Lediga jobb Emmace Consulting AB i Lund

Se alla lediga jobb från Emmace Consulting AB i Lund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lund som finns inom det yrket.

Analytisk Kemist

Ansök    Aug 24    Emmace Consulting AB    Analytisk kemist
Beskrivning Emmace Consulting AB söker en självständig och driven analytiker till vårt analyslabb på Ideonområdet i Lund. Som analytiker kommer du att utveckla och validera metoder, planera och utföra analyserna, samt sammanställa dessa i labbrapporter. Arbetet innebär att man kommer att vara inblandad i parallella projekt och innebär ofta även direktkontakt med sponsorn. När du kan företaget och vår verksamhet ser vi gärna att man utvecklar vidare våra tj... Visa mer
Beskrivning
Emmace Consulting AB söker en självständig och driven analytiker till vårt analyslabb på Ideonområdet i Lund.
Som analytiker kommer du att utveckla och validera metoder, planera och utföra analyserna, samt sammanställa dessa i labbrapporter. Arbetet innebär att man kommer att vara inblandad i parallella projekt och innebär ofta även direktkontakt med sponsorn. När du kan företaget och vår verksamhet ser vi gärna att man utvecklar vidare våra tjänster och identifierar affärsmöjligheter. Du är analytisk i ditt arbetssätt samt har kort startsträcka både gällande experimentellt arbete och att omsätta idéer till verklighet. Vi lägger stor vikt vid att vår nya medarbetare är en person som på ett bra sätt blir en lagspelare i vårt lilla team.
Om jobbet
· Karakterisering av inhalerade läkemedel (tex torrpulverinhalatorer och Nebulisatorer) och nasala sprayer. Dessa uppdrag kan vara allt ifrån tidiga explorativa och till sen utvecklingsfas.
· Karakterisering av medicintekniska produkter enl. ISO 17025 standard
· Utveckla och validera analysmetoder
· Utveckla analystekniker/instrumentering i olika sammanhang
· Sammanställning av analysresultat. Ibland ensam, ibland tillsammans med kollegor/kunder.
· Delta i löpande kvalitetsarbete, såsom framtagande av SOP:ar och andra kvalitetsdokument
· Kommunicera och diskutera resultatutfall, både internt och med kunder
· Arbetet sker självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor
· Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten
· Utveckla verksamheten för fler/andra tjänster och nya kunder.
Kvalifikationer
· Du har en högskoleutbildning inom exempelvis analytisk kemi eller motsvarande
· Du är självgående, kvalitetsmedveten och har en gedigen övergripande kompetens inom analytiska mätmetoder. Kunskaper i partikelmätningar och/eller metodutveckling inom HPLC är starkt meriterande.
· Du tänker kreativt och är problemlösare vad gäller mättekniska utmaningar som uppstår i samband med kunduppdrag. Du tvekar inte att praktiskt modifiera och anpassa utrustning efter kunders behov.
· Gediget intresse utav att sammanställa analysdata och presentera slutsatser
· Erfarenhet av arbete inom GMP- eller ISO 17025-reglerad miljö är starkt meriterande.
· Du har naturligtvis god datorvana (inte minst Excel och instrumentmjukvaror) och behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi erbjuder
Ett spännande och ansvarsfullt arbete i en liten flexibel och analysintensiv laboratorieverksamhet tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor i en välskött och informell arbetsmiljö i Lund. Vi driver en jordnära, prestigelös och professionell organisation med korta beslutsvägar. Dina kunskaper, färdigheter och energi är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång.
För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande kundprojekt (små som stora, långa som korta) vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas professionellt och personligen.
Villkor
Heltid. Arbete kan ske både hemmavid och på plats i vårt labb i Lund.
Kontakt och ansökan
Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV till [email protected] senast den 25 september. Intervjuer sker löpande.
Tillträde:
Enl. överenskommelse.
Om Emmace Consulting AB
Emmace startades 2011 och har sedan dess vuxit till ca 10 personer med både tillsvidareanställda och specialister/konsulter knutna till oss. Vi har genomfört ca 700 projekt för 100 unika kunder. Våra kunder är till stor del internationella.
Vi bedriver laboratorieverksamhet på Ideonområdet, Lund. Förutom laborativa analystjänster tillhandahålls rådgivningstjänster såsom prediktionsberäkningar av lungdeposition, PK-modellering, rådgivning inom produktutveckling, utbildning och metodutveckling.
Mer information om Emmace verksamhet finns på: www.emmace.se
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

KREATIV TESTINGENJÖR/LABORANT

Ansök    Jun 17    Emmace Consulting AB    Laborant, kemi
SÖKES: KREATIV TESTINGENJÖR/LABORANT – för karakterisering av medicintekniska produkter Emmace Consulting AB söker en självständig och driven testingenjör/laborant till vårt ISO-ackrediterade labb (ISO 17025) för testning av medicinsktekniska produkter, i första hand enligt ISO 18562. Arbetet innebär att planera och utföra analyser samt sammanställa resultatrapporter. Där utöver ingår det även att vara med och utveckla våra tjänster och nya metoder. Vi lä... Visa mer
SÖKES: KREATIV TESTINGENJÖR/LABORANT – för karakterisering av medicintekniska produkter
Emmace Consulting AB söker en självständig och driven testingenjör/laborant till vårt ISO-ackrediterade labb (ISO 17025) för testning av medicinsktekniska produkter, i första hand enligt ISO 18562.
Arbetet innebär att planera och utföra analyser samt sammanställa resultatrapporter. Där utöver ingår det även att vara med och utveckla våra tjänster och nya metoder. Vi lägger vikt vid att vår nya medarbetare är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, resultatorienterad och har förmåga att vara med och utveckla verksamheten. Du är analytisk i ditt arbetssätt samt har kort startsträcka både gällande experimentellt arbete och att omsätta idéer till verklighet.
Om jobbet
Karakterisering av medicintekniska produkter enligt relevanta ISO standarder (tex ISO 18562). I detta ingår att göra unika (för varje produkt) testuppställningar och därefter genomföra provtagning enligt styrda metoder.
Sammanställning av resultat i en rapport
Underhålla styrdokument och metoder som ingår i kvalitetsdokumentationen
Utveckla och validera analysmetoder och utrustningar
Arbetet sker självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor
Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten
Du kommer även vid behov att stötta våra andra analysområden, fram för allt karakterisering av inhalatorer och nebulisatorer enligt farmakopémetoder.
Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial teknikutbildning och några års arbetslivserfarenhet eller högskoleutbildning inom exempelvis maskinteknik, fysik, analytisk kemi eller motsvarande.
Du är självgående, kvalitetsmedveten person som tycker om att samarbeta med kollegor.
Du har en stark drivkraft att sätta upp nya testuppställningar, självständigt genomföra analyser och sammanställa analysdata av hög kvalitet.
Då vår kundbas mestadels återfinns inom det medicintekniska området är din erfarenhet av arbete inom ISO 17025, ISO 13485 eller GMP reglerad miljö starkt meriterande.
Du kan läsa in dig på tekniska dokument (manualer och standarder) och omsätta till metoder och rutiner i vår verksamhet i samarbete med andra medarbetare.
Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Vi erbjuder
Ett spännande och ansvarsfullt arbete i en liten flexibel och analysintensiv laboratorieverksamhet tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor i en välskött och informell arbetsmiljö i Lund. Vi driver en jordnära, prestigelös och professionell organisation med korta beslutsvägar.
Dina kunskaper, färdigheter och energi är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång. För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande kundprojekt (små som stora, långa som korta) vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas professionellt och personligen.
Villkor
Heltid eller deltid, vi är öppna för att hitta en bra lösning som passar båda parter. Vi tillämpar provanställning. Plats: Lund.
Kontakt och ansökan
Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV till [email protected]. Urval sker löpande så sök redan idag om du är intresserad. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Holmberg, VD, via [email protected].
Tillträde:
Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Om Emmace Consulting AB
Emmace startades 2011 och har sedan dess vuxit till ca 15 personer med både tillsvidare anställda och specialister/konsulter knutna till oss. Vi bedriver laboratorieverksamhet på IDEON området i Lund. Förutom laborativa analystjänster inom inhalationsområdet tillhandahålls rådgivningstjänster såsom prediktionsberäkningar av lungdeposition, PK-modellering, CMC rådgivning, utbildning och metodutveckling. Emmace är medlem i MVIC-konsortiet.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Labbadministratör/labbassistent

Beskrivning Emmace Consulting AB växer och har precis flyttat in i nya större labblokaler. Vi söker nu en självständig person som kan avlasta våra skickliga analytiker i det dagliga rutinarbetet. Uppgifterna består av både administrativa och laborativa uppgifter. Vi lägger vikt vid att vår nya medarbetare är ansvarsfull, driven och tycker om att jobba med många olika uppgifter. Arbetet sker både självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor. Huv... Visa mer
Beskrivning
Emmace Consulting AB växer och har precis flyttat in i nya större labblokaler. Vi söker nu en självständig person som kan avlasta våra skickliga analytiker i det dagliga rutinarbetet. Uppgifterna består av både administrativa och laborativa uppgifter.
Vi lägger vikt vid att vår nya medarbetare är ansvarsfull, driven och tycker om att jobba med många olika uppgifter. Arbetet sker både självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Ge våra analytiska kemister extra labbkapacitet då behovet uppkommer. Detta innebär tex upplösning av prover, preparera buffert, provmärkning etcetera.
· Instrumentservice
· Register- och arkivvård av vår dokumentation
· Inköp av tex kontorsmaterial och kemikalier/lösningsmedel
· Hantering av utgående och inkommande gods
· Data- och siffergranskning av analysresultat
· Hantering av risk- och kemikalieavfall
· Deltagande i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten
Kvalifikationer
Laborativ utbildning, gärna på eftergymnasial nivå
Flerårig arbetsvana i labbmiljö
Du är självgående, noggrann och kan i viss mån styra och planera din arbetsdag
Erfarenhet av arbete inom GMP- eller ISO-reglerad miljö är meriterande.
Du har god datorvana (Windows, Office) och behärskar både svenska och engelska

Vi erbjuder
Du blir en viktig del i en liten flexibel och intensiv laboratorieverksamhet tillsammans med ambitiösa och kunniga kollegor i en välskött och informell arbetsmiljö. Vi driver en jordnära, prestigelös och professionell organisation med korta beslutsvägar.
Villkor
Hel- eller deltid. Vi är öppna för att hitta en bra lösning som passar båda parter. Provanställning kan vara aktuellt. Plats: Lund.
Kontakt och ansökan
Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV till [email protected] senast den 15 oktober.
Tillträde:
Enl. överenskommelse.
Om Emmace Consulting AB
Emmace startades 2011 och har sedan dess vuxit till ca 10 personer med både analytiska kemister samt specialister/konsulter knutna till oss. Vi bedriver vår laboratorieverksamhet på Ideonområdet i Lund. Förutom laborativa analystjänster inom inhalationsområdet/medicinteknik tillhandahålls rådgivningstjänster såsom prediktionsberäkningar av lungdeposition, PK-modellering, CMC rådgivning, utbildning och metodutveckling.
Mer information finns på: www.emmace.se
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kreativ Analytisk Kemist

Ansök    Aug 10    Emmace Consulting AB    Analytisk kemist
Beskrivning Emmace Consulting AB söker en självständig och driven analytiker till vårt nystartade ISO-område för att regelbundet generera analysdata i våra olika projekt men även att driva affärsområdet framåt. Arbetet innebär vidare att initialt utveckla och validera metoder, planera och utföra analyserna, samt sammanställa dessa. När du kan området ingår det även att utveckla våra tjänster och se nya möjligheter. Vi lägger vikt vid att vår nya medarbet... Visa mer
Beskrivning
Emmace Consulting AB söker en självständig och driven analytiker till vårt nystartade ISO-område för att regelbundet generera analysdata i våra olika projekt men även att driva affärsområdet framåt.
Arbetet innebär vidare att initialt utveckla och validera metoder, planera och utföra analyserna, samt sammanställa dessa. När du kan området ingår det även att utveckla våra tjänster och se nya möjligheter. Vi lägger vikt vid att vår nya medarbetare är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, resultatorienterad och har förmåga att utveckla verksamheten. Du är analytisk i ditt arbetssätt samt har kort startsträcka både gällande experimentellt arbete och att omsätta idéer till verklighet.


Om jobbet
• Karakterisering av medicintekniska produkter enl. relevanta ISO standarder (tex 17025 och 18562)
• Sammanställning av resultat
• Ta fram SOP:ar och andra kvalitetsdokument
• Utveckla och validera analysmetoder
• Arbetet sker självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor
• Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten
• Du kommer även att stötta våra andra analysområden, karakterisering av inhalatorer och nebulisatorer enligt farmakopémetoder, då behoven uppkommer.
• Utveckla verksamheten för fler/andra tjänster och nya kunder.


Kvalifikationer
• Du har en högskoleutbildning inom exempelvis analytisk kemi eller motsvarande
• Du är självgående, kvalitetsmedveten och har en gedigen övergripande kompetens inom analytiska mätmetoder
• Du har en stark drivkraft att generera och statistiskt sammanställa analysdata av hög kvalitet
• Då vår kundbas mestadels återfinns inom det medicintekniska området är din erfarenhet av arbete inom GMP- eller ISO 17025-reglerad miljö starkt meriterande.
• Du kan omsätta ISO-standarder till faktiska metoder i vårt laboratorium i samarbete med andra medarbetare.
• Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.


Vi erbjuder
Ett spännande och ansvarsfullt arbete i en liten flexibel och analysintensiv laboratorieverksamhet tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor i en välskött och informell arbetsmiljö i Lund. Vi driver en jordnära, prestigelös och professionell organisation med korta beslutsvägar. Dina kunskaper, färdigheter och energi är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång. För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande kundprojekt (små som stora, långa som korta) vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas professionellt och personligen.


Villkor
Heltid eller deltid, vi är öppna för att hitta en bra lösning som passar båda parter. Vi tillämpar provanställning. Plats: Lund.


Kontakt och ansökan
Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV till [email protected] senast den 15 september.


Tillträde:
Enl. överenskommelse.


Om Emmace Consulting AB
Emmace startades 2011 och har sedan dess vuxit till ca 10 personer med både tillsvidare anställda och specialister/konsulter knutna till oss. Vi bedriver laboratorieverksamhet på SMILE inkubatorn, Medicon Village, Lund. Förutom laborativa analystjänster inom inhalationsområdet tillhandahålls rådgivningstjänster såsom prediktionsberäkningar av lungdeposition, PK-modellering, CMC rådgivning, utbildning och metodutveckling.


Mer information finns på: www.emmace.se
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre