Lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Lund

Se lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

Frisörlärare till Polhemskolan, vikariat på 80 %

Om rollen och dina arbetsuppgifter I tjänsten som frisörlärare kommer du tillhöra hantverksprogrammet och undervisa i frisörämnen både teoretiskt och praktiskt, traditionella och moderna yrkeskunskaper samt avancerade tekniker. En del av dina arbetsuppgifter kommer också vara att handleda eleverna på vår öppna kundmottagning på Polhemskolan tillsammans med en kollega samt vara medmentor för frisörelever i årskurs 2. Du bedriver undervisning utifrån gäll... Visa mer
Om rollen och dina arbetsuppgifter
I tjänsten som frisörlärare kommer du tillhöra hantverksprogrammet och undervisa i frisörämnen både teoretiskt och praktiskt, traditionella och moderna yrkeskunskaper samt avancerade tekniker.

En del av dina arbetsuppgifter kommer också vara att handleda eleverna på vår öppna kundmottagning på Polhemskolan tillsammans med en kollega samt vara medmentor för frisörelever i årskurs 2. Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument och du deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Tjänsten är ett vikariat på 80 %, med start i början av augusti och fram till juni 2025.

Vi söker dig
Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare inom frisör samt har ett gesällbrev. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som frisörlärare på en gymnasieskola eller erfarenhet av att arbeta på en frisörsalong. Då utbildningen sker i samverkan med den lokala branschen är det meriterande med ett brett kontaktnät inom branschen och goda branschkunskaper.

Vi ser gärna att du har en positiv elevsyn som utgår från att alla elever kan och vill samt har ett inkluderande synsätt och är väl förtrogen med gymnasieskolans styrdokument. Vi värdesätter din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med både elever, kollegor och andra i branschen. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är att du är engagerad, kreativ och strukturerad. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Om rekryteringen
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om arbetsplatsen
Polhemskolan, som ligger belägen mitt i centrala Lund, är med sina ca 2 600 elever en av Sveriges största gymnasieskolor. En skola av vår storlek utgör en dynamisk mötes- och arbetsplats för lärare som brinner för sitt yrke och som vill utvecklas tillsammans med andra.

Elever som söker sig till Polhemskolan kan välja mellan programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik, ekonomi och hantverk (frisör). På vårt frisörprogram har vi tre klasser med vardera 18 elever i varje klass. Läs mer om frisörelevernas kundmottagning på https://lund.se/gymnasiewebbar/polhemskolan/om-polhemskolan/frisorelevernas-kundmottagning.

Elever med specialintresse för fysik eller matematik kan välja någon av våra spetsutbildningar och för den som vid sidan om gymnasiestudierna vill utvecklas i sin idrott erbjuds både Nationell Idrottsutbildning (NIU) och Lokalt idrottsgymnasium.

Läs mer om oss på www.lund.se/polhem

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Visa mindre

Bagare sökes!

Nytt
Om jobbet Som bagare hos oss så jobbar du i vårt härliga gäng av bagare där vi värderar att alla ska ha en arbetsplats som de mår bra av att gå till. Vi siktar också på att du som person ska kunna utvecklas inom yrket och känna dig säker i din arbetsroll. Allt i produktionen görs från grunden och arbetsuppgifterna innefattar allt som har med processen att göra. Degkörning, Uppvägning, Avbakning, Kavling av söta degar m.m. Vi ser att du brinner för ditt y... Visa mer
Om jobbet
Som bagare hos oss så jobbar du i vårt härliga gäng av bagare där vi värderar att alla ska ha en arbetsplats som de mår bra av att gå till. Vi siktar också på att du som person ska kunna utvecklas inom yrket och känna dig säker i din arbetsroll.
Allt i produktionen görs från grunden och arbetsuppgifterna innefattar allt som har med processen att göra. Degkörning, Uppvägning, Avbakning, Kavling av söta degar m.m.
Vi ser att du brinner för ditt yrke och vill vara med att utveckla vår arbetsplats.
Tjänsten är en vikarietjänst på Heltid.
Varaktighet är fram till Augusti 2025 men med god chans på förlängnings eller ändring till Tillsvidaretjänst! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Apr 9    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företa... Visa mer
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).Mormors bageri AB söker just fler konditorer och Bagare, Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Bageri och konditori som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som vi utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Vi söker:
Konditor 40h/veckan
Bagare dagtid, mån-fre 40h/veckan
Bagare natt 38/veckan
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Kyltekniker till Ömangruppen i Malmö!

Vi på Ömangruppen i Skåne växer och söker nu en kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa. Som person är du självgående, flexibel och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Du tillhör kontoret i Malmö men är även behjälplig hos våra kunder i exempelvis Helsingborg och Kristianstad. Vi är måna om våra medarbetares utveckling och möjlighet att påverka sin egen vardag. Är du redo för nästa utmaning? Kom och väx med oss! "Mitt namn är David och ja... Visa mer
Vi på Ömangruppen i Skåne växer och söker nu en kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa. Som person är du självgående, flexibel och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Du tillhör kontoret i Malmö men är även behjälplig hos våra kunder i exempelvis Helsingborg och Kristianstad. Vi är måna om våra medarbetares utveckling och möjlighet att påverka sin egen vardag. Är du redo för nästa utmaning? Kom och väx med oss!
"Mitt namn är David och jag arbetar som Verksamhetschef på Ömangruppen i Skåne. Vi behöver bli fler kompetenta kyltekniker till vårat härliga och engagerade team inom kyla. Jag tillsammans med min kylansvarig Martin Rexert söker en självgående och kreativ kyltekniker. Du kommer tillhöra vårt serviceteam kyla som består av tre personer med blandade kompetenser och positiva egenskaper. Med mig som chef kan du förvänta dig frihet under ansvar där vi löser saker tillsammans." - David Mårtensson, verksamhetschef
Arbetsuppgifter
Som kyltekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som kyltekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
Service och underhåll inom teknikområdet kyla/ventilation/VS
Genomföra felsökningar
Utföra enklare injusteringar
Medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete
Uppföljning och återrapportering
Skapa goda kundkontakter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
God teknisk kunskap
5 års erfarenhet som servicetekniker inom kyla
Certifierad kyltekniker kategori 1
Goda kunskaper i Office.
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Meriterande med kunksap inom SDF
Meriterande med goda kunskaper inom el samt CO2
Utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande

Som kyltekniker är du en ansvarstagande och serviceinriktad person. Du är uppmärksam för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Du driver och planerar till stor del ditt eget arbete, vilket kräver att du är målmedveten, strukturerad och självgående.
Förmåner och fördelar
Interna och externa utbildningar
Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten? Välkommen att kontakta David Mårtensson på +46463780741.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-12-10.
Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds. Visa mindre

Bagare

Ansök    Feb 27    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företa... Visa mer
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).Mormors bageri AB söker just fler konditorer och Bagare, Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Bageri och konditori som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som vi utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Vi söker nu två tjänster:
Tjänst 1 - Bagare dagtid, mån-fre
Tjänst 2 - Bagare natt 38/veckan
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Gelatokock

Vill du vara en del av vårt gelatoteam? Ingen tidigare erfarenhet av gelatoproduktion krävs, men livsmedelserfarenhet/utbildning är ett krav. Vi söker någon som är organiserad, ansvarstagande, stresstålig och noggrann med hygienen. Du måste kunna jobba under juni, juli och augusti. Tjänsten sträcker sig från mars till september med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifterna inkluderar produktion och packning av gelato, samt en del tunga lyft. Om du känn... Visa mer
Vill du vara en del av vårt gelatoteam? Ingen tidigare erfarenhet av gelatoproduktion krävs, men livsmedelserfarenhet/utbildning är ett krav. Vi söker någon som är organiserad, ansvarstagande, stresstålig och noggrann med hygienen. Du måste kunna jobba under juni, juli och augusti. Tjänsten sträcker sig från mars till september med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifterna inkluderar produktion och packning av gelato, samt en del tunga lyft. Om du känner att kriterierna passar dig, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Styckare/Säljare - Stora Coop Lund

Ansök    Okt 9    Coop Syd AB    Styckare
Stora Coop Lund söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Nu sök... Visa mer
Stora Coop Lund söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Nu söker vi en Styckare/Säljare till vår butik. Vårt mål är att ha Sveriges bästa och bredaste sortiment av butiksstyckat. När du arbetar som Styckare/säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock och exponering.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Jobba med butiksstyckning, paketering, varupåfyllning och uppföljning
- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 38,25 h/v med start omgående. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
- Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
- Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande
- Erfarenhet av att jobba som Styckare är ett krav

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

TF Säljchef | Mikael Håkansson

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Slöjdlärare till olika skolformer

Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Just nu söker vi slöjdlärare till olika tjänster.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, och längden kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin, läsår eller tillsvidareanställning. Att arbeta hos oss innebär att du antingen kan arbeta på uppdrag som konsult, eller bli presenterad för de samarbetsskolor som vi rekryterar åt. Vi kan med andra ord vidga dina chanser att hitta rätt tjänst på rätt skola!

Din profil
Du är utbildad/legitimerad förskollärare, grundskollärare, ämneslärare eller har annan relevant utbildning/erfarenhet. Vi ser gärna att du har jobbat i några år, och är en stabil och trygg förebild. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolorna med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Konditor/Bagare Gateau Lund

Ansök    Okt 19    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som konditor/bagare hos oss på Gateau i Lund Som konditor/bagare på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta konditorer & bagare tillverka bröd & bakverk till våra egna butiker i Malmö/Lund. Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri i Lund, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare under ledning av vår platschef i Lund. Du kommer att delta i utvecklingen av ... Visa mer
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som konditor/bagare hos oss på Gateau i Lund

Som konditor/bagare på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta konditorer & bagare tillverka bröd & bakverk till våra egna butiker i Malmö/Lund.

Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri i Lund, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare under ledning av vår platschef i Lund.

Du kommer att delta i utvecklingen av vårt sortiment, därför tror vi att du har sinne för smak, utveckling, trender och nytänkande.

Du säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Varför Gateau?

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Vi är mitt i en stor förändringsresa, i Januari 2021 flyttade vi hela vår produktion i Stockholm till helt nya toppmoderna lokaler. Inom kort kommer även vårt bageri i Lund flyttas till nya lokaler – vi bygger för framtiden.

Det innebär att tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och 10 butiker i Malmöområdet.

Du kommer att jobba i en välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som konditor/bagare hos oss har du en fantastisk möjlighet att bidra med dina erfarenheter och idéer om förbättringar och utveckling. Vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och bli lite bättre än vad vi var igår.

Är du rätt person för en spännande utmaning?!

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du är van att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt leda och fördela arbete i grupp. Vi alla jobbar bäst tillsammans, och därför ser vi att du är en stark lagspelare. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt.

Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra övriga konditorer & bagare och ledare i produktionen vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu!

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid/vikariat huvudsakligen dagtid men innefattar helg och även kvälls/nattskift enligt rullande schema.

Vikariat 12 månader, med goda chanser till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-24. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Produktionschef Sören Resare eller vår Platschef i Lund Lars Andersson.

[email protected]

[email protected] Visa mindre

Alfa Laval söker nu en montör till GCC Gasket assembly

Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Montör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Om jobbet Då arbetet ofta sker två och två skall du ha lätt för att samarbeta samt vara ansvarsmedveten för produkten, kunden och dina arbetskamrater. Kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är av största vikt. Kundorientering och just-in-time är för oss centrala begrepp. Dina huvudsakliga u... Visa mer
Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Montör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Om jobbet

Då arbetet ofta sker två och två skall du ha lätt för att samarbeta samt vara ansvarsmedveten för produkten, kunden och dina arbetskamrater. Kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är av största vikt. Kundorientering och just-in-time är för oss centrala begrepp. Dina huvudsakliga uppgifter blir att arbeta med limning och packningsmontering på plattor, ugnshärdning och rensning/avsyning och emballering. Även truckkörning är ett av arbetsmomenten.

Praktikaliteter kring tjänsten:

Arbetstid: 2 – skift 100%

måndag – fredag 06:00-14:42

måndag – torsdag 14:30-23:12

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning.

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som framför allt är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och effektiv i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha minst 2-3-årig teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsindustrin och vi tar för givet att du är en driven och positiv person som är mån om att göra ett bra jobb.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Six Sigma och förbättringsarbete är ett plus.

Vi ser gärna att du

* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör

* har god verktygsvana

* har förståelse för ritningsläsning

* har ett positivt och professionellt uppförande

* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

* har truckkörkort A+B

Vi erbjuder dig

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Fredrik Johnsson, Team manager +46 709 36 66 34

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2023.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Processtekniker kylsystem

European Spallation Source i Lund ska bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, vår hälsa och vår miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart i 2027 Hålbarhetsmålen är högt ställda på ESS. För... Visa mer
European Spallation Source i Lund ska bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, vår hälsa och vår miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart i 2027

Hålbarhetsmålen är högt ställda på ESS. För processkylsystemet betyder det att återvinna värme och återföra den som fjärrvärme till samhället. För detta finns ett centralt kylsystem som försörjer hela ESS. Det är grovt uppdelat i tre delar, acceleratorn, målstationen och instrumentstationer. Delar av acceleratorn är driftsatt och snart börjar driftsättningen av målstationens kylsystem. I takt med att fler delar av ESS blir färdigställda behöver även drift och underhåll växa.

I gruppen ”Infrastructure Operations & Maintenance” finns drift och underhåll inom El, HVAC, Sprinkler och Kyla. Vattenkylsystemen drivs och förvaltas av en processkyla grupp på fem personer.


Om rollen:

I rollen som processtekniker förväntas du vara med i utvecklingen av kylsystemen. Med tiden kommer du lära dig hela ESS kylsystem, men du kommer ha extra fokus på målstation då denna tas i drift.  Du kommer att delta i överlämningsprocessen av kylsystemen, ta ägarskap av drift- och underhållsaspekterna samt delta i testning-/idrifttagningsprogram för tester av enskilda objekt såväl som integrerad systemtestning. Under denna period förväntas du skaffa dig kunskap om systemens olika delar, utifrån erfarenhet från faktisk drift och underhåll av utrustningen samt lära dig om de enskilda systemens beteende, med avseende på de olika driftlägena och övergångarna mellan dessa.

Om dig:

Du som söker har en relevant teknisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna med någon form av påbyggnad inom process, energi drift och underhåll eller VVS. Erfarenhet av att ha jobbat med styrsystem eller teknisk bakgrund inom automation är meriterande. Det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och är nyfiken och ihärdig i att lära nytt.

Du förväntas vara självmotiverad, organiserad och ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Denna position kräver ett praktiskt förhållningssätt, en vilja att lära sig nya tekniker inom en mängd olika projekt och att bli en del av ett team med olika bakgrunder och kompetenser. Du måste ha god kommunikativ förmåga, vara noggrann och hålla en hög kvalitet i ditt arbete, samt vara beredd att ansvarsfullt ta dig an uppgifter med stor variation. ESS är för närvarande ett byggprojekt, men kommer att bli en anläggning för våra användare, externa internationella forskare, och därför är engagemang, god service och förståelse för andras behov viktigt.

Vi söker en ny kollega som trivs med att jobba i grupp, har utmärkt kommunikationsförmåga, som gillar att samarbeta med olika människor och som kan kommunicera på både engelska och svenska på hög nivå.

Intresserad? Det hoppas vi!

Ansök med ditt CV genom att klicka på "ansök" och följ instruktionerna på vår webbsidan.

OBS: Vi endast tar emot ansökningar på engelska via ESS webbplats. Ansök så snart som möjligt och ange referensnummer ESD-32236 på din ansökan. För vissa roller vid ESS krävs hälsokontroller och säkerhetsklarering, och detta kan därför komma att krävas i de avslutande delarna av rekryteringsprocessen. Den sökande förväntas vara lämplig för att utföra de tillämpliga uppgifterna för denna rekrytering.

För mer information om ESS-rekryteringsprocessen, följ den här länken https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment-process. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Rikard Larsson på [email protected]. För ytterligare information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Recruitment Partner, Daniel Nordin Baker, på [email protected]

För facklig information, vänligen kontakta Unionen / Conny Wendt på [email protected] eller SACO / Marc Kickulies på [email protected].


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Konditor/Bagare Gateau Lund

Ansök    Aug 4    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som konditor/bagare hos oss på Gateau i Lund Som konditor/bagare på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta konditorer & bagare tillverka bröd & bakverk till våra egna butiker i Malmö/Lund. Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri i Lund, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare under ledning av vår platschef i Lund. Du kommer att delta i utvecklingen av ... Visa mer
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som konditor/bagare hos oss på Gateau i Lund

Som konditor/bagare på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta konditorer & bagare tillverka bröd & bakverk till våra egna butiker i Malmö/Lund.

Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri i Lund, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare under ledning av vår platschef i Lund.

Du kommer att delta i utvecklingen av vårt sortiment, därför tror vi att du har sinne för smak, utveckling, trender och nytänkande.

Du säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Varför Gateau?

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Vi är mitt i en stor förändringsresa, i Januari 2021 flyttade vi hela vår produktion i Stockholm till helt nya toppmoderna lokaler. Inom kort kommer även vårt bageri i Lund flyttas till nya lokaler – vi bygger för framtiden.

Det innebär att tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och 10 butiker i Malmöområdet.

Du kommer att jobba i en välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som konditor/bagare hos oss har du en fantastisk möjlighet att bidra med dina erfarenheter och idéer om förbättringar och utveckling. Vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och bli lite bättre än vad vi var igår.

Är du rätt person för en spännande utmaning?!

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du är van att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt leda och fördela arbete i grupp. Vi alla jobbar bäst tillsammans, och därför ser vi att du är en stark lagspelare. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt.

Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra övriga konditorer & bagare och ledare i produktionen vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu!

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid/vikariat huvudsakligen dagtid men innefattar helg och även kvälls/nattskift enligt rullande schema.

Vikariat 12 månader, med goda chanser till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-04. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Produktionschef Sören Resare eller vår Platschef i Lund Lars Andersson.

[email protected]

[email protected] Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Mar 21    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett föret... Visa mer
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors bageri AB söker en bagare/kondito; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori & Bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Broder Jakobs - tillsvidaretjänst

Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägtbageri som nu söker en bagare för heltidsarbete. Arbetet innefattar Körning, Beredning samt Bakning av bröd, Vetebröd, Kavlade degar, Kakor samt taeget ansvar över dina arbetsuppgifter såsom städning och kontakt med butiken. Som bagare hos oss så får du också stor frihet i produktutveckling och hjälpa till att anpassa hur vi jobbar! Vi sätter stort värde på att vara stolta över det som vi skickar ut t... Visa mer
Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägtbageri som nu söker en bagare för heltidsarbete.


Arbetet innefattar Körning, Beredning samt Bakning av bröd, Vetebröd, Kavlade degar, Kakor samt taeget ansvar över dina arbetsuppgifter såsom städning och kontakt med butiken. Som bagare hos oss så får du också stor frihet i produktutveckling och hjälpa till att anpassa hur vi jobbar!
Vi sätter stort värde på att vara stolta över det som vi skickar ut till vår butik och vidare till kunderna. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Maj 15    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett föret... Visa mer
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors Bageri söker en bagare/konditor; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori och bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Broder Jakob-Vikariat

Broder Jakob – Vikariat Omfattning: Heltidsjobb, Vikariat Varaktighet: 6 Månader med god chans till förlängning Startdatum: 1 Mars, finns möjlighet att börja tidigare Avslutningsdatum: 1 September Krav: Arbetslivserfarenhet Jobbat som bagare/konditor i 1-2 år Utbildning Gymnasieutbildning eller liknande eftergymnasial utbildning Kan också ersättas med arbetslivserfarenhet Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägt bageri som nu söker en bagare fö... Visa mer
Broder Jakob – Vikariat
Omfattning: Heltidsjobb, Vikariat
Varaktighet: 6 Månader med god chans till förlängning
Startdatum: 1 Mars, finns möjlighet att börja tidigare
Avslutningsdatum: 1 September
Krav:
Arbetslivserfarenhet
Jobbat som bagare/konditor i 1-2 år
Utbildning
Gymnasieutbildning eller liknande eftergymnasial utbildning
Kan också ersättas med arbetslivserfarenhet
Broder Jakobs Stenugnsbageri är ett litet familjeägt bageri som nu söker en bagare för heltidsarbete. Tjänsten är en Vikarietjänst fram till September, med god chans till förlängning.
Arbetet innefattar Körning, Beredning samt Bakning av bröd, Vetebröd, Kavlade degar, Kakor samt ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter såsom städning och kontakt med butiken.
Vi sätter stort värde på att vara stolta över det som vi skickar ut till vår butik och vidare till kunderna.
Skicka in ansökan med CV och personligt brev till [email protected] eller kom in och lämna det personligen! Visa mindre

Bagare/konditor – Stora Coop Lund

Ansök    Feb 27    Coop Syd AB    Bagare/Konditor
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är ... Visa mer
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är ett vikariat på heltid, 40 timmar i veckan, mellan 20 mars till 1 september 2023 med möjlighet till förlängning. Du jobbar enligt ett schema med start på morgnarna 05.15.

- Utbildad konditor eller bagare (krav)
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- Dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri (krav)
- Körkort (meriterande)

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer. Det är det ett krav på erfarenhet då man ofta arbetar ensam och behöver vara självgående.

Kontaktpersoner

Nicole Arvebrink | Säljchef Saluhall

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Är du vår nästa händiga montör till spännande uppdrag hos Alfa Laval?

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på kanalplattor, by... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på kanalplattor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna kommer vara 2-skift eller ständig kväll.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på kanalplattor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort typ A+B

Om kunden

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

För mer information om tjänsten

Tove Axelsson, rekryterare [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 19 februari.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Bagare/Konditor

Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har en butik och må... Visa mer
Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har en butik och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butiken m.m.
Tjänsten tillsätts: Snarast eller enligt överenskommelse
Heltid
Månadslön


Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med KONDITOR och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Konditor/Bagare

Ansök    Feb 3    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett föret... Visa mer
Mormors Bageri startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors bageri AB söker en bagare/kondito; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori & Bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Styckare/Säljare - Stora Coop Lund

Ansök    Feb 3    Coop Syd AB    Styckare
Stora Coop Lund söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Nu sök... Visa mer
Stora Coop Lund söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Nu söker vi en Styckare/Säljare till vår butik. Vårt mål är att ha Sveriges bästa och bredaste sortiment av butiksstyckat. När du arbetar som Styckare/säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock och exponering.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Jobba med butiksstyckning, paketering, varupåfyllning och uppföljning
- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70-100% med start omgående. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
- Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
- Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande
- Erfarenhet av att jobba som Styckare är ett krav

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Johan Mases | Säljchef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Vikarierande sånglärare

På Lunds dans- och musikalgymnasium söker vi en engagerad sånglärare för vikariat under den resterande delen av höstterminen. Vi söker dig som vill engagera dig för våra elevers utveckling och som brinner för att dela med dig av dina kunskaper. Du bör ha fördjupade kunskaper i flera olika musikgenrer och ha ett pedagogiskt intresse för att hjälpa våra elever att under trygg handledning utveckla sin röst, sångteknik och sina musikaliska kunskaper. Huvudfok... Visa mer
På Lunds dans- och musikalgymnasium söker vi en engagerad sånglärare för vikariat under den resterande delen av höstterminen.
Vi söker dig som vill engagera dig för våra elevers utveckling och som brinner för att dela med dig av dina kunskaper. Du bör ha fördjupade kunskaper i flera olika musikgenrer och ha ett pedagogiskt intresse för att hjälpa våra elever att under trygg handledning utveckla sin röst, sångteknik och sina musikaliska kunskaper.
Huvudfokus ligger på undervisning i individuell sång, men det kan även bli aktuellt med undervisning i ensemblesång samt gehör och musiklära.
Som person ser vi gärna att du är är social, lyhörd och engagerad, och har lätt för att samarbeta. Visa mindre

Erfaren bagare sökes för heltidstjänst i Lund.

Ansök    Sep 9    Ohana AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar. Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mer
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar.
Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mindre

Bagare Konditor

Ansök    Nov 8    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företa... Visa mer
Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar
Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).


Mormors bageri AB söker en bagare/kondito; Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.
Vi är ett Konditori & Bageri som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som man utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå. Vi producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna.
Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,
Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.
Om jobbet:
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Erfaren konditor sökes

Efter 15 års trogen tjänst söker sig nu en av våra konditorer sig vidare för nya utmaningar. Därför är vi i behov av att rekrytera. Vi är ett litet och familjärt konditori med totalt 5 personal i produktionen med butik på bästa läget i Lund, Mårtenstorget 10. Vi söker nu en erfaren konditor med ett glatt humör som är trygg med att både arbeta ensam och i grupp. Stresstålig och nyskapande. Visa mer
Efter 15 års trogen tjänst söker sig nu en av våra konditorer sig vidare för nya utmaningar. Därför är vi i behov av att rekrytera.
Vi är ett litet och familjärt konditori med totalt 5 personal i produktionen med butik på bästa läget i Lund, Mårtenstorget 10.
Vi söker nu en erfaren konditor med ett glatt humör som är trygg med att både arbeta ensam och i grupp. Stresstålig och nyskapande. Visa mindre

Broder Jakobs Stenugnsbageri söker surdegsbagare

Vi på Broder Jakobs söker en bagare på heltid. Ett jobb med variation av främst surdegsbröd, olika kavlade degar och söta degar. Allt görs från grunden på plats och vi jobbar nära vår butik och alla kunder. Vi söker en driven person som tycker om att jobba i ett högt tempo. Du ska kunna jobba i ett team men även kunna ta eget ansvar och initiativ när det behövs. Utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket är ett krav. Vi ser fram emot din ansökan.... Visa mer
Vi på Broder Jakobs söker en bagare på heltid. Ett jobb med variation av främst surdegsbröd, olika kavlade degar och söta degar. Allt görs från grunden på plats och vi jobbar nära vår butik och alla kunder.
Vi söker en driven person som tycker om att jobba i ett högt tempo. Du ska kunna jobba i ett team men även kunna ta eget ansvar och initiativ när det behövs.
Utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket är ett krav.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Erfaren bagare sökes för heltidstjänst i Lund.

Ansök    Aug 19    Ohana AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar. Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mer
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar.
Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mindre

Musiklärare på Spyken

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.Om oss

På Spyken präglas arbetet av skolans vision, "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!".

Spyken kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi är måna om att alla på skolan ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten. Skolan har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskaps-programmet. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Vi söker dig som är gitarrist eller trummis samt är självständig och samtidigt har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av att undervisa i ensemble, där du har djupa kunskaper inom genrerna pop, rock, soul och jazz. Du skall ha förmågan och det egna drivet att ta fram nytt material och att skapa arrangemang för olika typer av ensemblegrupper. Du skall också ha erfarenhet av att undervisa i kursen Gehörs- och musiklära där du kan undervisa i olika gruppkonstellationer samt att på eget initiativ utveckla och förnya undervisningsmaterialet för dessa grupper. Det ingår även individuell instrumentundervisning för elever på ES-Musik och ES-Spets.

Arbetsuppgifterna är sedvanlig undervisning, bedömning och betygssättning inom gymnasieskolans estetiska program. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass på Spykens spetsutbildning i musik. Vi lägger stor vikt vid både musikaliska färdigheter och mentorskapet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara verksam musiker samt om du är behörig gymnasielärare. Vi tillämpar löpande rekrytering. Visa mindre

Kyltekniker till Huurre by Caverion i Lund

Ansök    Jun 27    Experis AB    Kylmontör/Kyltekniker
Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig! Beskrivning Till vår filial i Lund söker vi nu flera ansvarsfulla och ambitiösa kyltekniker som vill utvecklas och växa med oss. Arbetsområdet spänner över hela Skåne. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, el, ventilation, VS och säkerhet. Vi går mot en spännande framtid och bygg... Visa mer
Är du intresserad av teknik och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Beskrivning

Till vår filial i Lund söker vi nu flera ansvarsfulla och ambitiösa kyltekniker som vill utvecklas och växa med oss. Arbetsområdet spänner över hela Skåne. Enheten har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, el, ventilation, VS och säkerhet. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.Dina arbetsuppgifter

Som kyltekniker på Huurre by Caverion i Skåne arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och
felsökning med fokus på butikskyla. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

I rollen ingår även:

* merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
* uppföljning och återrapportering
* planering av eget arbete
* utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har:

* giltigt kylcertifikat
* VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning
* kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
* erfarenhet från arbetsuppgifter inom området
* vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
* B-körkort

Utöver detta är det meriterande att kunna löda och ha löd certifikat, kunskaper inom OVK och El behörighet samt att kunna läsa ritningar.

Kort om Huurre by Caverion


Huurre Group - en av Europas ledande koncerner inom kylbranschen med fokus på miljövänlig kyla förvärvades 2019 av Caverion Oy. Huurre Sweden är sedan 2020 en del av Caverion Sverige. Vi hjälper våra kunder att sänka driftkostnader och minimera risker. Huurres primära kunder finns inom livsmedelsindustrin, grossister, återförsäljare, professionella kök och inom sjukvårdssektorn. Du läser mer här caverion.se/global/tjanstekatalog/kyla/

Ansökan & Kontakt

I denna process har Huurre by Caverion valt att samarbeta med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Du är välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Frågor kring tjänsten besvaras av Experis/Jefferson Wells rekryteringskonsult Christopher Weeks på tel 040-660 63 08 eller mail [email protected]

Notera att det är semesterperiod under rekryteringsprocessen 11/7-15/8 men vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren bagare sökes för heltidstjänst i Lund.

Ansök    Jun 22    Ohana AB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar. Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mer
Vi söker en bagare till Norra Fäladens surdegsbageri där fokus ligger på bröd och frukostbullar.
Tjänsten är tillgänglig för omedelbart tillträde. Visa mindre

Grundskollärare Hemkunskap 40 % årskurs 6-9

Montessori Mondial består av sex grundskolor varav två med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor. Grundskollärare Hemkunskap 40 % årskurs 6-9 Montessori Mondial i Lund F-9 söker from augusti 2022 dig som är behörig och l... Visa mer
Montessori Mondial består av sex grundskolor varav två med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

Grundskollärare Hemkunskap 40 % årskurs 6-9

Montessori Mondial i Lund F-9 söker from augusti 2022 dig som är behörig och legitimerad Hemkunskapslärare. Vi är en tillagningsskola vad gäller skolmat/lunch varför samarbete med skolans kökschef är ett naturligt inslag. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår mentorskap och klasslärarskap på mellanstadiet.

Vi är en av Pysslingen Skolor AB, en friskola i det mindre formatet med 250 elever och ett fyrtiotal personal. Montessori Mondial tillhör en av Lunds etablerade och kvalitativa friskolor sedan över 20 år och vi finns på Södra Råbylund. Som en av AcadeMedias grundskolor sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst. Vi anser att lärare har ett av samhällets viktigaste uppdrag och söker därför lärare som är drivande och gillar att skapa förändring både för elever och för skolan som samhällsinstitution. Vi söker lärare som tror att elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem.

Vi förutsätter att du är intresserad av att arbeta med IKT i undervisningen. På MM-skolan har du de didaktiska verktyg du behöver i din undervisning.

Du kommer undervisa i halvklass om 12-13 elever/årskurs. Sambedömning, att med kollegor diskutera betyg och bedömning, är en viktig del av skolans arbetssätt. På MM-skolan fokuserar vi på kunskap och studiemotivationen bland eleverna är mycket hög.

Vi arbetar med Trivselledare på skolan varför fokus på trygghet och trivsel är en av våra hörnstenar. Det är därför av stor vikt att du är en person som aktivt vill skapa goda relationer till både elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i en ömsesidig respekt varför god samtalston och vänligt bemötande är en självklarhet på skolan. Vi hälsar på våra elever i hand och sätter dem alltid främst. Vi vill att alla elever ska se och känna att de kan lyckas – i samtliga ämnen!

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 40%, ferietjänst som hemkunskapslärare.

Tillträde

Augusti 2022

Lön
Individuell månadslön

Kollektivavtal

Almega Friskoleavtalet www.almega.se

Kontaktpersoner
Tabarak Al-Karkhi skolkoordinator 046-16 30 40

Margaretha Eventhén rektor, 0705-21 72 54

Fackliga kontaktpersoner
Centrala ombud för medlemmar i Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Kommunal

Ansökan
Ref nr: HK Aug 2021

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Vänta inte med din ansökan. Vi påbörjar intervjuer vartefter ansökningarna inkommer och tjänstetillsättning kan komma ske före annonsens utgång. Vi undanber och kontakter från rekryteringsföretag.

Arbetsgivare
Pysslingen Skolor AB

Montessori Mondial F-9

Pysslingen Förskolor och Skolor AB

Landgillevägen 39 A-E

224 80 LUND Visa mindre

Bagare/konditor – Stora Coop Lund

Ansök    Jun 22    Coop Syd AB    Bagare/Konditor
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är ... Visa mer
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Heltid, startdatum enligt överenskommelse.

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

- Utbildad konditor eller bagare
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- Dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri (meriterande)

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Kontaktpersoner

Lennart Martinsson | Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Bagare/konditor till Gateau Lund

Ansök    Maj 30    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som bagare/konditor hos oss på Gateau. Som bagare & konditor på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta medarbetare tillverkar bagerui & konditorivaror till våra egna butiker i Malmö med omnejd samt övriga externa kunder. Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri/konditori tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare, under ledning av vår platschef i Lund. Du k... Visa mer
Använd din passion för att skapa stunder av glädje som bagare/konditor hos oss på Gateau.

Som bagare & konditor på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta medarbetare tillverkar bagerui & konditorivaror till våra egna butiker i Malmö med omnejd samt övriga externa kunder.

Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri/konditori tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare, under ledning av vår platschef i Lund.

Du kommer att delta i utvecklingen av vårt sortiment, därför tror vi att du har sinne för smak, utveckling, trender och nytänkande.

Du säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Varför Gateau?

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Vi är mitt i en stor förändringsresa, i Januari 2021 flyttade vi hela vår produktion i Stockholm till helt nya toppmoderna lokaler. Inom kort kommer även vårt bageri i Lund flyttas till nya lokaler – vi bygger för framtiden.

Detta innebär att tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även det som tillverkas i bageriet. I dagsläget har vi 25 butiker runt om i Stockholm & Uppsala och 10 butiker i Malmöområdet.

Du kommer att jobba i en välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som bagare/konditor hos oss har du en fantastisk möjlighet att bidra med dina erfarenheter och idéer om förbättringar och utveckling. Vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och bli lite bättre än vad vi var igår.

Är du rätt person för en spännande utmaning?!

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Vi alla jobbar bäst tillsammans, och därför ser vi att du är en stark lagspelare. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra övriga konditorer och ledare i produktionen vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu!

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid huvudsakligen dagtid men innefattar helg och även kvälls/nattskift enligt rullande schema.

Visstidsanställning 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-30. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platscehf i Lund Lars Andersson eller vår Produktionschef Sören Resare.

[email protected]

[email protected] Visa mindre

Lärare i träslöjd 50% tillsvidareanställning med möjlighet till utökad tjän

Montessori Mondial består av sex grundskolor varav två med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor. Lärare i träslöjd 50% tillsvidareanställning med möjlighet till utökad tjänst som vaktmästare på skolan upp till 80%. Mon... Visa mer
Montessori Mondial består av sex grundskolor varav två med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

Lärare i träslöjd 50% tillsvidareanställning med möjlighet till utökad tjänst som vaktmästare på skolan upp till 80%.

Montessori Mondial i Lund F-9 söker from augusti 2022 dig som är behörig och legitimerad slöjdlärare i träslöjd. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du även är intresserad av uppdraget som vaktmästare på skolan.

MM-skolan är en av Pysslingen Skolor AB, en friskola i det mindre formatet med 250 elever och ett 40-tal personal som alla arbetar i nära relation till både våra elever och vårdnadshavare. Sedan över tjugo år är vi av Lunds etablerade och kvalitativa friskolor. Vi finns i nybyggda lokaler på Södra Råbylund.

Som en av AcadeMedias grundskolor sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst. Vi anser att lärare har ett av samhällets viktigaste uppdrag och söker därför lärare som är drivande och gillar att skapa förändring både för elever och skolan som samhällsinstitution. Vårt kvalitetsarbete är strukturerat och progressivt. Alla elever i mål! Vi söker lärare som tror att elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem. MM-skolan har en hög måluppfyllelse i samtliga årskurser.

Vi är självfallet en digital skola. På MM-skolan arbetar vi med iPads och Chromebooks. Som lärare har du de didaktiska verktyg du behöver i din undervisning.

Du kommer undervisa i halvklass om 12-13 elever/årskurs från årskurs 3 till 9. Du delar uppdraget som slöjdlärare med en textillärare. Sambedömning, kollegialt lärande, att med kollegor diskutera betyg och bedöm är en viktig del av skolans arbetssätt. På MM-skolan fokuserar vi på goda relationer med både elever och vårdnadshavare. Vi har höga förväntningar både på oss själva och eleverna och studiemotivationen bland våra elever är mycket hög.

Vi arbetar med Trivselledare på skolan varför fokus på trygghet, trivsel och studiero är viktiga hörnstenar. Det är av stor vikt att du är en person som aktivt bidrar till att skapa goda relationer med både elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i en ömsesidig respekt varför god samtalston och vänligt bemötande är en självklarhet på skolan. Vi vill att alla elever ska se och känna att de kan lyckas – i samtliga ämnen! Att du är utbildad i montessoripedagogik ser vi som en merit. Du behöver vara intresserad av vårt arbetssätt och villig att utveckla din undervisning i enighet med montessoripedagogikens syn elever, på lärande och kunskapsutveckling.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 50%, ferietjänst som slöjdlärare i träslöjd. Tjänsten kan utökas till 80% med ett uppdrag som vaktmästare vilket vi gärna ser att du vill. Tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.

Tillträde

Augusti 2022

Lön
Individuell månadslön

Kollektivavtal

Almega Friskoleavtalet www.almega.se

Kontaktpersoner

Tabarak Al-Karkhi tfn: 046-16 30 40

Margaretha Eventhén rektor 0705-21 72 54

Fackliga kontaktpersoner
Centrala ombud för medlemmar i Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Kommunal

Ansökan
Ref nr: SLÖJD Aug 2022

Sista ansökningsdag 2022-04-30

Vänta inte med din ansökan. Vi påbörjar intervjuer vartefter ansökningar inkommer.

Arbetsgivare

Montessori Mondial Lund F-9

Pysslingen Förskolor och Skolor AB

Landgillevägen 39 A-E

224 80LUND Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Bagare/Konditor

Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och... Visa mer
Annes & Stortorgets konditori i Lund söker en heltids bagare/konditor som är en tillsvidare tjänst. Du ska vara noggrann, jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butikerna m.m.
Tjänsten tillsätts: Snarast eller enligt överenskommelse
Heltid
Månadslön


Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med KONDITOR och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Utbildare till vår yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska (vikariat 75%) - V

Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa. Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vå... Visa mer
Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa.

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vår vision är att vi ska vara bäst i Sverige på kompetensförsörjande utbildning i samarbete med arbetslivet. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag, Academedia är karriärmöjligheterna hos oss stora så ta chansen att jobba hos oss.

Utbildare till vår yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska (vikariat 75%) - Vårdyrkeshögskolan Lund

Vårdyrkeshögskolan finns idag på 10 orter i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och företagsutbildningar inom ett brett spektrum av områden. Detta gör vi med ett stort engagemang och med ambitionen att förse den regionala arbetsmarknaden med kompetent arbetskraft inom efterfrågade områden. För att nå vårt mål samarbetar vi med företag och organisationer i regionen vilket ger våra studerande en relevant utbildning som leder till jobb.

Vi söker nu en utbildare till vår eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska i Lund. Placering är i Lund. Lund ingår i region syd som i dagsläget även består av verksamheter i Malmö, Jönköping, Varberg, Växjö, Helsingborg och Halmstad. I regionen erbjuder vi också utbildningar genom våra varumärken Affärshögskolan och Teknikhögskolan.

Tjänstens innehåll i huvudsak:

Tjänsten innebär att du, både individuellt och tillsammans med andra utbildare, kommer att planera och genomföra föreläsningar och praktiska moment på skolan där vi även har vår egen klinik. All undervisning sker i enlighet med den nationella utbildningsplan som gäller för samtliga Tandsköterskeutbildningar.

Kompetens:

För denna tjänst ser vi att du är utbildad tandsköterska med minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat i rollen. Du behöver obehindrat behärska svenska språket i tal och skrift, ha en god data-/systemkunskap.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från att leda dig själv, har ett naturligt driv samt en lösningsfokuserad inställning. Självklart gillar du ordning och reda samt arbetar strukturerat och proaktivt. För att lyckas krävs att du vet vad som krävs för att skapa samarbeten och hålla en god struktur i denna kommunikation, både internt med studerande och kollegor samt externt med våra samarbetspartners.

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Värdeorden som genomsyrar allt vi gör är; kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig. Känner du igen dig i dessa så kommer du trivas hos oss!

Övrig information

Tillträdesdag: Omgående

Placeringsort samt omfattning: Lund, vikariat med omfattning 75%

Anställningsform: Avtalad visstidsanställning

Sista ansökningsdag: 2022-04-20. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Niklas Johnsson, 070 289 93 36 alt [email protected]

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och denna tjänst. Vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konditor

Vi söker en Bagare/ Konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda av... Visa mer
Vi söker en Bagare/ Konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på minst 1 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butikerna m.m.
Tjänsten tillsätts: 1 Maj 2022 med två veckors introduktion.
Heltid
Månadslön
Arbetstiderna :
Måndag- Torsdag kl 04.00 - 12.00
Fredagar kl 01.00 - 09.00
Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med Konditor och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Lärare textilslöjd

Sankt Thomas skola söker lärare i textilslöjd! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har nyrenoverade lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader med... Visa mer
Sankt Thomas skola söker lärare i textilslöjd! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har nyrenoverade lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader med fina och funktionella arbetsplatser för lärarna. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som kan bidra till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling hos varje elev. Genom din förmåga att belysa dina ämneskunskaper utifrån olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i slöjd alternativt erfarenhet och intresse av att undervisa i slöjd.
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med i att utveckla Sankt Thomas skola och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är ett vikariat med möjlig förlängning Deltid, ca 40%
Omgående tillträde eller enligt överenskommelse Visa mindre

Konditor

Vi söker en konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på 5 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus. Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. V... Visa mer
Vi söker en konditor på Annes & Stortorgets konditori till ett långtidsvikariat på ca 1,5-2 år med möjlighet till förlängning. Du ska vara noggrann. jobba rent och snyggt och kunna ta ansvar. Erfarenhet på 5 år och körkort krävs. Bageri kunskaper samt möjlighet till nattarbete är ett plus.
Vi är ett litet mysigt företag med endast två som jobbar i produktionen. Som det ser ut nu hjälper vi varandra mycket och man gör lite av allt från båda avdelningarna. Vi har två butiker och många leverans kunder så det finns alltid något att göra.
Vi tillämpar mycket av det " gamla" KAK sortimentet med en del nymodigheter också såklart. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att göra tårtor, bakelser, kakor, småbröd och ha eget ansvar över din avdelning såsom städning, beställning av varor samt ha kontakt med butikerna m.m.
Tjänsten tillsätts: 1 Maj 2022 med två veckors introduktion.
Heltid
Månadslön
Arbetstiderna :
Måndag- Torsdag kl 04.00 - 12.00
Fredagar kl 01.00 - 09.00
Skicka in din ansökan med ditt CV och personliga brev till [email protected]
Märk ansökan med Konditor och endast komplett ansökan behandlas. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Musiklärare

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1000 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, o... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1000 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.Om oss

https://lund.

se/polhemskolan

https://lund.se/katedralskolan


Arbetsuppgifter

För musiklärare sedvanliga uppgifter. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på 100% under vårterminen 2022 .
I tjänsten ingår att undervisa nyanlända ungdomar inom Språkintroduktionen i grundskolans musikkurs. I tjänsten ingår även Musik- och Ensemblekurser inom individuella val. Tjänsten är delad mellan Polhemskolan och Katedralskolan varav 60% är förlagda till Katedralskolan. I tjänsten ingår också att medverka vid planering och genomförande av skolavslutningar med musikaliska inslag.


Vi söker dig som

Vi söker dig som har musiklärarutbildning eller andra musikutbildningar.

Du behöver ha erfarenhet av att leda utbildningar inom det musikaliska området och även erfarenhet av musiklärararbete, körledare, instrumentalundervisning eller liknande.

Relevant pedagogisk och musikalisk utbildning krävs för tjänsten och vi vill att du kan styrka dina pedagogiska kunskaper genom utbildningsbevis. Visa mindre

Bagare Konditor

Ansök    Dec 17    Mormors Bageri AB    Bagare/Konditor
Bagare & konditor sökes! Vill du jobba på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass? Vill du jobba med och noga utvalda råvaror, där spannmålen & surdegar väcker ditt intresse. Vill du jobba i ett team där lagkänsla och ett bra samarbete är en prioritering? Vill du vara med och utveckla dig själv och vårt sortiment inom bröd, söta bröd framåt? Om du känner att ja är ditt svar på ovanstående frågor kan du myc... Visa mer
Bagare & konditor sökes!
Vill du jobba på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass?
Vill du jobba med och noga utvalda råvaror, där spannmålen & surdegar väcker ditt intresse.
Vill du jobba i ett team där lagkänsla och ett bra samarbete är en prioritering?
Vill du vara med och utveckla dig själv och vårt sortiment inom bröd, söta bröd framåt?
Om du känner att ja är ditt svar på ovanstående frågor kan du mycket väl vara rätt person för tjänsten vi söker!
Vi söker dig som vill jobba heltid.
Tillsvidareanställning, kollektivavtal finns.
Tillträde snarast
Om du vill visa ditt intresse för denna tjänst hos oss är du varmt välkommen att maila din ansökan till
[email protected] Visa mindre

Konditor-balkans traditionella bakelser

Ansök    Nov 17    Vehbis AB    Bagare/Konditor
Verksamhetsbeskrivning Välkommen till Barista i Lund. Vill du prova på något nytt, något gott? Då har du kommit till det rätta stället. Vi bakar bakelse från Balkan som är unika, balkanska pajer, bakelser, bröd och kakor och allt rykande fräscht och nybakat varje dag. Varmt välkomna! Arbetsuppgifter Du ska baka bakverk, kakor, bröd och desserter från Balkanska köket där vi eftersträvar att smaken ska ha touch och finess samt bakade med professionalism och ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Välkommen till Barista i Lund. Vill du prova på något nytt, något gott? Då har du kommit till det rätta stället. Vi bakar bakelse från Balkan som är unika, balkanska pajer, bakelser, bröd och kakor och allt rykande fräscht och nybakat varje dag. Varmt välkomna!
Arbetsuppgifter
Du ska baka bakverk, kakor, bröd och desserter från Balkanska köket där vi eftersträvar att smaken ska ha touch och finess samt bakade med professionalism och kärlek.
Är du driven, glad och har ett genuint intresse för bakning? Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är en teamplayer, jobbar effektivt och är van att hantera relativt stora produktionsvolymer Visa mindre

Erfaren bagare till Gateau i Lund

Ansök    Nov 1    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Retail, Fazer Cafes, Gateau´s, Använd din passion för att skapa stunder av glädje som bagare hos oss på Gateau. Som bagare på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta bagare & konditorer tillverka bröd och bakverk till våra egna butiker i Skåne samt övriga externa kunder. Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri/konditori, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare under ledning av vår ... Visa mer
Retail, Fazer Cafes, Gateau´s,

Använd din passion för att skapa stunder av glädje som bagare hos oss på Gateau.

Som bagare på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta bagare & konditorer tillverka bröd och bakverk till våra egna butiker i Skåne samt övriga externa kunder.

Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt bageri/konditori, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare under ledning av vår platschef i Lund.

Du kommer att delta i utvecklingen av vårt sortiment, därför tror vi att du har sinne för smak, utveckling, trender och nytänkande.

Du säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Varför Gateau?

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Vi är mitt i en stor förändringsresa, i Januari 2021 flyttade vi hela vår produktion i Stockholm till helt nya toppmoderna lokaler. Inom kort kommer även vårt bageri i Lund flyttas till nya lokaler.

Det innebär att tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet där bagarna jobbar med fingertoppskänsla och äkta hantverk . I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm och 9 butiker i Malmöområdet.

Du kommer att jobba i en välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som konditor eller bagare hos oss har du en fantastisk möjlighet att bidra med dina erfarenheter och idéer om förbättringar och utveckling. Eftersom vi i Lund är en lite personalgrupp är gott sammarbete en viktig del i det dagliga arbetet. Vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och bli lite bättre än vad vi var igår.

Är du rätt person för en spännande utmaning?!

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du är van att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt leda och fördela arbete i grupp. Vi alla jobbar bäst tillsammans, och därför ser vi att du är en stark lagspelare. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra övriga konditorer och ledare i produktionen vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu!

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid huvudsakligen dagtid men innefattar helg och även kvälls/nattskift enligt rullande schema.

Visstidsanställning 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-01. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef i Lund Lars Andersson.

[email protected] Visa mindre

Kraftringen söker Servicetekniker

Servicetekniker Verksamheten Värme & kyla-verksamheten är en del av Kraftringens Värme & Kyla som består av totalt 30 medarbetare uppdelat på Projektering, Distribution samt Kundanläggningar. Tjänsten ingår i Kundanläggningar där man ansvarar för att planera och utföra service på våra och våra kunders fjärrvärme/kyla-centraler. I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarn... Visa mer
Servicetekniker
Verksamheten

Värme & kyla-verksamheten är en del av Kraftringens Värme & Kyla som består av totalt 30 medarbetare uppdelat på Projektering, Distribution samt Kundanläggningar. Tjänsten ingår i Kundanläggningar där man ansvarar för att planera och utföra service på våra och våra kunders fjärrvärme/kyla-centraler. I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen.Om dig

Vi söker dig som trivs med att arbeta med teknik och människor. För att ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som Servicetekniker har du troligen en gymnasieutbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en stor fördel. Goda datorkunskaper och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Som person är du kommunikativ och trivs i mötet med kunder och i samarbetet med kollegor samt entreprenörer. Vi ser gärna att du är flexibel, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt då majoriteten av arbetet är ensamarbete ute hos våra kunder. En del av arbetet innebär felsökning, därför är det viktigt att du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt. Engagemang och intresse för teknik och kunder är andra framgångsfaktorer för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Där det kan komma att ingå Beredskap.Varför Kraftringen

Utöver en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en anställning hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa hela vårt samhälle står inför.Om Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Har cirka 300 000 energikunder och 550 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se (https://jobb.bravura.se/www.kraftringen.se)

Din ansökan

Du ansöker med CV och urvalsfrågor. Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2021-10-31

Kontakt: Pontus Brantberg, Rekryterare, Tel: 0702-68 06 70

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

I rekryteringsprocessen samarbetar Kraftringen med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Kraftringen Visa mindre

Bagare till Widerberg och Ko

Widerberg och Ko är ett hantverksbageri beläget i Lund. Vi bakar från grunden och använder oss främst av lokala och ekologiska råvaror. Utöver vårt sortiment av bröd och bullar från bageriet har vi också matiga lunchmackor. Vi söker dig som sätter hantverket i fokus och som vill erbjuda våra kunder välgjorda produkter av yppersta kvalitet. Du är utbildad bagare och har minst 3-4 års erfarenhet. Du är självgående och är van vid att planera ditt arbete. D... Visa mer
Widerberg och Ko är ett hantverksbageri beläget i Lund. Vi bakar från grunden och använder oss främst av lokala och ekologiska råvaror. Utöver vårt sortiment av bröd och bullar från bageriet har vi också matiga lunchmackor.
Vi söker dig som sätter hantverket i fokus och som vill erbjuda våra kunder välgjorda produkter av yppersta kvalitet.
Du är utbildad bagare och har minst 3-4 års erfarenhet. Du är självgående och är van vid att planera ditt arbete.
Du ska ha erfarenhet av att jobba med surdeg, kavla, söta degar samt bakning.
Arbetstiderna är varierande, nattarbete ingår. Visa mindre

Butiksstyckare - Coop Veberöd

Coop Veberöd söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! När du ar... Visa mer
Coop Veberöd söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som Styckare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom styckning, varuplock, städning och det kommer förekomma en del tunga lyft.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Finstyckning
- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är ett vikariat på 35 h i veckan till och med 1/12 2021. Tillträde sker under v.38. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

- Erfarenhet från butiksstyckning är ett krav
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
- Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
- Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Vi ser att du brinner för mat, service och försäljning och att ditt genuina intresse för dessa områden smittar av sig till både kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare besitter du hög problemlösningsförmåga även under situationer med högt tempo.

Kontaktpersoner

Marcus Theander | Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Konditor – Stora Coop Lund

Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra p... Visa mer
Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Nu söker vi en Konditor till vår butik Stora Coop Lund. Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som Konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som Konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 30h i veckan.


- Utbildad konditor och bagare
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- Dokumenterad erfarenhet från konditori

Som Konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Kontaktpersoner

Susanne Bured | Säljchef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Utbildare - Tandsköterska Vårdyrkeshögskolan Lund (avtalad visstidsanställn

Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa. Vill du vara med och göra Sverige lite bättre. Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vå... Visa mer
Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa.

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre. Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vår vision är att vi ska vara bäst i Sverige på kompetensförsörjande utbildning i samarbete med arbetslivet. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag, Academedia är karriärmöjligheterna hos oss stora så ta chansen att jobba hos oss.

Utbildare till vår yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska (avtalad visstidsanställning) - Vårdyrkeshögskolan Lund

Vårdyrkeshögskolan finns idag på 10 orter i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och företagsutbildningar inom ett brett spektrum av områden. Detta gör vi med ett stort engagemang och med ambitionen att förse den regionala arbetsmarknaden med kompetent arbetskraft inom efterfrågade områden. För att nå vårt mål samarbetar vi med företag och organisationer i regionen vilket ger våra studerande en relevant utbildning som leder till jobb.

Vi söker nu en utbildare till vår eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska i Lund. Placering är i Lund. Lund ingår i region syd som i dagsläget även består av verksamheter i Malmö, Jönköping, Varberg, Växjö, Helsingborg och Halmstad. I regionen erbjuder vi också utbildningar genom våra varumärken Affärshögskolan och Teknikhögskolan.

Tjänstens innehåll i huvudsak:

Tjänsten innebär att du, både individuellt och tillsammans med andra utbildare, kommer att genomföra föreläsningar och praktiska moment i vår egen klinik i Lund. All undervisning sker i enlighet med den nationella utbildningsplan som gäller för samtliga Tandsköterskeutbildningar.

Kompetens:

För denna tjänst ser vi att du är utbildad tandsköterska med minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat i rollen. Du behöver obehindrat behärska svenska språket i tal och skrift, ha en god data/systemkunskap. Självklart gillar du ordning, reda, struktur och att arbeta proaktivt.

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Värdeorden som genomsyrar allt vi gör är; kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig. Känner du igen dig i dessa så kommer du trivas hos oss!

Övrig information

Tillträdesdag 1 aug eller enligt överenskommelse

Placeringsort samt omfattning: Lund med omfattning 50%

Anställningsform Avtalad visstidsanställning

Sista ansökningsdag 2021-06-01. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Niklas Johnsson, 070 289 93 36 alt [email protected]

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och denna tjänst. Vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konditor/bagare sökes till ICA-butiker i Skåne!

Ansök    Jun 18    Personalica AB    Bagare/Konditor
Vi är nu på jakt efter en konditor eller bagare att stärka upp i vår bemanningspool i Skåne! För kunds räkning söker vi nu flera bagare/konditorer till sommaruppdrag med chans till förlängning. Butikerna är belägna i Helsingborg och Kävlinge, och du bör kunna ta dig till något av ställena under tidiga mornar (från kl. 05:00). Vi söker nu dig som har utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet från bageri och konditori. För att vara aktuell för tjänsten s... Visa mer
Vi är nu på jakt efter en konditor eller bagare att stärka upp i vår bemanningspool i Skåne! För kunds räkning söker vi nu flera bagare/konditorer till sommaruppdrag med chans till förlängning. Butikerna är belägna i Helsingborg och Kävlinge, och du bör kunna ta dig till något av ställena under tidiga mornar (från kl. 05:00).

Vi söker nu dig som har utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet från bageri och konditori. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som är van vid att arbeta efter tydliga rutiner.

Krav för tjänsten:
Dokumenterad utbildning och/eller erfarenhet från bageri/konditori
Tillgänglig för jobb på 30-40 h/v under v.25-34

Arbetstiderna är från kl. 05:00 på morgonen. Arbetet är förlagt både vardagar och helger. Tjänstens omfattning är 75-100% och pågår mellan v. 25-34, för rätt kandidat finns möjlighet till förlängning.

Tjänsten tillsätts omgående och är ett sommarvikariat. Du kommer att anställas av Bemannica AB och arbeta som konsult på ICA-Butiken.

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/). Visa mindre

Gateau söker erfaren konditor

Ansök    Jun 23    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Retail, Fazer Cafes, Gateau´s, Använd din passion för att skapa stunder av glädje som konditor hos oss på Gateau. Som konditor på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta konditorer tillverkar konditorivaror till våra egna butiker i Skåne samt övriga externa kunder. Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt konditori, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare under ledning av vår platschef i L... Visa mer
Retail, Fazer Cafes, Gateau´s,

Använd din passion för att skapa stunder av glädje som konditor hos oss på Gateau.

Som konditor på Gateau kommer du tillsammans med ett glatt gäng mycket kompetenta konditorer tillverkar konditorivaror till våra egna butiker i Skåne samt övriga externa kunder.

Tjänsten innefattar dagligt arbete i vårt konditori, produktionsplanering tillsammans med övriga medarbetare och våra teamledare under ledning av vår platschef i Lund.

Du kommer att delta i utvecklingen av vårt sortiment, därför tror vi att du har sinne för smak, utveckling, trender och nytänkande.

Du säkerställer att produktionen håller högsta kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Varför Gateau?

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Vi är mitt i en stor förändringsresa, i Januari 2021 flyttade vi hela vår produktion i Stockholm till helt nya toppmoderna lokaler. Inom kort kommer även vårt bageri i Lund flyttas till nya lokaler.

Det innebär att tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm och 9 butiker i Malmöområdet.

Du kommer att jobba i en välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Som konditor hos oss har du en fantastisk möjlighet att bidra med dina erfarenheter och idéer om förbättringar och utveckling. Eftersom vi i Lund är en lite personalgrupp är gott sammarbete en viktig del i det dagliga arbetet. Vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och bli lite bättre än vad vi var igår.

Är du rätt person för en spännande utmaning?!

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du är van att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt leda och fördela arbete i grupp. Vi alla jobbar bäst tillsammans, och därför ser vi att du är en stark lagspelare. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med våra övriga konditorer och ledare i produktionen vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga.

Skapa meningsfulla stunder. Sök nu!

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid huvudsakligen dagtid men innefattar helg och även kvälls/nattskift enligt rullande schema.

Visstidsanställning 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-23. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef i Lund Lars Andersson elelr vår Teamledare i konditoriet Camilla Arvidsson.

[email protected]

[email protected] Visa mindre

Utbildare - Tandsköterska Vårdyrkeshögskolan Lund (avtalad visstidsanställn

Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa. Vill du vara med och göra Sverige lite bättre. Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vå... Visa mer
Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa.

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre. Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vår vision är att vi ska vara bäst i Sverige på kompetensförsörjande utbildning i samarbete med arbetslivet. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag, Academedia är karriärmöjligheterna hos oss stora så ta chansen att jobba hos oss.

Utbildare till vår yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska (avtalad visstidsanställning) - Vårdyrkeshögskolan Lund

Vårdyrkeshögskolan finns idag på 10 orter i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och företagsutbildningar inom ett brett spektrum av områden. Detta gör vi med ett stort engagemang och med ambitionen att förse den regionala arbetsmarknaden med kompetent arbetskraft inom efterfrågade områden. För att nå vårt mål samarbetar vi med företag och organisationer i regionen vilket ger våra studerande en relevant utbildning som leder till jobb.

Vi söker nu en utbildare till vår eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska i Lund. Placering är i Lund. Lund ingår i region syd som i dagsläget även består av verksamheter i Malmö, Jönköping, Varberg, Växjö, Helsingborg och Halmstad. I regionen erbjuder vi också utbildningar genom våra varumärken Affärshögskolan och Teknikhögskolan.

Tjänstens innehåll i huvudsak:

Tjänsten innebär att du, både individuellt och tillsammans med andra utbildare, kommer att genomföra föreläsningar och praktiska moment i vår egen klinik i Lund. All undervisning sker i enlighet med den nationella utbildningsplan som gäller för samtliga Tandsköterskeutbildningar.

Kompetens:

För denna tjänst ser vi att du är utbildad tandsköterska med minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat i rollen. Du behöver obehindrat behärska svenska språket i tal och skrift, ha en god data/systemkunskap. Självklart gillar du ordning, reda, struktur och att arbeta proaktivt.

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Värdeorden som genomsyrar allt vi gör är; kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig. Känner du igen dig i dessa så kommer du trivas hos oss!

Övrig information

Tillträdesdag 1 aug eller enligt överenskommelse

Placeringsort samt omfattning: Lund med omfattning 50%

Anställningsform Avtalad visstidsanställning

Sista ansökningsdag 2021-06-01. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Niklas Johnsson, 070 289 93 36 alt [email protected]

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och denna tjänst. Vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utbildare - Tandsköterska Vårdyrkeshögskolan Lund

Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa. Vill du vara med och göra Sverige lite bättre. Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vå... Visa mer
Plushögskolan AB är Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Genom varumärkena Affärshögskolan, Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan bedrivs YH-utbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept. Vi utbildar inom bland annat ekonomi, försäljning, marknadsföring, bygg, IT, teknik, pedagogik, vård och hälsa.

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre. Vi hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar. Vår vision är att vi ska vara bäst i Sverige på kompetensförsörjande utbildning i samarbete med arbetslivet. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag, Academedia är karriärmöjligheterna hos oss stora så ta chansen att jobba hos oss.

Utbildare till vår yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska - Vårdyrkeshögskolan Lund

Vårdyrkeshögskolan finns idag på 10 orter i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och företagsutbildningar inom ett brett spektrum av områden. Detta gör vi med ett stort engagemang och med ambitionen att förse den regionala arbetsmarknaden med kompetent arbetskraft inom efterfrågade områden. För att nå vårt mål samarbetar vi med företag och organisationer i regionen vilket ger våra studerande en relevant utbildning som leder till jobb.

Vi söker nu en utbildare till vår eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildning Tandsköterska i Lund. Placering är i Lund. Lund ingår i region syd som i dagsläget även består av verksamheter i Malmö, Jönköping, Varberg, Växjö, Helsingborg och Halmstad. I regionen erbjuder vi också utbildningar genom våra varumärken Affärshögskolan och Teknikhögskolan.

Tjänstens innehåll i huvudsak:

Tjänsten innebär att du, både individuellt och tillsammans med andra utbildare, kommer att genomföra föreläsningar och praktiska moment i vår egen klinik i Lund. All undervisning sker i enlighet med den nationella utbildningsplan som gäller för samtliga Tandsköterskeutbildningar.

Kompetens:

För denna tjänst ser vi att du är utbildad tandsköterska med minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat i rollen. Du behöver obehindrat behärska svenska språket i tal och skrift, ha en god data/systemkunskap. Självklart gillar du ordning, reda, struktur och att arbeta proaktivt.

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Värdeorden som genomsyrar allt vi gör är; kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig. Känner du igen dig i dessa så kommer du trivas hos oss!

Övrig information

Tillträdesdag 1 aug eller enligt överenskommelse

Placeringsort samt omfattning: Lund, heltid

Anställningsform: Provanställning 6 mån som därefter övergår i tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag 2021-06-24. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Niklas Johnsson, 070 289 93 36 alt [email protected]

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och denna tjänst. Vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Styckare/Säljare - Stora Coop Lund

Stora Coop Lund söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! När du... Visa mer
Stora Coop Lund söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som styckare/säljare hos på vår köttavdelning har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, styckning, varuplock, exponering.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 timmar i veckan. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.


- Utbildad styckare eller har motsvarande erfarenhet
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
- Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
- Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Vi ser att du brinner för mat, service och försäljning och att ditt genuina intresse för dessa områden smittar av sig till både kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare besitter du hög problemlösningsförmåga även under situationer med högt tempo.

Kontaktpersoner

Susanne Bured | Säljledare

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Lärare i träslöjd, 50% med möjlighet till utökad tjänst som vaktmästare på

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Idag finns det 25 grundskolor inom Pysslingen, flertalet med integrerade förskolor och fritidshem. Skolorna har olika pedagogiska inriktningar men ett gemensamt fokus på hög kvalitet, elevernas välmående och strategier för bättre lärande. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra til... Visa mer
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Idag finns det 25 grundskolor inom Pysslingen, flertalet med integrerade förskolor och fritidshem. Skolorna har olika pedagogiska inriktningar men ett gemensamt fokus på hög kvalitet, elevernas välmående och strategier för bättre lärande. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedias grundskolor.

Lärare i träslöjd 50% tillsvidareanställning med möjlighet till utökad tjänst som vaktmästare på skolan.

Montessori Mondial i Lund F-9 söker from augusti 2021 dig som är behörig och legitimerad slöjdlärare i träslöjd. Tjänsten är en tillsvidareanställningar. Vi ser gärna att du även är intresserad av ett uppdrag som vaktmästare på skolan.

MM-skolan är en av Pysslingen Skolor AB, en friskola i det mindre formatet med 250 elever och ett 40-tal personal som alla arbetar i nära relation till både våra elever och vårdnadshavare. Sedan över tjugo år är vi av Lunds etablerade och kvalitativa friskolor. Vi finns i nybyggda lokaler på Södra Råbylund.

Som en av AcadeMedias grundskolor sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst. Vi anser att lärare har ett av samhällets viktigaste uppdrag och söker därför lärare som är drivande och gillar att skapa förändring både för elever och skolan som samhällsinstitution. Vårt kvalitetsarbete är strukturerat och progressivt. Alla elever i mål! Vi söker lärare som tror att elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem. MM-skolan har en hög måluppfyllelse i samtliga årskurser.

Vi är självfallet en digital skola. På MM-skolan arbetar vi med iPads och Chromebooks. Som lärare har du de didaktiska verktyg du behöver i din undervisning.

Du kommer undervisa i halvklass om 12-13 elever/årskurs från årskurs 3 till 9. Du delar uppdraget som slöjdlärare med en textillärare. Sambedömning, kollegialt lärande, att med kollegor diskutera betyg och bedöm är en viktig del av skolans arbetssätt. På MM-skolan fokuserar vi på goda relationer med både elever och vårdnadshavare. Vi har höga förväntningar både på oss själva och eleverna och studiemotivationen bland våra elever är mycket hög.

Vi arbetar med Trivselledare på skolan varför fokus på trygghet, trivsel och studiero är viktiga hörnstenar. Det är av stor vikt att du är en person som aktivt bidrar till att skapa goda relationer med både elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i en ömsesidig respekt varför god samtalston och vänligt bemötande är en självklarhet på skolan. Vi vill att alla elever ska se och känna att de kan lyckas – i samtliga ämnen! Att du är utbildad i montessoripedagogik ser vi som en merit. Du behöver vara intresserad av vårt arbetssätt och villig att utveckla din undervisning i enighet med montessoripedagogikens syn elever, på lärande och kunskapsutveckling.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 50%, ferietjänst som slöjdlärare i träslöjd. Tjänsten kan utökas till 80% med ett uppdrag som vaktmästare. Tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.

Tillträde:
Augusti 2021

Lön:
Individuell månadslön

Kollektivavtal:
Almega Friskoleavtalet www.almega.se

Kontaktpersoner
Felicia Lindell, skoladministratör, [email protected] tfn: 046-16 30 40
Margaretha Eventhén rektor, [email protected] 0705-21 72 54

Fackliga kontaktpersoner
Centrala ombud för medlemmar i Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Kommunal

Ansökan
Ref nr: SLÖJD Aug 2021
Sista ansökningsdag 2021-05-07
Vänta inte med din ansökan. Vi påbörjar intervjuer vartefter ansökningar inkommer.

Arbetsgivare

Montessori Mondial Lund F-9
Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Landgillevägen 39 A-E
224 80 LUND

Hemsida : https://montessorimondial.se/

FaceBook:https://www.facebook.com/montessorimondiallund/ Visa mindre

Bagare

Vi letar just nu efter förstärkning till vårt Bageri på Annes & Stortorgets konditori då vi expanderar och öppnar en butik till. Vill du bli en av oss? Vi söker dig som är Bagare.. Tjänsten är ca 50% och kommer även innefatta leveranser därav är B-Körkort krav. Våra krav: Behärska svenska språket i tal/skrift då vi har mycket kundkontakt och receptläsning. Kan jobba självständigt och även kunna fungera i team. Söker även er som står långt ifrån arbetsmarkn... Visa mer
Vi letar just nu efter förstärkning till vårt Bageri på Annes & Stortorgets konditori då vi expanderar och öppnar en butik till.
Vill du bli en av oss?
Vi söker dig som är Bagare..
Tjänsten är ca 50% och kommer även innefatta leveranser därav är B-Körkort krav.
Våra krav:
Behärska svenska språket i tal/skrift då vi har mycket kundkontakt och receptläsning.
Kan jobba självständigt och även kunna fungera i team.
Söker även er som står långt ifrån arbetsmarknaden.
Känner du att du är den vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan till [email protected]
Tjänsten ska tillsättas omgående.
Tar endast emot ansökningar via epost och märk ansökan med "BAGARE" Visa mindre

Bagare/konditor – Stora Coop Lund

Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra p... Visa mer
Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Nu söker vi en Bagare/Konditor till vår butik Stora Coop Lund. Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan.


- Utbildad konditor eller bagare
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- 2 års dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri (meriterande)

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Kontaktpersoner

Johan Mases | Säljchef | [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Erfaren konditor vik.

Ansök    Sep 29    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Gateau söker vikarierande erfaren konditor till bageriet i Lund. Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 9 buti... Visa mer
Gateau söker vikarierande erfaren konditor till bageriet i Lund.

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 9 butiker i Malmöområdet.

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du har vana att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt arbete i grupp eller självständigt. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår teamledare och ett gäng riktigt duktiga konditorer samt vår plastchef i Lund.

Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Mer information och ansökan: Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Tjänsten är heltid och innefattar helg, dag och nattskift enligt rullande schema.

Tillträde enligt överenskommelse, dock senast från januari -2021.
Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-31. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef i Lund - Lars Andersson
[email protected] Visa mindre

Lärare, trä- och metallslöjd

I kunskapsstaden Lund, mitt i S:t Larsparken med trygg och vacker parkmiljö finns vi, Lunds Montessorigrundskola. Vårt mål är att utifrån alla elevers inneboende nyfikenhet utveckla glädjen och lusten till att lära. På LMG välkomnar vi barn från förskoleklass till och med åk nio. Vi söker nu vår nya slöjdlärare, trä- och metall, med start 12 oktober 2020. Vi samarbetar med två andra grundskolor i vårt närområde och det gör det möjligt för våra slöjdlärare ... Visa mer
I kunskapsstaden Lund, mitt i S:t Larsparken med trygg och vacker parkmiljö finns vi, Lunds Montessorigrundskola. Vårt mål är att utifrån alla elevers inneboende nyfikenhet utveckla glädjen och lusten till att lära. På LMG välkomnar vi barn från förskoleklass till och med åk nio.
Vi söker nu vår nya slöjdlärare, trä- och metall, med start 12 oktober 2020. Vi samarbetar med två andra grundskolor i vårt närområde och det gör det möjligt för våra slöjdlärare att arbeta upp till heltid.
Personalen på LMG är skolans mest värdefulla resurs. Hos oss jobbar mycket engagerade pedagoger som brinner för undervisning, kreativitet och samarbetet med våra elever. Arbetsteamen är starkt sammansvetsade och nya kollegor tas emot med stor öppenhet och värme av hela personalstyrkan.
Hör gärna av dig om du har frågor och varmt välkommen med din ansökan!
/Helene Birve Olesen, rektor Visa mindre

Erfaren konditor

Ansök    Sep 29    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Gateau söker Erfaren konditor till bageriet i Lund. Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 9 butiker i Malmöom... Visa mer
Gateau söker Erfaren konditor till bageriet i Lund.

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 9 butiker i Malmöområdet.

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du har vana att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt arbete i grupp eller självständigt. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår teamledare och ett gäng riktigt duktiga konditorer samt vår plastchef i Lund.

Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid och innefattar helg, dag och nattskift enligt rullande schema. Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-31. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef i Lund - Lars Andersson
[email protected] Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, [email protected], mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Bildlärare åk 4-9

Freinetskolan söker bildlärare för åk 4-9 Kvalifikationer Vi söker dig som genom erfarenhet eller utbildning kan undervisa i ämnet bild. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i skola. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med elever med funktionsvariation och är insatt i skolans läroplan för ämnet bild. Vi söker dig som är flexibel och lyhörd för barns behov. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är i... Visa mer
Freinetskolan söker bildlärare för åk 4-9
Kvalifikationer
Vi söker dig som genom erfarenhet eller utbildning kan undervisa i ämnet bild. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i skola. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med elever med funktionsvariation och är insatt i skolans läroplan för ämnet bild.


Vi söker dig som är flexibel och lyhörd för barns behov.
Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation.


Du har ett stort intresse för att bidra till den pedagogiska verksamheten så att den blir inspirerande och utmanande. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att undervisa elever i åk 4-9 i ämnet bild. Du kommer vara mentor i åk 7 tillsammans med en kollega.
Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i undervisningen, både som inspiration och som klassrum.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Anställningsform: Ferietjänst
Omfattning: 65%
Tillträde: 12 oktober 2020 eller enligt överenskommelse
Lönetyp: Månadslön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, [email protected] eller till postadress Freinetskolan i Lund, S:t Lars väg 7, 222 70 Lund.
Har du några frågor gällande tjänsten kontakta rektor Lana Berg 0708 161219
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, [email protected], mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, [email protected], mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, [email protected], mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Lärare i handelsämnen sökes till JENSEN gymnasium Lund

JENSEN gymnasium Lund söker legitimerad handelslärare inför läsåret 19/20. Förutom undervisning på programmet kommer du ansvara för handelsprogrammets APL.  JENSEN gymnasium Lund är beläget i ljusa, fina lokaler på Trollebergsvägen 14. Vi erbjuder förutom handelsprogrammet ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega! Bildning är målet med elevernas studi... Visa mer
JENSEN gymnasium Lund söker legitimerad handelslärare inför läsåret 19/20. Förutom undervisning på programmet kommer du ansvara för handelsprogrammets APL. 

JENSEN gymnasium Lund är beläget i ljusa, fina lokaler på Trollebergsvägen 14. Vi erbjuder förutom handelsprogrammet ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i handelsämnen med god kunskap i program som InDesign, Photoshop och Illustrator. Du är mycket kunnig i dina ämnen och insatt i de senaste rönen inom handelsbranschen. För dig är hållbart företagande en viktig utgångspunkt i din undervisning. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 sep 2020. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Anna Ljunggren på 0704-459262 eller [email protected] 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Feb 19    Gateau AB    Bagare/Konditor
Gateau söker erfaren bagare/konditor till bageriet i Lund. Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 9 butiker i ... Visa mer
Gateau söker erfaren bagare/konditor till bageriet i Lund.

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 9 butiker i Malmöområdet .

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri. Du har vana att jobba med hantverksmässig framställning av bröd och bakverk, egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt planering av dagligt arbete.

Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår platschef och övriga teamledare vid vårt bageri, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga.

Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid och innefattar i huvudsak dagtid, men även helg och nattskift förekommer. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-15. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef i Lund Lars Andersson.

[email protected] Visa mindre

Bagare Natt

Vi söker en ny bagare till vårt bageri i Lund på Gastelyckan, Vi söker dig som vill jobba natt, du är självgående, noggrann och ansvarsfull. Du är även en lojal lagspelare som givetvis är positiv och full av energi. Vi behöver dig med start omgående. Välkommen med din ansökan. Senaste ansökningsdagen är den 9 februari. Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan slutdatum för ansökan.. Vi tillämpar 6 månader provanställning.... Visa mer
Vi söker en ny bagare till vårt bageri i Lund på Gastelyckan,
Vi söker dig som vill jobba natt, du är självgående, noggrann och ansvarsfull. Du är även en lojal lagspelare som givetvis är positiv och full av energi.
Vi behöver dig med start omgående.


Välkommen med din ansökan. Senaste ansökningsdagen är den 9 februari.
Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan slutdatum för ansökan..
Vi tillämpar 6 månader provanställning. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Kyltekniker Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra männi... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Kyltekniker
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Ditt nya arbete innebär
- Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet.
- Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar
- Drift och energieffektivisering
- Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling
- Upptäcker och återrapporterar förbättringsmöjligheter till våra kunder

Vi söker dig som har
- Kyltekniskt utbildning eller motsvarande
- Certifikat för kylarbeten kategori I
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är
- Serviceinriktad
- Sammarbetsvillig
- Noggrann
- Gillar högt tempo

Placering
Lund

Om du har frågor
Kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter, [email protected], mobil 0760 253596.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Mormors behöver en erfaren Konditor.

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri/konditori. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Lön enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan senast den 14 december 2019. Ansökningarna handläg... Visa mer
Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri/konditori. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ.
Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer.
Lön enligt kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan senast den 14 december 2019.
Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Servicetekniker, Lund

Jobbet Kraftringens verksamhet kundanläggningar består av 25 engagerade och kompetenta medarbetare. Eftersom vår verksamhet expanderar behöver vi stärka upp med kundorienterade servicetekniker till vår anläggning i Gunnesbo, Lund. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Ditt nya jobb Som servicetekniker blir du del i ett kompetent gäng där ni gemensamt ansvarar för att planera, utföra service och mätararbeten på kundernas fjärrvärmecentraler. Som servicete... Visa mer
Jobbet
Kraftringens verksamhet kundanläggningar består av 25 engagerade och kompetenta medarbetare. Eftersom vår verksamhet expanderar behöver vi stärka upp med kundorienterade servicetekniker till vår anläggning i Gunnesbo, Lund. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ditt nya jobb
Som servicetekniker blir du del i ett kompetent gäng där ni gemensamt ansvarar för att planera, utföra service och mätararbeten på kundernas fjärrvärmecentraler. Som servicetekniker tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Vid behov kan man även få möjlighet att bistå vid underhållsarbeten på våra ledningsnät.

Din profil
Vi söker dig som får din energi i skarven mellan tekniken och möten med människor. För att bli framgångsrik som servicetekniker har du en gymnasieutbildning i bagaget och ett B-körkort. Det är meriterande om du har el-kompetens. Har du dessutom erfarenhet från fjärrvärmemätning ligger du väldigt bra till. Tjänsten förutsätter att du trivs med självständigt arbete som ställer krav på att du planerar din dag och tar egna initiativ. Som person är du kommunikativ, trivs i mötet med kunder och i samarbetet med kollegor/entreprenörer. En del av arbetet innebär felsökning, därför är det viktigt att du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt.

Om Kraftringen
Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Läs mer på www.kraftringen.se. (http://www.kraftringen.se.xn--anskan-yxa/)

Din ansökan
Du ansöker med CV. Vi kommer att ta julledighet och inte kalla till intervjuer innan sista ansökningsdag som är den 7 januari 2020. Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Sjöstrand, chef för kundanläggningar, [email protected] Om du vår rekryteringsprocess, kontakta Helena Liliendal-Hansen, rekryteringsspecialist 0723- 22 12 24. Notera att vi inte tar emot ansökan via e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Erfaren konditor

Ansök    Jan 3    Gateau AB    Bagare/Konditor
Gateau söker Erfaren konditor till bageriet i Lund. Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 8 butiker i Malmöom... Visa mer
Gateau söker Erfaren konditor till bageriet i Lund.

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 8 butiker i Malmöområdet.

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du har vana att jobba med EKP, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt arbete i grupp eller självständigt. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår teamledare och ett gäng riktigt duktiga konditorer samt vår plastchef i Lund.

Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid och innefattar helg, dag och nattskift enligt rullande schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Sören Resare

[email protected] Visa mindre

Erfaren konditor

Ansök    Nov 13    Gateau AB    Bagare/Konditor
Gateau söker Erfaren konditor till bageriet i Lund. Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 8 butiker i Malmöom... Visa mer
Gateau söker Erfaren konditor till bageriet i Lund.

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm och Uppsala samt 8 butiker i Malmöområdet.

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori. Du har vana att jobba med EKP, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt arbete i grupp eller självständigt. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår teamledare och ett gäng riktigt duktiga konditorer samt vår plastchef i Lund.

Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Tillsammans med alla oss andra på Gateau ser du till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid och innefattar helg, dag och nattskift enligt rullande schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-15. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Sören Resare

[email protected] Visa mindre

Teamledare bageri & konditori

Ansök    Okt 23    Gateau AB    Bagare/Konditor
Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet. Vi söker två teamledare till vårt bageri i Lund Vi söker dig... Visa mer
Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet.

Vi söker två teamledare till vårt bageri i Lund

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori du är driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du har vana i att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt leda och fördela arbete i en grupp. Och du tycker att kvalitet är viktigt.

I tjänsten kommer du att tillsammans med vår platschef i Lund leda ett team av bagare eller konditorer som arbetar heltid tillsammans och producerar alla produkter till våra butiker i Skåne.

Ni arbetar tätt ihop och allt bygger på ett bra samarbete. Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Se till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid och innefattar helg, dag och nattskift enligt rullande schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-20. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Sören Resare

[email protected] Visa mindre

Platschef Gateau Lund

Ansök    Okt 23    Gateau AB    Bagare/Konditor
Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet. Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditor... Visa mer
Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet.

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori du är driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du har vana i att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt leda och fördela arbete i en grupp. Och du tycker att kvalitet är viktigt.

I tjänsten som platschef för vårt bageri i Lund kommer du tillsammans med våra teamledare för bageri och konditori leda arbetet. Ni arbetar tätt ihop och allt bygger på ett bra samarbete.

Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Se till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Du arbetar direkt under och rapporterar till vår produktionschef.

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid och innefattar helg, dag och nattskift enligt rullande schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-20. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Sören Resare

[email protected] Visa mindre

Bagare på Gateau, Lund

Ansök    Sep 23    Gateau AB    Bagare/Konditor
Bagare på Gateau, Stockholm Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Gateau som Bagare! Vi skapar glädje och njutning i allt vi gör. Det gäller även våra jobb. I tjänsten kommer du att arbeta i ett team av glada bagare som arbetar heltid tillsammans och producerar alla produkter till våra butiker i Skåneregionen. Ni arbetar tätt ihop och allt bygger på ett bra samarbete. Du säkerställer att våra produkter håller hög kvalitet genom att noggrant följ... Visa mer
Bagare på Gateau, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Gateau som Bagare!

Vi skapar glädje och njutning i allt vi gör. Det gäller även våra jobb.

I tjänsten kommer du att arbeta i ett team av glada bagare som arbetar heltid tillsammans och producerar alla produkter till våra butiker i Skåneregionen. Ni arbetar tätt ihop och allt bygger på ett bra samarbete. Du säkerställer att våra produkter håller hög kvalitet genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Du hjälper även till med att Gateauandan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen!

Vad bidrar du med till teamet?

• Är utbildad bagare

• Talar svenska eller engelska obehindrat

• Är van att arbeta i ett högt tempo och ta egna initiativ

• Har goda sammarbetsfärdigheter

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

Tjänsten är visstid mellan 1/10-19 till 28/2-20. Arbetstiderna varierar och helgarbete förekommer. Välkommen med din ansökan senast 2019-10-05. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Bagerichef Lars Andersson via e-mail, [email protected]. Visa mindre

Kyltekniker till Skåneteknik i Lund

Gör skillnad. Varje dag. - Vi är en grupp som har det riktigt kul på jobbet! Jag vet att det kan låta tillgjort, men jag trivs mycket bra här. Och visst är det så att jobbet blir vad man gör det till, men det underlättar när man kommer bra överens med kollegorna. Händer det något större hjälps alla åt, berättar Christoffer, medarbetare på Skåneteknik. Nu välkomnar vi dig som är kyltekniker att bli en av oss på Skåneteknik! Vår uppgift är att skapa en... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

- Vi är en grupp som har det riktigt kul på jobbet! Jag vet att det kan låta tillgjort, men jag trivs mycket bra här. Och visst är det så att jobbet blir vad man gör det till, men det underlättar när man kommer bra överens med kollegorna. Händer det något större hjälps alla åt, berättar Christoffer, medarbetare på Skåneteknik.

Nu välkomnar vi dig som är kyltekniker att bli en av oss på Skåneteknik!

Vår uppgift är att skapa en driftsäker hälso- och sjukvård samt ansvara för drift och service på Regions Skånes universitets- och akutsjukhus. Skåneteknik utför drift, underhåll, reparationsarbeten och tekniska servicetjänster för sina uppdragsgivare. Vi erbjuder dig en spännande och intressant arbetsplats, där du möter olika delar av hälso- och sjukvården.

ARBETSUPPGIFTER
Som kyltekniker på Skåneteknik kommer din arbetsplats att vara Lunds universitetssjukhus. Du arbetar självständigt och i team med tillsyn, skötsel, underhåll, felsökning och installationsarbete av kyl- och frysanläggningar. Flera arbeten bedrivs parallellt och du kommer dagligen att ha kontakt med representanter från de olika verksamheterna samt med leverantörer. Du utför också mindre tekniska utredningar. Vi arbetar med ett brett spektrum av teknik, alltifrån modern och nytänkande teknik till stabila äldre system/anläggningar. I tjänsten kommer även beredskapsarbete att ingå.

I rollen som kyltekniker har du frihet och ansvar att självständigt planera och lägga upp ditt arbete. Det är ett omväxlande arbete där det när som helst under arbetsdagen kan dyka upp akuta ärenden att ta tag i. Det kräver en flexibilitet och handlingskraft från dig, i gengäld får du ett varierande och utvecklande arbete. Vi ser positivt på och uppmuntrar idéer till förbättring, utveckling och proaktivt arbete.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är certifierad kyltekniker med kategori 1 kylcertifikat. Har du dessutom en driftteknikerutbildning med inriktning mot fastighetstekniska installationer eller likvärdig teknisk utbildning är det en fördel. Vidare är erfarenhet inom energioptimering, el och VVS meriterande. God datorvana och kunskaper i Officepaketet är en förutsättning för tjänsten. Det förekommer resor i tjänsten och ett giltigt B-körkort är därför ett krav.

Som kyltekniker hos oss behöver du vara serviceinriktad, kundorienterad och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Eftersom du möter människor på olika nivåer är det av stor vikt att du trivs med denna kontakt. Vi förväntar oss att du som söker är driven och utvecklingsinriktad. Du har en god administrativ och koordinerande förmåga samt arbetar på ett strukturerat sätt. Därtill är du van vid att arbeta självständigt och planerar dina arbetsuppgifter väl. Vi är måna om att hitta rätt person till denna tjänst och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Viltköttshanterare

Ansök    Okt 11    Romeleåsens viltkött AB    Styckare
Ett nystartat företag i Lundaregionen kommer att ägna sig åt att förvärva viltkött och sälja det på ett ansvarsfullt vis. Det innebär att man strävar mot så låg kassation av kött som möjligt. Djuren kommer att levereras sotade och passade i de flesta fallen. Arbetsuppgifter: Djuren som levereras ska flås och skottrensas. Sedan hänger man kropparna svalt för att invänta veterinär som godkänner kropparna. Efter mörning av köttet så finstyckas och paketeras k... Visa mer
Ett nystartat företag i Lundaregionen kommer att ägna sig åt att förvärva viltkött och sälja det på ett ansvarsfullt vis. Det innebär att man strävar mot så låg kassation av kött som möjligt. Djuren kommer att levereras sotade och passade i de flesta fallen.
Arbetsuppgifter: Djuren som levereras ska flås och skottrensas. Sedan hänger man kropparna svalt för att invänta veterinär som godkänner kropparna. Efter mörning av köttet så finstyckas och paketeras köttet.
Bakgrund: Förutom erfarenhet för att klara hanteringen av köttet, är det önskvärt att du är självgående som också kan ta hand om administrativa uppgifter, så som att beräkna volymer och ersättning som ska utgå till säljare. Du klarar att jobba med allt från fågel till klövvilt.
Övrigt och meriterande inför verksamhetens utveckling: Lokalen kommer att ha en enklare butik och tjänsten kan komma att omfatta bemanning av densamma vissa tider. I en förlängning kan även försäljning via torg och insatser från en "köttbil" (modell glassbilen) som man kan köra schemalagda turer i närliggande samhällen. Enklare leveranser och liknande kan också komma att ingå, förutsatt att minst B-körkort finns. Visa mindre

Gateau söker 1st bagare till bageriet i Lund!

Ansök    Aug 19    Gateau AB    Bagare/Konditor
Gateau söker 1st bagare till bageriet i Lund, Skåne! Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Göteborg. Vårt... Visa mer
Gateau söker 1st bagare till bageriet i Lund, Skåne!

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Göteborg. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

I tjänsten kommer du att: Arbeta i ett team av glada bagare som arbetar heltid tillsammans och producerar alla produkter till våra 8 butiker i skåne och 1 butik i Göteborg. Ni arbetar tätt ihop och allt bygger på ett bra samarbete. Du säkerställer att våra produkter håller hög kvalitet genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Se till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Vi söker dig som:

Är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ.

Har bageri utbildning och talar svenska eller engelska flytande.

Lön enligt kollektivavtal.

Mer information och ansökan: Tjänsten är ett vikariat från v.34-v.4, heltid. Mån-fre 06.30-15.00 och eventuellt helg. Välkommen med din ansökan senast 2019-08-26. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Bagerichef Lars via e-mail, [email protected]. Visa mindre

Teaterlärare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Mitt i Lunds centrum ligger Gymnasieskolan Spyken. Skolan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal. Spyken har drygt 1100 elever fördelade på fyra program: Estetiska programmet, Humanistiska programmet, Naturvet... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Mitt i Lunds centrum ligger Gymnasieskolan Spyken. Skolan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Spyken har drygt 1100 elever fördelade på fyra program: Estetiska programmet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans vision "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!" präglar arbetet på skolan.

Vi är stolta över att både personal och elever på Spyken känner sig delaktiga i vår verksamhet och söker dig som vill bli en del av "Spykenandan"!

Läs mer om Gymnasieskolan Spyken på www.lund.se/spykenARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa på det Estetiska programmet, inriktning Teater. Här arbetar två teaterlärare i nära samarbete i och mellan de olika teaterkurserna och med tydliga gemensamma mål.
Spykens teaterinriktning har nya ändamålsenliga lokaler och är inne i en utvecklingsfas där vi utvecklar verksamheten mot berikande samarbeten med lokala teaterinstitutioner och medverkan i skarpa teaterprojekt. Elevernas förmåga till scenisk berättande både för en liten och en större publik står i fokus. Vi söker dig som vill arbeta utforskande med scenisk gestaltning, ge eleverna ökade kunskaper i olika metoder inom gestaltning, leda dem i processen mot en föreställning, undervisa i teaterteori, ingå i ett team som skapar den årliga musikalen på Lunds Stadsteater, utveckla ämnet Estetisk kommunikation och förbereda våra elever för högre studier.

Tjänsten innehåller undervisning i kurserna Estetisk kommunikation 1 och 2, Scenisk gestaltning 3 samt teaterteori

KVALIFIKATIONER
Gymnasielärare med legitimation/behörighet att undervisa i teaterämnen.


ÖVRIGT
Anställningsvillkor enligt avtal.
Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Butiksmedarbetare Styckare

Ansök    Aug 30    CityGross    Styckare
. Till vår City Gross i Lund söker vi en Styckare/Medarbetare inom Kött som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!  Dina arbetsuppgifter Dina främsta arbetsuppgifter är butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och kundservice. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och tillsammans med dina kollegor erbjuder du våra kunder en fräsch och inbjudande kött- och charkavdelning. Som medar... Visa mer
.

Till vår City Gross i Lund söker vi en Styckare/Medarbetare inom Kött som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!  Dina arbetsuppgifter Dina främsta arbetsuppgifter är butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och kundservice. Vår butiksstyckning av färskt svenskt kött är en viktig del i vår färskvaruprofil och tillsammans med dina kollegor erbjuder du våra kunder en fräsch och inbjudande kött- och charkavdelning. Som medarbetare på City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service.   Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.
Din bakgrund Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Som person är du resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Det är ett krav att du har yrkeserfarenhet sedan tidigare av färskvaruhantering och styckning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och har du arbetat inom detaljhandeln tidigare är det meriterande. 
Vi erbjuder Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet   Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
Din ansökan 

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. 
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund. Om jobbet Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken ... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till vår serviceverksamhet i Lund.


Om jobbet


Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt!


Varför arbeta hos GK? 

Utmanande arbetsuppgifter. Vi belönar goda prestationer. Bra sammanhållning.
Ditt nya arbete innebär: Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet. Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar. Drift och energieffektivisering. Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling. Upptäcka, föreslå och återrapportera ev. förbättringsmöjligheter till våra kunder. Kunna upprätta mindre kalkyler och anbud på mindre entreprenader. Verka som mentor och leda och utveckla tekniker med lägre kompetens

Vi söker dig som har:

Kylteknisk utbildning eller motsvarande. Certifikat för kylarbeten kategori I. Erfarenhet från branschen. B-körkort.

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är: Serviceinriktad, Noggrann och Gillar högt tempo

Ansökan 


Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan!


Om du har frågor kan du kontakta Prima Rekrytering AB, Seniorkonsult Per Grytter på telefon 0760-253596 eller mail [email protected]. Visa mindre

Bagare / konditor – Stora Coop Lund

Ansök    Jul 16    Coop    Bagare/Konditor
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är ... Visa mer
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är ett vikariat på heltid - 40 timmar i veckan. Önskad start är i augusti 2019 och pågår sedan ca 1 år.


- Utbildad konditor eller bagare
- Erfarenhet och kompetens inom bageri
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Kontaktpersoner

Susanne Bured | Säljchef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Karaktärsämneslärare för El - och energiprogrammet

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola. Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och tu... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.


ARBETSUPPGIFTER
Vi letar efter en ny lärare till vårt attraktiva El-och energiprogram. Hos oss får du möjlighet att träffa blivande elektriker och arbeta med deras utbildning under deras tre år i skolan. Arbetet består av att planera, strukturera och genomföra undervisning inom el-ämnen såväl teoretiskt som praktiskt samt att handleda elever och dokumentera deras studieresultat. Du kommer få gott stöd av ett mycket välfungerande lärarlag och en mentor.

KVALIFIKATIONER
Förutom en lång yrkestid inom elinstallation eller liknande inom branschen så ser vi gärna att du har lärarerfarenhet och helst lärarlegitimation. Erfarenhet eller utbildning inom It och Data är meriterande. Om inte så finns det möjlighet att kunna arbeta, samtidigt som du läser in en lärarexamen. Alltså ett bra tillfälle för dig som gått i tankar om att arbeta som yrkeslärare inom ditt yrke.

Vi ser gärna att du som lärare har god kontakt med branschen då vi strävar mot gott samarbete med arbetslivet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga med elever och kollegor är av största vikt. Du ska gilla att vara med ungdomar, ha ett stort engagemang och tycka om att förklara.

Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen.

Anställningsvillkor enligt avtal.
Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker styckare till chark / styckningsavdelningen i Icabutik

Ansök    Jun 13    TopWork Skåne AB    Styckare
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927. Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag. Fräscha färskvaru... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927.
Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag.
Fräscha färskvaruavdelningar såsom frukt och grönt samt en bred specialavdelning.
På så sätt är Ica – Södra Sandby en butik för alla.”

Vi söker nu en ansvarsfull förmåga som brinner för allt inom kött och styckning och som vill hjälpa butiken fortsätta sin stolta samt uppskattade resa, inom charken, sedan gamla anor. Du kanske jobbar med styckning i fabrik i dag och vill känna ett större närmare arbete mot slutkund? Eller har du redan jobbat till och från med chark i butik och känner att detta brinner jag för och vill göra fullt ut?
Vi söker en person med viss erfarenhet och rätt personliga egenskaper. 

Känner du igen dig i något av ovanstående samt är positiv och självständig, noggrann samt ansvarsfull?
Skicka då in din ansökan redan idag.

En fördel är om du bor runt Lund / Södra Sandby men inget krav.
Tjänsten är  100% schemalagd där vissa kvällar samt en helger ingår.
6 månaders provanställning 

Lön enligt kollektivavtal 

Vi hänvisar alla frågor kring rekryteringen till rekryteringsansvarig Louise Ekberg, [email protected], 070-263 74 72 Visa mindre

Servicetekniker kyla till Ömangruppen

Ansök    Jul 5    Ömangruppen    Kylmontör/Kyltekniker
Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 180 medarbetare fördelat på 18 orter i södra Sverige och omsätter cirka 350 ... Visa mer
Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 180 medarbetare fördelat på 18 orter i södra Sverige och omsätter cirka 350 miljoner.

Är du en duktig servicetekniker inom kyla som är nyfiken på något nytt? Ömangruppen har utökat sin verksamhet rejält de senaste åren och vi fortsätter att växa. Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare i Lund.

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
- arbeta med service och underhåll inom något av våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme
- genomföra felsökningar
- utföra enklare injusteringar
- medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
- uppföljning och återrapportering
- skapa goda kundkontakter

Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Lund.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har god teknisk kunskap, intresse och har minst ett par års erfarenhet som servicetekniker inom kyla. Du är certifierad kyltekniker kategori 1. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ventilation, och/eller styr & regler. Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Patrik Syde 0701- 90 10 04

Sista ansökningsdag 2019-07-31.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Vi söker styckare till chark / styckningsavdelningen i Icabutik

Ansök    Jun 16    TopWork Skåne AB    Styckare
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927. Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag. Fräscha färskvaru... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927.
Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag.
Fräscha färskvaruavdelningar såsom frukt och grönt samt en bred specialavdelning.
På så sätt är Ica – Södra Sandby en butik för alla.”

Vi söker nu en ansvarsfull förmåga som brinner för allt inom kött och styckning och som vill hjälpa butiken fortsätta sin stolta samt uppskattade resa, inom charken, sedan gamla anor. Du kanske jobbar med styckning i fabrik i dag och vill känna ett större närmare arbete mot slutkund? Eller har du redan jobbat till och från med chark i butik och känner att detta brinner jag för och vill göra fullt ut?
Vi söker en person med viss erfarenhet och rätt personliga egenskaper. 

Känner du igen dig i något av ovanstående samt är positiv och självständig, noggrann samt ansvarsfull?
Skicka då in din ansökan redan idag.

En fördel är om du bor runt Lund / Södra Sandby men inget krav.
Tjänsten är  100% schemalagd där vissa kvällar samt en helger ingår.
6 månaders provanställning 

Lön enligt kollektivavtal 

Vi hänvisar alla frågor kring rekryteringen till rekryteringsansvarig Louise Ekberg, [email protected], 070-263 74 72 Visa mindre

Vi söker styckare till chark / styckningsavdelningen i Icabutik

Ansök    Maj 31    TopWork Skåne AB    Styckare
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927. Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag. Fräscha färskvaru... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927.
Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag.
Fräscha färskvaruavdelningar såsom frukt och grönt samt en bred specialavdelning.
På så sätt är Ica – Södra Sandby en butik för alla.”

Vi söker nu en ansvarsfull förmåga som brinner för allt inom kött och styckning och som vill hjälpa butiken fortsätta sin stolta samt uppskattade resa, inom charken, sedan gamla anor. Du kanske jobbar med styckning i fabrik i dag och vill känna ett större närmare arbete mot slutkund? Eller har du redan jobbat till och från med chark i butik och känner att detta brinner jag för och vill göra fullt ut?
Vi söker en person med viss erfarenhet och rätt personliga egenskaper. 

Känner du igen dig i något av ovanstående samt är positiv och självständig, noggrann samt ansvarsfull?
Skicka då in din ansökan redan idag.

En fördel är om du bor runt Lund / Södra Sandby men inget krav.
Tjänsten är  100% schemalagd där vissa kvällar samt en helger ingår.
6 månaders provanställning 

Lön enligt kollektivavtal 

Vi hänvisar alla frågor kring rekryteringen till rekryteringsansvarig Louise Ekberg, [email protected], 070-263 74 72 Visa mindre

Vi söker styckare till chark / styckningsavdelningen i Icabutik

Ansök    Jun 4    TopWork Skåne AB    Styckare
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927. Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag. Fräscha färskvaru... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927.
Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag.
Fräscha färskvaruavdelningar såsom frukt och grönt samt en bred specialavdelning.
På så sätt är Ica – Södra Sandby en butik för alla.”

Vi söker nu en ansvarsfull förmåga som brinner för allt inom kött och styckning och som vill hjälpa butiken fortsätta sin stolta samt uppskattade resa, inom charken, sedan gamla anor. Du kanske jobbar med styckning i fabrik i dag och vill känna ett större närmare arbete mot slutkund? Eller har du redan jobbat till och från med chark i butik och känner att detta brinner jag för och vill göra fullt ut?
Vi söker en person med viss erfarenhet och rätt personliga egenskaper. 

Känner du igen dig i något av ovanstående samt är positiv och självständig, noggrann samt ansvarsfull?
Skicka då in din ansökan redan idag.

En fördel är om du bor runt Lund / Södra Sandby men inget krav.
Tjänsten är  100% schemalagd där vissa kvällar samt en helger ingår.
6 månaders provanställning 

Lön enligt kollektivavtal 

Vi hänvisar alla frågor kring rekryteringen till rekryteringsansvarig Louise Ekberg, [email protected], 070-263 74 72 Visa mindre

Vi söker styckare till chark / styckningsavdelningen i Icabutik

Ansök    Jun 7    TopWork Skåne AB    Styckare
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927. Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag. Fräscha färskvaru... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927.
Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag.
Fräscha färskvaruavdelningar såsom frukt och grönt samt en bred specialavdelning.
På så sätt är Ica – Södra Sandby en butik för alla.”

Vi söker nu en ansvarsfull förmåga som brinner för allt inom kött och styckning och som vill hjälpa butiken fortsätta sin stolta samt uppskattade resa, inom charken, sedan gamla anor. Du kanske jobbar med styckning i fabrik i dag och vill känna ett större närmare arbete mot slutkund? Eller har du redan jobbat till och från med chark i butik och känner att detta brinner jag för och vill göra fullt ut?
Vi söker en person med viss erfarenhet och rätt personliga egenskaper. 

Känner du igen dig i något av ovanstående samt är positiv och självständig, noggrann samt ansvarsfull?
Skicka då in din ansökan redan idag.

En fördel är om du bor runt Lund / Södra Sandby men inget krav.
Tjänsten är  100% schemalagd där vissa kvällar samt en helger ingår.
6 månaders provanställning 

Lön enligt kollektivavtal 

Vi hänvisar alla frågor kring rekryteringen till rekryteringsansvarig Louise Ekberg, [email protected], 070-263 74 72 Visa mindre

Bagare / konditor – Stora Coop Lund

Ansök    Maj 24    Coop    Bagare/Konditor
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är ... Visa mer
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar per vecka mellan v. 26-33. Goda möjligheter till förlängning.


- Utbildad konditor eller bagare
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- Dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri (meriterande)

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Kontaktpersoner

Josefine Palmgren

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker med intresset för ventilation till vår serviceverksamhet i Lund. Om jobbet Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tek... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker med intresset för ventilation till vår serviceverksamhet i Lund.


Om jobbet


Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt!


Varför arbeta hos GK? 

Utmanande arbetsuppgifter. Vi belönar goda prestationer. Bra sammanhållning.
Ditt nya arbete innebär: Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet. Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar. Drift och energieffektivisering. Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling. Upptäcka, föreslå och återrapportera ev. förbättringsmöjligheter till våra kunder Kunna upprätta mindre kalkyler och anbud på mindre entreprenader Verka som mentor och leda och utveckla tekniker med lägre kompetens

Vi söker dig som har:

Kylteknisk utbildning eller motsvarande. Certifikat för kylarbeten kategori I. Erfarenhet från branschen. B-körkort.

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är: Serviceinriktad Noggrann Gillar högt tempo

Ansökan 


Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan!


Om du har frågor kan du kontakta Seniorkonsult Per Grytter på telefon 0760-253596 eller mail [email protected]. Visa mindre

Vi söker styckare till chark / styckningsavdelningen i Icabutik

Ansök    Maj 27    TopWork Skåne AB    Styckare
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927. Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag. Fräscha färskvaru... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

”ICA i Södra Sandby har sina anor från 1927.
Med sitt breda sortiment blandar butiken charktradition från förr och det nya idag.
Fräscha färskvaruavdelningar såsom frukt och grönt samt en bred specialavdelning.
På så sätt är Ica – Södra Sandby en butik för alla.”

Vi söker nu en ansvarsfull förmåga som brinner för allt inom kött och styckning och som vill hjälpa butiken fortsätta sin stolta samt uppskattade resa, inom charken, sedan gamla anor. Du kanske jobbar med styckning i fabrik i dag och vill känna ett större närmare arbete mot slutkund? Eller har du redan jobbat till och från med chark i butik och känner att detta brinner jag för och vill göra fullt ut?
Vi söker en person med viss erfarenhet och rätt personliga egenskaper. 

Känner du igen dig i något av ovanstående samt är positiv och självständig, noggrann samt ansvarsfull?
Skicka då in din ansökan redan idag.

En fördel är om du bor runt Lund / Södra Sandby men inget krav.
Tjänsten är  100% schemalagd där vissa kvällar samt en helger ingår.
6 månaders provanställning 

Lön enligt kollektivavtal 

Vi hänvisar alla frågor kring rekryteringen till rekryteringsansvarig Louise Ekberg, [email protected], 070-263 74 72 Visa mindre

Lärare i handelsämnen sökes till JENSEN gymnasium Lund

JENSEN gymnasium Lund söker legitimerad handelslärare inför läsåret 19/20. Förutom undervisning på programmet kommer du ansvara för handelsprogrammets APL.  JENSEN gymnasium Lund är beläget i ljusa, fina lokaler på Trollebergsvägen 14. Vi erbjuder förutom handelsprogrammet ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega! Bildning är målet med elevernas studi... Visa mer
JENSEN gymnasium Lund söker legitimerad handelslärare inför läsåret 19/20. Förutom undervisning på programmet kommer du ansvara för handelsprogrammets APL. 

JENSEN gymnasium Lund är beläget i ljusa, fina lokaler på Trollebergsvägen 14. Vi erbjuder förutom handelsprogrammet ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i handelsämnen med god kunskap i program som InDesign, Photoshop och Illustrator. Du är mycket kunnig i dina ämnen och insatt i de senaste rönen inom handelsbranschen. För dig är hållbart företagande en viktig utgångspunkt i din undervisning. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 8 augusti 2019. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 maj 2019. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Anna Ljunggren på 0704-459262 eller [email protected] 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker med intresset för ventilation till vår serviceverksamhet i Lund. Om jobbet Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tek... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker med intresset för ventilation till vår serviceverksamhet i Lund.


Om jobbet


Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt!


Varför arbeta hos GK? 

Utmanande arbetsuppgifter. Vi belönar goda prestationer. Bra sammanhållning.
Ditt nya arbete innebär: Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet. Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar. Drift och energieffektivisering. Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling. Upptäcka, föreslå och återrapportera ev. förbättringsmöjligheter till våra kunder Kunna upprätta mindre kalkyler och anbud på mindre entreprenader Verka som mentor och leda och utveckla tekniker med lägre kompetens

Vi söker dig som har:

Kylteknisk utbildning eller motsvarande. Certifikat för kylarbeten kategori I. Erfarenhet från branschen. B-körkort.

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är: Serviceinriktad Noggrann Gillar högt tempo

Ansökan 


Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan!


Om du har frågor kan du kontakta Seniorkonsult Per Grytter på telefon 0760-253596 eller mail [email protected]. Visa mindre

Gateau söker 2 st sommarjobbare till bageriet i Lund!

Ansök    Maj 21    Gateau AB    Bagare/Konditor
Gateau söker 2st sommarjobbare till bageriet i Lund, Skåne! Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Götebor... Visa mer
Gateau söker 2st sommarjobbare till bageriet i Lund, Skåne!

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Göteborg. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

I tjänsten kommer du att: Arbeta i ett team av glada bagare som arbetar heltid tillsammans och producerar alla produkter till våra 8 butiker i skåne och 2 butiker i Göteborg. Ni arbetar tätt ihop och allt bygger på ett bra samarbete. Du säkerställer att våra produkter håller hög kvalitet genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Se till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Vi söker dig som:

Är 18 år fyllda, driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ.

Har bageri utbildning och talar svenska eller engelska flytande.

Lön enligt kollektivavtal.

Mer information och ansökan: Tjänsten är visstid från v.27-v.32, heltid. Mån-fre 06.30-15.00 och eventuellt helg. Välkommen med din ansökan senast 2019-05-28. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Bagerichef Lars via e-mail, [email protected]. Visa mindre

Kyltekniker Lund

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla. Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker med intresset för ventilation till vår serviceverksamhet i Lund. Om jobbet Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tek... Visa mer
GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker med intresset för ventilation till vår serviceverksamhet i Lund.


Om jobbet


Gunnar Karlsen expanderar just nu i hela Sverige. Därför söker vi en Kyltekniker som vill vara med på resan och utvecklas med oss. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du är en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt!


Varför arbeta hos GK? 

Utmanande arbetsuppgifter. Vi belönar goda prestationer. Bra sammanhållning.
Ditt nya arbete innebär: Att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra service och underhåll på våra kunders kyl- och värmepumpsinstallationer inom distriktet. Montage och drifttagning av kyl- och värmepumpar. Drift och energieffektivisering. Vid servicebesök träffa kunden får att ge och få återkoppling. Upptäcka, föreslå och återrapportera ev. förbättringsmöjligheter till våra kunder Kunna upprätta mindre kalkyler och anbud på mindre entreprenader Verka som mentor och leda och utveckla tekniker med lägre kompetens

Vi söker dig som har:

Kylteknisk utbildning eller motsvarande. Certifikat för kylarbeten kategori I. Erfarenhet från branschen. B-körkort.

Vi ser gärna att dina personaliga egenskaper är: Serviceinriktad Noggrann Gillar högt tempo

Ansökan 


Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan!


Om du har frågor kan du kontakta Seniorkonsult Per Grytter på telefon 0760-253596 eller mail [email protected]. Visa mindre