Lediga jobb som Kock, storhushåll i Lund

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

Kock till Palliativvårdsavdelningen i Lund

Ansök    Maj 8    REGION SKÅNE    Kock, storhushåll
Gör skillnad. Varje dag. Palliativ vård och ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) i Lund är en verksamhet med uppdrag att ge palliativ specialistvård och består av två enheter i nära samarbete; slutenvård (Palliativvårdavdelning) och hemsjukvård (ASIH). Palliativvårdavdelningen i Lund har sexton vårdplatser och ASIH har cirka sextio vårdplatser i hemmet i åtta kommuner i mellersta Skåne. Både palliativvårdavdelningen och ASIH i Lund finns i fina lokaler som... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Palliativ vård och ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) i Lund är en verksamhet med uppdrag att ge palliativ specialistvård och består av två enheter i nära samarbete; slutenvård (Palliativvårdavdelning) och hemsjukvård (ASIH). Palliativvårdavdelningen i Lund har sexton vårdplatser och ASIH har cirka sextio vårdplatser i hemmet i åtta kommuner i mellersta Skåne.

Både palliativvårdavdelningen och ASIH i Lund finns i fina lokaler som vi själva utformat för vår palliativa specialistverksamhet. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterskor, dietist och medicinska sekreterare. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig vårdutveckling och utbildning där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad kock till oss på Palliativvårdsavdelningen i Lund. Vi strävar efter att ge patienten en positiv måltidsupplevelse med presentation, kvalitet och smak i åtanke. I rollen som kock hos oss kommer du först och främst att tillaga och förbereda frukost, lunch, dessert och middag till våra patienter. I arbetet ingår även att baka till avdelningens kakbuffé, vilken är till för patienter och deras närstående.

Du kommer att få arbeta kreativt med bra råvaror samt ha varierande arbetsuppgifter vilket även innefattar menyskrivning och beställning av varor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst treårig gymnasial kockutbildning eller annan utbildning inom kost/gastronomi som arbetsgivaren anser likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser även gärna att du är en van datoranvändare. Det är starkt meriterande om du har något års erfarenhet från tidigare arbete i kök och du behöver ha kunskap om specialkost och konstistensanpassning.

Det är viktigt att du ser ditt arbete som ett serviceyrke. Det är av stor vikt att vara lyhörd för patientens behov och önskningar. Du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och tillför positiv energi till både patienter, närstående och medarbetare. Du arbetar som ensam kock i köket och det är därför viktigt att du självständigt kan prioritera och strukturera arbetet. Eftersom tiden styr verksamheten, kan tempot vara högt och det krävs både noggrannhet och stresstålighet. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett deltidsvikariat på cirka 50-75% tjänstgöring med sista anställningsdatum 2023-08-31. Det kan finnas möjlighet till förlängning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kock till Lönneberga förskola

Ansök    Maj 5    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Lönneberga förskola består av fyra barngrupper med ca 70 barn.

Förskolan ligger nära St. Hans Backar och har ett modernt kök.

På Lönneberga förskola utgår vi från Reggio Emilias pedagogiska filosofi, Reggio och ser miljön som den tredje pedagogen. Detta vilket innebär att miljön ska inspirera till ett lärande och ett utforskande hos barnet. Vi arbetar också med ett hållbarhetstänk bland annat med vårt arbete med Grön Flagg.

Arbetsuppgifter
Som kock på Lönneberga förskola kommer du att ansvara för att laga frukost lunch och mellanmål som är god och näringsriktig. Måltiderna är en mycket viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.

Du ansvarar för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning. Likaså är du delaktig kring olika pedagogiska teman där menyerna kan spegla exempelvis kulturvecka, utemåltider och barnens delaktighet för måltiden och dess innehåll. Lunds kommun har en policy om hållbar utveckling och ekologisk mat, vilket speglar måltidernas innehåll.  Matsedelsplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat
i förskolan.Vi söker dig som
Är utbildad kock och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik. Du ska kunna beställa i våra digitala system och sköta köket hygieniskt utifrån miljöförvaltningens riktlinjer för ett kök.

Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ha god datorvana för att hantera beställningarna i våra system. 

Vi kommer att tillämpa löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Självständig superkock med oslagbart driv?

Ansök    Maj 11    NR drift AB    Kock, storhushåll
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar våra gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för m... Visa mer
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar våra gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Jobbet är mestadels dagtid och ibland händer det att man får ta en kväll eller en helg om det behövs.Här får du chansen att vara kreativ och sätta din prägel på storkok och special rätter med inspiration från hela världen men med fokus på svensk husmanskost från grunden.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

- Svenskt medborgarskap

- Ostraffat brottsregister

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning är ett plus

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta ej med att ansöka och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Anställningsform: Tillsvidare (provanställning 6 månader)

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Engagerad kock till förskola

Äppellunden är liten fristående förskola belägen i ett vackert hus från 20-talet. Vi arbetar med Waldorfpedagogiken som inspirationskälla men hämtar även inspiration i modern forskning. Vi strävar efter att förskolan ska vara en giftfri och inspirerande miljö med fokus på miljö, hälsa och ekologi. Maten som serveras är vegetarisk och ekologisk. Vi söker nu en utbildad kock som brinner för vegetarisk och hälsosam matlagning, som är självständig och professi... Visa mer
Äppellunden är liten fristående förskola belägen i ett vackert hus från 20-talet.
Vi arbetar med Waldorfpedagogiken som inspirationskälla men hämtar även inspiration i modern forskning. Vi strävar efter att förskolan ska vara en giftfri och inspirerande miljö med fokus på miljö, hälsa och ekologi. Maten som serveras är vegetarisk och ekologisk.
Vi söker nu en utbildad kock som brinner för vegetarisk och hälsosam matlagning, som är självständig och professionell men som också kan samarbeta och trivs med att vara del av ett arbetslag. Du förväntas kunna hjälpa till i barngrupp vid behov och en fördel är därför om du har erfarenhet av och trivs med att arbeta med barn. Tjänsten är på deltid ca 75-85%
En positiv inställning, ett trevligt bemötande och en stark motivation och glädje inför sitt uppdrag värderas högt!
Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all form av kontakt med annonsförsäljare, rekryteringssajter eller liknande tjänster! Visa mindre

Självständig superkock med oslagbart driv?

Ansök    Apr 3    NR drift AB    Kock, storhushåll
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar många gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för m... Visa mer
Restaurang Dubbeleken söker nu en kock med driv. Vår restaurang ligger på P7 i Revingehed och vi serverar både värnpliktiga, civil- och försvarsanställda. Vi är ett stort gäng som jobbar här och serverar många gäster varje dag, 365 dagar om året, och har en värnpliktsmatsal, en officersmäss, ett café, och en personalrestaurang

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Här får du chansen att vara kreativ och sätta din prägel på storkok och special rätter med inspiration från hela världen men med fokus på svensk husmanskost

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

- Svenskt medborgarskap

- Ostraffat brottsregister

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta ej med att ansöka och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Anställningsform: Tillsvidare (provanställning 6 månader)

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Behandlingsassistent natt

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Råby t... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Råby tar emot både pojkar och flickor, vi har akut- utrednings och behandlingsplatser samt platser för sluten ungdomsvård. Vi har i uppdrag att bedriva vård för pojkar med särskilda vårdbehov.


Arbetsbeskrivning
Tillsammans med övrig behandlingspersonal skall du medverka till att skapa en trygg och
utvecklande miljö med tydlig struktur och förutsägbarhet. Du skall inge förtroende och vara tydlig i din vuxenroll.
I arbetsuppgifterna som behandlingsassistent ingår att kunna dokumentera ungdomarnas utveckling och i övrigt utföra de
arbetsuppgifter som åligger behandlingsassistent vaken natt.


Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var tredje helg

OBS: Tjänstgöringsgrad 89 %

Fackliga kontaktpersoner

OFR: Magnus Nilsson 010-453 53 07

Saco-S: Nedzmi Alievski 010-453 74 70

Seko: Shadi Sheik 010-453 23 41

Kvalifikationer
Tre-årig gymnasial utbildning är ett krav


Erfarenhet från tvångsvård/ungdomsvård, HVB, LSS eller liknande är ett krav.
Utbildning inom området är meriterande.


Vi söker dig med personlig mognad, hög nivå av självkontroll, självinsikt och ett professionellt förhållningssätt. Vi kommer
lägga stor vikt vid personlig lämplighet


Du bör vara stabil och stresstålig under pressade situationer. Du ska ha ett väl utvecklat säkerhetstänk och kunna följa
gällande rutiner och riktlinjer.


I arbetet med utsatta och ibland utagerande ungdomar läggs stor vikt vid din förmåga att vara tydlig, pedagogisk och
lågaffektiv i bemötandet. Samtidigt bör du kunna vara flexibel och lösningsfokuserad i en miljö med snabba förändringar.

För en jämnare fördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden

 

Du ska även ha:


• B-körkort, är ett absolut krav

 

Anställning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 89% och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.  

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den xxxx

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Kock till Sodexos restaurang i Lund

Ansök    Mar 2    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!   Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något ... Visa mer
Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vårt uppdrag hos vår kund i Lund består av beredning av luncher till 1400 personer om dagen, a´la carte, bufféer m.m.

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter eller annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard 

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med minst fem års dokumenterad yrkesvana från liknande tjänst. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart?: Watch: EGA Eat Green Academy | Wibbitz 
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Arbete är mestadels förlagt på dagtid 06:30-15:00, kvällsarrangemang kan förekomma. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Christoffer Norell, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 31/05. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

  Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock till Kasper Sommarkollo för barn och ungdomar med högfungerande autism

Ansök    Feb 22    Nytida AB    Kock, storhushåll
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo! Om Nytida Kasper Kollo Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo!

Om Nytida Kasper Kollo

Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans att testa på nya aktiviteter och träffa kompisar i en trygg miljö.

Förutom sommarkollo har Kasper även verksamhet året om i form av helgläger. Våra kollogårdar ligger i Skåne och Östergötland.

Kasper Sommarkollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsvariationer.

Om rollen

Som kock är ditt huvudansvar att förse kolloperiodens deltagare och ledare, sammanlagt ca 20 personer, med näringsrik lunch och middag.

Du är ansvarig för inventering av matvaror samt planering av matsedel. Du ansvarar för matplanering utifrån gruppens matpreferenser och allergier, och vi kräver även att planering och matlagning utgår ifrån minskat matsvinns-tänk och hållbarhet.

Vidare ansvarar du för disk och städning av kök och att utrymmet möter kraven satta av livsmedelsverket.

Du arbetar efter en fastställd budget och kommer ha ansvar för att budgeten hålls.

Du arbetar ensam i köket, men för att kolloperioden ska förflyta smidigt för alla inblandade krävs ett högt mått av samarbetsvilja. All personal arbetar alltid med våra deltagares bästa i första rum, vilket konkret innebär att du har kunskap om aktuella allergier/matkänsligheter, tar emot förslag på önskemåltider och kan erbjuda alternativa maträtter i de fall det behövs.

Till din hjälp har du möjlighet att beställa matvaror via internet som levereras till gården.

Arbetstiden varierar och inkluderar såväl dags- som kvällspass. Varje period är ca två veckor och vi ser gärna att du arbetar två perioder under sommaren. På en tvåveckorsperiod får du som kock två dagars schemalagd ledighet.

Anställningen är i form av särskild visstidsanställning (SÄVA).

Arbetsplats:

Som kock på Kasper sommarkollo bor du tillsammans med dina kollegor på den kollogård där du arbetar på. Boendesituationen kan beskrivas som enkel men mysig, där du delar rum med 2-3 andra kolloledare.

Din erfarenhet och kunskap

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du har ett intresse för att laga mat och att du har erfarenhet av att planera mat till större sällskap (ca 20 personer). Tidigare kockerfarenheter och köksvana är meriterande.

Det är viktigt att du är organiserad och strukturerad, exempelvis är det viktigt för våra deltagare att maten är bekant för dem och att den serveras vid utsatt tid.

Arbetet som kollokock kräver inventering av matvaror och planering av matsedel, därav krävs att du är strukturerad och organiserad.

Lösningsfokus och flexibilitet krävs då schemat för utflykter och därmed mat kan ändras snabbt.

Som kollokock ingår du i ett team av kolloledare, som leds av en arbetsledare. Tillsammans arbetar ni alla med målsättningen att göra allt för att våra deltagare får bästa möjliga sommaren.

Du behöver kunna delta vid följande träffar:

Planeringsträff: 27/5
Introduktionsutbildning: 7/6 & 8/6.

Körkort: Då inhandling av matvaror ingår som arbetsuppgift krävs det att du har B-körkort.

Utdrag ur belastningsregister: Innan anställning efterfrågar vi utdrag, utan anmärkning, ur belastningsregistret: ” Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning”.
Länk: Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Ansvarig rekryterare:
Kajsa Lundqvist
[email protected]

Facklig kontakt:
Kommunal, (http://www.kommunal.se/)

Sista ansökningsdatum:
2022-03-31
Vi arbetar med löpande urval.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre

KOCK SÖKES! Restaurang Moroten & Piskan i Lund

Ansök    Mar 6    Åma AB    Kock, storhushåll
Nu rekryterar vi en kock till Moroten & Piskan. Omgående anställning . Tjänsten innefattar heltid under våra verksamma månader, huvudsakligen dagtid men du delar även på schemalagda kvällsjobb med de andra kockarna då kvällsarrangemang förekommer. Generella arbetstider dagtid är 07.30-16.00, måndag - fredag. Om dig: Du har en känsla för smaker från jordens alla hörn. Du har öga för kvalité och brinner för matlagningens konst. Du är duktig på storkok men ... Visa mer
Nu rekryterar vi en kock till Moroten & Piskan. Omgående anställning . Tjänsten innefattar heltid under våra verksamma månader, huvudsakligen dagtid men du delar även på schemalagda kvällsjobb med de andra kockarna då kvällsarrangemang förekommer.
Generella arbetstider dagtid är 07.30-16.00, måndag - fredag.
Om dig: Du har en känsla för smaker från jordens alla hörn. Du har öga för kvalité och brinner för matlagningens konst. Du är duktig på storkok men har även känsla för vackra presentationer av bufféer och trerättersmiddagar. Du är helt självgående, driven, stresstålig, påläst, flexibel och kan sammarbeta i vårt team. Tillsammans med vårt team på Moroten & Piskan får du den dagliga produktionen och planeringen för kvällsarrangemangen att fungera på bästa sätt så att våra kunder inte blir annat än nöjda. Dina egna idéer och kunskaper välkomnas varmt! Vi vill att du ska en kockutbildning och ett par års erfarenhet inom branschen.
I din roll som kock hos oss samarbetar du med vår köksmästare och övriga kockar. Du jobbar i ett stort produktionskök där vi lagar dagens rätt med stor variation till drygt 800 personer dagligen.
En förutsättning för att klara arbetat är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Erfarenhet i köksekonomi är viktigt att ha med sig, likaså intresse för vår verksamhet och branschen. Platsar du i vårt team finns all möjlighet för en lång anställning och vi ser gärna du hänger med oss in i framtidens eventuella nya och roliga projekt. Visa mindre

Sommarkollo: Kock till Kasper Sommarkollo för barn och ungdomar med högf...

Ansök    Feb 13    Nytida AB    Kock, storhushåll
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo! Om Nytida Kasper Kollo Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo!

Om Nytida Kasper Kollo

Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans att testa på nya aktiviteter och träffa kompisar i en trygg miljö.

Förutom sommarkollo har Kasper även verksamhet året om i form av helgläger. Våra kollogårdar ligger i Skåne och Östergötland.

Kasper Sommarkollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsvariationer.

Om rollen

Som kock är ditt huvudansvar att förse kolloperiodens deltagare och ledare, sammanlagt ca 20 personer, med näringsrik lunch och middag.

Du är ansvarig för inventering av matvaror samt planering av matsedel. Du ansvarar för matplanering utifrån gruppens matpreferenser och allergier, och vi kräver även att planering och matlagning utgår ifrån minskat matsvinns-tänk och hållbarhet.

Vidare ansvarar du för disk och städning av kök och att utrymmet möter kraven satta av livsmedelsverket.

Du arbetar efter en fastställd budget och kommer ha ansvar för att budgeten hålls.

Du arbetar ensam i köket, men för att kolloperioden ska förflyta smidigt för alla inblandade krävs ett högt mått av samarbetsvilja. All personal arbetar alltid med våra deltagares bästa i första rum, vilket konkret innebär att du har kunskap om aktuella allergier/matkänsligheter, tar emot förslag på önskemåltider och kan erbjuda alternativa maträtter i de fall det behövs.

Till din hjälp har du möjlighet att beställa matvaror via internet som levereras till gården.

Arbetstiden varierar och inkluderar såväl dags- som kvällspass. Varje period är ca två veckor och vi ser gärna att du arbetar två perioder under sommaren. På en tvåveckorsperiod får du som kock två dagars schemalagd ledighet.

Anställningen är i form av särskild visstidsanställning (SÄVA).

Arbetsplats:

Som kock på Kasper sommarkollo bor du tillsammans med dina kollegor på den kollogård där du arbetar på. Boendesituationen kan beskrivas som enkel men mysig, där du delar rum med 2-3 andra kolloledare.

Din erfarenhet och kunskap

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du har ett intresse för att laga mat och att du har erfarenhet av att planera mat till större sällskap (ca 20 personer). Tidigare kockerfarenheter och köksvana är meriterande.

Det är viktigt att du är organiserad och strukturerad, exempelvis är det viktigt för våra deltagare att maten är bekant för dem och att den serveras vid utsatt tid.

Arbetet som kollokock kräver inventering av matvaror och planering av matsedel, därav krävs att du är strukturerad och organiserad.

Lösningsfokus och flexibilitet krävs då schemat för utflykter och därmed mat kan ändras snabbt.

För att jobba som kollokock behöver du vara 21 år eller äldre.

Som kollokock ingår du i ett team av kolloledare, som leds av en arbetsledare. Tillsammans arbetar ni alla med målsättningen att göra allt för att våra deltagare får bästa möjliga sommaren.

Du behöver kunna delta vid följande träffar:

Planeringsträff: 27/5
Introduktionsutbildning: 7/6 & 8/6.

Körkort: Då inhandling av matvaror ingår som arbetsuppgift krävs det att du har B-körkort.

Utdrag ur belastningsregister: Innan anställning efterfrågar vi utdrag, utan anmärkning, ur belastningsregistret: ” Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning”.
Länk: Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Ansvarig rekryterare:
Kajsa Lundqvist
[email protected]

Facklig kontakt:
Kommunal, (http://www.kommunal.se/)

Sista ansökningsdatum:
2022-02-28
Vi arbetar med löpande urval.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Kock sommarvikariat

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Råby t... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Råby tar emot både pojkar och flickor, vi har akut- utrednings och behandlingsplatser samt platser för sluten ungdomsvård. Vi har i uppdrag att bedriva vård för pojkar med särskilda vårdbehov.


Arbetsbeskrivning
Välkommen att söka ett annorlunda men fantastisk sommarjobb som kock!
Måltiderna vi serverar är alltid lagade från grunden och vi lägger stor vikt vid bra råvaror. Vi söker inte bara goda matlagare utan även sociala, ärliga och ansvarsfulla personer.
Du lagar ca 80 port. såväl varm som kall mat varje dag. Lagar mat till diverse special-koster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning. Du lagar två måltider per dag plus förberedelser för helgmat.

