Lediga jobb som Svetsare, manuell i Lund

Se lediga jobb som Svetsare, manuell i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

TIG-Svetsare

Ansök    Jun 17    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Största delen av svetsning kommer att vara rostfria rör. Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Största delen av svetsning kommer att vara rostfria rör.
Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare och hanterar vant rostfritt material.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.
Aktiva licenser är meriterande.

Som person är du arbetsam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är dagtid 7:00-16:00 måndag-fredag
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts när vi hittar lämplig kandidat. Tjänsten ska tillsättas omgående och uppstart sker så snart vi hittat rätt kandidat .
Sök gärna tjänsten redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

TIG-Svetsare

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Svetsare, manuell
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/tig-svetsare-3. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/tig-svetsare-3. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Reparatör/Svetsare

Ansök    Jun 17    Jobbakuten Väst AB    Svetsare, manuell
Konvex söker reparatör Konvex söker en reparatör till sin fabrik i Kävlinge. Om företaget Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige. Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etable... Visa mer
Konvex söker reparatör

Konvex söker en reparatör till sin fabrik i Kävlinge.

Om företaget

Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige.

Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etablerades 1957.

Här har vi tillstånd att bearbeta 80 000 ton animaliska restprodukter per år. Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material tillkretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till miljövänligt biobränsle i form av Biomal.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra reparation & underhåll för hela fabriksområdet och allt som hör därtill i den dagliga driften.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker är:

- Serviceinriktad

- Självgående

- Tycker om att jobba i team

- Har ett glatt humör

- Kan tala och skiva obehindrat på svenska

Meriterande är om du har svetskunskaper och erfarenhet av att hantera maskiner, främst truck samt innehar B-körkort.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Visa mindre

Svetsare/tekniker till mekanisk verkstad på ESS i Lund

European Spallation Source i Lund kommer att bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, hälsa och miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart år 2027. Kom och bygg vetenskapens framtid med oss!... Visa mer
European Spallation Source i Lund kommer att bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, hälsa och miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart år 2027.

Kom och bygg vetenskapens framtid med oss!

Om rollen:

ESS befinner sig vid en spännande vändpunkt, och går från att vara en byggarbetsplats till att bli en operativ anläggning. För att hjälpa oss att uppnå vårt mål att bli världens mest kraftfulla neutronkälla söker vi nu en svetsare och tekniker till vår mekaniska verkstad. Vår verkstad har ansvar för mekaniskt stöd på plats till alla ESS-projekt. Tjänsten inkluderar bearbetning, skärning, svetsning och bockning av detaljer, justering av delar som behövs för installation och/eller driftsättning, felsökning och support av mekaniska problem samt tillverkning av nödvändiga/saknade delar.

Vi är certiferade enligt ISO 3834-2 och EN 1090-1 och vi arbetar i har en helt ny anläggning med toppmoderna maskiner och verktyg för att leverera en färdig produkt av hög kvalitet till alla delar av ESS-organisationen.

I denna roll kommer du ska ha ansvar för:


• Utföra svetsaktiviteter under befintlig ISO-certifiering.
• Upprätthålla av dina personliga svetscertifikat som krävs av vår svetskoordinator.
• Utveckling av kompetens inom metalltillverkningsmetoder, ytbehandlingar och kvalitetskontroll.
• Hjälp med allmän teknisk verksamhet inom den mekaniska verkstaden efter behov av linjechef.

Din profil:

Detta är en unik möjlighet att utveckla och använda dina färdigheter för att skapa en "big science"-anläggning i världsklass. För att trivas i  verkstaden, behöver du vara driven, lyhörd och bra på att identifiera både problem och möjligheter. 

Vi söker efter dig som har IW-diplom eller liknande kvalifikationer. Du som är nyutexaminerad är hjärtligt välkommen att ansöka, också dig som har 2-3 års svetsnings erfarenhet under certifiering. I din roll som svetsare hos oss kommer du att arbeta i en stor variation av material. De mest vanligt förekommande är stål, rostfritt stål och aluminium. Andra material som förekommer är koppar och duplex. Materialgruppe: 1, 2, 3, 8, 10, 22, 23, 3x. För att kunna utföra ditt arbete behöver du ha goda kunskaper i ritningsläsning.

Vi bygger ESS från grunden, så vi behöver någon som är bekväm med att inte bara följa procedurer utan också skapa dem. Vi lägger stor vikt vid personlighet och attityd, så vi söker en riktig lagspelare: någon som är social, har utmärkta kommunikationsförmågor, gillar att samarbeta med olika människor och är engagerad i att hjälpa detta fantastiska projekt att nå sin fulla potential.

ESS arbetsspråk är engelska så det är viktigt att du är bekväm att kommunicera i både engelska och svenska till en hög nivå. 

Intresserad? Det hoppas vi!

Ansök med ditt CV genom att klicka på "ansök" och följ instruktionerna på vår webbsidan.

OBS: Vi tar endast emot ansökningar via ESS webbplats. Ansök så snart som möjligt och ange referensnummer ESD-49454 på din ansökan. På grund av sommarlov/semestertid, börjar vi med intervjuer tidigaste 12 augusti 2024!

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Fabien Rey på [email protected]. För ytterligare information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Recruitment Partner Daniel Nordin Baker, på [email protected]

För facklig information, vänligen kontakta Unionen / Mikael Johansson on [email protected] eller SACO/Swedish Association of Graduate Engineers / Marc Kickulies at [email protected] 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Reparatör/Svetsare

Ansök    Maj 27    Jobbakuten Väst AB    Svetsare, manuell
Konvex söker reparatör Konvex söker en reparatör till sin fabrik i Kävlinge. Om företaget Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige. Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etable... Visa mer
Konvex söker reparatör

Konvex söker en reparatör till sin fabrik i Kävlinge.

Om företaget

Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige.

Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etablerades 1957.

Här har vi tillstånd att bearbeta 80 000 ton animaliska restprodukter per år. Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material tillkretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till miljövänligt biobränsle i form av Biomal.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra reparation & underhåll för hela fabriksområdet och allt som hör därtill i den dagliga driften.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker är:

- Serviceinriktad

- Självgående

- Tycker om att jobba i team

- Har ett glatt humör

- Kan tala och skiva obehindrat på svenska

Meriterande är om du har svetskunskaper och erfarenhet av att hantera maskiner, främst truck samt innehar B-körkort.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Visa mindre

TIG-Svetsare

Ansök    Maj 31    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Största delen av svetsning kommer att vara rostfria rör. Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Största delen av svetsning kommer att vara rostfria rör.
Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare och hanterar vant rostfritt material.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.
Aktiva licenser är meriterande.

Som person är du arbetsam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är dagtid 7:00-16:00 måndag-fredag
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts när vi hittar lämplig kandidat. Tjänsten ska tillsättas omgående och uppstart sker så snart vi hittat rätt kandidat .
Sök gärna tjänsten redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Konsultuppdrag som svetsare sökes till Alfa Laval i Lund

Ansök    Maj 24    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång? Känns detta som du? Välkommen in med din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetal... Visa mer
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång?

Känns detta som du?

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort.

Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetaljer till värmeväxlare.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara ständig eftermiddag, måndag-fredag. Tillsättningen är omgående och du kommer att vara anställd som konsult på Lernia Bemanning.

I jobbet ingår till exempel att:

* utföra MIG- och MAG-svetsning

* utföra TIG-svetsning

* utföra MMA-svetsning

* Vi arbetar i rostfritt, titan och hastelloy

* Truck och traverskörning ingår i det dagliga arbetet.

* Ritningsläsning

Vem söker vi?

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kollegor och kunder är viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har utbildning samt några års erfarenhet av svetsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning, MMA-svetsning och MIG/MAG-svetsning.

Vi ser gärna att du

* har licens för svetsning

* har bred kompetens inom svetsning

* har svetsat rör.

* har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg

* har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning

* har goda kunskaper i TIG-svetsning

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Om oss

Alfa Laval skapar en bättre framtid genom sina tekniska innovationer. Som expert inom sitt område strävar företaget alltid efter att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag som älskar det de gör och arbetar för att skapa hållbara levnadsvillkor för människor.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Olivia Gunnarsson via e-post: [email protected] eller konsultchef Fanny Hultstrand på [email protected] om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan senast 12 maj 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Visa mindre

Reparatör/Svetsare

Ansök    Maj 7    Jobbakuten Väst AB    Svetsare, manuell
Konvex söker reparatör Konvex söker en reparatör till sin fabrik i Kävlinge. Om företaget Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige. Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etable... Visa mer
Konvex söker reparatör

Konvex söker en reparatör till sin fabrik i Kävlinge.

Om företaget

Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige.

Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etablerades 1957.

Här har vi tillstånd att bearbeta 80 000 ton animaliska restprodukter per år. Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material tillkretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till miljövänligt biobränsle i form av Biomal.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra reparation & underhåll för hela fabriksområdet och allt som hör därtill i den dagliga driften.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker är:

- Serviceinriktad

- Självgående

- Tycker om att jobba i team

- Har ett glatt humör

- Kan tala och skiva obehindrat på svenska

Meriterande är om du har svetskunskaper och erfarenhet av att hantera maskiner, främst truck samt innehar B-körkort.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Visa mindre

Svetsare

Ansök    Apr 29    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Jobb Profil Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning? Till våra processutrustningar söker vi nu tre Svetsare som vill vara med och skapa värde för våra kunder. Production Centre Lund inom Tetra Pak Pr... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.
Jobb Profil
Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning?
Till våra processutrustningar söker vi nu tre Svetsare som vill vara med och skapa värde för våra kunder.
Production Centre Lund inom Tetra Pak Processing Equipment AB tillverkar, monterar och testar process- och fyllningmaskinsutrustningar för hantering av livsmedel. Vi tillhandahåller, genom våra produktionscentra, högkvalitativa produkter snabbt och effektivt till våra kunder. I vår verksamhet har vi har ett mycket högt fokus på både säkerhet och kvalitet i arbetet. En viktig grund för detta är vårt arbete med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.
Till avdelningen Fabrication Weld söker vi nu tre Svetsare för tillsvidareanställning i Lund.
Vad kommer du att göra?
Svetsning av rör till olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
Vara involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.

Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 104 mm. Tjocklek 1,0 mm till 3.0 mm.
Du kommer att jobba i ett erfaret och självgående team där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.
Vem är du?
Du bör ha en god grundutbildning såsom svetsutbildning och någon form av erfarenhet inom TIG- svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Verkstadsskola eller annan teknisk utbildning. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av WCM, Lean och 5S.
Vi ser det som meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av att leda och inspirera andra i det dagliga arbetet.
För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har en god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilket syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att lära och arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.

Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, skicka in cv och personligt brev och ansök via vår karriärsida https://jobs.tetrapak.com/
Sista ansökningsdag är 2024-05-13
För ytterliggare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
För frågor om din ansökan, kontakta Christina Klemedtson på +46 46 36 2231
För fackling information, kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459
Diversity, equity, and inclusion is an everyday part of how we work. We give people a place to belong and support to thrive, an environment where everyone can be comfortable being themselves and has equal opportunities to grow and succeed. We embrace difference, celebrate people for who they are, and for the diversity they bring that helps us better understand and connect with our customers and communities worldwide. Visa mindre

Konsultuppdrag som svetsare sökes till Alfa Laval i Lund

Ansök    Apr 11    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång? Känns detta som du? Välkommen in med din ansökan redan idag! Vad går arbetet ut på? I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetal... Visa mer
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång?

Känns detta som du?

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort.

Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetaljer till värmeväxlare.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara ständig eftermiddag, måndag-fredag. Tillsättningen är omgående och du kommer att vara anställd som konsult på Lernia Bemanning.

I jobbet ingår till exempel att:

* utföra MIG- och MAG-svetsning

* utföra TIG-svetsning

* utföra MMA-svetsning

* Vi arbetar i rostfritt, titan och hastelloy

* Truck och traverskörning ingår i det dagliga arbetet.

* Ritningsläsning

Vem söker vi?

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kollegor och kunder är viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har utbildning samt några års erfarenhet av svetsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning, MMA-svetsning och MIG/MAG-svetsning.

Vi ser gärna att du

* har licens för svetsning

* har bred kompetens inom svetsning

* har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg

* har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning

* har goda kunskaper i TIG-svetsning

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Om oss

Alfa Laval skapar en bättre framtid genom sina tekniska innovationer. Som expert inom sitt område strävar företaget alltid efter att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag som älskar det de gör och arbetar för att skapa hållbara levnadsvillkor för människor.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Olivia Gunnarsson via e-post: [email protected] eller konsultchef Fanny Hultstrand på [email protected] om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan senast 12 maj 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Visa mindre

TIG-Svetsare

Ansök    Apr 26    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt ma... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt material.
Du har Licens 141.
Du har erfarenhet och kunskaper av rörsvetsning.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Som person är du arbetsam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetstiderna är 2-skift en vecka förmiddag och andra veckan eftermiddag.
Arbetet är heltid och börjar som en visstidsanställning med tanke att övergå i tillsvidare.
Känner du denna tjänst passar dig sök direkt, vi kommer att göra löpande urval under processen.
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mer
Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 21    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Job Summary Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning? Till våra processutrustningar söker vi nu en Svetsare som vill vara med och skapa värde för våra kunder. Production Centre Lund inom Tetra Pak Pro... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.
Job Summary
Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning?
Till våra processutrustningar söker vi nu en Svetsare som vill vara med och skapa värde för våra kunder.
Production Centre Lund inom Tetra Pak Processing Equipment AB tillverkar, monterar och testar process- och fyllningmaskinsutrustningar för hantering av livsmedel. Vi tillhandahåller, genom våra produktionscentra, högkvalitativa produkter snabbt och effektivt till våra kunder. I vår verksamhet har vi har ett mycket högt fokus på både säkerhet och kvalitet i arbetet. En viktig grund för detta är vårt arbete med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.
Till avdelningen Fabrication Weld söker vi nu en Svetsare för tillsvidareanställning i Lund.
Vad kommer du att göra?
Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
Vara involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.

Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 104 mm. Tjocklek 1,0 mm till 3.0 mm.
Du kommer att jobba i ett erfaret och självgående team där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.
We believe you have
Du bör ha en god grundutbildning såsom svetsutbildning och någon form av erfarenhet inom TIG- svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Verkstadsskola eller annan teknisk utbildning. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av WCM, Lean och 5S.
Vi ser det som meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av att leda och inspirera andra i det dagliga arbetet.
För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har en god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilket syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att lära och arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.
Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, skicka in cv och personligt brev och ansök via vår karriärsida https://jobs.tetrapak.com/
Sista ansökningsdag är 2023-10-05
För ytterliggare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
För frågor om din ansökan, kontakta Maria Persson på +46 46 36 5174
För fackling information, kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Svetsare Utbildningsplats

Ansök    Dec 18    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen. Job Summary Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden me... Visa mer
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Job Summary
Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Management.
Till avdelningen Fabrication Weld söker vi nu en Svetsare för en utbildningsplats. Vid sidan av ditt arbete ligger det en utbildningsplan som löper hela året. Planen innebär att du får prova på olika arbetsuppgifter inom avdelningen och får inhämta kunskap från kompetenta kollegor.
Detta är en visstidsanställning fram till mitten av december 2024 och du kommer att vara baserad i Lund. En fantastisk möjlighet för dig som vill lära dig, utmana dig och utvecklas inom ditt yrkesområde.
Vad du kommer att göra
Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin
Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten

Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 144 mm. Tjocklek 1,0 mm till 3.0mm.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.
Vem du är
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning samt någon form av erfarenhet inom TIG-svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har en god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilket syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att lära och arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.
Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök nu
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, skicka in cv och personligt brev och ansök via vår karriärsida https://jobs.tetrapak.com/
Sista ansökningsdag är 2024-01-04
För ytterliggare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
För frågor om din ansökan, kontakta Maria Persson på +46 46 36 5174
För fackling information, kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 18    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående Svetsare i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av svart material. Du behärskar Pinne och MAG-svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Pinne/MAG-Svetsare meriterande om du har licenser i detta. Du är kunnig oc... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående Svetsare i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av svart material.
Du behärskar Pinne och MAG-svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Pinne/MAG-Svetsare meriterande om du har licenser i detta.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Som person är du arbetsam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är heltid och börjar som en visstidsanställning.
Känner du denna tjänst passar dig sök direkt, vi kommer att göra löpande urval under processen.
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Svetsare

Ansök    Maj 10    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Jobbprofil Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning? Vi söker Svetsare för process utrustningar som vill vara med och skapa värde för våra kunder. Production Centre Lund inom Tetra Pak Processing Equipm... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.
Jobbprofil
Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning? Vi söker Svetsare för process utrustningar som vill vara med och skapa värde för våra kunder.
Production Centre Lund inom Tetra Pak Processing Equipment AB tillverkar, monterar och testar process- och fyllningmaskinsutrustningar för hantering av livsmedel. Vi tillhandahåller, genom våra produktionscentra, högkvalitativa produkter snabbt och effektivt till våra kunder. I vår verksamhet har vi har ett mycket högt fokus på både säkerhet och kvalitet i arbetet. En viktig grund för detta är vårt arbete med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.


Till avdelningen Module Assembly söker vi nu två Svetsare för tillsvidareanställning i Lund.
Vad du kommer att göra
Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
Montage och förberedande av maskiner inför funktions tester.
Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 104 mm. Tjocklek 1,0 mm till 3.0 mm.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete.
Vem du är
Du bör ha en god grundutbildning såsom svetsutbildning och verkstadsskola, eller annan teknisk utbildning samt erfarenhet inom TIG-svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av WCM, Lean och 5S.


För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har en god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilket syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att lära och arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen

Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök Nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, skicka in cv och personligt brev och ansök via vår karriärsida https://jobs.tetrapak.com/
Sista ansökningsdag är 2023-05-24
För ytterliggare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Nilsson på +46 46 36 4052
För frågor om din ansökan, kontakta Christina Klemedtson at +46 46 36 2231
För fackling information, kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

TIG-svetsare

Om jobbet Slangspecialisten AB är en rikstäckande leverantör av slang, kopplingar och tekniska lösningar till industrin. Vi har mångårig erfarenhet och samarbetar med väletablerade slang- och kopplingstillverkare. Detta medför tillgång till hög kompetens och ett brett sortiment. Vår försäljning av standardprodukter samt kundanpassning av slang sker från eget lager respektive egen verkstad. Vår målsättning är alltid att som ansvarskännande leverantör tillha... Visa mer
Om jobbet
Slangspecialisten AB är en rikstäckande leverantör av slang, kopplingar och tekniska lösningar till industrin. Vi har mångårig erfarenhet och samarbetar med väletablerade slang- och kopplingstillverkare. Detta medför tillgång till hög kompetens och ett brett sortiment. Vår försäljning av standardprodukter samt kundanpassning av slang sker från eget lager respektive egen verkstad. Vår målsättning är alltid att som ansvarskännande leverantör tillhandahålla de rätta produkterna med snabba leveranser och god service. Vi sätter kundens behov och önskemål i centrum och skall vara en bra samarbetspartner.
Nu söker vi en skicklig och kvalitetsmedveten svetsare till vår verkstad.
TIG-svetsare
Vi söker dig som har några års erfarenhet av TIG-svetsning. Arbetet består i att svetsa metallslangar, anpassa kopplingar samt allehanda svets- och slangmonteringsarbete.
För att trivas hos oss är du en person som är ansvarsfull och tar egna initiativ. Du trivs i ett högt tempo och är flexibel i ditt arbetssätt då det är ett varierande arbete.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och kvalitativt arbete som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du är servicemedveten och har ett trevligt bemötande. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Som person är du praktiskt lagd, händig och nyfiken av dig. Då vi håller på med styck tillverkning och mindre serier så är du van att arbeta utan fixturer och mallar.
Du är välkommen att skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då vi behandlar ansökningarna löpande. För mer information om tjänsten kan du kontakta Frans Juhlin på telefon 046-211 26 00. Du kan också gå in på vår webbplats, www.slangspecialisten.se. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Jun 21    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående Svetsare i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av svart material. Du behärskar Pinne och MAG-svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Pinne/MAG-Svetsare meriterande om du har licenser i detta. Du är kunnig oc... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående Svetsare i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av svart material.
Du behärskar Pinne och MAG-svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Pinne/MAG-Svetsare meriterande om du har licenser i detta.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Som person är du arbetsam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är heltid och börjar som en visstidsanställning.
Känner du denna tjänst passar dig sök direkt, vi kommer att göra löpande urval under processen.
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Svetsare

Ansök    Maj 10    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen. Jobbprofil Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning? Vi söker en Svetsare för process utrustningar som vill vara med och skapa värde för våra kunder. Productio... Visa mer
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Jobbprofil
Är du intresserad av att arbeta praktiskt med högteknologisk utrustning?
Vi söker en Svetsare för process utrustningar som vill vara med och skapa värde för våra kunder.
Production Centre Lund inom Tetra Pak Processing Equipment AB tillverkar, monterar och testar process- och fyllningmaskinsutrustningar för hantering av livsmedel.
Vi tillhandahåller, genom våra produktionscentra, högkvalitativa produkter snabbt och effektivt till våra kunder. I vår verksamhet har vi har ett mycket högt fokus på både säkerhet och kvalitet i arbetet. En viktig grund för detta är vårt arbete med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.
Till avdelningen Fabrication Weld söker vi nu en Svetsare för en tillsvidareanställning i Lund.
Vad du kommer att göra
Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.

Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 104 mm. Tjocklek 1,0 mm till 3.0 mm.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.
Vem du är
Du bör ha en god grundutbildning såsom svetsutbildning och någon forn av erfarenhet inom TIG- svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Verkstadsskola eller annan teknisk utbildning. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av WCM, Lean och 5S.
För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har en god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilket syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att lära och arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.
Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök Nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, skicka in cv och personligt brev och ansök via vår karriärsida https://jobs.tetrapak.com/
Sista ansökningsdag är 2023-05-24
För ytterliggare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
För frågor om din ansökan, kontakta Christina Klemedtson at +46 46 36 2231
För fackling information, kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Svetsare Utbildningsplats

Ansök    Dec 21    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Jobbprofil Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksam... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.
Jobbprofil
Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Management.
Till avdelningen Fabrication Weld söker vi nu en Svetsare för en utbildningsplats på ett år. Vid sidan av ditt arbete ligger det en utbildningsplan som löper hela året. Planen innebär att du får prova på olika arbetsuppgifter inom avdelningen och får inhämta kunskap från kompetenta kollegor.
Tjänsten är baserad i Lund och är en visstidsanställning till och med mitten av december 2023. En fantastisk möjlighet för dig som vill lära dig, utmana dig och utvecklas inom ditt yrkesområde!
Vad du kommer att göra
Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.
Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 144 mm. Tjocklek 1,0 mm till 3.0mm.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.
Vem du är
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning samt någon form av erfarenhet inom TIG-svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har en god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilket syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att lära och arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.
Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, skicka in cv och personligt brev och ansök via vår karriärsida https://jobs.tetrapak.com/
Sista ansökningsdag är 2023-01-09
För ytterliggare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
För frågor om din ansökan, kontakta Christina Klemedtson at +46 46 36 2231
För fackling information, kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Lödare till Gasporox i Lund

Ansök    Mar 27    Manpower AB    Svetsare, manuell
Vill du ta klivet mot nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av lödning och montering? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi dig som vill ta dig an ett uppdrag som lödare hos vår kund Gasporox i Lund. Välkommen med din ansökan! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund Gasporox. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Gasporox. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställnin... Visa mer
Vill du ta klivet mot nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av lödning och montering? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi dig som vill ta dig an ett uppdrag som lödare hos vår kund Gasporox i Lund. Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund Gasporox. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Gasporox. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid, kunna arbeta dagtid samt ha erfarenhet av lödning.

Om jobbet

På Gasporox kommer du bland annat att arbeta med lödning och montering av till exempel kablar. Cirka hälften av arbetet består av lödning och resterande av montering.

Du får även kvalitetskontrollera och hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter där det behövs.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 07:30 - 16:00 måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Har god fysik då tunga lyft kan förekomma
* Har erfarenhet av lödning sedan tidigare
* Har erfarenhet av montering sedan tidigare

Det är meriterande om du har truckkort samt har arbetat inom lager och industri tidigare.

Som person tror vi att du är driven, ansvarstagande och effektiv. Vi ser även att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och är engagerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och har stor arbetsglädje. Du är en person som kan arbeta självständigt men lika bra kan arbeta tillsammans med ditt team. Du ska kunna ta instruktioner och sprida god stämning på arbetsplatsen.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Lund
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: måndag till fredag 07:30 till 16:00

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Svetsare Utbildningsplats

Ansök    Nov 3    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Jobb beskriving Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela v... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.
Jobb beskriving
Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Management.
Till avdelningen Fabrication Weld söker vi nu en Svetsare för en utbildningsplats på ett år. Vid sidan av ditt arbete ligger det en utbildningsplan som löper hela året. Planen innebär att du får prova på olika arbetsuppgifter inom avdelningen och får inhämta kunskap från kompetenta kollegor.
Detta är en temporär anställning på ett år och du kommer att vara baserad i Lund. En fantastisk möjlighet för dig som vill lära dig, utmana dig och utvecklas inom ditt yrkesområde!
Vad du kommer att göra
Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin
Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten

Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 144 mm. Tjocklek 1,0 mm till 3.0mm.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.
Vem du är
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning samt någon form av erfarenhet inom TIG-svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har en god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilket syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att lära och arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.
Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmånerAnsök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, skicka in cv och personligt brev och ansök via vår karriärsida https://jobs.tetrapak.com/
Sista ansökningsdag är 2022-11-17


För ytterliggare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
För frågor om din ansökan, kontakta Emma Berndtsson at +46 46 36 4582
För fackling information, kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Team member direct

Svetsare till Alfa Laval i Lund Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång? I rollen som Svetsare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Vad går arbetet ut på? I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet o... Visa mer
Svetsare till Alfa Laval i Lund

Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb.

Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång?

I rollen som Svetsare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Sök redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort.

Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetaljer till värmeväxlare.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16, måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att:

* utföra MIG- och MAG-svetsning

* utföra TIG-svetsning

* utföra MMA-svetsning

*  Vi arbetar i rostfritt, tittan hasteloy och andra exotiska material.

* Truck och traverskörning ingår i det dagliga arbetet.

* Ritningsläsning

Vem söker vi?

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kollegor och kunder är viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har utbildning samt några års erfarenhet av svetsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning, MMA-svetsning och MIG/MAG-svetsning.

Förmåga att uttrycka sig på engelska ett krav.

Vi ser gärna att du

* har licens för svetsning

* har bred kompetens inom svetsning

* har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg

* har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning

* har goda kunskaper i TIG-svetsning

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

* behärskar engelskan i tal och skift. Detta är ett krav då det är koncernen-språket.  

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Kontinuerlig rekrytering kommer att ske under ansökningstiden.

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 oktober 2022. Visa mindre

Är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare?

Ansök    Okt 7    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång? I rollen som Svetsare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Vad går arbetet ut på? I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar ... Visa mer
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång?

I rollen som Svetsare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Sök redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort.

Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetaljer till värmeväxlare.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16, måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att:

* utföra MIG- och MAG-svetsning

* utföra TIG-svetsning

* utföra MMA-svetsning

* Vi arbetar i rostfritt, tittan hasteloy och andra exotiska material.

* Truck och traverskörning ingår i det dagliga arbetet.

* Ritningsläsning

Vem söker vi?

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kollegor och kunder är viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har utbildning samt några års erfarenhet av svetsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning, MMA-svetsning och MIG/MAG-svetsning.

Förmåga att uttrycka sig på engelska ett krav.

Vi ser gärna att du

* har licens för svetsning

* har bred kompetens inom svetsning

* har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg

* har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning

* har goda kunskaper i TIG-svetsning

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

* behärskar engelska i tal och skrift då det är koncern språket

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Kontinuerlig rekrytering kommer att ske under ansökningstiden.

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 oktober 2022. Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mer
Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mindre

Svetsare MIG/MAG

Ansök    Aug 22    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu Svetsare till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren svetsare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i MIG/MAG och Pinne, har du licenser i dessa är det meriterande. Det krävs också att ... Visa mer
Vi söker nu Svetsare till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren svetsare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i MIG/MAG och Pinne, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete och körkort är ett krav. Liftkort är meriterande.

Information och kontakt
Anställningen är heltid. Måndag - Fredag
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mer
Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mer
Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mindre

Vår kund söker en målinriktad svetsare!

Ansök    Apr 8    Veldi Bemanning AB    Svetsare, manuell
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Regstans Produktion i Malmö lägger i en ny växel och söker därför efter en ny och framåtlutad MAG svetsare, som vill bli del av deras glada gäng. Här får du vara med på en utvecklingsresa där den ena dagen inte är den andra lik och få möjligheten att utvecklas extra mycket då man hjälps åt inom alla delar av produktionen.

Din profil
Känner du igen dig i egenskaper som engagerad, passionerad, kreativ och prestigelös? Då är du kanske helt rätt medarbetare för Regstans. Dina personliga egenskaper och värderingar är av stor vikt i rekryteringen, och eftersom företaget arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

För att vara aktuell för tjänsten har du
God kunskap i svetsmetoden MAG
Ritningsläsning
Erfarenhet av diverse verkstadsarbete och produktionsarbete från ax till limpa

Är du kanske nyutbildad men vet med dig att du har stor kompetens inom MAG och ett stort engagemang i att utvecklas snabbt inom yrket, är du också välkommen att ansöka.

Om företaget
Regstans Produktion AB är ett tillverkande företag som är legoleverantör till välkända svenska industriföretag och som även tillverkar egna produkter under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower. De arbetar främst inom tunnplåt med stansning, bockning, svetsning och montering.
Som legoleverantör är de stolta över att kunna bidra till att produktionsanpassa kundernas produkter. De är gärna med tidigt i utvecklingsfasen för att bidra med deras produktionskunnande eller vidareutveckling av en befintlig produkt.
I dag är de cirka 25 medarbetare och ser att de kommer behöva öka mer inom en snar framtid.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

TIG-Svetsare

Ansök    Jun 2    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svet... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare och hanterar vant rostfritt material.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet av orbital svetsning ses som en merit.
Aktiva licenser är meriterande.

Som person är du arbetsam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts när vi hittar lämplig kandidat. Tjänsten ska tillsättas omgående och uppstart sker så snart vi hittat rätt kandidat .
Sök gärna tjänsten redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

TIG-Svetsare

Ansök    Mar 15    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svet... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare och hanterar vant rostfritt material.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet av orbital svetsning ses som en merit.
Aktiva licenser är meriterande.

Som person är du arbetsam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetstiderna är 15:22-01:00 Måndag till Torsdag.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts när vi hittar lämplig kandidat. Tjänsten ska tillsättas omgående och uppstart sker så snart vi hittat rätt kandidat .
Sök gärna tjänsten redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

TIG-Svetsare

Svetstjänst Industribemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 2009. Vi är specialister inom Industribemanning och riktar oss mot större och mindre industriföretag i Sverige. Vår verksamhet bygger på att erbjuda långsiktiga och flexibla lösningar för våra kunder och personal. Möjligheten till utveckling inom företaget är stor, ni kan få arbeta med installationer och få möjligheten att hålla i olika installationsprojekt, allt efter kunskap och... Visa mer
Svetstjänst Industribemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 2009.
Vi är specialister inom Industribemanning och riktar oss mot större och mindre industriföretag i Sverige.
Vår verksamhet bygger på att erbjuda långsiktiga och flexibla lösningar för våra kunder och personal.
Möjligheten till utveckling inom företaget är stor, ni kan få arbeta med installationer och få möjligheten att hålla i olika installationsprojekt,
allt efter kunskap och intresse.
Vi är nu inne i en expansiv fas och söker 4st TIG-svetsare.
Vi söker dig med vana från allmänt förekommande verkstadsarbete.
Utbildning minst gymnasienivå, inriktning svets eller motsvarande förvärvad erfarenhet.
Som person ska du vara noggrann och ha lätt för att ta initiativ.
Självständigt kunna arbeta efter ritningar är ett måste.
Kunna utföra allmänt förekommande verkstadsarbete.
Arbetet sker ute i industrimiljöer och i Svetstjänst egna lokaler.
Våra kunder inom svetsning finns till största del i Skåne.
Just nu behöver vi tig-svetsare till Lund, Malmö och Landskrona.


Ni som söker ska vara beredda på att avlägga svetsprov/arbetsprov. Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mer
Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Okt 7    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning. Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen. Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande. ... Visa mer
Vi söker nu Byggsmeder till en av våra kunder i trakten av Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att svetsa och montera hela konstruktioner efter ritning.
Arbetet utförs i verkstad och ute på byggen.
Svetsning sker i MIG/MAG samt MMA

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren Byggsmed/verkstadsarbetare med stor vana av att utföra arbete efter ritning
Stor erfarenhet av svetsarbete i Pinne och MIG/MAG, har du licenser i dessa är det meriterande.
Det krävs också att du är van vid att jobba ute efter ritningar.
Du är en flexibel person som inte är rädd för att ta i om det krävs.
Du som person har ett eget driv och vill leverera en hög kvalité på utfört arbete.
Heta arbete, Liftkort och körkort är ett krav.

Information och kontakt
Anställningen är tillsvidareanställning för rätt person.
Ansökningarna behandlas löpande så sök direkt.
Vid frågor ring Johan Persson, 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mer
Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mindre

Svetsare till familjärt företag i Lund

Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig! urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! OM FÖRETAGET Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre företag kommer en familjär stämning där ma... Visa mer
Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig! urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET

Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre företag kommer en familjär stämning där man är mån om varandra. Det finns bra möjligheter för företaget att växa och man vill investera långsiktigt i nya kollegor. De arbetar flexibelt och vikt läggs vid bra samarbete och att alltid leverera rätt kvalitet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som byggnadssmed tar du hand om hela arbetet från ritning till färdig och monterad detalj. Ett arbete kan vara en timme upp till flera dagar och det kan vara allt från stora balkar till räcken och andra mindre detaljer i rostfritt och aluminium. Man arbetar minst 2 och 2, främst i Malmö- och Lundregionen.

-Du får ritning på en detalj som ska tillverkas. Eventuellt åker du ut på plats för att mäta och titta på effektivast genomförande.
-Tillbaka på verkstaden för tillverkning. Innebär allt från svetsning till att borra, klippa och bocka.
-Slutligen monterar du del på plats.
-Gör lättare administrativa uppgifter i from av att logga och dokumentera.

Till en början sker upplärning på plats.


DIN PROFIL

För att lyckas med arbetet som byggnadssmed hos vår kund är du ödmjuk och kommunikativ. Du behöver ha tidigare erfarenhet av svetsning och kunna ta egna initiativ. Du arbetar problemlösande och tar ett helhetsansvar för ditt arbete.

Skallkrav:
- Kunskap inom svetsning
- Svenska, förstå och tala
- Körkort B

Meriterande:
-Erfarenhet av liknande arbete
-Svetslicens
-Heta arbeten
-Plåtslagarutbildning
-Liftkort
-HLR
-Kunskaper inom ritningsläsning

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 07 - 16
Omfattning: Heltid Visa mindre

Welding Specialist

Ansök    Jun 4    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
At Tetra Pak we touch millions of lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT´S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. We need smart people too. People like you, who wants to work with people like us. Are you interested to work in a dynamic ... Visa mer
At Tetra Pak we touch millions of lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT´S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. We need smart people too. People like you, who wants to work with people like us.


Are you interested to work in a dynamic environment with high focus on quality?
We are looking for an experienced Welding Specialist who will be an important player driving our quality strategy forward within the welding area.


The Quality organisation within Tetra Pak PSE Production Centre Lund, Modena & Certified Renovated Operations a highly dedicated and quality focused team, managing quality assurance and quality control within our production centre.


In the role as Welding Specialist, you will be working closely together with production teams, design & engineering and supplier management organisations and a high level of communication skills as well as integrity is required.
Our production centre assembles and test key components, processing units and packaging equipment for the food industry, and welding is one of our core competences.


We prioritise Safety First and are working with continuous improvements according to the philosophy of WCM – World Class Manufacturing.


This position is based in Lund, Sweden and some travelling, mainly to suppliers will be required.

What you will do
As Welding Specialist, you will:
Be the welding expert within the production centre with daily support to organisation
Participate, develop and maintain welding technology and quality control of welding
Document and perform welding tests
Develop and coordinate welding personnel
Initiate and prolong welder approvals
Issue and maintain WPS (welding procedure specifications)
Implement and maintain compliance according to Tetra Pak Corporate Standards and customer requirements and owner of welding related KPI’s
Responsible for maintaining ISO 3834-2
Represent our production centre in global Tetra Pak network for welding coordinators and other external networks to secure core competence in welding
Support design & engineering in development projects to secure “Design for Manufacturing”
Participation in quality projects, WCM teams and problem solvingWho you are
We believe you are a quality focused and responsible person with a high degree of integrity and a talent to collaborate and work in teams, functions, and levels. Due to the wide range of stakeholders, you need to have the ability to be clear in your communication both verbally and in writing, and you should not fear to make inconvenient decisions. High accuracy is a basic requirement as well as a professional response to both colleagues, suppliers and customers.
To be successful in this position, you have at least three years of experience as welding coordinator or similar role within the manufacturing industry. If you have experience of delivering training, both locally and globally, it is a plus. It is required that you have a deep understanding of ISO 3834-2 and we believe that you have at least Visual Testing level II and IWS, IWT or IWE, and/or a post-secondary technical diploma education. The position requires that you have excellent skills both verbally and written in Swedish and in English.

We offer you
Variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
Culture that pioneers spirit of innovation where our engineering genius drives visible result
Equal opportunity employment experience that values difference and diversity
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangementsApply now!
If you are inspired to share our responsibility of protecting food to protecting the planet, apply through our careers page on https://jobs.tetrapak.com
This job posting expires on June 20th, 2021.


Tetra Pak is committed to protecting its employees, customers and you, our candidates. We are working towards completing all or most of the steps in the recruitment process for this position by virtual means and further information will be provided as part of the recruitment process.
To know more about the position contact Heléne Malmros at +46 46 36 3368


Questions about your application contact Erika Bjerning at +46 46 36 1788


For trade union information contact Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 1234 Visa mindre

Svetsare till familjärt företag i Lund

Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig! urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! OM FÖRETAGET Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre företag kommer en familjär stämning där ma... Visa mer
Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig! urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET

Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre företag kommer en familjär stämning där man är mån om varandra. Det finns bra möjligheter för företaget att växa och man vill investera långsiktigt i nya kollegor. De arbetar flexibelt och vikt läggs vid bra samarbete och att alltid leverera rätt kvalitet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som byggnadssmed tar du hand om hela arbetet från ritning till färdig och monterad detalj. Ett arbete kan vara en timme upp till flera dagar och det kan vara allt från stora balkar till räcken och andra mindre detaljer i rostfritt och aluminium. Man arbetar minst 2 och 2, främst i Malmö- och Lundregionen.

-Du får ritning på en detalj som ska tillverkas. Eventuellt åker du ut på plats för att mäta och titta på effektivast genomförande.
-Tillbaka på verkstaden för tillverkning. Innebär allt från svetsning till att borra, klippa och bocka.
-Slutligen monterar du del på plats.
-Gör lättare administrativa uppgifter i from av att logga och dokumentera.

Till en början sker upplärning på plats.


DIN PROFIL

För att lyckas med arbetet som byggnadssmed hos vår kund är du ödmjuk och kommunikativ. Du behöver ha tidigare erfarenhet av svetsning och kunna ta egna initiativ. Du arbetar problemlösande och tar ett helhetsansvar för ditt arbete.

Skallkrav:
- Kunskap inom svetsning
- Svenska, förstå och tala
- Körkort B

Meriterande:
-Erfarenhet av liknande arbete
-Svetslicens
-Heta arbeten
-Plåtslagarutbildning
-Liftkort
-HLR
-Kunskaper inom ritningsläsning

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 07 - 16
Omfattning: Heltid Visa mindre

Svetsare med start omgående

Om tjänsten Vi söker en svetsare till en av våra kunder i Lund. Arbetet kommer innebära svetsning, pinne. Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överrenskommelse. Om företaget Företaget är ett smidesföretag som tillverkar alla typer av stålkonstruktioner samt monterar allt från enkla stommar i stål till komplicerade lösningar i aluminium. Din profil Krav: Licens på 111, svart material. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinr... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en svetsare till en av våra kunder i Lund.

Arbetet kommer innebära svetsning, pinne.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överrenskommelse.
Om företaget
Företaget är ett smidesföretag som tillverkar alla typer av stålkonstruktioner samt monterar allt från enkla stommar i stål till komplicerade lösningar i aluminium.

Din profil
Krav:
Licens på 111, svart material.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare till familjärt företag i Lund

Svetsare till familjärt företag i Lund Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig! urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! OM FÖRETAGET Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre föret... Visa mer
Svetsare till familjärt företag i Lund
Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig! urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
OM FÖRETAGET
Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre företag kommer en familjär stämning där man är mån om varandra. Det finns bra möjligheter för företaget att växa och man vill investera långsiktigt i nya kollegor. De arbetar flexibelt och vikt läggs vid bra samarbete och att alltid leverera rätt kvalitet.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadssmed tar du hand om hela arbetet från ritning till färdig och monterad detalj. Ett arbete kan vara en timme upp till flera dagar och det kan vara allt från stora balkar till räcken och andra mindre detaljer i rostfritt och aluminium. Man arbetar minst 2 och 2, främst i Malmö- och Lundregionen.


-Du får ritning på en detalj som ska tillverkas. Eventuellt åker du ut på plats för att mäta och titta på effektivast genomförande.
-Tillbaka på verkstaden för tillverkning. Innebär allt från svetsning till att borra, klippa och bocka.
-Slutligen monterar du del på plats.
-Gör lättare administrativa uppgifter i from av att logga och dokumentera.


Till en början sker upplärning på plats.
DIN PROFIL
För att lyckas med arbetet som byggnadssmed hos vår kund är du ödmjuk och kommunikativ. Du behöver ha tidigare erfarenhet av svetsning och kunna ta egna initiativ. Du arbetar problemlösande och tar ett helhetsansvar för ditt arbete.
Skallkrav:
- Kunskap inom svetsning
- Svenska, förstå och tala
- Körkort B
Meriterande:
-Erfarenhet av liknande arbete
-Svetslicens
-Heta arbeten
-Plåtslagarutbildning
-Liftkort
-HLR
-Kunskaper inom ritningsläsning
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 07 - 16
Omfattning: Heltid Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mer
Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål till byggnadsindustrin. Vi arbetar i olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd i Lund kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsuppgifter såsom kapning av profiler, fräsning för olika beslag, ihopsvetsning, lackering, montering av beslagskomponenter och slutligen montering och glasning på byggarbetsplats Visa mindre

Svetsare

Ansök    Maj 7    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i ... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.


Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Management.


Till avdelningen Module Manufacturing söker vi nu en erfaren Svetsare för en tillsvidareanställning.

Vad kommer du att arbeta med?
Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.

Huvudsaklig dimension på rör som vi svetsar är 10 mm till 144 mm. Tjocklek 1,0 mm till 2,77 mm.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.

Vem är du?
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning och flerårig erfarenhet av TIG-svetsning (pulsande) av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Erfarenhet från tillverkning till livsmedelsindustrin är meriterande. Att du är certifierad enligt EN 287, hanterar ritningsläsning och att du slipar/putsar ditt eget arbete ser vi som en självklarhet. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Några års erfarenhet av WCM och ständiga förbättringar är ett krav och erfarenhet av LEAN, 5S men även vana inom Orbitalsvetsning ses som ett stort plus.


För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilkets syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är även engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsuppgifter inom och utanför avdelningen. Då arbetet även kan ske på kvällstid så ser vi det som positivt om du som söker har möjlighet att jobba även kvällsskift.

Vi erbjuder dig
Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner

Ansök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, ansök via vår hemsida jobs.tetrapak.com/.
Ansök senast 23 Maj 2021
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars W Hansson på +46 46 36 2167


Har du frågor kring din ansökan kan du kontakta Christina Klemedtson på +46 46 36 2231


För facklig information kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Svetsare med start omgående

Om tjänsten Vi söker en svetsare med start omgående till en av våra kunder i Lund. Arbetet kommer innebära svetsning, pinne, både på verkstad och ute på ESS utanför Lund. Arbetet är förlagt på dagtid med start omgående. Om företaget Företaget är ett smidesföretag som tillverkar alla typer av stålkonstruktioner samt monterar allt från enkla stommar i stål till komplicerade lösningar i aluminium. Din profil Krav: Licens på 111, svart material. S... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en svetsare med start omgående till en av våra kunder i Lund.

Arbetet kommer innebära svetsning, pinne, både på verkstad och ute på ESS utanför Lund.

Arbetet är förlagt på dagtid med start omgående.
Om företaget
Företaget är ett smidesföretag som tillverkar alla typer av stålkonstruktioner samt monterar allt från enkla stommar i stål till komplicerade lösningar i aluminium.

Din profil
Krav:
Licens på 111, svart material.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Verstadsarbetare - montör

Regan Stålfasader AB tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål och glas till byggnadsindustrin. Vi arbetar med olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Ni kommer att utföra arbetsmoment efter ritningar dvs. kapning av profiler, fräsning, svetsning, lackering, montering av beslag och slutligen montering och glasning på byggnadsarbetsplatser. Produktionen ligger i Veberöd i Lunds kommun., Visa mer
Regan Stålfasader AB tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål och glas till byggnadsindustrin.
Vi arbetar med olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Ni kommer att utföra arbetsmoment efter ritningar dvs. kapning av profiler, fräsning, svetsning, lackering, montering av beslag och slutligen montering och glasning på byggnadsarbetsplatser.
Produktionen ligger i Veberöd i Lunds kommun., Visa mindre

Svetsare

Ansök    Mar 9    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu Duktiga Svetsare till våra kundföretag i Lund-området Dina arbetsuppgifter För att lyckas i jobbet har du erfarenhet av Svetsning i någon av följande metoder Pinne (111) MIG/MAG (134/136) TIG (141) Utföra arbete efter Ritning Din bakgrund/Dina egenskaper Du har erfarenhet av Ritningsläsning och har du Svetslicenser är det positiv Som person är du Ansvarsfull, Noggrann, Ordningsam, Lojal och Positiv. Information och kontakt Arbetena kan vara... Visa mer
Vi söker nu Duktiga Svetsare till våra kundföretag i Lund-området

Dina arbetsuppgifter
För att lyckas i jobbet har du erfarenhet av Svetsning i någon av följande metoder
Pinne (111)
MIG/MAG (134/136)
TIG (141)
Utföra arbete efter Ritning


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har erfarenhet av Ritningsläsning och har du Svetslicenser är det positiv
Som person är du Ansvarsfull, Noggrann, Ordningsam, Lojal och Positiv.

Information och kontakt
Arbetena kan vara tidsbestämda eller också på lång sikt ute hos vår kund.
Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Svetsare

Ansök    Dec 22    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten ... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.
Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Management.


Till avdelningen Module Manufacturing söker vi nu en erfaren Svetsare för en tillsvidareanställning.
?
Vad kommer du att arbeta med?
· Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
· Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
· Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.


Vem är du?
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning och flerårig erfarenhet av TIG-svetsning (pulsande) av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Erfarenhet från tillverkning till livsmedelsindustrin är meriterande. Att du är certifierad enligt EN 287, hanterar ritningsläsning och att du slipar/putsar ditt eget arbete ser vi som en självklarhet. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
Några års erfarenhet av WCM och ständiga förbättringar är ett krav och erfarenhet av LEAN, 5S men även vana inom Orbitalsvetsning ses som ett stort plus.


För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilkets syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är även engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsuppgifter inom och utanför avdelningen. Då arbetet även kan ske på kvällstid så ser vi det som positivt om du som söker har möjlighet att jobba även kvällsskift.


Vi erbjuder dig
· Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
· En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
· Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
· Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, ansök via vår karriärsida jobs.tetrapak.com


Ansök senast 8 Januari 2021


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars W Hansson på +46 46 36 2167


Har du frågor kring din ansökan kan du kontakta Christina Klemedtson på +46 46 36 2231


För facklig information kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Svetsare Utbildningsplats

Ansök    Okt 26    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i e... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.


Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.
Till avdelningen Key Components Assembly & Manufacturing söker vi nu en Svetsare för en Utbildningsplats. Utbildningsplats innebär att du får chans att lära dig olika delar och arbetsmoment inom PPCL och att du bygger upp din kompetens inom ett område.


Rollen är en visstidsanställning till och med 19 december 2021.
Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer i huvudsak arbeta med:
· att förbereda och bearbeta rör inför svetsning
· manuell och maskinell TIG svetsning av rör och rördetaljer till processanläggningar


Du kommer att jobba i ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen.


Vem är du?
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning samt någon form av erfarenhet inom TIG-svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål samt kunskaper om materiallära. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.


För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilkets syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är även engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.


Vi erbjuder dig
· Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
· En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
· Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
· Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, ansök via vår karriärsida jobs.tetrapak.com


Ansök senast 9 november 2020


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
Har du frågor kring din ansökan kan du kontakta Christina Klemedtson på +46 46 36 2231
För facklig information kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Svetsare

Ansök    Okt 28    AB Tetra Pak    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten ... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vårt verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.
Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Management.


Till avdelningen Module Manufacturing söker vi nu en erfaren Svetsare för en tillsvidareanställning.
?
Vad kommer du att arbeta med?
· Svetsning av olika typer av processanläggningar för livsmedelsindustrin.
· Svetsning och montering av rör och rördetaljer i syrafast rostfritt stål med TIG-svetsning, manuell och mekaniserad. Svetsning och efterföljande montage sker utifrån ritning i 2- och 3D miljö. På avdelningen förekommer även att vi mäter och mekaniskt bearbetar rör innan svets.
· Involverad i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.
Teamet är ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen och förbättra den redan höga nivån på levererat arbete. Vissa delmoment i arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.


Vem är du?
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning och flerårig erfarenhet av TIG-svetsning (pulsande) av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Erfarenhet från tillverkning till livsmedelsindustrin är meriterande. Att du är certifierad enligt EN 287, hanterar ritningsläsning och att du slipar/putsar ditt eget arbete ser vi som en självklarhet. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Erfarenhet av WCM, LEAN, 5S men även vana inom Orbitalsvetsning ses som ett stort plus.


För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilkets syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är även engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsuppgifter inom och utanför avdelningen. Då arbetet även kan ske på kvällstid så ser vi det som positivt om du som söker har möjlighet att jobba även kvällsskift.


Vi erbjuder dig
· Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
· En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
· Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
· Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner


Ansök nu!
Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, ansök via vår karriärsida jobs.tetrapak.com


Ansök senast 11 november 2020


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars W Hansson på +46 46 36 2167


Har du frågor kring din ansökan kan du kontakta Christina Klemedtson på +46 46 36 2231


För facklig information kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

Verkstadarbetare - montör

Ansök    Jan 21    Regan AB    Svetsare, manuell
Regan Stålfasader AB har funnits sedan 1988. Vi är välkända inom byggnadsindustrin, för god svensk hantverkskvalitet. Våra kunder är mestadels större byggnadsföretag i södra Sverige. Vår produktion ligger i moderna lokaler i Veberöds industriområde. Den person vi söker bör inneha verkstadsteknisk utbildning inom teknikområdet. Samliga anställda skall vara kunniga/arbeta inom de olika arbetsområden, detta sker dels med förkunskaper samt med löpande internut... Visa mer
Regan Stålfasader AB har funnits sedan 1988.
Vi är välkända inom byggnadsindustrin, för god svensk hantverkskvalitet.
Våra kunder är mestadels större byggnadsföretag i södra Sverige.
Vår produktion ligger i moderna lokaler i Veberöds industriområde. Den person vi söker bör inneha verkstadsteknisk utbildning inom teknikområdet.
Samliga anställda skall vara kunniga/arbeta inom de olika arbetsområden, detta sker
dels med förkunskaper samt med löpande internutbildning. Regan Stålfasader AB tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål och glas till byggnadsindustrin.
Vi arbetar med olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc.
Produktionen ligger i Veberöd.
Ni kommer att utföra samtliga arbetsmoment efter ritningar, dvs. kapning, fräsning, svetsning, lackering, montering av beslagskomponenter
och slutligen montering och glasning på byggnadsarbetsplats. Visa mindre

TIG-Svetsare

Ansök    Apr 3    Wikan Personal AB    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu duktiga och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfria rör 2-3mm tjocklek och 200-300mm i diameter Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och han... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu duktiga och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfria rör 2-3mm tjocklek och 200-300mm i diameter
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt material.
Du har Licens 141.
Du har erfarenhet och kunskaper av rörsvetsning.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Som person är du arbetssam, noggrann, kvalitetsmedveten och har ett inre driv.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är heltid och börjar som en visstidsanställning med tanke att övergå i tillsvidare.
Känner du denna tjänst passar dig sök direkt, vi kommer att göra löpande urval under processen.
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Verkstadsarbetare - montör

Regan Stålfasader AB tillverkar och monterar dörrar, fönster, entrépartier, fasader av stål och glas till byggnadsindustrin. Vi arbetar med olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc. Produktionen ligger i Veberöd, Lunds kommun. Ni kommer att utföra samtliga arbetsmoment efter ritningar, dvs. kapning, fräsning, svetsning, lackering, montering av beslag och slutligen montering, glasning på byggarbetsplats. Visa mer
Regan Stålfasader AB tillverkar och monterar dörrar, fönster, entrépartier, fasader av stål och glas till byggnadsindustrin.
Vi arbetar med olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc.
Produktionen ligger i Veberöd, Lunds kommun.
Ni kommer att utföra samtliga arbetsmoment efter ritningar, dvs. kapning, fräsning, svetsning, lackering, montering av beslag och slutligen montering, glasning på byggarbetsplats. Visa mindre

Verkstadarbetare - montör

Ansök    Sep 13    Regan AB    Svetsare, manuell
Regan Stålfasader AB har funnits sedan 1988.Vi är välkända inom byggnadsindustrin, för god svensk hantverkskvalitet.Våra kunder är mestadels större byggnadsföretag i södra Sverige.Vår produktion ligger i moderna lokaler i Veberöds industriområde. Den person vi söker bör inneha verkstadsteknisk utbildning inom teknikområdet.Samliga anställda skall vara kunniga/arbeta inom de olika arbetsområden, detta skerdels med förkunskaper samt med löpande internutbildn... Visa mer
Regan Stålfasader AB har funnits sedan 1988.Vi är välkända inom byggnadsindustrin, för god svensk hantverkskvalitet.Våra kunder är mestadels större byggnadsföretag i södra Sverige.Vår produktion ligger i moderna lokaler i Veberöds industriområde. Den person vi söker bör inneha verkstadsteknisk utbildning inom teknikområdet.Samliga anställda skall vara kunniga/arbeta inom de olika arbetsområden, detta skerdels med förkunskaper samt med löpande internutbildning. Regan Stålfasader AB tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader av stål och glas till byggnadsindustrin.Vi arbetar med olika material såsom rostfritt, koppar, mässing, zink etc.Produktionen ligger i Veberöd.Ni kommer att utföra samtliga arbetsmoment efter ritningar, dvs. kapning, fräsning, svetsning, lackering, montering av beslagskomponenteroch slutligen montering och glasning på byggnadsarbetsplats. Visa mindre

Svetsare / Montör

We're glad you want to help us make a difference! We create better everyday conditions for people. We do this by contributing to a more sustainable future through engineering innovation. We love what we do and we’re good at it. We're now looking for passionate people to become even better!  För oss är god arbetsmiljö en självklarhet och därför föredrar vi ett mångsidigt arbete med möjlighet till rotation! Vi söker därför personal till svetsavdelning med ... Visa mer
We're glad you want to help us make a difference!

We create better everyday conditions for people. We do this by contributing to a more sustainable future through engineering innovation. We love what we do and we’re good at it. We're now looking for passionate people to become even better! 

För oss är god arbetsmiljö en självklarhet och därför föredrar vi ett mångsidigt arbete med möjlighet till rotation! Vi söker därför personal till svetsavdelning med flexibilitet till montagen i Lund.

Om jobbet

Vi söker nu svetsare med flexibilitet till montage. Arbetsuppgifterna är montering av medel- och stora PHE samt svetsning  med Tig, Mig/Mag och Bågsvetsning. Vi arbetar i rostfritt, tittan hasteloy och andra exotiska material.

Montaget är slutsteget i vår tillverkning och egenskaper som serviceanda och kundfokus är därför en förutsättning.

Vem är du?

Vi söker dig som har praktisk-teknisk gymnasieutbildning eller liknande och några års arbetslivserfarenhet av svetsning. Du är intresserad av att jobba med produktion och ständigt förbättringsarbete. Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Då vi har höga kvalitetskrav, förutsätter vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ser även att du är en flexibel person som har lätt att jobba både enskilt och i grupp. Gruppen består idag utav 8 personer och det är därför ett krav du kan jobba i team och av att ditt arbete präglas av bra samarbete och högt säkerhetstänk.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Tjänsterna är tillsvidare och arbetstiderna är för närvarande dagtid.

För mer information om tjänsten

Bert Persson Team Manager, 046-36 70 51

Rickard Hansson Unit Manager 0709-36 65 71

Karin Wilkenson, HR, 0722-083105

Facklig information

Jeanette Stojic, IF Metall, 0709-78 73 49

Välkommen med din ansökan senast 19:e december 2019. Kontinuerlig rekrytering kommer att ske under ansökningstiden Visa mindre

Utbildningsplats - Svetsare

Ansök    Jan 14    TETRA PAK    Svetsare, manuell
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden. Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i e... Visa mer
Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.


Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.
Till avdelningen Key Components Assembly & Manufacturing söker vi nu en Svetsare för en utbildningsplats som varar fram till 20 december 2020. Utbildningsplatsen riktar sig till dig som är nyutexaminerad eller har kortare erfarenhet. Vid sidan av ditt arbete ligger det en utbildningsplan som löper hela året. Planen innebär att du får prova på olika arbetsuppgifter inom avdelningen.


Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer i huvudsak arbeta med:
·        att förbereda och bearbeta rör inför svetsning
·        manuell och maskinell TIG svetsning av rör och rördetaljer till processanläggningar


Du kommer att jobba i ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen.


Vem är du?
Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning samt någon form av erfarenhet inom TIG-svetsning av rör och rördetaljer i rostfritt stål. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.  


För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilkets syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är även engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.


Intresserad av att ansöka?
Vänligen skicka in ditt CV och personliga brev senast 28e januari 2020 genom jobs.tetrapak.com.


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766
Har du frågor kring din ansökan kan du kontakta Mia Berg på +46 46 36 5899
För facklig information kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459 Visa mindre

TIG - Svetsare

Ansök    Jun 17    Wikan Personal    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt ma... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt material.
Du har Licens 141.
Du har erfarenhet och kunskaper av rörsvetsning.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet av orbital svetsning ses som en merit.

Som person är du arbetssam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är heltid och ett sommarvikariat. Men finns möjlighet till förlängning.
Känner du denna tjänst passar dig sök direkt, vi kommer att göra löpande urval under processen.
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

TIG - Svetsare

Ansök    Aug 12    Wikan Personal    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt ma... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt material.
Du har Licens 141.
Du har erfarenhet och kunskaper av rörsvetsning.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet av orbital svetsning ses som en merit.

Som person är du arbetssam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är heltid och börjar som en visstidsanställning med tanke att övergå i tillsvidare.
Känner du denna tjänst passar dig sök direkt, vi kommer att göra löpande urval under processen.
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

TIG - Svetsare

Ansök    Maj 15    Wikan Personal    Svetsare, manuell
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm. Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt ma... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare med licenser i Lund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med svetsning av rostfritt, tunnplåt 1-3 mm.
Du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren TIG svetsare med licenser och hanterar vant rostfritt material.
Du har Licens 141.
Du har erfarenhet och kunskaper av rörsvetsning.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet av orbital svetsning ses som en merit.

Som person är du arbetssam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetet är heltid och ett sommarvikariat.
Känner du denna tjänst passar dig sök direkt, vi kommer att göra löpande urval under processen.
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Persson 046-540 85 93

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Tig - Svetsare

Om tjänsten Vi söker en svetsare till Lunds regionen. Arbetet innebär svetsning av olika rördetaljer. TIG-svetsning, rör i olika dimensioner, rostfritt material. Svetsning efter ritning. Mycket höga krav. Dagtid. övertid kan förekomma. Din profil Krav: Giltig Licens på 141 (TIG), rostfritt, H-LO45. Erfarenhet av att ha arbetat som TIG svetsare under flera år. (pulssvetsning) Svetsutbildning. Ritningsläsning. Meriterande: Mekanisk bakgr... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en svetsare till Lunds regionen.
Arbetet innebär svetsning av olika rördetaljer.
TIG-svetsning, rör i olika dimensioner, rostfritt material. Svetsning efter ritning. Mycket höga krav.

Dagtid. övertid kan förekomma.

Din profil
Krav:
Giltig Licens på 141 (TIG), rostfritt, H-LO45.
Erfarenhet av att ha arbetat som TIG svetsare under flera år. (pulssvetsning)
Svetsutbildning.
Ritningsläsning.

Meriterande:
Mekanisk bakgrund.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Visa mindre

Produktionsmedarbetare med svetskunskaper till Agellis

Ansök    Apr 26    Agellis    Svetsare, manuell
Är du kvalitetsorienterad och noggrann i ditt sätt att arbeta? Har du ett brett tekniskt intresse och vill arbeta i en roll där du hantera många olika delar i produktionen?Agellis utvecklar och säljer kundanpassade mätinstrument till stålverk och smältverk världen över. Våra produkter är unika och möjliggör för våra kunder att minska utsläpp samtidigt som arbetsmiljön förbättras för personalen som vistas ute i produktion. Vi är stolta över att vår produkt ... Visa mer
Är du kvalitetsorienterad och noggrann i ditt sätt att arbeta? Har du ett brett tekniskt intresse och vill arbeta i en roll där du hantera många olika delar i produktionen?Agellis utvecklar och säljer kundanpassade mätinstrument till stålverk och smältverk världen över. Våra produkter är unika och möjliggör för våra kunder att minska utsläpp samtidigt som arbetsmiljön förbättras för personalen som vistas ute i produktion. Vi är stolta över att vår produkt gör skillnad och att vi får möjlighet att hjälpa kunder runtom i världen till en bättre arbetsmiljö.Det går bra för oss, därför behöver vi förstärka vårt team med en produktionsmedarbetare med svetskunskaper. Välkommen till oss på Agellis!ArbetsuppgifterVåra produkter tillverkas i Lund och i denna tjänst har du en central del i att våra produkter håller en hög kvalitet och standard. Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta nära dina kollegor i produktionen såväl som våra serviceteknikers.Du kommer främst arbeta med elektronikmontering, och kommer bland annat att:Löda, svetsa och bocka sensorer som används i våra produkterTillverka, reparera och leveranstesta elektromagnetiska spolarMontera elektronik- och apparatskåpTillverka och montera kontakter och kablarUtvecklingsmöjligheterGoda relationer med kollegorna och work-life balance är viktigt hos oss. Exempelvis tränar vi tillsammans två gånger per vecka över lunchen. Självklart fikar vi också tillsammans varje dag - vi ser gemenskap kollegor emellan som en framgångsfaktor i arbetet och vi tycker om att ha kul tillsammans.Vi är ett litet bolag, totalt 18 anställda, där varje bidrag räknas och du blir en viktig del av verksamheten.Du blir i denna roll del av produktionsteamet som idag består av Per och Ambrogio. Du kommer att ges intern utbildning där du får lära känna våra produkter väl.Vi söker dig somÄr minst gymnasieutbildad med teknisk inriktningHar tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med elektronikprodukterHar dokumenterad erfarenhet av lödning och TIG-svetsning (licens inget krav)Kan läsa av mekanik- och elritningarObehindrade kunskaper i svenska och engelskaMeriterande:Erfarenhet/kunskap om nätverk och datorerDet viktigaste för att lyckas i rollen kommer bli ditt genuina intresse för mekanik och automation. Kanske tycker du om att på fritiden tillbringa tid i garaget och bygga dina egna lösningar på vardagliga problem.? Vidare är du som person noggrann i ditt arbete, tålmodig och praktiskt lagd. Du är en lagspelare som hjälper sina kollegor när så krävs.Agellis har stort fokus på utveckling och vi ser gärna att du vill bidra med idéer som möter faktiska kundkrav och på så sätt är med och driver produktutvecklingen framåt.Låter det intressant?Då ser vi fram emot din ansökan! Bifoga CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.” Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att ansöka!För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Jonna Warnerbring på [email protected] / 0707-956090. Om Agellis Group ABVi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektromagnetiska mätinstrument (EMLI) och termografisk övervakningsutrustning (VISIR) för den globala metall-industrin. Våra möjliggör ökad automation, ökad processeffektivitet och förbättrad säkerhet för personal inom metallproduktion. Agellis är idag en av de ledande aktörerna inom sin marknadsnisch och omsätter cirka 25 miljoner. Läs gärna mer på vår hemsida.Om RHI MagnesitaThe driving force of the refractory industryWith 14,000 highly skilled people across more than 35 countries, we produce 2.9 million tons of refractory materials each year. These enable the high-temperature production of steel, cement and glass and many more materials essential to daily life.We’re acknowledged industry leaders in innovative technology. But to deliver results for customers, that technology has to be put to work effectively. By people. That’s why we attach so much importance to our employees. To a leadership style that encourages openness, fresh thinking and initiative. To a collaborative culture that values ideas and determination to add value for our customers. Colleagues who are down-to-earth, positive, energetic and optimistic make strong teams who get results. Visa mindre

Vi söker en självgående byggnadssmed!

Kundföretaget Har du lång erfarenhet inom verkstadsarbete? Drivs du av att jobba självständigt och med frihet under ansvar? Då kanske du är rätt person för den här tjänsten! Vi söker nu för kunds räkning en byggnadssmed! Kunden arbetar till största del med stålkonstruktioner inom byggnadssmide och montering. De drivs av flexibilitet och kompetens för att skapa de bästa lösningarna för sina kunder och behöver nu utöka sin personalstyrka för att hinna med i... Visa mer
Kundföretaget
Har du lång erfarenhet inom verkstadsarbete? Drivs du av att jobba självständigt och med frihet under ansvar? Då kanske du är rätt person för den här tjänsten! Vi söker nu för kunds räkning en byggnadssmed!
Kunden arbetar till största del med stålkonstruktioner inom byggnadssmide och montering. De drivs av flexibilitet och kompetens för att skapa de bästa lösningarna för sina kunder och behöver nu utöka sin personalstyrka för att hinna med i produktionen.


Arbetsbeskrivning
I tjänsten som byggnadssmed kommer du främst att arbeta med:
- Svetsning i MIG och MAG (kan även förekomma MMA och TIG)
- Montagearbete
- Viss legotillverkning
Företaget ser gärna att du har visst intresse av att ha en del kundkontakt genom att göra kundbesök, ta emot beställningar, samt att räkna på mindre potentiella jobb.
Enklare svetsprövning kommer att göras vid presentation till företaget.
Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp på ca 8–10 personer där det är en god stämning och professionalitet speglar gruppen tillsammans med värme och hjärta. Medarbetarna brinner för det de gör och förväntar sig att du ska bidra med inspiration och positivitet.

Ort: Staffanstorp
Arbetstid: 07:00 - 16:00
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställning: Tillsvidareanställning med 6 månader provanställningDin profil
Som person är du:
- Problemlösare
- Självgående
- Ansvarsfull
- Flexibel
- Prestigelös
Du trivs att arbeta efter frihet under ansvar, men det är viktigt att du är öppen och inte är rädd för att fråga. Du ser också till att hjälpa dina kollegor när behov uppstår.


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Underhållssmeder

Ansök    Mar 5    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Vi söker för kunds räkning ett antal svetsande underhållssmeder till Malmö. Arbetet består i allt ifrån service och underhåll samt därtill reparationssvetsning och påläggssvetsning med rörtråd. Du som underhållsmontör/svetsare kommer att arbeta i team med flera andra svetsare och kommer att ha en nyckelroll i de olika projektens framgång. Du är van vid mekaniska konstruktioner och du har inga problem med att läsa och förstå bygg och svetsritningar. Din kun... Visa mer
Vi söker för kunds räkning ett antal svetsande underhållssmeder till Malmö.
Arbetet består i allt ifrån service och underhåll samt därtill reparationssvetsning och påläggssvetsning med rörtråd. Du som underhållsmontör/svetsare kommer att arbeta i team med flera andra svetsare och kommer att ha en nyckelroll i de olika projektens framgång.
Du är van vid mekaniska konstruktioner och du har inga problem med att läsa och förstå bygg och svetsritningar.
Din kunskap inom MaG och framförallt svetsning med rörtråd är avgörande för ett lyckat resultat. Därför ses även din stresstålighet och din förmåga att "se vad som ska göras" som mycket meriterande.
Vi tror att du har några år i branschen och att du tycker om och brinner för ditt arbete!
Du innehar SSG Entré safety pass.

Du som söker har minst 3 år inom smides och underhållsbranschen.
Innehar Heta Arbeten samt giltigt SSG Safety Pass.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare. I arbetslaget är du en god lyssnare och kommunikatör.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har erfarenheter inom den tunga industrin.
Traversutbildning samt saxliftsutbildning med tillhörande fallskyddskurs ses som meriterande.
Dina eventuella svetsareprövningar inom MaG (136-138) bifogas i din ansökan, men är inget krav för detta jobb.

Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Visa mindre