Kock
till vår relativt nyöppnade koreansk/japanska restaurang
SHINSEI i Lund
Tjänsten
Vi söker en duktig och ambitiös kock till vår helt nystartade koreansk/japanska restaurang SHINSEI på Nova Lund.
Du ska ingå i ett team om åtta duktiga medarbetare där de två av personerna har kassatjänst på deltid och övriga är duktiga kockar
Vi erbjuder till rätt person en heltidstjänst som är en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
Företa... Visa mer
Kock
till vår relativt nyöppnade koreansk/japanska restaurang
SHINSEI i Lund
Tjänsten
Vi söker en duktig och ambitiös kock till vår helt nystartade koreansk/japanska restaurang SHINSEI på Nova Lund.
Du ska ingå i ett team om åtta duktiga medarbetare där de två av personerna har kassatjänst på deltid och övriga är duktiga kockar
Vi erbjuder till rätt person en heltidstjänst som är en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
Företaget
Cuisine Café Shinsei AB ingår i moderbolaget Cuisine Gastronomique Holding Sweden AB.
Vi är ett företag som bedriver lunchrestaurang, konferens- och cateringverksamhet med tre företag; Cuisine Medicine AB, Cuisine Shinsei AB och Cuisine Café Soigné AB med fokus på vår personal.
Vi är idag ett trettiotal fast anställda i företaget, totalt, och ser oss som ett expansivt-, och är därför också ett flexibelt och anpassningsbart företag.
Flexibilitet är ju alltid ett honnörsord när man talar om service, så, att anpassa oss, såväl efter marknadens som varje uppdragsgivares förändringar är för oss avgörande och essentiellt.
Affärsidé
Maten är självfallet tillagad från grunden och med stor omsorg, som gör skillnad gentemot det gängse utbudet på restauranger på området. Vi utgår från mycket hög kvalité av råvaror, vilket givetvis underlättar för kocken med kreativitet, att skapa sina anrättningar.
Att göra skillnad för hela människan, är vårt företags motto…
En stor ”kärleksfaktor” vävs in i vårt dagliga arbete och en vilja att göra sitt yttersta. Både gällande matråvaran och människor. Vi bygger vår verksamhet på att all personal inkluderas i verksamhetens utveckling.
Vi tror inte på tur gällande ett bra psykosocialt arbetsklimat på en arbetsplats. Vi tror att man ständigt, aktivt måste arbeta med detta som ledning och integrerat med all personal tillsammans. Att hela tiden optimera den psykosociala arbetsmiljön.
Vi tror nämligen också att detta är en förutsättning för en optimal slutprodukt såväl gällande produktion som service.
Vi vill se vår arbetsplats som unik i detta hänseende - därför skiljer sig också vår slutprodukt gällande mat och service från andra restaurangers.
Vi tror att kundupplevelsen blir hur varje tallriks unika och genomtänkta smaksättning, upplägg och idérikedom sticker ut gentemot andra restaurangers slutprodukt, men även att service och kundbemötande upplevs bättre än andra restaurangers.
Det tänker vi att vi gör genom att bjuda gästen till en skön avkopplande miljö, ett välkomnade bemötande och spännande nya gastronomiska smakupplevelser som gästen kanske aldrig upplevt förr…eller kanske något som känns mer bekant, men ändå presenterat på ett lite fräschare och nyare sätt.
Hållbarhet
Det utbud vi erbjuder här är alltid hemlagat av oss med största omtanke om gästen, men också med omtanke om vår jord.
Vi har ju bara en, så den vill vi vara rädda om!
Det är därför som vi bara serverar fisk och skaldjur som är miljömärkta, köttet kommer från närliggande gårdar såväl som de grödor som kommer från fälten runt omkring oss.
Inspirationen hämtar vi såklart från Japan och Korea …men inte minst från det ställe varifrån de flesta av våra huvudråvaror kommer ifrån; Skåne och Sverige.
Arbetsuppgifter
Din arbetstid är huvudsakligen förlagd dagtid, men också om kvällar. Dock ska tilläggas att det är relativt tidiga kvällar jämfört med andra kvällsöppna restauranger.
I det dagliga arbetet ingår att bereda olika maträtter på tallrik på ett smakfullt sätt men också disk & städning samt viss kassatjänst och servering. Detta, eftersom allt arbete utförs tillsammans i teamet.
Dessutom innebär tjänsten att du hjälper till att skapa den anda som ska råda i lokalerna, nämligen den varma och välkomnande samarbetskänslan. Teamkänslan är för oss oerhört viktig. Det vi gör, gör vi tillsammans.
Kvalifikationer
Vi önskar att Du har några års erfarenhet som kock från restaurangbranschen. Gärna från mindre finkrog då ambitionen är att skapa mindre gourmetanrättningar såväl som enklare måltider. Har du erfarenhet av att jobba med sushi så är det extra bra, eftersom bl.a. detta kommer att ingå i vår meny. Att du är en initiativrik, självgående, snabb och serviceminded person som älskar människor och att du också är villig att bidra till teamet, är av betydande vikt. Erfarenhet från denna typ av mat är meriterande men inte ett krav.
För att kunna möta våra gäster är det även av stor vikt att du behärskar både god svenska och engelska, i framförallt tal. Behärskar du fler språk ser vi det också som en fördel.
Tillträde
Omgående
Svar
…med mail innehållande CV och ett personligt brev där vi får reda på lite mer om vem du är samt när du har möjlighet att börja ditt jobb hos oss.
Mer information
…får du från Sam på
[email protected] eller på 070-8300730 eller Fredrik på
[email protected] eller 070-3129466.
Visa mindre