Fackliga ombud

OFR Dieter Pohland 010-453 74 40

Saco Nedzmi Alievski 010-453 74 70

Seko Nicole Leiringer 010-453 60 08

Kvalifikationer
Erfarenhet krävs.
Du ska kunna arbeta självständigt
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Dokumenterad kockutbildning är meriterande.
Ev. anställning inleds med 3-4 dagars introduktion

Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök är ett krav. 

 

Anställning: 
Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden 230612 - 230813 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2023-03-15

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Kock till Kasper Sommarkollo för barn och ungdomar med högfungerande autism

Ansök    Feb 14    Nytida AB    Kock, storhushåll
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo! Om Nytida Kasper Kollo Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo!

Om Nytida Kasper Kollo

Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans att testa på nya aktiviteter och träffa kompisar i en trygg miljö.

Förutom sommarkollo har Kasper även verksamhet året om i form av helgläger. Våra kollogårdar ligger i Skåne och Östergötland.

Kasper Sommarkollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsvariationer.

Om rollen

Som kock är ditt huvudansvar att förse kolloperiodens deltagare och ledare, sammanlagt ca 20 personer, med näringsrik lunch och middag.

Du är ansvarig för inventering av matvaror samt planering av matsedel. Du ansvarar för matplanering utifrån gruppens matpreferenser och allergier, och vi kräver även att planering och matlagning utgår ifrån minskat matsvinns-tänk och hållbarhet.

Vidare ansvarar du för disk och städning av kök och att utrymmet möter kraven satta av livsmedelsverket.

Du arbetar efter en fastställd budget och kommer ha ansvar för att budgeten hålls.

Du arbetar ensam i köket, men för att kolloperioden ska förflyta smidigt för alla inblandade krävs ett högt mått av samarbetsvilja. All personal arbetar alltid med våra deltagares bästa i första rum, vilket konkret innebär att du har kunskap om aktuella allergier/matkänsligheter, tar emot förslag på önskemåltider och kan erbjuda alternativa maträtter i de fall det behövs.

Till din hjälp har du möjlighet att beställa matvaror via internet som levereras till gården.

Arbetstiden varierar och inkluderar såväl dags- som kvällspass. Varje period är ca två veckor och vi ser gärna att du arbetar två perioder under sommaren. På en tvåveckorsperiod får du som kock två dagars schemalagd ledighet.

Anställningen är i form av särskild visstidsanställning (SÄVA).

Arbetsplats:

Som kock på Kasper sommarkollo bor du tillsammans med dina kollegor på den kollogård där du arbetar på. Boendesituationen kan beskrivas som enkel men mysig, där du delar rum med 2-3 andra kolloledare.

Din erfarenhet och kunskap

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du har ett intresse för att laga mat och att du har erfarenhet av att planera mat till större sällskap (ca 20 personer). Tidigare kockerfarenheter och köksvana är meriterande.

Det är viktigt att du är organiserad och strukturerad, exempelvis är det viktigt för våra deltagare att maten är bekant för dem och att den serveras vid utsatt tid.

Arbetet som kollokock kräver inventering av matvaror och planering av matsedel, därav krävs att du är strukturerad och organiserad.

Lösningsfokus och flexibilitet krävs då schemat för utflykter och därmed mat kan ändras snabbt.

Som kollokock ingår du i ett team av kolloledare, som leds av en arbetsledare. Tillsammans arbetar ni alla med målsättningen att göra allt för att våra deltagare får bästa möjliga sommaren.

Du behöver kunna delta vid följande träffar:

Planeringsträff: 27/5
Introduktionsutbildning: 7/6 & 8/6.

Körkort: Då inhandling av matvaror ingår som arbetsuppgift krävs det att du har B-körkort.

Utdrag ur belastningsregister: Innan anställning efterfrågar vi utdrag, utan anmärkning, ur belastningsregistret: ” Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning”.
Länk: Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Ansvarig rekryterare:
Kajsa Lundqvist
[email protected]

Facklig kontakt:
Kommunal, (http://www.kommunal.se/)

Sista ansökningsdatum:
2022-02-28
Vi arbetar med löpande urval.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Sommarkollo: Kock till Kasper Sommarkollo för barn och ungdomar med högf...

Ansök    Jan 25    Nytida AB    Kock, storhushåll
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo! Om Nytida Kasper Kollo Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo!

Om Nytida Kasper Kollo

Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans att testa på nya aktiviteter och träffa kompisar i en trygg miljö.

Förutom sommarkollo har Kasper även verksamhet året om i form av helgläger. Våra kollogårdar ligger i Skåne och Östergötland.

Kasper Sommarkollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsvariationer.

Om rollen

Som kock är ditt huvudansvar att förse kolloperiodens deltagare och ledare, sammanlagt ca 20 personer, med näringsrik lunch och middag.

Du är ansvarig för inventering av matvaror samt planering av matsedel. Du ansvarar för matplanering utifrån gruppens matpreferenser och allergier, och vi kräver även att planering och matlagning utgår ifrån minskat matsvinns-tänk och hållbarhet.

Vidare ansvarar du för disk och städning av kök och att utrymmet möter kraven satta av livsmedelsverket.

Du arbetar efter en fastställd budget och kommer ha ansvar för att budgeten hålls.

Du arbetar ensam i köket, men för att kolloperioden ska förflyta smidigt för alla inblandade krävs ett högt mått av samarbetsvilja. All personal arbetar alltid med våra deltagares bästa i första rum, vilket konkret innebär att du har kunskap om aktuella allergier/matkänsligheter, tar emot förslag på önskemåltider och kan erbjuda alternativa maträtter i de fall det behövs.

Till din hjälp har du möjlighet att beställa matvaror via internet som levereras till gården.

Arbetstiden varierar och inkluderar såväl dags- som kvällspass. Varje period är ca två veckor och vi ser gärna att du arbetar två perioder under sommaren. På en tvåveckorsperiod får du som kock två dagars schemalagd ledighet.

Anställning är i form av timanställning/ visstidsanställning.

Arbetsplats:

Som kock på Kasper sommarkollo bor du tillsammans med dina kollegor på den kollogård där du arbetar på. Boendesituationen kan beskrivas som enkel men mysig, där du delar rum med 2-3 andra kolloledare.

Din erfarenhet och kunskap

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du har ett intresse för att laga mat och att du har erfarenhet av att planera mat till större sällskap (ca 20 personer). Tidigare kockerfarenheter och köksvana är meriterande.

Det är viktigt att du är organiserad och strukturerad, exempelvis är det viktigt för våra deltagare att maten är bekant för dem och att den serveras vid utsatt tid.

Arbetet som kollokock kräver inventering av matvaror och planering av matsedel, därav krävs att du är strukturerad och organiserad.

Lösningsfokus och flexibilitet krävs då schemat för utflykter och därmed mat kan ändras snabbt.

För att jobba som kollokock behöver du vara 21 år eller äldre.

Som kollokock ingår du i ett team av kolloledare, som leds av en arbetsledare. Tillsammans arbetar ni alla med målsättningen att göra allt för att våra deltagare får bästa möjliga sommaren.

Du behöver kunna delta vid följande träffar:

Planeringsträff: 27/5
Introduktionsutbildning: 7/6 & 8/6.

Körkort: Då inhandling av matvaror ingår som arbetsuppgift krävs det att du har B-körkort.

Utdrag ur belastningsregister: Innan anställning efterfrågar vi utdrag, utan anmärkning, ur belastningsregistret: ” Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning”.
Länk: Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)


Ansvarig rekryterare:
Kajsa Lundqvist
[email protected]

Facklig kontakt:
Kommunal, (http://www.kommunal.se/)

Sista ansökningsdatum:
2022-02-28
Vi arbetar med löpande urval.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Kokerska eller kock till fristående förskola

Ansök    Jan 18    Minideon Ek. För.    Kock, storhushåll
Om jobbet Kokerska eller kock med 75% tjänstgöring sökes till kooperativa daghemmet Minideon i Lund. Daghemmet ligger i Ideonområdet med en idyllisk gårdsplan med fruktträd och bärbuskar. Det ligger nära busshållsplats och spårvagnsplats. Arbetsbeskrivning: -Tillaga måltider med vällagrad och näringsrik kost. -Medverka till den fastställda verksamheten och i samråd med föreståndaren disponera budgetanslag, ansvara för planering och inköp av matvaror. Ha k... Visa mer
Om jobbet
Kokerska eller kock med 75% tjänstgöring sökes till kooperativa daghemmet Minideon i Lund. Daghemmet ligger i Ideonområdet med en idyllisk gårdsplan med fruktträd och bärbuskar. Det ligger nära busshållsplats och spårvagnsplats.
Arbetsbeskrivning:
-Tillaga måltider med vällagrad och näringsrik kost.
-Medverka till den fastställda verksamheten och i samråd med föreståndaren disponera budgetanslag, ansvara för planering och inköp av matvaror. Ha kunskap om specialkost och födoämnesallergier. Ansvarar för disk, arbetsytor, redskap och vitvaror.
Delta i personalkonferenser och vid behov medverka i den pedagogiska verksamheten.
Anställning kräver utdrag ur belastningsregistret.
Tidsbegränsad anställningsperiod 23-02-01 --12-31.
Lön enligt överenskommelse och i enlighet med rådande avtal. Visa mindre

Sommarkollo: Kock till Kasper Sommarkollo för barn och ungdomar med högf...

Ansök    Feb 8    Nytida AB    Kock, storhushåll
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo! Om Nytida Kasper Kollo Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba i storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur många köttbullar som går åt till 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i team? Då är det dig vi letar efter som kock till sommarkollo!

Om Nytida Kasper Kollo

Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med högfungerande autism eller Aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans att testa på nya aktiviteter och träffa kompisar i en trygg miljö.

Förutom sommarkollo har Kasper även verksamhet året om i form av helgläger. Våra kollogårdar ligger i Skåne och Östergötland.

Kasper Sommarkollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsvariationer.

Om rollen

Som kock är ditt huvudansvar att förse kolloperiodens deltagare och ledare, sammanlagt ca 20 personer, med näringsrik lunch och middag.

Du är ansvarig för inventering av matvaror samt planering av matsedel. Du ansvarar för matplanering utifrån gruppens matpreferenser och allergier, och vi kräver även att planering och matlagning utgår ifrån minskat matsvinns-tänk och hållbarhet.

Vidare ansvarar du för disk och städning av kök och att utrymmet möter kraven satta av livsmedelsverket.

Du arbetar efter en fastställd budget och kommer ha ansvar för att budgeten hålls.

Du arbetar ensam i köket, men för att kolloperioden ska förflyta smidigt för alla inblandade krävs ett högt mått av samarbetsvilja. All personal arbetar alltid med våra deltagares bästa i första rum, vilket konkret innebär att du har kunskap om aktuella allergier/matkänsligheter, tar emot förslag på önskemåltider och kan erbjuda alternativa maträtter i de fall det behövs.

Till din hjälp har du möjlighet att beställa matvaror via internet som levereras till gården.

Arbetstiden varierar och inkluderar såväl dags- som kvällspass. Varje period är ca två veckor och vi ser gärna att du arbetar två perioder under sommaren. På en tvåveckorsperiod får du som kock två dagars schemalagd ledighet.

Anställningen är i form av särskild visstidsanställning (SÄVA).

Arbetsplats:

Som kock på Kasper sommarkollo bor du tillsammans med dina kollegor på den kollogård där du arbetar på. Boendesituationen kan beskrivas som enkel men mysig, där du delar rum med 2-3 andra kolloledare.

Din erfarenhet och kunskap

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du har ett intresse för att laga mat och att du har erfarenhet av att planera mat till större sällskap (ca 20 personer). Tidigare kockerfarenheter och köksvana är meriterande.

Det är viktigt att du är organiserad och strukturerad, exempelvis är det viktigt för våra deltagare att maten är bekant för dem och att den serveras vid utsatt tid.

Arbetet som kollokock kräver inventering av matvaror och planering av matsedel, därav krävs att du är strukturerad och organiserad.

Lösningsfokus och flexibilitet krävs då schemat för utflykter och därmed mat kan ändras snabbt.

För att jobba som kollokock behöver du vara 21 år eller äldre.

Som kollokock ingår du i ett team av kolloledare, som leds av en arbetsledare. Tillsammans arbetar ni alla med målsättningen att göra allt för att våra deltagare får bästa möjliga sommaren.

Du behöver kunna delta vid följande träffar:

Planeringsträff: 27/5
Introduktionsutbildning: 7/6 & 8/6.

Körkort: Då inhandling av matvaror ingår som arbetsuppgift krävs det att du har B-körkort.

Utdrag ur belastningsregister: Innan anställning efterfrågar vi utdrag, utan anmärkning, ur belastningsregistret: ” Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning”.
Länk: Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Ansvarig rekryterare:
Kajsa Lundqvist
[email protected]

Facklig kontakt:
Kommunal, (http://www.kommunal.se/)

Sista ansökningsdatum:
2022-02-28
Vi arbetar med löpande urval.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Kock till ISS i Lund

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Food Services serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende och personalmåltider. Behoven, smakerna och miljöerna är olika men alla förenas i kraven på kvalitet.

Om rollen

Tjänsten som Kock/dietkock innebär att du under ledning av restaurangchef deltar i den dagliga produktionen där du tillsammans med dina kollegor producerar goda och näringsriktiga måltider till våra gäster.

Du ansvarar för att produktionen utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen. Du ansvarar även för menyplanering av våra måltider tillsammans med kökschefen.

Din profil

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du är antagligen utbildad kock, eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. God kunskap om specialkost är ett krav, liksom att du har körkort. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga. I rollen är det också viktigt att vara ekonomiskt sinnad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

• Utbildning och erfarenhet som kock, gärna från sjukhuskök

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med inledande 6 månaders provanställning.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser fram emot din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta Perwaneh Yasimi, telefonnummer 0734–365287. Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

kock till förskola

Vi är en Waldorfförskola/skola med 21 barn mellan 1,5 - 6 år och 12 fritidsbarn. Här jobbar fem pedagoger i ett nära team. Förskolan är helt vegetarisk och delvis vegansk så det är ett krav att du är bekväm med den typen av matlagning. Maten är ekologisk och vi strävar efter hållbarhet både socialt och ekologiskt. Vi söker dig som tycker om att ha barn omkring dig och en kärlek för mat. Barnen kommer inte vara delaktiga i matlagningen men eftersom vi är en... Visa mer
Vi är en Waldorfförskola/skola med 21 barn mellan 1,5 - 6 år och 12 fritidsbarn. Här jobbar fem pedagoger i ett nära team. Förskolan är helt vegetarisk och delvis vegansk så det är ett krav att du är bekväm med den typen av matlagning. Maten är ekologisk och vi strävar efter hållbarhet både socialt och ekologiskt. Vi söker dig som tycker om att ha barn omkring dig och en kärlek för mat. Barnen kommer inte vara delaktiga i matlagningen men eftersom vi är en liten enhet vill vi att de är välkomna i köket och att de inkluderas i mindre uppgifter då och då. Vi söker dig som har ett varmt hjärta, ett öppet sinne och skratt nära till hands.
Tjänsten kommer att vara en provanställning med möjlighet till förlängning. Tjänsten är 75% dagtid mellan 8.30-14.30. Tjänsten kan öka i omfattning. Visa mindre

Kock, vikariat, till Patienthotellet i Lund

Ansök    Dec 19    REGION SKÅNE    Kock, storhushåll
Gör skillnad. Varje dag. Patienthotellet är en integrerad del av Skånes universitetssjukhus (Sus). Patienthotellet erbjuder sjukvården hotellboende för patienter som är i behov av sjukhusansluten vård eller behandling men som inte behöver vara inlagda på vårdavdelningen. Patienterna behandlas på sina respektive avdelningar/mottagningar och bedöms kunna klara ett självständigt boende. Detta hotellboende karaktäriseras av medicinsk trygghet, hög kvalitet va... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Patienthotellet är en integrerad del av Skånes universitetssjukhus (Sus). Patienthotellet erbjuder sjukvården hotellboende för patienter som är i behov av sjukhusansluten vård eller behandling men som inte behöver vara inlagda på vårdavdelningen. Patienterna behandlas på sina respektive avdelningar/mottagningar och bedöms kunna klara ett självständigt boende. Detta hotellboende karaktäriseras av medicinsk trygghet, hög kvalitet vad gäller service och miljö samt av driftseffektivitet. I konceptet ingår även restaurang och konferensverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad kock till oss på Patienthotellet i Lund. Vi strävar efter att ge patienten en positiv måltidsupplevelse med presentation, kvalitet och smak i åtanke. I rollen som kock hos oss kommer du först och främst att tillaga och förbereda frukost, lunch och middag till våra patienter och deras anhöriga, men även till personal och besökare på sjukhuset. Du kommer att få arbeta kreativt med bra råvaror samt ha roterande arbetsuppgifter, vilket innebär varm-, kallkök och andra, i en restaurang, förekommande arbetsuppgifter samt menyskrivning och beställning av varor.

Annonsen avser ett vikariat på sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst treårig gymnasial kockutbildning. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete i varm- och kallkök.

Det är viktigt att du ser ditt arbete som ett serviceyrke. Du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och tillför positiv energi till både gäster och medarbetare. Eftersom tiden styr verksamheten, är tempot högt och det krävs både noggrannhet och stresstålighet. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser även gärna att du är en van datoranvändare.

I denna rekrytering tillämpar vi löpnande urval.
Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kock till Hedenhös förskola

Ansök    Okt 12    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Hedenhös förskola är belägen på Gunnesbo i norra delen av Lund, den ligger i
en lummig naturmiljö med blandad bebyggelse.

Det är enkelt att pendla hit med allmänna kommunikationer, både med tåg och buss. Förskolan hör till Utbildningsområde 1 och tillsammans med fem andra förskolor i vårt geografiska område Gunnesbo/Nöbbelöv under ledning av rektor och två biträdande rektorer.
Förskolan inryms i två byggnader som ligger lite snett mot varandra på gården, varje byggnad består av två avdelningar vardera med uppdelningen barn i åldrarna 1-3 år samt 3-5 år. Förskolan har platser  upp till ca 70 barn.

Då förskolan består av två byggnader som ligger snett mot varandra på gården, ligger tillagningsköket i den ena byggnaden och mottagningsköket i den andra byggnaden. Maten tillagas i tillagningsköket och körs upp till mottagningsköket med värmevagn av kock. Samtliga måltider serveras i  båda byggnaderna. Det finns möjlighet till förvaring av både mat och material, samt diskmaskin finns i båda köken.Arbetsuppgifter
Som kock kommer du att planera, förbereda och laga mat till hela förskolan. Så mycket mat som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning är en viktig del av arbetet. 

Arbetet innefattar också att genomföra alla förekommande sysslor i köket. Det är en självklarhet med ett bra bemötande och att du bidrar till att skapa en bra måltidsupplevelse för barn och personal på förskolan. Du kommer även att hantera beställningar av livsmedel och förbrukningsmaterial inom fastställd budget, samt genomföra arbetsuppgifter som uppfyller kraven för  egenkontroll. Transportera mat i värmevagn, servera måltiderna och diska i båda byggnaderna.  

Vi söker dig som
- Har en kockutbildning

- Har relevant erfarenhet, gärna inom förskolan

- Är flexibel

- Har kunskaper i specialkostmatlagning

Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Eatery Lund söker kock

Ansök    Nov 2    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag tio restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I ... Visa mer
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag tio restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet och där vi tillsammans utvecklar gäst upplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge en service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Nu söker vi en kock till Eatery Lund som ligger i fastigheten Cube på Ideon Science Park i närheten av den nya stadsdelen Brunnshög. Här erbjuder vi en härlig miljö för frukost, lunch och fika samt catering. Vår lunchmeny består av variationsrik mat med influenser från hela världen.

Om dig
Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock kommer du att arbeta nära Köksmästaren. Du arbetar ihop med teamet när det gäller både produktionen av Eaterys lunchrätter och de rätter som skickas ut till skolorna. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket kundkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. För oss är det viktigt att du har både ett gott sinne för ordning och reda och att du tar ansvar hela vägen för att maten som går till gäster och kunder håller högsta kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna storköksdrift. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd dagtid mån-fre men helger och kvällar kan förekomma.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Andreas Holmqvist, [email protected] eller Jessica Hurtig Räms, HR-ansvarig på [email protected]

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock med intresse för måltidspedagogik

Ansök    Okt 11    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Stormhattens förskola ligger i Stångby.

Förskolan består av ca 100 barn i åldrarna 1-5 år

Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda och lärorika pedagogiska måltider. Tillsammans med en kollega planerar ni matsedeln. Vi strävar efter att servera vällagad, ekologisk och näringsriktig mat. Vi kommer att ha regelbundna kostmöten där du tillsammans med pedagogerna planerar så att måltiden blir en naturlig lärandesituation.

Arbetsuppgifter
Som kock/kokerska på Stormhattens förskola är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.

Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsrik mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning. Likaså är man delaktig kring olika pedagogiska teman där menyerna kan spegla exempelvis kulturvecka, utemåltider och barnens delaktighet för måltiden och dess innehåll. Lunds kommun har en policy om hållbar utveckling och ekologisk mat, vilket speglar måltidernas innehåll. Matsedelsplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.

Vi söker dig som
Är utbildad kock/kokerska och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik. Vi ser även att du har erfarenhet av att beställa och planera inköp till kök.

Som kock/kokerska har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ha god datorvana för att hantera beställningarna i våra system.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Kock med intresse för måltidspedagogik

Ansök    Sep 26    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Stormhattens förskola ligger i Stångby.

Förskolan består av ca 100 barn i åldrarna 1-5 år

Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda och lärorika pedagogiska måltider. Tillsammans med en kollega planerar ni matsedeln. Vi strävar efter att servera vällagad, ekologisk och näringsriktig mat. Vi kommer att ha regelbundna kostmöten där du tillsammans med pedagogerna planerar så att måltiden blir en naturlig lärandesituation.

Arbetsuppgifter
Som kock/kokerska på Stormhattens förskola är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.

Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsrik mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning. Likaså är man delaktig kring olika pedagogiska teman där menyerna kan spegla exempelvis kulturvecka, utemåltider och barnens delaktighet för måltiden och dess innehåll. Lunds kommun har en policy om hållbar utveckling och ekologisk mat, vilket speglar måltidernas innehåll. Matsedelsplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.

Vi söker dig som
Är utbildad kock/kokerska och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik. Vi ser även att du har erfarenhet av att beställa och planera inköp till kök.

Som kock/kokerska har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ha god datorvana för att hantera beställningarna i våra system.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

kallkänka/kock

Ansök    Sep 15    Magnus Kitchen AB    Kock, storhushåll
Vi söker en flexibel medarbetare med körkort som både backar upp i köket men också kallskänkan. Daglig catering verksamhet (produktion och leverans). Du bör vara stresstålig och ha en god arbetsmoral. Heltidstjänst Må-Fre. Lön enligt överenskommelse. MVH Magnus Visa mer
Vi söker en flexibel medarbetare med körkort som både backar upp i köket men också kallskänkan. Daglig catering verksamhet (produktion och leverans). Du bör vara stresstålig och ha en god arbetsmoral. Heltidstjänst Må-Fre. Lön enligt överenskommelse. MVH Magnus Visa mindre

Kock Lund

Ansök    Sep 20    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker 2 medarbetare till ett av våra kockuppdrag i Lund. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: ... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker 2 medarbetare till ett av våra kockuppdrag i Lund. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (husmanskost, a´la carte, salladsbuffé etc)
• Egenkontroll
• Klimatberäkning på maträtterna

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning på heltid. Måndag-Fredag dagtid (kvällsevent kan förekomma)

Har du frågor kontakta Christoffer Norell [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 18/9
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 1    NR drift AB    Kock, storhushåll
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörs... Visa mer
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Hemsököket i Lund producerar dagligen ca 3500 portioner skolmåltider till skolor runt om i Lund & Malmö

Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock för en allmän visstidsantällning. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast ange datum! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Kock/kokerska till Möllebackens förskola

Ansök    Aug 4    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Möllebackens förskola ligger centralt i Dalby.

Förskolan består av ca 85 barn i åldrarna 1-5 år och är en partnerförskola till Malmö universitet. Vi arbetar projektinriktat och erbjuder en utbildning som är lärorik, utvecklande och trygg för barnen. Vi har en härlig utemiljö och fina omgivningar som lockar till inspirerande och utforskande lek.

Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider och det blir du som tillsammans med en kollega planerar matsedeln. Vi vill sträva efter att servera vällagad, ekologisk och näringsrik mat, gärna med utgångspunkt från säsongens utbud. Barnen får sina måltider på respektive avdelningar samt frukostbuffé på en av de fyra avdelningarna.

 

Arbetsuppgifter
Som kock/kokerska på Möllebackens förskola är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Du kommer även att ha en del av din tjänst på avdelning i barngrupp. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. 

Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsrik mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning. Likaså är man delaktig kring olika  pedagogiska teman där menyerna kan spegla exempelvis kulturvecka, utemåltider och barnens delaktighet för måltiden och dess innehåll. Lunds kommun har en policy om hållbar utveckling och ekologisk mat, vilket speglar måltidernas innehåll. Matsedelsplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.

Du kommer att ingå i ett team med de andra förskolornas kockar i Dalby. I detta team får man möjlighet till möte med sina kollegor för att planera sina verksamheter och gemensamma mål. Vi samarbetar kring gemensamma utvecklingsdagar och lov.

Vi söker dig som
Är utbildad kock/kokerska och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik. Vi ser även att du har erfarenhet av att beställa och planera inköp till kök.

Som kock/kokerska har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ha god datorvana för att hantera beställningarna i våra system. 

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Kock Lund

Ansök    Aug 19    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker 2 medarbetare till ett av våra kockuppdrag i Lund. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: ... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker 2 medarbetare till ett av våra kockuppdrag i Lund. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (husmanskost, a´la carte, salladsbuffé etc)
• Egenkontroll
• Klimatberäkning på maträtterna

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning på heltid. Måndag-Fredag dagtid (kvällsevent kan förekomma)

Har du frågor kontakta Christoffer Norell [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 18/9
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Servicekoordinator till region syd

Ansök    Maj 11    NR drift AB    Kock, storhushåll
I region syd serverar Nordrest en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt. Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande servicekoordinator till vår region i syd där du kommer att utgå från vårat produktionskök i Lund Hemsö. Tjänsten är ... Visa mer
I region syd serverar Nordrest en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande servicekoordinator till vår region i syd där du kommer att utgå från vårat produktionskök i Lund Hemsö. Tjänsten är en mobil tjänst där du är ute på våra skolor & enheter dagligen i samråd med enhetscheferna i regionen.

Region syd innefattar våra kök i följande städer: Lund, Landskrona, Helsingborg, Hässleholm, Kävlinge, Växjö, Ronneby.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hålla kontakt med rektorer och administratörer med enhetschefen på alla skolor och upprätthålla en god relation genom besök i första hand, vara tillgänglig och snabbt återkoppla på mail och telefonsamtal.
- Delta i matrådsmöten samt följa upp dessa.
- Hålla god kontakt och vara behjälplig till personalen i matsalarna.
- Se till att våra rutiner och policys efterföljs av personalen.
- Enkel utbildning av personalen på våra skolor i hur vi serverar en schysst måltidsupplevelse.
- Vid behov vara med i produktionsköken med olika arbetsuppgifter allt från disk, matlagning mm.

- Planera i samråd med enheterna happenings och event på våra skolor.


Du har:

- 3-årig gymnasial restaurangutbildning eller liknande
- Tidigare erfarenhet av arbete i storkök och lunchservering
- Intresse för mat och dryck
- Goda kunskaper i svenska
- B-körkort


Det är meriterande om du har:

- Intresse, kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Restaurangen är kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och 14001.
- Kreativ i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ .


Nordrest, Sveriges hungrigaste restaurangkoncern. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Omfattning: Heltid, skoldagar dagtid måndag-fredag

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Senaste ansökningsdag datum 1/6.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

VEGAN KOCK GUJARATI RAJASTHANI ITALIENSK KÖK

GOVINDAS VEGETARIAN HAR VARIT I LUND I 25 ÅR OCH SERVERAR VEGETARISK MAT INSPIRERAD AV GUJARATI, RAJASTHANI OCH ITALIENSKA KÖK. NU SÖKER VI EN ERFAREN KOCK SOM KAN HJÄLPA OSS MED DAGENS MATNING. ARBETSTIDEN ÄR 6-13. VIKTIGT ATT FÖRSTÅ ALLA ALLERGIER OCH PRODUKTDEKLARATIONER. GOVINDAS HAR CIRKA 150 LUNCHGÄSTER OM DAG. PÅ VÅR RESTAURANG HAR VI EN HORISONTELL STRUKTUR DÄR ALLA HJÄLPS MED ALLT, SOM DU BÖR FÖRBEREDAS FÖR DISK, STÄDNING, M.M. Visa mer
GOVINDAS VEGETARIAN HAR VARIT I LUND I 25 ÅR OCH SERVERAR VEGETARISK MAT INSPIRERAD AV GUJARATI, RAJASTHANI OCH ITALIENSKA KÖK. NU SÖKER VI EN ERFAREN KOCK SOM KAN HJÄLPA OSS MED DAGENS MATNING. ARBETSTIDEN ÄR 6-13. VIKTIGT ATT FÖRSTÅ ALLA ALLERGIER OCH PRODUKTDEKLARATIONER.
GOVINDAS HAR CIRKA 150 LUNCHGÄSTER OM DAG. PÅ VÅR RESTAURANG HAR VI EN HORISONTELL STRUKTUR DÄR ALLA HJÄLPS MED ALLT, SOM DU BÖR FÖRBEREDAS FÖR DISK, STÄDNING, M.M. Visa mindre

Kock Lantställets förskola

Lantställets förskola i Södra Sandby söker kock Är du utbildad kock som brinner för att servera goda, näringsriktiga, inspirerande och hälsofrämjande maträtter till dina gäster? Gillar du dessutom tanken på att erbjuda just detta till de viktigaste gästerna som man kan ha? Då är det här tjänsten för dig! Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från kockyrket. Ser kost och hälsa som ett intresse både privat och i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv ... Visa mer
Lantställets förskola i Södra Sandby söker kock
Är du utbildad kock som brinner för att servera goda, näringsriktiga, inspirerande och hälsofrämjande maträtter till dina gäster? Gillar du dessutom tanken på att erbjuda just detta till de viktigaste gästerna som man kan ha? Då är det här tjänsten för dig!
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från kockyrket. Ser kost och hälsa som ett intresse både privat och i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete och delar gärna med dig av hur just Du kan bidra. För att trivas som kock hos oss ligger det i din natur att kunna organisera din arbetsdag, du arbetar självständigt men med nära kontakt med övriga pedagoger och involverar gärna barnen i ditt arbete. En stor del av vår verksamhet är förlagd utomhus så matlagning utomhus uppskattas. Inköp, ekonomi, menyplanering, kvalitetskontroll, städning av köket och egenkontroll är en naturlig del av det dagliga arbetet.
Lantställets förskola ligger centralt i Södra Sandby, Lunds kommun. Förskolan drivs som personalkooperativ, med plats för 35 barn fördelat på 3 avdelningar samt just nu 7 pedagoger och kock. Hos oss har du möjlighet till stor insyn och påverkan, beslutsvägarna är korta och framförallt är vi ett positivt och engagerat arbetslag.
Tjänsten som ska tillsättas är förlagd dagtid, måndag-fredag och på ca 87,5%. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning i 6 månader. Intervjuer sker löpande under sommaren. Besök gärna vår hemsida lantstället.se och instagram, lantstalletsforskolassandby
Välkommen med din ansökan snarast! Eventuella frågor besvaras per mail. [email protected] Visa mindre

Kock/Diektkock till ISS i Lund

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Food Services serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende och personalmåltider. Behoven, smakerna och miljöerna är olika men alla förenas i kraven på kvalitet.

Om rollen

Tjänsten som Kock/dietkock innebär att du under ledning av restaurangchef deltar i den dagliga produktionen där du tillsammans med dina kollegor producerar goda och näringsriktiga måltider till våra gäster.

Du ansvarar för att produktionen utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen. Du ansvarar även för menyplanering av våra måltider tillsammans med kökschefen.

Din profil

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du är antagligen utbildad kock, eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. God kunskap om specialkost är ett krav, liksom att du har körkort. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga. I rollen är det också viktigt att vara ekonomiskt sinnad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

• Utbildning och erfarenhet som kock, gärna från sjukhuskök

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med inledande 6 månaders provanställning.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser fram emot din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta Perwaneh Yasimi, telefonnummer 0734–365287. Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Kock i Lund

Ansök    Apr 28    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplane... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll

Vi har också en Gästmatsal där vi serverar 3-rätters meny och enstaka event.

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst 5 års yrkesvana
• Datakunskaper 

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens ,respekt åt dina meddarbetare
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare anställning Mån-Fre 6,30-15,00 Vissa tillfälle event och kvällstid

Har du frågor kontakta Souschef [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-06-15
Ansökan kan endast göras via vår hemsida Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Handledare till Lunds Fontänhus Köksenhet

Ansök    Apr 22    Lunds Fontänhus    Kock, storhushåll
Beskrivning av verksamheten Lunds Fontänhus vänder sig till människor som har eller har haft erfarenheter av psykisk ohälsa/kontakt med psykiatrin. Verksamheten är en psykosocial, studie- och arbetsinriktad rehabilitering, tillika social klubb, mitt i centrala Lund som dagligen tar emot 85-100 personer. Lunds Fontänhus är en del av den religiöst- och politiskt obundna, internationella klubbhusrörelsen som finns i över 300 länder, och grundar sig på gemensa... Visa mer
Beskrivning av verksamheten
Lunds Fontänhus vänder sig till människor som har eller har haft erfarenheter av psykisk ohälsa/kontakt med psykiatrin. Verksamheten är en psykosocial, studie- och arbetsinriktad rehabilitering, tillika social klubb, mitt i centrala Lund som dagligen tar emot 85-100 personer. Lunds Fontänhus är en del av den religiöst- och politiskt obundna, internationella klubbhusrörelsen som finns i över 300 länder, och grundar sig på gemensamma riktlinjer som understryker medlemmars rättigheter. Verksamhetens mål är att dagligen, tillsammans med målgruppen, skapa en plattform där individen kan växa, stärka sitt sociala nätverk, få en meningsfull vardag och höjd livskvalitet. Fontänhusens filosofiska synsätt utgår från ett helhetsperspektiv som bygger på delaktighet och medbestämmande och ett deltagande i sammanhang som täcker in hela livssituationen. Fontänhusen arbetar aktivt för att påverka negativa attityder kring psykisk ohälsa, såväl i samhället i stort som bland de människor som drabbats. Fokus läggs på det friska och på förväntningar att alla kan bidra. Ingen vård eller behandling sker i Fontänhusen men arbetsmodellen bidrar för över 75% till återhämtning, förbättrat mående och större benägenhet att söka och behålla arbete och studier. Lunds Fontänhus har flera olika enheter och projekt där medlemmar kan skapa en meningsfull och arbetsinriktad dag tillsammans med andra. Handledare och medlemmar driver Fontänhuset med alla dess aspekter gemensamt och arbetar och bestämmer tillsammans. Handledarens uppdrag är att engagera, entusiasmera och stå för kontinuiteten i arbetsdagen.

Verksamheten har även, utöver den arbetsinriktade dagen, omfattande program med social verksamhet och friskvård samt enheter som ger riktat stöd till den som vill återgå till eller upprätthålla studier och arbete.

Nu söker vi en ny handledare till Lunds Fontänhus köks och café- enhet.


Arbetsuppgifter
Lunds Fontänhus köksenhet tar nu klivet in i ett fantastiskt nybyggt storkök. Här är du med och lägger upp strukturen kring en arbetsinriktad dag för ett trettiotal medlemmar, med daglig frukostbuffé, lunch med veganskt och ordinarie alternativ, bakgrupper, prepp-grupper m.m. Restaurangens gäster är husets alla medlemmar och personal. Vi söker dig som vill vara med och strukturera och sätta formerna för våra nya restaurang och den pågående utvecklingen inom kök-, café och restaurangområdet. Du handleder och stöttar medlemmar att tillsammans med dig genomföra allt det dagliga arbete som köket kräver, med alltifrån skapande av menyer till matlagning, inköp, förarbete och efterarbete. Fokuset i arbetet är processen, där de individer som du arbetar med i köket är verksamhetens huvudpersoner. Att skapa och upprätthålla en pedagogisk struktur, fånga upp och kanalisera medlemmars initiativ och skapa ett varmt och tillåtande arbetskollektiv där individens inneboende kapacitet och självkänsla växer är fokus. Att kunna hantera människor som kommer med olika dagsform och som kan vara i behov av stöd och ett lyssnande öra, hör till vardagen. Som handledare är du både köks-pedagog, inspiratör och kollega, du stöttar medlemmar att så självständigt som möjligt kunna genomföra dagens arbetsuppgifter. Du lär känna och utvecklar goda relationer till de individer du arbetar med och kan anpassa och matcha arbetsuppgift och stöd efter person. I dina arbetsuppgifter ingår också kontinuerlig reach-out (stöd till den som inte kommer), stöd att ta emot och introducera nya i verksamheten, arbete med gemensamt socialt program, medlemsstöd m.m. Som ansvarig i köket håller du dig ajour med rådande hygienkrav och ansvarar för kökets egenkontroll.
Arbetslivserfarenhet och kompetens
Vi ser gärna att du har en utbildning och erfarenhet inom köksområdet, är utbildad kock och har arbetslivserfarenhet inom restaurang eller storkök. Du behöver även ha erfarenhet av att arbeta inom det sociala fältet. Det är en fördel om du har en beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning eller erfarenhet, såsom lärare, socialpedagog, yrkesvägledare, beteendevetare, socionom eller liknande.
Du:
- Är pedagogisk och tycker om att arbeta i team.
- Är social och inkluderande.
- Är kreativ och gillar att utveckla ny verksamhet.
- Har koll på branschen - kan laga mat och sköta ett kök!

Om lön
Fast lön
Om anställningsvillkor
75-100%, 8 månader, med trolig möjlighet till förlängning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till MR Dubbeleken Revingehed

Ansök    Apr 12    NR drift AB    Kock, storhushåll
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörs... Visa mer
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vår restaurang är belägen i militärområde Revingehed utanför Södra Sandby, Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När Försvarsmakten övar, kan det vara upp till 600 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar.Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock för en tillsvidareanställning på heltid. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 2022-05-31. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF Visa mindre

Kock till Nyvångsköket i Dalby (Vikariat)

Ansök    Mar 28    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår servicestab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Om oss

Måltidsservices verksamhet omfattar tillagning av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg.

Vi strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor. Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet, hållbarhet och dialog med våra samarbetsparter. 

 
Arbetsuppgifter

Måltidsservice behöver nu tillfälligt stärka teamet på Nyvångskolans kök i Dalby med en kock som vill vara med och skapa samt utveckla skolmaten i Lunds kommun. På Nyvångsköket kommer du tillaga och servera måltider till cirka 800 matgäster dagligen tillsammans med dina kollegor. 

Som kock inom Måltidsservice är du delaktig i alla förekommande sysslor i köket såsom tillaga och servera måltider samt städa och diska. De förekommer även en del administrativa arbetsuppgifter i vårt kostdatasystem samt arbete med vårt egenkontrollprogram. I tjänsten ingår även att tillaga specialkost. Vi söker dig som

Vi söker dig som har en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller en kockutbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Du har gått en egenkontrollsutbildning och har arbetat som kock i minst fem år i kreativa miljöer. Du ska även ha minst ett års erfarenhet av att tillaga specialkost. Har du gått en specialkostutbildning samt har erfarenhet av att arbeta med kostdatasystem ser vi det som meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av servicebranschen och att ge god service till gäster och kunder.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel i ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga samt är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har även intresse av att hjälpa andra, tar initiativ och delar med dig av dina kunskaper samt hålla dig uppdaterad i branschfrågor. 

Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Tjänsten är ett vikariat fram till 2022-12-31.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till MR Dubbeleken Revingehed

Ansök    Apr 14    NR drift AB    Kock, storhushåll
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörs... Visa mer
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vår restaurang är belägen i militärområde Revingehed utanför Södra Sandby, Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När Försvarsmakten övar, kan det vara upp till 600 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar.Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock för en tillsvidareanställning på heltid. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 2022-05-31. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF Visa mindre

Kock

Restaurang 41 är en lunchrestaurang belägen på St Lars i Lund. Vi söker nu en kock med erfarenhet av storkök. Arbetstiden är vardagar mellan 8-13. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och serviceinriktad. Arbetet innebär att förbereda och tillaga dagens lunch. Att vara en pigg och glad medarbetare som alltid sätter gästen och arbetet i fokus ser vi som en självklarhet. Visa mer
Restaurang 41 är en lunchrestaurang belägen på St Lars i Lund. Vi söker nu en kock med erfarenhet av storkök. Arbetstiden är vardagar mellan 8-13. Vi söker dig som är flexibel, arbetsvillig och serviceinriktad. Arbetet innebär att förbereda och tillaga dagens lunch.
Att vara en pigg och glad medarbetare som alltid sätter gästen och arbetet i fokus ser vi som en självklarhet. Visa mindre

Kock i Lund

Ansök    Mar 9    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplane... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll

Vi har också en Gästmatsal där vi serverar 3-rätters meny och enstaka event.

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst 5 års yrkesvana
• Datakunskaper 

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens ,respekt åt dina meddarbetare
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare anställning Mån-Fre 6,30-15,00 Vissa tillfälle event och kvällstid

Har du frågor kontakta Souschef [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-04-09
Ansökan kan endast göras via vår hemsida Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Kock till Svea Cater

Ansök    Mar 15    NR drift AB    Kock, storhushåll
I vårt kök i Lund på Svea Cater, gör vi en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt. Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kock till vårt kök där du kommer att arbeta i vårt varma kök med både vanlig kost och specialkost. Du har:... Visa mer
I vårt kök i Lund på Svea Cater, gör vi en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kock till vårt kök där du kommer att arbeta i vårt varma kök med både vanlig kost och specialkost.

Du har:

- 3-årig gymnasial restaurangutbildning eller liknande
- Tidigare erfarenhet av arbete i storkök och lunchservering
- Intresse för mat och dryck
- Goda kunskaper i svenska
- B-körkort


Det är meriterande om du har:

- Intresse, kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Restaurangen är kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och 14001.
- Kreativ i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ .
- Erfarenhet från menyplanering och beställning


Svea Cater är en del av Nordrest, Sveriges hungrigaste restaurangkoncern. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Anställning: Fast tjänst, provanställning tillämpas

Omfattning: Heltid, skoldagar dagtid måndag-fredag

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Senaste ansökningsdag datum

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 28/3 -22 Visa mindre

Kock till ISS i Lund

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Food Services serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende och personalmåltider. Behoven, smakerna och miljöerna är olika men alla förenas i kraven på kvalitet.

Om rollen

Tjänsten som Kock/dietkock innebär att du under ledning av restaurangchef deltar i den dagliga produktionen där du tillsammans med dina kollegor producerar goda och näringsriktiga måltider till våra gäster.

Du ansvarar för att produktionen utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen. Du ansvarar även för menyplanering av våra måltider tillsammans med kökschefen.

Din profil

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du är antagligen utbildad kock, eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. God kunskap om specialkost är ett krav, liksom att du har körkort. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga. I rollen är det också viktigt att vara ekonomiskt sinnad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

• Utbildning och erfarenhet som kock, gärna från sjukhuskök

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med inledande 6 månaders provanställning.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser fram emot din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta Perwaneh Yasimi, telefonnummer 0734–365287. Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Kock

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar oc... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att söka ett annorlunda men fantastisk kockjobb!
Måltiderna vi serverar är alltid lagade från grunden och vi lägger stor vikt vid bra råvaror. Vi söker inte bara goda matlagare utan även sociala, ärliga och ansvarsfulla personer.
Under helgerna kommer du att arbeta självständigt med att laga, ca 80 port, såväl kall som varm mat. Laga mat till diverse special-koster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning.

Deltid 75 %. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var annan helg.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet krävs.
Du ska kunna arbeta självständigt
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Dokumenterad kockutbildning är meriterande.
Ev. anställning inleds med 3-4 dagars introduktion Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök är ett krav. Arbetet under helg innebär ensamarbete varför förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är väldigt viktig.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Deltid 75 % med goda möjligheter till mertidsarbete.
SiS ungdomshem Råby är en rökfri institution.
Vid ev. anställning kommer utdrag ur misstanke- belastningsregistret göras Visa mindre

Kock/kokerska till Solbjers förskola

Ansök    Mar 4    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss

Solbjers förskola är en nybyggd förskola i Lunds nya stadsdel Brunnshög som öppnades december 2019.

Förskolan är byggd för fem hemvister som under året ökat i barnantal, förskolan har plats för totalt ca 90 barn. 

Förskolans pedagogiska lärmiljöer består av en hemvister, 2 ateljéer, ett kreativt torg som också fungerar som matsal. På Torget intar barn och personal samtliga måltider, köket är tillagningskök.

Då vi är en relativt nystartad förskola är vi under uppbyggnad och befinner oss i olika utvecklingsprocesser där du som ny har möjlighet att vara med och påverka. Är du intresserad av att vara med och bygga "vår" förskola tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan.

 

Arbetsuppgifter
Som kock på Solbjers förskola bidrar du till att väcka barnens intresse för smaker och råvaror och skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till positiva och sunda värderingar kring mat, miljö och hälsa.

Förutom att laga god och näringsrik mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning. Du följer Lunds kommuns policy om hållbar utveckling och ekologisk mat, vilket också speglas i måltidernas innehåll. Din matsedelsplaneringen görs efter
Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.


Vi söker dig som

Har en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller en kockutbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med måltidspedagogik i förskolekök och vana av att arbeta med specialkost och egenkontroll. Du har även erfarenhet av att beställa och planera inköp till kök.

Som kock/kokerska har du daglig kontakt med förskolans barn och personal och det är därför viktigt att du har ett intresse för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du kreativ, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt god datorvana för att hantera beställningar i våra system.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Kock med specialkostkunskaper

Ansök    Feb 15    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår servicestab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Om oss
Måltidsservices verksamhet omfattar tillagning av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg.

Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor. Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.

Arbetsuppgifter
Måltidsservice söker nu två kockar till Vikingaköket som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, stolthet, arbetsglädje och attraktiva måltider med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är Måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för alla matgäster.

Vi behöver nu förstärka våra team med två kockar med specialkostkunskaper som kommer vara med och planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen. Så mycket mat som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning är en viktig del av arbetet. Vikingaköket lagar dagligen cirka 1200 portioner huvudkomponenter och 200 kompletta portioner till äldreomsorgen och har cirka 550 ätande elever i skolrestaurangen.

Tillsammans med dina 12 arbetskamrater deltar du även aktivt i utveckling av utbud och planering av verksamheten för nöjda matgäster. Arbetet innefattar också att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket såsom servera, städa och diska. Det är en självklarhet med ett bra bemötande och att du bidrar till att skapa en bra måltidsupplevelse för våra gäster.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller en kockutbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Du har gått en egenkontrollsutbildning och har flerårig erfarenhet som kock i kreativa miljöer. Du ska även ha erfarenhet av att tillaga specialkost. Har du gått en specialkostutbildning samt har erfarenhet av att arbeta med kostdatasystem ser vi det som meriterande.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel i ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga samt är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har även intresse av att hjälpa andra, dela med dig av dina kunskaper samt hålla dig uppdaterad inom ditt fackområde. Du ska kunna kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Vi söker efter en kock med erfarenhet i storkök. Vi söker en ambitiös och motiverad kock inom storkök som vill vara med utveckla Sveriges bästa färdigmåltider. Du kommer tillsammans med Produktionsansvarig & kolleger arbeta i ett toppmodernt nybyggt kök med den senaste teknologin. Vårt team är det viktigaste i företaget och vi lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen. Den vi söker vill vi gärna besitter stor kunskap i matlagning från grunden, har s... Visa mer
Vi söker efter en kock med erfarenhet i storkök.
Vi söker en ambitiös och motiverad kock inom storkök som vill vara med utveckla Sveriges bästa färdigmåltider.
Du kommer tillsammans med Produktionsansvarig & kolleger arbeta i ett toppmodernt nybyggt kök med den senaste teknologin. Vårt team är det viktigaste i företaget och vi lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen.
Den vi söker vill vi gärna besitter stor kunskap i matlagning från grunden, har stor kreativitet & nytänkande. Vi har tidvis högt tempo så att kunna hantera stress är et måste.
Det är även viktigt att du är noggrann och metodisk.
Vår mat lagas helt utan tillsatser, konserveringsmedel.
Då vårt mål är att växa oss ut i hela Sverige väldigt fort så kommer det finnas stora möjligheter till nya utmaningar och personlig utveckling om så önskas. Visa mindre

Kock inom specialkost med utökat ansvar

Ansök    Feb 15    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår servicestab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Om oss
Måltidsservices verksamhet omfattar tillagning av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg.

Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor. Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.

Arbetsuppgifter
Måltidsservice söker nu en kock med specialkostkunskaper som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, stolthet, arbetsglädje och attraktiva måltider med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är Måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för alla matgäster.

Vi behöver nu förstärka vårt team på Vikingaköket med en kock som kommer vara med och planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen men också vara den som tillsammans med samordnaren driver och utformar en ny verksamhet inom äldreomsorgsproduktionen. Så mycket mat som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning är en viktig del av arbetet.

Tillsammans med dina arbetskamrater deltar du även aktivt i utveckling av utbud och planering av verksamheten för nöjda matgäster. Arbetet innefattar också att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket såsom servera, städa och diska. Det är en självklarhet med ett bra bemötande och att du bidrar till att skapa en bra måltidsupplevelse för våra gäster.

 

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller en kockutbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Du har gått en egenkontrollsutbildning och har flerårig erfarenhet som kock i kreativa miljöer. Du har god vana av att administrera och strukturera projekt i en måltidsverksamhet, se flöden och behov i verksamheten, ha ett helhetsperspektiv över alla delar i produktion samt är van att ha ansvarsområden. Utöver det ska du ha goda kunskaper i arbete med kostdatasystem. Du ska även ha erfarenhet av att tillaga specialkost samt gått en utbildning inom området.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel i ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga samt är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har även intresse av att hjälpa andra, dela med dig av dina kunskaper samt hålla dig uppdaterad inom ditt fackområde. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till ISS i Lund

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Food Services serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende och personalmåltider. Behoven, smakerna och miljöerna är olika men alla förenas i kraven på kvalitet.

Om rollen

Tjänsten som Kock/dietkock innebär att du under ledning av restaurangchef deltar i den dagliga produktionen där du tillsammans med dina kollegor producerar goda och näringsriktiga måltider till våra gäster.

Du ansvarar för att produktionen utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen. Du ansvarar även för menyplanering av våra måltider tillsammans med kökschefen.

Din profil

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du är antagligen utbildad kock, eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. God kunskap om specialkost är ett krav, liksom att du har körkort. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga. I rollen är det också viktigt att vara ekonomiskt sinnad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

• Utbildning och erfarenhet som kock, gärna från sjukhuskök
• B-körkort

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med inledande 6 månaders provanställning.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser fram emot din ansökan, dock senast 27/01. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta Perwaneh Yasimi, telefonnummer 0734–365287. Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Visa mindre

Kock

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning. SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psy... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning.

SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att söka ett annorlunda men fantastisk kockjobb!
Måltiderna vi serverar är alltid lagade från grunden och vi
lägger stor vikt vid bra råvaror. Vi söker inte bara goda matlagare utan även sociala, ärliga och ansvarsfulla personer.
Under helgerna kommer du att arbeta självständigt med att laga, ca 80 port, såväl kall som varm mat. Laga mat till diverse special-koster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning.
Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var annan helg.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet krävs.
Du ska kunna arbeta självständigt
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Dokumenterad kockutbildning är meriterande.
Ev. anställning inleds med 3-4 dagars introduktion
Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök är ett krav. Arbetet under helg innebär ensamarbete varför förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är väldigt viktig.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Deltid 50% med goda möjligheter till mertidsarbete.
SiS ungdomshem Råby är en rökfri institution.
Vid ev. anställning kommer utdrag ur misstanke- belastningsregistret göras. Visa mindre

Kock till Restaurang MR Dubbeleken Södra Sandby

Ansök    Jan 21    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Dubbeleken Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad koc... Visa mer
Kock till Restaurang MR Dubbeleken

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Dubbeleken

Vår restaurang är belägen i militärområde Revingehed utanför Södra Sandby, Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När Försvarsmakten övar, kan det vara upp till 600 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Sushi Kock på Sushi Yama

Ansök    Dec 13    Happyr AB    Kock, storhushåll
Sushi Yama rekryterar: Sushi Kock Vi är Sushi Yama. Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utva... Visa mer
Sushi Yama rekryterar: Sushi Kock


Vi är Sushi Yama.
Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!
Sushi Yama söker sushikockar till sin växande verksamhet
Nordens största sushikedja söker nu kockar där möjligheterna att växa och utvecklas är stora.

Sushi Yama har idag ett 60-tal restauranger utspridda i över hela Sverige och en hög expansionstakt väntas de närmaste åren.

Vi vill att du vara en del av Sushi Yamas resa!

Du erbjuds
- Kollektivavtal.
- En trygg och stabil arbetsplats.
- Möjlighet att utvecklas.
- En attraktiv arbetsgivare med stark varumärke.
- Konkurrenskraftig lön.
- Kostförmån i form av det vi älskar allra mest - SUSHI!

Dina egenskaper
- Erfarenhet som sushikock eller är van vid att hantera fisk.
- Är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt.
- Sätter högt värde på hygien och mat säkerhet.
- Vill vara en del av ett team och den fortsatta utvecklingen av Sushi Yama

Låter detta intressant? Skicka din ansökan redan idag.
[email protected] Visa mindre

Sushi Chef på Sushi Yama

Ansök    Dec 13    Happyr AB    Kock, storhushåll
Sushi Yama rekryterar: Sushi Chef Vi är Sushi Yama. Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utva... Visa mer
Sushi Yama rekryterar: Sushi Chef


Vi är Sushi Yama.
Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!
Sushi Yama is looking for more sushi chefs as the business expands.

The largest sushi chain in the Nordics is looking for more chefs and offering great opportunities for career growth.
Sushi Yama currently has 60+ restaurants throughout Sweden and will be opening many more in the next few years.

We want you to be a part of the Sushi Yama journey!

We can offer you
- A collective agreement.
- A safe and stable work environment.
- The opportunity to grow within the company.
- An attractive employer with a strong brand.
- A competitive salary.
- A food benefit in the form of what we love most - SUSHI!


Your characteristics
- Minimum 1 year of experience either as a sushi chef or working with fish produce.
- English proficiency (not mandatory).
- Accurate and efficient in your way of working.
- Greatly value hygiene and food safety.
- Want to be part of a team and the continued development of Sushi Yama.

Does this sound interesting? Send your application today!
[email protected] Visa mindre

???? ?????? på Sushi Yama

Ansök    Dec 13    Happyr AB    Kock, storhushåll
Sushi Yama rekryterar: ???? ?????? Vi är Sushi Yama. Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utv... Visa mer
Sushi Yama rekryterar: ???? ??????


Vi är Sushi Yama.
Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!
Sushi Yama ??????? ????? ???????? ????????? ????????? ????????????? ???? ?????? ???? ?????.

????????? ??????? ??? ???? ??????? ?????? ?????? ???????????? ???? ?????? ???? ?? ????????? ??????? ???? ?????? ???? ?????! ???????? "???? ????" ??????? ????? ???? ??? ????? ?????? ????????? 60 ??????? ????? ??????????? ?????? ???? ?? ???????? ???? ????? ????????????? ?????.

?? Sushi Yama ??????? ?????? ??? ????? ?????? ????? ????? ???

??? ???????? ????? ???????.

-?????? ?????
-???????, ?????????? ????? ????
-???????? ????????? ??????
-???????? ????? ????? ??????????? ???? ??????
-??????????? ?????
-?????? ??????? ?????? ???? ????? ???? ????????? ????? ??????? ???????!

??? ?????? ????????? ?????? ???? ?????.

-?? ???? ????????? ????????? ??????????? ????? ??????? ?????? ??????? ??????
-?? ????? ?????? ?????? ?????? ??????? ??????
-?? ????? ?????, ??????? ??????? ??????? ?? ?? ????????? ?????
-?? ?????? ??? ?????? ????, "???? ????" ??????? ????? ??????? ???????? ????? ???

????? ???? ???? ??????????? ???????? ????? ??? ??????? ???????? ???????????. ?????? ????? ??? ?????.

?????????? ????????? ??????:

?? ???? ????????? ????????? 1 ?????? ??????????? ??? ?? ????? ?????? ???????? ???????? ????? ???

?? ????? ????????? ???? ?????? ??? ???
[email protected] Visa mindre

????-????? på Sushi Yama

Ansök    Dec 13    Happyr AB    Kock, storhushåll
Sushi Yama rekryterar: ????-????? Vi är Sushi Yama. Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utva... Visa mer
Sushi Yama rekryterar: ????-?????


Vi är Sushi Yama.
Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!
Sushi Yama ???? ???????, ???????? ?????????????? ? ????????? ???????!

?????????? ???? ???? ? ??????????? ???? ???????, ???????????? ????????? ???????????? ??? ????? ? ????????! ? ????????? ????? Sushi Yama ????? ????? 60 ?????????? ?? ???? ??????, ? ???????? ??????? ?? ?????????? ? ????????? ????.

?????? ????? ?????? ??????????? Sushi Yama?

??? ?? ??????????:

- ???????????? ???????
- ?????????? ? ?????????? ??????? ?????
- ??????????? ??? ????????????
- ??????????????? ???????????? ? ?????????? ???????
- ??????????????????? ?????????? ?????
- ??????? ???????????? ? ???? ????, ??? ?? ????? ?????? ????? - ????!

??? ?? ????:

- ? ??? ???? ???? ?????? ? ???????? ????-???-?????? ??? ?? ???????? ???????????? ????.
- ?? ????? ? ?????????? ? ????? ??????
- ?? ?????? ?????? ??????? ? ???????????? ??????? ?????????.
- ?? ?????? ????? ?????? ??????? ? ?????? ???? ????? Sushi Yama.

???? ??? ??? ??? ??????? ?????????? - ????????? ?????? ???????! ????? ?????????? ?? ?????????? ??????.
[email protected] Visa mindre

???? på Sushi Yama

Ansök    Dec 13    Happyr AB    Kock, storhushåll
Sushi Yama rekryterar: ???? Vi är Sushi Yama. Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, h... Visa mer
Sushi Yama rekryterar: ????


Vi är Sushi Yama.
Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!
Sushi Yama??????????????????????

????????????????????????????????? ???Sushi Yama????????60????????????????????

????Sushi Yama?????

?????

- ????
- ?????????
- ???????
- ??????????????
- ????????
- ????????????????????

?????

- ?????????????????????
- ???????????
- ????????????
- ????Sushi Yama???????????

??????????? ?????????? ???????

?????

????1?????????????????????
[email protected] Visa mindre

???? på Sushi Yama

Ansök    Dec 13    Happyr AB    Kock, storhushåll
Sushi Yama rekryterar: ???? Vi är Sushi Yama. Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, h... Visa mer
Sushi Yama rekryterar: ????


Vi är Sushi Yama.
Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!
Sushi Yama???????????????????

?????????????????????????????????????Sushi Yama????????60???????????????????

????Sushi Yama????????

????????

—????
—?????????
—???????
—??????????????
—?????????
—????????????????——???

????????

—????????????????????
—????????????
—????????????
—?????????????Sushi Yama?????

??????????????????????????????

?????

???1????????????????????????????
[email protected] Visa mindre

Kock Tetra Pak Lund

Ansök    Dec 3    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplane... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll

Vi har också en Gästmatsal där vi serverar 3-rätters meny och enstaka event.

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst 5 års yrkesvana
• Datakunskaper 

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens ,respekt åt dina meddarbetare
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare anställning Mån-Fre 6,30-15,00 Vissa tillfälle event och kvällstid

Har du frågor kontakta Souschef [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-01-15
Ansökan kan endast göras via vår hemsida Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

EXTRAKOCKAR SÖKES

EXTRA KOCKAR ELITE HOTEL IDEON LUND Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för m... Visa mer
EXTRA KOCKAR ELITE HOTEL IDEON LUND

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi en erfaren och energigivande kock till vår verksamhet.

Beskrivning av tjänsten

Du är utbildad kock och har minst tre års erfarenhet av en liknande befattning inom hotell och restaurang. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat och dryck. Du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står ständigt i vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: enligt överenskommelse

- Omfattning: enligt överenskommelse

- Start: snarast

- Lön: enligt överenskommelse

- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan

- För frågor om tjänsten kontakta: Christian Hatesaul [email protected] Visa mindre

???? på Sushi Yama

Ansök    Dec 13    Happyr AB    Kock, storhushåll
Sushi Yama rekryterar: ???? Vi är Sushi Yama. Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, h... Visa mer
Sushi Yama rekryterar: ????


Vi är Sushi Yama.
Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Här har vi serverat sushi på vårt eget, nordiska sätt sedan 2008. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet i varje moment och använder endast noggrant utvalda, hållbara råvaror. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute.

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha en riktigt smarrig sushi runt hörnet. Oavsett om du är göteborgare, gotlänning, boråsare eller bodensare så tar vi sushins härliga smakvärld till dig. I mötet mellan Yama och det lokala uppstår något nytt och spännande och vi är inte nöjda förrän en Flying Salmon eller en Crispy California aldrig är längre bort än ett kvarter (eller ett knapptryck). För vi vill att så många som möjligt ska uppleva Love at first bite!
Sushi Yama???????????????????????????????

???????????????????????????????????????Sushi Yama???????????60??????????????????????????????????????

Sushi Yama?????????

????????????

- ????
- ?????????
- ???????
- ??????????????????
- ????????
- ??????????

???????????

- ????????????????????????????
- ???????????
- ??????????????
- Sushi Yama????????????????????

????????????????????????????????????????

???????

???????1??????????????????????????????

–––––

??????????????????
[email protected] Visa mindre

Vik Husmor till Diakonicentralen

Ansök    Okt 20    Lunds Pastorat    Kock, storhushåll
Med Närvarande – Bedjande – Försonande som ledord tar Svenska kyrkan i Lund nya steg inför framtidens utmaningar. Svenska kyrkan i Lund är ett pastorat med 7 församlingar, 1 domkyrka, 14 kyrkor, 3 kapell, och 2 förskolor, begravningsverksamhet och ett kansli. Dessutom har vi Sjukhuskyrka, Familjerådgivning och Diakonicentral. Här finns drygt 200 anställda och en mängd ideella medarbetare, varav drygt 130 förtroendevalda. Kyrkorådet har det övergripande ans... Visa mer
Med Närvarande – Bedjande – Försonande som ledord tar Svenska kyrkan i Lund nya steg
inför framtidens utmaningar. Svenska kyrkan i Lund är ett pastorat med 7 församlingar, 1
domkyrka, 14 kyrkor, 3 kapell, och 2 förskolor, begravningsverksamhet och ett kansli.
Dessutom har vi Sjukhuskyrka, Familjerådgivning och Diakonicentral. Här finns drygt 200
anställda och en mängd ideella medarbetare, varav drygt 130 förtroendevalda.
Kyrkorådet har det övergripande ansvaret och all verksamhet leds av domprosten. I varje
församling finns församlingsråd och församlingsherde. Vi är en kyrka med gudstjänsten i
centrum och vi finns i livets alla skeden; vid dop, konfirmation, vigsel och begravning.Vi söker en Husmor till Diakonicentralen för ett vikariat på 6 månader

Om oss:

Diakonicentralens verksamhet är öppen dagtid måndag till fredag och vänder sig framför allt till den som lever med missbruksproblematik, psykisk ohälsa och/eller ekonomisk-och social utsatthet. 

Vårt café erbjuder förutom gratis fika även frukost och lunch till självkostnadspris. I våra lokaler finns tillgång till dusch och ett klädombyte 

Caféet på Diakonicentralen är hjärtat, pulsen i vår verksamhet. Vi tar dagligen emot ca 40 gäster som är viktiga för oss, och vi vill att de ska vara det även för dig. 

På Diakonicentralen arbetar vi aktivt på att vara en välkomnande gemenskap där maten är en förenande beståndsdel. Målet är att de som kommer till oss ska känna sig sedda och bekräftade. Som husmor har man en viktig funktion i att representera denna hållning gentemot dem man möter i sitt arbete. 

Vi arbetar målmedvetet med hållbarhet, både i frågan om ekologisk hållbarhet och stöd till etisk hållbar produktion.

Om tjänsten:

Caféet är utrustat med ett vanligt hushållskök. 

Arbetslaget består av 8 personer och då det är ett litet arbetslag är det är viktigt både att kunna samarbeta och arbeta självständigt

I tjänsten ingår planering av all all servering, matlagning i samarbete med köksasistenten samt inköp och budget. 

Tjänsten är på 100% och i detta ingår ca 30% administration.  

Om dig:

För att lyckas i den här rollen vill vi att du har förmåga att möta människor från olika sammanhang, är trygg i dig själv, har lätt för att samarbeta, planera och prioritera vad som ska göras

Du är innovativ, självgående och har ett genuint intresse för matlagning, bakning och receptskapande.

Du har flera års erfarenhet av matlagning där smak och kvalitet varit i fokus och kan använda dig av dina erfarenheter även om resurserna är begränsade

Du är kreativ och initiativtagande och kan utveckla både nya och befintliga recept

Din drivkraft utgörs av ett stort engagemang för att ge bästa möjliga service till verksamheten 

Du är lyhörd för behoven och stimuleras av att utöva service och stöd med hög kvalitet  

Du har adekvat utbildning inom restaurang och storhushåll, alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig

Du delar våra värderingar och har en förankring i Svenska kyrkan

 

Övrigt:

Intervjuer för denna tjänst kommer att hållas i vecka 46 (15/11 - 19/11)

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka

I denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

Kock till Restaurang MR Dubbeleken Södra Sandby

Ansök    Okt 18    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Dubbeleken i Södra Sandby Anställningsform : Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker v... Visa mer
Kock till Restaurang MR Dubbeleken i Södra Sandby

Anställningsform : Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är dagtid, där det även ingår helger. För att vara aktuell för denna tjänst är körkort ett krav!

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Dubbeleken

Vår restaurang är belägen i militärområde Revingehed utanför Södra Sandby, Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När Försvarsmakten övar, kan det vara upp till 600 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Eatery Lund söker kockar

Ansök    Okt 25    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har åtta etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista N... Visa mer
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har åtta etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista Nod, Kista Gate, Sickla, van der Nootska Palatset, Grand Central, Gärdet och Kungsholmen.

Eatery Lund ligger i fastigheten Cube på Ideon Science Park i närheten av den nya stadsdelen Brunnshög. Här erbjuder vi en härlig miljö för frukost, lunch och fika samt catering. Vår lunchmeny består av variationsrik mat med influenser från hela världen.

Vi står inför en spännande resa och söker nu två Kockar som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential på Eatery i Lund!

Om dig
Vi söker två kockar som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.

Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock kommer du att arbeta nära köksmästaren. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för produktionen av mat för utleverans till ett antal mindre gymnasieskolor. Du arbetar ihop med teamet när det gäller både produktionen av Eaterys lunchrätter och de rätter som skickas ut till skolorna. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket kundkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. För oss är det viktigt att du har både ett gott sinne för ordning och reda och att du tar ansvar hela vägen för att maten som går till gäster och kunder håller högsta kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna storköksdrift. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd dagtid till en start men på sikt kan man även få arbeta även helger och kvällstid.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta platschef Andreas Holmqvist 0725 18 77 20, eller kontakta Johan Roquet, HR-ansvarig på 073-867 45 48.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Eatery Lund söker kockar

Ansök    Okt 11    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har åtta etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista N... Visa mer
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har åtta etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista Nod, Kista Gate, Sickla, van der Nootska Palatset, Grand Central, Gärdet och Kungsholmen.

Eatery Lund ligger i fastigheten Cube på Ideon Science Park i närheten av den nya stadsdelen Brunnshög. Här erbjuder vi en härlig miljö för frukost, lunch och fika samt catering. Vår lunchmeny består av variationsrik mat med influenser från hela världen.

Vi står inför en spännande resa och söker nu två Kockar som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential på Eatery i Lund!

Om dig
Vi söker två kockar som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.

Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock kommer du att arbeta nära köksmästaren. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för produktionen av mat för utleverans till ett antal mindre gymnasieskolor. Du arbetar ihop med teamet när det gäller både produktionen av Eaterys lunchrätter och de rätter som skickas ut till skolorna. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket kundkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. För oss är det viktigt att du har både ett gott sinne för ordning och reda och att du tar ansvar hela vägen för att maten som går till gäster och kunder håller högsta kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna storköksdrift. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd dagtid till en start men på sikt kan man även få arbeta även helger och kvällstid.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta platschef Andreas Holmqvist 0725 18 77 20, eller kontakta Johan Roquet, HR-ansvarig på 073-867 45 48.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock/ Dietkock till ISS Lund

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Om rollen

Nu söker vi en engagerad och erfaren kock till vårt kök på Psykiatriska kliniken i Lund. På denna klinik levererar vi patientmat 2 gånger per dag alla dagar om året samt har en restaurang som är öppen för alla på vardagar.

Tjänsten som dietkock innebär att du under ledning av restaurangchef eller restaurangansvarig deltar i den dagliga produktionen där du tillsammans med dina kollegor producerar goda och näringsriktiga måltider till våra gäster.

Du ansvarar för att det produktionen utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen. Du ansvarar även för menyplanering av våra måltider.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du är antagligen utbildad kock, eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. God kunskap om specialkost är ett krav, liksom att du har körkort. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga. I rollen är det också viktigt att vara ekonomiskt sinnad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister som ett obligatorisk moment för personerna som går vidare i rekryteringsprocessen.

Frågor och ansökan

Om du har frågor är du välkommen att mejla ansvarig för rekryteringen [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Vi vill gärna ha den snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Visa mindre

Kock till förskola

Kock sökes till Montessoriförskolan Tellus i Lund Tellus Montessoriförskola är en liten hemtrevlig förskola som drivs av ett föräldrakooperativ sedan många år. Förskolan har cirka 31 barn fördelat på 2 hemvister. Månen med 11 barn, 1-3 år och 3 pedagoger samt Solen med 20 barn, 3-5 år och 4 pedagoger. Kock och lokalvårdare är också en del av oss. Stor vikt läggs på att alla ska trivas hos oss – barn, föräldrar, personal. Arbetsuppgifter Vi söker en engag... Visa mer
Kock sökes till Montessoriförskolan Tellus i Lund

Tellus Montessoriförskola är en liten hemtrevlig förskola som drivs av ett föräldrakooperativ sedan många år. Förskolan har cirka 31 barn fördelat på 2 hemvister. Månen med 11 barn, 1-3 år och 3 pedagoger samt Solen med 20 barn, 3-5 år och 4 pedagoger. Kock och lokalvårdare är också en del av oss. Stor vikt läggs på att alla ska trivas hos oss – barn, föräldrar, personal.
Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad kock till oss. Vi söker Dig som brinner för att laga mat till våra allra yngsta medborgare, som ser sig själv som en nyckelperson och viktig inspiratör och drivkraft i arbetet med att utveckla en hållbar förskola. Du har ett stort engagemang och hjärta för att arbeta kreativt. Du tycker om att möta människor med olika bakgrunder och erfarenheter. Du har en tro på förskolan som en viktig arena för utveckling och lärande. Som kock hos oss är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen och Ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Du kommer att laga lunch och mellanmål till barn och pedagoger Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat och laga viss specialkost, ansvarar du för menyplanering, beställningar, egenkontroll, följa givna budgetramar och viss städning.
Kvalifikationer
Du bör ha några års erfarenhet av matlagning i restaurang och/eller storkök och behöver ha kunskaper om näringslära, specialkost och viss egenkontroll. Meriterande är om du har haft ett arbete med liknande förutsättningar. Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Erfarenhet krävs
Skicka in Din ansökan omgående, då intervjuer sker löpande.

Övrigt
Tjänsten är på ca 80-85%, arbetstiderna är cirka 8:00-15:30. Du deltar på förskolans Apt en dag/månad. Provanställning tillämpas.
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och barnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på polisen.se.
Tjänsten kommer att tillsättas vid årsskiftet med utrymme för en bra övergång med nuvarande kock som går i pension.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tellus öppet tider är 7:30-17:00
Tellus är stängt under ca 5 dagar under julen och 3 veckor i Jul/Aug. Terminen startar med 3 dagar kick off, studiedagar förekommer också löpande.
Du är hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan via e-post till [email protected]. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 076-2660614. Visa mindre

Kock till förskolan Väderleken

Ansök    Jun 21    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss
För oss på Väderlekens förskola är det viktigt att vi arbetar tillsammans, har ett salutogent perspektiv och att vår undervisning är lekfull och kreativ med barnets livsvärld i centrum.

Vårt kök är betydelsefullt för oss och vi söker en kock som är intresserad av måltidspedagogik och att samarbeta med avdelningarna för att ge barnen olika sinnliga upplevelser kopplat till kost.

Väderlekens förskola har 3 avdelningar och ligger naturskönt i mångkulturella Klostergården. Vi bedriver gärna undervisning utomhus och har en fantastisk gård med varierade lärmiljöer - och en grill! Förskolan byggdes på 80-talet och ska nästa vår bli renoverad, så även köket.Arbetsuppgifter
Inom ramen för kökets budget, Lunds kommuns kostpolicy och Livsmedelverkets rekommendationer för barn är din uppgift att servera näringsriktiga och goda måltider till våra barn.

Du planerar måltiderna, beställer råvarorna enligt avtal och hanterar även diskning och städning av köket.

Egenkontrollen för köket är ditt ansvarsområde och du utför den med noggrannhet.

Du samarbetar gärna med avdelningarna när du planerar menyn.

Du planerar för hur du kan vara kreativ i att bjuda in barnen till delaktighet och nyfikenhet på vad det innebär att tänka "från jord till bord" och med hållbarhet i fokus .

Köksuppgifterna motsvarar ca 87,5% av tjänsten vilket innebär att några timmar i veckan av din tjänst kommer att ligga i den pedagogiska verksamheten med barnen.

Vi söker dig som
Är utbildad kock och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll.

Har förmåga att kombinera näringsrika och tilltalande måltider med att hålla ramar och budget.

Är självgående, flexibel, lojal och serviceinriktad.

Vill arbeta i förskolan med måltidspedagogik för att i samarbete med avdelningarna ge barnen en sund och glädjerik inställning till mat.

Det är meriterande att kunna visa på extra kunskaper inom vegetarisk kost samt ett intresse för att laga mat ute.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

Kock till Rapphönans förskola Lund centrum

Ansök    Jun 18    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss
Vår nuvarande stjärnkock Annica gick i pension i våras och vi söker därför vår nästa stjärnkock som kan axla arvet och föra det vidare.

Rapphönans förskola ligger i västra Lund nära centralstationen och är en förskola med gott rykte där vi är stolta över vårt pedagogiska arbete och goda samarbete. Förskolan består av 5 avdelningar med sammanlagt 88 barn och ca 20 anställda där köket lagar all mat under dagen. 

Arbetsuppgifter
Du har huvudansvar för planering, beställning och beredning av frukost, lunch och mellanmål, samt disk och mottagning av varor. Du följer livsmedelsverkets rekommendationer och har ett viktigt ansvar kring specialkost samt kunskap att skapa variation inom detta ansvarsområde. Genom din inneboende noggrannhet ansvarar du för att hålla kostnader mot budget och vill gärna vara bättre än budgeten Med samma noggrannhet ansvarar du också för egenkontrollen i köket. I dina uppgifter ligger också att kunna ta feedback eftersom det sporrar dig i din utveckling som kock.

Vi söker dig som
Du ska ha en relevant kockutbildning och vi ser gärna att du också har någon form av  pedagogutbildning, såsom förskollärarutbildning, barnskötarutbildning eller måltidspedagogutbildning. 

Du har arbetat som ansvarig kock i några eller många år mot storkök och gärna mot förskola eller grundskola. Du har varit ansvarig för egenkontrollen i någon av dina tidigare anställningar. Du har även varit ansvarig kring måltidsplaneringar, beräkningar och beställningar. Datorvana på arbetet är ett måstekrav.

Genom ditt intresse för måltidspedagogik har du en vana och intresse av att bygga broar mellan din matlagning och de du serverar. Du är dessutom en fena på att arbeta efter lagd budget och har näsa för god ekonomi. Att du har bra kunskaper kring matproduktion, hållbar utveckling och ekologisk mat ser vi som en självklarhet. För att kunna möta våra krav och passa in i rollen är det viktigt att som person är självgående har god samarbetsförmåga, är affärsmässig och strukturerad samt tydligt visar att du är mål och resultatorienterad. 

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

KOCK

KOCK ELITE HOTEL IDEON LUND Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum. Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10... Visa mer
KOCK ELITE HOTEL IDEON LUND

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi en erfaren och energigivande kock till vår verksamhet.

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi en kreativ och ambitiös kock som kan leverera kvalitet med vårt köksteam. Vi erbjuder ett varierande arbete då köket är hjärtat för Paolo’s restaurang samt vår stora festvånings- och konferensverksamhet. En spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som kock får stora möjligheter att vidareutvecklas.

Du är utbildad kock och har minst tre års erfarenhet av en liknande befattning inom hotell och restaurang. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat och dryck. Du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står ständigt i vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: dagar, kvällar och helger
- Omfattning: 100% visstidsanställning
- Start: 1 september tom 22 december
- Lön: enligt överenskommelse
- För frågor om tjänsten kontakta: Christian Hatesaul [email protected]
- Sista ansökningsdag: Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande. Visa mindre

Kock graviditetsvikariat

Vår ordinarie kock skall snart gå på gravledighet, så därför söker vi nu en ny medarbetare. Du behövs hos oss från och med vecka 32 och vikariatet är på minst ett år och med goda chanser till förlänging. Vår Montessoriförskola finns i centrala Lund och drivs som ett personalkooperativ bestående av 5 pedagoger och 26 barn. Vi är ett arbetslag som arbetar för barnens bästa och som värderar positivitet, kommunikation och samarbete högt. Maten och måltiderna ä... Visa mer
Vår ordinarie kock skall snart gå på gravledighet, så därför söker vi nu en ny medarbetare. Du behövs hos oss från och med vecka 32 och vikariatet är på minst ett år och med goda chanser till förlänging. Vår Montessoriförskola finns i centrala Lund och drivs som ett personalkooperativ bestående av 5 pedagoger och 26 barn. Vi är ett arbetslag som arbetar för barnens bästa och som värderar positivitet, kommunikation och samarbete högt. Maten och måltiderna är en del av verksamheten och som förskolans hjärta lagar Du som kock mat till barn och personal. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och lagar det mesta från grunden. Vår matpolicy består av en varierad och näringsrik kost. Förskolan serverar två mål om dagen; lunch och mellanmål.
Tjänsten är på 27,5h/v mellan 9-15. Kunskap och förmåga att laga specialkost, samt diska, städa och dokumentera den egenkontroll som krävs är ett krav.
Du är hjärtligt välkommen med din ansökan där Du beskriver din syn på mat för förskolebarn, dina erfarenheter av att laga mat samt hur du kan bidra med din personlighet i vårt arbetslag.
Ett stort plus är om du kan skicka med i din ansökan hur en veckomeny för lunch och mellanmål kan se ut.
Vi intervjuar löpande. Visa mindre

Kock till SiS LVM-hem Lunden i Lund

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar Si... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

Enheten i Lund tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa.

Enheten i Höör tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk och fysisk ohälsa.

ARBETSUPPGIFTER
SiS LVM-hem Lunden söker en kock till våra avdelningar i Lund. Som kock har du ett nära samarbete med köksföreståndaren på Lunden. Dina arbetsuppgifter är förutom tillagning bl a planering, förberedelse, städning, disk, beställningar, egenkontroll, faktureringsunderlag mm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en positiv och självständig medarbetare som förutom att laga god och näringsriktig mat har ett medmänskligt engagemang och intresse för missbruksbehandling. Du förväntas vara serviceinriktad, stresstålig och ansvarstagande och ge alla ett gott bemötande i enlighet med SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet.
Du har dokumenterad restaurang- och storhushållsutbildning eller motsvarande, kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP, specialkost och datorvana.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet från arbete inom sluten vård.

Vi begär utdrag ur polismyndighetens misstanke- och belastningsregister.

Körkort är önskvärt.

Vi tillämpar provanställning.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

VEGAN KOCK GUJARATI ITALIENSK KÖK

GOVINDAS VEGETARISKA HAR FUNNITS I LUND I 25 ÅR OCH SERVERAR VEGETARISK MAT INSPIRERAD I DE GUJARATI OCH ITALIENSKA KÖK. NU SÖKER VI EN ERFAREN KOCK SOM KAN HJÄLPA OSS MED DAGENS RÄTT. ARBETSTIDER 6-13. I OCH MED ATT LUNCHSERVERING OCH DAGLIG KONTAKT MED LUNCHGÄSTER INGÅR I TJÄNSTEN KRÄVS DET BRA KUNSKAPER I SVENSKA SPRÅKET. VIKTIGT FÖR ATT FÖRSTÅ T EX ALLERGIER OCH VARUDEKLARATIONER. GOVINDAS HAR DAGLIGEN C:A 250 LUNCHGÄSTER. I VÅR RESTAURANG HAR VI EN HO... Visa mer
GOVINDAS VEGETARISKA HAR FUNNITS I LUND I 25 ÅR OCH SERVERAR VEGETARISK MAT INSPIRERAD I DE GUJARATI OCH ITALIENSKA KÖK. NU SÖKER VI EN ERFAREN KOCK SOM KAN HJÄLPA OSS MED DAGENS RÄTT. ARBETSTIDER 6-13.
I OCH MED ATT LUNCHSERVERING OCH DAGLIG KONTAKT MED LUNCHGÄSTER INGÅR I TJÄNSTEN KRÄVS DET BRA KUNSKAPER I SVENSKA SPRÅKET. VIKTIGT FÖR ATT FÖRSTÅ T EX ALLERGIER OCH VARUDEKLARATIONER.
GOVINDAS HAR DAGLIGEN C:A 250 LUNCHGÄSTER. I VÅR RESTAURANG HAR VI EN HORISONTELL STRUKTUR DÄR ALLA HJÄLPS ÅT MED ALLTING, DVS ATT DU SKA VARA BEREDD PÅ ATT FÖRUTOM MATLAGNING ATT OCKSÅ DISKA, STÄDA, MM Visa mindre

Kock

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar Si... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att söka ett annorlunda men fantastisk kockjobb!
Måltiderna vi serverar är alltid lagade från grunden och vi
lägger stor vikt vid bra råvaror. Vi söker inte bara goda matlagare utan även sociala, ärliga och ansvarsfulla personer.
Under helgerna kommer du att arbeta självständigt med att laga, ca 80 port, såväl kall som varm mat. Laga mat till diverse special-koster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning.


KVALIFIKATIONER
Erfarenhet krävs.
Du ska kunna arbeta självständigt
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet,
samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Dokumenterad kockutbildning är meriterande.
Ev. anställning inleds med 3-4 dagars introduktion
Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök är ett krav. Arbetet under helg innebär ensamarbete varför förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är väldigt viktig.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
SiS ungdomshem Råby är en rökfri institution.
Vid ev. anställning kommer utdrag ur misstanke- belastningsregistret göras. Visa mindre

Kock Mandelblommans förskola

Ansök    Feb 18    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss
Mandelblommans förskola är en är belägen i södra delen av Dalby.

Förskolan startade 2015 i nybyggda lokaler och har plats för 7 avdelningar med ca 122 barn och 22 pedagoger. Vi erbjuder barnen lunchbuffé och de äldre barnen äter i två omgångar i en ”matsal”.

Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider och det blir du som tillsammans med en kollega planerar matsedeln. Vi vill sträva efter att servera vällagad, ekologisk och näringsrik mat, gärna med utgångspunkt från säsongens utbud. Mandelblomman har en egen matblogg.

 

Arbetsuppgifter
Inom ramen för Lunds kommuns kostpolicy och förutbestämd budget tillaga och bereda maten som serveras på förskolan Mandelblomman. Utifrån det har du sedan fria händer att skapa god, näringsriktig och spännande mat till våra barn. All mat lagas från grunden.

Du ansvarar för att planera och beställa lunch tillsammans med din kollega samt serverar frukost och mellanmål.

I tjänsten ingår också disk och städ av köket i samarbete med kollegan.

Kockens ansvar är också att beställa livsmedel via digitalt verktyg samt egenkontrollansvar för köket.

Du kommer att ingå i ett team med de andra förskolekockarna i Dalby. I detta teamet får man möjlighet till möte med sina kollegor för att planera sina verksamheter och gemensamma mål. Vi samarbetar kring gemensamma utvecklingsdagar och lov.

Vi söker dig som
Är utbildad kock och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik. Vi ser även att du har erfarenhet av att beställa och planera inköp till kök.

Som person är du självgående och flexibel. Du har en medvetenhet för kvalitet och ekonomi. Du är en stabil person och har lätt för att samarbeta med andra.

Till intervjun vill vi veta vad du har för tankar och idéer kring hur du gör matsituationen till en del av förskolans pedagogiska uppdrag och hur du kan skapa en nyfikenhet och ett intresse kring maten bland förskolans barn.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 
För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

Kock till Arkens förskola Lund centrum

Ansök    Apr 15    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss

Vår nuvarande stjärnkock Anders går i pension till sommaren och vi söker därför vår nästa stjärnkock som kan axla arvet och föra det vidare.

Arkens förskola ligger i centrala Lund och är en förskola med gott rykte där vi är stolta över vårt pedagogiska arbete och goda samarbete. Förskolan består av 8 avdelningar med sammanlagt 112 barn och ca 30 anställda där köket lagar all mat under dagen. Till din hjälp har du två måltidsbiträden som båda arbetar deltid i köket.

Arbetsuppgifter
Du har huvudansvar för planering, beställning och beredning av  frukost, lunch och mellanmål. Du följer livsmedelsverkets rekommendationer och har ett viktigt ansvar kring specialkost samt kunskap att skapa variation inom detta ansvarsområde.  Genom din inneboende noggrannhet ansvarar du för att hålla kostnader mot budget och vill gärna vara bättre än budgeten Med samma noggrannhet ansvarar du också för egenkontrollen i köket. I dina uppgifter ligger också att kunna ta feedback eftersom det sporrar dig i din utveckling som kock.

Vi söker dig som
Du ska ha en relevant kockutbildning och vi ser gärna att du också har någon form av pedagogutbildning, såsom förskollärarutbildning, barnskötarutbildning eller måltidspedagogutbildning.
Du har arbetat som ansvarig kock i några eller många år mot storkök och gärna mot förskola eller grundskola. Du har varit ansvarig för egenkontrollen i någon av dina tidigare anställningar. Du har även varit ansvarig kring måltidsplaneringar, beräkningar och beställningar. Datorvana på arbetet är ett måstekrav.
Genom ditt intresse för måltidspedagogik har du en vana och intresse av att bygga broar mellan din matlagning och de du serverar.
Du är dessutom en fena på att arbeta efter lagd budget och har näsa för god ekonomi. Att du har bra kunskaper kring matproduktion, hållbar utveckling och ekologisk mat ser vi som en självklarhet. 

För att kunna möta våra krav och passa in i rollen är det viktigt att som person är självgående
har god samarbetsförmåga, är affärsmässig och strukturerad samt tydligt visar att du är mål och resultatorienterad.För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

Kock

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att söka ett annorlunda men fantastisk kockjobb!
Måltiderna vi serverar är alltid lagade från grunden och vi
lägger stor vikt vid bra råvaror. Vi söker inte bara goda matlagare utan även sociala, ärliga och ansvarsfulla personer.
Under helgerna kommer du att arbeta självständigt med att laga, ca 80 port, såväl kall som varm mat. Laga mat till diverse specialkoster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning.


KVALIFIKATIONER
Du ska kunna arbeta självständigt
Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök är ett krav.
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet,
samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Dokumenterad kockutbildning är meriterande.
Ev. anställning inleds med 4-5 dagars introduktion
Arbetet under helg innebär ensamarbete varför förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är väldigt viktig.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
SiS Ungdomshem Råby är en rökfri arbetsplats Visa mindre

Måltidsservice söker en kock för specialkost

Ansök    Dec 11    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentr... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.Om oss
Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun.

Riktigt god mat, service, stolthet, arbetsglädje och attraktiva måltider med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för skolrestaurangens matgäster.Arbetsuppgifter
Vi söker en kock med specialkostkompetens till Nyvångsköket i Dalby där vi lagar ca 850 portioner. Som kock kommer du planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen. De förekommer även arbetsuppgifter som innebär servering, städ och disk. Vi strävar efter att så mycket som möjligt laga mat från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet.

Tillsammans med dina kollegor deltar du även aktivt i utveckling av skolrestaurangens utbud och planering av verksamheten för nöjda gäster. Det är en självklarhet med ett bra bemötande och att du bidrar till att skapa en bra måltidsupplevelse för våra gäster i skolrestaurangen.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller kockutbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du har gått en egenkontrollutbildning och har minst 3 års erfarenhet av arbete som kock i kreativa miljöer. Du har även minst 2 års erfarenhet av att arbeta med specialkost då detta är en stor del av arbetet. Har du gått en specialkostutbildning samt har erfarenhet av att arbeta i ett kostdatasystem och Office-paketet ser vi det som meriterande.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel i ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har även intresse av att hjälpa andra, dela med dig av dina kunskaper samt hålla dig uppdaterad inom ditt fackområde. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift då du dagligen kommer möta gäster i skolrestaurangen och skriftligt dokumentera som en del av den dagliga planeringen.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till MR Dubeleken i Södra Sandby, Compass Group FS

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group FS som kock! Hitta din passion för mat Vi söker en kock till försvarsrestaurangen MR Dubbeleken. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyskrivning, ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Som kock på MR Dubbeleken kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens ... Visa mer
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group FS som kock!

Hitta din passion för mat
Vi söker en kock till försvarsrestaurangen MR Dubbeleken. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyskrivning, ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Som kock på MR Dubbeleken kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är dagtid, där det även ingår helger. För att vara aktuell för denna tjänst är körkort ett krav!

Varför ska du välja Compass Group FS?
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på www.compass-group.se

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från storkök. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att botanisera med smaker och hittar din inspiration från världens olika kök som du sedan förverkligar i vår restaurang. För att trivas hos oss tycker du om att använda din fantasi och kreativitet för att baka, skapa upplevelser och utveckla vår verksamhet. Du tycker att det är positivt med förändring och gillar att arbeta under högt tempo tillsammans med andra. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska..

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar samt svenskt medborgarskap är ett krav.

Om restaurang MR. Dubbeleken
Vår restaurang är belägen i militärområde Revingehed utanför Södra Sandby, Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När Försvarsmakten övar, kan det vara upp till 600 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
Vid frågor, vänligen kontakta Georgios Dourvas på [email protected] eller köksmästare, Johan Ekström på 0704 332 050. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-02-28. Visa mindre

Frukostkock - extra vid behov

Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett 4-stjärningt hotell i Lund. Hotellet ingår i kedjan Nordic Choice Hotels. Vi söker en serviceminded och samarbetsinriktad person som frukostkock, även servering och disk förekommer. Arbetstiden kommer att vara 05:00 - 12:00. Du måste kunna svenska och engelska i tal. Då vi är ett rökfritt hotell ser vi gärna att du inte röker. Skriftlig ansökan med CV. Visa mer
Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett 4-stjärningt hotell i Lund. Hotellet ingår i kedjan Nordic Choice Hotels.
Vi söker en serviceminded och samarbetsinriktad person som frukostkock, även servering och disk förekommer. Arbetstiden kommer att vara 05:00 - 12:00.
Du måste kunna svenska och engelska i tal.
Då vi är ett rökfritt hotell ser vi gärna att du inte röker.
Skriftlig ansökan med CV. Visa mindre

Söker efter en erfaren Oriental kock

Restaurang Hjulet Mat & Vin ligger på Östra Mårtensgatan sedan sju år. Trots Coronan har vi lyckats behålla och utöka vår växande stampublik i Lunds centrum. Vi är ofta fullbokade och tvingas tacka nej till gäster som vill uppleva Hjulets hemtrevliga och vänliga atmosfär med den goda maten, vinerna och våra uppskattade drinkar. Vi behöver förstärka vår verksamhet med ny stjärna. Vi letar efter en Oriental Kock med hög arbetsmoral. Kontakta just nu om du ... Visa mer
Restaurang Hjulet Mat & Vin ligger på Östra Mårtensgatan sedan sju år. Trots Coronan har vi lyckats behålla och utöka vår växande stampublik i Lunds centrum. Vi är ofta fullbokade och tvingas tacka nej till gäster som vill uppleva Hjulets hemtrevliga och vänliga atmosfär med den goda maten, vinerna och våra uppskattade drinkar. Vi behöver förstärka vår verksamhet med ny stjärna.


Vi letar efter en Oriental Kock med hög arbetsmoral. Kontakta just nu om du är redo att ta på sig nya utmaningar och ansvar och lyfta upp restaurangen med din Orientalisk konst och färdigheter. Dessutom måste du vara en utmärkt kock som är specialiserad på Orientalisk mat.


För att kvalificera dig till urvalet bör du ha följande minimikrav: -


-Färdigheter och kunskaper i Orientalisk Kost mist 3 år kock erfarenhet. Dessutom måste du också vara arbetsorienterad och resursstark
- Kunna arbeta bra med kollegor
-Visa ledarskap och vara motiverande och inspirerande för personalen
- Fokuserad på hög nivå av hygien och hälsa och säkerhet i köket och förråd.
Ditt arbete inkluderar också förnyelse och utveckling av menyn och de sedvanliga förkommande arbetsuppgifterna.


Så du är alla eller de flesta av ovanstående. Ja, då är du den person som vårt företag är angelägen om att rekrytera! Du kommer att belönas med en attraktiv lön enligt det svenska kollektivavtalet. Din arbetstid kommer att vara 40 timmar per vecka, dvs. 100%. Tillsvidare anställning.
Skicka oss ditt CV med så mycket information om dig själv som möjligt så återkommer vi till dig! Bifoga också en fullständig profil av dig själv inklusive referenser. För frågor angående denna tjänst kontakta E-post: [email protected]


Vi kommer att ta löpande intervjuer och utse lämplig kandidat så snart som möjligt. Visa mindre

Kock

Vi söker efter en kock med erfarenhet i storkök. Vi söker en ambitiös och motiverad kock inom storkök som vill vara med utveckla Sveriges bästa färdigmåltider. Du kommer tillsammans med Produktionsansvarig & kolleger arbeta i ett toppmodernt nybyggt kök med den senaste teknologin och helt nya inventarier. Vårt team är det viktigaste i företaget och vi lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen. Den vi söker vill vi gärna besitter stor kunskap i mat... Visa mer
Vi söker efter en kock med erfarenhet i storkök.


Vi söker en ambitiös och motiverad kock inom storkök som vill vara med utveckla Sveriges bästa färdigmåltider.
Du kommer tillsammans med Produktionsansvarig & kolleger arbeta i ett toppmodernt nybyggt kök med den senaste teknologin och helt nya inventarier. Vårt team är det viktigaste i företaget och vi lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen.
Den vi söker vill vi gärna besitter stor kunskap i matlagning från grunden, har stor kreativitet & nytänkande.
Det är även viktigt att du är noggrann och metodisk.
Vår mat kommer lagas helt utan tillsatser.


Då vårt mål är att växa oss ut i hela Sverige väldigt fort så kommer det finnas stora möjligheter till nya utmaningar och personlig utveckling om så önskas. Visa mindre

Kock, 50 %

Ansök    Apr 22    Lunds kommun    Kock, storhushåll
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss
Förskolan Holken ligger i centrala Lund med närhet till centralstationen, en förskola med 5 avdelningar 95-100 barn och 16 pedagoger.

Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider. Förskolan har utmärkelsen skola för hållbar utveckling vilket innebär att kosten är en stor del i detta arbete. Det innebär att vi vill sträva efter att servera vällagad ekologisk och vegetarisk mat.

Arbetsuppgifter
Inom ramen för Lunds kommuns kostpolicy och förutbestämd budget tillaga och bereda maten som serveras på förskolan Holken. Utifrån det har du sedan fria händer att skapa god, näringsriktig och spännande mat till våra barn. All mat lagas från grunden.

Du ansvarar för att planera och beställa lunch tillsammans med ett ekonomibiträde som serverar frukost och mellanmål. I tjänsten ingår också disk och städ av köket i samarbete med ekonomibiträdet. Kockens ansvar är också att beställa livsmedel via digitalt verktyg samt egenkontrollansvar för köket.

Tjänsten som kock är på 50 %. Varje månad har vi servicemöte med förskolan Kobjer för att lyfta gemensamma frågor.

Vi söker dig som
Är utbildad kock och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik samt erfarenhet av beställning i digitalt verktyg.

Som person är du självgående och flexibel. Du har en medvetenhet för kvalitet och ekonomi. Du är en stabil person och har lätt för att samarbeta med andra.

Till intervjun vill vi veta vad du har för tankar och idéer kring hur du gör matsituationen till en del av förskolans och skolans pedagogiska uppdrag och hur du kan skapa en nyfikenhet och ett intresse kring maten bland förskolans barn. Visa mindre

Kock

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss
Parkstugans förskola är en är belägen i ett naturskönt område i Veberöd och är en förskola med 5 avdelningar med ca 95 barn och 16 pedagoger.

Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider. Parkstugan är en certifierad skola för hållbar utveckling och kosten är en del i det arbetet. Det innebär att vi vill få delvis serverat vegetarisk mat och ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt.

Arbetsuppgifter
Inom ramen för Lunds kommuns kostpolicy och förutbestämd budget tillaga och bereda maten som serveras på Parkstugans förskola. Utifrån det har du sedan fria händer att skapa god, näringsriktig och spännande mat till våra barn. Du ansvarar för samtliga av dagens måltider: frukost, lunch och mellanmål.

I tjänsten ingår också disk och städ av köket. Kockens ansvar är också att beställa livsmedel via digitalt verktyg samt egenkontrollansvar för köket.

Vi söker dig som
Är utbildad kock och vill skapa Sveriges bästa förskolekök och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik samt erfarenhet av beställning i digitalt verktyg.

Som person är du självgående och flexibel. Du har en medvetenhet för kvalitet och ekonomi. Du är en stabil person och har lätt för att samarbeta med den pedagogiska personalen på förskolan. 

Till en eventuell intervju vill vi veta vad du har för planer för att vi ska bli Sveriges bästa förskolekök. Vi vill också veta vad du har för tankar och idéer kring hur du gör matsituationen till en del av förskolans pedagogiska uppdrag och hur du kan skapa en nyfikenhet och ett intresse kring maten bland förskolans barn. Visa mindre

Kock till förskolan Reveljen och Revingeskola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss
Reveljens förskola är en är belägen i ett naturskönt område i Revingeby och är en förskola med 3 avdelningar med ca 40 barn och 7 pedagoger.

Som kock lagar du även maten till Revinge skola som ligger vägg i vägg med förskolan och är en F-3 skola med ca 45 barn och 7 pedagoger.

Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider. Förskolan och skolan är båda certifierade med Grön Flagg och kosten är en del i det arbetet. Det innebär att vi vill sträva efter att serverat ekologisk och vegetarisk mat i så stor utsträckning som möjligt.

Arbetsuppgifter
Inom ramen för Lunds kommuns kostpolicy och förutbestämd budget tillaga och bereda maten som serveras på Reveljens förskola och Revinge skola. Utifrån det har du sedan fria händer att skapa god, näringsriktig och spännande mat till våra barn. All mat lagas från grunden. Du ansvarar för samtliga av dagens måltider: frukost, lunch och mellanmål. Samtliga måltider serveras i två matsalar en för förskolan och en för skolan.

I tjänsten ingår också disk och städ av köket. Kockens ansvar är också att beställa livsmedel via digitalt verktyg samt egenkontrollansvar för köket.

Vi söker dig som
Är utbildad kock och vill skapa Sveriges bästa förskole/skolkök och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik samt erfarenhet av beställning i digitalt verktyg.

Som person är du självgående och flexibel. Du har en medvetenhet för kvalitet och ekonomi. Du är en stabil person och har lätt för att samarbeta med andra.

Till en eventuell intervju vill vi veta vad du har för planer för att vi ska bli Sveriges bästa förskolekök. Till intervjun vill vi också veta vad du har för tankar och idéer kring hur du gör matsituationen till en del av förskolans och skolans pedagogiska uppdrag och hur du kan skapa en nyfikenhet och ett intresse kring maten bland förskolans och skolans barn. Visa mindre

Kock

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare s... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.Om oss

Röda stugan är Lunds kommunens dygnet runt öppna förskola.

Förskolan har tre avdelningar med ca 52 barn dagtid och ungefär 80 inskrivna barn på kvällar, helger och nätter. Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider. Röda stugan är certifierad skola för hållbar utveckling och kosten är en del i det arbetet.

Arbetsuppgifter

Inom ramen för Lunds kommuns kostpolicy och förutbestämd budget tillaga och bereda maten som serveras på Röda stugan. Utifrån det har du sedan fria händer att skapa god, näringsriktig och spännande mat till våra barn. Du ansvarar för samtliga av dagens måltider: frukost, lunch, mellanmål och middag. Även tillagning av helgens mat ingår som sedan kyls ner och värms av pedagogerna på helgen. I tjänsten ingår också disk och städ av köket. Kockens ansvar är också att beställa livsmedel via digitalt verktyg samt egenkontrollansvar för köket.

Vi söker dig som

Är utbildad kock och vill skapa Sveriges bästa förskolekök och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik samt erfarenhet av beställning i digitalt verktyg.

Som person är du självgående och flexibel. Du har en medvetenhet för kvalitet och ekonomi. Du är en stabil person och har lätt för att samarbeta med andra.

Till en eventuell intervju vill vi veta vad du har för planer för att vi ska bli Sveriges bästa förskolekök. Till intervjun vill vi också veta vad du har för tankar och idéer kring hur du gör matsituationen till en del av förskolans pedagogiska uppdrag och hur du kan skapa en nyfikenhet och ett intresse kring maten bland förskolans barn. Visa mindre

Kock till Fazers restaurang Scotland Yard, Lund, Fazer Food Services

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker en driftig och engagerad kock som brinner för att servera den perfekta lunchen! Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyplanering, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Du ansvarar för service, kvalitet och arbetar nära restaurangens gäster. Som kock hos oss kommer du att arbeta kreativt med den moderna lunchen, tillaga alla våra härliga lunchrätter och sallader. Viss bakning förekommer också.Du strävar ständigt efter förbättringar och följer nya trender inom det egna området. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med huvudsaklig arbetstid måndag till fredag, dagtid.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som anställd på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS, 2014 och 2018 vann de VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har relevant utbildning inom branschen och minst 8 års yrkeserfarenhet som kock. Vi ser gärna att du är van av att jobba med stora volymer och att du har tidigare erfarenhet av vegetarisk och klimatsmart matlagning.
Vi söker dig med ett sinne för exponering och dekorationer och som är intresserad av utvecklingen och trender inom området. För att uppnå framgång i rollen som kock har du en uttalad känsla för service och tycker om att röra dig bland gästerna. För att vara lämplig för denna roll har du lätt för att samarbeta med andra och skapa team samt att du tar egna initiativ och brinner för att arbeta efter högt uppsatta mål. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Du har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har grundläggande kunskaper i engelska.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Andreas Holmqvist via mail: [email protected]. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-02-07. Vi tar inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Sommarjobb: Kock till Kasper Sommarkollo för barn och ungdomar med högfu...

Ansök    Jan 29    Nytida    Kock, storhushåll
Har du erfarenhet av att jobba med storkök eller engagerad inom studentnationernas kök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur mycket köttbullar som går åt på 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i lag? Kasper Kollo söker nu nya kökstalanger till våra sommarkollon 2020, på gårdar förlagda i Skåne och i Östergötland. Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med diagnoser som högf... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba med storkök eller engagerad inom studentnationernas kök?

Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering?

Vet du hur mycket köttbullar som går åt på 20 personer?

Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i lag?Kasper Kollo söker nu nya kökstalanger till våra sommarkollon 2020, på gårdar förlagda i Skåne och i Östergötland. Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med diagnoser som högfungerande autism eller aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans att testa på nya aktiviteter och träffa kompisar i en trygg miljö. Dom som jobbar hos oss är oftast studenter på högskola/universitet i 20-35 årsåldern.

Kasper Sommarkollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättningar.

Arbetsuppgifter: Som kock är ditt huvudansvar att förse kolloperiodens deltagare och ledare, sammanlagt ca 20 personer, med näringsrik lunch och middag. Du är också ansvarig för matplanering och inköp till samtliga måltider. Du arbetar ensam i köket, men för att kolloperioden ska förflyta smidigt för alla inblandade krävs ett högt mått av samarbetsvilja. All personal arbetar alltid med våra deltagares bästa i första rum, vilket konkret innebär att du har kunskap om aktuella allergier/matkänsligheter, tar emot förslag på önskemåltider och kan erbjuda alternativa maträtter i de fall det behövs. Till din hjälp har du en matsedel att utgå ifrån framtagen av kökschef inom Nytida. Under perioden (2 veckor) bor du på den kollogård där du arbetar, du delar rum och utrymme med dina kollegor. Dom som jobbar hos oss är oftast studenter på högskola/universitet i 20-35 årsåldern.

Dina kvalifikationer och färdigheter:

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utöver kockerfarenheter vill vi att du har ett stort intresse av människor och kan arbeta flexibelt och alltid med våra deltagares bästa i fokus. Erfarenhet av arbete med personer med autismspektrumtillstånd är önskvärt men inget krav. För våra deltagare är det oftast viktigare att maten är bekant för dem och att den serveras vid utsatt tid än att den är vackert upplagd och smaka spännande. Lösningsfokus och stresstålighet är en förutsättning.

Vi ser gärna att du jobbar två perioder á två veckor. Vi rekryterar löpande under våren.

Som kollokock ingår du i ett team av kolloledare, som leds av en föreståndare. Tillsammans arbetar ni alla med målsättningen att göra allt för att våra deltagare får bästa möjliga sommaren.

Du behöver ha möjlighet att delta under följande utbildningsträffar:

Planeringsträff: Lördag den 23/5 mellan kl.10.00-16.00 samt Introduktionsutbildning: den 8/6 och 9/6 har vi introduktionsutbildning där du träffar din kollogrupp och ert sammarbete börjar. Exakt vilken dag och tid du ska närvara beror på vilken och hur många perioder du ska jobba. Ska du jobba på fler perioder kan du behöva närvara båda dagarna.

Körkort:

Då inhandling av matvaror ingår som arbetsuppgift krävs det att du har B-körkort.

Omfattning:

Tidsbegränsad anställning. Deltid/Heltid.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister:

Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur misstanke- och belastningsregister. Visa mindre

Kock till Kasper Sommarkollo för barn och ungdomar med högfungerande autism

Ansök    Jan 13    Nytida    Kock, storhushåll
Har du erfarenhet av att jobba med storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering? Vet du hur mycket köttbullar som går åt på 20 personer? Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i lag? Kasper Kollo söker nu nya kökstalanger till våra sommarkollon 2020, på gårdar förlagda i Skåne och i Östergötland. Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med diagnoser som högfungerande autism eller aspergers syndrom med... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba med storkök? Är du strukturerad, flexibel och duktig på planering?

Vet du hur mycket köttbullar som går åt på 20 personer?

Har du körkort och kan arbeta självständigt såväl som i lag?Kasper Kollo söker nu nya kökstalanger till våra sommarkollon 2020, på gårdar förlagda i Skåne och i Östergötland. Till Kasper Sommarkollo kommer barn, unga och unga vuxna med diagnoser som högfungerande autism eller aspergers syndrom med målet att få två roliga sommarveckor. Där får de chans att testa på nya aktiviteter och träffa kompisar i en trygg miljö.

Kasper Sommarkollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättningar.

Arbetsuppgifter: Som kock är ditt huvudansvar att förse kolloperiodens deltagare och ledare, sammanlagt ca 20 personer, med näringsrik lunch och middag. Du är också ansvarig för matplanering och inköp till samtliga måltider. Du arbetar ensam i köket, men för att kolloperioden ska förflyta smidigt för alla inblandade krävs ett högt mått av samarbetsvilja. All personal arbetar alltid med våra deltagares bästa i första rum, vilket konkret innebär att du har kunskap om aktuella allergier/matkänsligheter, tar emot förslag på önskemåltider och kan erbjuda alternativa maträtter i de fall det behövs. Till din hjälp har du en matsedel att utgå ifrån framtagen av kökschef inom Nytida. Under perioden (2 veckor) bor du på den kollogård där du arbetar, du delar rum och utrymme med dina kollegor.

Dina kvalifikationer och färdigheter:

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utöver kockerfarenheter vill vi att du har ett stort intresse av människor och kan arbeta flexibelt och alltid med våra deltagares bästa i fokus. Erfarenhet av arbete med personer med autismspektrumtillstånd är önskvärt men inget krav. För våra deltagare är det oftast viktigare att maten är bekant för dem och att den serveras vid utsatt tid än att den är vackert upplagd och smaka spännande. Lösningsfokus och stresstålighet är en förutsättning.

Vi ser gärna att du jobbar två perioder á två veckor. Vi rekryterar löpande under våren.

Som kollokock ingår du i ett team av kolloledare, som leds av en föreståndare. Tillsammans arbetar ni alla med målsättningen att göra allt för att våra deltagare får bästa möjliga sommaren.

Du behöver ha möjlighet att delta under följande utbildningsträffar:

Planeringsträff: Lördag den 23/5 mellan kl.10.00-16.00 samt Introduktionsutbildning: den 8/6 och 9/6 har vi introduktionsutbildning där du träffar din kollogrupp och ert sammarbete börjar. Exakt vilken dag och tid du ska närvara beror på vilken och hur många perioder du ska jobba. Ska du jobba på fler perioder kan du behöva närvara båda dagarna.

Körkort:

Då inhandling av matvaror ingår som arbetsuppgift krävs det att du har B-körkort.

Omfattning:

Tidsbegränsad anställning. Deltid/Heltid.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister:

Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur misstanke- och belastningsregister. Visa mindre

VEGAN KOCK GUJARATI ITALIENSK KÖK

GOVINDAS VEGETARISKA HAR FUNNITS I LUND I 25 ÅR OCH SERVERAR VEGETARISK MAT INSPIRERAD I DE GUJARATI OCH ITALIENSKA KÖK. NU SÖKER VI EN ERFAREN KOCK SOM KAN HJÄLPA OSS MED DAGENS RÄTT. ARBETSTIDER 6-13. I OCH MED ATT LUNCHSERVERING OCH DAGLIG KONTAKT MED LUNCHGÄSTER INGÅR I TJÄNSTEN KRÄVS DET BRA KUNSKAPER I SVENSKA SPRÅKET. VIKTIGT FÖR ATT FÖRSTÅ T EX ALLERGIER OCH VARUDEKLARATIONER. GOVINDAS HAR DAGLIGEN C:A 250 LUNCHGÄSTER. I VÅR RESTAURANG HAR VI E... Visa mer
GOVINDAS VEGETARISKA HAR FUNNITS I LUND I 25 ÅR OCH SERVERAR VEGETARISK MAT INSPIRERAD I DE GUJARATI OCH ITALIENSKA KÖK. NU SÖKER VI EN ERFAREN KOCK SOM KAN HJÄLPA OSS MED DAGENS RÄTT. ARBETSTIDER 6-13.


I OCH MED ATT LUNCHSERVERING OCH DAGLIG KONTAKT MED LUNCHGÄSTER INGÅR I TJÄNSTEN KRÄVS DET BRA KUNSKAPER I SVENSKA SPRÅKET. VIKTIGT FÖR ATT FÖRSTÅ T EX ALLERGIER OCH VARUDEKLARATIONER.


GOVINDAS HAR DAGLIGEN C:A 250 LUNCHGÄSTER. I VÅR RESTAURANG HAR VI EN HORISONTELL STRUKTUR DÄR ALLA HJÄLPS ÅT MED ALLTING, DVS ATT DU SKA VARA BEREDD PÅ ATT FÖRUTOM MATLAGNING ATT OCKSÅ DISKA, STÄDA, MM Visa mindre

Kock till Ängslyckans förskola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare st... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Ängslyckans förskola är en relativt nybyggd förskola med 3 avdelningar med ca 55 härliga, glada barn och 12 pedagoger. Förskolan är belägen i det växande bostadsområdet Råbylund. Förskolan arbetar mycket med utomhuspedagogik och du som kock har möjlighet att vara med och utveckla möjligheterna för barnen att vara ute i ännu större mängd genom nya spännande idéer kring den pedagogiska måltiden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att, utifrån Lunds kostpolicy och förutbestämd budget, planera och tillaga god, näringsrik och spännande mat till förskolans barn och pedagoger.

Du ansvarar för dagens alla måltider; frukost, lunch och mellanmål samt specialkost när det förekommer. I tjänsten ingår också ansvar för beställning av råvaror som gärna ska vara ekologiska, disk och städning samt egenkontroll för kök.

Tjänstens omfattning är på 75 %.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad kock med god kunskap om näringslära, allergier och specialkost samt livsmedelshygien. Erfarenhet från liknade arbete är en förutsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet att planera menyer och inköp samt erfarenhet av arbete med egenkontroll. Har du erfarenhet av raindance ser vi även detta som meriterande.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta både med vuxna och barn. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Visa mindre

Kock till Tetra Pak i Lund

Ansök    Dec 2    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (varmkök) • Egen kontroll Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst fem års yrkesvana • Datakunskaper egna beställnings program Personliga egenskaper: • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engage... Visa mer
Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (varmkök)
• Egen kontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper egna beställnings program

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare anställning heltid 40 timmar/vecka Dagtid  Måndag-Fredag 6,30-15,00
Har du frågor kontakta Lasse Hiito [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2019-12-31
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markent... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Måltidsservice verksamhet omfattar tillagning och transport av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg både kommunala och privata. Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor.
Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.

ARBETSUPPGIFTER
Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, stolthet, arbetsglädje och attraktiva måltider med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för skolrestaurangens matgäster.


Som kock kommer du att planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen. Så mycket som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning är en viktig del av arbetet. Tillsammans med dina arbetskamrater deltar du aktivt i utveckling av skolrestaurangens utbud och planering av verksamheten för nöjda matgäster. Arbetet innebär också att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket. Det är en självklarhet för dig med ett bra bemötande samt att trivas med våra gäster i skolrestaurangen!


Välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER
Som kock har du treårig hotell- och restaurangutbildning, kockutbildning alternativt utbildning och/eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet som kock i kreativa miljöer.

Vi förutsätter att du har egenkontrolls-utbildning och specialkostutbildning samt datorvana. Har du erfarenhet av arbete med specialkost och kostdatasystem är det meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper som vi lägger stort värde på är kommunikations- och samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet, att du är ordningsam och att du har känsla för riktigt god hållbar mat.

Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. Lunds kommuns policy gällande önskad tjänstgöringsgrad tillämpas.

Tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.


ÖVRIGT
Från 1 januari 2020 publiceras alla våra lediga tjänster på www.varbi.se, istället för www.offentligajobb.se.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock till Stinsens förskola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare st... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Nu söker vi en driven och engagerad kock till Stinsens förskola som brinner för att laga god och näringsriktig mat från grunden.

ARBETSUPPGIFTER
Du som kock på Stinsens förskolan kommer att tillaga mat för 60-80 personer. Du ansvarar för att servera frukost, lunch och mellanmål till barn, och personal. Köket är både modernt, ljust, rymligt och ändamålsenligt.

Du skall planera näringsriktiga menyer och inköp av råvaror, tillhandahålla specialkost samt se till att leva upp till de uppsatta riktlinjer och arbetar för Lunds kommuns mål att servera 100 % ekologisk mat. Du kommer att ha huvudansvaret för egenkontrollen i köket och hålla budget. Du ska tillaga, diska, städa och andra förekommande uppgifter i ett kök och i förskolans verksamhet.

Köket är en central del i skolans och förskolans verksamhet därför är samarbetet med förskolan och skolans personal viktig. Samarbete med de andra köken i Södra Sandby är av störst vikt.

Tjänstens omfattning är flexibel mellan 80-100 % beroende på önskemål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med god kunskap om näringslära, allergier och specialkost.
Vi ser gärna att du har erfarenhet att planera menyer och inköp samt kunskap och erfarenhet av arbete med egenkontroll.

För att trivas i rollen behöver du både kunna arbeta självständigt och i team. Du vill ständigt utvecklas och söker nya kunskaper inom ditt område. Du ser utmaning i att arbeta för 100% ekologisk mat och hållbara måltider. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.

Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad och vara bekväm med att ta egna initiativ. Har du erfarenheter av måltidspedagogik ser vi det som en fördel.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Visa mindre

Kock till Källbyängars förskola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare st... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Källbyängars förskola ligger i St: Lars parken vid Klostergården. Förskolan tillhör utbildningsområde 3. Klostergården är ett bostadsområde av skiftande karaktär med flerfamiljshus, bostadsrätter och fristående villor. En smältdegel av människor från alla världens hörn möts på vår förskola. Runt hörnet från förskolan hittar du det natursköna området kring Höje å och Lunds stadspark.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som har kockutbildning och vill bidra till att våra barn på Källbyängars förskola får en god och näringsriktig kost hos oss. Vi strävar efter en hög andel ekologiskt och följer kommunens gemensamma kostpolicy.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att laga god, varierad och näringsrik mat till våra förskolebarn och till pedagogerna. Det ingår också att laga specialanpassad kost.
Du ska planera matsedlar utifrån livsmedelsverkets rekommendationer med ett ekologiskt, näringsriktigt och varierat innehåll till ca 120 portioner.
Du ska även följa givna budgetramar, sköta egenkontrollen och göra inköp där du följer upphandlade inköpsavtal. I uppdraget ingår även att diska och städa köket,
ansvar för matens smak, näring och säkerhet. Till hjälp har du ett köksbiträde på 75%.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock och som har ett brinnande intresse för matlagning från grunden. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarsfull och ta egna initiativ.

Då du har nära kontakt med förskolans personal har du en god samarbetsförmåga och att ha arbetat på förskola ser vi som en stor fördel.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Visa mindre

Vi behöver dig dagtid!

Vi söker en ny kock till Mormors Bageri AB i Lund på Gastelyckan, där vi serverar frukost och lunch alla dagar utom söndagar. Vi söker dig som vill jobba dagtid och har erfarenhet från både det svenska och orientaliska köket, du är självgående, noggrann och ansvarsfull. Du är även en lojal lagspelare som givetvis är positiv och full av energi. Vi behöver dig med start omgående. Välkommen med din ansökan. Senaste ansökningsdagen är den 13 december. Vi går... Visa mer
Vi söker en ny kock till Mormors Bageri AB i Lund på Gastelyckan, där vi serverar frukost och lunch alla dagar utom söndagar.
Vi söker dig som vill jobba dagtid och har erfarenhet från både det svenska och orientaliska köket, du är självgående, noggrann och ansvarsfull. Du är även en lojal lagspelare som givetvis är positiv och full av energi.
Vi behöver dig med start omgående.


Välkommen med din ansökan. Senaste ansökningsdagen är den 13 december.
Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan slutdatum för ansökan..
Vi tillämpar 6 månader provanställning. Visa mindre

Kock - teamleader

Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett citynära modernt affärshotell i Lund med 195 rum, nybyggd SPA-anläggning, Food Court och konferens. Vi söker en kock som även fungerar som teamleader med ansvar för bemanning, schemaläggning, beställningar etc. Du bör vara serviceinriktad och ansvarskännande med en modern och hälsoinriktad inställning till arbetet. Du kommer att arbeta i team med flera kockar. Heltidstjänst med arbete varanann helg. Frågor besva... Visa mer
Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett citynära modernt affärshotell i Lund med 195 rum, nybyggd SPA-anläggning, Food Court och konferens.
Vi söker en kock som även fungerar som teamleader med ansvar för bemanning, schemaläggning, beställningar etc. Du bör vara serviceinriktad och ansvarskännande med en modern och hälsoinriktad inställning till arbetet. Du kommer att arbeta i team med flera kockar.
Heltidstjänst med arbete varanann helg.
Frågor besvaras av Krister: 0709 14 20 00 Visa mindre

Kock - teamleader

Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett citynära modernt affärshotell i Lund med 195 rum, nybyggd SPA-anläggning, Food Court och konferens.Vi söker en kock som även fungerar som teamleader med ansvar för bemanning, schemaläggning, beställningar etc. Du bör vara serviceinriktad och ansvarskännande med en modern och hälsoinriktad inställning till arbetet. Du kommer att arbeta i team med flera kockar.Heltidstjänst med arbete varanann helg.Frågor besvaras... Visa mer
Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett citynära modernt affärshotell i Lund med 195 rum, nybyggd SPA-anläggning, Food Court och konferens.Vi söker en kock som även fungerar som teamleader med ansvar för bemanning, schemaläggning, beställningar etc. Du bör vara serviceinriktad och ansvarskännande med en modern och hälsoinriktad inställning till arbetet. Du kommer att arbeta i team med flera kockar.Heltidstjänst med arbete varanann helg.Frågor besvaras av Krister: 0709 14 20 00 Visa mindre

Kock på waldorfförskola med vegetarisk matlagning

Strax utanför Lund ligger byn Hardeberga där vår waldorfförskola är belägen. Förskolan bedriver uteslutande waldorfpedagogik inspirerad av Rudolf Steiner vilket även visar sig i maten som är helt vegetarisk samt ekologisk i största möjliga mån.Köket består av en kökschef, en kock samt en mindre allt-i-allo tjänst. Vi söker nu en kock för ett föräldravikariat under 1 års tid.Huvuduppgiften är att laga och servera den vegetariska lunchen till ca 60 barn och ... Visa mer
Strax utanför Lund ligger byn Hardeberga där vår waldorfförskola är belägen. Förskolan bedriver uteslutande waldorfpedagogik inspirerad av Rudolf Steiner vilket även visar sig i maten som är helt vegetarisk samt ekologisk i största möjliga mån.Köket består av en kökschef, en kock samt en mindre allt-i-allo tjänst. Vi söker nu en kock för ett föräldravikariat under 1 års tid.Huvuduppgiften är att laga och servera den vegetariska lunchen till ca 60 barn och ca 15 personal men även servering av frukost samt mellanmål tillkommer. För- och efterarbete som består av disk och städning av lokaler ingår också. I anställningen ligger ansvar att vara behjälplig vid beställningar och se till att gällande regler och rutiner för köket följs.Du har en god förmåga att samarbeta då tjänsten innebär att du jobbar i ett team om tre personer. Du tycker om att möta och samtala med barn, föräldrar och pedagoger. Du behöver vara förändringsbenägen och ta initiativ när så behövs. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.I tjänsten kan det även innebära att du någon dag i veckan får öppna på förskolan, kl 06.30. Det finns dessvärre ingen kollektivtrafik som går hela vägen till förskolan så bil eller cykel är ett måste.Vi söker dig som har utbildning inom kök/restaurang eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. God kunskap om olika matallergier är ett måste då vi har flera barn som behöver specialkost.Tillträde enligt överenskommelse.Lön enligt överenskommelse.Tjänstegrad 80% Visa mindre

Buffékock

Hotel Planetstaden är ett 4-stjärningt affärshotell med 200 rum, SPA, konferens och Food Court.Vi söker en buffékock för arbete med kvällsbuffé/brunch/frukostbuffé. Du bör vara serviceinriktad och ansvarskännande med en modern och hälsoinriktad inställning till arbetet. Du kommer att arbeta i team med flera kockar.Heltidstjänst med arbete varanann helg. Visa mer
Hotel Planetstaden är ett 4-stjärningt affärshotell med 200 rum, SPA, konferens och Food Court.Vi söker en buffékock för arbete med kvällsbuffé/brunch/frukostbuffé. Du bör vara serviceinriktad och ansvarskännande med en modern och hälsoinriktad inställning till arbetet. Du kommer att arbeta i team med flera kockar.Heltidstjänst med arbete varanann helg. Visa mindre

Kockar

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markent... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Måltidsservice verksamhet omfattar tillagning och transport av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg både kommunala och privata. Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor.
Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.
ARBETSUPPGIFTER
Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, stolthet, arbetsglädje och attraktiva måltider med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för skolrestaurangens matgäster.


Som kock kommer du att planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen. Så mycket som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning är en viktig del av arbetet. Tillsammans med dina arbetskamrater deltar du aktivt i utveckling av skolrestaurangens utbud och planering av verksamheten för nöjda matgäster. Arbetet innebär också att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket. Det är en självklarhet för dig med ett bra bemötande samt att trivas med våra gäster i skolrestaurangen!


Verksamheten växer, så möjligheterna till avancemang inom organisationen är stora.

Välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER

Som kock har du treårig hotell- och restaurangutbildning, kockutbildning alternativt utbildning och/eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet som kock i kreativa miljöer.

Vi förutsätter att du har egenkontrolls-utbildning och specialkostutbildning samt datorvana. Har du erfarenhet av arbete med specialkost och kostdatasystem är det meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper som vi lägger stort värde på är kommunikations- och samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet, att du är ordningsam och att du har känsla för riktigt god hållbar mat.

Placering Katedralskolan, Polhemsskolan och Idalaskolan.

Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. Lunds kommuns policy gällande önskad tjänstgöringsgrad tillämpas.

Tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.


ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kock

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Kock till FM uppdrag i Lund
Nu söker vi en erfaren och duktig kock till vårt kök på Psykiatriska kliniken i Lund. Vi levererar patientmat 2 gånger/dag alla dagar på året samt har en restaurang som är öppen vardagar för alla.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av restaurangchef/restaurangansvarig delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har 6 års branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost.. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid med rullande schema där man arbetar 2 av 5 helger, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Har du frågor vänligen kontakta Restaurangchef Perwaneh, [email protected] Visa mindre

Kock , Stormhattens förskola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare st... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

I Stångby, som ligger tre minuters tågresa från Lund C, ligger förskolan Stormhatten. Till våra åtta avdelningar behöver vi nu en kock. Vi är en förskola som tror på att kombinationen att vara ute mycket och röra på sig tillsammans med näringsriktig mat ger en god livskvalitet med friska barn.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har stor arbetsglädje och är redo för nya utmaningar. Hos oss kommer du att laga mat och baka bröd till ca 150 personer.

Vi serverar vegetarisk kost ett par dagar i veckan och strävar efter att ha ett stort inslag av ekologiska och kravmärkta varor. Specialkoster tillreds parallellt med ordinarie kost.

Du kommer att ansvara för planering och inköp inom given budget.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med två ekonomibiträden och ett servicebiträde.
Du ingår i förskolans team runt barnen och ingår i ett arbetslag tillsammans med övrig servicepersonal.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad kock och gärna med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du är väl förtrogen med egenkontrollsarbetet och det är meriterande om du tidigare arbetat i förskolan.

Vi ser gärna att du, förutom kocksysslorna, har ett intresse för barns hälsa och vill utveckla verksamheten i en hälsosam riktning. Därför tror vi att du som söker är kreativ, lyhörd, initiativtagande och nytänkande. Du vill skapa glädje och nyfikenhet kring måltiden samt locka barnen till att utforska maten och våga smaka nya maträtter.

Vidare söker vi dig som är serviceinriktad och samarbetar bra med andra människor. Du tycker om att möta andra människor och har lätt för att skapa kontakter. Du har ett ekonomiskt tänk och medvetenhet när du planerar ditt arbete.

Som person behöver du vara flexibel, noggrann och att kunna arbeta strukturerat samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Visa mindre

Kock dagtid måndag - fredag

Ansök    Jul 15    CUISINE MEDICINE AB    Kock, storhushåll
Kock (Måndag till fredag, dagtid)TjänstenVi söker en duktig kock som kan ersätta vår duktiga medarbetare som fått en annan tjänst i vårt systerföretag. Vi erbjuder till rätt person en heltidstjänst som är en tillsvidareanställning.FöretagetCuisine Medicine AB ingår i Cuisine Gastronomique Holding Sweden AB.Cuisine Medicine AB är ett företag som bedriver lunch-, konferens- och cateringverksamhet i Restaurant & Café Inspira på Medicon Village forskarby i Lun... Visa mer
Kock (Måndag till fredag, dagtid)TjänstenVi söker en duktig kock som kan ersätta vår duktiga medarbetare som fått en annan tjänst i vårt systerföretag. Vi erbjuder till rätt person en heltidstjänst som är en tillsvidareanställning.FöretagetCuisine Medicine AB ingår i Cuisine Gastronomique Holding Sweden AB.Cuisine Medicine AB är ett företag som bedriver lunch-, konferens- och cateringverksamhet i Restaurant & Café Inspira på Medicon Village forskarby i Lund.Dagligen äter mellan 500 och 700 personer lunch hos oss. Parallellt med vår bricklunch erbjuder vi också serverade affärsluncher. Vid beställningar (med relativt oregelbunden intervall) serverar vi middagar samt mingelbufféer mm, på kvällstid.Vi är idag 19p fast anställda i företaget och ser oss som ett expansivt-, och är därför också ett flexibelt och anpassningsbart företag.Flexibilitet är ju alltid ett honnörsord när man talar om service, så, att anpassa oss såväl efter marknadens som varje uppdragsgivares förändringar är för oss avgörande och essentiellt.AffärsidéMat tillagad från grunden och med stor omsorg, som gör skillnad gentemot det gängse utbudet på lunchrestauranger. Ett utbud som erbjuder hälsosam mat byggd på senaste rön från forskningen.Att göra skillnad för hela människan, är vårt företags motto…En stor ”kärleksfaktor” vävs in i vårt dagliga arbete och en vilja att göra sitt yttersta, i positiv bemärkelse. Både gällande matråvaran och gentemot människor. Vi bygger vår verksamhet på att all personal inkluderas i verksamhetens utveckling.Vi tror inte på tur gällande ett bra psykosocialt arbetsklimat på en arbetsplats. Vi tror att man ständigt, aktivt måste arbeta med detta som ledning och integrerat med all personal tillsammans. Att hela tiden optimera den psykosociala arbetsmiljön. Vi tror nämligen också att detta är en förutsättning för en optimal slutprodukt såväl gällande produktion som service. Vår arbetsplats är unik - därför skiljer sig också vår slutprodukt gällande mat och service från andra restaurangers.Vi tror att kundupplevelsen blir hur varje tallriks unika och genomtänkta smaksättning, upplägg och idérikedom som sticker ut gentemot andra restaurangers slutprodukt, och även att service och kundbemötande upplevs bättre än andra restaurangers.HållbarhetVår matfilosofi innebär att vi arbetar för en respektfull hållning till maten och dess miljöaspekter. Råvaran ska i första hand, eller så långt det är möjligt, vara lokalproducerad. Samtidigt ska den vara inspirationskällan till att skapa goda och innovativa anrättningar. Vi eftersträvar att ständigt förbättra vårt arbete ur hållbarhetssynvinkel men har redan idag kommit en bit på vägen. exempelvis är all vår fisk är MSC-certifierad. Vi serverar enbart svenskt fläskkött och i möjligaste mån även oxkött så länge kvalitetsnivån är acceptabel.Att i första hand prioritera lokala producenter på såväl, kött, fågel som grönsaker, ger oss, förutom kortare transporter flera andra fördelar, så som vi ser det. Per automatik får vi ju även en säsongsanpassad matsedel.ArbetstidDin arbetstid är huvudsakligen förlagd till måndag-fredag, dagtid.Då det förekommer att vi har beställningar även på kvällar, kan det komma att ingå i din arbetstid, dock mer sällsynt med helger.ArbetsuppgifterI det dagliga arbetet ingår att bereda olika typer av mat. Varm som kall, på tallrik eller på bufféer, för catering eller på annat sätt. Det vi eftersträvar här är ditt engagemang till genomtänkta, smakfulla upplägg med välsmakande mat.Till din hjälp har du ett gäng duktiga kockar som är de bästa arbetskamrater man kan önska sig att bolla idéer och diskutera nya anrättningar med. Ett riktigt team med bra team spirit i. (Matsedlar och menyer skriver kockarna gemensamt.)Dessutom innebär tjänsten att du är med i vår foodcourt, under lunchen, och ges möjlighet att styra över det upplägg på tallriken som du/ni vill ha. Samtidigt får du då möta våra underbara gäster och på så sätt få möjlighet att ha ett socialt utbyte med gästen, vilket ju kan vara unikt i sig.Lunchservering innebär att våra gäster har mycket begränsat med tid varför ett högt tempo under en intensiv kort period är vad vi måste vara beredda att jobba med, som mål.KvalifikationerVi önskar att Du har några års erfarenhet som kock från restaurangbranschen. Storkök eller finkrog har inte så stor betydelse då ambitionsnivån är det väsentliga för oss. Att du är en initiativrik, självgående, snabb och serviceminded person som älskar att bidra till teamet, (som redan idag har en stark teamanda), är av betydligt större vikt. För att kunna möta våra gäster är det även av stor vikt att du behärskar både god svenska och engelska, i framförallt tal. Behärskar du fler språk ser vi det också som en fördel.Vi ser också att du utan problem kan arbeta självständigt, även om teamet alltid hjälps åt här hos oss.Tillträde2019-09-01 eller efter överenskommelse.Svar…med mail innehållande CV och ett personligt brev där vi får reda på lite mer om vem du är samt när du har möjlighet att börja ditt jobb hos oss.Mer information…får du från Sam på [email protected] eller på 070-8300730. Visa mindre