Lediga jobb Friday Väst AB i Lund

Se alla lediga jobb från Friday Väst AB i Lund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lund som finns inom det yrket.

Junior Business Consultant inom processindustrin till Symetri

Ansök    Jun 17    Friday Väst AB    Civilingenjör, maskin
Välkommen till ett framgångsrikt och framåtdrivande företag! Symetri fortsätter sin tillväxtresa och söker nu dig som vill arbeta i en bred roll där dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som dina tekniska färdigheter. Vi söker nu en Business Consultant med inriktning mot processindustrin. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett bolag som ligger i framkant i utvecklingen med lösningar för processindustrin. Har du även en relevant utbil... Visa mer
Välkommen till ett framgångsrikt och framåtdrivande företag! Symetri fortsätter sin tillväxtresa och söker nu dig som vill arbeta i en bred roll där dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som dina tekniska färdigheter. Vi söker nu en Business Consultant med inriktning mot processindustrin. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett bolag som ligger i framkant i utvecklingen med lösningar för processindustrin. Har du även en relevant utbildning, alternativt erfarenhet från processindustrin och vill ta nästa steg i karriären, sök idag då vi tillämpar löpande urval!

OM BOLAGET:
På Symetri utvecklar och tillhandahåller dem tekniska lösningar och tjänster för företag inom produktutveckling, arkitektur, konstruktion, bygg, infrastruktur samt tillverkningsindustrin. Symetri gör det möjligt för företag att arbeta smartare för en bättre framtid genom att säkerställa tillgång till den expertis och teknologi de behöver för effektivt och hållbart arbete. 

Symetri utvecklar och distribuerar sina egenutvecklade lösningar och Symetri är en av Autodesks största solutions partner globalt. Dem utmanar människor att arbeta för en bättre framtid och de värderar särskilt mycket engagemang, teamwork, mod och förändringsvilja. Symetri har ca 1 000 anställda i 7 länder på 33 kontor och ca 400 000 dagliga användare. 

Symetri är ett expansivt bolag med stark finansiell styrka och ägs till 100% av Addnode Group som är noterat på Nasdaq Stockholm.

DIN NYA TJÄNST:
Friday söker för Symetris räkning en junior Business Consultant inom processindustrin. Du kommer vara en del av ett erfaret team på cirka 15 personer, så det finns gott om stöttning/coachning att få som junior. Det här är tjänsten för dig som besitter goda CAD-kunskaper och som vill agera teknisk expert i en konsultativ och kundnära roll. Som Business Consultant fungerar du som teknisk expert till Symetris kunder. Du är delaktig i framtagandet av kundanpassade digitala lösningar och deltar i konfiguration, implementation och driftsättning. Ofta är du involverad i flera projekt parallellt där arbetet kan genomföras på Symetris kontor, ute hos deras kunder eller på hemmakontoret.

Du erbjuds en utvecklande arbetsmiljö med mycket frihet. Du får möjlighet att arbeta med mindre hightech-bolag till stora välkända företag. Symetri lägger stor vikt vid bra balans mellan jobb och fritid samt flexibilitet att arbeta hybrid remote.

I rollen som junior Business Consultant kommer du bland annat arbeta med:

Systemkonfigurering
Utbildning
Systemimplementation hos kund
Support, både remote och på plats hos kund
Projektstöd till kund

DINA KVALIFIKATIONER:
Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom produktutveckling eller liknande
Besitter goda kunskaper i AutoCAD eller likvärdigt CAD-program
Är kommunikativ och lätt för att skapa nya relationer då tjänsten innefattar dialog med kund
B-körkort
Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska, både i tal och skrift


Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet/kunskap inom AutoCAD Plant 3D, AutoPlant, PDMS/E3D eller likvärdigt program, och/eller om du har erfarenhet som rörkonstruktör.OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Symetri och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter en period.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Placering: Lund (alternativt på någon av Symetris sju svenska kontor)
Start: augusti/september
Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, [email protected]OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

Junior Mekanikingenjör till företag i Lund

Vi söker dig som nyexad civil- eller högskoleingenjör till en roll som mekanikingenjör till vår kund, ett innovativt svenskt företag i centrum för forskning inom medicinteknik i Lund. Här får du arbeta med produktutveckling i ett team med hög kompetens. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten:  Företaget specialiserar sig på digitala lösningar för medicinska laboratorier. Deras teknologi möjliggör snabbare och mer exakt analys vilket är avgörande för att d... Visa mer
Vi söker dig som nyexad civil- eller högskoleingenjör till en roll som mekanikingenjör till vår kund, ett innovativt svenskt företag i centrum för forskning inom medicinteknik i Lund. Här får du arbeta med produktutveckling i ett team med hög kompetens. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten: 
Företaget specialiserar sig på digitala lösningar för medicinska laboratorier. Deras teknologi möjliggör snabbare och mer exakt analys vilket är avgörande för att diagnostisera sjukdomar som anemi, infektioner och olika typer av blodcancer. Det är ett globalt erkänt företag och deras produkter används i medicinska laboratorier runt om i världen. I Lund arbetar idag ca. 240 medarbetare.

I rollen som mekanist/mekanikingenjör arbetar du projektbaserat med nya produkter. Fokus ligger på praktisk mekanik, här pratar vi om finmekanik och optik. Du arbetar med att utveckla och bygga prototyper. Som mekanikingenjör designar du och bygger själv. Du arbetar främst i CAD programmet Inventor. Utöver detta arbetar du med uppdateringar av ritningar där du omdesignar och testar nya funktioner. I rollen har du nära kontakt med dina kollegor inom elektronik och embedded, och även med produktion, inköp och service.

Du tillhör hardware teamet som består av mekanikingenjörer, elektroingenjörer och mjukvaruutvecklare.

Vi söker dig som:
Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, mekanik, produktutveckling eller motsvarande
Har tidigare arbetslivserfarenhet t.ex. sommarjobb eller deltidsjobb vid sidan om studierna
Talar och skriver på svenska och engelska


Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker är en person med en hög teknisk förmåga som gillar att lösa problem och utmaningar. Du kommer att arbeta i ett team med mycket kunskap och få en "buddy" när du börjar. Vi söker dig som trots att du är ny i arbetslivet tar ansvar för att testa dig fram men också som inser när du kör fast och vet att du behöva ta hjälp och fråga för att komma vidare.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från vår kund och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter en period.

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Lund
Start: September eller efter överenskommelse
Rekryteringsansvarig: Sofia Krook ([email protected])
Lön: Fast månadslön


 Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

Junior Applikationsspecialist inom CAD/PDM

Ansök    Maj 27    Friday Väst AB    Maskinkonstruktör
Välkommen till ett framgångsrikt och framåtdrivande företag! Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu dig som vill arbeta i en bred roll där dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som dina tekniska färdigheter. Har du en högskoleexamen och fattat tycke för CAD och PDM? Uppskattar du en tjänst där du får vara med i dialog mot kund och därmed få inblick i hela processen? Då är det kanske dig vi söker till rollen som junior applikationsspecialist... Visa mer
Välkommen till ett framgångsrikt och framåtdrivande företag! Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu dig som vill arbeta i en bred roll där dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som dina tekniska färdigheter. Har du en högskoleexamen och fattat tycke för CAD och PDM? Uppskattar du en tjänst där du får vara med i dialog mot kund och därmed få inblick i hela processen? Då är det kanske dig vi söker till rollen som junior applikationsspecialist till Symetri med placering i Lund.

OM SYMETRI:
På Symetri utvecklar och tillhandahåller vi tekniska lösningar och tjänster för företag inom produktutveckling, arkitektur, konstruktion, bygg, infrastruktur samt tillverkningsindustrin. Vi gör det möjligt för företag att arbeta smartare för en bättre framtid genom att säkerställa tillgång till den expertis och teknologi de behöver för effektivt och hållbart arbete. 

Vi utvecklar och distribuerar våra egenutvecklade lösningar och Symetri är en av Autodesks största solutions partner globalt. Vi utmanar människor att arbeta för en bättre framtid och vi värderar särskilt mycket engagemang, teamwork, mod och förändringsvilja. Symetri har ca 1 000 anställda i 7 länder på 33 kontor och ca 400 000 dagliga användare. 

Symetri är ett expansivt bolag med stark finansiell styrka och ägs till 100% av Addnode Group som är noterat på Nasdaq Stockholm.

DIN NYA TJÄNST:
Friday söker för Symetris räkning en junior applikationsspecialist inom CAD/PDM som vill vara med och utveckla deras industrikunder. Du blir en viktig del i teamet där du kommer fungera som ett stöd till Symetris kunder genom att utveckla och effektivisera deras CAD-miljö och att inspirera deras användare till att arbeta smartare. Du kommer att arbeta självständigt men behöver också vara en teamspelare som trivs med att utvecklas tillsammans med andra.

I rollen som junior applikationsspecialist kommer du exempelvis:

Utbilda, supportera och vidareutveckla våra kunder
Vara teknisk delaktig och drivande i framtagandet, underhållet och utvecklandet av deras kunders CAD-miljöer
Vara lyhörd och fånga upp utvecklingsbehov hos deras kunder
Stötta säljarna på Symetri i säljprocessen

DINA KVALIFIKATIONER:

För att lyckas i rollen som Applikationsspecialist hos Symetri är det avgörande att du:Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom produktutveckling eller liknande
Besitter goda kunskaper i CAD, gärna 3D
Är kommunikativ och lätt för att skapa nya relationer då tjänsten innefattar dialog med kund
B-körkort
Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska, både i tal och skrift


Det är meriterande om du har erfarenhet/kunskap inom PDM eller från en liknande roll sedan tidigare.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Symetri och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter en period.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Placering: Lund
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, [email protected]OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

Teknisk skribent till CellaVision i Lund

Att arbeta på CellaVision i Lund innebär att få vara en del av ett innovativt företag i centrum för forskning inom medicinteknik. I tjänsten som teknisk skribent får du utlopp för ditt tekniska intresse i kombination med din talang för det pedagogiska skrivandet. Om tjänsten: Som teknisk skribent på CellaVision kommer du att uppdatera och skriva manualer och instruktioner. Du kommer att ha nära kontakt med många olika roller på företaget för att lära dig ... Visa mer
Att arbeta på CellaVision i Lund innebär att få vara en del av ett innovativt företag i centrum för forskning inom medicinteknik. I tjänsten som teknisk skribent får du utlopp för ditt tekniska intresse i kombination med din talang för det pedagogiska skrivandet.

Om tjänsten:
Som teknisk skribent på CellaVision kommer du att uppdatera och skriva manualer och instruktioner. Du kommer att ha nära kontakt med många olika roller på företaget för att lära dig mer om produkten och dess funktion för att skriva en så pedagogisk och tydlig manual som möjligt. Du skriver i XML och ska vara bekväm med att läsa HTML och XML kod. Du kommer vara en del av ett team med olika bakgrunder men som delar intresset för det pedagogiska skrivandet och för tekniken. I den här rollen är det viktigt att du har en vilja av att lära dig och förstå den tekniska produkten för att kunna förklara det vidare i text. Det är viktigt att du är orädd för att testa dig fram och hitta lösningar på problem, här kan man inte vara rädd för att ställa frågor för att få de svar som man behöver för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Som person är du strukturerad och har en god förståelse för det regulatoriska och vikten att förhålla sig inom dess ramar och riktlinjer.

Vi söker dig som:
-             Har goda kunskaper att uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt i skrift

-             Är bekväm med att läsa HTML och XML kod

-             Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska då både språken förekommer i det dagliga arbetet

Utöver detta är det önskvärt om du har:

-             En relevant eftergymnasial utbildning inom bioteknik eller medicinteknik

-             Erfarenhet av att ha arbetat med QA (Quality Assurance) och/eller RA (Regulatory Affairs)

-             Erfarenhet av UX

-             Erfarenhet av Illustrator

Om företaget:
CellaVision är ett svenskt företag som specialiserar sig på digitala lösningar för medicinska laboratorier, främst inom hematologi. Företaget utvecklar automatiserade mikroskoper och bildanalysmjukvara som används för att analysera blodprover. Deras teknologi möjliggör snabbare och mer exakt analys av blodceller genom att ersätta det traditionella sättet med automatiserad bildanalys. Detta förbättrar effektiviteten vilket är avgörande för att diagnostisera sjukdomar som anemi, infektioner och olika typer av blodcancer. CellaVision är ett globalt erkänt företag och deras produkter används i medicinska laboratorier runt om i världen. I lund arbetar idag ca. 240 medarbetare.

Övrig info:

-             Omfattning: Heltid, 12 månader

-             Start: Augusti

-             Placering: Lund

-             Rekryteringsansvarig: Sofia Krook ([email protected])

-             Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

Junior PLM-konsult till Virtual Engineering South

Har du en civilingenjörsexamen med ett intresse inom processer och PLM? Nu söker vi nästa framåttänkande stjärna som vill vara med och driva digital transformation tillsammans med Virtual Engineering!  OM TJÄNSTEN: Vi söker nu en nyexaminerad civilingenjör till Virtual Engineering som erbjuder marknadsledande konsulttjänster inom digital transformation. Virtual Engineering grundades 2004 och är verksamma i Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå. Tjänsten gä... Visa mer
Har du en civilingenjörsexamen med ett intresse inom processer och PLM? Nu söker vi nästa framåttänkande stjärna som vill vara med och driva digital transformation tillsammans med Virtual Engineering! 

OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu en nyexaminerad civilingenjör till Virtual Engineering som erbjuder marknadsledande konsulttjänster inom digital transformation. Virtual Engineering grundades 2004 och är verksamma i Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå. Tjänsten gäller för Malmöregionen som idag består av 3 seniora PLM-konsulter. Virtual Engineering är ett väletablerat bolag men befinner sig i uppstartsfas i Malmöregionen, vilket betyder att du får möjlighet att vara del av en häftig expansiv resa där du kommer bli en nyckelspelare framåt i bolagets framtida tillväxt. För rätt person som besitter ett stort driv och målmedvetenhet finns det alla möjligheter att utvecklas på sikt, både yrkesmässig och personligt. Här kommer du få möjligheten till mentorskap och gå bredvid en senior PLM-konsult som kommer utbilda och lära dig hela livscykeln. Tanken är att du ska växa in i rollen som PLM-konsult där du kommer jobba i uppdrag direkt med kund.

Du kommer i rollen som PLM-konsult att jobba i uppdrag direkt med kund där du får lära dig samt utveckla deras verksamhet och digitala transformation. Virtual Engineering South arbetar mot stora välkända bolag där stor vikt läggs på att leverera god kvalitet - både när det kommer till erbjudandet och i samarbetet. Du behöver vara nyfiken och ha en vilja att sätta dig in i stora informationsmängder och därigenom skapa dig en förståelse för de olika delarna av produktutvecklingsprocessen. Både problemlösning och utmaningar kommer att bli en del av din vardag och du kommer att få insyn i flera av de stora industriernas digitaliseringsresor i Sverige och på sikt även arbeta med utmanande och intressanta projekt med globala kunder.

ARBETSUPPGIFTER:
Att analysera och förstå kundens digitaliseringsbehov och transformera dessa så att de på bästa sätt kan realiseras i kundens PLM plattform.
Att arbeta med att förbättra kundens processer och IT-verktyg för hantering av produktinformation (som t ex virtuella 3D-baserade produktmodeller i CAD) för att stötta digitalisering och elektrifiering av kundens produkter.
Att sätta dig in i företaget för att få en förståelse för verksamheten, ha dialog med olika personer på kundföretaget för att kunna stötta dem på ett bra sätt.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en högskole- eller civilingenjörsexamen med ett intresse för att arbeta med processer.
På något sätt berört området PLM, antingen under utbildningen eller tidigare arbete.
Har ett stort intresse för IT och system.
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Nyfiken, initiativtagande, God samarbetsförmåga, Kommunikativ.

OM KUNDFÖRETAGET:

Virtual Engineering är ett konsultbolag med medarbetarna i fokus. De erbjuder marknadsledande tjänster inom Product Lifecycle Management med fokus på sina kärnvärden; Kvalitet, Kompetens och Leveransfokus med ett personligt engagemang.

Nyckeln till en framgångsrik PLM-implementation återfinns i kombinationen av kompetens i PLM-systemet och kunskap i de PLM-processer som deras kunder använder sig av.

Ett för stort fokus på PLM-systemen riskerar att förbise verkliga behov och kritiska delar av processen. Ett å andra sidan för stort fokus på processen kan ge upphov till en teoretisk arbetsprocess som kanske inte går att implementera effektivt i PLM-systemet. Det är genom att samtidigt fokusera på både system och process som de uppnår den bästa möjliga implementationen av PLM. Med ett ben i processen och ett i PLM-systemen har Virtual Engineering förmågan att planera och utföra framgångsrika PLM-implementationer.

Läs gärna mer om Virtual Engineering här.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid, långsiktigt
Start: Flexibelt, efter examen alternativt efter sommaren
Placering: Lund
Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

Administrative assistant to Lund

About the position: We are looking for an administrative assistant to one of our clients in Lund. For this position we are looking for you with excellent skills in MS Excel and MS Powerpoint. We also believe that you really like to have order and tidiness around you and acts are a great teamplayer in an multicultural team. Your daily tasks: Support with the administrative tasks Consultant onboarding support Assist in making meeting arrangements, bookin... Visa mer
About the position:
We are looking for an administrative assistant to one of our clients in Lund. For this position we are looking for you with excellent skills in MS Excel and MS Powerpoint. We also believe that you really like to have order and tidiness around you and acts are a great teamplayer in an multicultural team.

Your daily tasks:

Support with the administrative tasks
Consultant onboarding support
Assist in making meeting arrangements, booking lunches etc.

The ideal candidate:
2-3 years experience in administrative work
Excellent skills in MS Excel and MS Powerpoint
Ability to work with a multicultural team
Good written and communication skills in English


We also believe that you are a teamplayer who are structured and likes order and tidiness. As a person you are humble with an open mindset.

Additional information:
Start date: Immediate
Employment type: Full time, 6 months
Location: Lund
Contac person: Sofia Krook
Salary: Fixed monthly
On-boarding info: A drug test needs to be performed before assignment starts


Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as we make continuous selection of candidates and the position can be filled before the application deadline is due. 

About friday:
By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for you both. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values ??and corporate culture which both candidate and client considers optimal.

Our passion is to help people to the right position, workplace and context and we work in the field between IT and Technology. That's why we founded Friday, with the ambition to help you with the job that gives you the Friday feeling - every day!

We mainly focusing on young engineers who are at the beginning of their careers or soon concluding college / university within the IT and Technology field.

Our belief is that people reach their fullest potential when looking forward to going to work each morning. "Friday - everyday", how about that? Visa mindre

European Trainee Program Inom Data/IT till Lime Technologies i Lund!

Ansök    Maj 18    Friday Väst AB    Applikationskonsult
Just nu söker Lime dig som är på väg att, eller nyligen tagit examen och vill kickstarta karriären med en oförglömlig resa och en brant utvecklingskurva! Lime Technologies erbjuder ett välorganiserat European traineeprogram för dig som har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och ett starkt intresse för problemlösning. Drivs du dessutom av att jobba nära kund och komma med kreativa lösningar? Vänta då inte med att skicka in din ansökan redan idag! OM... Visa mer
Just nu söker Lime dig som är på väg att, eller nyligen tagit examen och vill kickstarta karriären med en oförglömlig resa och en brant utvecklingskurva! Lime Technologies erbjuder ett välorganiserat European traineeprogram för dig som har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och ett starkt intresse för problemlösning. Drivs du dessutom av att jobba nära kund och komma med kreativa lösningar? Vänta då inte med att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Lime Technologies räkning drivna applikationskonsulter till deras traineeprogram med start i augusti 2022 alternativt januari 2023. Lime Technologies utvecklar och levererar Customer Relationship Management system (CRM-system) till andra bolag som på ett smartare sätt vill driva affären framåt. Idag består Lime av cirka 350 kollegor fördelat på 9 kontor i 6 länder och planen är att fortsätta expandera i Europa. Lime etablerades i Lund för drygt 30 år sedan och är idag en av de största leverantörerna i norra Europa.

European Trainee Program har skapats i syfte att ge dig en ordentlig och lärofylld inskolning för att framöver ta mer ansvar. Traineeprogrammet inleds med fyra intensiva veckor på Limes HQ i Lund. Detta innebär utbildningar i din roll som applikationskonsult och aktiviteter för att nätverka och stärka relation mellan dig och andra traineer från runt om i Europa. Efter introduktionen kommer du att utgå från Stockholmskontoret och börja jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas med ett lokalt firande ihop med traineegänget och förhoppningsvis är du mer exalterad än någonsin av att fortsätta karriären på Lime med nya ansvarsområden.

ARBETSUPPGIFTER:

Som applikationskonsult kommer du att jobba nära kunder för att lösa deras problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Rollen innebär en 75/25-fördelning mellan programmering och teknisk projektledning samt kontakt med slutanvändarna. Du kommer att arbeta internt på lokalkontoret och ha kontinuerlig kontakt och samarbeta med andra kontor och avdelningar. Det här är en omväxlande roll då du en dag utvecklar i och hanterar integrationer med SSIS och Rest API, till att nästa dag sitta med specialanpassade lösningar i C#, Python, HTML eller Javascript. På lång sikt erbjuds du också möjligheten att testa andra roller och områden för att få den utvecklingen du önskar.

Det här kan du förvänta dig som applikationskonsult på Lime:

Ett genomtänkt traineeprogram som kommer sätta rätt förutsättningar för din roll från start.
En mentor från ditt lokala kontor som kommer att stötta dig i din utveckling.
En brant utvecklingskurva från start där du som trainee ska kunna komma ut och vara produktiv tidigt med fokus på att lära och förstå.
Omväxlande roll där du kommer att jobba med kundnära programmering med allt ifrån integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar.
Möjlighet att jobba med en otrolig häftig CRM plattform med oändliga möjligheter att anpassa efter kundens behov och miljö.

VI SÖKER DIG SOM HAR:
En högskola- eller universitetsutbildning inom Data, IT eller annan relevant utbildning.
Möjlighet att starta i augusti 2022 alternativt januari 2023.
Goda programmeringskunskaper i frontend och backend (med fördel inom Python och TypeScript).
Kunskaper om databaser, exempelvis .
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då språken kommer att användas i arbetet.


För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en problemlösare som drivs av att hitta lösningar. Här handlar det om att förstå produkten för att leverera arbete som håller hög kvalité. Eftersom kunden är Limes största fokus, är det av stor vikt att du trivs i att jobba nära kunder och har en servicekänsla med dig från dag ett. Vidare kommer rollen att innebära samarbeten med andra team, vilket förutsätter en god samarbetsförmåga och vilja att jobba tillsammans för att nå målen.

OM KUNDFÖRETAGET:

Lime etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar ca 350 personer i företaget. Företaget värnar om att du som ny på arbetsplatsen ska snabbt bli en del av deras team. Därför är Lime stolta över sin inkluderande kultur som uppmuntrar till en stark gemenskap och högt i tak mellan kollegor. Läs mer om Lime Technologies här.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd på Lime Technologies från start.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Augusti 2022/Januari 2023
Placering: Lund
Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre