Lediga jobb Akademiska Musikskolan Sverige i Lund

Se alla lediga jobb från Akademiska Musikskolan Sverige i Lund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lund som finns inom det yrket.

Fiollärare

Fiollärare sökes! Vill DU bli en del av vårt fantastiska team? Akademiska Musikskolan Sverige är en nystartad musikskola som är auktoriserad och godkänd av kommunen för musikundervisning via "musikcheck" i Lund och Staffanstorp. Vi söker nu en duktig fiollärare som vill vara med helt från början när vi nu startar upp vår skola i Lunds kommun samt i Staffanstorps kommun. Vi ser gärna att förutom att du är en skicklig och kompetent musiker och pedagog har er... Visa mer
Fiollärare sökes!
Vill DU bli en del av vårt fantastiska team?
Akademiska Musikskolan Sverige är en nystartad musikskola som är auktoriserad och godkänd av kommunen för musikundervisning via "musikcheck" i Lund och Staffanstorp.
Vi söker nu en duktig fiollärare som vill vara med helt från början när vi nu startar upp vår skola i Lunds kommun samt i Staffanstorps kommun.
Vi ser gärna att förutom att du är en skicklig och kompetent musiker och pedagog har erfarenhet av att undervisa barn både i grupp och enskilt. Vi söker efter en person som har stor social kompetens, mycket driv och energi och vet hur man kan bidra för att få sin tjänst att växa, likväl som att bidra med en god stämning kollegialt. Eftersom vi är nystartade så måste du vara medveten om att du kanske börjar med ett mindre antal elever, men att ambitionen är att du successivt bygger på med elevantalet vart eftersom du är igång. Mycket av elevantalets ansvar ligger på dig och att du bidrar med egna idéer för att nå ut till fler elever och föräldrar. Det är toppen om du har ett stort nätverk.
Vår ambition är att alla lärare ska trivas och därför behöver vi dig som är skicklig men även har en stor portion positiv och god energi.
Akademiska Musikskolan Sverige strävar efter att bli störst i Sverige på högkvalitativ undervisning för både barn och vuxna med ett erkänt gott rykte och därför behöver vi hitta rätt person.
Du ska vara utbildad, men du kan även vara en student som går sista året på musikhögskolan.
Ersättning utgår per timme, och du fakturerar oss som konsult. Har du inget eget företag så går det bra via tex Frilansfinans. Du behöver även en egen ansvarsförsäkring utöver alla de försäkringar vi har tecknat för personalen. Du måste även visa upp ett utdrag från polisens register för att kunna arbeta i skola. Visa mindre