. Körkort C samt YKB. God fysik och social kompetens. Språkkunskaper Svenska, gärna engelska och tyska. Välkommen med din ansökan eller frågor till: [email protected] Visa mer
Verksamhetsbeskrivning


Bilbärgningsverksamhet.
KRAV: C-kort YKB
Bärga fordon, lättare reparationer.
Utbildning/Erfarenhet är ett plus. Körkort C samt YKB. God fysik och social kompetens.
Språkkunskaper
Svenska, gärna engelska och tyska.
Välkommen med din ansökan eller frågor till:
[email protected] Visa mindre

Instrumenttekniker sökes till ESS forskningscenter i Lund!

Är du på jakt efter nästa möjlighet i din karriär och vill utvecklas inom en internationell organisation som dessutom besitter världens mest kraftfulla neutronplattform? ESS är ett ledande forskningscenter uppbyggt av ett partnerskap med flera europeiska länder som gör den här satsningen tillsammans, där en instrumenttekniker är nästa medarbetare dom söker efter! OM TJÄNSTEN Som instrumenttekniker kommer du ingå i en testorganisation där man kommer jobb... Visa mer
Är du på jakt efter nästa möjlighet i din karriär och vill utvecklas inom en internationell organisation som dessutom besitter världens mest kraftfulla neutronplattform? ESS är ett ledande forskningscenter uppbyggt av ett partnerskap med flera europeiska länder som gör den här satsningen tillsammans, där en instrumenttekniker är nästa medarbetare dom söker efter!

OM TJÄNSTEN
Som instrumenttekniker kommer du ingå i en testorganisation där man kommer jobba med kollegor som också arbetar som tekniker och några sytemansvariga. På sikt finns även möjligheten att bli inkluderad i en driftorganisation.

Du erbjuds:


* Handledning och stöttning av seniora och kompetenta kollegor
* Ett klimat där du uppmuntras att komma med nya idéer och initiativ
* bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Som instrumenttekniker kommer du att delta i överlämningsprocessen för tillämpliga system, ta ägarskap av drift- och underhållsaspekterna samt delta i testning-/drifttagningsprogram för tester av enskilda objekt såväl som integrerad systemtestning.

Du kommer till exempel att:


* Bistå med integration och drift av ESS processystem för målstationen enligt ESS policyer och rutiner
* Ta ansvar för en kylkedja, som innehåller flera kylsystem, med avseende på drift och underhåll av komponenterna under drift
* Utföra felsökning och reparation av elförsörjning och distribution upp till 400 VAC
* Övervaka alla processer med målet att lösa eventuella problem så effektivt som möjligt och minska stilleståndstiden
* Underhålla, kalibrera och felsöka processutrustning och styr- och reglerutrustning såsom pumpstyrning, instrument för tryck, flöde, temperatur och reglerventiler
* Delta i att utveckla och föra dokumentation för montering, reparation, testning och drift av processkomponenter med hjälp av ESS-underhållssystem
* Se till att alla arbeten alltid följer alla ESS-relevanta säkerhetsregler och standarder


VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk bakgrund från antingen tidigare arbete eller studier inom relevant område
- Kan kommunicera obehindrat i engelska, i både tal och skrift
- Meriterande är erfarenhet från processindustrin
- Det är även starkt meriterande om du har el-certifikat

Som person ser vi att du är:


* Självgående
* Resultatinriktad
* Samarbetsvillig


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGETDu kan läsa mer om ESS och deras verksamhet här! Visa mindre

Sydvac AB söker operatör / förare / chaufför till våra torrsugar/grävsugar

Ansök    Mar 6    Sydvac AB    Sug- och spolbilsförare
Vi söker dig som: Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad. Tycker om att underhålla och sköta de fordon du kör. Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund. Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material. Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när... Visa mer
Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad.
Tycker om att underhålla och sköta de fordon du kör.
Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund.
Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material.
Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterfrågar det.Utbildning kompetens
C-körkort eller CE-körkort
YKBMeriterande
BE-körkort
Säkerhet på väg
Erfarenhet av anläggningsarbete
Erfarenhet av industriarbete
Erfarenhet av rivningsarbete
Erfarenhet av att köra hjullastare/förarbevis hjullastare
Erfarenhet av arbete med minigrävare
Erfarenhet av svetsning och reparationerOmarbetsgivaren
Sydvac har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen.
Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne.
Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika material såsom makadam, jord, restprodukter, spannmål, isolering, slam etc.
Vi utför arbete inom torrsugning, vakuumsugning, vakuumschaktning och grävsugning med hjälp av torrsugning, grävsug, vakuumsugbil etc. Vi utför även upptagning av konstgräs från fotbollsplaner.
Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Alla hjälps åt och vi har en god laganda. Då vi alltid är två personer på sug- och blåsbilarna så är vi en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet. Visa mindre

C-CE-chaufför med ADR behörighet

Ansök    Apr 8    Lärkan Crew AB    Distributionsförare
Vi söker Vi söker en positiv och ansvarsfull chaufför som har en glödande passion för lastbilsyrket och som vet vikten av att kunna samarbeta med både kollegor, transportledare och kunder. Vi erbjuder varierande körning till våra systerföretag Lärkan AB och Skånegas AB, med leverans av eventutrustning till event i södra Sverige och leverans och försäljning av gasol och svetsgas till kunder i Skåne. Vi kör mindre distributions lastbil, dragbil och lastväxla... Visa mer
Vi söker
Vi söker en positiv och ansvarsfull chaufför som har en glödande passion för lastbilsyrket och som vet vikten av att kunna samarbeta med både kollegor, transportledare och kunder.
Vi erbjuder varierande körning till våra systerföretag Lärkan AB och Skånegas AB, med leverans av eventutrustning till event i södra Sverige och leverans och försäljning av gasol och svetsgas till kunder i Skåne. Vi kör mindre distributions lastbil, dragbil och lastväxlare.
Om dig
Du ska vara engagerad, effektiv, ordningsam och ha god servicekänsla. Du ska ha erfarenhet av att köra fordon som kräver C-CE behörighet. Vi ser gärna att du har vana av att köra transporter som kräver ADR. Du ska vara flexibel och villig att köra olika fordonskombinationer och uppdrag. Du ska ha kunskap om godssäkring och hantering av färdskrivare. Du ska ha förmåga att planera din körning väl för att rätt gods ska levereras i rätt tid men också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Svenska och engelska i tal och skrift.
God fysik krävs för detta jobb och gott lokal sinne är meriterande
· C behörighet
· CE behörighet
· ADR (styckegods)
· Förarkort för digital färdskrivare
· Truckkort
· YKB
· Svenska
· Positiv attityd
Om oss
Vi är en lite företagsgrupp med Lärkan AB, Lärkan Event AB och Lärkan Power AB som jobbar inom event industrin med att hyra ut och el material, generatorer, kylcontainer och flaggstänger till event och konserter. Skånegas AB som säljer gasol och svetsgas till privatpersoner och företag i Skåne. Visa mindre

Transportör med erfarenhet av logistik och lager

Birka Biostorage finns i Västra Odarslöv precis utanför Lund. Kärnverksamheten är hantering av känsligt forskningsmaterial och är därför under reglering av tillsynsmyndigheter och måste även leva upp till höga kundkrav. Det innebär att den medarbetare vi nu söker till vårt team måste vara van att arbeta väldigt disciplinerat och kunna följa kvalitetskrav noga så att du kan vara med att ta ansvar för driften av anläggningen både vad gäller daglig service oc... Visa mer
Birka Biostorage finns i Västra Odarslöv precis utanför Lund. Kärnverksamheten är hantering av känsligt forskningsmaterial och är därför under reglering av tillsynsmyndigheter och måste även leva upp till höga kundkrav.
Det innebär att den medarbetare vi nu söker till vårt team måste vara van att arbeta väldigt disciplinerat och kunna följa kvalitetskrav noga så att du kan vara med att ta ansvar för driften av anläggningen både vad gäller daglig service och underhåll. Den största och viktigaste delen av arbetet är dock att köra transporter. Ofta rör det sig om kortare transporter i närområdet, men även längre transporter förekommer. Du ska vara bekväm i trafiken och med att köra liten lastbil. Det är meriterande om du har erfarenhet med logistik och kan hjälpa till även med hantering och kontroll av prover.
Dokumentering och rapportering sker enligt bestämda rutiner, så det är viktigt att du är noggrann och strukturerad som person. Själva arbetsuppgiften kan ofta vara enkel i sig att utföra, men det är viktigt att du har rätt arbetssätt. Vi är beroende av en person som förstår vikten av att varje uppgift utförs på korrekt sätt och enligt kundens behov. Du ser de små detaljer men förstår samtidigt helheten och du kan jobba både självständigt och i team.
Vi behöver som sagt utöka vårt lilla, härliga team med en person och det är viktigt att inte bara kvalifikationerna är de rätta, utan även personligheten. Här tar vi hand om varandra och samarbetar så att arbetet flyter på så bra som möjligt. Vi värnar alla om verksamheten som ständigt växer.
Nedan följer en lista med arbetsuppgifter som vi förväntar att du klarar att genomföra självständigt efter en upplärningsperiod. Arbetsuppgifterna skall utföras på ett noggrant, effektivt och ansvarsfullt sätt, utifrån gällande styrdokument (SOP) och den antagna policyn. Är du intresserad av ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du hela tiden kommer lära dig nytt, kan detta var jobbet för dig.
Arbetsuppgifter:
Transporter av material, ibland långdistans.
Hantering av prover (logistik)
Rutinkontroll av anläggningsdrift.
Förebyggande insatser för att undvika avbrott.
Ingå i jourgruppen vilket innebär att du kan bli inkallad vid akuta situationer.Om anställningen
• Arbetstid: Huvudsakligen vardagar kl 8-17
• Vi har kollektivavtal.
• Urvalet behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
• Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.
• Vi tillämpar 6 månaders provanställning
• Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan. Visa mindre

C-bilschaufför Lund

VI SÖKER EN NY MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND! Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på över 1,3 miljard kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - och våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov. På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande job... Visa mer
VI SÖKER EN NY MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND!

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på över 1,3 miljard kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - och våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!
Våra kunder är rörinstallatörer och VVS-butiker och tjänsten går ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder, genom att köra ut VVS-material till deras arbetsplatser med våra C-lastbilar samt inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse av teknik, bygg eller mekanik.

C-körkort är ett krav vid ansökningstillfället och YKB är meriterande. 

 

Omfattning                    Heltid

Anställningsform          Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

 

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 16 januari 2022.

Ansök via www.lundagrossisten.se Visa mindre

Servicechaufför med hög serviceanda

Vi anställer servicechaufförer till vår depå i Södra Sandby Har du har en mycket hög servicekänsla och kan prioritera och organisera ditt arbete? Är du en bra förare? Är du är en positiv person som tycker om att se till så att det blir rätt?! Då kan detta arbete vara rätt för dig. Arbetet som servicechaufför innebär att Du utgår ifrån vår depå i Sandby Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i Skåneregionen. D... Visa mer
Vi anställer servicechaufförer till vår depå i Södra Sandby
Har du har en mycket hög servicekänsla och kan prioritera och organisera ditt arbete? Är du en bra förare? Är du är en positiv person som tycker om att se till så att det blir rätt?! Då kan detta arbete vara rätt för dig.
Arbetet som servicechaufför innebär att
Du utgår ifrån vår depå i Sandby
Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i Skåneregionen.
Du levererar kundernas gods på avtalad plats och tar med dig den smutsiga tillbaka till tvätteriet.
Du kommer ofta möta kunden och det betyder att du är CWS ansikte hos våra kunder vilket gör att du också kommer att bli informationsbärare både till och från kunden.
Arbetet utförs enligt turschema och dina turer kommer innehålla linne och arbetskläder.
Vi arbetar med det digitala systemet OMD för att klarmarkera turer och avvikelser.

Ett nära samarbete med produktions- och försäljningsteamen är mycket viktigt och ett proaktivt arbete görs genom att hålla en kontinuerlig kontakt med samarbetspartners för att identifiera potentiella problem, förebygga dem och om de uppkommer lösa dem snabbt och effektivt. Normal arbetstiden är dagtid (7-16) men kan variera beroende på säsong.
För att passa i rollen
Är du effektiv och självständig
Gillar du kundkontakt och hanterar dem på ett professionellt sätt
Har du en mycket god arbetsmoral
Har du stort tålamod, är strukturerad, nyfiken men framförallt gillar att hålla en hög servicenivå.
Har du såklart C-körkort och digitalt förarbevis, YKB
God datavana


Samtliga CWS tjänster omfattas av kollektivavtal. Som anställd får du därmed avtalsenliga villkor gällande lön, semester, tjänstepension, sjukersättning etc. Tjänsten är på heltid och startar med en visstidsanställning som avser att övergå till tillsvidare.
I våra bilar har vi alkolås och färdskrivare.
Är du intresserad? Välkommen med din ansökan med bifogat CV till epost [email protected] skriv gärna Sandby i ärenderaden
Sista ansökningsdag är 8 december.
Vi bearbetar ansökningarna löpande och vi kan komma att anställa innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sydvac AB söker operatör / förare / chaufför till våra torrsugar

Ansök    Nov 20    Sydvac AB    Sug- och spolbilsförare
Vi söker dig som: Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad. Tycker om att underhålla och sköta de fordon du kör. Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund. Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material. Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när... Visa mer
Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad.
Tycker om att underhålla och sköta de fordon du kör.
Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund.
Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material.
Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterfrågar det.Utbildning kompetens
C-körkort eller CE-körkort
YKBMeriterande
BE-körkort
Säkerhet på väg
Erfarenhet av anläggningsarbete
Erfarenhet av industriarbete
Erfarenhet av rivningsarbete
Erfarenhet av att köra hjullastare/förarbevis hjullastare
Erfarenhet av arbete med minigrävare
Erfarenhet av svetsning och reparationerOmarbetsgivaren
Sydvac har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen.
Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne.
Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika material såsom makadam, jord, restprodukter, spannmål, isolering, slam etc.
Vi utför arbete inom torrsugning, vakuumsugning, vakuumschaktning och grävsugning med hjälp av torrsugning, grävsug, vakuumsugbil etc. Vi utför även upptagning av konstgräs från fotbollsplaner.
Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Alla hjälps åt och vi har en god laganda. Då vi alltid är två personer på sug- och blåsbilarna så är vi en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet. Visa mindre

Labbtekniker med brinnande mekanik intresse till Axis Communications!

Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund! OM TJÄNSTEN Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekt... Visa mer
Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:
* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system


* Administrera inköp av material och reservdelar för produktionssystem och fixturer
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
* Felsökning och underhåll av utrustning internt och hos underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
* Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på mekanik/el/teknik


* Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
* Har B-körkort
* Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt


Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av:


* En liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, mekaniska komponenter eller liknande förut.
* Erafarenhet av att avläsa mekaniska ritningar, elschema och pneumatikschema
* Enklare programmering


Karaktärsdrag som beskriver dig


* Självgående
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. Visa mindre

Sjöbohem söker teknikintresserad, junior drifttekniker

Vi söker nu en drifttekniker till innovativt företag i Sjöbo. Detta är tjänsten för dig som brinner för felsökning, problemlösning och ett självständigt arbete. Du kommer arbeta på ett företag med ett tydligt miljömål – att vara fossilfria 2030. Har du ett stort teknikintresse och en vilja att till stor del styra upplägget för din arbetsdag själv så är detta tjänsten för dig. OM TJÄNSTEN I rollen som drifttekniker erbjuds du egna geografiska distrikt och... Visa mer
Vi söker nu en drifttekniker till innovativt företag i Sjöbo. Detta är tjänsten för dig som brinner för felsökning, problemlösning och ett självständigt arbete. Du kommer arbeta på ett företag med ett tydligt miljömål – att vara fossilfria 2030. Har du ett stort teknikintresse och en vilja att till stor del styra upplägget för din arbetsdag själv så är detta tjänsten för dig.

OM TJÄNSTEN
I rollen som drifttekniker erbjuds du egna geografiska distrikt och ansvarsområden, med allt från skolor och kommunala fastigheter till hyresbostäder. Här uppmuntras du till att lösa problem, hantera felanmälningar och arbeta med diverse tillsyn och skötsel av fastigheter. Företagskulturen är innovativ och teknisk, där smarta lösningar och miljömålet i baktanken är av stor vikt.

Du kommer att få en introduktion genom att gå med en befintlig kollega som har erfarenhet av samma roll och arbetsuppgifter som du ska ta dig an. Du kommer sedan att arbeta självständigt men möta dina kollegor på kontoret för veckoavstämnignar och liknande. Du kommer också möta kollegor ute på plats i det dagliga arbetet, kollegor som har andra geografiska ansvarsområden eller som har andra arbetsuppgifter i samma byggnader.

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera, felsöka och åtgärda felanmälningar
* Daglig tillsyn och skötsel av dina ansvarsområden

VI SÖKER DIG SOM
* har intresse för jobbet som drifttekniker
* har ett stort teknikintresse
* Innehar körkort – företaget har bil
* Har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska då kommunikation och dokumentation sker på svenska

Meriterande är om du:
* Har anläggningsskötarutbildning för brandlarm
* Tidigare arbetat med BasTec eller RCO-system.

Som person är du:
* En problemlösare
* Kommunikativ och social
* Självgående

Övrig information


* Start: omgående
* Omfattning: heltid
* Placering: Sjöbo
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sjöbohems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om Sjöbohem AB så besök deras hemsida på: https://sjobohem.se/om-oss/om-oss-15 Visa mindre

Kranbilsförare

Ansök    Jul 12    Wikan Personal AB    Kranbilsförare
Vi söker nu en erfaren Kranbilsförare till vår kund i Staffanstorp. Dina arbetsuppgifter Du kommer att tömma underjordiska behållare med kran. Navigera med hjälp av dator till de olika destinationerna i och runt Malmö. Vara företagets ansikte ut mot kunderna. Din bakgrund/Dina egenskaper Du har erfarenhet av att köra kranbil. Du har minst C-körkort och Kran upp till 18-t/m. Du trivs med ett arbete där man löser utmaningar under dagen och planerar dagen ... Visa mer
Vi söker nu en erfaren Kranbilsförare till vår kund i Staffanstorp.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tömma underjordiska behållare med kran.
Navigera med hjälp av dator till de olika destinationerna i och runt Malmö.
Vara företagets ansikte ut mot kunderna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har erfarenhet av att köra kranbil.
Du har minst C-körkort och Kran upp till 18-t/m.
Du trivs med ett arbete där man löser utmaningar under dagen och planerar dagen på egen hand.
Som person är du social, flexibel och serviceorienterad. Du får inte heller vara rädd för att hugga i.

Information och kontakt
Arbetet är dagtid Måndag-Fredag 06:30-15:30
Utgångspunkten är alltid i Staffanstorp.
Tjänsten börjar som visstidsanställning som är planerad att övergå i en tillsvidareanställning.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag.
Frågor eller funderingar kontakta Johan Persson 046-5408593

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Drifttekniker/Critical Environment Technician, Datacenter

Coromatic arbetar 24/7 för att säkerställa kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar, och är nordens ledande leverantör av tjänster kopplat till Critical Enviroment. De har nu fått i uppdrag av sin kund att sköta drift och underhåll av ett nytt stort datacenter i Staffanstorp och söker därför drifttekniker. Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan redan idag då urval görs löpande. OM TJÄNSTEN Som Critical Environm... Visa mer
Coromatic arbetar 24/7 för att säkerställa kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar, och är nordens ledande leverantör av tjänster kopplat till Critical Enviroment. De har nu fått i uppdrag av sin kund att sköta drift och underhåll av ett nytt stort datacenter i Staffanstorp och söker därför drifttekniker. Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan redan idag då urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Som Critical Environment Technician (CET) är du en del av teamet som ansvarar för den dagliga operativa driften, övervakning och incidenthantering inom delar som elkraft, UPS, kyla och nätverk. Att arbeta på ett hypermodernt datacenter innebär mycket tid framför datorn. Det är där de övervakar samtliga delar av anläggningen och rapporterar status för pågående arbeten och incidenter. Utöver detta ligger merparten av arbetet på förebyggande underhåll (som utförs både av Coromatic och via underentreprenörer) och korrigerande åtgärder.

Arbetet innefattar skiftgång på 3-skift.

Du erbjuds


* Ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med från start och påverka arbetet på ett helt nytt datacenter
* Ett arbete hos en arbetsgivare där utveckling står i fokus vilket kommer spegla din kompetensutveckling
* Ett arbete med en internationellt storkund med den senaste tekniken


Rekryteringen sker i samarbete med Academic Work, men du kommer att anställas direkt av Coromatic.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för daglig operativ drift
* Planera, utföra och leda tekniskt underhåll, service och installation
* Agera teknisk expert
* Förbättringsarbete genom exempelvis initiativ för energieffektivisering och förändring i fysisk infrastruktur
* Utveckla och uppdatera processer och rutiner

VI SÖKER DIG SOM
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
* Har utbildning inom Elteknik, reservkraft (EMP), UPS, eller liknande
* Har god förmåga att hantera och lära dig olika IT system

Som person är du:
* Kvalitetsmedveten
* Strukturerad
* Självgående
* Bra på att samarbeta

Övrig information


* Start: Omgående, efter ök
* Omfattning: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.
* Placering: Staffanstorp
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coromatics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Sydvac AB söker operatör / förare / chaufför till våra torrsugar

Ansök    Sep 7    Sydvac AB    Sug- och spolbilsförare
Vi söker dig som: Är ansvarstagande, noggrann, social och engagerad. Tycker om att underhålla och sköta de fordon du kör. Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund. Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material. Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterf... Visa mer
Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, noggrann, social och engagerad.
Tycker om att underhålla och sköta de fordon du kör.
Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund.
Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material.
Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterfrågar det.Utbildning kompetens
C-körkort eller CE-körkort
YKBMeriterande
BE-körkort
Säkerhet på väg
Erfarenhet av anläggningsarbete
Erfarenhet av industriarbete
Erfarenhet av rivningsarbete
Erfarenhet av att köra hjullastare/förarbevis hjullastare
Erfarenhet av arbete med minigrävare
Erfarenhet av svetsning och reparationerOmarbetsgivaren
Sydvac har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen.
Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne.
Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika material såsom makadam, jord, restprodukter, spannmål, isolering, slam etc.
Vi utför arbete inom torrsugning, vakuumsugning, vakuumschaktning och grävsugning med hjälp av torrsugning, grävsug, vakuumsugbil etc.
Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Alla hjälps åt och vi har en god laganda. Då vi alltid är två personer på sug- och blåsbilarna så är vi en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet. Visa mindre

Sjöbohem söker teknikintresserad drifttekniker

Vi söker nu en drifttekniker till innovativt företag i Sjöbo. Detta är tjänsten för dig som brinner för felsökning, problemlösning och ett självständigt arbete. Du kommer arbeta på ett företag med ett tydligt miljömål – att vara fossilfria 2030. Har du ett stort teknikintresse och en vilja att till stor del styra upplägget för din arbetsdag själv så är detta tjänsten för dig. OM TJÄNSTEN I rollen som drifttekniker erbjuds du egna geografiska distrikt och... Visa mer
Vi söker nu en drifttekniker till innovativt företag i Sjöbo. Detta är tjänsten för dig som brinner för felsökning, problemlösning och ett självständigt arbete. Du kommer arbeta på ett företag med ett tydligt miljömål – att vara fossilfria 2030. Har du ett stort teknikintresse och en vilja att till stor del styra upplägget för din arbetsdag själv så är detta tjänsten för dig.

OM TJÄNSTEN
I rollen som drifttekniker erbjuds du egna geografiska distrikt och ansvarsområden, med allt från skolor och kommunala fastigheter till hyresbostäder. Här uppmuntras du till att lösa problem, hantera felanmälningar och arbeta med diverse tillsyn och skötsel av fastigheter. Företagskulturen är innovativ och teknisk, där smarta lösningar och miljömålet i baktanken är av stor vikt.

Du kommer att få en introduktion genom att gå med en befintlig kollega som har erfarenhet av samma roll och arbetsuppgifter som du ska ta dig an. Du kommer sedan att arbeta självständigt men möta dina kollegor på kontoret för veckoavstämnignar och liknande. Du kommer också möta kollegor ute på plats i det dagliga arbetet, kollegor som har andra geografiska ansvarsområden eller som har andra arbetsuppgifter i samma byggnader.

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera, felsöka och åtgärda felanmälningar
* Daglig tillsyn och skötsel av dina ansvarsområden

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare arbetslivserfarenhet som drifttekniker eller motsvarande
* Har ett intresse för felsökning och teknik
* Innehar körkort – företaget har bil
* Har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska då kommunikation och dokumentation sker på svenska

Meriterande är om du:
* Har anläggningsskötarutbildning för brandlarm
* Tidigare arbetat med BasTec eller RCO-system.

Som person är du:
* En problemlösare
* Kommunikativ och social
* Självgående

Övrig information


* Start: juli/augusti
* Omfattning: heltid
* Placering: Sjöbo
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sjöbohems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om Sjöbohem AB så besök deras hemsida på: https://sjobohem.se/om-oss/om-oss-15 Visa mindre

Sydvac AB söker en chaufför / förare / operatör till våra torrsugar

Ansök    Jun 2    Sydvac AB    Sug- och spolbilsförare
Om oss: Sydvac har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen. Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne. Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika materi... Visa mer
Om oss:
Sydvac har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen.
Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne.
Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika material såsom makadam, jord, restprodukter, spannmål, isolering, slam etc. Vi utför arbete inom torrsugning, vakuumsugning, vakuumschaktning och grävsugning med hjälp av torrsug, grävsug, vakuumsugbil etc.
Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Alla hjälps åt och vi har en god laganda. Då vi alltid är två personer på sug- och blåsbilarna så är vi en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet.


Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, social, driftig och engagerad.
Tycker om att underhålla och sköta om de fordon du kör.
Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete ute hos kund.
Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material.
Har möjlighet att arbeta på annan ort 1-5 veckor per och men också övertid. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterfrågar det.Utbildning kompetens
C-körkort eller CE-körkort
YKBMeriterande
BE-körkort
Säkerhet på väg
Erfarenhet av anläggningarbete
Erfarenhet av industriarbete
Erfarenhet av rivningsarbete
Erfarenhet av att köra hjullastare/förarbevis hjullastare
Erfarenhet av arbete med minigrävare
Erfarenhet av svetsning och reparationer Visa mindre

Kranbilsförare till Falkenklev Logistik

Ansök    Maj 21    Falkenklev Logistik AB    Kranbilsförare
Falkenklev Logistik söker nu kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby. Hos oss erbjuds du en arbetsplats där fokus ligger på att skapa personliga relationer till vår personal och värdesätta denna som vår främsta tillgång. Gillar du att köra kranbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig. Om tjänsten: Vi söker kranbilsförare med utgångspunkt från Södra Sandby. Tjänsten är en a... Visa mer
Falkenklev Logistik söker nu kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby.
Hos oss erbjuds du en arbetsplats där fokus ligger på att skapa personliga relationer till vår personal och värdesätta denna som vår främsta tillgång.
Gillar du att köra kranbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig.


Om tjänsten:
Vi söker kranbilsförare med utgångspunkt från Södra Sandby.
Tjänsten är en anställning på heltid och vi söker dig som har:
C -Kort
YKB
Krankort
CE - Kort är meriterandeSom chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.


Övrig information:
Start: Omgående
Arbetstider: 06.00-15.00
Placering: Utgångspunkt från Södra Sandby med körning som täcker nordvästra och södra Skåne.
Lön enligt avtal.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren chaufför med B-körkort sökes för sommaren

Ansök    Apr 15    Performiq AB    Distributionsförare
Tjänstebeskrivning Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av transporter? Söker du arbete för sommarperioden? Då kan denna tjänst vara rätt för dig! PerformIQ söker för kunds räkning en chaufför med B-körkort som kan arbeta under sommaren vecka 26-34. Tjänsten innebär handlastning av bilen på företaget i Lund för att sedan köra ut och leverera godset till kunderna. Arbetet innebär alltså lyft av gods och mycket kontakt med kunder vid l... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du en noggrann och ordningsam person som har erfarenhet av transporter? Söker du arbete för sommarperioden? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en chaufför med B-körkort som kan arbeta under sommaren vecka 26-34. Tjänsten innebär handlastning av bilen på företaget i Lund för att sedan köra ut och leverera godset till kunderna. Arbetet innebär alltså lyft av gods och mycket kontakt med kunder vid leverans. Den första veckan får du åka med en erfaren chaufför för att sedan ta över rollen vid dennes semester och vi ser därför att du är lättlärd och har sinne för ordning.

Krav på person
Vi söker dig som har viljan att arbeta effektivt och har en god arbetsmoral. Att du har hög social kompetens ser vi som en självklarhet, samt att du har en glad och positiv inställning. För att lyckas i rollen som chaufför krävs vidare:

• B-körkort
• Noggrannhet
• Initiativtagande
• Driv

Vi ser att du som söker är en person som trivs med att arbeta fysiskt och samtidigt har en insikt om vikten av att få jobbet gjort. Du har tidigare har arbetat med transporter och känner dig trygg i den rollen. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team.

Övrigt
Start: v 26
Omfattning: 8 veckor (vecka 26-34)
Arbetstid: 07:00-16:00
Plats: Lund

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Kranbilsförare till Falkenklev Entreprenad

Ansök    Mar 26    Falkenklev Logistik AB    Kranbilsförare
Falkenklev Entreprenad söker nu kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby. Hos oss erbjuds du en arbetsplats där fokus ligger på att skapa personliga relationer till vår personal och värdesätta denna som vår främsta tillgång. Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig. Om tjänsten: Vi söker kranbilsförare med utgångspunkt från Södra Sandby. Tjänsten är e... Visa mer
Falkenklev Entreprenad söker nu kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby.
Hos oss erbjuds du en arbetsplats där fokus ligger på att skapa personliga relationer till vår personal och värdesätta denna som vår främsta tillgång.
Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig.


Om tjänsten:
Vi söker kranbilsförare med utgångspunkt från Södra Sandby.
Tjänsten är en timanställning på heltid och vi söker dig som har:
C -Kort
YKB
Krankort
CE - Kort är meriterandeSom chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.


Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 06.00-15.00
Placering: Utgångspunkt från Södra Sandby med körning som täcker nordvästra och södra Skåne.
Lön enligt avtal.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Coromatic söker drifttekniker till datacenter

Coromatic arbetar 24/7 för att säkerställa kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar, och är nordens ledande leverantör av tjänster kopplat till Critical Enviroment. De har nu fått i uppdrag av sin kund att sköta drift och underhåll av ett nytt stort datacenter i Staffanstorp och söker därför drifttekniker till siten. Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan redan idag då urval görs löpande. OM TJÄNSTEN Som CE-tek... Visa mer
Coromatic arbetar 24/7 för att säkerställa kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar, och är nordens ledande leverantör av tjänster kopplat till Critical Enviroment. De har nu fått i uppdrag av sin kund att sköta drift och underhåll av ett nytt stort datacenter i Staffanstorp och söker därför drifttekniker till siten. Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan redan idag då urval görs löpande.

OM TJÄNSTEN
Som CE-tekniker (Critical Enviroment) säkerställer du den tekniska driften och ansvarar för service av anläggningen genom arbete operativt med övervakning och incidenthantering inom delar som elkraft, UPS, kyla och nätverk. Man arbetar alltid i team om två, varav en är mer erfaren och innehar korrekt behörighet medan den andra inte behöver ha certifiering men ska ha kunskap och erfarenhet från liknande arbete. Vi söker här både dig med certifikat men även dig som har erfarenhet utan certifikat (se tydliggörande av krav längre ner)

Arbetet innefattar skiftgång på 3-skift, jour kan komma att ingå.

Du erbjuds


* Ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med från start och påverka arbetet på ett helt nytt datacenter
* Ett arbete hos en arbetsgivare där utveckling står i fokus vilket kommer spegla din kompetensutveckling


Rekryteringen sker i samarbete med Academic Work, men du kommer att anställas direkt av Coromatic.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för daglig operativ drift
* Planera, utföra och leda tekniskt underhåll, service och installation
* Agera teknisk expert
* Förbättringsarbete genom exempelvis initiativ för energieffektivisering och förändring i fysisk infrastruktur
* Utveckla och uppdatera processer och rutiner

VI SÖKER DIG SOM
* Auktoriserad elinstallatör för hög/- lågspänning eller ECY certifikat, alternativt kylcertifikat kategori 1
* Yrkeserfarenhet som tekniker på produktionsenhet, inom processindustri eller annan kritisk verksamhet

Tjänsten kräver också att du talar och skriver flytande svenska då språket används i det dagliga arbetet.

Som person är du:
* Kvalitetsmedveten
* Flexibel
* Självgående
* Bra på att samarbeta

Övrig information


* Start: Omgående, efter ök
* Omfattning: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas.
* Placering: Staffanstorp
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coromatics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

C-bils chaufför/Teknisk säljare/Lagerarbetare, Lund

VI SÖKER NYA MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND! Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, över 180 anställda och en årlig omsättning på 1,1 miljarder kronor. Vi finns på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov. På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med... Visa mer
VI SÖKER NYA MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND!

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, över 180 anställda och en årlig omsättning på 1,1 miljarder kronor. Vi finns på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!
Tjänsten går ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder och inkluderar lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods samt utkörning med företagets egna lastbilar till kundernas arbetsplatser.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, bygg eller mekanik.

C-körkort är ett krav vid ansökningstillfället och YKB är meriterande.

 

Omfattning                   Heltid

Anställningsform         Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ingångslön                   Fast månadslön

 

Månadslön som fullärd Lagerarbetare/Teknisk säljare är för närvarande 31 626 kr (normalt efter 1-2 års anställning). Därefter individbaserad månadslön, beroende på din kompetensutveckling, ansvar och prestation.

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2021.

Ansök via www.lundagrossisten.se Visa mindre

Lastbilschaufför med intresse för försäljning sökes i Lund

Ansök    Jan 21    Pema People AB    Distributionsförare
VÅRT ERBJUDANDE Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Transport och leverans av brö... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Transport och leverans av bröd till butiker.
- Ta emot beställningar av kund.
- Merförsäljning till befintliga kunder.
- Arbetstider måndag - fredag 06:00 - 15:00(Beting)


MERITERANDE

- Truckkort A 1-4 - B 1-5.
- Tidigare erfarenhet av distributionskörning.
- Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför Lund

Platsbeskrivning Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att växa på den svenska marknaden. Pierre har i dagsläget 23 st anläggningar i Sverige. Mer info om företaget finns på www.pierre.dk Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i ett glatt ... Visa mer
Platsbeskrivning Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att växa på den svenska marknaden. Pierre har i dagsläget 23 st anläggningar i Sverige. Mer info om företaget finns på www.pierre.dk


Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett glatt gäng i vår anläggning i Lund. I arbetsuppgifterna ingår det att transportera bilar och lösa delar mellan vår egen anläggning och kundens verkstad samt de vanligast förekommande uppgifterna där omkring. Har du kunskap och erfarenhet inom polering så är det meriterande.
Utbildning/Erfarenhet:
Du ska ha kompetens som chaufför med rätt behörigheter som krävs för ändamålet (CE).
Du måste vara stresstålig då du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på ditt arbete. Vi förutsätter också att du är en positiv person som förstår värdet av att ge hög service. Har du det som krävs? Tveka inte att höra av dig till en av branschens mest dynamiska företag!
För ytterligare frågor hör av dig till Charlie på nummer 073-346 12 31. Visa mindre

C-bils chaufför/Teknisk säljare/Lagerarbetare, Lund

VI SÖKER NYA MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND! Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, över 180 anställda och en årlig omsättning på 1,1 miljarder kronor. Vi finns på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov. På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med... Visa mer
VI SÖKER NYA MEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG I LUND!

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, över 180 anställda och en årlig omsättning på 1,1 miljarder kronor. Vi finns på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!
Tjänsten går ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder och inkluderar lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods samt utkörning med företagets egna lastbilar till kundernas arbetsplatser.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, bygg eller mekanik.

C-körkort är ett krav vid ansökningstillfället och YKB är meriterande.

 

Omfattning                   Heltid

Anställningsform         Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ingångslön                   Fast månadslön

 

Månadslön som fullärd Lagerarbetare/Teknisk säljare är för närvarande 31 626 kr (normalt efter 1-2 års anställning). Därefter individbaserad månadslön, beroende på din kompetensutveckling, ansvar och prestation.

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 29 januari 2021.

Ansök via www.lundagrossisten.se Visa mindre

Lastbilschaufför C-behörighet till Transport och Fordon i Lund

Ansök    Dec 9    REGION SKÅNE    Distributionsförare
Gör skillnad. Varje dag. Transport och Fordon är ett område inom Regionservice vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön genom vårt mål om att alla transporter ska drivas med fossilfrit... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Transport och Fordon är ett område inom Regionservice vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön genom vårt mål om att alla transporter ska drivas med fossilfritt bränsle senast år 2020. Utveckling av transporter inom Region Skåne är en del av uppdraget.

Åkeriet har cirka 80 medarbetare och är en enhet som präglas av god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Åkeriet ligger idag i södra Lund, men kommer att flytta till Stora Bernstorp i Burlöv under första halvåret 2021.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lastbilschaufför med C-behörighet för en tillsvidareanställning!

I rollen som lastbilschaufför har du många olika kontaktytor och samarbetar bland annat med godsmottagningar på sjukhus/vårdcentraler samt leverantörer av gods och tvätt. De dagliga arbetsuppgifterna består av att distribuera tvätt, förråd, hjälpmedel och annat. Du ansvarar även för fordonsvård och översyn av den bil du kör och ansvarar för. Utöver detta kan tjänstgöring på specialfordon, så som mobil blodgivarenhet och mobil ungdomsmottagning förekomma. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid på vardagar, men kvälls- och helgpass kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med C-körkort, yrkeskompetensbevis (YKB) och förarkort. Du behärskar svenska i tal och skrift och har god lokalkännedom om Skåne. Det är meriterande om du har CE-behörighet och erfarenhet av att köra distribution, släp och/eller om du har ADR-utbildning för farligt gods.

Då rollen som lastbilschaufför ställer höga krav på eget ansvar är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull samt lösningsorienterad. Eftersom du kommer ha många kontaktytor och samarbeten är det även viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.

Provanställning kan bli aktuellt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lastbilschaufför CE-behörighet till Transport och Fordon i Lund

Ansök    Dec 9    REGION SKÅNE    Distributionsförare
Gör skillnad. Varje dag. Transport och Fordon är ett område inom Regionservice vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön genom vårt mål om att alla transporter ska drivas med fossilfrit... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Transport och Fordon är ett område inom Regionservice vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön genom vårt mål om att alla transporter ska drivas med fossilfritt bränsle senast år 2020. Utveckling av transporter inom Region Skåne är en del av uppdraget.

Åkeriet har cirka 80 medarbetare och är en enhet som präglas av god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Åkeriet ligger idag i södra Lund, men kommer att flytta till Stora Bernstorp i Burlöv under första halvan av 2021.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lastbilschaufför med CE-behörighet för en tillsvidareanställning!

I rollen som lastbilschaufför har du många olika kontaktytor och samarbetar bland annat med godsmottagningar på sjukhus/vårdcentraler samt leverantörer av gods och tvätt. De dagliga arbetsuppgifterna består av att distribuera tvätt, förråd, hjälpmedel och annat. Du ansvarar även för fordonsvård och översyn av den bil du kör och ansvarar för. Utöver detta kan tjänstgöring på specialfordon, så som mobil blodgivarenhet och mobil ungdomsmottagning förekomma. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid på vardagar, men kvälls- och helgpass kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med CE-körkort, yrkeskompetensbevis (YKB) och förarkort. Du behärskar svenska i tal och skrift och har god lokalkännedom om Skåne. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra distribution, släp och/eller om du har ADR-utbildning för farligt gods.

Då rollen som lastbilschaufför ställer höga krav på eget ansvar är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull samt lösningsorienterad. Eftersom du kommer ha många kontaktytor och samarbeten är det även viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.

Provanställning kan bli aktuellt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lastbilschaufförer, Vikariat till Skånetransport i Lund

Ansök    Apr 16    REGION SKÅNE    Specialtransportförare
Gör skillnad. Varje dag. Skånetransport är ett område inom Regionservice, vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön då vi har ett mål om att alla transporter ska drivas med fossilfritt ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Skånetransport är ett område inom Regionservice, vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön då vi har ett mål om att alla transporter ska drivas med fossilfritt bränsle senast år 2020. Utveckling av transporter inom Region Skåne är en del av uppdraget. Åkeriet har cirka 80 medarbetare och är en enhet som präglas av god samarbetsförmåga och hög social kompetens.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två lastbilschaufförer med C-behörighet för vikariat under juni-augusti enligt överenskommelse. I rollen som lastbilschaufför har du många olika kontaktytor och samarbetar bland annat med godsmottagningar på sjukhus/vårdcentraler samt leverantörer av gods och tvätt. Du har även nära kontakt med kunder, både i form av vårdinrättningar och patienter. De dagliga arbetsuppgifterna består av att distribuera tvätt, förråd, hjälpmedel och annat. Du ansvarar även för fordonsvård och översyn av den bil du kör. Utöver detta kan tjänstgöring på specialfordon, så som mobil blodgivarenhet och mobil ungdomsmottagning förekomma. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid på vardagar, men kvälls- och helgpass kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst avslutad gymnasieutbildning, C-körkort, YKB och förarkort. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift och har god lokalkännedom om Skåne.
CE-behörighet och erfarenhet av att köra släp är meriterande, liksom ADR-utbildning för farligt gods.

Då rollen som lastbilschaufför ställer höga krav på eget ansvar är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull samt kan lösa uppkomna problem. Då du kommer ha många kontaktytor och samarbeten är det även viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lastbilschaufför till uppdrag i Lund med omnejd sökes!

Ansök    Maj 29    Logent AB    Distributionsförare
Om tjänsten Har du C-körkort och är intresserad av försäljning? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Uppdraget som chaufför innebär att med Lastbil ta dig runt till butiker i Lundområdet och packa upp bröd på hyllan. Du kommer ha kundkontakt och känner dig säker i att knyta goda kontakter. Anställningen är ett sommarvaikariat med start v.27. Om kunden Kunden är en av Sveriges största brödtillverkare Företaget är beläget i Lund med goda kommuni... Visa mer
Om tjänsten
Har du C-körkort och är intresserad av försäljning? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Uppdraget som chaufför innebär att med Lastbil ta dig runt till butiker i Lundområdet och packa upp bröd på hyllan. Du kommer ha kundkontakt och känner dig säker i att knyta goda kontakter.
Anställningen är ett sommarvaikariat med start v.27.

Om kunden
Kunden är en av Sveriges största brödtillverkare
Företaget är beläget i Lund med goda kommunikationer.


Din profil
För att passa in i rollen som chaufför hos någon av våra kunder måste du ha en hög servicenivå och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Då vi har flera olika uppdrag kan kraven på erfarenhet variera, därför söker vi dig som antingen är nybörjare eller har lång erfarenhet inom yrket.

Krav på samtliga chaufförer:
* C-körkort
* Digitalt färdskrivarkort
* Yrkeskompetensbevis
* Svenska flytande i tal och skriftOm Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju. Visa mindre

Lastbilschaufförer till Skånetransport i Lund

Ansök    Apr 16    REGION SKÅNE    Specialtransportförare
Gör skillnad. Varje dag. Skånetransport är ett område inom Regionservice, vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön då vi har ett mål om att alla transporter ska drivas med fossilfritt ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Skånetransport är ett område inom Regionservice, vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil Malmö-Lund, Lastbil Lund samt Lastbil och budbil övriga orter. Vi gör även en insats för miljön då vi har ett mål om att alla transporter ska drivas med fossilfritt bränsle senast år 2020. Utveckling av transporter inom Region Skåne är en del av uppdraget. Åkeriet har cirka 80 medarbetare och är en enhet som präglas av god samarbetsförmåga och hög social kompetens.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två lastbilschaufförer med C-behörighet för tillsvidareanställning. I rollen som lastbilschaufför har du många olika kontaktytor och samarbetar bland annat med godsmottagningar på sjukhus/vårdcentraler samt leverantörer av gods och tvätt. Du har även nära kontakt med kunder, både i form av vårdinrättningar och patienter. De dagliga arbetsuppgifterna består av att distribuera tvätt, förråd, hjälpmedel och annat. Du ansvarar även för fordonsvård och översyn av den bil du kör. Utöver detta kan tjänstgöring på specialfordon, så som mobil blodgivarenhet och mobil ungdomsmottagning förekomma. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid på vardagar, men kvälls- och helgpass kan förekomma.

Vi har även behov av C- och CE-chaufförer för vikariat- och timanställning, framförallt inför sommaren. Kontakta John Faxe för mer information.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst avslutad gymnasieutbildning, C-körkort, YKB och förarkort. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift och har god lokalkännedom om Skåne.
CE-behörighet och erfarenhet av att köra släp är meriterande, liksom ADR-utbildning för farligt gods.

Då rollen som lastbilschaufför ställer höga krav på eget ansvar är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull samt kan lösa uppkomna problem. Då du kommer ha många kontaktytor och samarbeten är det även viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.

Provanställning kan bli aktuellt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Servicechaufför högsäsong Södra Sandby

Är du är en positiv person som tycker om att se till så att det blir rätt?! Har du har en mycket hög servicekänsla och kan prioritera och organisera ditt arbete? Är du en bra förare? Då kan detta arbete vara rätt för dig. Arbetet ·        Du utgår från vår anläggning i Södra Sandby ·        Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i region syd ·        Du levererar kundernas gods på avtalad plats och tar med dig den ... Visa mer
Är du är en positiv person som tycker om att se till så att det blir rätt?! Har du har en mycket hög servicekänsla och kan prioritera och organisera ditt arbete? Är du en bra förare? Då kan detta arbete vara rätt för dig.
Arbetet
·        Du utgår från vår anläggning i Södra Sandby
·        Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i region syd
·        Du levererar kundernas gods på avtalad plats och tar med dig den smutsiga tillbaka till tvätteriet
·        Du kommer ofta möta kunden och det betyder att du är CWS ansikte hos våra kunder vilket gör att du också kommer att bli informationsbärare både till och från kunden
·        Arbetet utförs enligt turscheman och är en heltidstjänst på dagtid dock kan arbetstiderna förskjutas lite under högsäsongen


Ett nära samarbete med det lokala produktions- och försäljningsteamen är mycket viktigt och ett proaktivt arbete görs genom att hålla en kontinuerlig kontakt med samarbetspartners för att identifiera potentiella problem, förebygga dem och om de uppkommer lösa dem snabbt och effektivt.


Din profil  
Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete och leverera hög kvalité. Vi vill att du har ett gott driv, en god attityd och personlighet, eftersom du kommer att träffa många människor varje dag.
·        Du är effektiv och självständig
·        Du gillar kundkontakt och hanterar dem på ett professionellt sätt
·        Du har en mycket god arbetsmoral
·        Du har stort tålamod, är strukturerad, nyfiken men framförallt gillar att hålla en hög servicenivå.
·        Så klart har du C-körkort och digitalt förarbevis och talar och skriver svenska.
·        Genomförd godkänd YKB-utbildning
·        Har du erfarenhet från sälj- eller merchandise-erfarenheter kan det vara meriterande.
·        God datavana


Om CWS Vi är mångfald. Vi är service. Vi är CWS. Service från företag till företag. Vi utrustar anställda inom industrin, på vårdinrättningar, hotell och restauranger med yrkeskläder och textilier med mycket omsorg och kärlek. Genom våra ägare CWS International finns vi representerade i 16 länder, det ger oss fördelar och vi blir starka och kan driva utvecklingen i vår bransch. Vi finns på totalt 14 platser i Sverige och har på åtta av dessa egna tvätterier. Samtliga CWS-bocos tjänster omfattas av kollektivavtal. Som anställd får du därmed avtalsenliga villkor gällande lön, semester, tjänstepension, sjukersättning etc. I våra bilar har vi alkolås och färdskrivare. Visa mindre

Fazer Bageri söker sommarvikarierande säljare till Lund.

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Dela med dig av det senaste inom mat tillsammans med oss. Bli vår säljande distributör för Fazer Bageri

Vi söker en försäljningsinriktad och driven säljare som vill vara företagets ambassadör ut mot våra kunder under sommaren!

Som säljare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil, plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna samt skapa goda relationer med våra kunder.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperiod på heltid med placering i Lund.

Varför välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att jobba i en uppmuntrande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Bageri erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete med några av branschens starkaste varumärken!

Vad du bidrar med i teamet

Du har ett stort intresse för försäljning och minst B-körkort men gärna C-körkort med YKB. Vi söker dig som är utåtriktad och självgående med en positiv inställning! För att trivas i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är stresstålig och meriterande om du har en goda datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete från dagligvaruhandel, men inget krav.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu.

Skicka in din ansökan senast den 30/4-2020. Ansökningarna handläggs löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Driftledare Mats Weiland på telenr 0761-260353 eller Mats Björklund på telenr 0761-260347.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första café, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag har koncernen egen verksamhet i nio länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har grundats på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta.

Northern Magic. Made Real. Visa mindre

Livsmedelssäljare Alba Handels

Ansök    Feb 7    AAK Dalby AB    Distributionsförare
Vi söker nu en Livsmedelssäljare till Alba Handels För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande och internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder. AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror star... Visa mer
Vi söker nu en Livsmedelssäljare till Alba Handels
För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande och internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.
AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.
Alba Handels är ett affärsområde inom AAK Dalby AB, som i sin tur ingår i den globala, börsnoterade koncernen AAK. För att uppnå våra mål har vi ett nära samarbete med våra systerbolag. Det dagliga arbetet utförs tillsammans med andra inom AAK och inte minst med våra kunder och deras partners.
Alba Handels koncept är att, med egen distribution, leverera varor till restaurangbranschen. Varorna består av produkter tillverkade antingen i företagets egen anläggning i Dalby, eller i moderbolagets anläggning i Karlshamn. Produkterna är, i huvudsak, baserade på vegetabiliska oljor och fetter. Alba Handels distribuerar även ett antal handelsvaror som komplement till de egenproducerade produkterna. Produkterna är genomgående av mycket hög kvalitet och detta i kombination med den höga servicenivån, gör att vi har ett mycket gott rykte i branschen.
Alba Handels samarbetar med kunder i södra Sverige och våra säljare utgår från depåer i Staffanstorp, Kristianstad, Kungsbacka, Jönköping och Stockholm. Teamet består av 10 medarbetare.
Om tjänsten
Till Alba Handels söker vi nu en Livsmedelssäljare med huvudansvar för att aktivt och självständigt besöka kunder inom affärsområdet samt agera stand-in till övriga säljare vid semester och annan frånvaro. I rollen ingår daglig kundkontakt där du upprätthåller en god servicenivå till våra befintliga kunder för att skapa mervärde, men även söker och bearbetar potentiella kunder. Merparten av arbetstiden ägnas åt försäljningsarbete, men periodvis ingår att agera Albasäljare på någon av de sju distributionsbilarna i södra Sverige.
Tjänsten är en nyckelroll i organisationen och du erbjuds ett omväxlande och rörligt jobb i en positiv miljö. Rätt person ges stor frihet att styra sin vardag. Att vara positiv och flexibel samt kunna agera självständigt och ansvarsfullt, är förutsättningar för att lyckas med arbetsuppgifterna.
Eftersom Alba Handels är en del i en global organisation, finns det även goda möjligheter för personlig utveckling och karriärmöjligheter.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
Planering, bearbetning och besök hos nya och befintliga kunder, både på egen hand men även tillsammans med befintliga säljare
Förhandla med kunder och i förekommande fall upprätta och utveckla avtal. Bearbeta nya och befintliga kedjekunder
Ta aktiv del av utveckling av sortimentet
Vara en aktiv part i bevarandet och utvecklandet av Albas koncept
Support till övriga i säljorganisationen
Vid semestrar och annan frånvaro, agera Albasäljare och ansvara för försäljningen inom det aktuella distriktet

Tjänsten ingår som en del av organisationen på huvudkontoret i Dalby men eftersom arbetsuppgifterna innebär ett geografiskt arbetsfält bestående av hela södra Sverige, är det möjligt att utgå från annan ort.
Arbetsuppgifterna innebär att man reser en stor del av sin arbetstid och det kommer att förekomma ett antal övernattningar.
Du kommer att rapportera till Alba Handels försäljningschef, Ulf Persson. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Vem är du?
Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och god datorvana. Du för dig väl i tal och skrift och har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, ser vi det givetvis som positivt. Erfarenhet från restaurangbranschen och ett genuint intresse för mat och matlagning är också stora fördelar.
Då en del av arbetsuppgifterna består i att vara back-up till de ordinarie Albasäljarna, förutsätts att du innehar C-körkort och tillhörande yrkeskompetensbevis, YKB, samt känner dig komfortabel med att framföra ett distributionsfordon i skiftande miljöer.
Personliga förmågor:
Vi söker dig som är systematisk, noggrann och har lätt för att lära. Du har kundfokus och är bra på att bygga långsiktiga relationer. Vi förväntar oss att du har ett bra driv och att du gärna tar initiativ till att effektivisera och förbättra arbetet inom affärsområdet. Då vi är ett litet team, förutsätter vi även att du fungerar som lagspelare.
Arbetsuppgifternas karaktär innebär vidare att självständighet och ansvarstagande är viktiga egenskaper, såväl som ödmjukhet och ett intresse för människor.
Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus och vi förutsätter att du är en glad, oblyg och öppen person.
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår Area Sales Manager, Ulf Persson, på telefon 0705 - 145617 eller via mail, [email protected] .
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Marie Sundström, på telefon 0454-828 67 eller via mail, [email protected]
Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Urval kommer att löpande, därför ber vi dig sända din ansökan med CV snarast möjligt eller senast den 23 februari 2020. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.
Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag. Visa mindre

Kranbilsförare till Falkenklev Entreprenad

Falkenklev Entreprenad söker nu kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby. Hos oss erbjuds du en arbetsplats där fokus ligger på att skapa personliga relationer till vår personal och värdesätta denna som vår främsta tillgång. Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig. Om tjänsten: Vi söker en kranbilsförare med utgångspunkt från Södra Sandby. Tjänsten ä... Visa mer
Falkenklev Entreprenad söker nu kranbilsförare till vårt team i Södra Sandby.
Hos oss erbjuds du en arbetsplats där fokus ligger på att skapa personliga relationer till vår personal och värdesätta denna som vår främsta tillgång.
Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig.


Om tjänsten:
Vi söker en kranbilsförare med utgångspunkt från Södra Sandby.
Tjänsten är på deltid och vi söker dig som har:
CE-Kort
Krankort
YKBSom chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.


Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 06.00-15.00
Placering: Utgångspunkt från Södra Sandby med körning som täcker nordvästra och södra Skåne.
Lön enligt avtal.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

chaufför,vaktmästare,alltiallo,städare

Ansök    Okt 14    Fors Billackering AB, E    Bilbärgare
söker chaufför,vaktmästare,städare,alltiallo,med minst BE körkort,för del tids tjänst,på billackering i dalby,gärna äldre eller pensionär,för tim anställning Visa mer
söker chaufför,vaktmästare,städare,alltiallo,med minst BE körkort,för del tids tjänst,på billackering i dalby,gärna äldre eller pensionär,för tim anställning Visa mindre

Labbtekniker med brinnande teknikintresse till Axis Communications

Är du den personen som suttit uppe till småtimmarna för att bygga färdigt en dator? Drivs du av problemlösning? Programmerar du mjukvara på semestern? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund! OM TJÄNSTEN Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt. Du kommer vara en del av ett sammansve... Visa mer
Är du den personen som suttit uppe till småtimmarna för att bygga färdigt en dator? Drivs du av problemlösning? Programmerar du mjukvara på semestern? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd eller direktrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:
* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system


* Beställa labbmaterial
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem


VI SÖKER DIG SOM
* Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på teknik


* Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
* Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt
* Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, programmering eller liknande förut.


Karaktärsdrag som beskriver dig:


* Självgående
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund
* Kontaktinformation: Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. Visa mindre

Lastbilschaufför till uppdrag i Lund med omnejd sökes!

Ansök    Maj 27    Logent AB    Distributionsförare
Om tjänsten Är du en noggrann och flexibel person med erfarenhet av att arbeta som chaufför? Har du stor samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra även på egen hand? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Uppdraget som chaufför innebär att med Lastbil ta dig runt till butiker i Lundområdet och packa upp bröd på hyllan. Du kommer ha kundkontakt och känner dig säker i att knyta goda kontakter. Anställningen är ett visstidsuppdrag på 3-6 månader ... Visa mer
Om tjänsten
Är du en noggrann och flexibel person med erfarenhet av att arbeta som chaufför? Har du stor samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra även på egen hand? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Uppdraget som chaufför innebär att med Lastbil ta dig runt till butiker i Lundområdet och packa upp bröd på hyllan. Du kommer ha kundkontakt och känner dig säker i att knyta goda kontakter.
Anställningen är ett visstidsuppdrag på 3-6 månader med möjlighet till förlängning.

Om kunden
Kunden är ett av Sveriges största brödtillverkare
Företaget är beläget i Lund med goda kommunikationer. Du kommer att få en ansvarsfull roll där du blir en del av ett spännande och utvecklande företag.


Din profil
För att passa in i rollen som chaufför hos någon av våra kunder måste du ha en hög servicenivå och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Då vi har flera olika uppdrag kan kraven på erfarenhet variera, därför söker vi dig som antingen är nybörjare eller har lång erfarenhet inom yrket.

Krav på samtliga chaufförer:
* Körkort med C
* Digitalt färdskrivarkort
* Yrkeskompetensbevis
* Svenska flytande i tal och skriftOm Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju. Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Maj 24    Wikan Personal    Distributionsförare
Nu söker vi Lastbilschaufförer till våra kunder i Skåne med omnejd. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som Lastbilschaufför, bland annat som. - Renhållningchaufför - Distributionchaufför Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker har en bakgrund som lastbilschaufför. Krav är C eller CE-körkort och YKB, Information och kontakt Arbetstid är dagtid heltid mån-fred. Vissa är för lång sikt med mål att bli en tillsvidareanställ... Visa mer
Nu söker vi Lastbilschaufförer till våra kunder i Skåne med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som Lastbilschaufför, bland annat som.
- Renhållningchaufför
- Distributionchaufför

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bakgrund som lastbilschaufför.
Krav är C eller CE-körkort och YKB,

Information och kontakt
Arbetstid är dagtid heltid mån-fred.
Vissa är för lång sikt med mål att bli en tillsvidareanställning, vissa är sommarjobb med chans till förlängning,
Vi söker även extra personal som är intresserad av att arbeta vid behov.
Vi söker chaufförer till stora delar av skåne, Malmö, Lund, Helsingborg, Hässleholm, Laholm, Kristianstad mm.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servicechaufför Södra Sandby

Du utgår ifrån vår anläggning i Södra Sandby Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i region syd Du levererar kundernas gods på avtalad plats och tar med dig det smutsiga tillbaka till tvätteriet. Du kommer ofta möta kunden och det betyder att du är CWS-bocos ansikte hos våra kunder vilket gör att du också kommer att bli informationsbärare både till och från kunden. Arbetet utförs enligt turscheman, dina turer k... Visa mer
Du utgår ifrån vår anläggning i Södra Sandby
Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i region syd
Du levererar kundernas gods på avtalad plats och tar med dig det smutsiga tillbaka till tvätteriet.
Du kommer ofta möta kunden och det betyder att du är CWS-bocos ansikte hos våra kunder vilket gör att du också kommer att bli informationsbärare både till och från kunden.
Arbetet utförs enligt turscheman, dina turer kommer innehålla linne och arbetskläder.

Ett nära samarbete med det lokala produktions- och försäljningsteamet är mycket viktigt och ett proaktivt arbete görs genom att hålla en kontinuerlig kontakt med samarbetspartners för att identifiera potentiella problem, förebygga dem och om de uppkommer lösa dem snabbt och effektivt.

Vi anställer för att hantera vår högsäsong som är juni - september.

För att passa i rollen
Är du effektiv och självständig
Gillar du kundkontakt och hanterar dem på ett professionellt sätt
Har du en mycket god arbetsmoral
Har du stort tålamod, är strukturerad, nyfiken men framförallt gillar att hålla en hög servicenivå.
Så klart har du C-körkort och digitalt förarbevis, YKB samt talar och skriver svenska.
God datavana
Kan du börja arbeta omgående och tom september (kan finnas viss möjlighet till förlängning)


CWS Sandby är vårt linnetvätteri i Skåne. CWS-boco Sweden AB servar kunder med effektiva och skräddarsydda lösningar för arbetskläder, linne, toalett-hygien och entrémattor inom hyrservice. Bolaget finns i 16 europeiska länder och cirka 11 000 anställda. I Sverige är vi ca 500 anställda på tvätterier och sex säljkontor/depåer. CWS-boco finns på följande orter: Avesta, Arlandastad, Järfälla, Spånga,Norrköping, Linköping, Karlstad, Skara, Göteborg, Varberg, Oskarström, Södra Sandby, Staffanstorp och Malmö.
Läs mer om oss på Visa mindre

C - Chaufför i Lund

Ansök    Maj 13    Pema People AB    Distributionsförare
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Vi är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Pema matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ge... Visa mer
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Vi är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Pema matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Pema People söker nu efter ett antal C-Chaufför.

I arbetsuppgifterna ingår förutom den vanliga transportbiten av livsmedel till butiker även att emellanåt vara ute i butik i reklamsyfte, ta emot beställningar samt merförsäljning till befintliga kunder.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid 06:00 - 15:00, måndag - fredag. Arbetet sker på beting, det vill säga att när man är klar med sin runda så går man hem för dagen.

Kravprofil

För att vara aktuell för tjänsten har du C-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor.  Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska eller alternativt engelska i tal och skrift. Visa mindre

Lastbilschaufförer till uppdrag i Lund med omnejd sökes!

Ansök    Apr 30    Logent AB    Distributionsförare
Om tjänsten Är du en noggrann och flexibel person med erfarenhet av att arbeta som chaufför? Har du stor samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra även på egen hand? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Uppdraget som chaufför innebär att med Lastbil ta dig runt till butiker i Lundområdet och packa upp bröd på hyllan. Du kommer ha kundkontakt och känner dig säker i att knyta goda kontakter. Anställningen är ett visstidsuppdrag på 3-6 månader ... Visa mer
Om tjänsten
Är du en noggrann och flexibel person med erfarenhet av att arbeta som chaufför? Har du stor samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra även på egen hand? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Uppdraget som chaufför innebär att med Lastbil ta dig runt till butiker i Lundområdet och packa upp bröd på hyllan. Du kommer ha kundkontakt och känner dig säker i att knyta goda kontakter.
Anställningen är ett visstidsuppdrag på 3-6 månader med möjlighet till förlängning.

Om kunden
Kunden är ett av Sveriges största brödtillverkare
Företaget är beläget i Lund med goda kommunikationer. Du kommer att få en ansvarsfull roll där du blir en del av ett spännande och utvecklande företag.


Din profil
För att passa in i rollen som chaufför hos någon av våra kunder måste du ha en hög servicenivå och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Då vi har flera olika uppdrag kan kraven på erfarenhet variera, därför söker vi dig som antingen är nybörjare eller har lång erfarenhet inom yrket.

Krav på samtliga chaufförer:
* Körkort med C
* Digitalt färdskrivarkort
* Yrkeskompetensbevis
* Svenska flytande i tal och skriftOm Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju. Visa mindre

Sommarvikarierande säljare till Lund.

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd, Lövånger tunnbröd och Skogaholms bröd. Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk Dagligvaruhandel.

Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson när det kommer till att distribuera vårt bröd och arbeta med brödhyllan ute i butik! Du ansvarar för att Fazers bröd tar plats i hyllan och presenteras på bästa sätt för att nå konsumenten. Då du har daglig kontakt med de som arbetar i butikerna är du även vår ambassadör på plats i våra kunders vardag. Vi ser därför att du även trivs med sociala kontakter och är försäljningsinriktad. Slaget om kunderna står i hyllan och i din roll driver du Fazer framåt som en del av vår grundstomme!

Som säljande distributör kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Självständigt föreslå/sälja in och skylta upp kampanjer och uppfatta köpsignaler
• Skapa goda kontakter med våra kunder

Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning
• C-körkort med YKB
• B-körkort
• Datorvana

Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är meriterande.

Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Drivande och lösningsfokuserad
• Stresstålig

Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En tjänst där du får kombinera praktiskt- och fysiskt arbete med försäljning och kundrelationer
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor

Mer information och ansökan:

Tjänsten är ett sommarvikariat med placering i Lund.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Weiland, Driftledare, telefon 0761-260353 eller Mats Björklund, Säljområdeschef, telefon 0761-260347.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

C - Chaufför i Lund

Ansök    Apr 4    Pema People AB    Distributionsförare
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Vi är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Pema matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ge... Visa mer
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Vi är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Pema matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Pema People söker nu efter ett antal C-Chaufför.

I arbetsuppgifterna ingår förutom den vanliga transportbiten av livsmedel till butiker även att emellanåt vara ute i butik i reklamsyfte, ta emot beställningar samt merförsäljning till befintliga kunder.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid 06:00 - 15:00, måndag - fredag. Arbetet sker på beting, det vill säga att när man är klar med sin runda så går man hem för dagen.

Kravprofil

För att vara aktuell för tjänsten har du C-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor.  Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska eller alternativt engelska i tal och skrift. Visa mindre

Sommarvikarierande säljare till Lund.

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss. 

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 4 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd, Lövånger tunnbröd och Skogaholms bröd. Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk Dagligvaruhandel.

Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson när det kommer till att distribuera vårt bröd och arbeta med brödhyllan ute i butik! Du ansvarar för att Fazers bröd tar plats i hyllan och presenteras på bästa sätt för att nå konsumenten. Då du har daglig kontakt med de som arbetar i butikerna är du även vår ambassadör på plats i våra kunders vardag. Vi ser därför att du även trivs med sociala kontakter och är försäljningsinriktad. Slaget om kunderna står i hyllan och i din roll driver du Fazer framåt som en del av vår grundstomme!

Som säljande distributör kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Självständigt föreslå/sälja in och skylta upp kampanjer och uppfatta köpsignaler
• Skapa goda kontakter med våra kunder

Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning
• C-körkort med YKB
• B-körkort
• Datorvana

Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är meriterande.

Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Drivande och lösningsfokuserad
• Stresstålig

Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En tjänst där du får kombinera praktiskt- och fysiskt arbete med försäljning och kundrelationer
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor

Mer information och ansökan:

Tjänsten är ett sommarvikariat med placering i Lund.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Weiland, Driftledare, telefon 0761-260353 eller Mats Björklund, Säljområdeschef, telefon 0761-260347.

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-30. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre