Lediga jobb som Hantverksyrken i Lund

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

Montör, fönster, dörrar & fasad

Ansök    Maj 22    AGF System AB    Glas- och metallmontör
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd. AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering. För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete. Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter ... Visa mer
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd.
AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering.
För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete.
Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter att vara en trevlig, lösningsorienterad, ansvarstagande partner. Därför är det viktigt för oss att du tycker om att arbeta så.
Internt i teamet så strävar vi alla efter en bra familjär stämning, hög trivsel och lyhörda mot varandra – här ska alla i teamet gilla sitt jobb och arbetsplats.
DIN PROFIL
Du som söker har praktisk kunskap och erfarenhet av byggbranschen, glasbranschen och/eller fasadmontering.
Gymnasialutbildning gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
Några års relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete på byggarbetsplats
B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön. Vi utgår ifrån Malmö regionen, men din arbetsplats kan vara hela södra Skåne. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen till AGF! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Maj 15    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett föret... Visa mer
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors Bageri söker en bagare/konditor; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori och bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Process Engineer

We are now looking for a Process Engineer who will have the role of an assistant to a Technical Product Manager. You will be responsible for technical templates in their Branded Processing units. You will work closely with other functions at the client; Operations, R&D, production, and sales. Communicating with people on all levels comes naturally to you, and you can work both independently and in groups and on different projects. You have a strong drive ... Visa mer
We are now looking for a Process Engineer who will have the role of an assistant to a Technical Product Manager.

You will be responsible for technical templates in their Branded Processing units. You will work closely with other functions at the client; Operations, R&D, production, and sales. Communicating with people on all levels comes naturally to you, and you can work both independently and in groups and on different projects. You have a strong drive for results and work in a structured and organized way.Your daily tasks may include:

- Design, review and implement processing systems

- Develop complete detailed process and instrument drawings;

- Ensure system design complies with customer specifications, company standards, and federal regulations

- Develop, document, and maintain company process engineering standards/guidelines

- Assist with commissioning and system installationMain responsibilities:

- Be the expert in process design in customer orders and in template

- Handle the design specification and dimensioning of process equipment and solutions

- Be involved in product development

- Give technical support to Operations and sales organization

- Technical issue handling and documentation

- Be involved in troubleshooting and meetings at customer sitesRequired skills:

- Between 3 and 8 years of experience within the field.

- Independence and high level of competence

- Excellence in spoken and written English

- University degree/ diploma, preferably in chemical/mechanical engineering and/or food technologyPreferred skills:

- Technical experience, preferably related to the food processes

- Project management skills

- AutoCAD

- SAP

- MS OfficeBe advised that the end client has requested that a drug test needs to be performed before assignment starts. Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Lund

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Lund är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, som arbetar med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och har totalentreprenad på ortopedteknisk service i Skåne. Vår huvudsakliga uppdragsgivare är Skånes Universitetssjukhus och vi är idag ca 30 anställda på vårt Ortopedtekniska center i Lund med tillhörande satellitmottagning på Orupssjukhuset i Höör.
Din framtida utmaning
Som ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att öka dina patienters livskvalitet genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är den samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom barn-/vuxenhabilitering, ortopedi, neurorehabilitering, reumatologi, diabetesteam och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion och upplärning kommer att anpassas utifrån nuvarande kunskaper och tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som är nyfiken, flexibel och socialt kompetent. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer, är van att ta ansvar och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror att du har en bakgrund som podiater, fysio- eller fotterapeut alternativt besitter annan relevant medicinsk kompetens. Tidigare erfarenhet av arbete med skor/inlägg och/eller inom det ortopedtekniska området är meriterande.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected] så snart som möjligt, dock senast 21 maj 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Zara Jäger på mejladressen ovan. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Project Assistant/Internship

Ansök    Apr 19    Ik Eos    Samhällsvägledare
Internship at Eos Cares Lund – a social sustainability program Eos Cares is looking for part of full-time interns for our social sustainability program and its activities. Start date: September 2023, for a 3-month or 6-month period. Eos Cares is a social sustainability program within the basketball club IK Eos in Lund. Eos Cares offers the population of Lund a range of social activities, free of charge. The program also collaborates with the Municipalit... Visa mer
Internship at Eos Cares Lund – a social sustainability program
Eos Cares is looking for part of full-time interns for our social sustainability program and its activities. Start date: September 2023, for a 3-month or 6-month period.


Eos Cares is a social sustainability program within the basketball club IK Eos in Lund. Eos Cares offers the population of Lund a range of social activities, free of charge. The program also collaborates with the Municipality, and with other organizations and associations, in order to create a higher degree of social inclusion for all societal groups in the local community. Last year more than 2500 participants visited the activities of Eos Cares.
Currently Eos Cares activities are organised within these following programs:
Eos Social Hub: The English-speaking unit of EOS Cares, offering social activities for networking and personal development, free and open for everyone in Lund. Within the Social Hub we run e.g. our Language Cafés, Local Discoveries, Cook & Bake Alongs, as well as several other types of acitivities and events.Prisma: A Swedish-speaking program run together with Lund Municipality, with the aim of helping with the integration of refugees. Prisma has developed into a large-scale self-organization for help for self-help among new arrivals in Lund.We are now looking for new interns, who want to learn from and contribute to the work of our organization. Here are some examples of tasks, duties and responsibilities that an intern may be responsible for as a team member:
Language Cafés: Helping with the set up of sessions, leading conversations or supporting volunteer conversation leaders, recruiting new participants and volunteers, market the activitesSeminars, workshops and events: organizing seminars and other event-formats about various topics relevant for social inclusion, professional networking and personal developmentInvolvement in regular social activities like "Cook & Bake along“, "Local Discoveries“, "Book Clubs“, "Upcycling and Handcraft workshops“, "Bicycle school“ and more.Marketing, communication and graphic design : Involvement in the marketing and communications efforts of our organization to broaden outreach and the number of visitors.External relations: Collaboration with other relevant organisations and stakeholders in the regionLanguage Accelerator: Small-group sessions in Swedish or English for employees and visitors as high quality conversational training.Note: If you speak any of the languages that are common among refugees (Arabic, Persian/Dari, Turkish, Ukrainian, Tigrinya, Somali etc), a lot more opportunities open up to participate in various support activities.
Who are you?
We are looking for you who is doing a bachelor`s or master`s degree in Social and Behavioural Sciences, Cultural Sciences, Development Studies, Humanities, Political Sciences, Languages or Communication. We expect you to have
Passion for the topics that we focus on, such as social sustainability, diversity and inclusion, international migration & ethnic relationsAbility to work independently and as part of a team, to take own initiatives and to handle challenges in a constructive and positive way.Language skills - English or Swedish is a must. Any additional languages are more than welcome. If you speak Arabic, Persian/Dari, Turkish, Ukrainian, Tigrinya, Somali etc a lot more opportunities open up to participate in various support activities.Computer skills and experiences with social mediaStructured way of working, good communications skills, service mindedInterest in and experience of working in an international and multicultural environment, intercultural sensitivity and intercultural communication skillsDepending on role, tasks and scope, the internship will provide a substantial degree of general work experience, as well as experience of activity management, leadership, and knowledge about the NGO sector and societal integration efforts. You will also establish a good network of personal relations during the internship. For interns that are interested, Eos Cares can also offer the opportunity to participate in the Swedish-Accelerator program.
The internship is unpaid and should be part of your education or approved by Arbetsförmedlingen. Its duration should be 12 weeks as a minimum, but preferably longer. The amount of working hours per week is set individually in agreement with the program management, and can fall within the range of 15 hours/week up to full time. It may vary substantially from week to week depending on the tasks at hand. Due to the nature of leisure-time activities, work hours can also be on evenings and/or weekends, if corresponding with the intern's availability.


Application process:
CV and Cover letter along with potential questions about Eos Cares or the internship positions to be sent to [email protected]


Last day to apply: 19 May 2023


Employer: IK Eos (Organisationsnummer 845000-6302) Visa mindre

Projektmedarbetare inom integration/Arbetspraktik

Ansök    Apr 19    Ik Eos    Samhällsvägledare
Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och vill ha ett intressant och lärorikt arbete medan du söker jobb? Gör arbetspraktik på Eos Cares! Sedan 2016 har IK Eos byggt upp ett socialt hållbarhetsprogram “Eos Cares”, med ursprungligt syfte att öppna upp föreningen för alla invånare och samhällsgrupper i Lund, samt att utveckla Eoshallen till en mötesplats för integration, språkträning och social etablering. Verksamheten har allt eftersom spridits långt utanfö... Visa mer
Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och vill ha ett intressant och lärorikt arbete medan du söker jobb?
Gör arbetspraktik på Eos Cares!
Sedan 2016 har IK Eos byggt upp ett socialt hållbarhetsprogram “Eos Cares”, med ursprungligt syfte att öppna upp föreningen för alla invånare och samhällsgrupper i Lund, samt att utveckla Eoshallen till en mötesplats för integration, språkträning och social etablering. Verksamheten har allt eftersom spridits långt utanför Eoshallen, och Eos Cares driver idag aktiviteter över hela Lunds kommun och även runt om i regionen. Årligen medverkar över 2 500 unika individer, vilket gör Eos Cares till ett av svensk idrottsrörelses största sociala initiativ.
Prisma skapades 2019 och drivs i nära samverkan med flera förvaltningar inom Lunds kommun. Programmet är inriktat på etablering av nyanlända, och driver ett brett spektrum av aktiviteter, bl a språkcaféer, språkaccelerator, SFI-handledning på modersmål, läs- & skrivträning för analfabeter, återbruksverkstad, samhällsrådgivning, feriepraktik & nattidrott för ungdomar, cykelskola, hemspråksundervisning, sommarläger, sommar- och vinterfester och mycket annat. Per den 31 augusti har under 2022 medverkat över 1 500 nyanlända i Prismas aktiviteter, nära hälften av de 3 800 flyktingar som kommunen tagit emot från 2015 och framåt.
Genom att anställa nyanlända för att hjälpa andra nyanlända står Prisma för en storskalig egenorganisering för hjälp till självhjälp bland nyanlända i Lund.
Vi söker dig som vill hjälpa andra och arbeta som Projektmedarbetare inom vårt sociala hållbarhetsprogram med fokus på integration av nyanlända. I detta kommer du medverka i olika aktiviteter bl a samhällsrådgivning dvs stöd i myndighetsärenden, språkstöd och studiehandledning till SFI-elever, språkcafé och sociala verksamheter för målgruppens gemenskap.


Vad erbjuder vi?
Du kommer tar del av utbildningar i bl a samhällskunskap, föräldrastöd, föreningskunskap och demokrati, samt medverkar i en s.k. språkaccelerator där du kan vidareutveckla din svenska.


Vad blir dina arbetsuppgifter?
I rollen som Projektmedarbetare innebär det att planera och genomföra de olika aktiviteter hos oss. Arbetsuppgifter kan komma att förändras och utvecklas i snabb takt. Det är viktigt att du är flexibel, ta egna intiativ, har en god människosyn, och ett respektfullt bemötande.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
• Ta kontakt med olika aktörer
• Hjälpa till med marknadsföring
• Träffa deltagare/ hitta mentorer
• Utveckla hemsidan
• Skriva rapport
• Registrera uppgifter
• Genomföra uppföljningar
• Förberedelser av föreläsningar/workshops/olika möten


Beskrivning av kvalifikationer:
• Att vara framåt och målorienterad och tycka om att arbeta i projektform.
• Kunna ta eget ansvar.
• Kunna jobba mot deadlines.
• Att vara utåtriktat och kommunikativ.
• God samarbetsförmåga.


Om arbetspraktiken
Placeringskort: Lund
Heltid 100%, 3-6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse
OBS! Praktiken är oavlönad och bör vara en del av din utbildning eller godkänd av Arbetsförmedlingen.


Ansökan och information:
Arbetspraktiken är via Arbetsförmedlingen, därför är det viktigt att du är inskriven hos dem. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss, [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Smed Byggnadssmed

Ansök    Mar 24    AB Lunda-Smide    Byggnadssmed
Vi söker dig som är en erfaren smed och som är van att tillverka och montera allt inom stål, aluminium och rostfritt. Arbetet är fritt och varierande samt det ges möjlighet till att arbeta självständigt. Det är nya utmaningar varje dag. Du bör ha känsla för service då arbetet innebär många kundkontaktermed stora som små kunder. Kännedom om EN-1090 är en fördel samt körkort är ett krav Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket.... Visa mer
Vi söker dig som är en erfaren smed och som är van att tillverka och montera allt inom stål, aluminium och rostfritt.
Arbetet är fritt och varierande samt det ges möjlighet till att arbeta självständigt. Det är nya utmaningar varje dag. Du bör ha känsla för service då arbetet innebär många kundkontaktermed stora som små kunder.
Kännedom om EN-1090 är en fördel samt körkort är ett krav
Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

Process Engineer

Overview Repligen Sweden is a wholly owned subsidiary of Repligen Corporation (USA), which supplies products and strategic services in the Life Science or Biotechnology pharmaceutical industry. Our facility is located in St: Lars park in Lund where we have modern production and laboratory premises. Our vision is to be a leader in the production and innovation of proteins for a better world and our core values (our DNA) are flexibility, passion, team-work a... Visa mer
Overview
Repligen Sweden is a wholly owned subsidiary of Repligen Corporation (USA), which supplies products and strategic services in the Life Science or Biotechnology pharmaceutical industry. Our facility is located in St: Lars park in Lund where we have modern production and laboratory premises. Our vision is to be a leader in the production and innovation of proteins for a better world and our core values (our DNA) are flexibility, passion, team-work and transparency. We are working actively with safety and sustainability and in addition to our IS09001 certification, we also hold ISO45001 and ISO14001 certifications.
You'll be part of a cross functional team of 8 highly motivated and collaborative colleagues that ensure the production facility is up and running 24/7. We give support to other departments and implement new equipment and processes and oversee the overall Manufacturing facility processes. This role will be based in Lund Sweden and will report to the Team Manager, Engineering Support.
Responsibilities
As Process Engineer you will be responsible for
Procurement, commissioning and qualification of new equipment
Propose, investigate and run new projects
Work actively with LEAN and continuous improvements
Establish and maintain professional contacts with suppliers
Troubleshooting problems associated with manufacturing processes
Test, modify and optimize equipment and processes
Continual evaluation of equipment and oversight of processes to ensure compliance and optimization with future demands and needs for manufacturingQualifications
Bachelor's degree in engineering, science or operations.
5+ years' experience of project management
Strong interpersonal and collaborative skills and the ability to influence leadership
Good and transparent communicator, including solid written, oral and presentation-giving skills in Swedish and English.
Previous experience of working with GMP and/or ISO 9001 is desirable
Good understanding of quality system controls (user needs, design inputs/outputs, verify/validate, etc.)What Repligen Offers
Repligen offers you a competitive remuneration package. But most importantly Repligen offers you a stimulating, fast-paced environment with steep learning curves and the opportunity to contribute to the healthcare of patients worldwide. All of this with an international team from a modern production and laboratory site in Lund, Sweden. Visa mindre

GIS utvecklare

Ansök    Mar 24    Lunds kommun    GIS-utvecklare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På stadsbyggnadskontoret arbetar ungefär 100 medarbetare för att utveckla ett växande Lund som en långsiktigt hållbar stad. Vi är med och tar ansvar för hela kedjan från översiktlig stadsplanering, via detaljplanering och lant... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På stadsbyggnadskontoret arbetar ungefär 100 medarbetare för att utveckla ett växande Lund som en långsiktigt hållbar stad. Vi är med och tar ansvar för hela kedjan från översiktlig stadsplanering, via detaljplanering och lantmäteri till när enskilda hus och platser ska byggas. I vårt arbetssätt vill vi vara förtroendeingivande, professionella och engagerade. Hög kvalitet och god service är viktiga ledord i vår samverkan med medborgare och byggaktörer.Om oss

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete i en förvaltning som bidrar till samhällsbyggnadsutvecklingen av Lund som en attraktiv och hållbar stad.

Stadsbyggnadskontoret i Lund har fem avdelningar: strategiavdelning, planavdelning, bygglovsavdelning, lantmäteriavdelning och avdelningen för stöd och styrning. Stadsbyggnadskontoret sköter myndighetsutövning enligt plan- och bygglagen (PBL) och andra lagar. Strategiavdelningen arbetar med översiktlig planering, strategiska stadsutvecklingsprojekt, hållbarhet, mobilitet och GIS.

Vi utvecklar i samverkan en effektivare samhällsbyggnadsprocess och digitalisering av kommunens verksamheter i stort, inom förvaltningen handlar det som digitala detalj- och översiktsplaner, digitala kartor, 3D-modeller visualiseringar och digitala tjänster.

Att arbeta med oss innebär att vi tillsammans hittar förbättrings- och utvecklingsmöjligheter. Du är delaktig i att forma vårt arbetssätt och vi räknar med att du bidrar med ditt perspektiv för bästa resultat!

Arbetsuppgifter

Vi kommer nu att flytta fram positionerna. Vi ska integrera 3D-GIS och en digital tvilling för det framtida Lund i samhällsbyggnadsprocessen. Vi kommer att ta nästa steg med digitalisering av översikts- och detaljplaneringen. Du kommer att komplettera vår GIS-grupp som idag har tre medarbetare och vara med att förverkliga de höga ambitioner vi har med GIS-arbetet.

Du kommer att arbeta, både självständigt och i samverkan, med att utveckla 3D-GIS, digital tvilling samtidigt som du deltar i aktuella plan- och utvecklingsprojekt samt med utveckling av digitala tjänster. Service och rådgivning internt är en del i arbetet. Du förväntas vilja utveckla både dig själv och vara en del i att utveckla verksamheten och samhällsbyggnadsprocessen.

Vi söker dig som

- har en högskole-/universitetsutbildning inom GIS eller motsvarande.
- har flerårig erfarenhet av ArcGIS i kommun eller motsvarande verksamhet.
- har erfarenhet av 3D-GIS.
- har goda kunskaper och erfarenheter av att hantera och strukturera geografiska data.

Det är viktigt att du:

- har ett starkt engagemang och förmåga att driva uppdrag
- har intresse av att utveckla den digitala samhällsbyggnadsprocessen 
- har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens. Vi vill att du är initiativrik, serviceinriktad, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Lund

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Lund är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, som arbetar med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och har totalentreprenad på ortopedteknisk service i Skåne. Vår huvudsakliga uppdragsgivare är Skånes Universitetssjukhus och vi är idag ca 30 anställda på vårt Ortopedtekniska center i Lund med tillhörande satellitmottagning på Orupssjukhuset i Höör.
Din framtida utmaning
Som ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att öka dina patienters livskvalitet genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är den samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom barn-/vuxenhabilitering, ortopedi, neurorehabilitering, reumatologi, diabetesteam och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion och upplärning kommer att anpassas utifrån nuvarande kunskaper och tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som är nyfiken, flexibel och socialt kompetent. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer, är van att ta ansvar och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror att du har en bakgrund som podiater, fysio- eller fotterapeut alternativt besitter annan relevant medicinsk kompetens. Tidigare erfarenhet av arbete med skor/inlägg och/eller inom det ortopedtekniska området är meriterande.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected] så snart som möjligt, dock senast 16 april 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Zara Jäger på mejladressen ovan. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Broder Jakobs - tillsvidaretjänst

Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägtbageri som nu söker en bagare för heltidsarbete. Arbetet innefattar Körning, Beredning samt Bakning av bröd, Vetebröd, Kavlade degar, Kakor samt taeget ansvar över dina arbetsuppgifter såsom städning och kontakt med butiken. Som bagare hos oss så får du också stor frihet i produktutveckling och hjälpa till att anpassa hur vi jobbar! Vi sätter stort värde på att vara stolta över det som vi skickar ut t... Visa mer
Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägtbageri som nu söker en bagare för heltidsarbete.


Arbetet innefattar Körning, Beredning samt Bakning av bröd, Vetebröd, Kavlade degar, Kakor samt taeget ansvar över dina arbetsuppgifter såsom städning och kontakt med butiken. Som bagare hos oss så får du också stor frihet i produktutveckling och hjälpa till att anpassa hur vi jobbar!
Vi sätter stort värde på att vara stolta över det som vi skickar ut till vår butik och vidare till kunderna. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Mar 21    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett föret... Visa mer
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors bageri AB söker en bagare/kondito; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori & Bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Bagare/konditor – Stora Coop Lund

Ansök    Feb 27    Coop Syd AB    Bagare/Konditor
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är ... Visa mer
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är ett vikariat på heltid, 40 timmar i veckan, mellan 20 mars till 1 september 2023 med möjlighet till förlängning. Du jobbar enligt ett schema med start på morgnarna 05.15.

- Utbildad konditor eller bagare (krav)
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- Dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri (krav)
- Körkort (meriterande)

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer. Det är det ett krav på erfarenhet då man ofta arbetar ensam och behöver vara självgående.

Kontaktpersoner

Nicole Arvebrink | Säljchef Saluhall

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Montör, fönster, dörrar & fasad

Ansök    Mar 11    AGF System AB    Glas- och metallmontör
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd. AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering. För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete. Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter ... Visa mer
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd.
AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering.
För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete.
Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter att vara en trevlig, lösningsorienterad, ansvarstagande partner. Därför är det viktigt för oss att du tycker om att arbeta så.
Internt i teamet så strävar vi alla efter en bra familjär stämning, hög trivsel och lyhörda mot varandra – här ska alla i teamet gilla sitt jobb och arbetsplats.
DIN PROFIL
Du som söker har praktisk kunskap och erfarenhet av byggbranschen, glasbranschen och/eller fasadmontering.
Gymnasialutbildning gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
Några års relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete på byggarbetsplats
B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön. Vi utgår ifrån Malmö regionen, men din arbetsplats kan vara hela södra Skåne. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen till AGF! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne

Ansök    Mar 17    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som är intresserad av ett roligt vikariat som hjälpmedelstekniker under perioden juni - a... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som är intresserad av ett roligt vikariat som hjälpmedelstekniker under perioden juni - augusti!

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans och anpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. Du hjälper människor med funktionsnedsättning att få förutsättningar att klara sin vardag, därför är ett stort intresse för människor och teknik viktigt. I din roll arbetar du i nära kontakt med hjälpmedelskonsulenter, förskrivare och patienter. Du har även nära samarbete med andra hjälpmedelstekniker, som kan stötta dig i arbetsuppgifterna. Arbetet sker både på våra mottagningar och hemma hos patienterna. Vi arbetar skåneövergripande, du kommer att utgå ifrån Hjälpmedelsmottagningen i Lund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har färdig eller pågående gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Därtill har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt är ett giltigt B-körkort ett krav för tjänsten. Erfarenhet av direktkontakt med kund är meriterande såväl som erfarenhet av personer med funktionsnedsättning. Om du har grundläggande kompetens inom praktisk ellära är det ett plus.

Som person har du en god förmåga till problemlösning och är van att hantera verktyg och maskiner. Eftersom du skall arbeta såväl självständigt som i team, ställs stora krav på din förmåga att planera ditt eget arbete som din förmåga att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I den här rekryteringen sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb och timanställning som samhällsvägledare

Ansök    Feb 23    Lunds kommun    Samhällsvägledare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På kommunkontoret arbetar cirka 350 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet at... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På kommunkontoret arbetar cirka 350 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.Om oss
Medborgarcenter är vägen in till Lunds kommun.

Vi är ett tjugotal samhällsvägledare med bred kunskap om kommunens olika verksamheter som dagligen hjälper medborgare i enklare kommunala ärenden.

Tillsammans arbetar vi för att ge snabb, tillförlitlig och god service.

Nu söker vi en serviceinriktad vikarie som kan arbeta i juni, juli och augusti (med någon veckas ledighet) och därefter fortsätta att arbeta som timvikarie hos oss. Vi kan erbjuda ett allmänbildande och meriterande extrajobb, där du får god inblick i kommunens arbete. På medborgarcenter får du trevliga kollegor och tillsammans gör vi varje dag ett viktigt arbete.

Arbetsuppgifter
Som samhällsvägledare på medborgarcenter hjälper och vägleder du medborgare i alla kommunens verksamhetsområden. Det kan till exempel handla om förskoleplaceringar, bygglov eller försörjningsstöd. Telefonen är den viktigaste kontaktvägen, men du tar också emot besökarna i Kristallens reception. För att hitta information om kommunens verksamhet och för att registrera ärenden använder du olika ärendehanteringssystem, ofta parallellt.

Vi söker dig som kan arbeta under hela sommaren, vecka 23 – 33/34 (med någon veckas ledighet) och som vill jobba extra några timmar i veckan under hösten och även därefter fortsätta som timvikarie. Arbetet startar med två veckors introduktion.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, men högskoleutbildning (kan vara pågående) är meriterande

- har erfarenhet av servicearbete och gärna av telefoniarbete.

- har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Om du kan något av våra minoritetsspråk, teckenspråk eller något annat språk så som arabiska, dari eller somaliska är det välkommet.

- känner dig bekväm med att arbeta i olika digitala system, till exempel ärendehantering- och e-tjänstsystem.

Vi värdesätter också ett samhällsintresse och god allmänbildning.

Egenskaper

Som person tycker du om att möta och hjälpa andra människor och du strävar efter att alltid ge ett gott bemötande. Du är stabil och klarar av att hantera möten också med människor i utsatta situationer. Att svara i telefon många timmar i sträck kräver uthållighet och stresstålighet, samtidigt som du är noggrann och klarar av att följa rutiner. Du har en positiv attityd, fokuserar på att lösa problem och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under hela ansökningstiden. Skicka därför in din ansökan så fort du kan! Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Lund

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Lund är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, som arbetar med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och har totalentreprenad på ortopedteknisk service i Skåne. Vår huvudsakliga uppdragsgivare är Skånes Universitetssjukhus och vi är idag ca 30 anställda på vårt Ortopedtekniska center i Lund med tillhörande satellitmottagning på Orupssjukhuset i Höör.
Din framtida utmaning
Som ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att öka dina patienters livskvalitet genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är den samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom barn-/vuxenhabilitering, ortopedi, neurorehabilitering, reumatologi, diabetesteam och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion och upplärning kommer att anpassas utifrån nuvarande kunskaper och tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Vi söker dig som är nyfiken, flexibel och socialt kompetent. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer, är van att ta ansvar och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror att du har en bakgrund som podiater, fysio- eller fotterapeut alternativt besitter annan relevant medicinsk kompetens. Tidigare erfarenhet av arbete med skor/inlägg och/eller inom det ortopedtekniska området är meriterande.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected] så snart som möjligt, dock senast 12 mars 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Zara Jäger på mejladressen ovan. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se Visa mindre

Junior Mechanical Engineer

Our client is looking for a Junior Mechanical Engineer! A Mechanical Engineer consultant provides efficient mechanical solutions to the development of processes and products. The consultant can work on all stages of a product, from research and development to design and manufacture, through to installation and final commissioning. Tasks will generally include: Design, specification, and calculation of the mechanical equipment Developing, testing, and ... Visa mer
Our client is looking for a Junior Mechanical Engineer!


A Mechanical Engineer consultant provides efficient mechanical solutions to the development of processes and products. The consultant can work on all stages of a product, from research and development to design and manufacture, through to installation and final commissioning.

Tasks will generally include:
Design, specification, and calculation of the mechanical equipment
Developing, testing, and evaluating theoretical designs
Supporting the organisation by drafting the layout, specifications, and budget
Assisting during the mechanical installation of equipment on site
Troubleshooting when there are problems in the field and/or during productionJob description:
Working with 3D CAD, and Inventor.
Mechanical design for processing equipment
Work with drawings/design for optimal manufacturing, welding, and assemblySkills requirement:
Have knowledge of good hygienic design
Structured way of working
The consultant needs to be congenial
Agile and open for changes, flexible and taking own initiatives
He or she needs to have a high work ethic and take pride in high-quality work
3D CADStart: ASAP
Duration: 1 year with extension possibility
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konditor/Bagare

Ansök    Feb 3    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett föret... Visa mer
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors bageri AB söker en bagare/kondito; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori & Bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Projektchef till Software Point

Ansök    Jan 20    Bravura Sverige AB    Affärsarkitekt
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Software Point.

Om företaget:

Software Point är en ledande leverantör av Laboratory Information Management System (LIMS) i Nordeuropa. Bolaget har levererat innovativa LIMS- och biobanklösningar till mer än 500 stora och små laboratorier till de flesta branscher inom den offentliga och privata sektorn, bland annat hälso- och sjukvård, läkemedel, bioteknik, energi, miljö, mat, skog, förpackning, stål och kemisk industri. Servicen omfattar hela applikationens livslängd, inklusive leverans, support, utbildning och rådgivning.

Bolaget har fem kontor i Norden och tillhör det globala bolaget LabVantage Group. Som anställd på Software Point garanteras du omväxlande arbetsuppgifter och många spännande möten med människor och du erbjuds stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Arbetsuppgifter:

Som Projektchef på Software Point har du ett helhetsansvar för teamets leverans och service mot Software Points kunder och arbetar både operativt och strategiskt för att driva kundprojekten framåt. Du ansvarar för resursplanering, budget och upprättande av projektplaner inför varje projekt och gör löpande uppföljningar, sköter fakturering, tidrapportering och resultat. Du har mycket kundkontakt, sköter förhandling och prissättning kopplat till projekten, och kan få ta emot eskaleringsärenden och problem från kunder som du för vidare internt.
Teammedlemmarna arbetar löpande i olika kundprojekt av olika karaktär och projektteamen kan variera i storlek, men består vanligtvis av en projektledare och en lösningsarkitekt tillsammans med ett antal systemspecialister och utvecklare allt efter behov. Tjänsten innefattar också visst resande.
Kortfattat innebär rollen:
• Projektledning, resursplanering och Time Management
• Budgetansvar, ekonomisk uppföljning och rapportering
• Coacha, stötta och utveckla teamet
• Löpande kundkontakt, hantera eskaleringsärenden och förhandling

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gedigen erfarenhet av projektledning av större projekt
• God förståelse för avtal, prissättning och budgetering
• Avslutad eftergymnasial utbildning
• Utbildning inom eller erfarenhet av att arbeta inom laboratorie-/kemivärlden
• Erfarenhet av labdatasystem är starkt meriterande
• Goda kunskaper i engelska och svenska, då språken talas internt och externt med kunder

Som projektchef är du lösningsorienterad och flexibel med en hög känsla för kvalitet. Du tar ett stort ägandeskap för att driva kundprojekten framåt, är trygg i dig själv och har en mycket god kommunikativ förmåga där du enkelt kan anpassa din dialog till olika beställare externt, men även coacha och utveckla teamet internt. Du har lätt för att planera, prioritera och skapa struktur och tydlighet för teamet och kunder. Du har även en hög logisk och problemlösningsförmåga, och kan på så sätt skapa dig en god förståelse för kundernas behov av tekniska lösningar.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Broder Jakob-Vikariat

Broder Jakob – Vikariat Omfattning: Heltidsjobb, Vikariat Varaktighet: 6 Månader med god chans till förlängning Startdatum: 1 Mars, finns möjlighet att börja tidigare Avslutningsdatum: 1 September Krav: Arbetslivserfarenhet Jobbat som bagare/konditor i 1-2 år Utbildning Gymnasieutbildning eller liknande eftergymnasial utbildning Kan också ersättas med arbetslivserfarenhet Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägt bageri som nu söker en bagare fö... Visa mer
Broder Jakob – Vikariat
Omfattning: Heltidsjobb, Vikariat
Varaktighet: 6 Månader med god chans till förlängning
Startdatum: 1 Mars, finns möjlighet att börja tidigare
Avslutningsdatum: 1 September
Krav:
Arbetslivserfarenhet
Jobbat som bagare/konditor i 1-2 år
Utbildning
Gymnasieutbildning eller liknande eftergymnasial utbildning
Kan också ersättas med arbetslivserfarenhet
Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägt bageri som nu söker en bagare för heltidsarbete. Tjänsten är en Vikarietjänst fram till September, med god chans till förlängning.
Arbetet innefattar Körning, Beredning samt Bakning av bröd, Vetebröd, Kavlade degar, Kakor samt ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter såsom städning och kontakt med butiken.
Vi sätter stort värde på att vara stolta över det som vi skickar ut till vår butik och vidare till kunderna.
Skicka in ansökan med CV och personligt brev till b[email protected] eller kom in och lämna det personligen! Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Dec 19    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är heltid.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till KommSyn i Lund

Ansök    Jan 4    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ingår i förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. VO hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpm... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ingår i förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. VO hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation och kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn och ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantag är specifika hjälpmedel såsom elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel.

Hjälpmedelsverksamheten är uppdelad i två områden, område lager/logistik samt område mottagningar där den patientnära verksamheten bedrivs. Verksamheten har även processgrupper tvärs över alla funktioner för att möjliggöra snabbare styrning och beslut. Mottagningsenheterna präglas av respektfullt bemötande, positivt engagemang, nära samarbete och bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelskonsulenter och hjälpmedelstekniker tillsammans med patienten i fokus.

KommSyn ansvarar för hjälpmedelsområden inom kommunikations- och kognitionshjälpmedel, datorbaserade synhjälpmedel samt bild- och texttelefoni och nu även hörseltekniska hjälpmedel.

I enheten ingår även Datateket där råd kring utvecklande appar och datorspel ges, samt DUMLE (Du Utvecklas Med Lek) som visar sinnesstimulerande lek- och aktiveringsmaterial för personer på tidig utvecklingsnivå.

ARBETSUPPGIFTER
Nu vill vi välkomna en ny medarbetare till Hjälpmedelsmottagningen KommSyn och vårt nya ansvarsområde för installationer och reparationer av hörseltekniska hjälpmedel. KommSyn arbetar med teknik i förändring och med människor med unika behov. Vi söker nu en person med intresse för både IT/teknik, hörseltekniska hjälpmedel och alternativ telefoni.
I första hand kommer du arbeta och ansvara för området hörseltekniska hjälpmedel och alternativ telefoni tillsammans med ytterligare en IT-tekniker. Du kommer självständigt arbeta med installationer/reparationer av hörselteknisk utrustning i hemmen. Arbetet utförs på uppdrag av förskrivare. Det kan även tillkomma arbetsuppgifter inom våra andra produktområden kommunikation, kognition och syn. Våra patienter är både barn och vuxna.

Hos oss används puls- och förbättringstavlor som en del av Lean-arbetet, där avvikelser och förbättringar hanteras löpande. Samtliga enheter inom hjälpmedelsverksamheten använder detta arbetssätt, och hjälps åt att tillsammans förbättra verksamheten utifrån denna gemensamma struktur.

Din huvudplacering är i Lund.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka dig till oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning samt med erfarenhet och intresse från IT området, såväl hårdvaru- som mjukvaruområdet. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning, särskilt hörselnedsättning, är meriterande för tjänsten.

Som person är du kreativ, nyfiken och tycker om att ta dig an nya utmaningar. Du uppskattar att möta människor och har ett genuint intresse av teknik. Därtill är du strukturerad och har en god förmåga till att prioritera och planera dina arbetsuppgifter enskilt och tillsammans med andra, samt har förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt med god samarbetsförmåga och att vara empatisk i möten med människor med olika typer av svårigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Mechanical Engineer to Epiluvac

Be part of something altogether life-changing! Working at Epiluvac means being at the forefront of providing new systems to transform the development of climate smart solutions for a more productive and sustainable future. Come and join us at Epiluvac as our new colleague in the role as Mechanical Engineer. Welcome with your application! We offer We offer you an exciting position in a growing entrepreneurial company where you will join a highly talente... Visa mer
Be part of something altogether life-changing! Working at Epiluvac means being at the forefront of providing new systems to transform the development of climate smart solutions for a more productive and sustainable future. Come and join us at Epiluvac as our new colleague in the role as Mechanical Engineer. Welcome with your application!

We offer
We offer you an exciting position in a growing entrepreneurial company where you will join a highly talented team of great colleagues. We believe that a good working climate comes from participation and team spirit where everyone contributes. With your technical insight and expertise, you’ll challenge our current know-how and contribute to the expansion of our innovative products to a wider market. You will get exciting challenges and great opportunities to drive your own journey with us.

You will

At Ideon in Lund, we develop and manufacture reactors for new semiconductor materials. We have a solid experience and knowledge on how to build CVD reactors and in recent years the design has been refined into a completely new platform with a patented function that is unique in the global market. Our silicon carbide and gallium nitride semiconductors are used in base stations for the 5G network, electric cars, solar cells, photovoltaic systems, and many other areas in the electricity sector.

You will work broadly in the full product development cycle in close collaboration with colleagues. This includes to participate in the early phase looking at concepts all the way to engaging in new functions, mechanical construction, production drawings, dialogue with suppliers and after-market activities. Our technical tools and solutions for mechanical construction are Creo 9 and Windchill.

Your areas of responsibility and tasks:

- Design work from idea and to complete manufacturing drawings and finished product
- Optimization of the machine design and new functionalities such as customized adaptions and improvements for the gas system and the reactor
- Technical preparation of products in our business system Monitor
- To keep up to date about materials knowledge as we work with exotic materials for very high temperatures and gases that are aggressive

You are

You have a bachelor or master's degree in mechanical engineering and solid technical competence in Creo 9 and Windchill, or other equivalent 3D CAD solution. You also bring a couple of years relevant experience and have preferably worked broadly and hands-on within the field of mechanical engineering. Experience in high vacuum technology and the semiconductor industry is an advantage, such as experience from operations in process / manufacturing with extensive safety systems as well.

We are looking for someone who is passionate about technology and want to be part of a culture with a strong collaborative spirit where everyone can make a difference. To succeed in this role, you need to be a self-motivator and driver with a getting it done mentality. Furthermore, you understand the importance of keeping deadlines and delivering on time with quality. At a small company, you will work broad and support your team members. In addition to the technical knowledge and work experience, we are looking for a person who wants to become part of the Epiluvac team and work towards our common goals. You are inventive, a good communicator and good at interacting with colleagues within the company as well as with our customers. You are also fluent in English, written and spoken.

Want to learn more
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 821 230 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Montör, fönster, dörrar & fasad

Ansök    Dec 6    AGF System AB    Glas- och metallmontör
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd. AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering. För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete. Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter ... Visa mer
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd.
AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering.
För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete.
Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter att vara en trevlig, lösningsorienterad, ansvarstagande partner. Därför är det viktigt för oss att du tycker om att arbeta så.
Internt i teamet så strävar vi alla efter en bra familjär stämning, hög trivsel och lyhörda mot varandra – här ska alla i teamet gilla sitt jobb och arbetsplats.
DIN PROFIL
Du som söker har praktisk kunskap och erfarenhet av byggbranschen, glasbranschen och/eller fasadmontering.
Gymnasialutbildning gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
Några års relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete på byggarbetsplats
B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön. Vi utgår ifrån Malmö regionen, men din arbetsplats kan vara hela södra Skåne. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen till AGF! Visa mindre

Bagare/Konditor

Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har en butik och må... Visa mer
Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har en butik och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butiken m.m.
Tjänsten tillsätts: Snarast eller enligt överenskommelse
Heltid
Månadslön


Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med KONDITOR och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Servicesnickare

LKF äger ca 10 000 hyreslägenheter i Lunds kommun och ca 20 000 lundabor har sitt hem hos oss. Vi förvaltar och utvecklar attraktiva hyresbostäder i Lund där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende. Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med vår omvärld. LKF är certifierad som ett Great Place To Work, ett synligt bev... Visa mer
LKF äger ca 10 000 hyreslägenheter i Lunds kommun och ca 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.
Vi förvaltar och utvecklar attraktiva hyresbostäder i Lund där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende.

Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med vår omvärld.

LKF är certifierad som ett Great Place To Work, ett synligt bevis för att vår organisation uppfattas som en mycket bra arbetsplats av våra 270 anställda. Detta genomsyras främst genom ett starkt engagemang och stort intresse av att arbeta på företaget, vilket vi självklart är mycket stolta över. På LKF jobbar vi enligt ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

 

Nu söker LKF en Servicesnickare
I rollen som servicesnickare med inriktning mot bygg/snickartjänster kommer du att ansvara för tillsyn, skötsel och felhjälpande underhåll av byggnadstekniska delar. Du kommer ansvara för servicearbeten och extrabeställningar till beställaren och dess hyresgäster. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:


• Arbeta med planerat- och felavhjälpande underhåll inom byggtekniska installationer.
• Arbeta med tilläggs- och ändringsarbeten till beställare och hyresgäst.
• Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
• Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
• Framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
• Uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystem samt till kund.
• Bidra till ökad kundnöjdhet hos beställare och hyresgäster.

Dina personliga egenskaper och kvalifikationer
För att passa i denna tjänst krävs gymnasiekompetens med bygg- och anläggningsteknisk inriktning och gärna erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du ska ha god datavana och en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du social och serviceinriktad då du kommer att ha en daglig kontakt med våra kunder. Du är en driven och serviceinriktad person som ser förbättringsmöjligheter och för en dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmågan att arbeta förebyggande i stället för händelsestyrt.

Som medarbetare på LKF förväntas du ha B-körkort.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Varmt välkommen med din ansökan via senast den 25 december 2022.

Urval och intervjuer sker löpande. Datum för tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rebar Ali Salih, Team chef på Entreprenad avdelning på telefon 046-35 85 28.

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Medborgarcenter söker vikarierande samhällsvägledare

Ansök    Nov 24    Lunds kommun    Samhällsvägledare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På kommunkontoret arbetar cirka 300 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet at... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På kommunkontoret arbetar cirka 300 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.Om oss
Medborgarcenter är vägen in till Lund kommun.

Vi är ett tjugotal samhällsvägledare med bred kunskap om kommunens olika verksamheter som dagligen hjälper medborgare i enklare kommunala ärenden. Tillsammans arbetar vi för att ge snabb, tillförlitlig och god service.

Just nu söker vi en vikarierande samhällsvägledare. 

Arbetsuppgifter
Som samhällsvägledare på medborgarcenter hjälper och vägleder du medborgare i alla kommunens verksamhetsområden. Det kan till exempel handla om förskoleplaceringar, bygglov eller försörjningsstöd. Telefonen är den viktigaste kontaktvägen, men du kommer också besvara mejl och ta emot besökare i Kristallens reception. För att hitta information om kommunens verksamhet och för att registrera ärenden använder du olika ärendehanteringssystem, ofta parallellt.

Arbetet startar med en två veckors introduktion.

Tjänsten är 75%

Vi söker dig som
- har minst gymnasieutbildning, men högskoleutbildning (kan vara pågående) är meriterande
- har erfarenhet av servicearbete och gärna av telefoniarbete
- har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Om du kan något av våra minoritetsspråk, teckenspråk eller till exempel dari är det meriterande.
- känner dig bekväm med att arbeta i olika digitala system, till exempel ärendehantering- och e-tjänstsystem

Vi värdesätter också ett samhällsintresse och god allmänbildning.

Som person tycker du om att möta och hjälpa andra människor och du strävar efter att alltid ge ett gott bemötande. Du är stabil och klarar av att hantera möten också med människor i utsatta situationer. Att svara i telefon många timmar i sträck kräver uthållighet och stresstålighet, samtidigt som du är noggrann och klarar av att följa rutiner. Du har en positiv attityd, fokuserar på att lösa problem och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Visa mindre

Vi söker en duktig sömmerska på deltid eller heltid

Om företaget För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som sömmerska. Företaget är verksamma utanför Lund och har varit etablerade i många årtionden. Företaget fortsätter att växa och kommer snart öppna ytterligare en anläggning och behöver därför utöka sin personalstyrka. Här finns möjlighet till både heltids- och deltidsarbete. Trivs du med att sitta och sy raksöm med ansvar för egna projekt, och behärskar svenska i både tal och skrift? Varmt v... Visa mer
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som sömmerska. Företaget är verksamma utanför Lund och har varit etablerade i många årtionden. Företaget fortsätter att växa och kommer snart öppna ytterligare en anläggning och behöver därför utöka sin personalstyrka. Här finns möjlighet till både heltids- och deltidsarbete.

Trivs du med att sitta och sy raksöm med ansvar för egna projekt, och behärskar svenska i både tal och skrift?
Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få jobba med kundunika anpassningar av möbler och sängar i nyproduktion. Arbetet är en viktig del i vår leveransprocess och vad vår kund förväntar sig. Det innebär att du har stor erfarenhet av raksömnad, overlock, tillskärning och mönsterkonstruktion.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en gedigen bakgrund som industrisömmerska/skräddare eller motsvarande. Du behärskar maskiner och tekniker för sömnad och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Anställning: Inledningsvis en visstidsanställning på Wikan Personal, med möjlighet till tillsvidareanställning hos kund
Omfattning: Heltid eller deltid, mån-fre dagtid.
Placeringsort: Utanför Lund
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 18 december 2022

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Information om tjänsten lämnas av Anjé Galbe, Wikan Personal 046 - 540 85 94
Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Vi söker en duktig sömmerska på deltid eller heltid

Om företaget För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som sömmerska. Företaget är verksamma utanför Lund och har varit etablerade i många årtionden. Företaget fortsätter att växa och kommer snart öppna ytterligare en anläggning och behöver därför utöka sin personalstyrka. Här finns möjlighet till både heltids- och deltidsarbete. Trivs du med att sitta och sy raksöm med ansvar för egna projekt, och behärskar svenska i både tal och skrift? Varmt v... Visa mer
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som sömmerska. Företaget är verksamma utanför Lund och har varit etablerade i många årtionden. Företaget fortsätter att växa och kommer snart öppna ytterligare en anläggning och behöver därför utöka sin personalstyrka. Här finns möjlighet till både heltids- och deltidsarbete.

Trivs du med att sitta och sy raksöm med ansvar för egna projekt, och behärskar svenska i både tal och skrift?
Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få jobba med kundunika anpassningar av möbler och sängar i nyproduktion. Arbetet är en viktig del i vår leveransprocess och vad vår kund förväntar sig. Det innebär att du har stor erfarenhet av raksömnad, overlock, tillskärning och mönsterkonstruktion.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en gedigen bakgrund som industrisömmerska/skräddare eller motsvarande. Du behärskar maskiner och tekniker för sömnad och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Anställning: Inledningsvis en visstidsanställning på Wikan Personal, med möjlighet till tillsvidareanställning hos kund
Omfattning: Heltid eller deltid, mån-fre dagtid.
Placeringsort: Utanför Lund
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 18 december 2022

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Information om tjänsten lämnas av Anjé Galbe, Wikan Personal 046 - 540 85 94
Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

CERTEGO i Lund söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik!

Ansök    Nov 17    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!
Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom byggbranschen eller som fastighetsskötare där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Lund

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till en av våra verkstäder i Lund. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den u... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till en av våra verkstäder i Lund.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete
Erfarenhet av att arbeta med bilar är meriterande

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Byggnads smed

Vi söker en glad och pigg medarbetare till vår smidesverkstad som inte är rädd för att ta i och arbeta Vi utför dom flesta jobben så som resa pelare montera balkar , räcken , corten mm allt som kunden frågar efter. Man ska kunna mäta på plats , tillverka för att sedan montera , svetskunskap mma , mig . kunna läsa byggritningar Vi söker även egenföretagare för inhyrning Vid fler frågor kontakta oss [email protected] Visa mer
Vi söker en glad och pigg medarbetare till vår smidesverkstad som inte är rädd för att ta i och arbeta
Vi utför dom flesta jobben så som resa pelare montera balkar , räcken , corten mm allt som kunden frågar efter.
Man ska kunna mäta på plats , tillverka för att sedan montera , svetskunskap mma , mig . kunna läsa byggritningar
Vi söker även egenföretagare för inhyrning


Vid fler frågor kontakta oss [email protected] Visa mindre

Byggnadssmed till Lund

Ansök    Okt 28    Stora Råby Smidesverkstad AB    Smed
Vi söker nu en byggnadssmed. Vi arbetar med plåt-och stålkonstruktioner, byggnadssmide, åkeri, smide, containrar, lastflak, påbyggnader och karosserier. Reparationer och service för industrin. Du ska kunna arbetat självständigt efter ritningar och ha tidigare erfarenhet. Välkommen med din ansökan via telefon eller e-post! Visa mer
Vi söker nu en byggnadssmed.
Vi arbetar med plåt-och stålkonstruktioner, byggnadssmide, åkeri, smide,
containrar, lastflak, påbyggnader och karosserier. Reparationer och service för industrin.
Du ska kunna arbetat självständigt efter ritningar och ha tidigare erfarenhet.
Välkommen med din ansökan via telefon eller e-post! Visa mindre

Montör, fönster, dörrar & fasad

Ansök    Okt 17    AGF System AB    Glas- och metallmontör
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd. AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering. För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete. Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter ... Visa mer
Du kommer att ingå i våra monteringsteam och monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd.
AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering.
För att lyckas i rollen som glasmontör hos oss behöver du vara noggrann i ditt arbete.
Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter att vara en trevlig, lösningsorienterad, ansvarstagande partner. Därför är det viktigt för oss att du tycker om att arbeta så.
Internt i teamet så strävar vi alla efter en bra familjär stämning, hög trivsel och lyhörda mot varandra – här ska alla i teamet gilla sitt jobb och arbetsplats.
DIN PROFIL
Du som söker har praktisk kunskap och erfarenhet av byggbranschen, glasbranschen och/eller fasadmontering.
Gymnasialutbildning gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
Några års relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete på byggarbetsplats
B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön. Vi utgår ifrån Malmö regionen, men din arbetsplats kan vara hela södra Skåne. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen till AGF! Visa mindre

Bagare Konditor

Ansök    Nov 8    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företa... Visa mer
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors bageri AB söker en bagare/kondito; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori & Bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Okt 12    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är heltid.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Ledande montör

Ansök    Okt 17    AGF System AB    Glas- och metallmontör
Vi letar efter en till ledande montör till vårt framgångsrika monteringsteam! Du kommer arbeta och leda ett team om två-tre glada montörer som monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd. AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering. Våra projekt varierar i omfattning och kompl... Visa mer
Vi letar efter en till ledande montör till vårt framgångsrika monteringsteam!
Du kommer arbeta och leda ett team om två-tre glada montörer som monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd.
AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering.
Våra projekt varierar i omfattning och komplexitet och du behöver därför vara både flexibel och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen som ledande glasmontör hos oss behöver du även ha en hög servicekänsla och vara noggrann i ditt arbete.
Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter att vara en trevlig, lösningsorienterad, ansvarstagande partner. Därför är det viktigt för oss att du tycker om att arbeta så, såväl självständigt som i grupp.
Internt i teamet så strävar vi alla efter en bra familjär stämning, hög trivsel och lyhörda mot varandra – här ska alla i teamet gilla sitt jobb och arbetsplats.
DIN PROFIL
Du som söker har praktisk kunskap och erfarenhet av glasbranschen och/eller fasadmontering.
Gymnasialutbildning gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
Några års relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete på byggarbetsplats
B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön. Vi utgår ifrån Malmö regionen, men din arbetsplats kan vara hela södra Skåne. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen till AGF! Visa mindre

Projektledande montör

Ansök    Okt 12    AGF System AB    Glas- och metallmontör
Vi söker en nyckelperson till AGF som leder utförandet av våra projekt ute på byggarbetsplatsen. AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering. Dina arbetsuppgifter består av att vara med från projektstart till dess att monteringen är avslutad. Du kommer i huvudsak ansvara för projektets framdrift vad gäller uppsatta tidsplaner, må... Visa mer
Vi söker en nyckelperson till AGF som leder utförandet av våra projekt ute på byggarbetsplatsen.
AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering.
Dina arbetsuppgifter består av att vara med från projektstart till dess att monteringen är avslutad. Du kommer i huvudsak ansvara för projektets framdrift vad gäller uppsatta tidsplaner, mål, kommunikation och kvalitet. Dina kontaktytor är många och du blir en viktig nyckelperson som leder samarbetet mellan både kunden, det interna teamet och utvalda underentreprenörer.
Våra projekt varierar i omfattning och komplexitet och du behöver därför vara både flexibel och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen som Projektledande montör hos oss behöver du även ha en hög servicekänsla och vara noggrann i ditt arbete.
Du kommer främst att befinna dig ute på byggarbetsplatsen, främst i Malmö och Lund området, men kommer även att ha en arbetsplats inne på kontoret i Lund.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
• Planera och strukturera arbeten tillsammans med montörer.
• Löpande kontakt med beställare och medarbetare under arbetets gång.
• Medverka på byggmöten.
• Genomföra mindre inköp och beställningar till pågående arbeten.
• Genomförande av egenkontroller.
Som person är du självsäker i din roll, vana att hålla många bollar i luften och vara nyfiken och lyhörd vilket bidrar till dina goda kommunikativa egenskaper och förmågan att engagera och leda samarbeten.
Internt i teamet så strävar vi alla efter en bra familjär stämning, hög trivsel och lyhörda mot varandra – här ska alla i teamet gilla sitt jobb och arbetsplats.
DIN PROFIL
• Du har praktisk kunskap och erfarenhet av glasbranschen och/eller fasadmontering.
• Du har vana av att läsa bygghandlingar/ritningar.
• Gymnasialutbildning - gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
• Flera års relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete på byggarbetsplats.
• B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.
• Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön och företagsbil.
Vi utgår ifrån Malmö regionen, men din arbetsplats kan vara hela södra Skåne. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen till AGF! Visa mindre

Teknisk koordinator till kraftvärmeverksprojekt

Företagspresentation Vi söker nu en Teknisk koordinator till nytt kraftvärmeverksprojekt i Örtofta. Detta är ett konsultuppdrag som löper från november 2022 fram till juni 2024. Det är en övergripande teknisk roll där du kommer närmast att rapportera till Projektkoordinator, men du kommer även att samarbeta och koordinera med stora delar av projektorganisationen. Du kommer som teknisk koordinator sammanställa och förmedla den tekniska kravbilden på ny anl... Visa mer
Företagspresentation

Vi söker nu en Teknisk koordinator till nytt kraftvärmeverksprojekt i Örtofta. Detta är ett konsultuppdrag som löper från november 2022 fram till juni 2024. Det är en övergripande teknisk roll där du kommer närmast att rapportera till Projektkoordinator, men du kommer även att samarbeta och koordinera med stora delar av projektorganisationen. Du kommer som teknisk koordinator sammanställa och förmedla den tekniska kravbilden på ny anläggning till delprojektledare och säkerställa att den blir uppfylld. Tillsammans med delprojektledare kommer du att kvalitetssäkra framtagna tekniska koncept under projektets olika faser.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer ha huvudansvar för teknisk koordinering mellan de olika delprojekten, vilket till exempel inkluderar:

- Ha överordnat tekniskt samordningsansvar mellan delprojekt och i det ansvara för att inga luckor eller överlappningar uppstår mellan olika delar i projektet
- Delta i projektmöten, byggmöten och andra regelbundna möten inom respektive delprojekt vid behov
- Biträda projektkoordinator i samordning och koordinering av projektering, montage och driftsättning i de olika delprojekten
- Biträda delprojektledare vid tekniska frågor och lösningsförslag under projekterings-, bygg- och driftsättningsfasen

Din profil

Vi söker dig som har:
- erfarenhet av att arbeta i större projekt
- en bred teknisk kompetens
- erfarenhet av samordning mellan ingående delprojekt
Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har erfarenhet av dokumentationssystem. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, noggrann, ansvarsfull och prestigelös. Om anställningen Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos Unik Resurs med placering hos kunden i Örtofta. Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Smed Byggnadssmed

Ansök    Okt 10    AB Lunda-Smide    Byggnadssmed
Vi söker dig som är en erfaren smed och som är van att tillverka och montera allt inom stål, aluminium och rostfritt. Arbetet är fritt och varierande samt det ges möjlighet till att arbeta självständigt. Det är nya utmaningar varje dag. Du bör ha känsla för service då arbetet innebär många kundkontaktermed stora som små kunder. Kännedom om EN-1090 är en fördel samt körkort är ett krav Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket.... Visa mer
Vi söker dig som är en erfaren smed och som är van att tillverka och montera allt inom stål, aluminium och rostfritt.
Arbetet är fritt och varierande samt det ges möjlighet till att arbeta självständigt. Det är nya utmaningar varje dag. Du bör ha känsla för service då arbetet innebär många kundkontaktermed stora som små kunder.
Kännedom om EN-1090 är en fördel samt körkort är ett krav
Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

CERTEGO växer och vill bli fler, vi söker söker säkerhetstekniker i Lund

Ansök    Sep 27    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
CERTEGO i Lund/Malmö växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa mot en riktigt spännande framtid! Vi vill alltid bli bättre och med den inställningen tror vi att vi kommer att ta oss riktigt långt. Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO i Lund/Malmö vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen... Visa mer
CERTEGO i Lund/Malmö växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa mot en riktigt spännande framtid! Vi vill alltid bli bättre och med den inställningen tror vi att vi kommer att ta oss riktigt långt.

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO i Lund/Malmö vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service och nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där vi tillsammans gör det enkelt för såväl kund som varandra. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom byggbranschen eller som fastighetsskötare där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är enig med våra värderingar Jag tar ansvar, Vi vill alltid bli bättre och Tillsammans gör vi det enkelt!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!


 


CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Automation Engineer to Epiluvac

Be part of something altogether life-changing! Working at Epiluvac means being at the forefront of providing new systems to transform the development of climate smart solutions for a more productive and sustainable future. Come and join us at Epiluvac as our new colleague and Automation Engineer. This is an interesting opportunity where you are offered a broad role with varied tasks. Welcome with your application! We offer We offer you an exciting posi... Visa mer
Be part of something altogether life-changing! Working at Epiluvac means being at the forefront of providing new systems to transform the development of climate smart solutions for a more productive and sustainable future. Come and join us at Epiluvac as our new colleague and Automation Engineer. This is an interesting opportunity where you are offered a broad role with varied tasks. Welcome with your application!

We offer

We offer you an exciting position in a growing entrepreneurial company where you will join a highly talented team of great colleagues. We believe that a good working climate comes from participation and team spirit where everyone contributes. With your technical insight and expertise, you’ll challenge our current know-how and contribute to the expansion of our innovative products to a wider market. You will get exciting challenges and great opportunities to drive your own journey with us, with competence development and driving self-leadership to strive for the best results.

You will

At Ideon in Lund we develop and manufacture reactors for new semiconductor materials. We have a solid experience and knowledge to build CVD reactors and in recent years the design has been refined into a completely new platform with a patented function that is unique in the global market. Our silicon carbide and gallium nitride semiconductors are used in base stations for the 5G network, electric cars, solar cells, photovoltaic systems and many other areas in the electricity sector.

In close collaboration with our process engineers, you will have the responsibility for further developing the control systems for our reactor control systems. Further you will work with:

- Programming of PLC and HMI systems
- Integration to customers SECS / GEM system
- Establishing requirements specifications
- Further developing of function/product

You are

You have a master's degree in electronics / automation and solid technical competence in PLC and HMI programming. You have good knowledge in PLC hardware and troubleshooting. Experience with Twin CAT and machine safety regulations is an advantage, experience from operations in process / manufacturing with extensive safety systems as well.

We are looking for someone who is passionate about technology and want to be part of a culture with a strong collaborative spirit where everyone can make a difference. To succeed in this role, you need to be a self-motivator and driver with a getting it done mentality. Furthermore, you understand the importance of keeping deadlines and delivering on time with quality. At a small company you will work broad and support your team members.

In addition to the technical knowledge and work experience, we are looking for a person who wants to become part of the Epiluvac team and work towards our common goals. You are inventive, good communicator and good at interacting with colleagues within the company as well as with our customers. You are also fluent in English, written and spoken.

Want to learn more
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 821 230 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Erfaren bagare sökes för heltidstjänst i Lund.

Ansök    Sep 9    Ohana AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar. Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mer
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar.
Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mindre

Vi söker en duktig sömmerska på deltid

Om företaget För kunds räkning söker vi nu dig som på deltid vill arbeta som sömmerska. Dina arbetsuppgifter Du kommer att få jobba med kundunika anpassningar av möbler och sängar i nyproduktion. Arbetet är en viktig del i vår leveransprocess och vad vår kund förväntar sig. Det innebär att du har stor erfarenhet av raksömnad, overlock, tillskärning och mönsterkonstruktion. Din bakgrund/Dina egenskaper Du har en gedigen bakgrund som industrisömmerska/skrä... Visa mer
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu dig som på deltid vill arbeta som sömmerska.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få jobba med kundunika anpassningar av möbler och sängar i nyproduktion. Arbetet är en viktig del i vår leveransprocess och vad vår kund förväntar sig. Det innebär att du har stor erfarenhet av raksömnad, overlock, tillskärning och mönsterkonstruktion.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en gedigen bakgrund som industrisömmerska/skräddare eller motsvarande. Du behärskar maskiner och tekniker för sömnad och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Arbetstider och tjänstgöringsgrad sker i samråd med kunden. Tillträde sker efter överenskommelse.
Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Konsultchef Anjé Galbe 046-540 85 94
Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Broder Jakobs Stenugnsbageri söker surdegsbagare

Vi på Broder Jakobs söker en bagare på heltid. Ett jobb med variation av främst surdegsbröd, olika kavlade degar och söta degar. Allt görs från grunden på plats och vi jobbar nära vår butik och alla kunder. Vi söker en driven person som tycker om att jobba i ett högt tempo. Du ska kunna jobba i ett team men även kunna ta eget ansvar och initiativ när det behövs. Utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket är ett krav. Vi ser fram emot din ansökan.... Visa mer
Vi på Broder Jakobs söker en bagare på heltid. Ett jobb med variation av främst surdegsbröd, olika kavlade degar och söta degar. Allt görs från grunden på plats och vi jobbar nära vår butik och alla kunder.
Vi söker en driven person som tycker om att jobba i ett högt tempo. Du ska kunna jobba i ett team men även kunna ta eget ansvar och initiativ när det behövs.
Utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket är ett krav.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Erfaren konditor sökes

Efter 15 års trogen tjänst söker sig nu en av våra konditorer sig vidare för nya utmaningar. Därför är vi i behov av att rekrytera. Vi är ett litet och familjärt konditori med totalt 5 personal i produktionen med butik på bästa läget i Lund, Mårtenstorget 10. Vi söker nu en erfaren konditor med ett glatt humör som är trygg med att både arbeta ensam och i grupp. Stresstålig och nyskapande. Visa mer
Efter 15 års trogen tjänst söker sig nu en av våra konditorer sig vidare för nya utmaningar. Därför är vi i behov av att rekrytera.
Vi är ett litet och familjärt konditori med totalt 5 personal i produktionen med butik på bästa läget i Lund, Mårtenstorget 10.
Vi söker nu en erfaren konditor med ett glatt humör som är trygg med att både arbeta ensam och i grupp. Stresstålig och nyskapande. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Aug 22    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är heltid.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Erfaren bagare sökes för heltidstjänst i Lund.

Ansök    Aug 19    Ohana AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar. Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mer
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar.
Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Lund

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Lund. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för ... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Lund.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Glasmästare/glastekniker sökes

Vi är ett glasmästeri i 3e generationen placerat i centrala Lund. Vi söker dig som är självgående, snabblärd och vill lära dig nya saker. Du har: Ansvarskänsla, Noggrannhet, Flexibilitet och Servicekänsla. Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Visa mer
Vi är ett glasmästeri i 3e generationen placerat i centrala Lund.
Vi söker dig som är självgående, snabblärd och vill lära dig nya saker.
Du har: Ansvarskänsla, Noggrannhet, Flexibilitet och Servicekänsla.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Visa mindre

Micromekaniksingenjör till bolag med betydelsefullt uppdrag

Ansök    Aug 8    Jobnet AB    Finmekaniker
Skicklig och noggrann ingenjör med kärlek för den medicintekniska branschen. Bli en del av ett litet och sammansvetsat team som är har uppdraget att få varje hjärta att slå lite längre. Syntach är ett innovativ bolag med det tydliga målet att göra skillnad i den medicintekniska branschen. De siktar mot att utveckla och producera en enhet i form av en pump för hjärtat som kan förlänga livet för patienter med hjärtsvikt. Nu behöver de förstärka teamet med en... Visa mer
Skicklig och noggrann ingenjör med kärlek för den medicintekniska branschen. Bli en del av ett litet och sammansvetsat team som är har uppdraget att få varje hjärta att slå lite längre.
Syntach är ett innovativ bolag med det tydliga målet att göra skillnad i den medicintekniska branschen. De siktar mot att utveckla och producera en enhet i form av en pump för hjärtat som kan förlänga livet för patienter med hjärtsvikt. Nu behöver de förstärka teamet med en finlirig och effektiv kollega som kommer jobba med produktens minsta delar. Kanske är det just du, med ditt varma hjärta och din finmotorik, som är rätt person för jobbet.
Din främsta uppgift kommer bli att jobba med den implanterbara ringen och ankar systemet som spelar en stor roll i hela pumpsystemet. Detta involverar en hel den detaljerat och invecklat arbete som kräver skicklighet och ett öga för detaljer. Du kommer också vara med och ta beslut gällande design av produkten samt val av leverantörer och tillverkningsmetoder. Rollen och dess dagliga uppgifter kräver mycket praktiskt arbete med den tekniska produktutvecklingen, därför behöver du till största delen jobba på kontoret.
---
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/finmekaniker-syntach?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=syntach&utm_term=mikromekaniksingenjor
---
Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Jul 28    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är heltid.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Produktionstekniker

Canopus Medical tillverkar och utvecklar läkemedel och kosmetiska produkter. Vi tillverkar och utvecklar även produkter åt andra företag. Vi expanderar nu ytterligare och söker därför en teknisk person till en kombinerad tjänst inom produktionsteknik och facility och därutöver intresse för att ingå i den dagliga verksamhet i produktionen. Om tjänsten: Vi söker en person med teknisk erfarenhet, främst inom maskiner, men det är meriterande om du även har k... Visa mer
Canopus Medical tillverkar och utvecklar läkemedel och kosmetiska produkter. Vi tillverkar och utvecklar även produkter åt andra företag. Vi expanderar nu ytterligare och söker därför en teknisk person till en kombinerad tjänst inom produktionsteknik och facility och därutöver intresse för att ingå i den dagliga verksamhet i produktionen.


Om tjänsten:
Vi söker en person med teknisk erfarenhet, främst inom maskiner, men det är meriterande om du även har kunskap och erfarenhet inom drift, vatten, el och ventilation. Vi behöver dig som kan felsöka, ställa in, reparera och underhålla maskinerna på företaget. Vi önskar att du har kunskap om GMP, ISO, läkemedel eller kosmetisk tillverkning.
Resterande del av arbetsdagen ingår du i vårt härliga produktionsteam, som fyller, packar och märker kosmetiska produkter.
För att lyckas i tjänsten som produktionstekniker hos oss krävs det goda kunskaper i både engelska och svenska. Det krävs givetvis även att du är tekniskt lagd och har vana av justering och felsökning av utrustning. Kanske har du bakgrund som livs- läkemedelstekniker, underhållsingenjör eller tekniker.


Vad erbjuder vi:
Vi erbjuder en utmanande roll i hjärtat av Ideon i Lund. Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden är vardagar kl. 8-17. Helg och kvällsskift kan förekomma. Vi tillämpar 6 månader provanställning. Kollektivavtal finns. Friskvård finns. Lönen sätts individuellt.


Ansökan:
Skicka din ansökan, CV samt personliga brev till [email protected]. Vi hanterar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Produktionstekniker

Canopus Medical tillverkar och utvecklar läkemedel och kosmetiska produkter. Vi tillverkar och utvecklar även produkter åt andra företag. Vi expanderar nu ytterligare och söker därför en produktionstekniker! Om tjänsten: Vi söker en person med teknisk erfarenhet. Den största delen av arbetsdagen går ut på att fylla, packa och märka kosmetiska produkter. Resterande arbetstid är förlagd till att felsöka, reparera och underhålla maskinerna på företaget. Vi ... Visa mer
Canopus Medical tillverkar och utvecklar läkemedel och kosmetiska produkter. Vi tillverkar och utvecklar även produkter åt andra företag. Vi expanderar nu ytterligare och söker därför en produktionstekniker!


Om tjänsten:
Vi söker en person med teknisk erfarenhet. Den största delen av arbetsdagen går ut på att fylla, packa och märka kosmetiska produkter. Resterande arbetstid är förlagd till att felsöka, reparera och underhålla maskinerna på företaget. Vi önskar att du har kunskap om GMP, ISO, läkemedel eller kosmetisk tillverkning då du även ska kunna vara en resurs vid beredning, analys och provtagning.


För att lyckas i tjänsten som produktionstekniker hos oss krävs det goda kunskaper i både engelska och svenska. Det krävs givetvis även att du är tekniskt lagd och har vana av justering och felsökning av utrustning. Kanske har du bakgrund som livs- läkemedelstekniker, underhållsingenjör eller tekniker.


Vad erbjuder vi:
Vi erbjuder en utmanande roll i hjärtat av Ideon i Lund. Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden är vardagar kl. 8-17. Helg och kvällsskift kan förekomma. Vi tillämpar 6 månader provanställning. Kollektivavtal finns. Friskvård finns. Lönen sätts individuellt.


Ansökan:
Skicka din ansökan, CV samt personliga brev till [email protected]. Vi hanterar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Floor Coordinator, 1 year temp position

Lund University was founded in 1666 and is repeatedly ranked among the world’s top 100 universities. The University has around 44 000 students and more than 8 000 staff based in Lund, Helsingborg and Malmö. We are united in our efforts to understand, explain and improve our world and the human condition. Lund University welcomes applicants with diverse backgrounds and experiences. We regard gender equality and diversity as a strength and an asset. ... Visa mer
Lund University was founded in 1666 and is repeatedly ranked among the world’s top 100 universities. The University has around 44 000 students and more than 8 000 staff based in Lund, Helsingborg and Malmö. We are united in our efforts to understand, explain and improve our world and the human condition.


Lund University welcomes applicants with diverse backgrounds and experiences. We regard gender equality and diversity as a strength and an asset.
Your team
The Floor Coordinator group provides technical and operational support for beamlines to accommodate x-ray experiments 24 hours a day.

Would you like to work at the brightest lightsource in the world?

MAX IV are looking for a Floor Coordinator, who will be present and available on the experimental floor, to assist the beamlines and visiting user groups with all manner of technical and operational challenges. You will be part of a team who is the main point of contact to solve problems and ensure beamline operations continues efficiently and effectively. Being able to communicate in a clear and precise manner is one of the main tools you bring to the position.
This is a 1-year temporary position that consists entirely of 24/7 rotating shift work.  

Your main work tasks will be 
Provide on-site shift support to beamlines in commissioning and operation by:
·    Tour beamlines during shift to be available and present for assistance
·    Monitor floor coordinator on-call phone and respond in timely manner
·    Maintain beamline operations logbook with issues and current events
·    Follow up on operational downtime issues and communicate with beamlines

Provide on-site shift support for safety related activities and events by:
·    Rapid response and support to safety alarms on experimental floor
·    Acknowledge and respond to facility wide safety issues
·    Perform required radiation monitoring walkthroughs during off-hour shifts
·    Provide experimental safety assistance for users
·    After hour support for gas cylinder exchange and liquid nitrogen dewars

To be successful in this role you need to have the following qualifications 
·    You perform well as a shift worker, and are happy to work during evenings, nights, as well as during weekends.
·    You have a Bachelors degree or equivalent in physics or engineering, and/or significant experience in the operation of large, complex, scientific facilities.
·    You are able to communicate fluently and effectively in English with both speaking and writing.
·    You are physically capable of moving a 50L, 80kg bottle of compressed gas with a trolley.

Below are seen as merits
·    Knowledge of synchrotrons and x-ray experiments is a significant advantage.
·    Experience working in an international environment is desirable.
·    Experience working with vacuum systems is desirable.
·    Previous experience working with radiation safety is considered a plus.
·    Experience working with chemical safety is considered a plus.
·    Understanding of Python scripting is considered a plus.

As a person you are a strong communicator and are comfortable solving complex problems. This will sometimes require contacting system owners during unsociable hours.
Friendly and approachable person willing to go out of your way to accommodate a visiting user group in a very service-oriented manner.

Please apply in English.  

What we offer
When you join our MAX IV family, you step into a world of front edge science. We make the invisible visible by supporting scientist from all over the world, generating scientific results for the benefit of society. We offer you a multicultural work environment with great opportunities for personal development with respect for a healthy work-life balance.

Would you like to work in a challenging and supporting environment? Then join us and take the opportunity to make a real difference!

For further information, please visit: 
https://www.lunduniversity.lu.se/about-lund-university/work-lund-university
http://www.sweden.se
https://www.maxiv.lu.se/about-us/careerjobs/comp_and_benefits/ 

 

On call services may apply in the future.MAX IV is a Swedish national large-scale research laboratory hosted by Lund University. It provides scientists from Sweden as well as internationally, with state-of-the-art instrumentation for research in areas such as engineering, physics, structural biology, chemistry and nanotechnology. Fully developed it will receive more than 2 000 scientists annually, conducting ground-breaking experiments in materials and life sciences using the brilliant X-ray light.

We kindly decline all sales and marketing contacts. Visa mindre

Processtekniker

European Spallation Source i Lund ska bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, vår hälsa och vår miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart i 2027. Andra har byggt teleskop som gör att vi ka... Visa mer
European Spallation Source i Lund ska bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, vår hälsa och vår miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart i 2027.

Andra har byggt teleskop som gör att vi kan titta in i rymdens djupaste områden, och nu bygger vi ett mikroskop som är så kraftfullt att vi faktiskt kan studera de minsta objekten – atomer – i minsta detalj.

Kom och bygg vetenskapens framtid med oss!

Om rollen:

Som processtekniker vid målstationen (Target Station) kommer du att delta i överlämningsprocessen för tillämpliga system, ta ägarskap av drift- och underhållsaspekterna samt delta i testning-/idrifttagningsprogram för tester av enskilda objekt såväl som integrerad systemtestning. Under denna period förväntas du skaffa dig kunskap om systemens olika delar, utifrån erfarenhet från faktisk drift och underhåll av utrustningen samt lära dig om de enskilda systemens beteende, med avseende på de olika driftlägena och övergångarna mellan dessa.

Om dig:

Du som söker har en relevant teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna med någon form av påbyggnad inom process eller energi. Det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och är nyfiken och ihärdig i att lära nytt.

Du förväntas vara självmotiverad, organiserad och ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Denna position kräver ett praktiskt förhållningssätt, en vilja att lära sig nya tekniker inom en mängd olika projekt och att bli en del av ett team med olika bakgrunder och kompetenser. Du måste ha god kommunikativ förmåga, vara noggrann och hålla en hög kvalitet i ditt arbete, samt vara beredd att ansvarsfullt ta dig an uppgifter med stor variation. ESS är för närvarande ett byggprojekt, men kommer att bli en anläggning för våra användare, externa internationella forskare, och därför är engagemang, god service och förståelse för andras behov viktigt.

Vi söker en ny kollega som trivs med att jobba i grupp, har utmärkt kommunikationsförmåga, som gillar att samarbeta med olika människor och som kan kommunicera på både engelska och svenska på hög nivå.

Intresserad? Det hoppas vi!

Ansök med ditt CV genom att klicka på "ansök" och följ instruktionerna på vår webbsidan.

OBS: Vi endast tar emot ansökningar på engelska via ESS webbplats. Ansök så snart som möjligt och ange referensnummer ESD-17539 på din ansökan. För vissa roller vid ESS krävs hälsokontroller och säkerhetsklarering, och detta kan därför komma att krävas i de avslutande delarna av rekryteringsprocessen. Den sökande förväntas vara lämplig för att utföra de tillämpliga uppgifterna för denna rekrytering.

För mer information om ESS-rekryteringsprocessen, följ den här länken https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment-process. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Rikard Linander - Head of Target Division - på [email protected]. För ytterligare information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Recruitment Partner, Daniel Nordin Baker, på [email protected]

För facklig information, vänligen kontakta Unionen / Conny Wendt på connyt.we[email protected] eller SACO / Yngve Levinsen at [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bagare/konditor – Stora Coop Lund

Ansök    Jun 22    Coop Syd AB    Bagare/Konditor
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är ... Visa mer
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Heltid, startdatum enligt överenskommelse.

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

- Utbildad konditor eller bagare
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- Dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri (meriterande)

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Kontaktpersoner

Lennart Martinsson | Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Erfaren bagare sökes för heltidstjänst i Lund.

Ansök    Jun 22    Ohana AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar. Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mer
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar.
Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mindre

Process Systems Technician

Imagine what we could learn if we could build a microscope so powerful that it could look deep inside the very materials that the universe is made from. A microscope that could actually let us see the atoms and molecules that substances are made from. Imagine the new discoveries we could make, the new materials we could develop and how much we could learn about ourselves and our universe. The European Spallation Source is the mother of all microscopes! It... Visa mer
Imagine what we could learn if we could build a microscope so powerful that it could look deep inside the very materials that the universe is made from. A microscope that could actually let us see the atoms and molecules that substances are made from. Imagine the new discoveries we could make, the new materials we could develop and how much we could learn about ourselves and our universe.

The European Spallation Source is the mother of all microscopes! It is one of the most exciting, innovative and ground-breaking,” Big Science” projects under construction today. Research with neutrons lies behind some of the most important materials and innovations which improve our everyday lives, our health and our environment – and ESS will be the most powerful neutron microscope when fully operational in 2027.

We have built telescopes that allow us to look into the deepest regions of space, and are now building a microscope so powerful it will allow us to the study the smallest objects – atoms – in the finest detail.

Come and build the future of Science with us!

About the role:
The ESS is at an exciting turning point. It is in transition from being a construction site, to being an operating facility. To help us realise our goal of being the most powerful neutron source in the world, we now need a wide range of talented Target Station technicians to help us operate, maintain and support all of the systems that are at the beating heart of the Spallation Source – the Target Station.

As our next Process Systems Technician, you will be responsible for equipment maintenance documentation – which includes creating new and editing existing technical documentation related to Process Systems equipment to ensure all equipment to be maintained has an up to date procedure.

About you:
To thrive with us in the Target Station Team, you need to be driven, responsive and good at spotting both problems and opportunities. You need to be a highly motivated person who isn’t afraid to get your hands dirty!

First and foremost, we need someone who is suitably qualified and experienced. Ideally, you will have appropriate technical qualifications, however relevant experience in a similar role is more critical than the type of qualification you hold. We really need someone experience in process control and relevant technical applications- previous experience in a production environment would definitely be a plus. At ESS, no two work days will be the same. One day, you could be defining product or process problems and non-conformities to make recommend improvements, whilst the next day you could be participating in the testing/commissioning programmes.

We are building ESS from the ground up, so we need someone who is comfortable not only following procedures, but also creating them. We attach great importance to personality and attitude, so we're looking for a real team player: Someone who is sociable, has excellent communication skills, who likes to collaborate with different people and who is committed to helping this amazing project to realise its full potential. We need a hands-on self-starter who is able to work in a structured, orderly, responsible and – most importantly – safe way.

The working language of ESS is English but it would be great if you could also work in Swedish as well. For this role, we need someone who can start as soon as possible! Shift work and occasional on-call duties will be required as necessary.

What can we offer?
Aside from the opportunity to work at one of only 4 linear accelerator-based Spallation sources on the whole planet, you can also expect:


• An opportunity to contribute to the future discoveries within neutron science.
• A stunning, brand new workplace filled with innovative minds and brilliant people from across the globe.
• A challenging, exciting and fast-paced work environment.
• Market competitive compensation that is individual and differentiated according to role, responsibilities, individual skills, abilities and achievements.
• 25 days of annual leave, as well as more than 10 days of public holiday and company days off or days with limited working hours.
• Monthly pension contributions on top of your salary.
• Flexible working arrangements and a real work-life balance.

Interested? We sure hope so.
If you see yourself in what we’re looking for, please provide your CV and motivation letter in English by clicking on “apply” and following the instructions. Please be aware that we can only accept direct applications made via the ESS website.

We review applications continuously, so don’t miss out! Submit your application as soon as soon as you can and quote the job reference number ESD-17536 in your application.

For more information regarding the ESS recruitment process, please follow this link https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment-process or contact Daniel Nordin Baker – Technical Recruitment partner – at [email protected]. For further information regarding the position, please contact the Rikard Linander – Target Station Group leader – via [email protected]

For trade union information, please contact Unionen representative Conny Wendt at [email protected] or SACO/Swedish Association of Graduate Engineers representative Yngve Levinsen at [email protected].

We look forward to receiving your application soon! Visa mindre

Produktionstekniker kosmetisk tillverkning

Canopus Medical tillverkar och utvecklar läkemedel och kosmetiska produkter. Vi tillverkar och utvecklar även produkter åt andra företag. Vi expanderar nu ytterligare och söker därför en produktionstekniker till vår kosmetikavdelning! Arbetet består av dokumentering, fyllning av kosmetiska produkter, beredning och packning. Tillverkningen sker enligt GMP och därmed finns krav på högt kvalitetstänk och noggrannhet. Har du tidigare arbetat inom tillverknin... Visa mer
Canopus Medical tillverkar och utvecklar läkemedel och kosmetiska produkter. Vi tillverkar och utvecklar även produkter åt andra företag. Vi expanderar nu ytterligare och söker därför en produktionstekniker till vår kosmetikavdelning!


Arbetet består av dokumentering, fyllning av kosmetiska produkter, beredning och packning. Tillverkningen sker enligt GMP och därmed finns krav på högt kvalitetstänk och noggrannhet. Har du tidigare arbetat inom tillverkning enligt ISO eller GMP är det meriterande. För att lyckas i tjänsten krävs det att du är teknisk kunnig då tjänsten även innefattar att montera utrustningar och maskiner som används i produktionen.


Ditt dagliga arbete innehåller:
* Fylla i tillverkningsdokument och följa Standard Operation Procedures (SOP)
* Fyllning av kosmetiska produkter
* Beredning av kosmetiska produkter
* Märkning av produkter
* Packning av färdiga produkter
* Underhåll och montering av utrustning
* Städning av produktionsytor och gemensamma ytor
* Rapportera resultat
* Loggning och dokumentering
* Hålla ordning på lagret och leverera ut/in gods
* Delta i förbättringsarbete


Vi söker dig som har:
Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Du är också teknisk lagd och lösningsorienterad. Som person har du lätt för att följa satta mål och arbetar strukturerat.
Vi lägger stor vikt vid personlighet då du kommer ingå i ett gäng med trevliga kollegor. Tidigare erfarenhet av tillverkning av kosmetik eller läkemedel är meriterande. Även körkort är meriterande.


Vad Canopus Medical erbjuder:
Vi erbjuder en utmanande roll med bredd i hjärtat av Ideon i Lund.
Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden är vardagar kl. 8-17. Helg och kvällsskift kan förekomma. Vi tillämpar 6 månader provanställning. Kollektivavtal finns. Friskvård finns.
Lönen sätts individuellt.
?
Ansökan:
Skicka din ansökan, CV samt personliga brev till [email protected]. Vi hanterar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 31 juni 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För mer information vänligen kontakta Anders Dahlgren på e-post: [email protected] Visa mindre

Micromekaniksingenjör till bolag med betydelsefullt uppdrag

Ansök    Maj 30    Jobnet AB    Finmekaniker
Skicklig och noggrann ingenjör med kärlek för den medicintekniska branschen. Bli en del av ett litet och sammansvetsat team som är på uppdraget att få varje hjärta att slå lite längre. Syntach är en innovativ startup med det tydliga målet att göra skillnad i medicinteknik branschen. De siktar mot att utveckla och producera en enhet i form av en pump för hjärtat som kan förlänga livet för patienter med hjärtsvikt. Nu behöver de förstärka teamet med en finli... Visa mer
Skicklig och noggrann ingenjör med kärlek för den medicintekniska branschen. Bli en del av ett litet och sammansvetsat team som är på uppdraget att få varje hjärta att slå lite längre.
Syntach är en innovativ startup med det tydliga målet att göra skillnad i medicinteknik branschen. De siktar mot att utveckla och producera en enhet i form av en pump för hjärtat som kan förlänga livet för patienter med hjärtsvikt. Nu behöver de förstärka teamet med en finlirig och effektiv kollega som kommer jobba med produktens minsta delar. Kanske är det just du, med ditt varma hjärta och dina skickliga mekaniker, som är rätt person för jobbet.
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/finmekaniker-syntach?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=syntach&utm_term=mikromekaniksingenjor
---
Rekryteringen sker på Jobnets plattform där även bilder, video och övrig info finns. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Jun 7    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är heltid.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

ASIC Developer (664565)

Ansök    Maj 16    Ericsson AB    GIS-utvecklare
About this opportunity Are you ready to build the 5G future? Inventing the future is powerful. Creativity is a necessity! 5G is happening right now, and Ericsson is the technology leader in the market. Be part of our excellent journey! We are now looking into strengthening our team with one design engineer. The IP Design 6 team, which is part of Digital ASIC and FPGA in Lund, has the assignment, in cooperation with Kista, to develop and verify Ericsson DPD... Visa mer
About this opportunity
Are you ready to build the 5G future?
Inventing the future is powerful. Creativity is a necessity!
5G is happening right now, and Ericsson is the technology leader in the market. Be part of our excellent journey!
We are now looking into strengthening our team with one design engineer.
The IP Design 6 team, which is part of Digital ASIC and FPGA in Lund, has the assignment, in cooperation with Kista, to develop and verify Ericsson DPD (Digital Pre Distortion) IP (Intellectual Property) for Digital Radio ASICs.
The work consists of understanding and developing DPD algorithms, defining the implementation architecture, developing and implementing them in RTL, verifying them first on block and then on top level using the latest UVM and formal methodologies. As part of algorithm evaluation and product verification, HW Lab tests are required, competence in this area is, therefore, a plus.
What you will do
Support the development and verification of the DPD IP
Collect requirements and create documents
Analyze the architecture and improve the developing
Perform Continuous Integration and Requirement Handling
Develop and Test High-Quality Products
Perform Trouble Shooting and Customer Support
Apply Continuous Improvements of Products and Processes


You will bring
3-5 years experience in algorithm development, design and verification
Good competence in VHDL and/or System Verilog
Experience of working with Matlab
Bachelor’s or Master degree in Computer/Electrical Engineering (or equivalent)
Experience in digital ASIC/FPGA verification using UVM methodology
Scripting experience e.g. Python, TCL, and/or Perl
Communication and presentation skills in English are essential


Application
As the selection process and interviews are ongoing, we encourage you to send your application in English as soon as you can. Placement in Lund, Sweden. If you have any questions, you are welcome to contact Recruiter Sofia Kolbovich at [email protected]. Note that we cannot process applications sent via email.
Why join Ericsson?
At Ericsson, you´ll have an outstanding opportunity. The chance to use your skills and imagination to push the boundaries of what´s possible. To build never seen before solutions to some of the world’s toughest problems. You´ll be challenged, but you won’t be alone. You´ll be joining a team of diverse innovators, all driven to go beyond the status quo to craft what comes next.
What happens once you apply?
Click Here to find all you need to know about what our typical hiring process looks like.
Encouraging a diverse and inclusive organization is core to our values at Ericsson, that's why we nurture it in everything we do. We truly believe that by collaborating with people with different experiences we drive innovation, which is essential for our future growth. We encourage people from all backgrounds to apply and realize their full potential as part of our Ericsson team.
Ericsson is proud to be an Equal Opportunity and Affirmative Action employer, learn more.
Primary country and city: Sweden (SE) || Sweden : Skåne : Lund
Req ID: 664565 Visa mindre

Låssmed

Ansök    Maj 30    Ra Gruppen AB    Låssmed/Låstekniker
Nu söker vi en Låssmed för arbete med vapen- och värdeförvaring. Vi är både intresserade av dig som är låssmed och dig som har erfarenhet av värdeförvaringslås i någon form från annan bransch. RA Gruppen är i ett expansivt och spännande skede, det går väldigt bra för oss. From den 1a september 2021 ingår även Låssmedjan i Höganäs AB i RA Gruppen. För att allt ska gå i lås och för att kunna möta vår framtid på bästa sätt behöver vi utöka vårt team med fler ... Visa mer
Nu söker vi en Låssmed för arbete med vapen- och värdeförvaring. Vi är både intresserade av dig som är låssmed och dig som har erfarenhet av värdeförvaringslås i någon form från annan bransch.
RA Gruppen är i ett expansivt och spännande skede, det går väldigt bra för oss. From den 1a september 2021 ingår även Låssmedjan i Höganäs AB i RA Gruppen. För att allt ska gå i lås och för att kunna möta vår framtid på bästa sätt behöver vi utöka vårt team med fler tekniker.
Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.
Som Låssmed/värdeförvaringstekniker på RA Låshuset jobbar du med alla typer av vapen och värdeskåplås, som ska monteras, installeras och servas. Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar mycket folk. Det är ett fritt och omväxlande jobb.
Då vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.
För tjänsten gäller:
* Gesällbrev och/eller Mästarbrev är meriterande
* Grundläggande datakunskaper och B-körkort
* Du har ett par års erfarenhet av liknande arbeten inom värdeförvaring/låsbranschen.
* Du har svagströms- samt elektronikkunskaper
Vad erbjuder vi?
Vi utvecklas ständigt och tycker att det både är en självklarhet och dessutom roligt. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och trivas och vi räknar med att du vill bidra till vår utveckling. Det är en viktig del i vår företagskultur. Att ta vara på erfarenheter, tankar och idéer gör att vi lär av varandra.
Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag på upp till 5000kr, Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.
Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Bifoga CV med din ansökan. För mer information är du välkommen att ringa:
Tommy Hallander Flödeschef 0431-4720531
Eva Adermark HR 021-4704220.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bagare/konditor till Gateau Lund

Ansök    Maj 30    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som bagare/konditor hos oss på Gateau. Som bagare & konditor på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta medarbetare tillverkar bagerui & konditorivaror till våra egna butiker i Malmö med omnejd samt övriga externa kunder. Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri/konditori tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare, under ledning av vår platschef i Lund. Du k... Visa mer
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som bagare/konditor hos oss på Gateau.

Som bagare & konditor på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta medarbetare tillverkar bagerui & konditorivaror till våra egna butiker i Malmö med omnejd samt övriga externa kunder.

Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri/konditori tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare, under ledning av vår platschef i Lund.

Du kommer att delta i utvecklingen av vårt sortiment, därför tror vi att du har sinne för smak, utveckling, trender och nytänkande.

Du säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Varför Gateau?

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Vi är mitt i en stor förändringsresa, i Januari 2021 flyttade vi hela vår produktion i Stockholm till helt nya toppmoderna lokaler. Inom kort kommer även vårt bageri i Lund flyttas till nya lokaler – vi bygger för framtiden.

Detta innebär att tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även det som tillverkas i bageriet. I dagsläget har vi 25 butiker runt om i Stockholm & Uppsala och 10 butiker i Malmöområdet.

Du kommer att jobba i en välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som bagare/konditor hos oss har du en fantastisk möjlighet att bidra med dina erfarenheter och idéer om förbättringar och utveckling. Vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och bli lite bättre än vad vi var igår.

Är du rätt person för en spännande utmaning?!

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Vi alla jobbar bäst tillsammans, och därför ser vi att du är en stark lagspelare. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra övriga konditorer och ledare i produktionen vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu!

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid huvudsakligen dagtid men innefattar helg och även kvälls/nattskift enligt rullande schema.

Visstidsanställning 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platscehf i Lund Lars Andersson eller vår Produktionschef Sören Resare.

[email protected]

[email protected] Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Maj 10    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är heltid.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Micromekaniksingenjör till bolag med betydelsefullt uppdrag

Ansök    Maj 10    Jobnet AB    Finmekaniker
Skicklig och noggrann ingenjör med kärlek för den medicintekniska branschen. Bli en del av ett litet och sammansvetsat team som är på uppdraget att få varje hjärta att slå lite längre. Syntach är en innovativ startup med det tydliga målet att göra skillnad i medicinteknik branschen. De siktar mot att utveckla och producera en enhet i form av en pump för hjärtat som kan förlänga livet för patienter med hjärtsvikt. Nu behöver de förstärka teamet med en finli... Visa mer
Skicklig och noggrann ingenjör med kärlek för den medicintekniska branschen. Bli en del av ett litet och sammansvetsat team som är på uppdraget att få varje hjärta att slå lite längre.
Syntach är en innovativ startup med det tydliga målet att göra skillnad i medicinteknik branschen. De siktar mot att utveckla och producera en enhet i form av en pump för hjärtat som kan förlänga livet för patienter med hjärtsvikt. Nu behöver de förstärka teamet med en finlirig och effektiv kollega som kommer jobba med produktens minsta delar. Kanske är det just du, med ditt varma hjärta och dina skickliga mekaniker, som är rätt person för jobbet.
Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:
https://jobnet.se/finmekaniker-syntach?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=syntach&utm_term=mikromekaniksingenjor
---
Rekryteringen sker på Jobnets plattform där även bilder, video och övrig info finns. Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Lund

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Lund är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB och har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service i Skåne. Vår huvuduppdragsgivare är Skånes universitetssjukhus, Malmö-Lund. Vi är idag 30 anställda i Lund och tillhörande satellit kliniken på Orupsjukhuset. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel för barn och vuxna från ortopediska skor och inlägg till ortoser och protester på övre och nedre extremitet.
Din framtida utmaning
Som patienthandläggare hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Basen för vår verksamhet är ortopedteknik och den samverkan med övrig vårdpersonal och teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar, diabetesteam och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer ingå i ett team av ortopedingenjörer, skotekniker och ortopedtekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund, tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Som person är du nyfiken på nya utmaningar, flexibel och har social kompetens. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer, är van att ta ansvar och arbeta självständigt. Du som söker har utbildning som podiater, arbetsterapeut, fotterapeut och/eller har annan relevant medicinsk bakgrund och erfarenhet som vi bedömer lämplig. Du behärskar såväl svenska som engelska och har god datorvana.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Fredrik Bergljung per mejl, [email protected].
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected] senast 22 maj 2022.
Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se, www.ottobock.se Visa mindre

Möbeltapetserare Tapetserare

Reformfurniture i Lund AB startades 2015 och har blivit en utav Sveriges Största vintagebutiker med handplockad design från 50-80-talet. Vi har en stor fysisk butik samt en webbutik och skickar inredning över hela världen, Vi har egen Möbelverkstad med 3 anställda. Vi utvecklar nu vår möbelverkstad och söker en engagerad möbeltapetserare med utbildning eller likvärdig erfarenhet. Det är viktigt att du är relativt självgående redan från början. Har ett bra ... Visa mer
Reformfurniture i Lund AB startades 2015 och har blivit en utav Sveriges Största vintagebutiker med handplockad design från 50-80-talet. Vi har en stor fysisk butik samt en webbutik och skickar inredning över hela världen,
Vi har egen Möbelverkstad med 3 anställda.
Vi utvecklar nu vår möbelverkstad och söker en engagerad möbeltapetserare med utbildning eller likvärdig erfarenhet.
Det är viktigt att du är relativt självgående redan från början. Har ett bra tempo och stort driv.
Vi har precis köpt en befintlig tapetserarverkstad som ligger iMalmö, som vi kommer flytta till Lund efter sommaren. Mannen som drev den är 70 år och kommer vara behjälplig vid övergången på alla maskinerna.
Vi säljer design från 50-80-talet av hög kvalité.
För att passa in behöver du vara en vänlig själ med hjärtat på rätt plats, vara en noggrann och duktig hantverkare och samtidigt hålla en hög servicegrad till både kollegor och kunder.
Vi kommer utföra arbeten inom möbeltapetsering och möbelrestaurering främst åt oss själva, på det vi säljer i vår vintagebutik. Men även åt kunder i viss mån. Viktigt att Du kan sy även i skinn.
Tjänsten är 75-100 %
Jobbar du 100 % erbjuder vi arbetstidsförkortning en timme om dagen, samt flextid.
Behjälplig Svenska behövs för att kunna förstå varann och kravspec på olika möbler.
Lön efter överenskommelse.
Tillträdes snarast Visa mindre

Floor Coordinator, part time

Lund University was founded in 1666 and is repeatedly ranked among the world’s top 100 universities. The University has around 44 000 students and more than 8 000 staff based in Lund, Helsingborg and Malmö. We are united in our efforts to understand, explain and improve our world and the human condition. Lund University welcomes applicants with diverse backgrounds and experiences. We regard gender equality and diversity as a strength and an asset. ... Visa mer
Lund University was founded in 1666 and is repeatedly ranked among the world’s top 100 universities. The University has around 44 000 students and more than 8 000 staff based in Lund, Helsingborg and Malmö. We are united in our efforts to understand, explain and improve our world and the human condition.


Lund University welcomes applicants with diverse backgrounds and experiences. We regard gender equality and diversity as a strength and an asset.
Your team
The Beamline Office provides technical and operational support for beamlines to accommodate x-ray experiments 24 hours a day.

Would you like to work at the brightest lightsource in the world?


MAX IV are looking for a Floor Coordinator, who will be present and available on the experimental floor, to assist the beamlines and visiting user groups with all manner of technical and operational challenges. You will be part of a team who is the main point of contact to solve problems and ensure beamline operations continues efficiently and effectively. Being able to communicate in a clear and precise manner is one of the main tools you bring to the position.

This position consists entirely of 24/7 shift work.  


Your main work tasks will be

Provide on-site shift support to beamlines in commissioning and operation by:

- Tour beamlines during shift to be available and present for assistance
- Monitor floor coordinator on-call phone and respond in timely manner
- Maintain beamline operations logbook with issues and current events
- Follow up on operational downtime issues and communicate with beamlines

Provide on-site shift support for safety related activities and events by:

- Rapid response and support to safety alarms on experimental floor
- Acknowledge and respond to facility wide safety issues
- Perform required radiation monitoring walkthroughs during off-hour shifts
- Provide experimental safety assistance for users
- After hour support for gas cylinder exchange and liquid nitrogen dewars


To be successful in this role you need to have the following qualifications

- You perform well as a shift worker, and are happy to work during evenings, nights, as well as during weekends.
- You have a Bachelors degree or equivalent in physics or engineering, and/or significant experience in the operation of large, complex, scientific facilities.
- You are able to communicate fluently and effectively in English with both speaking and writing.
- You are physically capable of moving a 50L, 80kg bottle of compressed gas with a trolley.


Below are seen as merits

- Knowledge of synchrotrons and x-ray experiments is a significant advantage.
- Previous experience working with radiation safety is desirable.
- Experience working with vacuum systems is desirable.
- Experience working with chemical safety is considered a plus.
- Understanding of Python scripting is considered a plus.


As a person you are  a strong communicator and are comfortable solving complex problems. This will sometimes require contacting system owners during unsociable hours.

Friendly and approachable person willing to go out of your way to accommodate a visiting user group in a very service-oriented manner.

 

Please apply in English.  

 

What we offer
When you join our MAX IV family, you step into a world of front edge science. We make the invisible visible by supporting scientist from all over the world, generating scientific results for the benefit of society. We offer you a multicultural work environment with great opportunities for personal development with respect for a healthy work-life balance.

Would you like to work in a challenging and supporting environment? Then join us and take the opportunity to make a real difference!

For further information, please visit:
https://www.lunduniversity.lu.se/about-lund-university/work-lund-university
https://sweden.se
https://www.maxiv.lu.se/about-us/careerjobs/comp_and_benefits/

 

Probationary period may apply.

On call services may apply in the future.MAX IV is a Swedish national large-scale research laboratory hosted by Lund University. It provides scientists from Sweden as well as internationally, with state-of-the-art instrumentation for research in areas such as engineering, physics, structural biology, chemistry and nanotechnology. Fully developed it will receive more than 2 000 scientists annually, conducting ground-breaking experiments in materials and life sciences using the brilliant X-ray light.

We kindly decline all sales and marketing contacts. Visa mindre

Floor Coordinator

Lund University was founded in 1666 and is repeatedly ranked among the world’s top 100 universities. The University has around 44 000 students and more than 8 000 staff based in Lund, Helsingborg and Malmö. We are united in our efforts to understand, explain and improve our world and the human condition. Lund University welcomes applicants with diverse backgrounds and experiences. We regard gender equality and diversity as a strength and an asset. ... Visa mer
Lund University was founded in 1666 and is repeatedly ranked among the world’s top 100 universities. The University has around 44 000 students and more than 8 000 staff based in Lund, Helsingborg and Malmö. We are united in our efforts to understand, explain and improve our world and the human condition.


Lund University welcomes applicants with diverse backgrounds and experiences. We regard gender equality and diversity as a strength and an asset.
Your team
The Beamline Office provides technical and operational support for beamlines to accommodate x-ray experiments 24 hours a day.

Would you like to work at the brightest lightsource in the world?MAX IV are looking for a Floor Coordinator, who will be present and available on the experimental floor, to assist the beamlines and visiting user groups with all manner of technical and operational challenges. You will be part of a team who is the main point of contact to solve problems and ensure beamline operations continues efficiently and effectively. Being able to communicate in a clear and precise manner is one of the main tools you bring to the position.

This position consists entirely of 24/7 shift work.  


Your main work tasks will be

Provide on-site shift support to beamlines in commissioning and operation by:

- Tour beamlines during shift to be available and present for assistance
- Monitor floor coordinator on-call phone and respond in timely manner
- Maintain beamline operations logbook with issues and current events
- Follow up on operational downtime issues and communicate with beamlines

Provide on-site shift support for safety related activities and events by:

- Rapid response and support to safety alarms on experimental floor
- Acknowledge and respond to facility wide safety issues
- Perform required radiation monitoring walkthroughs during off-hour shifts
- Provide experimental safety assistance for users
- After hour support for gas cylinder exchange and liquid nitrogen dewars


To be successful in this role you need to have the following qualifications

- You perform well as a shift worker, and are happy to work during evenings, nights, as well as during weekends.
- You have a Bachelors degree or equivalent in physics or engineering, and/or significant experience in the operation of large, complex, scientific facilities.
- You are able to communicate fluently and effectively in English with both speaking and writing.
- You are physically capable of moving a 50L, 80kg bottle of compressed gas with a trolley.


Below are seen as merits

- Knowledge of synchrotrons and x-ray experiments is a significant advantage.
- Previous experience working with radiation safety is desirable.
- Experience working with vacuum systems is desirable.
- Experience working with chemical safety is considered a plus.
- Understanding of Python scripting is considered a plus.


As a person you are  a strong communicator and are comfortable solving complex problems. This will sometimes require contacting system owners during unsociable hours.

Friendly and approachable person willing to go out of your way to accommodate a visiting user group in a very service-oriented manner.

 

Please apply in English.  

 

What we offer

When you join our MAX IV family, you step into a world of front edge science. We make the invisible visible by supporting scientist from all over the world, generating scientific results for the benefit of society. We offer you a multicultural work environment with great opportunities for personal development with respect for a healthy work-life balance.

Would you like to work in a challenging and supporting environment? Then join us and take the opportunity to make a real difference!

For further information, please visit:
https://www.lunduniversity.lu.se/about-lund-university/work-lund-university
https://sweden.se
https://www.maxiv.lu.se/about-us/careerjobs/comp_and_benefits/

 

Probationary period may apply.

On call services may apply in the future.MAX IV is a Swedish national large-scale research laboratory hosted by Lund University. It provides scientists from Sweden as well as internationally, with state-of-the-art instrumentation for research in areas such as engineering, physics, structural biology, chemistry and nanotechnology. Fully developed it will receive more than 2 000 scientists annually, conducting ground-breaking experiments in materials and life sciences using the brilliant X-ray light.

We kindly decline all sales and marketing contacts. Visa mindre

Kursledare i möbeltapetsering

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Ditt uppdrag som kursledare. Att vara ledare i Medborgarskolan är ett stimulerande och kreativt arbete. Du möter positiva och engager... Visa mer
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Ditt uppdrag som kursledare.

Att vara ledare i Medborgarskolan är ett stimulerande och kreativt arbete. Du möter positiva och engagerade kursdeltagare som hela tiden vill lära sig mer. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Viktigt är att kunna skapa gott samarbetsklimat och vara pedagogisk samt ha goda ämneskunskaper i det du undervisar i. Att du har utbildning i pedagogik är en fördel men inte ett krav. Det viktiga är att du brinner för ditt ämne och att du har viljan att dela med dig av dina kunskaper.
Du ska ha goda ämneskunskaper inom möbeltapetsering och gärna ha några års erfarenhet. Du har ett lättsamt sätt och tycker om att ta ansvar och lära ut din kunskap till andra.

Vad vi kan erbjuda dig.
Vi erbjuder dig ett stimulerande extraarbete några timmar per vecka. Kurserna kan komma att erbjudas fysikt på plats i Vragerup utanför Lund. Du får timarvode för uppdraget. Du jobbar självständigt med planering av kursen men med stöd av din kontaktperson på Medborgarskolan. Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Visa mindre

Bagare/Konditor

Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och... Visa mer
Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butikerna m.m.
Tjänsten tillsätts: Snarast eller enligt överenskommelse
Heltid
Månadslön


Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med KONDITOR och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Mar 30    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är tillsvidareanställning för rätt person.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Konditor

Vi söker en Bagare/ Konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda av... Visa mer
Vi söker en Bagare/ Konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butikerna m.m.
Tjänsten tillsätts: 1 Maj 2022 med två veckors introduktion.
Heltid
Månadslön
Arbetstiderna :
Måndag- Torsdag kl 04.00 - 12.00
Fredagar kl 01.00 - 09.00
Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med Konditor och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Mar 7    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är tillsvidareanställning för rätt person.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Lund

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna e... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Lund är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB och har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service i Skåne. Vår huvuduppdragsgivare är Skånes universitetssjukhus, Malmö-Lund. Vi är idag 30 anställda i Lund och tillhörande satellit kliniken på Orupsjukhuset. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel för barn och vuxna från ortopediska skor och inlägg till ortoser och protester på övre och nedre extremitet.
Din framtida utmaning
Som patienthandläggare hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Basen för vår verksamhet är ortopedteknik och den samverkan med övrig vårdpersonal och teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, ortopedi/neurorehabilitering, reumatiska sjukdomar, diabetesteam och protesmottagningar.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer ingå i ett team av ortopedingenjörer, skotekniker och ortopedtekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån dina kunskaper och din tidigare erfarenhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund, tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Som person är du nyfiken på nya utmaningar, flexibel och har social kompetens. Det är viktigt att du känner dig trygg med att träffa människor i olika livssituationer, är van att ta ansvar och arbeta självständigt. Du som söker har utbildning som podiater, arbetsterapeut, fotterapeut och/eller har annan relevant medicinsk bakgrund och erfarenhet som vi bedömer lämplig. Du behärskar såväl svenska som engelska och har god datorvana.
Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Fredrik Bergljung per mejl, [email protected].
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till [email protected] senast 15 april 2022.
Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se, www.ottobock.se Visa mindre

CERTEGO i Lund söker säkerhetstekniker med inriktning dörrautomatik

Ansök    Mar 3    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du främst med installation och service av dörrautomatiker hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden. Hos oss får du en varierande... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du främst med installation och service av dörrautomatiker hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss får du en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom mekanik. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Teamleader Formsprutning

ASEPT växer och vi söker nu Teamleader Formsprutning - Lund Är du en driven person som är kunnig inom formsprutning, vill ha ordning och reda samt gillar att vara en viktig kugge för att produktionen ska lyckas med uppsatta mål? Då kan du vara den vi söker! I dag består formsprutningsgänget av 2 tekniker som arbetar dagtid. I arbetet ingår allt från att hänga formar, starta produktion och ansvara för testkörningar samt jobba med ständiga förbättringar och... Visa mer
ASEPT växer och vi söker nu
Teamleader Formsprutning - Lund
Är du en driven person som är kunnig inom formsprutning, vill ha ordning och reda samt gillar att vara en viktig kugge för att produktionen ska lyckas med uppsatta mål? Då kan du vara den vi söker!
I dag består formsprutningsgänget av 2 tekniker som arbetar dagtid. I arbetet ingår allt från att hänga formar, starta produktion och ansvara för testkörningar samt jobba med ständiga förbättringar och förebyggande underhåll. Vår formsprutningspark består av 8 st. formsprutor som tillverkar ett brett utbud av detaljer.
Vi har en välutrustad prototypverkstad vilket gör att processen från idé till fungerande prototyp är snabb. Vi jobbar nära våra kollegor på marknad, försäljning, kvalitet och produktion i Lund men också tillsammans med våra enheter i Nederländerna och USA. Beslutsvägarna är korta, och du kommer att få god insikt i vilka projekt som är på gång och vad vi behöver förbereda oss för.


ASEPT Group
ASEPT Group, med huvudkontor i Lund, ett dotterbolag i USA och två i Nederländerna, är marknadsledande inom nischen för pumpning och portionering av flytande livsmedel samt kemtekniska produkter. Vi säljer till livsmedelstillverkare, restaurangkedjor samt tillverkare av kemtekniska produkter över hela världen. Våra produkter kännetecknas av enkla, tillförlitliga och smarta lösningar konstruerade för att tillverkas kostnadseffektivt i stora volymer, ofta formsprutade i plast. Våra slutkunder, det vill säga konsumenterna, använder våra lösningar, var dag, i stora delar av världen.


Tjänsten
I rollen som Teamleader Formsprutningen på ASEPT ingår du som en viktig del av Operations.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Leda ditt team.
• Ansvara för förebyggande underhåll av våra formsprutor.
• Ansvara för förebyggande underhåll av våra formverktyg.
• Ansvara för att processövervakning sker enligt plan och dokumentera utfall från processen.
• Arbeta i nära samarbete med produktionsplaneringen.
• Utföra viss service och underhåll av produktionsformverktyg.
• Vid behov, hänga formar och starta produktion.


Vårt erbjudande till dig
ASEPT Group erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är innovativ, familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. Vi är inne i en expansiv period och du har stor möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta resa.


Din profil, kompetens och erfarenhet
• God formsprutningskompetens med praktisk erfarenhet.
• God allmän datorkunskap samt flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.
• Vana och intresse av att leda andra och trivs med ansvar.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktion av formsprutade detaljer och formsprutningsverktyg.


Personliga egenskaper
• Noggrann, strukturerad och engagerad.
• Ansvarsfull och initiativtagande.
• Positiv, social, lösningsorienterad och gillar att arbeta i och leda ett team.
• Lyhörd och öppen för förändringar och utmaningar.


Ansökan
Om du tycker detta låter intressant och passar din profil, skicka ditt CV och introduktionsbrev till ansvarig rekryteringsspecialist [email protected] senast 13:e mars. Frågor om rollen besvaras av Fredrik Kjellberg [email protected]. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Läs mer om ASEPT Group på vår hemsida www.asept.com.
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Asept International AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på [email protected] Visa mindre

Möbeltapetserare Tapetserare

Reformfurniture i Lund AB startades 2015 och har blivit en utav Sveriges Största vintagebutiker med handplockad design från 50-80-talet. Vi har en stor fysisk butik samt en webbutik och skickar inredning över hela världen, Vi har egen Möbelverkstad med 3 anställda. Vi utvecklar nu vår möbelverkstad och söker en engagerad möbeltapetserare med utbildning eller likvärdig erfarenhet. Det är viktigt att du är relativt självgående redan från början. Har ett bra ... Visa mer
Reformfurniture i Lund AB startades 2015 och har blivit en utav Sveriges Största vintagebutiker med handplockad design från 50-80-talet. Vi har en stor fysisk butik samt en webbutik och skickar inredning över hela världen,
Vi har egen Möbelverkstad med 3 anställda.
Vi utvecklar nu vår möbelverkstad och söker en engagerad möbeltapetserare med utbildning eller likvärdig erfarenhet.
Det är viktigt att du är relativt självgående redan från början. Har ett bra tempo och stort driv.
Vi har precis köpt en befintlig tapetserarverkstad som ligger iMalmö, som vi kommer flytta till Lund efter sommaren. Mannen som drev den är 70 år och kommer vara behjälplig vid övergången på alla maskinerna.
Vi säljer design från 50-80-talet av hög kvalité.
För att passa in behöver du vara en vänlig själ med hjärtat på rätt plats, vara en noggrann och duktig hantverkare och samtidigt hålla en hög servicegrad till både kollegor och kunder.
Vi kommer utföra arbeten inom möbeltapetsering och möbelrestaurering främst åt oss själva, på det vi säljer i vår vintagebutik. Men även åt kunder i viss mån. Viktigt att Du kan sy även i skinn.
Tjänsten är 75-100 %
Jobbar du 100 % erbjuder vi arbetstidsförkortning en timme om dagen, samt flextid.
Svenska är ett krav.
Lön efter överenskommelse.
Tillträdes snarast Visa mindre

CERTEGO i Lund söker medarbetare till verkstad/butik!

Ansök    Feb 16    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter För oss på CERTEGO är kundbemötande A och O. Som verkstad/butik-medarbetare möter du våra kunder dagligen över disk. Kunderna kan både bestå av privatpersoner och hantverkare. Du kommer att arbeta med nyckelutlämning, cylinderlägg... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

För oss på CERTEGO är kundbemötande A och O. Som verkstad/butik-medarbetare möter du våra kunder dagligen över disk. Kunderna kan både bestå av privatpersoner och hantverkare. Du kommer att arbeta med nyckelutlämning, cylinderläggning, tagg-programmering samt service och reparation av produkter som kommer in i verkstaden/butiken. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälper varandra att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du har ett stort intresse för mekanik och teknik. Vi vill också att du är serviceminded och lägger stor vikt vid ett gott kundbemötande. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men det är viktigare att du har rätt inställning med en vilja att lära. Du vågar ta egna initiativ och fokuserar på lösningar.

Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Feb 15    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete, Liftkort och körkort är ett krav.

Information och kontakt
Anställningen är tillsvidareanställning för rätt person.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Sommarvikarier till medborgarcenter

Ansök    Feb 18    Lunds kommun    Samhällsvägledare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På kommunkontoret arbetar cirka 300 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet at... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På kommunkontoret arbetar cirka 300 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.Om oss
Medborgarcenter är vägen in till Lund kommun.

Vi är ett tjugotal samhällsvägledare med bred kunskap om kommunens olika verksamheter som dagligen hjälper medborgare i enklare kommunala ärenden. Tillsammans arbetar vi för att ge snabb, tillförlitlig och god service.

Nu söker vi en serviceinriktad vikarie som kan arbeta i sommar och några timmar i veckan under hösten. Vi erbjuder ett allmänbildande och meriterande extrajobb, där du får god inblick i kommunens arbete. På medborgarcenter får du trevliga kollegor och tillsammans gör vi varje dag ett viktigt arbete.

 
Arbetsuppgifter
Som samhällsvägledare på medborgarcenter hjälper och vägleder du medborgare i alla kommunens verksamhetsområden. Det kan till exempel handla om förskoleplaceringar, bygglov eller försörjningsstöd. Telefonen är den viktigaste kontaktvägen, men du tar också emot besökarna i Kristallens reception. För att hitta information om kommunens verksamhet och för att registrera ärenden använder du olika ärendehanteringssystem, ofta parallellt.

Vi söker dig som kan arbeta under hela sommaren, vecka 23 – 33 (med någon veckas ledighet) och som vill fortsätta som timvikarie under hösten. Arbetet startar med två veckors introduktion.

Vi söker dig som
- har minst gymnasieutbildning, men högskoleutbildning (kan vara pågående) är meriterande.

- har erfarenhet av servicearbete och gärna av telefoniarbete.

- har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Om du kan något av våra minoritetsspråk, teckenspråk eller något annat språk så som arabiska, dari eller somaliska är det välkommet.

- känner dig bekväm med att arbeta i olika digitala system, till exempel ärendehantering- och e-tjänstsystem.

- har ett samhällsintresse och god allmänbildning.

Som person tycker du om att möta och hjälpa andra människor och du strävar efter att alltid ge ett gott bemötande. Du är stabil och klarar av att hantera möten också med människor i utsatta situationer. Att svara i telefon många timmar i sträck kräver uthållighet och stresstålighet, samtidigt som du är noggrann och klarar av att följa rutiner. Du har en positiv attityd, fokuserar på att lösa problem och har lätt för att skapa goda relationer.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så fort du kan! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne

Ansök    Feb 2    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel är ett verksamhetsområde inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmed... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Hjälpmedel är ett verksamhetsområde inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation och kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn/ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantaget är specifika hjälpmedel så som elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel.

Hjälpmedelsverksamheten består av ett produktionsområde för patientnära enheter i form av mottagning, utprovning och anpassning, lager och service samt två verksamhetsövergripande enheter, stöd och support samt strategisk styrning. Verksamheten har även processgrupper tvärs över alla funktioner för att möjliggöra snabbare styrning och beslut.

Mottagningsenheterna präglas av ett respektfullt bemötande, positivt engagemang, nära samarbete och en bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två hjälpmedelstekniker till oss!

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans, anpassning samt specialanpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. Du hjälper i ditt dagliga arbete människor med funktionsnedsättning att klara sin vardag, varför det är viktigt att du har ett stort intresse för människor och teknik. I rollen arbetar du i nära kontakt med hjälpmedelskonsulenter och patienter.

Ditt arbete sker både på mottagningen och hemma hos patienten. Vi arbetar övergripande i Skåne. Placeringsorten är för nuvarande Malmö/Lund.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har lägst treårig gymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt dig med annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt lägst B-körkort är också krav. För tjänsten krävs även goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt goda förmåga att dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med medicintekniska produkter, likaså om du har erfarenhet av direkt kontakt med kund och kundservice. Därtill är grundläggande kompetens inom praktisk ellära önskvärt.

Som person ser vi att du har god problemlösningsförmåga samt att du är van vid att hantera verktyg och maskiner. Du har också god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Därtill värdesätter vi att du, precis som vi, ser ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Konditor

Vi söker en konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på 5 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. V... Visa mer
Vi söker en konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på 5 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butikerna m.m.
Tjänsten tillsätts: 1 Maj 2022 med två veckors introduktion.
Heltid
Månadslön
Arbetstiderna :
Måndag- Torsdag kl 04.00 - 12.00
Fredagar kl 01.00 - 09.00
Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med Konditor och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Soeco söker ytterligare en duktig möbelsnickare till verksamhet i Dalby

Soeco växer… därför söker vi nu ytterligare en duktig möbelsnickare till vår verksamhet i Dalby. Som snickare på Soeco är man en del i ett större team och du arbetar självständigt med uppbackning av dina arbetskamrater. Alla i organisationen hjälps åt så att hela ledet från offert till leverans blir en lönsam del för både kunden och för företaget. Dina arbetsuppgifter består av allt från att renovera och laga klassiska möbler till att ta fram nya möbler ... Visa mer
Soeco växer…


därför söker vi nu ytterligare en duktig möbelsnickare till vår verksamhet i Dalby.
Som snickare på Soeco är man en del i ett större team och du arbetar självständigt med uppbackning av dina arbetskamrater. Alla i organisationen hjälps åt så att hela ledet från offert till leverans blir en lönsam del för både kunden och för företaget.
Dina arbetsuppgifter består av allt från att renovera och laga klassiska möbler till att ta fram nya möbler som tillverkas av återbrukade material. Du gillar möbler och inredning och samarbetar med vårt sälj team för att tillsammans med kunden ta fram förslag på inredningslösningar eller produkter. Vi söker därför någon med dokumenterad erfarenhet och egenskaper enligt nedan.
· Maskin vana
· Avläsning av ritningar och skisser
· Självständig
· Kreativ problemlösare
· Lätt för samarbete
· Noggrann och effektiv


Om Soeco
Soeco, med 38 anställda och huvudkontor i Dalby, är ett komplett inredningsföretag för kontorsinredningar med fokus på återbrukade möbler. Vi hjälper våra kunder att få ett unikt anpassat kontor som är hållbart, som ser ut som nytt, men kostar som om det var begagnat. Hos Soeco kan man alltid välja mellan att hyra och köpa möbler. Vi på Soeco köper in begagnade möbler som vi renoveras i våra egna lokaler. Vi klär om, lackerar om och fanerar om enligt kundens önskemål. Vid behov kan vi alltid komplettera med nya möbler eftersom vi är återförsäljare av de flesta varumärken på marknaden. Vi förfogar över totalt 6500m2 kontor, lager och produktionsyta. Bolaget växer med ca 25% per år. Under 2021 var vår omsättning ca 40 Mkr.


För frågor om tjänsten kontakta Petra Falk på telefon 0723-609094 eller skicka din intresseanmälan och CV till mail [email protected] Visa mindre

Mechanical engineer, with experience in fine- and micro- mechanics

Ansök    Jan 29    Qrios Minds AB    Finmekaniker
Are you up for a challenging assignment being part of a project group creating a new class of cardiac support devices, to improve the care of the growing number of people with heart failure? QRIOS Life Science and Engineering are now looking for a mechanical engineer within the area of fine mechanics, for our customer, a Swedish innovation-driven company based in Lund. The assignment is planned to start shortly and will reach until the summer 2022. The... Visa mer
Are you up for a challenging assignment being part of a project group creating a new class of cardiac support devices, to improve the care of the growing number of people with heart failure?

QRIOS Life Science and Engineering are now looking for a mechanical engineer within the area of fine mechanics, for our customer, a Swedish innovation-driven company based in Lund.

The assignment is planned to start shortly and will reach until the summer 2022. There is a flexibility to work 50-80%.

About the position
You will be a part of a multidisciplinary project team, consisting of approx. 5 people. Together as a team you will succeed to take this world class product to the next step.
You will be involved in the development process, to complete, finalise and verify the product before it goes into the stage of preclinical trials.
Your contribution to the team will be to support the project group with your fine mechanical skills and knowledge.

You could be working remotely from anywhere in northern Europe for most of the time but need to make yourself available to come onsite in Lund for some weeks, to meet and work together with the dedicated project team.

Your profile
We are looking for a mechanical engineer with hands-on experience from fine mechanics.
It is an advantage if you have experience from the medical technology/device industry, but it is not a must. Most important is that you have hands-on skills and experience from fine mechanics and an understanding of the creation and product development of fine mechanics. What is possible and how?

The purple squirrel also has experience from one or more of the below areas.
- Movable fine mechanics and micromechanics
- Knowledge of implants, preferably minimally invasive
- Knowledge of heart implants
- Knowledge of components made of Nitinol
- Knowledge of components made of Titanium
- Knowledge of 3D-printed micro-details in metal

Fluent written and spoken English is a requirement.

You enjoy working in projects with multi-functional teams involved.
To be successful you are analytical, detail oriented and organized. You have solid communication skills and a flexible mindset and enjoy working in a fast paced, changing and time sensitive environment.

About the organisation
Our customer is an innovative company developing a revolutionary, minimally invasive long-term cardiac support device technology, with the aim to increase patient survival rates, improve the patient’s quality of life and reduce healthcare costs, meeting both clinical and socio-economic needs.

You will have the opportunity to be part of an environment where there is an intense drive, an encouragement of new, innovative ideas, genuine knowledge, and a global thinking, which creates a creative and flexible workplace.

QRIOS Life Science and Engineering is supporting our customer in the search for a consultant to this assignment. During the assignment you will either be employed by QRIOS Life Science and Engineering or work as your own independent consultant.

At QRIOS we have curious experts in IT, Life Science and Engineering. We are a consultancy company that is strongly inspired by those who never stop looking for new solutions. QRIOS MINDS GO FURTHER.

We will interview candidates continuously and welcome your application today. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Jan 28    Wikan Personal AB    Byggnadssmed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete, Liftkort och körkort är ett krav.

Information och kontakt
Anställningen är tillsvidareanställning för rätt person.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Byggnads smed

Vi söker en glad och pigg medarbetare till vår smidesverkstad som inte är rädd för att ta i och arbeta Vi utför dom flesta jobben så som resa pelare montera balkar , räcken , corten mm allt som kunden frågar efter. Man bör kunna mäta på plats , tillverka för att sedan montera , svetskunskap mma , mig . kunna läsa byggritningar Vi söker även egenföretagare för inhyrning Vid fler frågor kontakta oss [email protected] Visa mer
Vi söker en glad och pigg medarbetare till vår smidesverkstad som inte är rädd för att ta i och arbeta
Vi utför dom flesta jobben så som resa pelare montera balkar , räcken , corten mm allt som kunden frågar efter.
Man bör kunna mäta på plats , tillverka för att sedan montera , svetskunskap mma , mig . kunna läsa byggritningar
Vi söker även egenföretagare för inhyrning


Vid fler frågor kontakta oss [email protected] Visa mindre

Lagerarbetare med fokus på orderhantering från Qvesarums webshop

Qvesarum är ett företag som är specialiserade på högkvalitativa bygg- och inredningsmaterial med kundens specialanpassningar i fokus. I denna roll kommer du hantera beställningar från webben och sedan packa dem på bästa möjliga sätt. Qvesarum strävar alltid efter att ge bästa service till sina kunder i alla led. Där kommer du bli en viktig del i att hela flödet fungerar. Du som person beskrivs som driven och social. Du gillar att ha ett jobba fysiskt oc... Visa mer
Qvesarum är ett företag som är specialiserade på högkvalitativa bygg- och inredningsmaterial med kundens specialanpassningar i fokus.

I denna roll kommer du hantera beställningar från webben och sedan packa dem på bästa möjliga sätt.

Qvesarum strävar alltid efter att ge bästa service till sina kunder i alla led. Där kommer du bli en viktig del i att hela flödet fungerar.

Du som person beskrivs som driven och social. Du gillar att ha ett jobba fysiskt och har koll på läget. För att trivas i rollen tror vi även att du är händig samt har en passion för hantverk och snickeri. Du ska också ha förmågan att kunna ta initiativ till att hugga i när det behövs och har förmågan att ge det lilla extra för att kunna leverera högst möjliga service till Qvesarums kunder.

Din svenska är flytande i så väl tal som skrift. B-körkort är ett krav och det är ett plus om du har truckvana.

Teamet på Qvesarum ser fram emot att jobba tillsammans med dig!

Qvesarum startade år 2000 och är idag ett av de branschledande företagen i Sverige när det kommer till produktsegmentet specialanpassade ”high end” bygg-och inredningsprodukter. Vi är ca 30 anställda i Sverige och har ett helägt dotterbolag i Indonesien med ca 100 anställda. Qvesarum har haft en tillväxt på ca 30% per år de sista 5 åren och omsatte år 2021, 70 000 000. Utvecklingen är fortsatt expansiv. Våra kunder finns i hela Sverige och under de senaste 18 månaderna har vi även lanserat vår E-handel i Danmark, Norge och Tyskland. Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Dec 21    Wikan Personal AB    Smed
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete, Liftkort och körkort är ett krav.

Information och kontakt
Anställningen är tillsvidareanställning för rätt person.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Junior hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne i Staffanstorp

Ansök    Jan 13    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel Skåne består av ungefär 140 medarbetare och är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Verksamheten förskriver hjälpmedel till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden och fungerande logistik påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag a... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Hjälpmedel Skåne består av ungefär 140 medarbetare och är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Verksamheten förskriver hjälpmedel till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden och fungerande logistik påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienter god och säker vård. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

Verksamhetsområdet är uppdelat på flera enheter, alla med specifika processansvar kring administration, utveckling, logistik eller patientansvar. Denna tjänst finns hos logistikenheten, som ansvarar för leveranser och med egen personal hanterar vissa av de upphandlade produktflödena. För närvarande finns vi i Staffanstorp, men nya lokaler planeras. Vi blir, tillsammans med dig, totalt 17 medarbetare på enheten.

- Även om du inte jobbar med sjukvård i den vanliga bemärkelsen bidrar man lika mycket till att en människa får möjlighet att ha ett mer normalt och självständigt liv med hjälp av sitt hjälpmedel, säger Henrik, enhetschef på Hjälpmedel Skåne.


ARBETSUPPGIFTER
På grund av ett globalt säkerhetsmeddelande och återkallande av CPAP:er, ett andningshjälpmedel som till exempel används vid sömnapné, från en av våra leverantörer, behöver vi omgående, under cirka ett år förstärka vårt team med en kollega som kan hantera dessa returer.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot returnerade CPAP:er, rengöra dessa, dokumentera arbetet i vårt verksamhetssystem Sesam2 samt skicka dem vidare till leverantör.

Arbetet sker på lagret i Staffanstorp men kan även innebära viss kontakt med leverantör samt olika hjälpmedelsförskrivare runt om i Skåne.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med teknisk bakgrund, så som avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning, likvärdig utbildning eller erfarenhet. För tjänsten är det även viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. Du har god IT-vana och navigerar enkelt i en Windows-miljö. Kunskap och erfarenhet av lagerarbete och/eller något verksamhets- eller lagersystem är speciellt meriterande för tjänsten.

När det kommer till dig som person är du ansvarstagande, snabblärd, strukturerad och noggrann person som självständigt och med en positiv attityd hanterar olika situationer på ett lösningsorienterat och effektivt sätt. Du förstår vikten av First In, First Out och kan värdera hur du bäst spenderar din tid. Då du kommer att arbeta nära kollegorna i teamet måste du ha god samarbetsförmåga och du får gärna vara med och bidrar till en god stämning. Du delar Region Skånes värderingar; Välkomnande, drivande, omtanke & respekt och de är ständigt närvarande i ditt dagliga arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i enlighet med beskrivningen ovan i vår bedömning. Då vårt behov av hjälp är omgående är det en fördel om du kan vara snabbt tillgänglig för tjänsten.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bagare Konditor

Ansök    Dec 17    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Bagare & konditor sökes! Vill du jobba på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass? Vill du jobba med och noga utvalda råvaror, där spannmålen & surdegar väcker ditt intresse. Vill du jobba i ett team där lagkänsla och ett bra samarbete är en prioritering? Vill du vara med och utveckla dig själv och vårt sortiment inom bröd, söta bröd framåt? Om du känner att ja är ditt svar på ovanstående frågor kan du myc... Visa mer
Bagare & konditor sökes!
Vill du jobba på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass?
Vill du jobba med och noga utvalda råvaror, där spannmålen & surdegar väcker ditt intresse.
Vill du jobba i ett team där lagkänsla och ett bra samarbete är en prioritering?
Vill du vara med och utveckla dig själv och vårt sortiment inom bröd, söta bröd framåt?
Om du känner att ja är ditt svar på ovanstående frågor kan du mycket väl vara rätt person för tjänsten vi söker!
Vi söker dig som vill jobba heltid.
Tillsvidareanställning, kollektivavtal finns.
Tillträde snarast
Om du vill visa ditt intresse för denna tjänst hos oss är du varmt välkommen att maila din ansökan till
[email protected] Visa mindre

Smed Byggnadssmed

Ansök    Dec 16    AB Lunda-Smide    Byggnadssmed
Vi söker dig som är en erfaren smed och som är van att tillverka och montera allt inom stål, aluminium och rostfritt. Arbetet är fritt och varierande samt det ges möjlighet till att arbeta självständigt. Det är nya utmaningar varje dag. Du bör ha känsla för service då arbetet innebär många kundkontaktermed stora som små kunder. Kännedom om EN-1090 är en fördel samt att du har körkort. Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket.... Visa mer
Vi söker dig som är en erfaren smed och som är van att tillverka och montera allt inom stål, aluminium och rostfritt.
Arbetet är fritt och varierande samt det ges möjlighet till att arbeta självständigt. Det är nya utmaningar varje dag. Du bör ha känsla för service då arbetet innebär många kundkontaktermed stora som små kunder.
Kännedom om EN-1090 är en fördel samt att du har körkort.
Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne

Ansök    Dec 21    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel är ett verksamhetsområde inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmed... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Hjälpmedel är ett verksamhetsområde inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation och kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn/ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantaget är specifika hjälpmedel så som elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel.

Hjälpmedelsverksamheten består av ett produktionsområde för patientnära enheter i form av mottagning, utprovning och anpassning, lager och service samt två verksamhetsövergripande enheter, stöd och support samt strategisk styrning. Verksamheten har även processgrupper tvärs över alla funktioner för att möjliggöra snabbare styrning och beslut.

Mottagningsenheterna präglas av ett respektfullt bemötande, positivt engagemang, nära samarbete och en bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två hjälpmedelstekniker till oss!

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans, anpassning samt specialanpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. Du hjälper i ditt dagliga arbete människor med funktionsnedsättning att klara sin vardag, varför det är viktigt att du har ett stort intresse för människor och teknik. I rollen arbetar du i nära kontakt med hjälpmedelskonsulenter och patienter.

Ditt arbete sker både på mottagningen och hemma hos patienten. Vi arbetar övergripande i Skåne. Placeringsorten är för nuvarande Malmö/Lund.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har lägst treårig gymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt dig med annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt lägst B-körkort är också krav. För tjänsten krävs även goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt goda förmåga att dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med medicintekniska produkter, likaså om du har erfarenhet av direkt kontakt med kund och kundservice. Därtill är grundläggande kompetens inom praktisk ellära önskvärt.

Som person ser vi att du har god problemlösningsförmåga samt att du är van vid att hantera verktyg och maskiner. Du har också god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Därtill värdesätter vi att du, precis som vi, ser ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lärare i textilslöjd åk 4-9 på Nyvångskolan

Ansök    Dec 6    Lunds kommun    Slöjdare
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhe... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss

Nyvångskolan F-9 tillhör utbildningsområde 6 i Lunds kommun och ligger centralt i natursköna Dalby.

Skolan har ca 900 elever, 130 anställda, fyra fritidshemsavdelningar för elever i åk F-3 samt en fritidsklubb för elever i åk 4-6 samt grundsärskola åk 6-9. Skolbyggnaderna är omgivna av grönytor med mycket träd, buskar och gräsmattor där eleverna varje dag har möjlighet att leka och idrotta både på sina raster och på schemalagda rörelsepass. 

För oss på Nyvångskolan är det viktigt att eleverna känner lust att lära och inflytande över sitt eget lärande, under skoltid såväl som i fritidshemmet. Elevdemokrati har länge varit skolans profil och vi arbetar aktivt med elevinflytande genom olika elevstyrda råd som driver särskilda frågor och utvecklingsområden. På råden diskuterar elever och lärare tillsammans frågor som rör arbetsmiljö, undervisning, vänskap och hälsa.                                   

Nyvångskolans övergripande utvecklingsarbete fokuserar på att tillgängliggöra lärmiljön för alla våra elever och genom detta skapa bästa möjliga förutsättningar för delaktighet, lärande och trygghet. Som medarbetare på Nyvångskolan är du en självklar del av skolans kollegiala utvecklingsarbete. Nya tankar och perspektiv är alltid välkomna och vi erbjuder alla pedagoger kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Vill du bli en av oss? Vi söker nu en lärare i textilslöjd för undervisning i åk 4-9, med start 10/1 2022. I uppdraget som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och följer upp, bedömer och dokumenterar elevernas kunskapsutveckling. 

Du kommer att ingå i ett ämneslag med tre andra slöjdlärare och tillsammans ansvarar ni för det fortgående arbetet med att stärka kvaliteten på slöjdundervisningen. Ni kommer att arbeta tematiskt och ämnesövergripande med elevinflytandet i fokus. Undervisningen bedrivs i helt nyrenoverade, fräscha och ändamålsenliga lokaler som gynnar samarbetet mellan trä/metall och textil.

Vi söker dig som

För att vara aktuell för tjänsten krävs grundskollärarexamen med legitimation i ämnet slöjd för avsedda årskurser. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav. Vi ser även gärna att du är intresserad och kunnig inom IT i lärandemiljö och att digitala resurser används som en naturlig del i din undervisning. Vi är en 1 till 1 skola där alla elever i åk 4-9 har en egen Chromebook.
Det är meriterande om du har en utbildning för trä- och metallslöjd.

Du är en tydlig och trygg ledare i klassrummet som tycker att relationer är viktiga och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du driven, positiv, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor men trivs även med att arbeta självständigt. 

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

CERTEGO i Lund söker säkerhetstekniker med inriktning dörrautomatik

Ansök    Dec 14    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du främst med installation och service av dörrautomatiker hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden. Hos oss får du en varierande... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du främst med installation och service av dörrautomatiker hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss får du en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom mekanik. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne i Staffanstorp

Ansök    Dec 10    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel Skåne består av ungefär 140 medarbetare och är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Verksamheten förskriver hjälpmedel till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden och fungerande logistik påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag a... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Hjälpmedel Skåne består av ungefär 140 medarbetare och är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Verksamheten förskriver hjälpmedel till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden och fungerande logistik påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienter god och säker vård. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

Verksamhetsområdet är uppdelat på flera enheter, alla med specifika processansvar kring administration, utveckling, logistik eller patientansvar. Denna tjänst finns hos logistikenheten, som ansvarar för leveranser och med egen personal hanterar vissa av de upphandlade produktflödena. För närvarande finns vi i Staffanstorp, men nya lokaler planeras. Vi, blir tillsammans med dig, totalt 16 medarbetare på enheten.

- Även om du inte jobbar med sjukvård i den vanliga bemärkelsen, så bidrar du lika mycket till att en människa får möjlighet att ha ett mer normalt och självständigt liv med hjälp av sitt hjälpmedel, säger Henrik, enhetschef på Hjälpmedel Skåne.

ARBETSUPPGIFTER
Vi fortsätter att växa och söker nu en ny hjälpmedelstekniker med rekonditioneringsfokus till Hjälpmedel Skåne.

Du kommer i första hand att arbeta med rekonditionering av olika elektriska rullstolar, det vill säga allt från enklare scootrar till mer avancerade joystick-styrda rullstolar. Vidare hjälper du människor med funktionsnedsättning att klara sin vardag, därför ser vi att det är en förutsättning för tjänsten med ett stort intresse för människor och teknik. Arbetet sker på lagret i Staffanstorp, men i nära samarbete med hjälpmedelskonsulenter och förskrivare runt om i Skåne, då vi arbetar Skåneövergripande. Därtill kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att rengöra och enligt manual reparera och återställa returnerade elrullstolar, så att de kan återanvändas och lämnas ut till nya patienter. Typiska arbetsmoment är byten av motorer, batterier, arm- och benstöd samt att uppdatera programvara. Du är ansvarig för att kvaliteten på rekonditioneringen och att produkten sedan skickas iväg enligt kundens beställning. Stöter du på kniviga problem under arbetet söker du och får stöd av en kollega eller leverantörssupporten. Du kommer även att behöva stötta dina kolleger med att ta emot gods och enligt manual montera nya elrullstolar. Tillsammans med två kollegor utgör ni en arbetsgrupp där ni som team självständigt utför de beskrivna arbetsuppgifterna och dokumenterar dessa enligt lagar och rutiner i vårt verksamhetssystem Sesam2.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med teknisk bakgrund, så som exempelvis avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning, likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift för att enkelt kunna kommunicera samt förstå instruktionsböcker vid montering. Vidare krävs att du är van vid att arbeta i en Windowsliknade IT-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av att serva och reparera hjälpmedel eller fordon, samt av något verksamhets- eller lagersystem.

Du som person är ansvarstagande, prestigelös, strukturerad och noggrann. Därutöver är du tekniskt lagd och har förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Med en positiv attityd hanterar du olika situationer på ett lösningsorienterat och effektivt sätt. Du förstår även vikten av First In, First Out och kan värdera hur du bäst spenderar din tid utan att tumma på kvalitén. Det ställs också stora krav på att kunna planera och prioritera ditt arbete. För att trivas i rollen tror vi som sagt att du har ett stort intresse för teknik samt gärna vill vara med och bidra till en god stämning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I samband med intervjubokning kan det komma att bli aktuellt med ett
enklare arbetsprov. Vidare kommer ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att begäras innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter/yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Byggnadssmed till Lund

Vi söker nu en byggnadssmed. Vi arbetar med plåt-och stålkonstruktioner, byggnadssmide, åkeri, smide, oljetankar/containrar, lastflak, påbyggnader, reparationer och service för industrin. Du bör kunna svetsa, helst på den nivån att du kan avlägga prov, övningsmöjligheter finns Du ska kunna arbetat självständigt efter ritningar och ha tidigare erfarenhet. Välkommen med din ansökan via telefon eller e-post! Visa mer
Vi söker nu en byggnadssmed.


Vi arbetar med plåt-och stålkonstruktioner, byggnadssmide, åkeri, smide,
oljetankar/containrar, lastflak, påbyggnader, reparationer och
service för industrin.


Du bör kunna svetsa, helst på den nivån att du kan avlägga prov, övningsmöjligheter finns


Du ska kunna arbetat självständigt efter ritningar och ha tidigare erfarenhet.


Välkommen med din ansökan via telefon eller e-post! Visa mindre