Lediga jobb Alter Assistans AB i Lund

Se alla lediga jobb från Alter Assistans AB i Lund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lund som finns inom det yrket.

Alter Assistans söker en områdeschef på Västkusten med omnejd

Alter Assistans utökar på Västkusten och vi söker därför en områdeschef med inriktning på kundansvar som vill vara med och utveckla vår verksamhet med inriktning på personlig assistans till funktionshindrade. Vi söker en ledare som vill jobba med varierande arbetsuppgifter, ta eget ansvar och som kan utvecklas i sin chefsroll. I tjänsten som områdeschef har du kundkontakt och personalansvar. Du ansvarar även för schemaläggning, rekrytering, viss kontakt... Visa mer
Alter Assistans utökar på Västkusten och vi söker därför en områdeschef med inriktning på kundansvar som vill vara med och utveckla vår verksamhet med inriktning på personlig assistans till funktionshindrade.
Vi söker en ledare som vill jobba med varierande arbetsuppgifter, ta eget ansvar och som kan utvecklas i sin chefsroll. I tjänsten som områdeschef har du kundkontakt och personalansvar.
Du ansvarar även för schemaläggning, rekrytering, viss kontakt med myndighet och kommun och du hjälper till med saker som kan uppstå när man arbetar med personlig assistans.
Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet från assistansbranschen och tycker om att arbeta tillsammans med människor. Du som söker är en person med stor förmåga att utveckla goda relationer, har ett genuint intresse för människor och har lätt för struktur och administration. Har du en utbildning inom socialpedagogik, personlig assistans, beteendevetenskap eller en socionomutbildning så är det meriterande. Det är dock ej ett krav då de personliga egenskaperna är avgörande.

För mer information om Alter Assistans AB och om hur det är att vara en del av Alterfamiljen , följ länken: www.alterassistans.se
Vi finns också på Facebook. Visa mindre

Personliga assistenter i Lund/Malmö

Ansök    Jun 17    Alter Assistans AB    Personlig assistent
Vår vision är att vara nära. Vår organisation bygger på närhet till våra kunder och medarbetare. Tillsammans planerar, utvärderar, genomför samt förbättrar vi kundens situation. I detta är närheten en stor fördel och korta beslutsvägar är en förutsättning för omedelbara insatser och korrekta beslut. Desto närmare man är kunden ju större insikt har man i de behov som finns som finns och vardagens beslut blir lätta att fatta för såväl assistenter som våra gr... Visa mer
Vår vision är att vara nära.
Vår organisation bygger på närhet till våra kunder och medarbetare.
Tillsammans planerar, utvärderar, genomför samt förbättrar vi kundens situation. I detta är närheten en stor fördel och korta beslutsvägar är en förutsättning för omedelbara insatser och korrekta beslut. Desto närmare man är kunden ju större insikt har man i de behov som finns som finns och vardagens beslut blir lätta att fatta för såväl assistenter som våra gruppledare.
Tillgängligheten är stor och man har som medarbetare en stor kunskapsbank att ta del av. Det är en trygghet i vardagen att finnas nära den kompetensen.
Vi söker nu flera duktiga assistenter till kunder i Lund och Malmö.
Vad vi erbjuder:
- Möjlighet att arbeta nära människor och göra en konkret skillnad.
- Flexibla arbetstider som anpassas efter både dina och klientens behov.
- Fortbildning och utvecklingsmöjligheter inom området.
- Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
- Ett stödjande team och regelbunden handledning.
Om dig:
- Du har en positiv inställning och ett genuint intresse för att arbeta med människor.
- Tidigare erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inte ett krav.
- Du är ansvarsfull, pålitlig och kan arbeta både självständigt och i team.
- God kommunikationsförmåga på svenska, både muntligt och skriftligt.
- Flexibel och anpassningsbar till olika arbetssituationer och klienters behov.
Arbetsuppgifter:
- Assistera klienten i det dagliga livet, såsom personlig hygien, måltider och sociala aktiviteter.
- Stödja klienten i att upprätthålla och utveckla sina sociala kontakter.
- Medverka vid fritidsaktiviteter och bidra till en meningsfull fritid.
- Var med och skapa en trygg och stimulerande miljö för klienten.
Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. På Alter assistans får du alltid introduktion hos den aktuella kunden.
Om anställningen:
Vi söker både timanställda vikarier samt personer som vill arbeta på fast schema.
Som vikarie är anställningsformen Anställning per arbetad timme. Vid arbete på fast schema är anställningsformen ´´så länge uppdraget varar´´
Arbetstiderna varierar utifrån kundernas behov. Arbetstider är förlagda till dag, kväll, natt (aktiv samt jour), vardag som helg. Till vissa av tjänsterna krävs det att du har körkort och tillgång till bil.
Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal Personlig assistans, Vårdföretagarna - Kommunal.
Så här ansöker du:
Skicka din ansökan via mejl och ange Lund/Malmö som referens! Bifoga både CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre