Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Lund

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

Servitör/Servitris

Nytt
Italia il Ristorante söker fler medarbetare. Vi söker nu efter servicepersonal med erfarenhet av kassa, bar och kundkontakt. Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet och kan jobba effektivt vid både högt och lågt tempo. Arbetstiderna är främst kvällar och helg men även lunch om intresset finns. Visa mer
Italia il Ristorante söker fler medarbetare. Vi söker nu efter servicepersonal med erfarenhet av kassa, bar och kundkontakt.
Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet och kan jobba effektivt vid både högt och lågt tempo.
Arbetstiderna är främst kvällar och helg men även lunch om intresset finns. Visa mindre

Pizzabagare sökes till Gott & Nära i Lund AB

Ansök    Maj 25    TEYA I UPPSALA AB    Pizzabagare
Vi söker för vår klient Gott & Nära i Lund AB en pizzabagare. Arbetsuppgifter: Lättare för beredning och tillagning och servering av mat till våra gäster, kassatjänst/diskning ingår Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och kan jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker. Arbetstiderna är dagtid. Anställning är på 100 %. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att jobba i restaurangmi... Visa mer
Vi söker för vår klient Gott & Nära i Lund AB en pizzabagare.
Arbetsuppgifter: Lättare för beredning och tillagning och servering av mat till våra gäster, kassatjänst/diskning ingår
Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och kan jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker.
Arbetstiderna är dagtid. Anställning är på 100 %.
Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att jobba i restaurangmiljö där serviceanda och teamkänsla står i fokus.
Arbetsuppgifter är lättare tillagning av maträtter och förberedning, pizza, m.m
Du tycker om att möta människor.Du är positiv, noggrann, stresstålig och har lätt för att samarbeta. Visa mindre

Konditoribiträde - sommarjobb Konditoribiträde - sommarjobb

Ansök    Maj 25    Mormors Bageri AB    Konditoribiträde
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företa... Visa mer
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).i
Vi söker nu en kollega till vår butik på Gastelyckan med stort intresse för mat, kaffe, gäster och bakverk till vår bageributik. Vi söker dig som alltid sätter gästen först och har det rätt drivet. Du ska ha erfarenhet inom service och som brinner för försäljning. Du bör vara glad, ordningsam, flexibel, ansvarsfull och självgående
Tjänsten är på 10h/veckan förlagt på kväll/helg samt extra vid behov.
vi söker gärna dig som vill arbeta extra under sommarmånaderna.
I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, försäljning i kassan och vara ansiktet utåt samt, disk och lokalvård.
Lönesättning sätts efter kollektivavtal, vi är anslutna till HRF (serveringsavtalet)
Vi söker dig som är över 18 år. Visa mindre

Indisk Kock

Ansök    Maj 23    Nova Wok i Lund AB    Kock, à la carte
Vi söker den kock som har relativt hög kunskap av att tillreda indisk mat samt god erfarenhet med grillning (Tandoor). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Indien och Bangladesh, därför är det meriterande att ha erfarenheter med indisk och bengalisk matkultur. Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i köket och klarar av högt tempo under dagens rusningsti... Visa mer
Vi söker den kock som har relativt hög kunskap av att tillreda indisk mat samt god erfarenhet med grillning (Tandoor). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Indien och Bangladesh, därför är det meriterande att ha erfarenheter med indisk och bengalisk matkultur.
Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i köket och klarar av högt tempo under dagens rusningstimmar.
Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Indisk Kock

Ansök    Maj 23    New Delhi TANDOOR AB    Kock, à la carte
Vi söker den kock som har relativt hög kunskap av att tillreda indisk mat samt god erfarenhet med grillning (Tandoor). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Indien och Bangladesh, därför är det meriterande att ha erfarenheter med indisk och bengalisk matkultur. Vår restaurang har 50 sittplatser och ligger i Lund. Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i k... Visa mer
Vi söker den kock som har relativt hög kunskap av att tillreda indisk mat samt god erfarenhet med grillning (Tandoor). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Indien och Bangladesh, därför är det meriterande att ha erfarenheter med indisk och bengalisk matkultur.
Vår restaurang har 50 sittplatser och ligger i Lund.
Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i köket och klarar av högt tempo under dagens rusningstimmar.
Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Studenter med erfarenhet från restaurang eller hotell

Studerar du den mesta av din tid men vill arbeta extra under lugnare dagar och perioder? Du som sommarjobbat på Café, stått i kassan på hamburgerhaket, Á lacartat i Visby eller sålt glass på stranden i Båstad.. Vi har jobben inom Hotell & Restaurang i vår och sommar. Banketter, À la carte-uppdrag, hotellfrukostar och allt där emellan. Vi söker dig som vill jobba som Hovmästare, Á la carte-servitör, Bankettservitör, Bartender, Frukostservis, Restaurangbi... Visa mer
Studerar du den mesta av din tid men vill arbeta extra under lugnare dagar och perioder?

Du som sommarjobbat på Café, stått i kassan på hamburgerhaket, Á lacartat i Visby eller sålt glass på stranden i Båstad..

Vi har jobben inom Hotell & Restaurang i vår och sommar.
Banketter, À la carte-uppdrag, hotellfrukostar och allt där emellan.

Vi söker dig som vill jobba som Hovmästare, Á la carte-servitör, Bankettservitör, Bartender, Frukostservis, Restaurangbiträde, Kioskbiträde eller Hotellreceptionist

Kom och jobba med oss!

Om jobbet

Vill du jobba på Skånes bästa krogar och Hotell?

Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?

Testa på nya arbetsplatser varje vecka?

Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?

Få möjlighet till interna utbildningar inom mat, dryck & serveringshantverket?

Arbete med Nordens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?

Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?

Få marknadsledande lön och förmåner?Vi ser en ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med glada och positiva medarbetare inför vår och sommar!Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller e-mail. Visa mindre

Restaurangbiträde med B körkort

Ansök    Maj 20    Skåne Catering AB    Cateringarbetare
Behöver en restaurangbiträde med körkort till vår catering verksamhet. Personen ska även hjälpa till med städning, disk och förberedning. Anställningsstöd och körkort är ett krav. Vänligen skicka inga ansökningar om ni inte har anställningsstöd Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Behöver en restaurangbiträde med körkort till vår catering verksamhet.
Personen ska även hjälpa till med städning, disk och förberedning. Anställningsstöd och körkort är ett krav.
Vänligen skicka inga ansökningar om ni inte har anställningsstöd
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cafebiträde

Nu söker vi personal ... Söker vi medarbetare som har lite erfarnhet av cafe söker vi som : Kan jobba i vardagar o helger Glad , social , trevlig , ansvarsfull Kan prata Svenska o Engelska snabblärd o stresståligt Arebtsuppifter : Kassahantering Öppening - stängning Förberedning o servering av smörgåsar mm Städa Hantera espressomaskin Visa mer
Nu söker vi personal ...
Söker vi medarbetare som har lite erfarnhet av cafe
söker vi som :
Kan jobba i vardagar o helger
Glad , social , trevlig , ansvarsfull
Kan prata Svenska o Engelska
snabblärd o stresståligt


Arebtsuppifter :
Kassahantering
Öppening - stängning
Förberedning o servering av smörgåsar mm
Städa
Hantera espressomaskin Visa mindre

Avdelningschef Produktinformation Etteplan Lund?

Är du redo för ett nytt kapitel i din karriär? En avdelning ska bli två och nu söker vi dig som är beredd att hugga i och bygga från grunden! Målsättningen är enkel. Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation och för det behövs en avdelningschef som inte tvekar.?  I rollen som avdelningschef kommer du ha chansen att utvecklas tillsammans med din avdelning. Utgångsläget är en avdelning bestående av tre teknikinformatörer och dig själv. Erfarenhet av ... Visa mer
Är du redo för ett nytt kapitel i din karriär? En avdelning ska bli två och nu söker vi dig som är beredd att hugga i och bygga från grunden! Målsättningen är enkel. Vi ska bli bäst i Sverige på produktinformation och för det behövs en avdelningschef som inte tvekar.? 


I rollen som avdelningschef kommer du ha chansen att utvecklas tillsammans med din avdelning. Utgångsläget är en avdelning bestående av tre teknikinformatörer och dig själv. Erfarenhet av ledarskap är meriterande, men det viktigaste är att du är redo att bygga ditt nya team och att du har förmågan att få med dig folk runtomkring dig. Du är resultat- och affärsorienterad och förstår att nyckeln till framgång är att sätta dig in i vår affär men också förstå vilka talanger vi behöver attrahera nu och framåt.?? 


Du kommer ingå i en ledningsgrupp med avdelningschefer från olika orter runtom i landet. Ledningsgruppen är ett skönt gäng som samarbetar och stöttar varandra i alla olika frågor som en avdelningschef ställs inför. Hos oss finns det inget som heter en “vanlig” arbetsvecka utan det varierar och kommer variera allt eftersom du formar rollen. Det som dock är en röd tråd för oss i vardagen är fokus på kund och medarbetare men också rekrytering och sälj, så du kommer ha stor användning av samt utöka ditt nätverk. Utöver detta ingår även ett budget- och resultatansvar. I början kommer även du vara i uppdrag, men vi tror att din avdelning blir så pass lönsam att du inom ett år skall kunna fokusera fullt ut på sälj och rekrytering.?? 


Våra konsulter sitter antingen på uppdrag ute hos våra kunder eller så arbetar de i vår in-house-verksamhet. Vi har framför allt tekniska skribenter, men också illustratörer, informationsarkitekter, document controllers och projektledare på våra avdelningar. Det kommer bli upp till dig att bestämma hur just din avdelning ska se ut.? 


Vi tror att du i grunden har en högskole- eller universitetsutbildning och vi värdesätter om du har relevant erfarenhet med koppling till teknik/produktinformation alternativt har du bakgrund från projektledning eller annan produktutveckling. Utöver svenska kommunicerar du också obehindrat på engelska i tal och skrift.?? ? 


Vi erbjuder? 

Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.?? 


Etteplan har ett globalt initiativ som skapar medvetenhet och förståelse kring mångfald, inkludering och rättvisa inom företaget. Vi har en plattform för öppna diskussioner och nätverkande, som skapar intresse och möjligheter för lärande. Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla!?? 


Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!?? 


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Magnus Pårup,  [email protected].? ? 

?? 


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor? ?? 


Etteplan – engineering with a difference Visa mindre

Flexibel medarbetare Hotellreceptionist/ restaurangbiträde- extra vid behov

Hotel Planetstaden är ett 4-stjärningt affärshotell i Lund som ingår i hotellkedjan Best Western Hotels med fler än 4700 hotell över hela världen. Vi söker en serviceinriktad och ansvarskännande medarbetare för extra arbete gärna med erfarenhet från arbete i hotellreception. Vi arbetar med bokningsprogrammet Opera. Tjänsten innebär blandade arbetsuppgifter, hotellreception, frukost- och kvällsbuffé. En förutsättning för att bli anställd är att du vill och ... Visa mer
Hotel Planetstaden är ett 4-stjärningt affärshotell i Lund som ingår i hotellkedjan Best Western Hotels med fler än 4700 hotell över hela världen.
Vi söker en serviceinriktad och ansvarskännande medarbetare för extra arbete gärna med erfarenhet från arbete i hotellreception. Vi arbetar med bokningsprogrammet Opera.
Tjänsten innebär blandade arbetsuppgifter, hotellreception, frukost- och kvällsbuffé.
En förutsättning för att bli anställd är att du vill och kan arbeta hos oss snarast.
Sökande måste behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift.
Det är en fördel om du är bosatt i Lund då det även kan förekomma arbetspass om ca 4 timmar. Visa mindre

Service Host Front of House Services, Scandic Star Lund, extra vid behov

Ansök    Maj 17    Scandic Hotels AB    Hotellreceptionist
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen. Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss... Visa mer
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen.

Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss är en god stämning bland våra medarbetare är det viktigaste för att kunna ge våra gäster en hotellupplevelse i världsklass.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Star Lund.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Som Service Host inom Front of House arbetar du främst med service i receptionen och stöd till våra gäster men också med förberedelser för möten. Du kan till exempel hälsa gästerna välkomna och hjälpa dem med bagage, förbereda deras konferenslokal men också genomföra enklare fastighetsservice på gästens hotellrum.

Vem är du? Det är viktigt att du är flexibel, gillar varierande arbetsuppgifter och brinner för service. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov. Tjänsten omfattar vardagar, helger/helgdagar både dag, kväll och nattskift. Du som söker ska vara flexibel, serviceminded samt engagerad. Ser gärna att du arbetat i reception eller inom service innan.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om vår kultur, våra förmåner och hur vi arbetar på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Service Host Front of House Services, Scandic Star Lund, extra vid behov

Ansök    Maj 17    Scandic Hotels AB    Hotellreceptionist
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen. Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss... Visa mer
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen.

Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss är en god stämning bland våra medarbetare är det viktigaste för att kunna ge våra gäster en hotellupplevelse i världsklass.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Star Lund.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Som Service Host inom Front of House arbetar du främst med service i receptionen och stöd till våra gäster men också med förberedelser för möten. Du kan till exempel hälsa gästerna välkomna och hjälpa dem med bagage, förbereda deras konferenslokal men också genomföra enklare fastighetsservice på gästens hotellrum.

Vem är du? Det är viktigt att du är flexibel, gillar varierande arbetsuppgifter och brinner för service. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov. Tjänsten omfattar vardagar, helger/helgdagar både dag, kväll och nattskift. Du som söker ska vara flexibel, serviceminded samt engagerad. Ser gärna att du arbetat i reception eller inom service innan.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om vår kultur, våra förmåner och hur vi arbetar på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Cafébiträde/ barista

IL CAFÉ D'ITALIA är ett litet prisbelönat café i Lund där vi prioriterar kvalitet och service. Idag har vi mer än 15 års erfarenhet av att framgångsrikt sälja kaffe, sallader, smörgåsar osv. Vi strävar alltid efter att bli bättre. Vi ser att du är en öppen, glad och positiv person och har ett trevligt bemötande mot kunder. Du tar eget ansvar och initiativ och du har förståelse för ordning och reda. Vi ser gärna att du tala god svenska då jobbet innebär myc... Visa mer
IL CAFÉ D'ITALIA är ett litet prisbelönat café i Lund där vi prioriterar kvalitet och service.
Idag har vi mer än 15 års erfarenhet av att framgångsrikt sälja kaffe, sallader, smörgåsar osv.
Vi strävar alltid efter att bli bättre. Vi ser att du är en öppen, glad och positiv person och har ett trevligt bemötande mot kunder. Du tar eget ansvar och initiativ och du har förståelse för ordning och reda.
Vi ser gärna att du tala god svenska då jobbet innebär mycket kundkontakter.
OBS! Det är viktigt att du redan kan hantera kaffemaskiner, servera espresso och andra kaffesorter. Redan vid intervjutillfället kommer du att få visa upp dessa kunskaper.
Dina arbetsuppgifter är ta emot kunder i kassa, servering, sköta espressomaskinen, förberedning, städning, diskning mm. Visa mindre

Sprudlande glatt Cafébiträde med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Ansök    Maj 16    NR drift AB    Konditoribiträde
Vid Militär Restaurang Dubbeleken Revingehed så finns vårt Café där vi serverar fika, smörgåsar, kiosksortiment samt fungerar som Personalrestaurang under Lunch Eftersom vi befinner oss inne på försvarsanläggning så måste du vara en svensk medborgare. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i vårt Café. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordr... Visa mer
Vid Militär Restaurang Dubbeleken Revingehed så finns vårt Café där vi serverar fika, smörgåsar, kiosksortiment samt fungerar som Personalrestaurang under Lunch

Eftersom vi befinner oss inne på försvarsanläggning så måste du vara en svensk medborgare.

Kort om tjänsten

Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i vårt Café. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!

Vad säger kollegorna om Nordrest?

På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

- Möjlighet till kompetensutveckling

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?

Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck

- Tidigare erfarenheter från restaurang

- Kassa- och datavana

- Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är KRAV-certifierad och kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Fast med 6 månaders provanställning

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt Kollektivavtalet

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Studenter med erfarenhet från restaurang eller hotell

Studerar du den mesta av din tid men vill arbeta extra under lugnare dagar och perioder? Du som sommarjobbat på Café, stått i kassan på hamburgerhaket, Á lacartat i Visby eller sålt glass på stranden i Båstad.. Vi har jobben inom Hotell & Restaurang i vår och sommar. Banketter, À la carte-uppdrag, hotellfrukostar och allt där emellan. Vi söker dig som vill jobba som Hovmästare, Á la carte-servitör, Bankettservitör, Bartender, Frukostservis, Restaurangbi... Visa mer
Studerar du den mesta av din tid men vill arbeta extra under lugnare dagar och perioder?

Du som sommarjobbat på Café, stått i kassan på hamburgerhaket, Á lacartat i Visby eller sålt glass på stranden i Båstad..

Vi har jobben inom Hotell & Restaurang i vår och sommar.
Banketter, À la carte-uppdrag, hotellfrukostar och allt där emellan.

Vi söker dig som vill jobba som Hovmästare, Á la carte-servitör, Bankettservitör, Bartender, Frukostservis, Restaurangbiträde, Kioskbiträde eller Hotellreceptionist

Kom och jobba med oss!

Om jobbet

Vill du jobba på Skånes bästa krogar och Hotell?

Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?

Testa på nya arbetsplatser varje vecka?

Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?

Få möjlighet till interna utbildningar inom mat, dryck & serveringshantverket?

Arbete med Nordens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?

Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?

Få marknadsledande lön och förmåner?Vi ser en ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med glada och positiva medarbetare inför vår och sommar!Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller e-mail. Visa mindre

Extrapersonal frukost och restaurang

Ansök    Maj 15    Cochleari AB    Restaurangbiträde
På vårt hotell arbetar vi med arbetsrotation och i tjänsten ingår arbete i frukostservering, bar & restaurang, städning. Tjänsten innebär varierande arbetstider och tjänsten kan även innebära att tillfälligt hjälpa till med städning av hotellrum. Du kommer att få jobba både dag, kväll, helger. Tjänsten innebär även att det finns möjlighet att ibland arbeta på vårt andra hotell Motel L i Lund. Vi söker dig som är mycket flexibel och ansvarstagande med ett b... Visa mer
På vårt hotell arbetar vi med arbetsrotation och i tjänsten ingår arbete i frukostservering, bar & restaurang, städning. Tjänsten innebär varierande arbetstider och tjänsten kan även innebära att tillfälligt hjälpa till med städning av hotellrum. Du kommer att få jobba både dag, kväll, helger. Tjänsten innebär även att det finns möjlighet att ibland arbeta på vårt andra hotell Motel L i Lund.
Vi söker dig som är mycket flexibel och ansvarstagande med ett brinnande intresse för servicebranschen. Du delar vår vision om att bli Sveriges trevligaste hotell och deltar aktivt i vårt arbete att sätta gästen i fokus. Vi är ett tajt team på Good Morning Lund och det är därför av hög vikt att du är en naturlig lagspelare.


För mer information om hotellet och hotellkedja besök gärna: www.ligula.se Visa mindre

kock

Ansök    Maj 15    Sweet Lemon AB    Kock, à la carte
Thaikock sökes till Sweet Lemon på Norra fäladen i Lund. Vi erbjuder upplärning på plats Maila gärna ditt cv.. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Thaikock sökes till Sweet Lemon på Norra fäladen i Lund.
Vi erbjuder upplärning på plats


Maila gärna ditt cv..
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kallskänka

Ansök    Maj 15    Mormors Bageri AB    Kallskänka
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företa... Visa mer
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).
Nu söker vi en duktig kallskänka med bredd i sitt kunnande.
Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt varmkök och kommer att ingå i vårt utvecklingsarbete. Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel, trivs med att jobba i ett högt tempo och kan hantera större volymer kallskuret till alla våra caféer,
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för mat?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Utbildning i HACCP säker mathantering är ett krav. Du är även van att jobba med EKP.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma. 6 månaders provanställning tillämpas-
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Självständig superkock med oslagbart driv?

Ansök    Maj 11    NR drift AB    Kock, storhushåll
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar våra gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för m... Visa mer
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar våra gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Jobbet är mestadels dagtid och ibland händer det att man får ta en kväll eller en helg om det behövs.Här får du chansen att vara kreativ och sätta din prägel på storkok och special rätter med inspiration från hela världen men med fokus på svensk husmanskost från grunden.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

- Svenskt medborgarskap

- Ostraffat brottsregister

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning är ett plus

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta ej med att ansöka och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Anställningsform: Tillsvidare (provanställning 6 månader)

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Service Host, Service Lead, Waiter Services (Servis), Scandic Star Lund, de

Ansök    Maj 12    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen. Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss... Visa mer
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen.

Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss är en god stämning bland våra medarbetare är det viktigaste för att kunna ge våra gäster en hotellupplevelse i världsklass.

Nu söker vi en Service Host/Service Lead till hotellet Scandic Star Lund.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host/Service Lead?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

I rollen som Service Lead är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet i restaurangen och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och vår kultur på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Frukostansvarig 75%

Vi söker en morgonpigg person som gillar att hålla ordning, vill ha rent omkring sig och brinner för personlig service! Vad kan vi erbjuda dig? Vårt hotell är beläget i norra Lund med bara några minuters kommunikation från till exempel Ideon, LTH, Universitetssjukhuset, Universitetet samt Lunds centrum. Vi erbjuder boende i hotellrum och lägenheter till såväl affärsresenärer som privatpersoner. Du har ansvaret för frukostbuffén och köket. Det innebär att d... Visa mer
Vi söker en morgonpigg person som gillar att hålla ordning, vill ha rent omkring sig och brinner för personlig service!
Vad kan vi erbjuda dig?
Vårt hotell är beläget i norra Lund med bara några minuters kommunikation från till exempel Ideon, LTH, Universitetssjukhuset, Universitetet samt Lunds centrum. Vi erbjuder boende i hotellrum och lägenheter till såväl affärsresenärer som privatpersoner.
Du har ansvaret för frukostbuffén och köket. Det innebär att du ställer fram frukost, tar hand om all disk, förbereder inför morgondagens frukostservering samt beställningar, och rengöring/städning av kök. Grundläggande kunskap inom hygien och livsmedelshantering är ett krav.
För att vara aktuell för jobbet vill vi att du har ett välkomnande leende och älskar att ge våra gäster en bra start på dagen, allt för att ge dom en så minnesvärd vistelse vi bara kan!
Vi är ett litet hotell där det är viktigt att alla kan de olika delarna av hotellverksamheten. Därför kommer du även att ha pass i receptionen och kvällsmaten, helg- och kvällsjobb förekommer. Eftersom vi växer och ser möjligheter att utöka vår verksamhet finns det chans till utveckling av din tjänst framöver. Vi värnar om sammanhållningen i arbetsgruppen, det ska vara roligt att gå till jobbet!
Vad kan du erbjuda oss?
Du är pigg och glad, njuter av att ge en gäst gedigen hjälp och ser till att alla hinder är undanröjda innan de upptäcks. Du förstår vikten av renlighet, att alltid vara den som hälsar först och ser till att alla detaljer är på plats. Du har utbildning och erfarenhet från hotellbranschen och vill fortsätta utvecklas inom din roll.
Ansök nu! VI ANSTÄLLER LÖPANDE. Visa mindre

Diskare sökes till ISS Food Services - Lund

Ansök    Maj 10    Miljonbemanning AB    Diskare
Om ISS Food Services: Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Var du än befinner dig, finns ISS för dig! ISS Food Services serverar dagligen mat och dryck i form av över 42 000 måltider till förskolor, skolor, sjukhus, personalrestauranger och fest. Varje dag. Nu söker kundföretaget sin nästa stjärna inom disken. Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även mö... Visa mer
Om ISS Food Services:

Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Var du än befinner dig, finns ISS för dig! ISS Food Services serverar dagligen mat och dryck i form av över 42 000 måltider till förskolor, skolor, sjukhus, personalrestauranger och fest. Varje dag.

Nu söker kundföretaget sin nästa stjärna inom disken. Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!

Arbetsuppgifter:

Diskning
Städning
Kartong-/emballage- och sopslängning
Iordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid dagens slut

Vem är du?

- Du är över 18 år

- Du har erfarenhet av restaurangarbete och diskarbete sedan tidigare

- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll

- Du talar svenska

Tjänsten är en behovsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar och helgdagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Service Host, Meeting & Event Coordination (Konferens & Bokning), Scandic S

Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen. Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss är en god stämning bland våra medarbetare är det viktigaste för att kunna ge våra gäster en hotellupplevelse i världsk... Visa mer
Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen.

Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss är en god stämning bland våra medarbetare är det viktigaste för att kunna ge våra gäster en hotellupplevelse i världsklass.

Nu söker vi en Meeting Host till hotellet - Scandic Star Lund.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Meeting Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Meeting Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Meeting Host?

I ansvarsområdet Meeting & Event kan du arbeta både med planering och drift av möten och event. Du säkerställer att bokningarna blir korrekta genomförda enligt gästernas önskemål och förväntningar. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Du kommer hålla välkomststund och avskedsstund med våra gäster. Du ser till att gästens önskemål alltid uppfylls.

Du har ett stort leende på läpparna och har kreativa lösningar i bakfickan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en eventuellt missnöjd gäst till en nöjd gäst.

Arbetstiden är förlagt dagar / kvällar och helger.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster samt har förmågan att sälja.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap. Du har viss erfarenhet av hotellsystem samt bred kunskap om hotell och F&B. Det är ett krav att du har gedigen erfarenhet av att jobba operativt på mötesavdelningen på ett hotell.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det absolut meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 80%.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Studenter med erfarenhet från restaurang eller hotell

Studerar du den mesta av din tid men vill arbeta extra under lugnare dagar och perioder? Du som sommarjobbat på Café, stått i kassan på hamburgerhaket, Á lacartat i Visby eller sålt glass på stranden i Båstad.. Vi har jobben inom Hotell & Restaurang i vår och sommar. Banketter, À la carte-uppdrag, hotellfrukostar och allt där emellan. Vi söker dig som vill jobba som Hovmästare, Á la carte-servitör, Bankettservitör, Bartender, Frukostservis, Restaurangbi... Visa mer
Studerar du den mesta av din tid men vill arbeta extra under lugnare dagar och perioder?

Du som sommarjobbat på Café, stått i kassan på hamburgerhaket, Á lacartat i Visby eller sålt glass på stranden i Båstad..

Vi har jobben inom Hotell & Restaurang i vår och sommar.
Banketter, À la carte-uppdrag, hotellfrukostar och allt där emellan.

Vi söker dig som vill jobba som Hovmästare, Á la carte-servitör, Bankettservitör, Bartender, Frukostservis, Restaurangbiträde, Kioskbiträde eller Hotellreceptionist

Kom och jobba med oss!

Om jobbet

Vill du jobba på Skånes bästa krogar och Hotell?

Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?

Testa på nya arbetsplatser varje vecka?

Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?

Få möjlighet till interna utbildningar inom mat, dryck & serveringshantverket?

Arbete med Nordens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?

Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?

Få marknadsledande lön och förmåner?Vi ser en ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med glada och positiva medarbetare inför vår och sommar!Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller e-mail. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Vill du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat? Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer ... Visa mer
Vill du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar

att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare

Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.
Vad vi erbjuder:

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att

utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.
Vem är du?

För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Kock till Lönneberga förskola

Ansök    Maj 5    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Lönneberga förskola består av fyra barngrupper med ca 70 barn.

Förskolan ligger nära St. Hans Backar och har ett modernt kök.

På Lönneberga förskola utgår vi från Reggio Emilias pedagogiska filosofi, Reggio och ser miljön som den tredje pedagogen. Detta vilket innebär att miljön ska inspirera till ett lärande och ett utforskande hos barnet. Vi arbetar också med ett hållbarhetstänk bland annat med vårt arbete med Grön Flagg.

Arbetsuppgifter
Som kock på Lönneberga förskola kommer du att ansvara för att laga frukost lunch och mellanmål som är god och näringsriktig. Måltiderna är en mycket viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.

Du ansvarar för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning. Likaså är du delaktig kring olika pedagogiska teman där menyerna kan spegla exempelvis kulturvecka, utemåltider och barnens delaktighet för måltiden och dess innehåll. Lunds kommun har en policy om hållbar utveckling och ekologisk mat, vilket speglar måltidernas innehåll.  Matsedelsplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat
i förskolan.Vi söker dig som
Är utbildad kock och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik. Du ska kunna beställa i våra digitala system och sköta köket hygieniskt utifrån miljöförvaltningens riktlinjer för ett kök.

Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ha god datorvana för att hantera beställningarna i våra system. 

Vi kommer att tillämpa löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Kock till Palliativvårdsavdelningen i Lund

Ansök    Maj 8    REGION SKÅNE    Kock, storhushåll
Gör skillnad. Varje dag. Palliativ vård och ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) i Lund är en verksamhet med uppdrag att ge palliativ specialistvård och består av två enheter i nära samarbete; slutenvård (Palliativvårdavdelning) och hemsjukvård (ASIH). Palliativvårdavdelningen i Lund har sexton vårdplatser och ASIH har cirka sextio vårdplatser i hemmet i åtta kommuner i mellersta Skåne. Både palliativvårdavdelningen och ASIH i Lund finns i fina lokaler som... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Palliativ vård och ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) i Lund är en verksamhet med uppdrag att ge palliativ specialistvård och består av två enheter i nära samarbete; slutenvård (Palliativvårdavdelning) och hemsjukvård (ASIH). Palliativvårdavdelningen i Lund har sexton vårdplatser och ASIH har cirka sextio vårdplatser i hemmet i åtta kommuner i mellersta Skåne.

Både palliativvårdavdelningen och ASIH i Lund finns i fina lokaler som vi själva utformat för vår palliativa specialistverksamhet. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterskor, dietist och medicinska sekreterare. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig vårdutveckling och utbildning där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad kock till oss på Palliativvårdsavdelningen i Lund. Vi strävar efter att ge patienten en positiv måltidsupplevelse med presentation, kvalitet och smak i åtanke. I rollen som kock hos oss kommer du först och främst att tillaga och förbereda frukost, lunch, dessert och middag till våra patienter. I arbetet ingår även att baka till avdelningens kakbuffé, vilken är till för patienter och deras närstående.

Du kommer att få arbeta kreativt med bra råvaror samt ha varierande arbetsuppgifter vilket även innefattar menyskrivning och beställning av varor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst treårig gymnasial kockutbildning eller annan utbildning inom kost/gastronomi som arbetsgivaren anser likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser även gärna att du är en van datoranvändare. Det är starkt meriterande om du har något års erfarenhet från tidigare arbete i kök och du behöver ha kunskap om specialkost och konstistensanpassning.

Det är viktigt att du ser ditt arbete som ett serviceyrke. Det är av stor vikt att vara lyhörd för patientens behov och önskningar. Du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och tillför positiv energi till både patienter, närstående och medarbetare. Du arbetar som ensam kock i köket och det är därför viktigt att du självständigt kan prioritera och strukturera arbetet. Eftersom tiden styr verksamheten, kan tempot vara högt och det krävs både noggrannhet och stresstålighet. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett deltidsvikariat på cirka 50-75% tjänstgöring med sista anställningsdatum 2023-08-31. Det kan finnas möjlighet till förlängning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Diskare

Vi på Italia il Ristorantre söker en diskare, Arbetet är till största del förlagt till kväll samt helg. Tjänsten innefattar att diska, samt även hjälpa köket med enklare sysslor. Vi söker dig som ör stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo tillsammans med våra glada team. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Italia il Ristorantre söker en diskare, Arbetet är till största del förlagt till kväll samt helg.
Tjänsten innefattar att diska, samt även hjälpa köket med enklare sysslor.
Vi söker dig som ör stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo tillsammans med våra glada team.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikariat Kallskänk till Ica Kvantum i Södra Sandby

Ansök    Maj 5    Rosénssons Consulting AB    Kallskänka
Tjänsten Till sommaren söker Anderssons Ica Kvantum i Södra Sandby förstärkning till kallskänken. Veckorna som ska bemannas är v 26-34. Egenskaper Som person är du engagerad i det du gör och strävar alltid åt högsta kundnöjdhet. Du har stort intresse för mat och matlagning. Du har tidigare producerat smörgåsar och festfat. Du förstår innebörden av arbetsprocesserna inom kök och har dokumenterad erfarenhet inom kök och kallskänk eller konditorvana. Kval... Visa mer
Tjänsten

Till sommaren söker Anderssons Ica Kvantum i Södra Sandby förstärkning till kallskänken. Veckorna som ska bemannas är v 26-34.

Egenskaper

Som person är du engagerad i det du gör och strävar alltid åt högsta kundnöjdhet. Du har stort intresse för mat och matlagning. Du har tidigare producerat smörgåsar och festfat. Du förstår innebörden av arbetsprocesserna inom kök och har dokumenterad erfarenhet inom kök och kallskänk eller konditorvana.

Kvalifikationer

Vikten av noggrannhet och ytterst förståelse för matsäkerhet är en självklarhet för dig.

Du har arbetat med liknande arbete.

Erfarenhet av matlagning, tillverkning eller catering.

Anställning

Tjänsten är på ca 35 h/v och varannan helg. Butikens öppentider är kl 06:00-22:00

Semestervikariat

Lön enligt överenskommelse

Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast!

Rekrytering

Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning & Rekrytering AB ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Rosénssons är företaget som bemannar och rekryterar utan att tumma på kvaliteten. Vi gör våra kunders vardag lite enklare.

EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

Vid frågor kontakta [email protected]Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Söker en kock

Ansök    Maj 3    Gröna Huset AB    Kock, à la carte
Vi på Gröna huset i Södra Sandby söker en kock på deltid 50% av arbete och tjänsten är en tillsvidare anställning. Visa mer
Vi på Gröna huset i Södra Sandby söker en kock på deltid 50% av arbete och tjänsten är en tillsvidare anställning. Visa mindre

Servitör / Servitris

Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete. För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms krävs stort intresse inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon ve... Visa mer
Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete.

För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms krävs stort intresse inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.
Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon verksamhet under dagtid.
Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som servitör/servitris för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk.

Du måste kunna prata flytande svenska och engelska.
Tjänsten är på 75%
Vi tillämpar kollektivavtal mellan Visita-HRF. Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Servitör / Servitris

Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete. För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms krävs stort intresse inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon ve... Visa mer
Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete.

För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms krävs stort intresse inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.
Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon verksamhet under dagtid.
Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som servitör/servitris för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk.

Du måste ha fyllt 20 år och kunna prata flytande svenska och engelska.
Tjänsten är på 75%
Vi tillämpar kollektivavtal mellan Visita-HRF. Visa mindre

Kock med specialkostkunskap

Ansök    Maj 2    Lunds kommun    Dietkock/Dietkokerska
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Om oss
Måltidsservices verksamhet omfattar tillagning av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg med cirka 22 000 portioner dagligen av ca 200 medarbetare.

Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor och genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetspartners.

Affärsområdet består av två avdelningar, åtta enheter, 46 kök och en måltidsstab. Vi söker nu kockar med specialkostkunskap till våra tillagningskök som utöver den egna restaurangen även levererar måltider till mottagande enheter.

Arbetsuppgifter
Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, arbetsglädje, attraktiva måltider, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är Måltidsservices framgångsrecept! Du arbetar tillsammans med dina kollegor med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för skolrestaurangens matgäster.

Som kock kommer du att planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen. Så mycket mat som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning och planering av denna är en viktig del av arbetet. Tillsammans med dina arbetskamrater deltar du även aktivt i utveckling av skolrestaurangens utbud och planering av verksamheten för nöjda matgäster. Arbetet innefattar också att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket. Det är en självklarhet med ett bra bemötande och att du bidrar till att skapa en bra måltidsupplevelse för våra gäster i skolrestaurangen.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller en kockutbildning som av
arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Du ska ha vana av att jobba med egenkontroll, har flerårig erfarenhet som kock, och har erfarenhet av att arbeta med specialkost. Har du även gått en specialkostutbildning samt har erfarenhet av att arbeta med kostdatasystem ser vi det som meriterande. 

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel i ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, du har god samarbetsförmåga samt är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande, du har även intresse av att hjälpa andra, dela med dig av dina kunskaper samt hålla dig uppdaterad inom ditt fackområde.

Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift och ett krav är att du har goda datorkunskaper och kan arbeta självständigt.

Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till
anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Erfaren, Självgående Servispersonal sökes till Restaurang VED

Ansök    Maj 2    Restaurang VED AB    Servitör/Servitris
Mitt i hjärtat av Lund hittar du en av Lunds mest spännande arbetsplatser, med trevliga kollegor och fantastiska gäster! VED serverar mellanrätter, vedugnsbakade pizzor och goda drinkar. Restaurang VED behöver nu förstärkning i form av erfaren, självgående, engagerad och serviceminded servitör/servitris. Vi söker dig som älskar yrket, trivs bäst med högt tempo, är trygg i dig själv och dina kunskaper och har lätt för att jobba med andra människor. Öl & vin... Visa mer
Mitt i hjärtat av Lund hittar du en av Lunds mest spännande arbetsplatser, med trevliga kollegor och fantastiska gäster! VED serverar mellanrätter, vedugnsbakade pizzor och goda drinkar.
Restaurang VED behöver nu förstärkning i form av erfaren, självgående, engagerad och serviceminded servitör/servitris. Vi söker dig som älskar yrket, trivs bäst med högt tempo, är trygg i dig själv och dina kunskaper och har lätt för att jobba med andra människor. Öl & vinkunskaper/ bartenderutbildning är ett stort plus i kanten. Visa mindre

Pizzabagare till Casa Antonio

Erfarna pizzabagare sökes till Casa Antonio! Casa Antonio är en restaurang belägen i Klostergården Lund och vi söker nu erfarna pizzabagare till vårt team. Restaurangen har många års erfarenhet inom branschen och vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder högsta kvalitet på våra italienska pizzor och spansk tapas/ala carte. Vi söker en person som är passionerad och kunnig inom sitt yrke, som är självgående och vill vara med och utveckla vår verksamhet... Visa mer
Erfarna pizzabagare sökes till Casa Antonio!
Casa Antonio är en restaurang belägen i Klostergården Lund och vi söker nu erfarna pizzabagare till vårt team. Restaurangen har många års erfarenhet inom branschen och vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder högsta kvalitet på våra italienska pizzor och spansk tapas/ala carte.
Vi söker en person som är passionerad och kunnig inom sitt yrke, som är självgående och vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Vi erbjuder en generös lön och bra förmåner för rätt person.
Kvalifikationer:
Erfarenhet inom pizzabakning
God kunskap om italienska pizzor
Förmåga att jobba i högt tempo
Kreativ och innovativ i ditt arbete

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vår restaurangfamilj. Skicka din ansökan till oss idag!
Vänliga hälsningar, Casa Antonio Visa mindre

Extrapersonal frukost och restaurang

Ansök    Maj 1    Cochleari AB    Restaurangbiträde
På vårt hotell arbetar vi med arbetsrotation och i tjänsten ingår arbete i frukostservering, bar & restaurang, städning. Tjänsten innebär varierande arbetstider och tjänsten kan även innebära att tillfälligt hjälpa till med städning av hotellrum. Du kommer att få jobba både dag, kväll, helger. Tjänsten innebär även att det finns möjlighet att ibland arbeta på vårt andra hotell Motel L i Lund. Vi söker dig som är mycket flexibel och ansvarstagande med ett b... Visa mer
På vårt hotell arbetar vi med arbetsrotation och i tjänsten ingår arbete i frukostservering, bar & restaurang, städning. Tjänsten innebär varierande arbetstider och tjänsten kan även innebära att tillfälligt hjälpa till med städning av hotellrum. Du kommer att få jobba både dag, kväll, helger. Tjänsten innebär även att det finns möjlighet att ibland arbeta på vårt andra hotell Motel L i Lund.
Vi söker dig som är mycket flexibel och ansvarstagande med ett brinnande intresse för servicebranschen. Du delar vår vision om att bli Sveriges trevligaste hotell och deltar aktivt i vårt arbete att sätta gästen i fokus. Vi är ett tajt team på Good Morning Lund och det är därför av hög vikt att du är en naturlig lagspelare.


För mer information om hotellet och hotellkedja besök gärna: www.ligula.se Visa mindre

Engagerad kock till förskola

Äppellunden är liten fristående förskola belägen i ett vackert hus från 20-talet. Vi arbetar med Waldorfpedagogiken som inspirationskälla men hämtar även inspiration i modern forskning. Vi strävar efter att förskolan ska vara en giftfri och inspirerande miljö med fokus på miljö, hälsa och ekologi. Maten som serveras är vegetarisk och ekologisk. Vi söker nu en utbildad kock som brinner för vegetarisk och hälsosam matlagning, som är självständig och professi... Visa mer
Äppellunden är liten fristående förskola belägen i ett vackert hus från 20-talet.
Vi arbetar med Waldorfpedagogiken som inspirationskälla men hämtar även inspiration i modern forskning. Vi strävar efter att förskolan ska vara en giftfri och inspirerande miljö med fokus på miljö, hälsa och ekologi. Maten som serveras är vegetarisk och ekologisk.
Vi söker nu en utbildad kock som brinner för vegetarisk och hälsosam matlagning, som är självständig och professionell men som också kan samarbeta och trivs med att vara del av ett arbetslag. Du förväntas kunna hjälpa till i barngrupp vid behov och en fördel är därför om du har erfarenhet av och trivs med att arbeta med barn. Tjänsten är på deltid ca 75-85%
En positiv inställning, ett trevligt bemötande och en stark motivation och glädje inför sitt uppdrag värderas högt!
Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all form av kontakt med annonsförsäljare, rekryteringssajter eller liknande tjänster! Visa mindre

Sommarvikariat Kallskänk till Ica Kvantum i Södra Sandby

Ansök    Apr 27    Rosénssons Consulting AB    Kallskänka
Tjänsten Till sommaren söker Anderssons Ica Kvantum i Södra Sandby förstärkning till kallskänken. Veckorna som ska bemannas är v 26-34. Egenskaper Som person är du engagerad i det du gör och strävar alltid åt högsta kundnöjdhet. Du har stort intresse för mat och matlagning. Du har tidigare producerat smörgåsar och festfat. Du förstår innebörden av arbetsprocesserna inom kök och har dokumenterad erfarenhet inom kök och kallskänk eller konditorvana. Kval... Visa mer
Tjänsten

Till sommaren söker Anderssons Ica Kvantum i Södra Sandby förstärkning till kallskänken. Veckorna som ska bemannas är v 26-34.

Egenskaper

Som person är du engagerad i det du gör och strävar alltid åt högsta kundnöjdhet. Du har stort intresse för mat och matlagning. Du har tidigare producerat smörgåsar och festfat. Du förstår innebörden av arbetsprocesserna inom kök och har dokumenterad erfarenhet inom kök och kallskänk eller konditorvana.

Kvalifikationer

Vikten av noggrannhet och ytterst förståelse för matsäkerhet är en självklarhet för dig.

Du har arbetat med liknande arbete.

Erfarenhet av matlagning, tillverkning eller catering.

Anställning

Tjänsten är på ca 35 h/v och varannan helg. Butikens öppentider är kl 06:00-22:00

Semestervikariat

Lön enligt överenskommelse

Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast!

Rekrytering

Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning & Rekrytering AB ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Rosénssons är företaget som bemannar och rekryterar utan att tumma på kvaliteten. Vi gör våra kunders vardag lite enklare.

EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

Vid frågor kontakta [email protected]Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Säljledare Deli & Kallskänk Ica Kvantum Södra Sandby

Ansök    Apr 27    Rosénssons Consulting AB    Kallskänka
Pär Friberg är köpman på Anderssons Ica Kvantum i Södra Sandby. Hans motto lyder: "Meningen med livet är att det ska vara gott" . Butiken har egen charktillverkning med tradition sedan 1927 där den moderna matmarknaden möter det traditionella hantverket. Tjänsten i sig: Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och service. Dina arbetsuppgifter består av försäljning i den manuella delikatessen. Du arbetar löpande med inköp, nyckeltal och svinn ... Visa mer
Pär Friberg är köpman på Anderssons Ica Kvantum i Södra Sandby. Hans motto lyder: "Meningen med livet är att det ska vara gott" . Butiken har egen charktillverkning med tradition sedan 1927 där den moderna matmarknaden möter det traditionella hantverket.

Tjänsten i sig:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och service. Dina arbetsuppgifter består av försäljning i den manuella delikatessen. Du arbetar löpande med inköp, nyckeltal och svinn samt att hålla avdelningen snygg och fräsch. Du producerar, arbetar med catering och matlagning. Tillsammans med ditt team ser du till att avdelningen alltid är säljande.

Dina egenskaper:

Vi söker dig som trivs att arbeta i team och har ett bra och positivt kundbemötande. Du drivs av sälj och kundnöjdhet. Du är en glädjespridare och ger det lilla extra till kund.

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av delikatess/kallskänk/catering. Du är noggrann och tummar aldrig på kvaliteten.

Anställningsform:
35/timmar i veckan och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Butikens öppentider är kl 06:00-22:00.
Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast.

Rekrytering:

Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning AB ansvarar för rekryteringen och bemanning.

EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

Vid frågor, kontakta [email protected]Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Kock / souschef med erfarenhet

Brinner du för mat och service och vill vara med på vår spännande resa i Dalby Gästis nyrenoverade hus? Vi behöver utöka vårt team i köket och söker dig som har stor erfarenhet som kock / souschef. På Dalby Gästis är ingen dag den andra lik, då vi har ett stort hus där vi serverar lunch på dagarna, a la carte på kvällarna, har konferens verksamhet, privata tillställningar som bröllop, pub, catering och hotellverksamhet. Och under sommaren har vi en stor ut... Visa mer
Brinner du för mat och service och vill vara med på vår spännande resa i Dalby Gästis nyrenoverade hus?
Vi behöver utöka vårt team i köket och söker dig som har stor erfarenhet som kock / souschef.
På Dalby Gästis är ingen dag den andra lik, då vi har ett stort hus där vi serverar lunch på dagarna, a la carte på kvällarna, har konferens verksamhet, privata tillställningar som bröllop, pub, catering och hotellverksamhet. Och under sommaren har vi en stor uteservering på gården.
Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter, högt tempo och utmaningar. Har flera års erfarenhet som kock, a la carte. Plus om du även har erfarenhet av catering, större beställningar och konferens. Det kommer att finnas möjlighet till vidare utveckling.
Tjänsten innebär dag/kväll och helgarbete.
Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
#jobbjustnu Visa mindre

Sous chef

Ansök    Apr 25    The Norrmans AB    Souschef
SOUS CHEF At The Norrmans Castle We are currently looking for a Sous Chef to join our little team at The Norrmans Castle. We are a small boutique hotel with 27 rooms located in the Swedish countryside, were we aim to create an oasis were the everyday falls away and there is space to relax and simply enjoy the presence. We pride ourselves in a warm and welcoming service, were good food and wine is a big part of our identity. If you also share our v... Visa mer
SOUS CHEF
At The Norrmans CastleWe are currently looking for a Sous Chef to join our little team at The Norrmans Castle.
We are a small boutique hotel with 27 rooms located in the Swedish countryside, were we aim to create an oasis were the everyday falls away and there is space to relax and simply enjoy the presence.
We pride ourselves in a warm and welcoming service, were good food and wine is a big part of our identity. If you also share our vision, love to make food that warms all the way into the heart, and wish to be part of a small but highly dedicated team, this is our invitation for you to send your application.

Requirements for the role:


You have a great passion for food and guest service. We work with local, seasonal ingredients.


A natural ability to lead in a calm and professional way.
Will always prioritise the guest well-being.


Able to convey the concept of The Norrmans Castle though the food you cook.


Experience from a kitchen, preferably at a similar level.


Represent The Norrmans in a professional and good manner at all times, as well as follow and practice our company values


Comfortable working in a small team where we help each other both in and outside the kitchen
Able to work with a flexible schedule. We are seasonal based, and weekend and holiday work is expected


Fluent in English, but Scandinavian language skills are valued.


Able to start from may 2023
If you can picture yourself as a part of our small family and in the above position, please do not hesitate to contact us. Send your application and CV marked with the position name + your name to Head chef Jacob Engman, at jac[email protected]. We will have interviews on an ongoing basis.
Salary based on experience.
More info about our hotels and who we are can be explored at https://thenorrmans.com.

We look forward to hear from you! Visa mindre

Kock/kokerska/kockbiträde

Ansök    Apr 24    Thuy NG AB    Kock, à la carte
Restaurang THUY söker 2 kockar/kokerskor/kockbiträde för omgående anställning. För en rätt arbetssökande kan heltidsarbete erbjudas. Vi vill se att ni som söker anställningen hos oss ska ha följande egenskaper: - Ha arbetat i köket i en restaurang. -Är beredd att arbeta i skift. - En glad och positiv person och ska kunna arbeta självständigt. - Öppen och lätt att samarbeta med. - Är noggrann i arbetet. Dina främsta arbetsuppgifter är att beredda och laga... Visa mer
Restaurang THUY söker 2 kockar/kokerskor/kockbiträde för omgående anställning. För en rätt arbetssökande kan heltidsarbete erbjudas. Vi vill se att ni som söker anställningen hos oss ska ha följande egenskaper:
- Ha arbetat i köket i en restaurang.
-Är beredd att arbeta i skift.
- En glad och positiv person och ska kunna arbeta självständigt.
- Öppen och lätt att samarbeta med.
- Är noggrann i arbetet.


Dina främsta arbetsuppgifter är att beredda och laga vietnamesisk och sushi mat rätter för bordservering- och avhämtningen med allt vad det innebär.
Dessutom när det är mindre arbetsbelastningen i köket är du bereder att ta andra arbetsuppgifter t.ex. städning i lokalen och rengöring av köksredskapen.
Arbetstider är:
Måndag- lördagar 11.30 - 22.00.
Lunch pause: 14.30 - 17.00


Du är välkommen att skicka ansökan till oss via email: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Hovmästare/Erfaren servispersonal

Ansök    Apr 23    Mat i Parken AB    Hovmästare
Vi söker erfaren serveringspersonal som vill utmana sig själv ytterligare i en ständigt utvecklande verksamhet. Positionen innebär bar, hovmästare och servering. Erfarenhet är absolut krav. Visa mer
Vi söker erfaren serveringspersonal som vill utmana sig själv ytterligare i en ständigt utvecklande verksamhet. Positionen innebär bar, hovmästare och servering.
Erfarenhet är absolut krav. Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Apr 23    Manduco AB    Servitör/Servitris
Lunds nya samlingsplats sedan 5 månader och en stor succé som gör att vi nu vill utöka vårt fantastiska team. Vår stora uteservering har precis öppnat upp med Lunds bästa solläge mitt på Stortorget. Högt tempo och många gäster. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka.. Vi har öppet måndag till lördag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så... Visa mer
Lunds nya samlingsplats sedan 5 månader och en stor succé som gör att vi nu vill utöka vårt fantastiska team. Vår stora uteservering har precis öppnat upp med Lunds bästa solläge mitt på Stortorget. Högt tempo och många gäster. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka.. Vi har öppet måndag till lördag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!
Vi kommer värdesätta dig som kan bidra med alla dina kunskaper för att göra vårt team än starkare.
Stora + om du har vin och dryckeskunskaper.
Individuell lönesättning och medlemmar i Visita/HRF .


We need you.
The mixologist who creates the drinks you wish you always had but never tried
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
The DJ who plays the soundtrack of the evening that never ends
We need you.
Be a part of something you never experienced before
Let's build the magic together
Join us. Visa mindre

Medarbetare till KFC på KFC

Ansök    Apr 24    Happyr AB    Restaurangbiträde
KFC rekryterar: Medarbetare till KFC Vill du göra karriär och förverkliga din potential hos KFC - en av världens största restaurangkedjor?                                                                       SÖK JOBB HOS OSS! Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar a... Visa mer
KFC rekryterar: Medarbetare till KFC


Vill du göra karriär och förverkliga din potential hos KFC - en av världens största restaurangkedjor?

                                                                      SÖK JOBB HOS OSS!

Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar att gå vidare inom företaget. Se videon nedan med några av våra medarbetare som berättar mer om hur det är att jobba på KFC:

 [youtube qW2_9yNK87A] 

Arbetsuppgifter
Som del i vårt team är du vårt ansikte utåt som hälsar gäster välkomna och ger service med högsta kvalitet. Du arbetar i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket. 

Som kassa-och Drive-Thru medarbetare arbetar du med att paketera beställningar och servera gästerna med den absolut bästa och snabbaste servicen.

I köket är du ansvarig för att med våra unika recept och metoder tillaga kycklingen, vår viktigaste råvara. Du ser till att det alltid finns härligt fräscha, väldoftande och välsmakande portioner av kycklingen som dina glada arbetskamrater serverar våra hungriga gäster.

Vem är du?
Vi söker dig som är en positiv, utåtriktad, och ansvarsfull person. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor. Arbetet innebär skiftarbete på olika tider och dagar. För att jobba hos oss ska du ha fyllt minst 16 år och avslutat grundskolan.

Låter det som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vill du jobba på en av världens största restaurangkedjor, med ca 24 000 restauranger i 115 länder?

KFC är en arbetsgivare som ger dig möjligheten att förverkliga din potential! Du lär dig kontinuerligt nya saker och är med och utvecklas tillsammans med företaget. Se videon med några av våra medarbetare som berättar mer om hur det är att jobba på KFC:

[youtube qW2_9yNK87A]

När vi rekryterar personal söker vi alltid engagerade personer som vill jobba med människor och ser utmaningar snarare än problem.

Längre ner på sidan hittar du våra aktiva annonser. Hittar du ingen annons där du söker jobb? Registrera dig för vår jobbevakning så hör vi av oss när det blir aktuellt. Visa mindre

Stäket söker servitör/servitris för deltid (extrajobb)!

Ansök    Apr 21    Lunatica AB    Servitör/Servitris
Vi söker nu servitörer/servitriser som vill jobba extra hos oss i sommar och höst! Tjänsten startar i juli och det handlar om 2-4 pass i veckan, främst helg- och kvällspass. I snitt rör det sig om 18h/vecka. I höst (fr september och framåt) rör det sig om varannan helg ungefär! Erfarenhet av serveringsarbete är ett krav. Vi är en Italiensk restaurang mitt i centrala Lund. Vi har öppet 7 dagar i veckan och serverar lunch och a la carte. Vi söker någon so... Visa mer
Vi söker nu servitörer/servitriser som vill jobba extra hos oss i sommar och höst!
Tjänsten startar i juli och det handlar om 2-4 pass i veckan, främst helg- och kvällspass. I snitt rör det sig om 18h/vecka.
I höst (fr september och framåt) rör det sig om varannan helg ungefär!
Erfarenhet av serveringsarbete är ett krav.
Vi är en Italiensk restaurang mitt i centrala Lund. Vi har öppet 7 dagar i veckan och serverar lunch och a la carte.
Vi söker någon som älskar sitt arbete och som älskar att ge våra gäster det där lilla extra. Erfarenhet är ett krav men du får gärna vara nyfiken på att lära dig massa mer och det är viktigt att du tycker om att jobba i & för teamet.
Helst har du ett genuint intresse för italiensk mat och tycker om att föra kunskapen vidare. Du är stresstålig och tycker om högre tempo, samt att ibland ”sitta i skiten” ;-) Du tycker om att ha ansvar och att utvecklas!
Vi på Stäket ser fram emot att hitta en ny person som kan komplettera vårt serveringsteam - någon som är lojal, ärlig och som vi kan skratta och kämpa tillsammans med!
Låter detta som dig? Var inte blyg! Skicka in cv och berätta vem du är och varför du borde jobba med oss :-)
Har du tidigare erfarenhet av arbete med espressomaskin är detta meriterande.
Sedvanligt serveringsarbete. Ta beställningar, servera mat och dryck, kassahantering, hantering av espressomaskin, lättare diskarbete, städ osv. Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Café/Restaurangbiträde

Ansök    Apr 19    S.M.S Arnica AB    Restaurangbiträde
Le Croissant i Lund söker nu en ny medarbetare, cafébiträde/restaurangbiträde. Dina arbetsuppgifter kommer att vara bl.a servering, disk, kassa, städ, salladsberedning, barista etc Vi söker någon som är social, trevlig & serviceinriktad, stresstålig, och som kan jobba både själv och i team. Lördagar och söndagar. Obs! Kan du barista och kassahantering så är det ett stort plus och du prioriteras! Är du kvalificerad för arbetsgivarstöd i från arbetsförmedli... Visa mer
Le Croissant i Lund söker nu en ny medarbetare, cafébiträde/restaurangbiträde. Dina arbetsuppgifter kommer att vara bl.a servering, disk, kassa, städ, salladsberedning, barista etc
Vi söker någon som är social, trevlig & serviceinriktad, stresstålig, och som kan jobba både själv och i team. Lördagar och söndagar.
Obs!
Kan du barista och kassahantering så är det ett stort plus och du prioriteras!
Är du kvalificerad för arbetsgivarstöd i från arbetsförmedlingen så är detta bara bra.
Du kommer att ha fokus på bakelser och köket men även på andra delar av cafét och serveringsytan.


Du som söker ska kunna jobba lördagar, söndagar/helger och kvällar.


Maila ditt CV till [email protected] eller kom förbi och lämna den direkt till mig i caféet mellan kl 15.30-16.00 Mån - Tors.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Kock - Svensk husmanskost

Ansök    Apr 19    Levant Consulting AB    Chefskock
Vi söker dig som är utbildad Kock och har mycket goda kunskaper innom specifikt det svenska köket. Du är självgående kock med huvudet på skaft som har erfarenhet av storkök. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt. Du ska vara flexibel i ditt arbete då du kan komma att jobba i mer än ett område vid olika tillfällen. Visa mer
Vi söker dig som är utbildad Kock och har mycket goda kunskaper innom specifikt det svenska köket.
Du är självgående kock med huvudet på skaft som har erfarenhet av storkök. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Du ska vara flexibel i ditt arbete då du kan komma att jobba i mer än ett område vid olika tillfällen. Visa mindre

Vi söker en Kock

Vi får en tjänst ledig. Hos oss så får du jobba i ett varierande kök med bara egen matlagning och lockar det så är du välkommen att söka. Erfarenhet är ett krav och även en stark vilja att ha matlagning som både yrke och passion. Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Kollektivavtal finns Lön efter överenskommelse. Visa mer
Vi får en tjänst ledig. Hos oss så får du jobba i ett varierande kök med bara egen matlagning och lockar det så är du välkommen att söka.
Erfarenhet är ett krav och även en stark vilja att ha matlagning som både yrke och passion.
Tjänsten tillträdes efter överenskommelse.
Kollektivavtal finns
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Servitris deltid

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Vi på Gamla Franska söker nu personal till servisen som kan arbeta ca 20 timmar i veckan. Arbetet är förlagt både under kvällstid och lunch. Vi söker dig som är självgående, driftig och är intresserad av att leverera en fantastisk upplevelse till varje gäst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera fransk mat och har ett intresse av vi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Vi på Gamla Franska söker nu personal till servisen som kan arbeta ca 20 timmar i veckan. Arbetet är förlagt både under kvällstid och lunch.

Vi söker dig som är självgående, driftig och är intresserad av att leverera en fantastisk upplevelse till varje gäst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera fransk mat och har ett intresse av vin och dryck. Erfarenhet av servering är ett krav för att kunna klara av arbetsuppgifterna. Du behöver vara över 20 år för att kunna vara alkoholansvarig och kunna arbeta självständigt.

Arbetsuppgifterna innefattar servering, dryckesrekommendationer, diskplock, städning och disk. Det är ett krav att kunna behärska det svenska språket för att kunna kommunicera med gästerna, engelska och franska är meriterande.

Om oss

Gamla Franska är en bistro i Saluhallen i Lund som serverar fransk mat med klassiska upplägg. Vi som arbetar har lång erfarenhet av restaurangbranschen och är passionerade över mat, vin och destillat. Det är väldigt viktigt för oss att alltid ge bästa möjliga service till gästen. Eftersom vi ligger inne i Saluhallen är det en naturlig mötesplats där gäster kommer förbi spontant under hela dagen. Här serverar vi lunch, á la carte och take away måndag-lördag. Visa mindre

Pizzabagare Piri Piri Dalby

Ansök    Apr 19    Vesve AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare till vår restaurang. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att förbereda och tillaga pizzor. I övrigt vanligt förekommande uppgifter för yrket. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på pizzeria och har tillagat pizza förut. Det är en fördel om du behärskar svenska och kurmanji, men det är inget krav. Du bör vara stresstålig, lojal och arbetsam. Vi tar stor hänsyn till de personliga egenskaperna vid urvalet. Rin... Visa mer
Vi söker en pizzabagare till vår restaurang. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att förbereda och tillaga pizzor. I övrigt vanligt förekommande uppgifter för yrket. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på pizzeria och har tillagat pizza förut. Det är en fördel om du behärskar svenska och kurmanji, men det är inget krav.
Du bör vara stresstålig, lojal och arbetsam. Vi tar stor hänsyn till de personliga
egenskaperna vid urvalet. Ring 0760366696 Visa mindre

Kökpersonal på TUGG BURGERS LUND 75% (start omgående)

Ansök    Apr 16    TB Borås AB    Köksbiträde
Tugg Burgers söker nu kökspersonal! Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service! Vem är du då? - en person som är lösningsoriente... Visa mer
Tugg Burgers söker nu kökspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!

Dina arbetsuppgifter är
- stå i preppen och förbereda menyn inför service
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; steka burgare, fritera diverse sides, lägga upp maten
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen samt dagligt städ av restaurangen

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen Visa mindre

Servitör/Servitris

Italia il Ristorante söker fler medarbetare. Vi söker nu efter servicepersonal med erfarenhet av kassa, bar och kundkontakt. Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet och kan jobba effektivt vid både högt och lågt tempo. Arbetstiderna är främst kvällar och helg men även lunch om intresset finns. Visa mer
Italia il Ristorante söker fler medarbetare. Vi söker nu efter servicepersonal med erfarenhet av kassa, bar och kundkontakt.
Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet och kan jobba effektivt vid både högt och lågt tempo.
Arbetstiderna är främst kvällar och helg men även lunch om intresset finns. Visa mindre

Arbetsledare och medarbetare sökes

Ansök    Apr 17    PPS Foods AB    Restaurangbiträde
Domino´s Pizza Lund söker nu Arbetsledare och medarbetare.    Vi söker medarbetare med driv och engagemang i det löpande butiksarbetet. Din roll innebär att du hjälper din butikschef att ansvara för den dagliga driften av butiken. Uppgifterna kommer variera från allt som ett dagligt skift innehåller till administrativa uppgifter som schemaläggning och matbeställning.  Vi söker en person som är pålitlig, stresstålig, serivceinriktad och har focus på detalje... Visa mer
Domino´s Pizza Lund söker nu Arbetsledare och medarbetare. 
 
Vi söker medarbetare med driv och engagemang i det löpande butiksarbetet. Din roll innebär att du hjälper din butikschef att ansvara för den dagliga driften av butiken. Uppgifterna kommer variera från allt som ett dagligt skift innehåller till administrativa uppgifter som schemaläggning och matbeställning. 
Vi söker en person som är pålitlig, stresstålig, serivceinriktad och har focus på detaljer. Arbetet är varierande, intensivt och tempofyllt. 
 
Vem söker vi?
- Du trivs bland kunder I en tempofylld butiksmiljö. Du är duktig på att motivera och har ett ledarskap som gör att du kan skapa goda resultat genom att leda andra.
- Du ser hela tiden möjligheter och skapar genom ditt engagemang och din höga energinivå, utveckling av såväl medarbetare som butik. 
- Du sätter en ära i att hålla butiken i ett inbjudande skick och du har en utpräglad känsla för att skapa kvalitet för kunder. 
- Du är bra på att kommunicera och trivs med att arbeta i team.
- Du är snabb, smidig och vet när det behövs att lägga i extra växel. 
- Det krävs att du har någon sorts erfarenhet som är meriterande för tjänsten. Det kan vara restaurang erfarenhet men skulle även kunna vara någon form av administrativ erfarenhet där man arbetat med liknande uppgifter som schemaläggning, matbeställning, teamutveckling & administration. 
 
Krav
-Du behärskar bra svenska eller engelska i tal och skrift.
-Flexibilitet/ Tillgängninghet 
-Körkort är ett plus
 
Dina arbetstider kommer att variera, (kvälls, och helgarbete ingår). 
Lön enligt HRF visita 
 
Ansökningar sker via email. Vänligen skicka ditt CV och personli
 Domino's Pizza grundades i USA 1960 och är idag världens största pizzakedja med stora tillväxtplaner i Sverige.
Sveriges första Domino's-restaurang öppnades i Mobilia i Malmö 2016. Idag har vi 14 butiker i Sverige. Vi strävar alltid efter att erbjuda upplevelser som överstiger våra kunders förväntningarna och utmanar ständigt gränserna för vad snabbmatskategorin kan leverera.

Domino's Pizza är världsledande i att baka och leverera färsk varm pizza. Vi levererar miljontals pizzor världen över varje vecka. Dominos uppdrag är att uppskatta och tillgodogöra individens unika talanger och insatser. För att skapa en miljö där alla medarbetare, med sina unika egenskaper, kan uppnå sin högsta potential. Vi är stolta över våra medarbetare och våra medarbetare är stolta över Domino's Pizza! Att vara det bästa hemkörningsföretaget i världen kräver exceptionella medarbetare som arbetar tillsammans. På Domino's Pizza kommer våra medarbetare i första hand. Visa mindre

Servitris deltid

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Vi på Gamla Franska söker nu personal till servisen som kan arbeta ca 20 timmar i veckan. Arbetet är förlagt både under kvällstid och lunch. Vi söker dig som är självgående, driftig och är intresserad av att leverera en fantastisk upplevelse till varje gäst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera fransk mat och har ett intresse av vi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Vi på Gamla Franska söker nu personal till servisen som kan arbeta ca 20 timmar i veckan. Arbetet är förlagt både under kvällstid och lunch.

Vi söker dig som är självgående, driftig och är intresserad av att leverera en fantastisk upplevelse till varje gäst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera fransk mat och har ett intresse av vin och dryck. Erfarenhet av servering är ett krav för att kunna klara av arbetsuppgifterna. Du behöver vara över 20 år för att kunna vara alkoholansvarig och kunna arbeta självständigt.

Arbetsuppgifterna innefattar servering, dryckesrekommendationer, diskplock, städning och disk. Det är ett krav att kunna behärska det svenska språket för att kunna kommunicera med gästerna, engelska och franska är meriterande.

Om oss

Gamla Franska är en bistro i Saluhallen i Lund som serverar fransk mat med klassiska upplägg. Vi som arbetar har lång erfarenhet av restaurangbranschen och är passionerade över mat, vin och destillat. Det är väldigt viktigt för oss att alltid ge bästa möjliga service till gästen. Eftersom vi ligger inne i Saluhallen är det en naturlig mötesplats där gäster kommer förbi spontant under hela dagen. Här serverar vi lunch, á la carte och take away måndag-lördag. Visa mindre

Sushikock till ZEN SUSHI

(Kollektivansluten arbetsplats) 100% heltid tillsvidare Zen Sushi är en sushirestaurang som förenar kvalitativ sushi med en stilren och avslappnande atmosfär. Vi är troligen den mest populära sushirestaurangen i södra Sverige sedan starten 2008. Vi söker därför nu en sushikock till befintlig verksamhet i Lund. Verksamheten fokusera på bordservering, take-away & catering och är öppet Måndag - Söndag både lunch och kväll. - Du drivs av att alltid lever... Visa mer
(Kollektivansluten arbetsplats)
100% heltid tillsvidare
Zen Sushi är en sushirestaurang som förenar kvalitativ sushi med en stilren och avslappnande atmosfär.
Vi är troligen den mest populära sushirestaurangen i södra Sverige sedan starten 2008.


Vi söker därför nu en sushikock till befintlig verksamhet i Lund.


Verksamheten fokusera på bordservering, take-away & catering och är öppet Måndag - Söndag både lunch och kväll.


- Du drivs av att alltid leverera en smakupplevelse
- Du brinner för att sätta gästen i centrum
- Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
- Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas
- Du kan ta eget ansvar
- Du kan hantera stress


Arbetsuppgifter:
- Beredning
- Makirullning
- Nigiri
- Skära fisk
- Koka ris
- Mottagning av leveranser


Du bör ha erfarenhet inom antingen sushi eller traditionell matlagning. Minimikrav är minst 2 års arbetsvana.


Läsa mer om oss på www.zen-sushi.se


Samma ägare sedan starten 2008, anslutna till VISITA.


Tjänsten startar i maj/juni eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Samordnare till Killebäckskolans kök

Ansök    Apr 14    Lunds kommun    Köksmästare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Serviceförvaltningens målbild är att vi skall vara en hållbar organisation där vi ser och utvecklar
varandra.

Detta gör vi genom att sätta tydliga, utmanande mål och skapa förutsättningar för ett hållbart ledar- och medarbetarskap utifrån Lunds kommuns vision och förhållningssätten lyssna, lära, leda, för att skapa Ett Lund. 

Om oss
Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, arbetsglädje, attraktiva måltider, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservices framgångsrecept! Du arbetar tillsammans med dina kollegor med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för matgästerna.

Inom Måltidsservice arbetar drygt 200 medarbetare och affärsområdet består av två avdelningar, åtta enheter, 48 kök och en måltidsstab.

Just nu söker vi en samordnare till ett av våra tillagningskök på Killebäckskolan. Köket serverar cirka 450 elever i restaurangen i årskurs 4-9 samt skickar mat till cirka 500 elever i årskurs F-9. Arbetsgruppen består av dig som samordnare samt två kockar och två köksbiträde. 

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som samordnare är du en aktiv del i matlagningen tillsammans med dina kollegor. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket samt ansvarar för att säkerställa att mat, utbud och service håller god kvalitet tillsammans med dina kollegor. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår förberedelse, matlagning, specialkost, disk och städ. Som samordnare har du även, tillsammans med enhetschefen, ansvar för köksekonomin, administration samt arbetsmiljöfrågor. Du är delaktig i att driva kvalitet och effektivisering tillsammans med enhetschef och arbetsgrupp. Bland annat hanterar du varubeställningar, matsalsbeställningar och arbetar i kostdataprogram. Du ansvarar för löpande dialog med våra samarbetspartners och dess företrädare samt våra matgäster genom att ex. delta på matråd. Du ska också tillsammans med dina kollegor utföra de uppgifter som framgår för egenkontroll i enlighet med livsmedelslagen och Livsmedelsverkets föreskrifter.

Som samordnare arbeta du även aktivt och medskapande för att bidra till arbetsplatsens och
verksamhetens utveckling och mål. Du företräder Lunds kommun på ett professionellt sätt genom att i arbetet verka för att genomföra och verkställa kommunens processer, riktlinjer och policys. Du rapporterar till din närmaste enhetschef.

Vi söker dig som
Du har gått en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har arbetat minst 5 år som kock och har minst 1 års erfarenhet från någon arbetsledande roll. Vi förutsätter att du har gått en egenkontrollsutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat med kostdataprogram samt genomgått en ledarskapsutbildning.

Uppdraget som samordnare kräver att du har helhetssyn och en god ledarskapsförmåga i form av att du kan leda och motivera andra samt skapa delaktighet och engagemang hos kollegorna. Du har en god kommunikationsförmåga, tycker om utveckling och ser möjlighet i förändringar. Du kan snabbt byta fokus och på så sätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är handlingskraftig och organiserar, planerar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt. Det är en självklarhet för dig med ett positivt, professionellt och respektfullt förhållningssätt i mötet med såväl interna som externa samarbetsparters.

Rollen som samordnare kräver även att du har datorkunskaper och en vana av att arbeta med Office-paketet. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska såväl i tal som skrift
Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra Serveringspersonal

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer. Nu söker ... Visa mer
Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: varierande

- Start: Omgående

- Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

- För frågor om tjänsten kontakta: [email protected]

- Sista ansökningsdag: 31a majVi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

SERVERINGSPERSONAL till ELITE HOTEL IDEON

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer. Nu söker ... Visa mer
Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker dig som har minst 3-års dokumenterad arbetslivserfarenhet i servisen med a la carte. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat samt dryck och du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står under ständig vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Det är meriterande om du har jobbat med Micros sedan tidigare.

Praktikaliteter:

-
Arbetstider: Varierande dagtid, kvällstid och helger.

-
Omfattning: Tillsvidareanställning 75 %. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

-
Start: Enligt överenskommelse.

-
Lön: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar HRFs kollektivavtal.

-
För frågor om tjänsten kontakta: Christian Hatesaul [email protected]

-
Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verks... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar.

Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team.

Praktikaliteter:

Arbetstider: varierande

Start: Omgående

Lön: Enligt enligt kollektivt avtal och erfarenhet

För frågor om tjänsten kontakta:  Christian Hatesaul. Food & Beverage Manager

Sista ansökningsdag: 31a maj Visa mindre

Extrapersonal till servis på TUGG BURGERS LUND

Ansök    Apr 11    TB Borås AB    Restaurangbiträde
TUGG BURGERS söker nu serveringspersonal! Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service! Vem är du då? - en person som är lösningso... Visa mer
TUGG BURGERS söker nu serveringspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!
- du brinner för service och mötet med gäster

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; ta beställningar, gå ut med mat, duka av
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen och göra desserter
- producera våra schyssta drinkar i baren

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen Visa mindre

SERVERINGSPERSONAL till ELITE HOTEL IDEON

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer. Nu söker ... Visa mer
Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker dig som har minst 3-års dokumenterad arbetslivserfarenhet i servisen med a la carte. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat samt dryck och du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står under ständig vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Det är meriterande om du har jobbat med Micros sedan tidigare.

Praktikaliteter:

-
Arbetstider: Varierande dagtid, kvällstid och helger.

-
Omfattning: Tillsvidareanställning 75 %. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

-
Start: Enligt överenskommelse.

-
Lön: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar HRFs kollektivavtal.

-
För frågor om tjänsten kontakta: Christian Hatesaul [email protected]

-
Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Serveringspersonal på TUGG BURGERS LUND 30% vikariat (start Maj)

Ansök    Apr 11    TB Borås AB    Restaurangbiträde
TUGG BURGERS söker nu serveringspersonal! Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service! Vem är du då? - en person som är lösningso... Visa mer
TUGG BURGERS söker nu serveringspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!
- du brinner för service och mötet med gäster

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; ta beställningar, gå ut med mat, duka av
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen och göra desserter
- producera våra schyssta drinkar i baren

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen Visa mindre

Pizzabagare till Veberöds Pub & Pizzeria

Veberöds Pub & Pizzeria är en mysig kvarterskrog i Veberöd som serverar såväl à la carte som pizza. Puben & Pizzerian har funnits i sexton år och erbjuder många olika rätter, sallader och tillbehör. Vi har även fullständiga rättigheter, vilket gör det möjligt för dig att välja mellan ett flertal olika drycker. Du hittar oss på Mejerigatan 5 i centrala Veberöd. NU SÖKER VI EN PIZZABAGARE PÅ HELTID Vi har öppet tisdag - torsdag: 16.00 - 22.00, fredag:... Visa mer
Veberöds Pub & Pizzeria är en mysig kvarterskrog i Veberöd som serverar såväl à la carte som pizza. Puben & Pizzerian har funnits i sexton år och erbjuder många olika rätter, sallader och tillbehör. Vi har även fullständiga rättigheter, vilket gör det möjligt för dig att välja mellan ett flertal olika drycker. Du hittar oss på Mejerigatan 5 i centrala Veberöd.NU SÖKER VI EN PIZZABAGARE PÅ HELTIDVi har öppet tisdag - torsdag: 16.00 - 22.00, fredag: 15.00 - 22.00 och lördag - söndag: 13.00 - 22.00Ansök om tjänsten genom att ringa 070-688 0104. Visa mindre

Extrapersonal till kök på TUGG BURGERS LUND

Ansök    Apr 11    TB Borås AB    Köksbiträde
Tugg Burgers söker nu kökspersonal! Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service! Vem är du då? - en person som är lösningsoriente... Visa mer
Tugg Burgers söker nu kökspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!

Dina arbetsuppgifter är
- stå i preppen och förbereda menyn inför service
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; steka burgare, fritera diverse sides, lägga upp maten
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen samt dagligt städ av restaurangen

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen Visa mindre

Extrapersonal till kök på TUGG BURGERS LUND

Ansök    Apr 11    TB Borås AB    Köksbiträde
Tugg Burgers söker nu kökspersonal! Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service! Vem är du då? - en person som är lösningsoriente... Visa mer
Tugg Burgers söker nu kökspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!

Dina arbetsuppgifter är
- stå i preppen och förbereda menyn inför service
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; steka burgare, fritera diverse sides, lägga upp maten
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen samt dagligt städ av restaurangen

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen Visa mindre

Sommarpersonal/extrapersonal, konditoribiträde

Ansök    Apr 11    Mormors Bageri AB    Konditoribiträde
Fullständig arbetsbeskrivning Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sin... Visa mer
Fullständig arbetsbeskrivning
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).i
Vi söker nu en kollega med stort intresse för mat, kaffe, gäster och bakverk till vår bageributik. Vi söker dig som alltid sätter gästen först och har det rätt drivet. Du ska ha erfarenhet inom service och som brinner för försäljning. Du bör vara glad, ordningsam, flexibel, ansvarsfull och självgående
Tjänsten är på 10h/veckan förlagt på kväll/helg samt extra vid behov.
vi söker gärna dig som vill arbeta extra under sommarmånaderna.
I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, försäljning i kassan och vara ansiktet utåt samt, disk och lokalvård.
Lönesättning sätts efter kollektivavtal, vi är anslutna till HRF (serveringsavtalet)
Vi söker dig som är över 18 år. Visa mindre

Cafébiträde

Ansök    Apr 11    Mormors Bageri AB    Konditoribiträde
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företa... Visa mer
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).
Vi söker en ny stjärna till vårt team. Är du kanske den vi söker? Du är positiv, social, serviceminded, nyfiken, vill utvecklas och tycker om att arbeta i ett högt tempo då vårt konditori är väldigt välbesökt. Du trivs i att vara en del av ett team, vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster/kunder.
Vi är ett väletablerat, mysigt & väldigt trivsamt café/konditori med fantastiska godsaker & vällagad mat. Vi har öppet för frukost, fika, lunch veckans alla dagar.
Kompetenser och egenskaper som krävs:
- Stort intresse och passion för branschen. Brinner för att göra det lilla extra för gästen.
- Håller tider och har hög arbetsvilja & moral
- Lagspelare och tycker om högt tempo
- Hantera stressiga situationer.
Erfarenhet som är meriterande:
- Tidigare erfarenhet från restaurang, café, fast food, storkök eller likande
Uppfyller du dessa kriterier & det känns som en intressant arbetsplats för dig så bör vi kanske träffas... Skicka in din ansökan till oss.
Lön enligt kollektivavtal.
Tjänsten är på deltid, 30h/vecka. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Pizzabagare

Pizzabagare sökes till Alanya grill med erfarenhet. Lön med överenskommelsen gärna kontakta oss via Mail eller telefon Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Pizzabagare sökes till Alanya grill med erfarenhet. Lön med överenskommelsen gärna kontakta oss via Mail eller telefon
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Service "fun at work"

Ansök    Apr 7    Manduco AB    Servitör/Servitris
Lunds nya samlingsplats sedan 5 månader och en stor succé som gör att vi nu vill utöka vårt fantastiska team. Högt tempo och många gäster. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Snart öppnar vi vår stora uteservering mitt på Stortorget. Vi har öppet måndag till söndag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyhet... Visa mer
Lunds nya samlingsplats sedan 5 månader och en stor succé som gör att vi nu vill utöka vårt fantastiska team. Högt tempo och många gäster. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Snart öppnar vi vår stora uteservering mitt på Stortorget. Vi har öppet måndag till söndag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!
Vi kommer värdesätta dig som kan bidra med alla dina kunskaper för att göra vårt team än starkare.
Stora + om du har vin och dryckeskunskaper.
Individuell lönesättning och medlemmar i Visita/HRF .


We need you.
The mixologist who creates the drinks you wish you always had but never tried
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
The DJ who plays the soundtrack of the evening that never ends
We need you.
Be a part of something you never experienced before
Let's build the magic together
Join us. Visa mindre

pizzabagare sökes till pizzeria Bellini i Lund

Ansök    Apr 7    YSK i Lund AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare till pizzeria bellini i Lund. Du ska vara stresstålig, kunna arbeta i grupp och vara flexibel. Det är krav att du har tidigare erfarenhet. Andra uppgifter så som städ, disk, förberedelser etc ingår i tjänsten. Tveka inte och höra av dig vid frågor. Visa mer
Vi söker en pizzabagare till pizzeria bellini i Lund. Du ska vara stresstålig, kunna arbeta i grupp och vara flexibel. Det är krav att du har tidigare erfarenhet.
Andra uppgifter så som städ, disk, förberedelser etc ingår i tjänsten. Tveka inte och höra av dig vid frågor. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Apr 6    YSK i Lund AB    Restaurangbiträde
Vi söker en restaurangbiträde till pizzeria bellini i Lund. Uppgifter så som städ, disk, förberedelser etc ingår i tjänsten. Visa mer
Vi söker en restaurangbiträde till pizzeria bellini i Lund. Uppgifter så som städ, disk, förberedelser etc ingår i tjänsten. Visa mindre

Kassa- och serveringspersonal

Ansök    Apr 6    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett företag som ständigt ... Visa mer
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Du är en del av ett serviceteam. Dina uppgifter är att servera gäster, arbeta i kassan, hålla rent och snyggt i restaurangen m.m. Visa mindre

Samordnare Höjdpunktens restaurang

Ansök    Apr 5    Lunds kommun    Köksmästare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Serviceförvaltningens målbild är att vi skall vara en hållbar organisation där vi ser och utvecklar
varandra.

Detta gör vi genom att sätta tydliga, utmanande mål och skapa förutsättningar för ett hållbart ledar- och medarbetarskap utifrån Lunds kommuns vision och förhållningssätten lyssna, lära, leda, för att skapa Ett Lund. 

Om oss
Inom Måltidsservice arbetar drygt 180 medarbetare och affärsområdet består av två avdelningar, åtta enheter, 46 kök.  Ledningen består av måltidschef, avdelningschefer, enhetschefer och en måltidsstab med måltidsutvecklare och måltidsinspiratör.

Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla måltidsupplevelsen för de som besöker Höjdpunktens restaurang. Höjdpunkten finns högst upp på våning sju i kommunhuset Kristallen.

Riktigt god mat, service, arbetsglädje, attraktiva måltider, miljö och hållbarhet är självklara grundingredienser i måltidsservices framgångsrecept! Du arbetar tillsammans med dina kollegor med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för matgästerna.

Just nu söker vi en samordnare till Höjdpunktens restaurang. Till restaurangen kommer ca 200 lunchgäster per dag och dessutom serveras det fantastiska fikor både på förmiddag och eftermiddag. En del specialarrangemang förekommer också. Viss service utförs också till huset bredvid där delar av Kommunkontoret finns.

Arbetsgruppen består av dig som samordnare samt fem engagerade medarbetare, både kockar och köksbiträde. 

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som samordnare är du en aktiv del i matlagningen tillsammans med dina kollegor. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket samt ansvarar för att säkerställa att mat, utbud och service håller god kvalitet tillsammans med dina kollegor. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår förberedelse, matlagning, specialkost, disk och städ. Du hanterar även varubeställningar, arbete i kostdataprogram och uppgifter i egenkontrollen. I din roll är du också ett av ansiktena utåt mot våra kunder och arbetar dagligen i kassalinjen och med kundkontakt.

Som samordnare har du även, tillsammans med enhetschefen, ansvar för köksekonomin, administration samt arbetsmiljöfrågor. Du är delaktig i att driva kvalitetsutveckling och effektivisering tillsammans med enhetschef och arbetsgrupp.

Du företräder Lunds kommun på ett professionellt sätt och arbetar utefter kommunens policys och riktlinjer
Tillsammans med dina kolleger ser du till att era matgäster alltid får den bästa servicen och den godaste maten. 

 

Vi söker dig som
Du har gått en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har arbetat minst 5 år som kock i kreativ miljö och har minst 1 års erfarenhet från någon arbetsledande roll. Vi förutsätter att du har gått en egenkontrollsutbildning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från lunchrestaurang, har vana av kassahantering och kundbemötande.
Ett plus om du har erfarenhet av att kreera goda och vackra bakverk.

Uppdraget som samordnare kräver att du har helhetssyn och en god ledarskapsförmåga i form av att du kan leda och motivera andra samt skapa delaktighet och engagemang hos kollegorna. Du har en god kommunikationsförmåga, tycker om utveckling och ser möjlighet i förändringar. Du kan snabbt byta fokus och på så sätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är handlingskraftig och organiserar, planerar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt. Det är en självklarhet för dig med ett positivt, professionellt och respektfullt förhållningssätt i mötet med såväl interna som externa samarbetsparters.

Rollen som samordnare kräver även att du har goda kunskaper i Office-paketet. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska såväl i tal som skrift
Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VI SÖKER SOUSCHEF

Nu söker vi en sous chef till sommaren (juni-aug). Förutom att du är proffsig och engagerad så värdesätter vi ödmjukhet och initiativförmåga. Du är positiv, effektiv och har flera års erfarenhet. Du gillar när det är högt tryck, men vet att det finns saker att göra när det är lugnare också. I rollen som souschef kan du både följa kökschefen samt leda det operativa arbetet i dennes frånvaro. Skicka din ansökan till [email protected] Anställningsinterv... Visa mer
Nu söker vi en sous chef till sommaren (juni-aug). Förutom att du är proffsig och engagerad så värdesätter vi ödmjukhet och initiativförmåga. Du är positiv, effektiv och har flera års erfarenhet. Du gillar när det är högt tryck, men vet att det finns saker att göra när det är lugnare också.
I rollen som souschef kan du både följa kökschefen samt leda det operativa arbetet i dennes frånvaro.
Skicka din ansökan till [email protected]
Anställningsintervjuer: sker löpande.
Anställningsform: Efter behov
Kika in @mejerietilund eller kulturmejeriet.se Visa mindre

Vi söker heltidskock!

Kulturens restaurang har varit igång sedan juni 2021 med nya ägare och vi söker nu förstärkning i vårt köksteam. Vi har öppet tisdag-söndag med lunch (måndag-fredag under högsäsong), à la carte onsdag - fredagkvällar. Vår dagliga drift präglas även av konferenser och vissa större middagar. Under sommarmånaderna arbetar vi utomhus i vårt utomhuskök. Vi söker en person med erfarenhet av á la carte-kök som vill förstärka vårt köksteam. Du bör ha minst 1-2 års... Visa mer
Kulturens restaurang har varit igång sedan juni 2021 med nya ägare och vi söker nu förstärkning i vårt köksteam.
Vi har öppet tisdag-söndag med lunch (måndag-fredag under högsäsong), à la carte onsdag - fredagkvällar. Vår dagliga drift präglas även av konferenser och vissa större middagar. Under sommarmånaderna arbetar vi utomhus i vårt utomhuskök.
Vi söker en person med erfarenhet av á la carte-kök som vill förstärka vårt köksteam. Du bör ha minst 1-2 års erfarenhet av att jobba i restaurangkök.
Vi värdesätter personliga egenskaper som prestigelöshet, ödmjukhet och ett öppet och glatt sinne.
Arbetstid dagtid, kvällstid samt helger.
100 % heltid
Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön enligt överenskommelse
Låter det som dig, eller någon du känner? Vill du veta mer om oss?
Välkommen att höra av dig!
[email protected] Visa mindre

Köksbiträde sommarvikarie

Maten é klar producerar färdigrätter till bla. ICA, Hemköp, Mathem m.fl. Våra produkter tillverkas helt utan tillsatser och stor del Svenska råvaror. Vi gör allting från grunden och håller en hög kvalitet. Vi söker nu vikarier samt extrapersonal till sommaren samt toppar i produktionen. Är du noggrann, lyhörd, lagspelare och har rätt inställning så söker vi dig. Arbetsuppgifterna är förberedning i kök, tillagning efter instruktioner, packning av mat i tråg... Visa mer
Maten é klar producerar färdigrätter till bla. ICA, Hemköp, Mathem m.fl.
Våra produkter tillverkas helt utan tillsatser och stor del Svenska råvaror. Vi gör allting från grunden och håller en hög kvalitet.
Vi söker nu vikarier samt extrapersonal till sommaren samt toppar i produktionen.
Är du noggrann, lyhörd, lagspelare och har rätt inställning så söker vi dig.
Arbetsuppgifterna är förberedning i kök, tillagning efter instruktioner, packning av mat i tråg, diskning samt sedvanliga arbetsuppgifter som köksbiträde.
Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter förut och att du bidrar med ett gott humör och en motiverande inställning!
Utbildning sker på plats av produktionsansvarig.
Vi har högt tempo med många deadlines att följa så tidsviss kan det vara stressigt. Så att du hanterar stress på ett lugnt sätt är ett måste. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 4    Delphilund Pizzeria AB    Pizzabagare
Vi söker nu en erfaren pizzabagare till vår restaurang. Visa mer
Vi söker nu en erfaren pizzabagare till vår restaurang. Visa mindre

Självständig superkock med oslagbart driv?

Ansök    Apr 3    NR drift AB    Kock, storhushåll
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar många gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för m... Visa mer
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar många gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Här får du chansen att vara kreativ och sätta din prägel på storkok och special rätter med inspiration från hela världen men med fokus på svensk husmanskost

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

- Svenskt medborgarskap

- Ostraffat brottsregister

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta ej med att ansöka och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Anställningsform: Tillsvidare (provanställning 6 månader)

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Cateringleverantör/Konferensvärd HT 2023

Ansök    Apr 3    Åma AB    Cateringarbetare
ÅMA AB bedriver restaurang- och caféverksamhet inom Lunds Universitet i husen Kårhuset vid LTH, Forum Medicum vid BMC och Café LUX i huset LUX. Verksamheten erbjuder lunchservering, bred catering, kväll- och dagsarrangemang, konferenspaket och försäljning över disk i restaurang och café. Vi befinner oss i en expansiv fas när det gäller vår cateringverksamhet och letar efter 4 cateringleverantörer med start i höst 2023. Tjänsterna omfattar 100% och innefat... Visa mer
ÅMA AB bedriver restaurang- och caféverksamhet inom Lunds Universitet i husen Kårhuset vid LTH, Forum Medicum vid BMC och Café LUX i huset LUX. Verksamheten erbjuder lunchservering, bred catering, kväll- och dagsarrangemang, konferenspaket och försäljning över disk i restaurang och café.
Vi befinner oss i en expansiv fas när det gäller vår cateringverksamhet och letar efter 4 cateringleverantörer med start i höst 2023. Tjänsterna omfattar 100% och innefattar:
Logistisk planering och packning av catering
Leverantör av catering
Uppdukning, presentation och proffsigt kundbemötande
Upphämtning av gods och inventering av cateringmaterial
Konferensvärd vid stora arrangemang
Kvalitetssäkring av catering och cateringmaterial
Körkort B (Krav i tjänsten på Moroten & Piskan)
Servicevana (Krav i tjänsten på Forum Medicum och Café LUX)
Fysisk uthållighet - en tjänst med en del lyft och mycket rörelse.Vi erbjuder: fantastiska kollegor, en spännande arbetsplats där tiden flyger fram! Omväxlande arbetsuppgifter i en härlig miljö. Visa mindre

Servitris deltid

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Vi på Gamla Franska söker nu personal till servisen som kan arbeta ca 20 timmar i veckan. Arbetet är förlagt både under kvällstid och lunch. Vi söker dig som är självgående, driftig och är intresserad av att leverera en fantastisk upplevelse till varje gäst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera fransk mat och har ett intresse av vin ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vi på Gamla Franska söker nu personal till servisen som kan arbeta ca 20 timmar i veckan. Arbetet är förlagt både under kvällstid och lunch.
Vi söker dig som är självgående, driftig och är intresserad av att leverera en fantastisk upplevelse till varje gäst. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera fransk mat och har ett intresse av vin och dryck. Erfarenhet av servering är ett krav för att kunna klara av arbetsuppgifterna. Du behöver vara över 20 år för att kunna vara alkoholansvarig och kunna arbeta självständigt.
Arbetsuppgifterna innefattar servering, dryckesrekommendationer, diskplock, städning och disk. Det är ett krav att kunna behärska det svenska språket för att kunna kommunicera med gästerna, engelska och franska är meriterande.
Om oss
Gamla Franska är en bistro i Saluhallen i Lund som serverar fransk mat med klassiska upplägg. Vi som arbetar har lång erfarenhet av restaurangbranschen och är passionerade över mat, vin och destillat. Det är väldigt viktigt för oss att alltid ge bästa möjliga service till gästen. Eftersom vi ligger inne i Saluhallen är det en naturlig mötesplats där gäster kommer förbi spontant under hela dagen. Här serverar vi lunch, á la carte och take away måndag-lördag. Visa mindre

Städare/disk

Ansök    Apr 2    Mat i Parken AB    Diskare
Vi söker dig som inte är rädd för att få händerna smutsiga. Det gäller städning, disk, förflyttning av möbler och annat fysiskt arbete. Varierande arbetstider, kvällar och helger. Visa mer
Vi söker dig som inte är rädd för att få händerna smutsiga. Det gäller städning, disk, förflyttning av möbler och annat fysiskt arbete. Varierande arbetstider, kvällar och helger. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Apr 2    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Apr 2    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Stäket söker serveringspersonal för deltid (och heltid i sommar)

Ansök    Mar 30    Lunatica AB    Servitör/Servitris
Vi söker nu servitörer/servitriser som vill jobba extra hos oss! (ca 20h/månad - motsvarar varannan helg ca). Tjänsterna startar omgående med upplärning. Passen ligger främst under fredag - & lördagskvällar men även ibland under vardagskvällar. Vi har och har alltid haft många studenter som jobbar lite vid sidan av plugget och detta har varit uppskattat från båda sidor. Tjänsten ligger på ca 18h/månad men det är en behovsanställning vilket innebär att tim... Visa mer
Vi söker nu servitörer/servitriser som vill jobba extra hos oss! (ca 20h/månad - motsvarar varannan helg ca). Tjänsterna startar omgående med upplärning.
Passen ligger främst under fredag - & lördagskvällar men även ibland under vardagskvällar. Vi har och har alltid haft många studenter som jobbar lite vid sidan av plugget och detta har varit uppskattat från båda sidor. Tjänsten ligger på ca 18h/månad men det är en behovsanställning vilket innebär att timmarna kan variera en del beroende på hur mycket du själv vill och kan jobba. Som standard är det alltså varannan helg det rör sig om.
Tanken är sedan att tjänsten ska utvecklas till en 75-100% tjänst under juli och augusti månad. Det är alltså endast aktuellt om du planerar att stanna i Skåne över sommaren och vill jobba även då.
Erfarenhet av serveringsarbete är ett krav.
Vi är en Italiensk restaurang mitt i centrala Lund. Vi har öppet 7 dagar i veckan och serverar lunch och a la carte.
Vi söker någon som älskar sitt arbete och som älskar att ge våra gäster det där lilla extra. Erfarenhet är ett krav men du får gärna vara nyfiken på att lära dig massa mer och det är viktigt att du tycker om att jobba i & för teamet.
Helst har du ett genuint intresse för italiensk mat och tycker om att föra kunskapen vidare. Du är stresstålig och tycker om högre tempo, samt att ibland ”sitta i skiten” ;-) Du tycker om att ha ansvar och att utvecklas!
Vi på Stäket ser fram emot att hitta en ny person som kan komplettera vårt serveringsteam - någon som är lojal, ärlig och som vi kan skratta och kämpa tillsammans med!
Låter detta som dig? Var inte blyg! Skicka in cv och berätta vem du är och varför du borde jobba med oss :-)
Har du tidigare erfarenhet av arbete med espressomaskin är detta meriterande.
Sedvanligt serveringsarbete. Ta beställningar, servera mat och dryck, kassahantering, hantering av espressomaskin, lättare diskarbete, städ osv. Visa mindre

pizzabagare omgående anställning tillsvidare

Ansök    Apr 2    BG Restaurang AB    Pizzabagare
Hej, Vi söker en pizzabagare med erfarenhet omgående. Anställning är tillsvidare. Önskvärt är om du har en passion för matlagning. Vidare kommer stor vikt att fästas vid personliga egenskaper. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi söker en pizzabagare med erfarenhet omgående. Anställning är tillsvidare.
Önskvärt är om du har en passion för matlagning. Vidare kommer stor vikt att fästas vid personliga egenskaper.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ChopChop Lund söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Mar 31    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Lund söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Lund. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Lund söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Lund.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 4 personer som vill jobba extra vid sidan av din huvudsakliga och jobba mer under sommaren, arbetet är förlagd på kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Lund .
När börjar tjänsterna? utbildningen börjar i mitten av April och tjänsten kickar igång ordentligt därefter alternativt enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
4st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Sommarpersonal sökes

Ansök    Mar 29    Ipswich93 AB    Servitör/Servitris
Nu söker vi på John Scott's i Lund en härlig medarbetare till vårt fantastiska serverings-team för sommaren! Vi söker dig som brinner för bra service och som inte är rädd för att ta eget ansvar. Vi är ett litet och nära team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla både oss själva och företaget. Av dig som söker önskar vi att du har utbildning eller erfarenhet från branschen. Du som söker är också flexibel, positiv och stresstålig. Tjänsten är ... Visa mer
Nu söker vi på John Scott's i Lund en härlig medarbetare till vårt fantastiska serverings-team för sommaren! Vi söker dig som brinner för bra service och som inte är rädd för att ta eget ansvar. Vi är ett litet och nära team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla både oss själva och företaget.
Av dig som söker önskar vi att du har utbildning eller erfarenhet från branschen. Du som söker är också flexibel, positiv och stresstålig.
Tjänsten är anställning på enstaka dagar, med fokus på att täcka ordinarie personalens semestrar under sommaren (Juni-Sept). Därefter finns det möjlighet att se över alternativen för att fortsatt tjänst.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre