Lediga jobb Lernia Bemanning AB i Lund

Se alla lediga jobb från Lernia Bemanning AB i Lund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lund som finns inom det yrket.

Alfa Laval i Lund söker Team Leader till GCC High Volume

Ansök    Maj 11    Lernia Bemanning AB    Teamledare
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broa... Visa mer
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Alfa Laval i Lund söker Team Leader till GCC High Volume

Om jobbet

Avdelningen GCC High Volume tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Maskinparken består av två helautomatiska maskinlinjer som klipper, formar och tvättar plåt.

I jobbet som Team Leader är du gruppens lagkapten och du coachar gruppens medlemmar i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

• Planera den dagliga driften för att säkerställa att resultat uppnås
• Administrerar order i vårt affärssystem
• Stödja gruppen i det dagliga arbetet

• Övervaka säkerhet, kvalitet och avvikelser tillsammans med Team Manager (TM)
• Tillsammans med teamet och TM ta fram och ständigt förbättra SOP:er
• Coacha och träna gruppen samt genomföra SOP audit dialog
• Stötta driften av CSB-tavlan
• Vara en länk mellan gruppen, TM och supportfunktionerna
• Fokusera på förbättringar och minskning av slöseri
• Driva lösning av problem från CSB
• Följa upp gruppens 5S-standard dagligen
• Vid behov arbeta som maskinoperatör i gruppen.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Under upplärning kommer du arbeta ständig förmiddag för att sedan gå över till 2-skift.

Vem är du?

Du har en relationsskapande inställning när du arbetar med coaching av teamet. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att engagera medarbetare i gruppen. Som person är du ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I det dagliga arbetet delegerar du ansvar inom gruppen för att säkerställa såväl engagemang som ägarskap.

Vad du kan

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från arbete med maskiner. Kunskap om pressning av plattor till värmeväxlare är ser vi som väldigt meriterande. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Johan Lundberg, Team Manager, 0730-50 10 65
Tove Axelsson, Rekryterare Lernia 0722546562

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2023. Visa mindre

Jobba inom lager/logistik på Alfa Laval

Ansök    Maj 25    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare. Om tjänsten Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar: • Godsmottagning och ankomstrapportering • Interna transporter • Interna leveranser till montageavdelningarna • H... Visa mer
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering
• Interna transporter
• Interna leveranser till montageavdelningarna
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Arbetstider: 2-skift

Vem är du?

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är ett krav.

Personliga egenskaper

• bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
• flexibel, krångelfri och lätt att ha att göra med
• ansvarstagande
• punktlig och pålitlig

Formell kompetens

• har erfarenhet av att köra truck på lager
• behärskar svenska i både tal och skrift
• har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
• b-körkort eller traktorbevis
• har fullständig gymnasieutbildning.
Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Välkommen med din ansökan senast 25 juni.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Är du Alfa Lavals nästa maskinoperatör till GCC LARGE

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 7 juni.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Är du vår nästa händiga montör till spännande uppdrag hos Alfa Laval?

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på kanalplattor, by... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på kanalplattor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna kommer vara 2-skift eller ständig kväll.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på kanalplattor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort typ A+B

Om kunden

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

För mer information om tjänsten

Tove Axelsson, rekryterare [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 19 februari.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Alfa Laval söker nu Maskinoperatörer till avdelningen GCC Small

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vå... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 30 april.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Alfa Laval söker nu en maskinoperatör till GCC High Volume

Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC High Volume Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa... Visa mer
Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC High Volume

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där kvällar, nätter och helger ingår. I varje skiftlag jobbar tre personer för att säkerställa att våra maskiner kan producera dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Johan K Lundberg Team Manager, +46 730 50 10 65

Tove Axelsson, rekryterare [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2023. Visa mindre

Alfa Laval söker nu en kreativ problemlösare till tjänsten som tekniker til

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broa... Visa mer
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Vem är du?

Som person är du nyfiken och gillar att utvecklas. Samtidigt motiveras du av att bidra till att utveckla teamet och förbättra processer. Du är en kreativ problemlösare som hittar nya lösningar och inspirerar andra till samarbete genom att vara en god kommunikatör. Du är också strukturerad och noggrann och kan arbeta med flera projekt parallellt.

Om jobbet

Alfa Laval investerar kontinuerligt i produktutveckling för att säkerställa att vi upprätthåller och förstärker vårt marknadsledarskap med produkter och lösningar som har en teknisk fördel och bidrar till energieffektivitet och hållbar utveckling. Att veta att vi har en verklig inverkan på dessa kritiska frågor är det som driver oss varje dag.

Som tekniker i vårt prototyp-lab för BFB (Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers) är du med och bidrar i denna produktutveckling. I ditt arbete med att ta fram prototyper är dina huvudsakliga uppgifter:

• Tillverkning av plattor
• Montering av prototyper
• Lödning
• Testning
• Kvalitetsinspektion
• Feedback på design
• Dokumentering

Tjänsten är på dagtid placerat i Lund och du rapporterar till Concept Laboratory Manager.

Vad du kan

Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknade roller, dvs inom prototyping i verkstad eller lab, produktion etc. Du är intresserad av ny teknik och utveckling och håller dig à jour med de senaste rönen.

Du är flytande muntligt och skriftligt i både svenska och engelska.

Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att du har ett driv att bidra med och brinner för att ställas inför nya utmaningar så kan du vara rätt person. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder

För mer information om tjänsten

David Sánchez, Concept Lab Manager, +46 725 358943

Tove Axelsson, Lernia rekryterare [email protected]

Facklig information

Johan Ranhög, Akademikerna, +46 46 2891664

Stefan Sandell, Ledarna, +46 46 367364

Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 709 366985

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2023. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan sök via vår sida eller Alfa Lavals karriärportal. Visa mindre

Alfa Laval söker dig med kunskap och erfarenhet av NC-fräsning!

Vad innebär jobbet som NC-operatör? Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten. I den här rollen kommer du framför allt att köra program på fräsmaskiner och programmera NC-maskiner utifrån ritningar och CAD-underlag Vi ser gärna att du utöver detta har god datorvana. I ... Visa mer
Vad innebär jobbet som NC-operatör?

Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten.

I den här rollen kommer du framför allt att köra program på fräsmaskiner och programmera NC-maskiner utifrån ritningar och CAD-underlag

Vi ser gärna att du utöver detta har god datorvana.

I jobbet ingår till exempel att

* tillverkning av i första hand press- och klippverktyg.

* köra NC-fräsning

* programmera maskinerna utifrån CAD-underlag

* ställa in och rigga NC-maskiner

* kontrollera, mäta och avsyna verktygen

* dokumentera arbetet

Jobbet sker på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos Alfa Laval

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ansvarsmedveten person med känsla för produkten och kunden. Du har ett praktiskt förhållningssätt samtidigt som du är en god teamspelare

Vi ser gärna att du har erfarenhet av NC-fräsning, samt tidigare erfarenhet att jobba i CAD/CAM.

Vi önskar att du

* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning NC eller motsvarande arbetslivserfarenhet

* har goda kunskaper i CAD/CAM

* har erfarenhet av styrsystem från t.ex. Fanuc, Siemens eller Heidenhain

* har vana av att arbeta med olika verktyg

* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik

Vi erbjuder

Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Om och om igen. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel.

Alfa Laval har ca 9 500 anställda i mer än 50 länder och är representerade på över 100 marknader. Vi har just skapat ett nytt Alfa Laval med en ny anda och ett starkt fokus för att ytterligare stärka vår ställning som världsledande inom våra områden. Vår bas är våra gemensamma mål och värderingar: Vi är kundorienterade. Vi vågar göra saker annorlunda. Vi är öppna, informella och agerar flexibelt. Vi skapar enkla och kostnadseffektiva lösningar. Vi är ett helt nytt företag grundat 1883. Läs mer på www.alfalaval.com

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Sone Gunnarsson, Unit Manager: +46709366520

Tove Axelsson, rekryterare [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2023. Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Alfa Laval söker NC-operatör till verktygsfabriken i Lund

Om jobbet Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten. Som Nc operatör arbetar du med tillverkning av i första hand press- och klippverktyg. Jobbet sker på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning. Kvalifikationer Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av NC-fräsni... Visa mer
Om jobbet

Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten.

Som Nc operatör arbetar du med tillverkning av i första hand press- och klippverktyg.

Jobbet sker på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av NC-fräsning. Att du har erfarenhet av någon typ av Cam-verktyg är ett krav. Vi ser gärna att du utöver detta har god datorvana.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ansvarsmedveten person med känsla för produkten och kunden. Du har ett praktiskt förhållningssätt samtidigt som du är en god teamspelare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, kvalitetskänsla och ett serviceinriktat arbetssätt och förväntas jobba med ständiga förbättringar.

Vi erbjuder

Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Om och om igen. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel.

Alfa Laval har ca 9 500 anställda i mer än 50 länder och är representerade på över 100 marknader. Vi har just skapat ett nytt Alfa Laval med en ny anda och ett starkt fokus för att ytterligare stärka vår ställning som världsledande inom våra områden. Vår bas är våra gemensamma mål och värderingar: Vi är kundorienterade. Vi vågar göra saker annorlunda. Vi är öppna, informella och agerar flexibelt. Vi skapar enkla och kostnadseffektiva lösningar. Vi är ett helt nytt företag grundat 1883. Läs mer på www.alfalaval.com


För ytterligare information om tjänsten kontakta:


Sone Gunnarsson, Unit Manager: +46709366520

Tove Axelsson, rekryterare [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2023. Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Är du Alfa Lavals montör till LA Large ETO?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broa... Visa mer
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

LA Large ska vara en leverantör av plattvärmeväxlare i världsklass. Vi ska erbjuda våra kunder produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till ett konkurrenskraftigt pris.

Om jobbet

Som montör inom ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare. I ditt ansvar ingår att:

• Medverka i det dagliga arbetet inom gruppen samt säkerställa att resultat uppnås enligt SOP
• Medverka vid gruppmöten
• Tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processer
• Agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är enligt schema och rapporteras till Team Manager LA Large och är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs med att arbeta i en grupp med högt arbetstempo. Du är en kundfokuserad och kvalitetsmedveten lagspelare som också kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Genom din flexibilitet och serviceanda ser du det som en självklarhet att kunna hjälpa till i andra flöden vid behov. Din positiva attityd gör att du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du?

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Tomas Swernfeldt TM, 0766-441526

Tove Axelsson, rekryterare [email protected]

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 6 februari.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Alfa Laval söker nu erfaren truckförare till LA Material Handling

Ansök    Jan 23    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Alfa Laval älskar det dom håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare till LA Material Handling. Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods. Om tjänsten Följande a... Visa mer
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Alfa Laval älskar det dom håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare till LA Material Handling.

Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering
• Interna transporter
• Interna leveranser till montageavdelningarna
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Arbetet sker på dagtid och du erbjuds en tillsvidareanställning hos Alfa Laval.

Vem är du?

Material Handling är en servicefunktion med många interna och externa kontakter.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är ett krav.

Personliga egenskaper

• bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
• flexibel, krångelfri och lätt att ha att göra med
• ansvarstagande
• punktlig och pålitlig

Formell kompetens

• har erfarenhet av att köra truck på lager
• behärskar svenska i både tal och skrift
• har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
• har fullständig gymnasieutbildning.
Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Tobias Karlsson, Team manager 0761409861

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 10 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Alfa Laval söker nu en maskinoperatör till GCC LARGE

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 8 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Alfa Laval söker nu personal till verktygunderhåll

Om jobbet Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare. Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt. Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en... Visa mer
Om jobbet

Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt.

Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en.

I arbetet ingår att

· Förbereda och kontrollera olika typer av klipp- och pressverktyg så de är redo för produktion

· Rengöra klipp- och pressverktyg för att säkerställa kvalité

· Planera, utföra och följa upp vårt verktygsunderhåll för att minska risken för oplanerade stillestånd och kvalitetsbrister.

· Underhållsarbete i form av byte av verktygsdelar, slipning av verktyg och reparationer

· Beställa underhållsarbete från interna underleverantörer i samråd med arbetsledningen

· Ha daglig kontakt med operatörer och arbetsledning för att hålla sig uppdaterad

· Jobba med förbättringar och minskning av slöseri kring verktygshantering och verktygsunderhåll

· Vara delaktig i projektarbete som exempelvis införande eller uppdateringar av verktyg

I vårt arbete prioriterar vi efter vårt produktionssystem ALPS där ledorden är Säkerhet, Kvalité, Leverans och kostnad. Du kommer vara en viktig pusselbit i att jobba med ständiga förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt då vi hela tiden siktar mot att bli bättre. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager GCC Large och är en tillsvidareanställning.

Under starten och utbildning är skriftformen ständig förmiddag men kommer längre fram att ändras till 2-skift.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Då det emellanåt uppstår akuta problem är det viktigt att du är flexibel och kan ställa om din planering.

Du är självständig och lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från industri.

Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 8 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Brinner du för ett praktiskt arbete där du får jobba med händerna- SE HIT!

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygg... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Alfa Laval söker nu Maskinoperatörer till avdelningen GCC Small

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vå... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Philip Nilsson, Team manager 0708477015

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 27 januari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker Montörer till LA small ETO

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som montör inom ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som montör inom ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare.

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av packningar på kanalplattor, montera värmeväxlare, därefter provtrycka och emballera för att sedan skicka till slutkund. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten och även med inspektörer interna och externa.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

I jobbet ingår till exempel att

• montera packningar på kanalplattor
• slutmontering av värmeväxlare inkl. provtryckning
• läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar
• arbeta med finmontage
• Medverka i det dagliga arbetet inom gruppen
• Medverka vid gruppmöten
• Tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processen
• Agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Arbetstiderna är 07:00-15.42 måndag-fredag.

Tjänsten rapporterar till Team Manager LA small ETO och är en tillsvidareanställning

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om Alfa Laval

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

LA small ETO ska vara en leverantör av plattvärmeväxlare i världsklass. Vi ska erbjuda våra kunder produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till ett konkurrenskraftigt pris.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Stefan Larsson, Team manager +46 709 36 67 50

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 16 december.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Alfa Laval Technologies AB söker Montör till LA High Volume

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som montör deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare. I rollen som Mon... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som montör deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare.

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av packningar på kanalplattor, montera värmeväxlare, därefter provtryckning och emballera för att sedan skicka till slutkund. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten och även med inspektörer interna och externa.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

I jobbet ingår till exempel att

• montera packningar på kanalplattor
• slutmontering av värmeväxlare inkl. provtryckning
• läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar
• arbeta med finmontage
• medverka i det dagliga arbetet inom gruppen
• medverka vid gruppmöten
• tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processen
• agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Arbetstiderna är 07:00-15.42 måndag-fredag.

Tjänsten rapporterar till Team Manager LA High Volume och är en tillsvidareanställning

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om Alfa Laval

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

LA High Volume ska vara en leverantör av plattvärmeväxlare i världsklass. Vi ska erbjuda våra kunder produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till ett konkurrenskraftigt pris.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Stefan Larsson, Team manager +46 709 36 67 50

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 16 december.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Montör till Packningsmontaget till Alfa Laval i Lund

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broa... Visa mer
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Montör till Packningsmontaget får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Om jobbet

Då arbetet ofta sker två och två skall du ha lätt för att samarbeta samt vara ansvarsmedveten för produkten, kunden och dina arbetskamrater. Kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är av största vikt. Kundorientering och just-in-time är för oss centrala begrepp. Dina huvudsakliga uppgifter blir att arbeta med limning och packningsmontering på plattor, ugnshärdning och rensning/avsyning och emballering. Även truckkörning är ett av arbetsmomenten.

Praktikaliteter kring tjänsten

Arbetstid: 2 – skift 100%

måndag – fredag 06:00-14:42

måndag – torsdag 14:30-23:12

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som framför allt är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och effektiv i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha minst 2-3-årig teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsindustrin och vi tar för givet att du är en driven och positiv person som är mån om att göra ett bra jobb.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Six Sigma och förbättringsarbete är ett plus.

Vi ser gärna att du

* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör

* har god verktygsvana

* har förståelse för ritningsläsning

* har ett positivt och professionellt uppförande

* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

* har truckkörkort A+B

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Fredrik Johnsson, Team manager +46 709 36 66 34

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia [email protected]

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 16 december.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Driven montör med erfarenhet av limning sökes till Lund!

Är du en noggrann person med erfarenhet av industriarbete? Vill du ha ett socialt jobb där du tillsammans med dina kollegor jobbar för att uppnå en god kvalitet och bidra till företagets framgångar? Om så är fallet är denna tjänsten som limningsmontör något för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som limningsmontör kommer du att arbeta med att limma fast gummikomponenter på plåtskivor och bygga värmeväxlare. Det kan även förekomma truckk... Visa mer
Är du en noggrann person med erfarenhet av industriarbete? Vill du ha ett socialt jobb där du tillsammans med dina kollegor jobbar för att uppnå en god kvalitet och bidra till företagets framgångar? Om så är fallet är denna tjänsten som limningsmontör något för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som limningsmontör kommer du att arbeta med att limma fast gummikomponenter på plåtskivor och bygga värmeväxlare. Det kan även förekomma truckkörning. Du kommer att samarbeta med andra medarbetare på monteringsenheten.

Heltidstjänst, 2-skiftsarbete.

I jobbet ingår till exempel att

* montera och limma på packningar till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av montörsarbete, gärna limning, och har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Det är ett stort plus om du har teknisk gymnasieutbildning eller liknande. Du är en god lagspelare som bidrar med positivitet till gruppen och har en vilja att utvecklas både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Eftersom tjänsten innebär att användning av lim behöver du vara fri från riskfylld allergi eller astma, för att undvika risken för skador.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, erfarenhet av limning är meriterande
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökning stängs 2022-12-04.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Är du en händig person som tycker om att arbeta i team? - Här är jobbet för

Brinner du för kvalitet och att genom ett gott lagarbete nå gemensamma mål? Söker du ett jobb där du kan utvecklas i din yrkesroll och bidra till företagets framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Tveka inte på att skicka in din ansökan! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck... Visa mer
Brinner du för kvalitet och att genom ett gott lagarbete nå gemensamma mål? Söker du ett jobb där du kan utvecklas i din yrkesroll och bidra till företagets framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Tveka inte på att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

För denna tjänsten söker vi dig som har viljan att göra det lilla extra för att bidra till ett gott lagarbete och som motiveras av möjligheten att utvecklas både självständigt och tillsammans med teamet. För att komma in i rollen som montör är det fördelaktigt om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat montörsarbete, har jobbat inom tillverkningsindustri och har erfarenhet av produktionsteknik. Det är även ett stort plus om du har teknisk erfarenhet från till exempel utbildning.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökning stängs 2022-12-04.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Truckförare sökes till internationellt företag i industribranschen!

Ansök    Nov 4    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du vår nya truckförare med placering i Lund? Är du intresserad av att arbeta som Truckförare i industribranschen via Lernia Bemanning? Rollen innefattar arbetsuppgifter som truckkörning, lagerhantering och varuplock. Arbetet utförs i samarbete med engagerade kollegor. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Tjänsten som Truckförare innebär att du värnar om säkerhet och effektivitet när truckarna framförs och att kunder ... Visa mer
Är du vår nya truckförare med placering i Lund?

Är du intresserad av att arbeta som Truckförare i industribranschen via Lernia Bemanning? Rollen innefattar arbetsuppgifter som truckkörning, lagerhantering och varuplock. Arbetet utförs i samarbete med engagerade kollegor. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten som Truckförare innebär att du värnar om säkerhet och effektivitet när truckarna framförs och att kunder får rätt varor levererade i rätt tid. Heltidstjänst.

I jobbet ingår till exempel att

* köra truck typ B1 och B3
* packa och plocka varor
* lossa och sortera varor
* registrera beställningar
* scanna in produkter i affärssystem
* ta emot leveranser
* rapportera avvikelser.

Vem söker vi för rollen som Truckförare?

Vi söker dig som har god truckvana samt mycket erfarenhet av lagerhantering och varuplock. Du är uppmärksam, hjälpsam och professionell i din yrkesroll och brinner för kvalitet genomgående i ditt arbete. Vid eventuella problem ser du på situationen med nyfikenhet och som en möjlighet att lära dig mer och utvecklas i din yrkesroll.

Vi önskar att du

* har fullständig gymnasieutbildning
* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har god datorvana.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* behärskar andra språk än svenska och engelska
* har traversutbildning.

Om kunden

Kunden är ett internationellt, stort och spännande företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Välkommen in med din ansökan senast 4 december 2022 Visa mindre

Är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare?

Ansök    Okt 7    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång? I rollen som Svetsare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Vad går arbetet ut på? I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar ... Visa mer
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång?

I rollen som Svetsare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Sök redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort.

Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetaljer till värmeväxlare.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16, måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att:

* utföra MIG- och MAG-svetsning

* utföra TIG-svetsning

* utföra MMA-svetsning

* Vi arbetar i rostfritt, tittan hasteloy och andra exotiska material.

* Truck och traverskörning ingår i det dagliga arbetet.

* Ritningsläsning

Vem söker vi?

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kollegor och kunder är viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har utbildning samt några års erfarenhet av svetsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning, MMA-svetsning och MIG/MAG-svetsning.

Förmåga att uttrycka sig på engelska ett krav.

Vi ser gärna att du

* har licens för svetsning

* har bred kompetens inom svetsning

* har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg

* har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning

* har goda kunskaper i TIG-svetsning

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

* behärskar engelska i tal och skrift då det är koncern språket

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Kontinuerlig rekrytering kommer att ske under ansökningstiden.

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 oktober 2022. Visa mindre

Är du Alfa Lavals nästa team leader?

Ansök    Okt 19    Lernia Bemanning AB    Teamledare
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broa... Visa mer
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Är Team Leader ditt nästa steg i karriären?

Om jobbet

Som Team Leader strävar du alltid efter att göra det lilla extra. Du visar vad det innebär att arbeta på Alfa Laval genom ditt sätt att vara, i din relation till andra medarbetare och genom att alltid leverera ett mervärde till kunderna.

Team Leader är gruppens lagkapten och du coachar gruppens medlemmar i det dagliga arbetet.
Som Team Leader kommer du att:

• Planera den dagliga driften för att säkerställa att resultat uppnås
• Administrerar order i vårt affärssystem
• Stödja gruppen i det dagliga arbetet
• Övervaka säkerhet, kvalitet och avvikelser tillsammans med Team Manager (TM)
• Tillsammans med teamet och TM ta fram och ständigt förbättra SOP:er
• Coacha och träna gruppen samt genomföra SOP audit dialog
• Stötta driften av CSB-tavlan
• Vara en länk mellan gruppen, TM och supportfunktionerna
• Fokusera på förbättringar och minskning av slöseri
• Driva lösning av problem från CSB
• Följa upp gruppens 5S-standard dagligen
• Vid behov arbeta som maskinoperatör i gruppen.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager och anställningsprocessen hålls av Lernia och är en tillsvidareanställning på/hos Alfa Laval. Arbetet innebär skiftarbete, 2-skift.

Vem är du?

Du har en relationsskapande inställning när du arbetar med coaching av teamet. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att engagera medarbetare i gruppen. Som person är du ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I det dagliga arbetet delegerar du ansvar inom gruppen för att säkerställa såväl engagemang som ägarskap.

Vad du kan

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från pressning av plattor till värmeväxlare. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Martin Celander, Team Manager, GCC Large, 0722-036 652

Tove Axelsson, Rekryterare Lernia 0722546562

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 13 november 2022. Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker nu målare till stativtillverkningen

Ansök    Okt 7    Lernia Bemanning AB    Målare
Till stativgruppen för tillverkning av stora stativ söker vi en operatör med inriktning på industrilackering. Large Frame består utav två grupper, en Svetsgrupp och en Stativgrupp där vi har ett kund- och leverantörsförhållande mot varandra. Arbetet sker i grupp med god kamratanda. Arbetsuppgifterna i stativgruppen består av blästring och manuell målning Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kunder är viktiga. Du skall vara serviceinriktad... Visa mer
Till stativgruppen för tillverkning av stora stativ söker vi en operatör med inriktning på industrilackering. Large Frame består utav två grupper, en Svetsgrupp och en Stativgrupp där vi har ett kund- och leverantörsförhållande mot varandra.

Arbetet sker i grupp med god kamratanda. Arbetsuppgifterna i stativgruppen består av blästring och manuell målning

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kunder är viktiga. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och i en positiv anda vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp och vara beredd att möta kundernas behov. Detta ställer krav på bra samarbets- och kommunikations-förmåga såväl inom som utom gruppen. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarskänsla för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig själv och gruppen.

Vi söker dig som har praktisk-teknisk gymnasieutbildning med en påbyggnad inom industrilackering samt några års erfarenhet inom området Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Arbetstiden är 2-skift och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 oktober 2022. Visa mindre

Brinner du för ett praktiskt arbete och att jobba med händerna - Se hit!

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygg... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Brinner du för ett praktiskt arbete och att jobba med händerna - Se hit!

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygg... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker nu flera erfarna truckförare- Välkommen in med din

Ansök    Sep 14    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker flera passionerad Lagerarbetare till vår avdelning LA Warehouse. Om jobbet LA Warehouse är en grupp på 25 personer vars uppgift är att försörja såväl den interna produktionen som externa kunders behov. Årligen plock... Visa mer
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker flera passionerad Lagerarbetare till vår avdelning LA Warehouse.

Om jobbet

LA Warehouse är en grupp på 25 personer vars uppgift är att försörja såväl den interna produktionen som externa kunders behov. Årligen plockar vi 36 000 plockorder, emballerar samt avsynar allt inkommande gods. Vi behöver dig med serviceanda och flexibilitet mot våra kunder. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarskänsla gentemot kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig själv och gruppen.

Arbetet sker i grupp med god kamratanda. Detta ställer krav på bra samarbets- och kommunikationsförmåga såväl inom som utom gruppen. All vår rapportering sker i vårt affärssystem.

Arbetstiden är dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort för plocktruck B4, skjutstativtruck B3, motviktstruck B1 och traversutbildning. Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Senol Alievski, Team Manager, 0709-36 68 34

Tove Axelsson, Rekryterare 0722546562

Facklig information

Johnny Hùlten IF Metall, 0709-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 30 sepember 2022. Visa mindre

Vi söker nu en ekonomiadministratör till vår kund i centrala Lund!

Ansök    Jul 26    Lernia Bemanning AB    Ekonomikonsult
Vi söker nu en Ekonomiadministratör till vår kund i centrala Lund! Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och är vass på att hantera såväl ekonomisystemet Raindance som att stötta dina kollegor i ekonomifrågor? Just nu söker vi på Lernia Bemanning dig som vill jobba som Ekonomiadministratör hos vår kund i Lund. Uppdraget startar i september och varar året ut, och för rätt person finns det också goda chanser till förlängning. Ansök redan idag! Om rolle... Visa mer
Vi söker nu en Ekonomiadministratör till vår kund i centrala Lund!

Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och är vass på att hantera såväl ekonomisystemet Raindance som att stötta dina kollegor i ekonomifrågor? Just nu söker vi på Lernia Bemanning dig som vill jobba som Ekonomiadministratör hos vår kund i Lund. Uppdraget startar i september och varar året ut, och för rätt person finns det också goda chanser till förlängning. Ansök redan idag!

Om rollen som Ekonomiadministratör

Som Ekonomiadministratör kommer du att arbeta på kundens serviceenhet belägen centralt i Lund, men du kommer att serva alla kundens kliniker i regionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är internsupport, där du stöttar dina kollegor i regionen när det kommer till ekonomifrågor. Det är därför viktigt att du är van vid och trivs i en roll där mycket av arbetet görs via telefon och dator. I ditt arbete kommer du även att få ta fram och färdigställa rapporter och hantera Excel och övrig administration inom ramen för ekonomi och support.

Är du rätt för rollen som Ekonomiadministratör?

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi från gymnasie/yrkeshögskola. Du har erfarenhet av administrativt arbete och kundsupport, gärna inom ekonomi. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll, och trivs med att arbeta inom service. Vi tror att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vidare har du en pedagogisk ådra, och du har inga problem med att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Du gillar att arbeta självständigt, men fungerar också väl i samarbete med dina kollegor.

Är du intresserad av uppdraget? Tveka inte, sök idag!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Moe på 072-254 11 54. Observera att vi med hänsyn till GDPR inte tar emot några ansökningar via mail, du söker tjänsten här via vår hemsida.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Visa mindre

Kläckerimedarbetare-Heltid

Ansök    Aug 9    Lernia Bemanning AB    Äggplockare
Är du en person med starkt pannben som är van vid att hålla många bollar i luften? Då kan vi ha jobbet för just dig! Om tjänsten I rollen som kläckerimedarbetare kommer du bland annat att arbeta på olika stationer där ägg och kycklingar dagligen kommer att vara en del av arbetet. Kläckeriet är en tuff och annorlunda arbetsmiljö, men har du rätt inställning och brinner för krävande utmaningar så kommer detta jobb att passa just dig. I rollen som kläckerime... Visa mer
Är du en person med starkt pannben som är van vid att hålla många bollar i luften? Då kan vi ha jobbet för just dig!

Om tjänsten
I rollen som kläckerimedarbetare kommer du bland annat att arbeta på olika stationer där ägg och kycklingar dagligen kommer att vara en del av arbetet. Kläckeriet är en tuff och annorlunda arbetsmiljö, men har du rätt inställning och brinner för krävande utmaningar så kommer detta jobb att passa just dig. I rollen som kläckerimedarbetare kommer du bland annat att jobba med sortering av ägg och kycklingar, städning av kläckerirum och utrustning mm.

Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en stabil, viljestark och noggrann person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av fysiskt tufft arbete från bland annat jordbruk eller likande. Utöver det är det en stor fördel om du har fullständig gymnasieexamen.

Kravprofil

* har svenskt B-körkort & tillgång till bil

* har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

* på grund av smittorisk inga fjäderfä eller reptiler hemma.

* har ej dammallergi

Meriterande

*du har erfarenhet från arbete med djur.

* jobbat inom jordbruksbranschen

Om kunden

Kunden är ett svenskt och framgångsrikt företag som håller till i stora och nytänkande lokaler runt Blentarps området. Företaget är verksamt inom jordbruksbranschen.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är schemalagda på dagtid men med varierande tider. Helger kan även förekomma.

Tjänstgöringsort är Blentarp.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Debora Debbie Gröhn på [email protected] Sök tjänsten senast 2022-09-30. OBS! På grund av GDPR tar inte emot ansökningar vi e-post utan hänvisar till vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Serviceinriktade personer sökes till spännande uppdrag hos Alfa Laval!

Ansök    Jul 21    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
I denna rekrytering genomförs en säkerhetsprövning enligt kraven för ”Känd avsändare flygfrakt”. Läs mer om vad säkerhetsprövningen innehåller på Transportstyrelsens hemsida. Är du Lernias nästa flexibla, noggranna och trevliga person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu flera personer till vår kunds lager/produktionsavdelning i ort närliggande Lund. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl... Visa mer
I denna rekrytering genomförs en säkerhetsprövning enligt kraven för ”Känd avsändare flygfrakt”. Läs mer om vad säkerhetsprövningen innehåller på Transportstyrelsens hemsida.

Är du Lernias nästa flexibla, noggranna och trevliga person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu flera personer till vår kunds lager/produktionsavdelning i ort närliggande Lund. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som konsult i vår personalpool till Alfa Laval?

Du kommer vara med på en ny spännande resa där du tillsammans med Lernia ska ingå i en personalpool för att serva vår kund Alfa Laval. För att ingå i vår nya pool är det därför extra viktigt att du ser möjligheter framför hinder då det förväntas att du är flexibel och ser det roliga i att jobba på olika avdelningar med varierande arbetsuppgifter, exempel på arbetsuppgifter:

• plock & pack av reservdelar
• lasta/lossa lastbilar
• köra truck

I den här rollen kommer du bland annat administrera ordar som sedan ska levereras till kunder runt om i världen. Sista säkerhetskontrollen genomförs på hos Alfa Laval innan godset fraktas till flygplatsen, därför är noggrannhet A & O i detta jobb och du kommer behöva genomgå en säkerhetsprövning i denna rekrytering.

Du kommer att ingå i teamet på produktionsavdelningen och logistikavdelningen och arbeta i fräscha, trivsamma och öppna lokaler.

Lernia erbjuder dig en visstidsanställning första 6 månaderna.
Arbetstiderna kan innefatta dagtid och olika skriftformer.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett leende på läpparna som sätter högt värde på att jobba serviceinriktat. Är du en flexibel, positiv och ansvarsfull person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar, då är du rätt för detta jobb.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av service, som du fått med dig från tidigare jobb.

Det är positivt om du har erfarenhet inom lager och logistikbranschen, men inget krav.

Vi önskar att du

* är en ”service-minded” person i din yrkesroll

* drivs av nya utmaningar

* har fullständig gymnasieutbildning

* behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

* inga förekomster i belastningsregistret.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har tidigare lagervana

* har truckkort och erfarenhet av att köra truck på lager

* har tidigare erfarenhet som bemanningskonsult

* har god datorvana

Erbjudande

Hos Alfa Laval erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Övrig information

Har du frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvariga rekryterare på [email protected]

_________________________________________________________________________________

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Montörer till spännande uppdrag i Lund

Jobba som montör via Lernia Bemanning Just nu söker vi på Lernia Bemanning fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Vad innebär jobbet som montör? I den här rollen kommer du framför allt att arbeta med montering av plastdetaljer och arbeta med montering av såväl stora som ... Visa mer
Jobba som montör via Lernia Bemanning

Just nu söker vi på Lernia Bemanning fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som montör?

I den här rollen kommer du framför allt att arbeta med montering av plastdetaljer och arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. I jobbet ingår även att slutmontage av värmeväxlare. Du kommer att ingå i teamet på monteringsenheten och arbeta i stora, trivsamma och fräscha lokaler i trevliga Lund.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning där arbetstiderna inledningsvis kommer att vara 7-16.

I jobbet ingår till exempel att

*montera gummipackningar på värmeplattor
* köra truck typ B1 och B3
* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar
* arbeta med finmontage

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och flexibel. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom montering och slutmontage av värmeväxlare, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av arbete inom snickeri, hantverk eller bygg, har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör och har erfarenhet av tillverkningsindustri ser vi det som meriterande.

Vi önskar att du

* har gymnasieexamen, gärna från bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet eller liknande
* har förståelse för ritningsläsning
* har god verktygsvana
* har truckkörkort
* har ett positivt och professionellt uppförande.

Vi ser det som meriterande om du

* har kunskaper i TIG- och MIG-svetsning och bockmaskiner
* har datorvana och är tekniskt lagd
* har truckkörkort typ A och B
* har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
* har traverskort.

Om kunden

Kunden är ett internationellt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha och ligger i trevliga Lund. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Välkommen in med din ansökan senast 31 augusti 2022. Visa mindre

Nu söker vi kvalitetsmedvetna montörer till uppdrag på Alfa Laval!

Är du en noggrann och resultatinriktad lagspelare med en vilja om att växa i din yrkesroll samtidigt som du har roligt på jobbet? I den här rollen som montör får du möjligheten att utvecklas tillsammans med oss och bidra till våra kunders framgångar - Välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebä... Visa mer
Är du en noggrann och resultatinriktad lagspelare med en vilja om att växa i din yrkesroll samtidigt som du har roligt på jobbet? I den här rollen som montör får du möjligheten att utvecklas tillsammans med oss och bidra till våra kunders framgångar - Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.
Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera gummikomponenter på plåtskivor
* köra truck/travers
* arbeta med finmontage
* bygga värmeväxlare

Vem söker vi?

Till rollen som Montör söker vi framförallt dig som är en driven och engagerad lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av montering och byggbranschen. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av arbete inom snickeri, hantverk eller bygg, har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen, gärna från bygg- och anläggningsprogrammet.
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Ledigt jobb som truckförare i Lund

Ansök    Jul 15    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Jobba som Truckförare via Lernia Bemanning i Lund Lernia Bemanning söker just nu dig som vill arbeta som Truckförare hos vår uppdragsgivare i industribranschen. I rollen kommer du att arbeta med truckkörning, lagerhantering och varuplock tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Tjänsten som Truckförare är på heltid och du kommer bland annat att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt o... Visa mer
Jobba som Truckförare via Lernia Bemanning i Lund

Lernia Bemanning söker just nu dig som vill arbeta som Truckförare hos vår uppdragsgivare i industribranschen. I rollen kommer du att arbeta med truckkörning, lagerhantering och varuplock tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten som Truckförare är på heltid och du kommer bland annat att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt och kunder får rätt varor levererade i rätt tid.

I jobbet ingår till exempel att

* köra truck typ B1 och B3
* packa och plocka varor
* lossa och sortera varor
* registrera beställningar
* scanna in produkter i affärssystem
* ta emot leveranser
* rapportera avvikelser.

Är du rätt för rollen som Truckförare?

Vi söker dig som har hög kompetens inom truckkörning, lagerhantering och varuplock.
Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi önskar att du

* har fullständig gymnasieutbildning
* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har god datorvana.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* behärskar andra språk än svenska och engelska
* har traversutbildning.

Om kunden

Kunden är ett internationellt, stort och spännande företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Välkommen in med din ansökan senast 31 augusti 2022 Visa mindre

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund-GCC LARGE

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet ... Visa mer
Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund

Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där kvällar och helger ingår. I varje skiftlag jobbar fyra personer för att säkerställa att våra maskiner kan producera dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du har truckkörkort typ A och B, traversutbildning och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har traversutbildning

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Välkommen in med din ansökan senast 31 Augusti 2022.

Är du nyfiken på att veta mer om Alfa Laval, vänligen besök deras hemsida www.alfalaval.se Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker Team Member till Verktygsunderhåll inom GCC Large

Om jobbet Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare. Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt. Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en... Visa mer
Om jobbet

Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt.

Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en.

I arbetet ingår att:

• Förbereda och kontrollera olika typer av klipp- och pressverktyg så de är redo för produktion
• Rengöra klipp- och pressverktyg för att säkerställa kvalité
• Planera, utföra och följa upp vårt verktygsunderhåll för att minska risken för oplanerade stillestånd och kvalitetsbrister.
• Underhållsarbete i form av byte av verktygsdelar, slipning av verktyg och reparationer
• Beställa underhållsarbete från interna underleverantörer i samråd med arbetsledningen
• Ha daglig kontakt med operatörer och arbetsledning för att hålla sig uppdaterad
• Jobba med förbättringar och minskning av slöseri kring verktygshantering och verktygsunderhåll
• Vara delaktig i projektarbete som exempelvis införande eller uppdateringar av verktyg

I vårt arbete prioriterar vi efter vårt produktionssystem ALPS där ledorden är Säkerhet, Kvalité, Leverans och kostnad. Du kommer vara en viktig pusselbit i att jobba med ständiga förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt då vi hela tiden siktar mot att bli bättre. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager GCC Large och är en tillsvidareanställning.

I start fasen och under utbildning är skriftformen ständig förmiddag men kommer längre fram att ändras till 2-skift.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Då det emellanåt uppstår akuta problem är det viktigt att du är flexibel och kan ställa om din planering.

Du är självständig och lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från industri.

Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Välkommen med din ansökan senast den 31 Augusti 2022. Visa mindre

Alfa Laval söker nu en underhållstekniker el/automation

Underhållstekniker El/Automation till Alfa Laval i Lund Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för service, drift, förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Underhållstekniker El/Automation får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Om jobbet Att vara u... Visa mer
Underhållstekniker El/Automation till Alfa Laval i Lund

Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för service, drift, förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Underhållstekniker El/Automation får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om jobbet

Att vara underhållstekniker på Alfa Laval kräver att man sätter våra interna kunder först. En strävan att göra det där lilla extra och att lämna arbetet när det är avslutat.

Du kommer ingå i en grupp med xx kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik och el/automation. Din huvudsyssla är förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning.

Underhållsavdelningen är mångt om mycket självgående gällande att kontakta underleverantörer, att felsöka vid akuta ärenden, att planera arbetsorder för att nämna några. Detta kräver att man som person är driven att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera dessa på ett adekvat sätt i vårt underhållsystem. Du kommer utsättas för att felsöka vid stillestånd, ofta i PLC miljö främst från Rockwell, samt att förebygga dessa störningar på produktionsutrustningen.

Verksamheten i stort består av tillverkning utav plattvärmeväxlare där pressning av plattor är ett stort avsnitt. Här kommer man i kontakt med hydraul pressar, lasersvetsar med kringutrustning.

I jobbet ingår till exempel att

* utföra service och underhåll

* utreda och felsöka

* förebygga dessa störningar på produktionsutrustningen.

* dokumentera arbetet.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att ha erfarenhet av gymnasial utbildning med inriktning El & Automation eller Industrielektriker. Utöver det är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

I övrigt söker vi dig som

* har gymnasieutbildning med relevant inriktning

* har erfarenhet inom branschen

* har god datorvana

* har erfarenhet inom teknik, maskintekniskt underhåll, förvaltning eller service.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Välkommen in med din ansökan senast 31 Augusti 2022 Visa mindre

Är du Alfa Lavals nya maskinoperatör

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet ... Visa mer
Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund

Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där kvällar och helger ingår. I varje skiftlag jobbar fyra personer för att säkerställa att våra maskiner kan producera dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du har truckkörkort typ A och B, traversutbildning och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har traversutbildning

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Är du nyfiken på att veta mer om Alfa Laval, vänligen besök deras hemsida www.alfalaval.se Visa mindre

Kläckerimedarbetare-Heltid

Ansök    Jun 28    Lernia Bemanning AB    Äggplockare
Är du en person med starkt pannben som är van vid att hålla många bollar i luften? Då kan vi ha jobbet för just dig! Om tjänsten I rollen som kläckerimedarbetare kommer du bland annat att arbeta på olika stationer där ägg och kycklingar dagligen kommer att vara en del av arbetet. Kläckeriet är en tuff och annorlunda arbetsmiljö, men har du rätt inställning och brinner för krävande utmaningar så kommer detta jobb att passa just dig. I rollen som kläckerime... Visa mer
Är du en person med starkt pannben som är van vid att hålla många bollar i luften? Då kan vi ha jobbet för just dig!

Om tjänsten
I rollen som kläckerimedarbetare kommer du bland annat att arbeta på olika stationer där ägg och kycklingar dagligen kommer att vara en del av arbetet. Kläckeriet är en tuff och annorlunda arbetsmiljö, men har du rätt inställning och brinner för krävande utmaningar så kommer detta jobb att passa just dig. I rollen som kläckerimedarbetare kommer du bland annat att jobba med sortering av ägg och kycklingar, städning av kläckerirum och utrustning mm.

Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en stabil, viljestark och noggrann person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av fysiskt tufft arbete från bland annat jordbruk eller likande. Utöver det är det en stor fördel om du har fullständig gymnasieexamen.

Kravprofil

* har svenskt B-körkort & tillgång till bil

* har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

* på grund av smittorisk inga fjäderfä eller reptiler hemma.

* har ej dammallergi

Meriterande

*du har erfarenhet från arbete med djur.

* jobbat inom jordbruksbranschen

Om kunden

Kunden är ett svenskt och framgångsrikt företag som håller till i stora och nytänkande lokaler runt Blentarps området. Företaget är verksamt inom jordbruksbranschen.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är schemalagda på dagtid men med varierande tider. Helger kan även förekomma.

Tjänstgöringsort är Blentarp.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Debora Debbie Gröhn på [email protected] Sök tjänsten senast 2022-08-08. OBS! På grund av GDPR tar inte emot ansökningar vi e-post utan hänvisar till vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker Team Leader till GCC Make

Ansök    Maj 5    Lernia Bemanning AB    Teamledare
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broa... Visa mer
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Är Team Leader ditt nästa steg i karriären?

Om jobbet

Vi söker tre Team Leader till olika avdelningar, Small, Large, High Volume.

Som Team Leader strävar du alltid efter att göra det lilla extra. Du visar vad det innebär att arbeta på Alfa Laval genom ditt sätt att vara, i din relation till andra medarbetare och genom att alltid leverera ett mervärde till kunderna.

Team Leader är gruppens lagkapten och du coachar gruppens medlemmar i det dagliga arbetet.
Som Team Leader kommer du att:

• Planera den dagliga driften för att säkerställa att resultat uppnås
• Administrerar order i vårt affärssystem
• Stödja gruppen i det dagliga arbetet
• Övervaka säkerhet, kvalitet och avvikelser tillsammans med Team Manager (TM)
• Tillsammans med teamet och TM ta fram och ständigt förbättra SOP:er
• Coacha och träna gruppen samt genomföra SOP audit dialog
• Stötta driften av CSB-tavlan
• Vara en länk mellan gruppen, TM och supportfunktionerna
• Fokusera på förbättringar och minskning av slöseri
• Driva lösning av problem från CSB
• Följa upp gruppens 5S-standard dagligen
• Vid behov arbeta som maskinoperatör i gruppen.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager och anställningsprocessen hålls av Lernia och är en tillsvidareanställning på/hos Alfa Laval. Arbetet innebär skiftarbete, 2-skift.

Vem är du?

Du har en relationsskapande inställning när du arbetar med coaching av teamet. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att engagera medarbetare i gruppen. Som person är du ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I det dagliga arbetet delegerar du ansvar inom gruppen för att säkerställa såväl engagemang som ägarskap.

Vad du kan

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från pressning av plattor till värmeväxlare. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Vid interna ansökningar så ange vilken grupp som du söker till eller anger man inget och då söker man till alla tre. Vi kommer att hålla löpande intervjuer.

För mer information om tjänsten

Philip Nilsson, Team Manager, GCC Small, 0708-477 015

Martin Celander, Team Manager, GCC Large, 0722-036 652

Johan Lundberg, Team Manager, GCC High Volume, 0730-501 065

Tove Axelsson, Rekryterare Lernia 0722546562

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2022. Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker Team Member till Verktygsunderhåll inom GCC Large

Ansök    Maj 2    Lernia Bemanning AB    Teamledare
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broa... Visa mer
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Alfa Laval i Lund söker Team Member till Verktygsunderhåll inom GCC Large

Om jobbet

Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt.

Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en.


I arbetet ingår att:


• Förbereda och kontrollera olika typer av klipp- och pressverktyg så de är redo för produktion
• Rengöra klipp- och pressverktyg för att säkerställa kvalité
• Planera, utföra och följa upp vårt verktygsunderhåll för att minska risken för oplanerade stillestånd och kvalitetsbrister.
• Underhållsarbete i form av byte av verktygsdelar, slipning av verktyg och reparationer
• Beställa underhållsarbete från interna underleverantörer i samråd med arbetsledningen
• Ha daglig kontakt med operatörer och arbetsledning för att hålla sig uppdaterad
• Jobba med förbättringar och minskning av slöseri kring verktygshantering och verktygsunderhåll
• Vara delaktig i projektarbete som exempelvis införande eller uppdateringar av verktyg

I vårt arbete prioriterar vi efter vårt produktionssystem ALPS där ledorden är Säkerhet, Kvalité, Leverans och kostnad. Du kommer vara en viktig pusselbit i att jobba med ständiga förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt då vi hela tiden siktar mot att bli bättre. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager GCC Large och är en tillsvidareanställning.

I startfasen och under utbildning är skiftformen ständig förmiddag men kommer längre fram att ändras till 2-skift.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Då det emellanåt uppstår akuta problem är det viktigt att du är flexibel och kan ställa om din planering.

Du är självständig och lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från pressning av plattor till värmeväxlare. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Välkommen med din ansökan senast den 31 Maj 2022. Visa mindre

Truckförare – Material Handling

Ansök    Maj 2    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Dom gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Alfa Laval älskar det dom håller på med och är väldigt bra på det dom gör. Men nu vill dom bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare till LA Material Handling. Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods, söker nu en ny me... Visa mer
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Dom gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Alfa Laval älskar det dom håller på med och är väldigt bra på det dom gör. Men nu vill dom bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare till LA Material Handling.

Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods, söker nu en ny medarbetare.

Lernia sköter rekryteringen och du kommer att bli anställd av Alfa Laval.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering
• Interna transporter
• Interna leveranser till montageavdelningarna
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Vem är du?

Material Handling är en servicefunktion med många interna och externa kontakter.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är en fördel.

Arbetet sker på dagtid och du erbjuds en tillsvidareanställning hos Alfa Laval.

Välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2022 .

Vänta inte med din ansökan då tjänsten tillsätts när rätt kandidat hittas. Visa mindre

Ledigt jobb som Truckförare i Lund via Lernia Bemanning

Ansök    Apr 30    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Skulle du vilja jobba på ett internationellt, stort och spännande företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu en Truckförare till Alfa Lavals lager i Lund. Jobbet passar dig som är trevlig och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vad innebär jobbet som Truckförare? I den här rollen kommer du framför allt att leverera material till avdelningar och hantera i... Visa mer
Skulle du vilja jobba på ett internationellt, stort och spännande företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu en Truckförare till Alfa Lavals lager i Lund. Jobbet passar dig som är trevlig och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vad innebär jobbet som Truckförare?

I den här rollen kommer du framför allt att leverera material till avdelningar och hantera inkommande och utgående leveranser. I jobbet ingår även att registrera leveranser i systemet .
Du kommer att ingå i teamet på lageravdelningen och arbeta i stora, ljusa och trevliga lokaler Lund.

Arbetstiderna är dagtid 07:00-16:00.

I jobbet ingår till exempel att

* huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.
* scanna in produkter i affärssystem
* ta emot leveranser
* lossa och lasta
* packa och plocka varor
* rapportera avvikelser

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Vem söker vi?

Till rollen som Truckförare söker vi framförallt dig som är en trevlig och utåtriktad person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av service och att arbeta på lager. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete, har erfarenhet av att köra truck och har erfarenhet av att arbeta på lager.

I övrigt söker vi dig som

* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har god datorvana.

Erbjudande

På Alfa Laval erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Truckförare sökes till spännande uppdrag på Alfa Laval

Ansök    Apr 20    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Arbetsuppgifter Är du noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalitet? Är du en grym truckförare som fixar att köra inne på Alfa Laval, ett av Lunds allra mest spännande truckjobb? Lernia söker nu trygga, självsäkra skjutstativ- och motviktsproffs som kan leva upp till de höga krav vi ställer. Givetvis är du säkerhetsmedveten, noggrann och klarar av det mycket höga tempot inne i fabriken. Formell kompetens * har erfarenhet av att köra truck på lager *... Visa mer
Arbetsuppgifter

Är du noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalitet? Är du en grym truckförare som fixar att köra inne på Alfa Laval, ett av Lunds allra mest spännande truckjobb?

Lernia söker nu trygga, självsäkra skjutstativ- och motviktsproffs som kan leva upp till de höga krav vi ställer. Givetvis är du säkerhetsmedveten, noggrann och klarar av det mycket höga tempot inne i fabriken.

Formell kompetens

* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har fullständig gymnasieutbildning.

Din bakgrund

Vi söker dig, tjej eller kille, som:
*Tillhör toppskiktet bland Lund områdets truckförare.
*Är snabblärd, strukturerad och flexibel i sinnet.
*Har en säkerhets- och kvalitetsmedvetenhet i toppklass.
*Är pålitlig och kan leverera prestationer i toppklass – varje dag.
*Har det tempo som krävs för att hänga med inne i fabriken.

Meriterande är om du har erfarenhet av lastning och lossning av lastbilar.

Personliga egenskaper

Som person är du:
*bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
*flexibel, krångelfri och lätt att ha att göra med
*ansvarstagande
* punktlig och pålitlig

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltidsanställning, inledningsvis med visstidskontrakt. Jobbet sker på fabriken i Lund. Eftersom produktionen pågår dygnet runt anställer vi till dagtid och 2-skift. Vi ser helst att du är flexibel och kan tänka dig samtliga av dessa.

Tillträdesdag

Intervjuer sker löpande.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.lernia.se.


Forma framtiden med oss!


Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Vi söker nu montörer till spännande uppdrag på Alfa Laval

Vår kund Alfa Laval i Lund växer och vi söker därför fler ansvarsfulla och serviceinriktade personer till montageavdelningen. Är du intresserad av montage och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, stort och spännande företag? Då kan tjänsten som Montör via Lernia Bemanning vara något för dig! Att arbeta som Montör på Alfa Laval Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med montering, limning... Visa mer
Vår kund Alfa Laval i Lund växer och vi söker därför fler ansvarsfulla och serviceinriktade personer till montageavdelningen. Är du intresserad av montage och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, stort och spännande företag? Då kan tjänsten som Montör via Lernia Bemanning vara något för dig!

Att arbeta som Montör på Alfa Laval

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med montering, limning och svetsning av värmeväxlare. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på montageavdelningen.

Inledningsvis erbjuder vi dig en visstidsanställning och arbetstiderna är dagtid.

Mer specifikt kommer du att

* montera packningar med lim på värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage.

*köra truck

Vem söker vi?

Montaget är slutsteget i vår tillverkning och egenskaper som serviceanda, kvalitetsmedveten och flexibilitet mot våra kunder är därför viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har praktisk-teknisk gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av verkstadsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning. Vidare är datorvana och förmåga att uttrycka sig på engelska ett krav.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tove Axelsson via e-post: [email protected]. Sök tjänsten senast 2022-05-31. OBS! På grund av GDPR tar inte emot ansökningar vi e-post utan hänvisar till vår hemsida.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker Montörer till LA Large ETO

Alfa Laval i Lund söker Montörer till LA Large ETO På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du ä... Visa mer
Alfa Laval i Lund söker Montörer till LA Large ETO

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

LA Large ska vara en leverantör av plattvärmeväxlare i världsklass. Vi ska erbjuda våra kunder produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till ett konkurrenskraftigt pris.

Om jobbet

Som montör inom ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare. I ditt ansvar ingår att:


Medverka i det dagliga arbetet inom gruppen samt säkerställa att resultat uppnås enligt SOP


Medverka vid gruppmöten


Tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processer


Agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager LA Large och är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs med att arbeta i en grupp med högt arbetstempo. Du är en kundfokuserad och kvalitetsmedveten lagspelare som också kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Genom din flexibilitet och serviceanda ser du det som en självklarhet att kunna hjälpa till i andra flöden vid behov. Din positiva attityd gör att du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Välkommen med din ansökan. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker Montörer till OM-SEH

Alfa Laval i Lund växer och vi söker därför en ansvarsfull och serviceinriktad person till produktionsavdelningen. Är du intresserad av montage och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, stort och spännande företag? Då kan tjänsten som Montör hos oss på Alfa Laval vara något för dig! Att arbeta som Montör på Alfa Laval Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med montering och svetsning av v... Visa mer
Alfa Laval i Lund växer och vi söker därför en ansvarsfull och serviceinriktad person till produktionsavdelningen. Är du intresserad av montage och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, stort och spännande företag? Då kan tjänsten som Montör hos oss på Alfa Laval vara något för dig!

Att arbeta som Montör på Alfa Laval

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med montering och svetsning av värmeväxlare. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på produktionsavdelningen. Tjänsten är tillsvidare och dagtid.

Vem söker vi?

Montaget är slutsteget i vår tillverkning och egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kunder är därför viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har praktisk-teknisk gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av verkstadsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning. Vidare är datorvana och förmåga att uttrycka sig på engelska ett krav.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag. Visa mindre

Alfa Laval i Lund söker nu montörer till Medium STD/ETO till Alfa Laval i L

Är du en driven person med ett stort intresse för värmeväxlarmontering? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen Alfa Laval nu söker till Medium STD/ETO får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Att jobba som Alfa Laval söker nu montörer till Medium ETO Som montör inom STD (Standard)/ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer k... Visa mer
Är du en driven person med ett stort intresse för värmeväxlarmontering? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen Alfa Laval nu söker till Medium STD/ETO får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Att jobba som Alfa Laval söker nu montörer till Medium ETO

Som montör inom STD (Standard)/ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare

I ditt ansvar ingår bland annat att:

*Medverka i det dagliga arbetet inom gruppen samt säkerställa att resultat uppnås enligt SOP

*Medverka vid gruppmöten

*Tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processer

*Agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage.

Vem söker vi?

Till rollen som montörer till Medium STD/ETO söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

I övrigt söker vi dig som

* har god verktygsvana

* har förståelse för ritningsläsning

* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* har ett positivt och professionellt uppförande.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Välkommen med din ansökan. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Noggrann och kvalitetsmedveten montör till konsultuppdrag för Lernia AB

Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygg... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.
Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera gummikomponenter på plåtskivor
* köra truck/travers
* arbeta med finmontage
* bygga värmeväxlare

Vem söker vi?

Till rollen som Montör söker vi framförallt dig som är en driven och engagerad lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av montering och byggbranschen. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av arbete inom snickeri, hantverk eller bygg, har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen, gärna från bygg- och anläggningsprogrammet.
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha och ligger i trevliga Lund. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Ta nästa steg i karriären som Maskinoperatör hos Alfa Laval

Är du en engagerad person med ett stort intresse för lasersvetsning, kvalitetskontroll, maskinövervakning och varianthålning? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Maskinoperatör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Att jobba som Maskinoperatör Att arbeta på Alfa Laval innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hu... Visa mer
Är du en engagerad person med ett stort intresse för lasersvetsning, kvalitetskontroll, maskinövervakning och varianthålning? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Maskinoperatör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Att jobba som Maskinoperatör

Att arbeta på Alfa Laval innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur verkstadsindustrin fungerar. Det dagliga arbetet berör främst kvalitetskontroll, maskinövervakning och lasersvetsning och varianthålning. Mer specifikt kommer du att jobba med lasersvetsning med C02-laser och YAG-laser men även tigsvetsning (maskinellt och manuellt).

Tjänsten är tills vidare och innefattar skiftgång med helgdrift.

Tillverkningen sker i avancerad utrustning som ställer höga krav på dig som operatör.

I Alfa Laval Production System (ALPS) ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vem söker vi?

Till rollen som Maskinoperatör söker vi framförallt dig som är en ansvarfull, noggrann, engagerad lagspelare som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och möjligheten att utvecklas. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av maskiner/robotar, arbete inom produktion och verkstadsindustrin. Utöver det är det en stor fördel om du har truckkörkort typ A och B, har några års erfarenhet av liknande arbete inom industriell tillverkning och erfarenhet av Six Sigma och förbättringsarbete är ett plus liksom erfarenhet av maskinarbete och svetsning.

Det är även önskvärt att du

* har minst 2-3 årig teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom verkstadsindustrin

* har erfarenhet av maskiner/robotar

* har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska

* har truckkort typ A+B

* har ett stort teknikintresse

* kan arbeta självständigt

* har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå

* har möjlighet att jobba i skift.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Alfa Lavals affärsidé är att leverera komponenter till plattvärmeväxlare inom ett definierat sortiment med rätt kvalitet, till ett konkurrenskraftigt pris och enligt överenskomna leveranstider.

På Alfa Laval anstränger dom sig alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Deras drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del av teamet trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är där för att göra skillnad. Alfa Laval bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Dom gör världen lite bättre. Varje dag. Visa mindre

Underhållstekniker Mekanik till Alfa Laval i Lund

Underhållstekniker Mekanik till Alfa Laval i Lund Alfa Laval i Lund växer och vi söker därför dig som håller kvalitet framför kvantitet. Är du intresserad av reparationer, underhåll och felsökningar och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, stort och vänligt klimat företag? Då kan tjänsten som underhållstekniker mekanik hos oss på Alfa Laval vara något för dig! Om jobbet Att vara underhållstekniker på Alfa Laval kräver att man sätter våra int... Visa mer
Underhållstekniker Mekanik till Alfa Laval i Lund

Alfa Laval i Lund växer och vi söker därför dig som håller kvalitet framför kvantitet. Är du intresserad av reparationer, underhåll och felsökningar och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, stort och vänligt klimat företag? Då kan tjänsten som underhållstekniker mekanik hos oss på Alfa Laval vara något för dig!

Om jobbet

Att vara underhållstekniker på Alfa Laval kräver att man sätter våra interna kunder först. En strävan att göra det där lilla extra och att lämna arbetet när det är avslutat.

Du kommer ingå i en grupp med xx kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik och el/automation. Din huvudsyssla är förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning.

Underhållsavdelningen är mångt om mycket självgående gällande att kontakta underleverantörer, att felsöka vid akuta ärenden, att planera arbetsorder för att nämna några. Detta kräver att man som person är driven att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera dessa på ett adekvat sätt i vårt underhållsystem. Du kommer utsättas för att felsöka vid stillestånd, ofta i PLC miljö, samt att förebygga dessa störningar på produktionsutrustningen.

Nuvarande innefattar tjänsten att man arbetar 2-skift samt har beredskap var 8:e vecka.

I jobbet ingår till exempel att

* genomföra felsökningar, reparationer och underhållsarbete

* arbeta med kvalificerad felsökning, diagnos och reparationer

* dokumentera och sköta avrapportering av eget utfört arbete

* utföra service

* utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder.

Vem är du?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med inriktning verkstadsteknisk alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Du behöver ha kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra och svetsa. Har du erfarenhet inom hydraulik är detta meriterande.

Det är även önskvärt att du

* har avslutad gymnasieutbildning med fordonsteknisk eller maskinteknisk inriktning

* maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra och svetsa

* har tidigare erfarenhet av kundkontakt

* behärskar det svenska språket i tal och skrift

* har god datorvana

* är detaljorienterad

* har förmågan att kunna se möjligheter i det mesta

Det är även meriterande för tjänsten om du

* jobbat med hydraulpressar, lasersvetsar med kringutrustning.

* tidigare har arbetat på verkstad

* har trucktyp A+B

* har traverskort

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Visa mindre

Alfa Laval Lund söker Underhållstekniker El/Automation

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företa... Visa mer
Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Är du Alfa Lavals nya maskinoperatör?

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet ... Visa mer
Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund

Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där kvällar och helger ingår. I varje skiftlag jobbar fyra personer för att säkerställa att våra maskiner kan producera dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du har truckkörkort typ A och B, traversutbildning och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har traversutbildning

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Är du nyfiken på att veta mer om Alfa Laval, vänligen besök deras hemsida www.alfalaval.se Visa mindre

Underhållstekniker El/Automation till Alfa Laval i Lund

Underhållstekniker El/Automation till Alfa Laval i Lund Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för service, drift, förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Underhållstekniker El/Automation får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Om jobbet Att vara u... Visa mer
Underhållstekniker El/Automation till Alfa Laval i Lund

Är du en ödmjuk person med ett stort intresse för service, drift, förebyggande underhåll och avhjälpande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Underhållstekniker El/Automation får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om jobbet

Att vara underhållstekniker på Alfa Laval kräver att man sätter våra interna kunder först. En strävan att göra det där lilla extra och att lämna arbetet när det är avslutat.

Du kommer ingå i en grupp med xx kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik och el/automation. Din huvudsyssla är förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning.

Underhållsavdelningen är mångt om mycket självgående gällande att kontakta underleverantörer, att felsöka vid akuta ärenden, att planera arbetsorder för att nämna några. Detta kräver att man som person är driven att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera dessa på ett adekvat sätt i vårt underhållsystem. Du kommer utsättas för att felsöka vid stillestånd, ofta i PLC miljö främst från Rockwell, samt att förebygga dessa störningar på produktionsutrustningen.

Verksamheten i stort består av tillverkning utav plattvärmeväxlare där pressning av plattor är ett stort avsnitt. Här kommer man i kontakt med hydraul pressar, lasersvetsar med kringutrustning.

I jobbet ingår till exempel att

* utföra service och underhåll

* utreda och felsöka

* förebygga dessa störningar på produktionsutrustningen.

* dokumentera arbetet.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att ha erfarenhet av gymnasial utbildning med inriktning El & Automation eller Industrielektriker. Utöver det är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

I övrigt söker vi dig som

* har gymnasieutbildning med relevant inriktning

* har erfarenhet inom branschen

* har god datorvana

* har erfarenhet inom teknik, maskintekniskt underhåll, förvaltning eller service.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har maskinvana

* har truckkort.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag. Visa mindre

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet a... Visa mer
Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund

Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Annonsen hittas på Alfa Lavals och Lernias hemsida. Lernia ansvarar för intervjuerna. Visa mindre

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund

Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan! Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC High Volume Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjl... Visa mer
Maskinoperatör till Alfa Laval i Lund

Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC High Volume

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där kvällar, nätter och helger ingår. I varje skiftlag jobbar tre personer för att säkerställa att våra maskiner kan producera dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag. Visa mindre

Nu söker vi montörer till spännande uppdrag i Lund

Är du nyfiken på jobbet som Montör? Vi på Lernia Bemanning söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter en driven lagspelare till rollen som Montör för att genomföra uppdrag hos vår kund i industribranschen. Är du noggrann och resultatinriktad och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Montör redan idag! Om tjänsten I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta me... Visa mer
Är du nyfiken på jobbet som Montör?

Vi på Lernia Bemanning söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter en driven lagspelare till rollen som Montör för att genomföra uppdrag hos vår kund i industribranschen. Är du noggrann och resultatinriktad och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Montör redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av plastdetaljer och arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

I jobbet ingår till exempel att

* arbeta med finmontage

* arbeta med händerna för att montera gummipackningar på plåtskivor

* köra truck

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med montering av gummipackingar på plåtskivor. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av montering och är en ambitiös och driven person.

Vi önskar att du

* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort typ A+B
* har B-körkort.

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Nu söker vi truckförare till spännande uppdrag i Lund

Ansök    Jan 27    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Är du nyfiken på jobbet som Truckförare? Är du en noggrann, stresstålig och strukturerad person som drivs av möjligheten att utvecklas och att få lära dig nya saker? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Truckförare hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du primärt att arbeta med truckkörning, lagerhantering o... Visa mer
Är du nyfiken på jobbet som Truckförare?

Är du en noggrann, stresstålig och strukturerad person som drivs av möjligheten att utvecklas och att få lära dig nya saker? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Truckförare hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med truckkörning, lagerhantering och varuplock. Mer specifikt innebär det att du kommer att leverera material till avdelningar och hantera inkommande och utgående leveranser. Utöver det kommer du även att sortera och lagra varor i rätt hyllor och i rätt del av lagret och lagra leveranser i rätt hyllor och ställage. Tjänsten är på heltid och du kommer jobba 2-skift.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en driven, lojal och lyhörd kollega. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av truckkörning, motviktstruck och att arbeta på lager och god generell förståelse för truckkörning, lagerhantering och varuplock.

Vi önskar även att du

* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4.

Om kunden

Kunden är ett internationellt, spännande och stort företag som håller till i stora, trivsamma och fräscha lokaler I Lund. Företaget är verksamt inom industribranschen.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Arbeta som montör

Vill du utvecklas i rollen som montör? Är du en strukturerad, noggrann och social person som drivs av möjligheten att utvecklas och att få lära dig nya saker? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som montör hos Lernia Ab något för dig! Vad innebär det att jobba som konsult? Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utför... Visa mer
Vill du utvecklas i rollen som montör?

Är du en strukturerad, noggrann och social person som drivs av möjligheten att utvecklas och att få lära dig nya saker? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som montör hos Lernia Ab något för dig!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att arbeta med montering av plastdetaljer med lim såväl stora som små komponenter. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!

I jobbet ingår till exempel att

* montera större komponenter
* montera mindre komponenter.

Är du den vi söker?

Det här jobbet passar dig som trivs bäst där det händer mycket och där du får använda din sociala förmåga. Du är lyhörd gentemot dina kollegor och har en förmåga att anpassa din kommunikation efter olika gruppdynamiker. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom montörsjobb som tex limning av plastdetaljer.

Det är även önskvärt att du

* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* kan arbeta tidiga morgnar och kvällar
* har goda datorkunskaper
* har B-körkort
* har truckkörkort typ A+B

Dessutom är det meriterande om du

* har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
* har tillgång till egen bil.

Erbjudande

På Alfa Laval erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Ab men tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tove Axelsson på telefonnummer: 0722546562 eller via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Folktandvården Skåne AB söker supportmedarbetare inom service och systemsup

Om företaget JOBBA FÖR LEENDEN Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden. Du blir anställd av Lernia och uthyrd till Folktandvården Skåne Arbetsuppgifter Folktandvå... Visa mer
Om företaget

JOBBA FÖR LEENDEN
Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden.

Du blir anställd av Lernia och uthyrd till Folktandvården Skåne

Arbetsuppgifter

Folktandvården Skåne ABs supportverksamhet i Lund söker en engagerad supportmedarbetare med fokus på service och systemsupport!

Som supportmedarbetare inom service och systemsupport kommer ditt huvudsakliga fokus ligga på att hantera Folktandvårdens Skånes interna systemsupport. Du kommer att ha en betydande funktion gällande att stötta Folktandvården Skånes kliniker med service vilket innefattar att hantera ärenden i Folktandvården Skånes journalsystem samt tillhörande ärendehanteringssystem. I tjänsten ingår bl. a:

• Ta emot förfrågningar från klinikerna
• Felsökningar och systemadministration i journal- och ärendehanteringssystemen
• Utreda kundernas/patienternas reskontra samt ge rådgivning och information till klinikerna gällande rådande regelverk
• Varsamt hantera kunders personuppgifter och administrera användare i journalsystemet

I tjänsten ingår även att vara lyhörd inför eventuella frågor som lyfts av klinikerna och verka för att ständigt förbättra och utveckla det interna systemet och servicen. Utöver rollen inom systemsupport kommer en del av tjänsten ägnas åt frågor inom ekonomi så som:

• Fakturahantering
• Kassaavstämningar
• Inkassoärenden
• Utbetalningar
• Statistik

Rollen förutsätter att du har en utpräglad servicekänsla, en förmåga att prioritera samt är en duktig relationsbyggare! Tjänsten är placerad på Folktandvårdens Skånes nybyggda och moderna huvudkontor i centrala Lund och du kommer att arbeta tillsammans med ett dedikerat team på supportavdelningen.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av kundservice sedan tidigare och gärna från en roll som kundtjänstmedarbetare. Du har god datorvana och navigerar vant inom olika typer av system. Det är meriterande om du har erfarenhet från systemsupport sedan tidigare. Tjänsten ställer även krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har ytterligare språkkunskaper.

Personliga egenskaper

Du beskriver dig själv som serviceinriktad, kommunikativ och noggrann! Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team samt motiveras av att arbeta problemlösande. Du är mån om att ha ett professionellt förhållningssätt, tålamod och självklart brinner du för att ge en fantastisk service till våra medarbetare.

Folktandvården Skåne AB värdesätter medarbetare som arbetar utifrån deras nyckelord; nytänkande, öppna och tillsammans! Stämmer detta in på din profil? Tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/heltid//Lund

Tillträdesdag

Omgående

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta konsultchef Susanne Moe på 0722 54 11 54.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Jobba som Montör via Lernia AB

Jobba som Montör via Lernia Ab Vi på Lernia Ab söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter en initiativtagande person till rollen som montör för att genomföra uppdrag hos vår kund i industribranschen. Är du noggrann och kvalitetsmedveten och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som montör redan idag! Om tjänsten I rollen som montör kommer du bland annat att arbeta med mon... Visa mer
Jobba som Montör via Lernia Ab

Vi på Lernia Ab söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter en initiativtagande person till rollen som montör för att genomföra uppdrag hos vår kund i industribranschen. Är du noggrann och kvalitetsmedveten och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som montör redan idag!

Om tjänsten

I rollen som montör kommer du bland annat att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter och montering av värmeväxlare. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på fabriken. Du kommer att rapportera till avdelningschefen och arbeta i stora, fräscha och ljusa lokaler I Lund.

Är du den vi söker?

Det här jobbet passar dig som sätter upp tydliga mål och strävar efter att nå dem på ett så effektivt sätt som möjligt. Du har ett engagemang och en energi som smittar av sig på dina kollegor. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom montering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av arbete inom montage och erfarenhet från industri ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* kan arbeta tidiga morgnar och kvällar
* har truckkörkort typ A & B
* är i god fysisk form
* har b-körkort
* tidigare erfarenhet inom montering

Det är meriterande om du

* har god verktygsvana
* har tillgång till egen bil
*jobbat med värmeväxlare

Om kunden

Kunden är ett globalt, framgångsrikt och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, fräscha och ljusa och ligger I Lund. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra samarbete mellan olika avdelningar.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Jobba som inköpscontroller via Lernia Bemanning!

Ansök    Aug 11    Lernia Bemanning AB    Controller
Jobba som Inköpscontroller via Lernia Bemanning Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Lernia Bemanning har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Lund/Malmö med omnejd. Vänta inte med din ansökan! Arbetsuppgifter Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det hä... Visa mer
Jobba som Inköpscontroller via Lernia Bemanning

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Lernia Bemanning har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Lund/Malmö med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att ha det övergripande controlleransvaret för inköpsfunktionerna. Mer specifikt kommer du att arbeta med kontroll och uppföljning av inköpsavtal och marknadsanalyser. Du kommer också att ansvara för att sätta upp strukturer och arbetssätt för systematiskt arbete med inköpsavtal från en ekonomisk synvinkel.

Vem är du?

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta som controller inom offentlig sektor och att arbeta med offentlig upphandling. Du har mycket goda kunskaper inom inköp, analys, granskning och uppföljning av avtal som du utan problem applicerar i ditt dagliga arbete. Vidare har du en stark kommunikativ förmåga, och du uttrycker dig väl i både svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader, med möjlighet till förlängning. Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Tjänstgöringsort är Lund/Malmö med omnejd.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, vilket betyder att tjänsten kan komma att bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan, utan sök idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Moe på 072-254 11 54.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Lernia Bemanning söker dig som vill jobba med montering, i Lund med omnejd

Lernia Bemanning söker dig som vill jobba med montering, i Lund med omnejd Just nu söker vi på Lernia Bemanning fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Vad innebär det att jobba som konsult? Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra oli... Visa mer
Lernia Bemanning söker dig som vill jobba med montering, i Lund med omnejd

Just nu söker vi på Lernia Bemanning fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!

I jobbet ingår till exempel att

* montera större komponenter på olika delar av kundens produkter
* hämtning av material med truck
* hantering av travers

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom enklare montering att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av truckkörning och känner dig bekväm med motvikt- samt skjutstativstruckar. Om du har erfarenhet av tillverkningsindustri ser vi det som meriterande.

I övrigt söker vi dig som

* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort (B1 + B3)
* har B-körkort
* trivs med ett arbete där man står upp största delen av passet

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har tillgång till egen bil
* utbildning inom travershantering
* har någon form av bakgrund inom tillverkningsindustrin

Om kunden

Kunden är ett framgångsrikt, väletablerat och välkänt företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Lernia Bemanning söker Skoladministratör till gymnasieskola i Lund!

Ledigt jobb som Skoladministratör till gymnasieskola i Lund! Just nu söker Lernia Bemanning dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får bra arbetsvillkor och generösa förmåner, samtidigt som du får arbeta ute hos en stor och välmående kommun. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Skoladministratör till gymnasieskola i Lund kommer du att vara ansikt... Visa mer
Ledigt jobb som Skoladministratör till gymnasieskola i Lund!

Just nu söker Lernia Bemanning dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får bra arbetsvillkor och generösa förmåner, samtidigt som du får arbeta ute hos en stor och välmående kommun. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Skoladministratör till gymnasieskola i Lund kommer du att vara ansiktet utåt i skolans expedition. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetsuppgifterna är varierande och handlar om allt från elevregistrering, ekonomi och student/betygregistrering, till kommunikation, HR-admin och beställningar.

I jobbet ingår till exempel att

* sköta administration

* rapportera i skolans system

* sköta vikarieanskaffning.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. I ditt arbete möter du dagligen elever, föräldrar, lärare och andra yrkesgrupper inom skolan, och därför ser vi att du har en god social kompetens och ett professionellt förhållningssätt. Du har en relevant utbildning inom administration/personalvetenskap/ekonomi eller liknande och erfarenhet från den pedagogiska världen. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom administration, ekonomi och reception och vi är extra intresserade av dig som har erfarenhet av att arbeta som administratör inom grundskola eller gymnasium.

Vi ser även att du

* har god datorvana

* har erfarenhet/kunnighet i systemen Procapita, Skola24 och Vklass.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Arbetet är förlagt till dagtid, heltid.

Du blir anställd hos Lernia men spenderar dina arbetsdagar hos vår kund i centrala Lund.

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via www.lernia.se. Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Moe: 072-254 11 54, alternativt Clara Gustafsson: [email protected].

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Vi söker erfarna truckförare med start omgående!

Ansök    Jul 7    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Just nu söker vi på Lernia erfarna truckförare till uppdrag i Lund. Är du en driven och engagerad person som vill arbeta som truckförare tillsammans med oss? Vi söker dig som har erfarenhet som truckförare och vill utveckla dina kompetenser. Konsultrollen Som konsult hos oss på Lernia ser vi gärna att du är mångsidig och är en god förebild för oss. Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varier... Visa mer
Just nu söker vi på Lernia erfarna truckförare till uppdrag i Lund. Är du en driven och engagerad person som vill arbeta som truckförare tillsammans med oss? Vi söker dig som har erfarenhet som truckförare och vill utveckla dina kompetenser.

Konsultrollen

Som konsult hos oss på Lernia ser vi gärna att du är mångsidig och är en god förebild för oss. Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Du behöver vara självgående och ser utmaningar som något positivt.

Kravprofil

• Behärskar svenska i både tal och skrift
• Har truckkort, gärna B1 och B3, enligt TLP10
• Truckerfarenhet
• Har erfarenhet ifrån lager och logistik
• Har erfarenhet ifrån industribranschen

Det är meriterande om du

• Har erfarenhet ifrån att lasta och lossa
• Har arbetat med truckdator
• Har svenskt B-körkort

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom truckkörning och som har erfarenhet från industribranschen. Vi söker framförallt dig som är en engagerad, samarbetsvillig och positiv person som motiveras av att vara en viktig medlem i teamet och att göra ett noggrant jobb.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start omgående. Uppdraget är på 5-skift.

Tjänstgöringsort: Lund

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Clara Gustafsson på e-post: [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2021-08-07. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till uppdrag i Lund!

Ansök    Aug 4    Lernia Bemanning AB    Ekonomiassistent
Om företaget Lernia Bemanning söker ekonomiassistenter för olika uppdrag med start efter sommaren. Uppdraget som ekonomiassistent kommer vara en del av Lernias uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper inom ekonomi, knyta nya kontakter och skapa erfarenheter för framtiden. Dina arbetsuppgifter I rollen som ekonomiassistent ingår sedvanliga arbetsuppgi... Visa mer
Om företaget

Lernia Bemanning söker ekonomiassistenter för olika uppdrag med start efter sommaren. Uppdraget som ekonomiassistent kommer vara en del av Lernias uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper inom ekonomi, knyta nya kontakter och skapa erfarenheter för framtiden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom ekonomi. Exempel på arbetsuppgifterna är:

• Hantering av fakturor
• Bokföringsordrar
• Löpande redovisningsarbete

Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Start är efter sommaren, efter överenskommelse. Det finns möjlighet att utföra arbetet på distans.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi gärna att:

• Du har en gymnasieutbildning – gärna med inriktning ekonomi samt erfarenhet från liknande arbete.
• Du behärskar svenska obegränsat i tal och skrift.
• Du har god datorvana och det är särskilt meriterande om du tidigare har arbetat i ekonomisystemet Raindance.
• Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal- eller offentlig verksamhet.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och har ett bra siffersinne. Du är flexibel och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är samarbetsvillig, har lätt för att prioritera och ser kundservice och gott kundbemötande som en självklarhet.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/Deltid/ Lund

Tillträde

Enligt överenskommelse, efter sommaren

Info

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Susanne Moe på 0722 54 11 54.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Ledigt jobb som industriarbetare i Lund med omnejd

Ansök    Jun 7    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Just nu söker Lernia Bemanning dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som industriarbetare kommer du att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med sto... Visa mer
Just nu söker Lernia Bemanning dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som industriarbetare kommer du att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med erfarenhet av industriarbete och tyngre industri att söka tjänsten, och vi ser även att du har tidigare erfarenhet av att köra truck i ditt arbete. Som konsult hos Lernia ser vi gärna att du är flexibel, noggrann och ansvarstagande. Även du som söker sommarjobb är varmt välkommen att söka.

Kravprofil

• Behärskar svenska i både tal och skrift
• Erfarenhet av industriarbete
• Truckkort (gärna A2, B1 & B3)
• Svenskt B-körkort

Det är dessutom meriterande om du

• har en industriutbildning på minst gymnasial nivå.
• Travers

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid med start omgående, Lund med omnejd

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift/dagtid/ andra skiftformer.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Olivia Gunnarsson via e-post: [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2021-07-02. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Folktandvården Skåne

Kundservicemedarbetare till Folktandvården Skåne AB JOBBA FÖR LEENDEN Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden. Arbetsuppgifter Som kundservicemedarbetare på Folkta... Visa mer
Kundservicemedarbetare till Folktandvården Skåne AB

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Folktandvården Skånes kommer du att arbeta i vår centrala kundservice med placering på vårt huvudkontor i Lund

På Folktandvården Skånes kundserviceavdelning innebär det att du är organisationens ansikte utåt. Du kommer att informera samt ge råd till kunder via telefon, mejl, chatt och sociala medier. Arbetet innefattar framförallt hantering av akutärenden vilket förutsätter att du har en utpräglad servicekänsla, en förmåga att prioritera samt är en duktig relationsbyggare. I samband med hantering av kundärenden tillkommer även administration; så som att registrera tidsbokningar, hantera statistik och fakturor samt ta emot reklamationer. Tjänsten innefattar även viss merförsäljning med fokus på friskvårdsavtalen.

Du kommer också att vara delaktig och arbeta i vårt nya digitala verktyg. Det digitala verktyget innebär att man kan träffa en av våra tandläkare i datorn eller mobilen för rådgivning och hjälp med lättare besvär.

Som kundservicemedarbetare kommer ditt huvudsakliga fokus ligga på att guida Folktandvårdens Skånes kunder till rätt hjälp.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av kundservice sedan tidigare och gärna från en roll som kundtjänstmedarbetare. Det är mycket meriterande med tandvårdsbakgrund. Du har mycket god datorvana med erfarenhet av MS Office och professionell hantering av sociala medier. Tjänsten ställer även krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande.

Personliga egenskaper

Du beskriver dig själv som kundorienterad, engagerad och strukturerad! Du trivs med att arbeta i team och är van vid att bemöta kunder med olika bakgrund. Du är mån om att ha ett professionellt förhållningssätt och brinner för att ge god service och att göra skillnad! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

Tjänsten är på heltid med placering i Lund. Du kommer att vara anställd av Lernia och uthyrd till Folktandvården Skåne.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail.

Vid frågor kontakta konsultchef Susanne Moe på 0722 54 11 54

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Truckförare för uppdrag hos Benders - Södra Sandby

Ansök    Mar 15    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år. Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta som truckförare? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Truckförare på Benders! Uppdraget är på helti... Visa mer
Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.

Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta som truckförare? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Truckförare på Benders! Uppdraget är på heltid och passar dig som uppskattar ett fysiskt arbete med varierande arbetstider. Tjänsten tillsätts löpande – skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Till vår anläggning i Södra Sandby söker vi nu truckförare.

I Södra Sandby produceras bland annat Benders sortiment för VA-System, plintar och marksten m.m

Du kan läsa mer om Benders på www.benders.se

Arbetsuppgifter

Som truckförare på Benders kommer du framför allt att arbeta med att lossa och lasta bilar och orderplock. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med god erfarenhet av truckkörning i allmänhet, men lastning och lossning i synnerhet, till att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av truckkörning med rör/ hantering av gods med långgafflar hamnar du högre upp på listan över sökande.

Kravprofil

* behärskar svenska i både tal och skrift

* har truckbehörighet B1 (Mt).

* har B-körkort och tillgång till bil.

* är tillgänglig för arbete perioden mellan maj och september utan uppehåll för ledighet.

* Kunna arbeta 2-skift vilket kan komma bli aktuellt

Det är meriterande om du

* Om du kan tillträda omgående

* har erfarenhet av rörhantering/ alt annan truckkörning med långgafflar

Erbjudande

På Benders erbjuds alla goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start så snart som möjligt och över sommaren. För rätt person finns det möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är inledningsvis på dagtid men kan komma övergå till 2-skift.

Tjänstgöringsort är Södra Sandby.

Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men arbeta uppdragsbaserat hos Benders.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist på telefonnummer: 0722-541125 eller via e-post: [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Controller till kommunalt bolag

Ansök    Mar 8    Lernia Bemanning AB    Controller
Om företaget Nu söker vi på Lernia en Senior Controller till ett kommunalt bolag. Uppdraget innebär att du inledningsvis blir anställd av Lernia och uthyrd till vår kund, för rätt person finns goda möjlighet till tillsvidareanställning hos kunden. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Controller är att stödja förvaltning och byggavdelning i sina investeringsbedömningar samt verksamhetsstyrning. Du rapporterar direkt till ekonomichefen. ... Visa mer
Om företaget

Nu söker vi på Lernia en Senior Controller till ett kommunalt bolag. Uppdraget innebär att du inledningsvis blir anställd av Lernia och uthyrd till vår kund, för rätt person finns goda möjlighet till tillsvidareanställning hos kunden.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Controller är att stödja förvaltning och byggavdelning i sina investeringsbedömningar samt verksamhetsstyrning. Du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Vara ett stöd vid plan- och budget samt prognosarbetet
• Fungera som ett stöd vid verksamhetsuppföljning/måluppföljning och ha ett systemansvar för verksamhetsuppföljning
• Vara huvudansvarig för investeringskalkyler och bistå vid fastighetsvärdering
• Utveckling av bolagets ekonomistyrning
• Medverka till utveckling av arbetet med internkontroll. Fördelning av arbetsuppgifter och sammanställning av inrapporterat material
• Omvärldsbevakning och benchmarking mot andra liknande verksamheter

Är du rätt för rollen som Controller?

Vi letar efter dig som har en utbildning på universitets eller högskolenivå inom Ekonomi samt har minst 5 års erfarenhet som kvalificerad Controller. För att lyckas i tjänsten behöver du ha erfarenhet av investeringskalkylering och att driva budget- och prognosarbete samt att arbeta med uppföljning och analys. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör och har erfarenhet från arbete som Controller inom offentlig sektor eller motsvarande samt har hanterat både drift och investeringar.

Erfarenhet av fastighetsvärdering och finansiell kunskap är meriterande samt att du är van vid att arbeta strategiskt och verksamhetsnära. Du har även ett stort intresse för system och mycket goda kunskaper i Officepaketet. Krav för tjänsten är också att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och har ett effektivt arbetssätt. Du har en stark vilja och engagemang att ständigt driva verksamheten framåt. Vi letar efter dig som är kommunikativ och serviceminded då mycket av ditt arbete innebär att arbeta mot interna kontakter. Du behöver också vara väldigt självgående och självständigt driva ditt uppdrag med ett positivt förhållningssätt med fokus på utveckling och förbättring. Du är analytisk och arbetar med god prioriteringsförmåga ifrån helhet till detaljnivå när så krävs. Du trivs med att samverka med andra delar av verksamheten och kan bistå på ett pedagogiskt och sympatiskt sätt.

Är du dessutom affärsmässig i ditt agerande och utförda arbete kommer du bli en uppskattad kollega hos vår kund!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/ Lund

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Information

Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Susanne Moe, telefon: 0722 - 541154.

Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Ekonomiassistent - Leverantörsreskontra

Ansök    Aug 13    Lernia Bemanning AB    Ekonomiassistent
Om företaget Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på flera orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade. Vi söker nu en ekonomiassistent för uppdrag i Lund. A... Visa mer
Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på flera orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

Vi söker nu en ekonomiassistent för uppdrag i Lund.

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten är hos ett stort företag med stora volymer fakturor. Du kommer tillsammans med två kollegor att ansvara för leverantörsreskontran och blir en del av en ekonomiavdelning på tre personer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;

- Leverantörsfakturor

- Ankomstregistrering och slutkontering

- Hantering vid eventuella avvikelser

- EDI rättningar

- Betalningar

- Avstämning av bankkonto

- Ta kontakt och hålla en dialog med både interna- och externa intressenter så som leverantörer och interna attester

- Utveckla och upprätthålla processen gällande leverantörsreskontra

Formell kompetens

Ekonomilinje på gymnasiet

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i 3 år

Meriterande om du har arbetet i Unit 4 / Agressos ekonomisystem

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenheter av liknande arbetsuppgifter på ett medelstort eller stort företag så att du är van vid hantera det stora inflödet och det höga tempot. Denna avdelningen är uppbyggd på en automatiserad process så erfarenhet inom EDI och dess flöden underlättar.

Personliga egenskaper

Du är en självständig, framåt person som inte är rädd för att ta kontakt med andra intressenter i företaget så som attestanter och fakturagranskare i organisationen. Du är kommunikativ men trivs med att arbeta med egna ansvarsområden och att få uppgifter färdigställda.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Lund

Tillträdesdag

Andra halvan av augusti

Information

Detta är ett konsultuppdrag för en kund till Lernia som behöver avlastning från slutet av augusti tom november med möjlighet till förlängning.

För eventuella frågor

Kontakta Rekryterare Fanny Hultstrand 0722-540039 eller konsultchef Susanne Moe 0722-541154

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonom/Ekonomiassistent

Ansök    Nov 24    Lernia Bemanning AB    Ekonomiassistent
Ledigt jobb som Ekonom/Ekonomiassistent i Lund Är du en strukturerad, självgående och detaljorienterad person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta eget ansvar? Då är jobbet som Ekonom/Ekonomiassistent hos Lernia något för dig! Arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen att ankomstregistrera och boka leverantörsfak... Visa mer
Ledigt jobb som Ekonom/Ekonomiassistent i Lund

Är du en strukturerad, självgående och detaljorienterad person som drivs av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta eget ansvar? Då är jobbet som Ekonom/Ekonomiassistent hos Lernia något för dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att ankomstregistrera och boka leverantörsfakturor mot inköpsordrar och svara på frågor och ge support till andra avdelningar gällande administration och hantering av leverantörssidan. Utöver det kommer du att se till att fakturor attesteras av ansvariga och självständigt samordna och driva ekonomiprojekt som ska bidra till att standardisera och effektivisera processerna. Dina kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där du är med och driver förändringsarbete mot digitalisering av processer för att optimera och utveckla verksamheten. Vi söker efter ytterligare lagspelare, en organiserad, driven, pedagogisk och prestigelös kollega. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av ekonomiarbete, så som att arbeta med reskontra och redovisning och god generell förståelse för leverantörsbetalningar och utredningsarbete, gärna på ett större företag/organisation.

Söktjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi har löpande urval, sök därför tjänsten idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Moe på telefonnummer: 0722-541154

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Ekonomiassistent - Leverantörsreskontra

Ansök    Sep 9    Lernia Bemanning AB    Ekonomiassistent
Om företaget Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på flera orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade. Vi söker nu en ekonomiassistent för uppdrag i Lund. A... Visa mer
Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på flera orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

Vi söker nu en ekonomiassistent för uppdrag i Lund.

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten är hos ett stort företag med stora volymer fakturor. Du kommer tillsammans med två kollegor att ansvara för leverantörsreskontran och blir en del av en ekonomiavdelning på tre personer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;

- Leverantörsfakturor

- Ankomstregistrering och slutkontering

- Hantering vid eventuella avvikelser

- EDI rättningar

- Betalningar

- Avstämning av bankkonto

- Ta kontakt och hålla en dialog med både interna- och externa intressenter så som leverantörer och interna attester

- Utveckla och upprätthålla processen gällande leverantörsreskontra

Formell kompetens

Ekonomilinje på gymnasiet

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i 3 år

Meriterande om du har arbetet i Unit 4 / Agressos ekonomisystem

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenheter av liknande arbetsuppgifter på ett medelstort eller stort företag så att du är van vid hantera det stora inflödet och det höga tempot. Denna avdelningen är uppbyggd på en automatiserad process så erfarenhet inom EDI och dess flöden underlättar.

Personliga egenskaper

Du är en självständig, framåt person som inte är rädd för att ta kontakt med andra intressenter i företaget så som attestanter och fakturagranskare i organisationen. Du är kommunikativ men trivs med att arbeta med egna ansvarsområden och att få uppgifter färdigställda.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Lund

Tillträdesdag

Andra halvan av augusti

Information

Detta är ett konsultuppdrag för en kund till Lernia som behöver avlastning från slutet av augusti tom november med möjlighet till förlängning.

För eventuella frågor

Kontakta Rekryterare Fanny Hultstrand 0722-540039 eller konsultchef Susanne Moe 0722-541154

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Redovisningsekonom/assistent

Om bolaget LKF utvecklar attraktiva hyresbostäder i Lund där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende. Vi äger och förvaltar drygt 9 900 hyreslägenheter i hela Lunds kommun och över 20 000 lundabor har sitt hem hos oss. Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med vår omvärld. LKF söker nu en kommunikativ Redovisningseko... Visa mer
Om bolaget

LKF utvecklar attraktiva hyresbostäder i Lund där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende. Vi äger och förvaltar drygt 9 900 hyreslägenheter i hela Lunds kommun och över 20 000 lundabor har sitt hem hos oss. Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med vår omvärld.

LKF söker nu en kommunikativ Redovisningsekonom/assistent som är lösningsfokuserad och brinner för att utveckla sig själv och sin roll. Uppdraget kommer att vara en del av Lernia Bemannings uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår uppdragsgivare LKF.

Arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom/assistent på LKF ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Exempel på arbetsuppgifter är:

• Löpande bokföring, kontering – kontoavstämning/uppföljning
• Elektronisk fakturahantering
• Interndebitering – administration och bokföring
• Uppdatera och revidera anläggningsregistret avseende inventarier
• I samarbete med kollegor bidra till att utveckla digitaliseringsprocessen för LKF
• I övrigt förekommande administrativa uppgifter

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en gymnasieutbildning och påbyggnadsutbildning inom ekonomi och redovisning samt några års erfarenhet av ekonomi- och administrationsarbete.

Du har god datorvana och är van vid att arbeta i olika IT system. Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och systemen Visma Business och Palette.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och har ett bra siffersinne. Du är flexibel och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är samarbetsvillig, har lätt för att prioritera och ser kundservice och gott bemötande som en självklarhet. Det är viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, en del rutinarbete men också arbetsuppgifter som kräver lärande och nytänkande.

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid alternativt deltid/Lund

Information och tillträde

Arbetet utförs under sedvanliga kontorstider, måndag till fredag med möjlighet till flextid. Tjänsten är på heltid men möjlighet till deltidsarbete går att diskutera med start i augusti/september.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta rekryterare Fanny Hultstrand tel 0722-54 33 71 eller konsultchef Susanne Moe tel 0722-54 11 54.

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre