Lediga jobb som Löneadministratör i Lund

Se lediga jobb som Löneadministratör i Lund. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lund som finns hos arbetsgivaren.

Payroll Coordinator till Axis Communications

”Axis erbjuder intelligenta säkerhetslösningar som möjliggör för en smartare och säkrare värld. Som marknadsledare inom nätverksvideo driver Axis branschutvecklingen genom att kontinuerligt lansera innovativa nätverksprodukter, baserade på öppna plattformar, som adderar ökat kundvärde och distribueras i ett globalt partnernätverk. Axis har långsiktiga relationer med partner och erbjuder dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya ma... Visa mer
”Axis erbjuder intelligenta säkerhetslösningar som möjliggör för en smartare och säkrare värld. Som marknadsledare inom nätverksvideo driver Axis branschutvecklingen genom att kontinuerligt lansera innovativa nätverksprodukter, baserade på öppna plattformar, som adderar ökat kundvärde och distribueras i ett globalt partnernätverk. Axis har långsiktiga relationer med partner och erbjuder dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader. Axis har över 2 700 engagerade anställda i över 50 länder runt om i världen och arbetar med ett globalt nätverk av fler än 90 000 partner. Axis är ett svenskt företag som grundades 1984. Mer information om Axis finns på www.axis.com”

Ditt uppdrag

Detta är ett konsultuppdrag på Axis Communications AB via oss på Wise Professionals på heltid (alternativt ca 80%) med start omgående som initialt kommer pågå under tre månader. I din roll på Axis kommer du jobba inom tre områden, HR, löneadministration och kostnadsadministration. Du kommer att arbeta tillsammans med HR-teamet med att supportera de anställda angående lön och HR frågor. Arbetet innefattar framförallt frågor gällande lön samt utlägg men även ärenden gällande kollektivavtal, försäkringskassan och pensioner. På Axis är löneprocessen outsourcad, detta betyder att ditt ansvarsområde kring lön handlar om att tillse att deras löneleverantör får rätt data i tid. Du kommer att göra löneavstämningar samt tillse att processen mellan Finans och HR flyter smidigt och effektiv i samband med att lön körs.

Exempel på andra arbetsuppgifter är:

·        Ansvarig för utlägg och reseräkningar

·        Anställningsavtal och grundläggande HR dokumentation/administration

·        Administrera pensioner, fakturor och försäkringsärende

Vem är du?

Du kommer att agera som en funktion mellan outsourcingpartnern och personalen på Axis. Du kommer inte att köra lön men det är viktigt att du förstår hela löneprocessen från ax till limpa och gärna har erfarenhet av Axis lönesystem SD Worx (f.d. Aditro). Därför tror vi att du arbetat med hela löneprocessen tidigare då den bakomliggande kunskapen är ytterst viktigt för att lyckas i denna tjänst. Meriterande för rollen är om du har en utbildning inom lön eller ekonomi samt jobbat i deras HR-system Workday tidigare. För att du ska känna dig bekväm i din roll behöver du ha god bokföringsförståelse och vara bra på siffror då detaljerna är viktiga i denna rollen. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift eftersom många anställda är engelsktalande i organisationen.

För att lyckas i rollen är du social, prestigelös, serviceinriktad, analytisk, självgående och har integritet. Du trivs i en föränderlig miljö där du får arbeta lösningsorienterat och ta egna initiativ.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från första dagen komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck ([email protected]) och konsultchef Anette Hartlin ([email protected]).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Löneadministratör till Gemensam servicefunktion

Ansök    Apr 3    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och che... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare.

Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och chefsstöd för att nå rätt lön i rätt tid.

- Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! /Adnan, löneadministratör.

ARBETSUPPGIFTER
Trivs du i en administrativ roll och tycker du att arbete med lön är intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta brett med löner utifrån en tydligt framtagen löneprocess där målet är att säkerställa att alla Region Skånes medarbetare får rätt lön, i rätt tid och på ett korrekt sätt. Du arbetar i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Vidare guidar och coachar du chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!


KVALIFIKATIONER
Vi ser att har du eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som bedöms lämplig för tjänsten. Du har erfarenhet av löner och olika ersättningar och van att arbeta i en stöttande serviceroll. Arbetet ställer krav på att du har goda kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har erfarenhet av löne- och personalsystem, gärna Personec P.

Vi erbjuder dig en roll där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, ge uttryck för ditt sinne för noggrannhet, struktur och din goda prioriteringsförmåga. Då rollen innebär många kontakter internt kommer du att trivas utmärkt om du är serviceinriktad, tålmodig och lösningsorienterad.

Observera att vi i denna rekrytering använder oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Payroll Administrator for the summer at Qlik in Lund

Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik is head... Visa mer
Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik is head quartered in King of Prussia, Pennsylvania and has a network of over 1500 partners across the world. Are your ready for a new challenge in an international environment?

OM TJÄNSTEN
Academic Work is on behalf of our client Qlik looking for a Payroll Administrator who can start as soon as possible and work until 31th of August. As a Payroll Administrator at Qlik you will be working in a team of engaged and driven coworkers. Working at Qlik gives you an opportunity to operate with colleagues from various backgrounds, cultures and nationalities. You will have the opportunity to work mainly remote after your introduction.

This is a consultant assignment. Academic Work will be your employer and you will work as a consultant at Qlik. The assignment will be a temp job starting as soon as possible until 31th of August. As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
As a Payroll Administrator, you will assist in many different tasks:


* Assist in managing Swedish monthly salaries
* Help coordinate all payroll related data and guarantee accurate administration of salary and other payroll related matters
* Assist with any audits from external auditors


VI SÖKER DIG SOM
We are looking for someone who are curious to gain experience and learn more about the payroll process. Other requirements:


* Completed or ongoing education in HR or economics, or equivalent professional experience
* Have experience from administrative tasks
* Have good knowledge of Microsoft Office (emphasis on Excel) and a high level of comfort with different software tools
* Business level in Swedish and English is mandatory
* Meritorious with previous experience within the payroll process


As a person, you are a highly organized team player and have a good ability to prioritize. Furthermore, you are accurate, flexible and have a good eye for details. You have excellent communication skills and the ability to build and maintain strong relationships with both external and internal stakeholders.

#

Övrig information


* LENGT OF THE ASSIGNMENT: As soon as possible - 31th of August
* WORKING HOURS: Office hours, Full time
* LOCATION: Scheelevägen, Lund


This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Qlik delivers intuitive platform solutions for self-service data visualization, guided analytics applications, embedded analytics and reporting to approximately 48,000 customers worldwide. Companies of all sizes, across all industries and geographies, use Qlik solutions to visualize and explore information, generate insight and make better decisions. At Qlik, they optimize Business Intelligence (BI) by harnessing the collective intelligence of people across an organization. They focus on empowering people—by enabling everyone in an organization to see the whole story that lives within their data. Visa mindre

Löneadministratör till Fitness24Seven i Lund

Ansök    Feb 24    Tng Group AB    Löneadministratör
Vill du skapa glädje hos dina kollegor genom en god lönehantering? Fitness24Seven söker en löneadministratör till Lund - Skåne Drivs du av att hjälpa andra människor genom att säkerställa rätt lön? Tycker du om när saker och ting blir rätt? Som löneadministratör hos Fitness24Seven i Lund får du möjlighet att hjälpa dina kollegor genom en välfungerande löneprocess. Här finns goda möjligheter för dig som är passionerad av lön att utvecklas inom löneadminist... Visa mer
Vill du skapa glädje hos dina kollegor genom en god lönehantering? Fitness24Seven söker en löneadministratör till Lund - Skåne

Drivs du av att hjälpa andra människor genom att säkerställa rätt lön? Tycker du om när saker och ting blir rätt? Som löneadministratör hos Fitness24Seven i Lund får du möjlighet att hjälpa dina kollegor genom en välfungerande löneprocess. Här finns goda möjligheter för dig som är passionerad av lön att utvecklas inom löneadministration och lönehantering. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Fitness24Seven erbjuder en värderingsstyrd organisation med högt tempo och en ambition att ständigt utvecklas. Som löneadministratör erbjuds du en serviceinriktad och viktig roll med möjlighet att hjälpa andra människor genom att säkerställa en korrekt lönehantering. Hos Fitness24Seven uppmuntras du till att ta egna initiativ, utveckling och ansvarstagande inom ditt område.

Dina arbetsuppgifter

Du hanterar löneadministrationen för Fitness24Sevens medarbetare som består av hel- och deltidsanställda kontorsmedarbetare, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och anläggningspersonal. Tillsammans inom lönegruppen ansvarar ni för att:

• Hantera löneadministrationen kring ca 1000 löner i systemet Hogia.
• Ta fram och skicka ut arbetsgivarintyg.
• Hantera pensions- och försäkringsadministration. 
• Besvara allmänna frågor kring lön från medarbetare och chefer. 

Värt att veta

Du arbetar tillsammans med dina kollegor inom lön och ekonomi som idag består av 15 personer. Din arbetsplats är Fitness24Sevens huvudkontor i centrala Lund och arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flextid. Du rapporterar till ekonomichefen som har en personlig och öppen ledarstil. Som medarbetare i teamet uppmuntras du till att ta egna initiativ och personlig utveckling. 

Fitness24Seven har en policy att du som medarbetare alltid arbetar på kontoret. Vi ser gärna att du kan starta relativt omgående. 

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som löneadministratör söker vi dig som:

• Har erfarenhet inom löneadministration.
• Har god systemvana, med fördel inom Hogia lönesystem.

Som person är du serviceinriktad och bemöter dina kollegor på ett pedagogiskt sätt när du besvarar frågor inom löneområdet. Du tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen och säkerställer kvalitet och slutförande med ditt noggranna arbetssätt. Du samarbetar väl och skapar goda relationer med dina kollegor. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Utvecklingsinriktad lönekonsult

Ansök    Mar 24    Lunds kommun    Löneadministratör
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? På kommunkontoret arbetar cirka 350 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet at... Visa mer
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På kommunkontoret arbetar cirka 350 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.Löneservice söker nu dig som drivs av arbete i förändring, som ser problemlösning som utvecklande och som erbjuder service av hög kvalité.

Arbetsuppgifter
I Lunds kommun har löneyrket gått från en tydligt administrativ roll till en mer konsultativ roll där stöd och vägledning av hög kvalité till ligger oss varmt om hjärtat. Den moderna löneprocessen i form av "self-service", i kombination utveckling och digitalisering ställer ökade krav på löneyrket och tillsammans arbetar vi för att alla som kommer i kontakt med oss ska få den bästa servicen. Med utgångspunkt i lagar och avtal tillhandahåller du stöd och service till kommunens chefer och chefstöd för att säkerställa rätt lön i rätt tid. I din roll som lönekonsult kommer du att arbeta med anställning- och avslutshantering, göra rättningar, hantera löneskulder och handlägga komplexa lönehanteringsärende samt ansvara för kvalitetssäkring av löner genom rapportuttag.

Vår enhet är inne i en spännande utvecklingsfas och du kommer att vara delaktig i samarbeten som rör nya arbetssätt och utveckling av våra digitala system. Som lönkonsult hos oss kan du verkligen göra skillnad i vårt förändringsarbete, där vi tillsammans säkerställer effektiva arbetssätt utifrån gällande målsättningar, strategier och riktlinjer.

I uppdraget ingår också omvärldsbevakning och trendspaning inom området liksom att du tar ansvar för den egna kompetensutvecklingen.

Vi söker dig som
har adekvat YH-utbildning, eftergymnasial utbildning inom lön eller annan utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av central lönehantering i en konsultativroll i minst två år och är trygg och erfaren i att tolka kollektivavtal inom offentlig verksamhet. Om du har kompetens inom vård- och omsorgslöner samt inom redovisningsområdet är detta meriterande.

Tidigare erfarenhet av arbete i vårt personal- och lönesystem (PersonecP) eller likvärdigt lönesystem är ett krav. Erfarenheter i våra sidosystem Multi Access och Time Care Pool är meriterande.

För att du ska trivas hos oss i ditt uppdrag ser vi att du besitter ett gott bemötande och har en hög servicenivå. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra genom att vara pedagogisk och tydlig i din kommunikation. Du bidrar till verksamhetens utveckling genom ett lösningsorienterat arbetssätt och en positiv syn på utveckling, digitalisering och effektiva arbetsmetoder. Vardagen är inte alltid förutsägbar och det är därför viktigt att du har förmåga att omprioritera när det behövs. Du är noggrann, tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar ditt arbete.

I ditt personliga brev ber jag dig svara på följande:

- Beskriv dina erfarenheter inom lönehantering
- Vad tycker du är mest utmanande i lönehanteringen?
- Varför söker du jobbet som lönekonsult i Lund kommun?
- Vad behöver du utveckla inom lönehanteringen?
- Vad kan du bidra med om du blir anställd på Löneservice i Lunds kommun?
Vi erbjuder dig

ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka på en arbetsplats med stark laganda med många samarbetsytor! Vi månar om varandra, vår arbetsmiljö och hälsa och vi har friskvårdsbidrag, som vi gärna ser att du nyttjar. Här kan du läsa mer om vad Lunds kommun erbjuder dig som anställd: https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om oss
Löneservice är kommunens centrala lönefunktion för service och support mot kommunens förvaltningar och verksamheter. Vår lönefunktion ger support i lön och avtalsfrågor till samtliga förvaltningar och vi har ca 12 000 användare i lönesystemet. På Löneservice arbetar ett härligt gäng. Vi krokar arm, arbetar tillsammans och har roligt varje dag på jobbet. Vi är måna om balansen mellan arbetsliv och privatliv. Vi ser så framemot att få en ny kollega till vårt team.

Alla vi som arbetar inom stöd och servicecenter är specialister på vårt uppdrag och ger våra kollegor stöd och service. Vi lever varje dag efter Lunds kommuns vision: Lyssna, lära, leda och delar med oss av vår kompetens, vår goda bemötandekultur och arbetsglädje. Tveka inte att bli en av oss!

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och planerar att hålla första intervjuomgången den 5 april samt 12 april och 13 april, planera gärna din tillgänglighet. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lönespecialist

Om tjänsten Just nu söker vi en lönespecialist till uppdrag hos ett företag i Lund. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att jobba med ekonomi på företag men som också kan vara prestigelös och utföra andra typer av sedvanliga kontorssysslor. Om oss KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital v... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker vi en lönespecialist till uppdrag hos ett företag i Lund. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att jobba med ekonomi på företag men som också kan vara prestigelös och utföra andra typer av sedvanliga kontorssysslor.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som lönespecialist kan du arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och administrativt. Du kommer ha hand om företagets lönehantering. Du arbetar med den löpande bokföringen och redovisning. Detta kan exempelvis innefatta avstämningar mot konton, fakturering och att ge support och arbeta nära organisation, leverantörer och kunder. Arbeta mot Norge och Danmark är meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker en ekonom med flerårig erfarenhet och som gärna genomgått en eftergymnasial utbildning inom detta område.

Du bör ha erfarenhet att jobba i olika program såsom Flex applications, Garp, Lewflow och Mediscope eller liknande.

Vi tror att du som söker dig till denna tjänst också är en person som är duktig på att prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Omfattning: Heltid, 1,5 år med chans till förlängning.

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval och återkoppling kan dröja.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör till Gemensam servicefunktion

Ansök    Feb 13    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och che... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare.

Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och chefsstöd för att nå rätt lön i rätt tid.

- Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! /Adnan, löneadministratör.


ARBETSUPPGIFTER
Trivs du i en administrativ roll och tycker du att arbete med lön är intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta brett med löner utifrån en tydligt framtagen löneprocess där målet är att säkerställa att alla Region Skånes medarbetare får rätt lön, i rätt tid och på ett korrekt sätt. Du arbetar i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Vidare guidar och coachar du chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!


KVALIFIKATIONER
Vi ser att har du eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som bedöms lämplig för tjänsten. Du har erfarenhet av löner och olika ersättningar och van att arbeta i en stöttande serviceroll. Arbetet ställer krav på att du har goda kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har erfarenhet av löne- och personalsystem, gärna Personec P.

Vi erbjuder dig en roll där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, ge uttryck för ditt sinne för noggrannhet, struktur och din goda prioriteringsförmåga. Då rollen innebär många kontakter internt kommer du att trivas utmärkt om du är serviceinriktad, tålmodig och lösningsorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lönespecialist till Gemensam Servicefunktion i Lund

Ansök    Feb 13    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och chef... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare.
Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och chefsstöd för att nå rätt lön i rätt tid. Vi arbetar strategiskt med att utveckla vår service och vår organisation. Vi ligger i framkant med digitalisering av arbetssätt och bygger upp kunskap om ny teknik som gör det möjligt att automatisera fler administrativa uppgifter.

För oss är det avgörande att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med vår vision och våra värderingar. Vi söker nu en tredje


ARBETSUPPGIFTER
Lönespecialisterna jobbar nära våra två team bestående av cirka 30 löneadministratörer. I lönespecialistens uppdrag ingår att coacha löneadministratörerna och vägleda dem att göra rätt. Vi är cirka 40 personer på enheten Lön som är placerad i lokaler på Medicon Village i Lund.
Som lönespecialist hos oss kommer du bland annat att arbeta med:

- Specialistsupport till löneadministratörerna
- Interna utbildningar till löneadministratörerna
- Kunna utföra de olika delarna som finns i löneprocessen
- Ha förmågan att kunna analysera uppkomster av fel i systemet eller handhavande och vid behov eskalera till funktionsspecialister
- Rapportera identifierade avvikelser till verksamhetsutvecklare
- Genomföra internutbildningar och riktade insatser tillsammans med utbildarna och verksamhetsutvecklare
-God kännedom i avtal som hanteras i regionen som t. ex AB. God kännedom inom lagar inom HR området
-Ha en tydligt utvecklad helhetssyn
-Inom lönespecialistgruppen: specialområden
- Delta på möten med funktionsspecialisterna
- Vid behov delta på möten med verksamhetsspecialisterna
- Omvärldsbevaka anställning och löneområdet
- Delta i kunddialog
Är du serviceinriktad, pedagogisk och har ett lösningsfokuserat arbetssätt med god systemkompetens? Då kan du vara den vi söker.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst högskole- eller KY-utbildning inom HR, lön eller ekonomi alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Du har erfarenhet av lönehandläggning från region alternativt kommun och van att hantera stora flöden med många kontaktytor. Vidare har du goda kunskaper kring lönesystem samt i lagar och avtal som reglerar lön/HR-området med krav ifrån offentlig sektor. Det är meriterande med erfarenhet i Personec P.

För att vara framgångsrik i rollen är du prestigelös, samarbetsinriktad och trivs att jobba i team samtidigt som du självständigt driver ditt arbete. Det är viktigt att du är utvecklingsorienterad, analytisk och tycker om att arbeta med att hitta lösningar på komplexa ärenden. Du är pedagogisk, strukturerad och noggrann samt har förmåga att organisera och prioritera aktiviteter effektivt. Du är van att kommunicera och utrycka dig väl och pedagogiskt i tal och skrift på svenska. Det ingår i uppdraget att ta fram utbildningsmaterial och hålla i interna utbildningar till löneadministratörer och riktade insatser ute i verksamheten. För att lyckas i rollen krävs det att du är flexibel då ingen dag är den andra lik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Senior lönespecialist

Ansök    Jan 25    Innecta AB    Löneadministratör
Kort om tjänsten Vi söker nu en senior lönespecialist som har något (eller många) års erfarenhet av lönearbete, antingen på en redovisningsbyrå eller på en löneavdelning och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss. Om oss Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 12 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i L... Visa mer
Kort om tjänsten
Vi söker nu en senior lönespecialist som har något (eller många) års erfarenhet av lönearbete, antingen på en redovisningsbyrå eller på en löneavdelning och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss.
Om oss
Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 12 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en senior lönespecialist som vill jobba med både enklare och mer avancerade lönefrågor och rådgivning. På Innecta anpassar vi arbetet efter kundens behov, vilket innebär såväl uppdrag där konsulten sköter all lönehantering som uppdrag där lönearbetet delas med kunden.
Läs mer om oss här: www.innecta.se
Mer om tjänsterna
Du kommer ta plats i ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi, lön och kundvård. Som lönespecialist på Innecta utför du löneuppdrag både på plats hos kund och på Innectas kontor i Lund och/eller Löddeköpinge. Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löneuträkning, beräkning av sjuklön, semesteruträkning, inrapportering till myndigheter, avstämningar och diverse inmatningar i olika IT-baserade lönesystem. Mycket kontakt kommer ske med både företagsledare och de anställda hos våra kunder så detta måste du gilla. Vi jobbar väldigt nära våra kunder!
Din profil
Du har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom lön/ekonomi och har arbetat med löneadministration några år.
Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.
Systemerfarenhet av Visma Lön, Fortnox Lön och/eller Agda PS lönesystem.
I detta jobb får du:
För dig som vill utvecklas mot en fullfjädrad lönespecialist är detta en fantastisk tjänst. Du får omväxlande arbetsuppgifter i ett litet, trevligt arbetslag med seriösa kunder.
För att möjliggöra en stabil och hög servicenivå gentemot kund bemannas uppdragen i så stor utsträckning som möjligt av ett team bestående av 2 redovisningskonsulter med stöd av en senior rådgivare samt en lönespecialist. Detta innebär stora möjligheter till såväl kunskapsutbyte internt som att växa i sin roll.
Ständig kompetensutveckling är en självklarhet och baseras på respektive konsults behov.
Kontoret i Lund finns nära Nova Lund medan kontoret i Löddeköpinge är vackert beläget ute i Hög och kunderna kommer gärna förbi för en kopp kaffe eller te och trevliga samtal.
Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida med bifogat CV och personligt brev alternativt till Arna Lindberg på mail [email protected].
Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag!
Tillträde enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt. Visa mindre

Löneekonom till Gemensam servicefunktion i Lund

Ansök    Dec 22    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Vår målbild är att vi ska göra skillnad och upplevas som en ledande aktör som skapar bästa värde. Våra administrativa processer ska frigöra tid och resurser till Region Skånes kärnverksamhet och dä... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Vår målbild är att vi ska göra skillnad och upplevas som en ledande aktör som skapar bästa värde. Våra administrativa processer ska frigöra tid och resurser till Region Skånes kärnverksamhet och därmed nytta för medborgarna i Skåne. Med ett tydligt kundfokus arbetar vi strategiskt med att utveckla vår service och vår organisation. Vi ligger i framkant med digitalisering av arbetssätt och bygger upp kunskap om ny teknik som gör det möjligt att automatisera fler administrativa uppgifter. För oss är det avgörande att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med vision och värderingar.

Enhet Pension, utbildning och controlling består av 20 medarbetare och är en del av Gemensam servicefunktion HR. Vi består av tre team med professioner som är specialiserade inom olika områden. Gemensamt för oss är att vi stöttar verksamheterna inom Region Skåne samt våra kollegor i andra enheter, i olika processer inom främst lön, utbildning, pension och personalekonomi.

Nu välkomnar vi en ny kollega till vårt team controlling hos oss på Medicon Village!


ARBETSUPPGIFTER
Är du serviceinriktad, analytisk och drivande? Motiveras du av att arbeta med siffror? Då kan du vara den vi söker!

Du ingår i ett team bestående av sju medarbetare som har ett gemensamt ansvar för controlling av löner och specialistfunktioner inom löneområdet för Region Skåne och de regionägda bolagen. Arbetet sker i nära samverkan med de övriga teamen på enheten samt löne- och ekonomifunktionerna på Gemensam servicefunktion.

Dina arbetsuppgifter som löneekonom består bland annat av:

• Kontroller inför utbetalningar
• Akututbetalning via Finans/Swedbank
• Avstämning av lönerelaterade konton
• Utmätningar/Införslar
• Arbetsgivardeklaration AGI
• Avvisade löner
• Ombokningar
• Löneväxlingar

Som löneekonom hos oss arbetar du även med behörighetsadministration. Utöver det ingår kontakt med olika myndigheter, som exempelvis Skatteverket och Kronofogden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning, gärna inom ekonomi alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Vidare har du erfarenhet av arbete i en löne-/ekonomifunktion och är en van användare av Excel. Därtill är det en fördel om du har kunskap i något löne- och ekonomisystem, exempelvis HR-fönster och Raindance.

Du är prestigelös, samarbetsinriktad och trivs att jobba i team samtidigt som du självständigt driver ditt arbete. Det är vidare viktigt att du är utvecklingsorienterad, analytisk och tycker om att arbeta med att hitta lösningar på komplexa ärenden. Du är strukturerad, självgående och noggrann samt har förmåga att organisera och prioritera aktiviteter effektivt. För att lyckas i rollen krävs det att du är flexibel då ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Löneadministratör till Fitness24Seven i Lund

Ansök    Dec 12    Tng Group AB    Löneadministratör
Drivs du av att hjälpa andra människor genom att säkerställa rätt lön? Fitness24Seven söker en löneadministratör till Lund - Skåne Tycker du om när saker och ting blir rätt? Är du mån om att hjälpa dina kollegor genom en välfungerande lönehantering? Som löneadministratör hos Fitness24Seven i Lund får du möjlighet att skapa glädje hos dina kollegor genom en god löneadministration. Är du passionerad av lön? Då är denna tjänst något för dig!Välkommen med din... Visa mer
Drivs du av att hjälpa andra människor genom att säkerställa rätt lön? Fitness24Seven söker en löneadministratör till Lund - Skåne

Tycker du om när saker och ting blir rätt? Är du mån om att hjälpa dina kollegor genom en välfungerande lönehantering? Som löneadministratör hos Fitness24Seven i Lund får du möjlighet att skapa glädje hos dina kollegor genom en god löneadministration. Är du passionerad av lön? Då är denna tjänst något för dig!Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Fitness24Seven erbjuder en värderingsstyrd organisation med högt tempo med ambition att ständigt utvecklas. Du erbjuds en serviceinriktad och viktig roll med möjlighet att hjälpa andra människor genom att säkerställa en korrekt lönehantering. Hos Fitness24Seven uppmuntras du till att ta egna initiativ, utveckling och ansvarstagande inom ditt område.

Dina arbetsuppgifter

Som löneadministratör hanterar du löneadministrationen för Fitness24Sevens medarbetare som består av hel- och deltidsanställda kontorsmedarbetare, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och anläggningspersonal. Tillsammans inom lönegruppen ansvarar ni för att:

• Hantera löneadministrationen kring ca 1000 löner i systemet Hogia.
• Ta fram och skicka ut arbetsgivarintyg.
• Hantera pensions- och försäkringsadministration. 
• Besvara allmänna frågor kring lön från medarbetare och chefer. 

Värt att veta

Du arbetar tillsammans med dina kollegor inom lön och ekonomi som idag består av 15 personer. Din arbetsplats är Fitness24Sevens huvudkontor i centrala Lund och arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flextid. Du rapporterar till ekonomichefen som har en personlig och öppen ledarstil. Som medarbetare i teamet uppmuntras du till att ta egna initiativ och personlig utveckling. Din interna titel är Payroll Specialist.

Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som löneadministratör söker vi dig som:

• Har tidigare erfarenhet inom löneadministration och god erfarenhet av hela löneprocessen.
• Har god systemvana, med fördel inom Hogia lönesystem.

Som person är du serviceinriktad och bemöter dina kollegor på ett pedagogiskt sätt då du får många frågor till löneområdet. Du tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen och säkerställer kvalitet och slutförande med ditt noggranna arbetssätt. Du samarbetar väl och skapar goda relationer med dina kollegor. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju. Visa mindre

Junior löneadministratör

Ansök    Jan 25    Innecta AB    Löneadministratör
Kort om tjänsten Vi söker nu en junior löneadministratör som nyligen gått ut skolan eller bara jobbat kort med lön och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss. Om oss Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 12 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värde... Visa mer
Kort om tjänsten
Vi söker nu en junior löneadministratör som nyligen gått ut skolan eller bara jobbat kort med lön och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss.
Om oss
Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 12 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en junior löneadministratör som vill jobba med både enklare och mer avancerade lönefrågor och rådgivning. På Innecta anpassar vi arbetet efter kundens behov, vilket innebär såväl uppdrag där konsulten sköter all lönehantering som uppdrag där lönearbetet delas med kunden.
Läs mer om oss här: www.innecta.se
Mer om tjänsten
Du kommer ta plats i ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi, lön och kundvård. Som löneadministratör på Innecta utför du löneuppdrag både på plats hos kund och på Innectas kontor i Lund och/eller Löddeköpinge. Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löneuträkning, beräkning av sjuklön, semesteruträkning, inrapportering till myndigheter, avstämningar och diverse inmatningar i olika IT-baserade lönesystem. Beroende på din erfarenhet kommer även mycket kontakt ske med både företagsledare och de anställda hos våra kunder. Vi jobbar väldigt nära våra kunder!
Din profil
Du har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom lön/ekonomi eller har arbetat med löneadministration något år. Personlighet, vilja och engagemang går före erfarenhet då du snabbt kommer in i jobbet med rätt inställning då det finns ett kunnigt team runt dig. Du måste dock kunna grunderna i lönehantering sedan tidigare, vara snabblärd och effektiv.
Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.
Systemerfarenhet av Visma Lön, Fortnox Lön och/eller Agda PS lönesystem.
I detta jobb får du:
För dig som vill utvecklas mot en fullfjädrad lönespecialist är detta en fantastisk tjänst. Du får omväxlande arbetsuppgifter i ett litet, trevligt arbetslag med seriösa kunder.
För att möjliggöra en stabil och hög servicenivå gentemot kund bemannas uppdragen i så stor utsträckning som möjligt av ett team bestående av 2 redovisningskonsulter med stöd av en senior rådgivare samt en lönespecialist. Detta innebär stora möjligheter till såväl kunskapsutbyte internt som att växa i sin roll.
Ständig kompetensutveckling är en självklarhet och baseras på respektive konsults behov.
Kontoret i Lund finns nära Nova Lund medan kontoret i Löddeköpinge är vackert beläget ute i Hög och kunderna kommer gärna förbi för en kopp kaffe eller te och trevliga samtal.
Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida med bifogat CV och personligt brev alternativt till Arna Lindberg på mail [email protected].
Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag!
Tillträde enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

HR Payroll Expert

Ansök    Nov 29    AB Tetra Pak    Löneadministratör
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen. Job Summary Are you service minded and organised with experience from Payroll or Finance? Find your next challenge in our highly skilled HR team. Quality and accuracy are corner stones for o... Visa mer
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Job Summary
Are you service minded and organised with experience from Payroll or Finance? Find your next challenge in our highly skilled HR team.
Quality and accuracy are corner stones for our Payroll Services. Our Payroll team ensures that our payroll provider receives payroll data timely and accurately. We belong to the HR Service Centre in Lund, a centralised HR Service organization for all Tetra Pak companies in Sweden, with the aim to deliver high value HR services to all managers and employees in Sweden.
To further strengthen the team, we are now recruiting a Payroll Expert based in Lund, Sweden.
What you will do
Professional handling of Payroll related inquiries and tickets such as extra payments, changes in working schedules and bank accounts etc.
Secure the interface to external payroll provider as well as manual inputs, knowledge about time and attendance- and payroll system, the accurate accounting process related to payroll and other payroll related systems.
Ensures Payroll process is delivered accurately and timely and ensures compliance with statutory requirements and company policies
Administration of Company cars.
Administration of tasks connected to Employee recognition and termination such as Employee certificates and letter of recommendation.
Support in internal and external audits
Identifying client needs through collaboration and interactions
Contribute to developing our Payroll Services by standardizing and simplifying the way we work
Gatekeeping of Payroll system and ensuring quality
Run quality controls and reports and deliver HR data and statistics to clients.
Participate in projects as applicable.

We believe you have
We are looking for a curious and committed, service-minded and accurate colleague wanting to expertly learn and work with Tetra Pak´s Payroll Services and administration.
To succeed in the role, it is important that you are well organized and thorough with details. It is also essential that you possess good communication and collaboration skills.
We believe you have at least three years experience in the Payroll or Finance area in a multinational or large company and you hold a relevant educational background within Human Resources or Finance. Experience from a Payroll system is seen as highly beneficial as well as experience from SAP Success factors or another advanced business system. You have excellent Excel skills, and you are eager to learn and develop these skills further.
Knowledge of personal income tax legislation, labour law is beneficial.
Overall good/excellent skills in MS Office tools and especially Excel are crucial.
Excellent Swedish and English skills, spoken as well as written, are also required.
We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements

Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/.
This job posting expires on 2022-12-13
To know more about the position contact Marie Annefors at + 46 733 36 5059
Questions about your application contact Maria Glimberg at +46 46 36 1767
For trade union information contact For trade union information contact Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320. Visa mindre

Löneadministratör till Samres

Tycker du det är roligt att arbeta med löneadministration och vill vara med på en tillväxtresa? Är det viktigt för dig att arbeta med härliga kollegor med fin gemenskap? Sök då tjänsten som löneadministratör hos oss på Samres! Arbetsbeskrivning I den här tjänsten ansvarar du för löneprocessen och arbetar då med lönehantering, rapporteringsarbete och personaladministrativa uppgifter för tre bolag med totalt drygt 200 löner. Vanligt förekommande uppgifter ä... Visa mer
Tycker du det är roligt att arbeta med löneadministration och vill vara med på en tillväxtresa? Är det viktigt för dig att arbeta med härliga kollegor med fin gemenskap? Sök då tjänsten som löneadministratör hos oss på Samres!

Arbetsbeskrivning
I den här tjänsten ansvarar du för löneprocessen och arbetar då med lönehantering, rapporteringsarbete och personaladministrativa uppgifter för tre bolag med totalt drygt 200 löner. Vanligt förekommande uppgifter är:

• Beredning av löner
• Hantering av reseräkning
• Upprättande och utskick av lönespecifikationer
• Ta fram underlag för betalning av preliminärskatter och arbetsgivaravgifter samt bokföringsorder
• Beräkning av semesterlön, semesterlöneskulder och hantering av årsskifte
• Bevaka regeländringar som påverkar lönehanteringen och sätta sig in i tillämpliga kollektivavtal (Callcenteravtalet, Telekomavtalet)
• Underhåll av systemen Hogia Lön och Hogia Personal
• Rapportering tjänstepension till Collectum
• Rapportering av inkomstuppgifter och statistik till myndigheter
• Övriga administrativa sysslor

Vem är du?
För att du ska lyckas i den här tjänsten så ser vi att du minst har arbetat med lönefrågor brett under 1-2 år. Det är också fördelaktigt om du har en eftergymnasial utbildning inom lön.

Det är viktigt för oss att du är en ansvarsfull person som är självgående, drivande och att du verkligen tar tag i uppgifter. Arbetsdagen kräver också att du är strukturerad, organiserar och prioriterar dina uppgifter effektivt. Eftersom vårt arbete med löner är mångfacetterat så krävs det både en utpräglad analytisk förmåga och en noggrannhet utöver det vanliga. Du ska ha en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och enkelt ha kontakt med alla berörda parter för att kunna säkerställa lönearbetet.

Du erbjuds
Hos oss på Samres är personalen den viktigaste tillgången och vi arbetar kontinuerligt för att vara en attraktiv arbetsgivare där man är stolt över företaget och den egna insatsen. Att ha de bästa medarbetarna är en självklarhet för att vi ska kunna uppnå den höga kvalitet som vi har. I våra nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Lund kommer du att vara kollega med ca 30 medarbetare som arbetar både inom kärnverksamheten med kundservice på olika sätt och ett antal stödfunktioner inom ekonomi, HR och IT.

Om oss
Samres grundades i Lund 1993 och är idag ett internationellt företag som tillsammans med vårt systerbolag Dynava har över 800 anställda fördelat på 13 kontor runtom i världen. Vi ägs av Eniro-koncernen och har som målsättning att bli den ledande aktören inom outsourcad kundservice på den nordiska marknaden. Vårt fokus är att hjälpa våra uppdragsgivares kunder och vi drivs av övertygelsen att god kundservice kan vara en nyckel till företags framgång. Vi har fina referenser både inom privat och offentlig sektor. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer:
https://www.samres.se/

Ansökan
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 1 februari 2023 eller enligt överenskommelse

Vi går igenom ansökningar löpande så du är alltså varmt välkommen att ansöka redan idag men som senast den 11 december!
I denna rekrytering samarbetar Samres med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Friberg på 076 – 002 69 69 alternativt på [email protected]. Välkommen att ansöka via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Visa mindre

HR och löneadministration

Human Resources and Payroll Associate (12 months maternity cover) Description TFS HealthScience is looking for an experienced, highly motivated Human Resources and Payroll Associate for a 12-month maternity cover and who will support us on delivering HR Services to our employees in the Nordic countries. We are a leading global mid-size Contract Research Organization (CRO) that partners with biotechnology and pharmaceutical companies throughout their entir... Visa mer
Human Resources and Payroll Associate (12 months maternity cover)
Description
TFS HealthScience is looking for an experienced, highly motivated Human Resources and Payroll Associate for a 12-month maternity cover and who will support us on delivering HR Services to our employees in the Nordic countries.
We are a leading global mid-size Contract Research Organization (CRO) that partners with biotechnology and pharmaceutical companies throughout their entire clinical development journey. We combine the full-service capabilities and global reach of a large CRO with the flexibility and personal approach only a mid-size CRO can deliver.
Our cores values of Trust, Quality, Flexibility and Passion are what makes TFS Healthscience the successful company it is today. Our values shape our culture and work ethic. They reflect what we stand for and guide our organization.
Together we make a difference.
TFS HealthScience is looking for a Human Resources and Payroll Associate (12 months maternity cover) office based preferably at our headquarter in Lund or at our office in Copenhagen.
The Human Resources and Payroll Associate is part of the Human Resources Department and reports to the Nordic HR Director. The Human Resource Associate supports in all HR Administration, staff, and employment related matters, and in close cooperation with the Nordic HR Director, also supports TFS’s Line Managers on HR related queries when applicable.
Key responsibilities:
Perform daily HR administration and ensure smooth onboarding/offboarding of employees
Responsible for payroll for all 4 Nordic countries (SWE, DK, FI, NO)
Maintain up to date HR information such as policies, work instructions, HR templates
Maintain contract administration
Ensure high data quality in HR & Payroll systems
Prepare, file, and monitor validity (temporary contracts, new assignments, etc.) of job contracts
Settle administrative issues with employees leaving the company
Perform according to HR goals and objectives
Contribute to the organization and development of routines to enhance the work processes at TFS

Requirements
Bachelor’s Degree or equivalent
Minimum 1 years relevant HR experience in the Nordics, focus Sweden
Solid payroll knowledge at least for Sweden (can be trained for the other countries if needed).
Good written and verbal communication skills in English and Swedish
Ability to handle highly confidential information with complete discretionWhat can we offer you?
A great place to work where you will get the chance to push your career to the next level, global environment with global opportunities. You will also get the opportunity to be part of a team with highly intelligent, passionate experts from all over the world. TFS is a place for inspiration where we focus on the patients, saving lives and aiming to increase their quality of life by supporting our clients.
We look forward to receiving your application soon!
Apply via
https://tfscro.com/careers/open-positions/245CC2824D/ Visa mindre

Lönespecialist med fokus och intresse för Compensation & Benefits

Är du en driven teamorienterad person som är mån om att hålla deadlines och vill ha ett av våra viktigaste jobb? Då vill vi att du söker jobbet redan idag! Just nu rekryterar vi en lönespecialist med fokus på Compensation & Benefits till vårt HR-team. Ditt nya jobb Som lönespecialist på Kraftringen blir du en självklar och viktig person på HR-avdelningen som består av åtta engagerade kollegor. Hos oss får du ett varierande och självständigt arbete där du ... Visa mer
Är du en driven teamorienterad person som är mån om att hålla deadlines och vill ha ett av våra viktigaste jobb? Då vill vi att du söker jobbet redan idag! Just nu rekryterar vi en lönespecialist med fokus på Compensation & Benefits till vårt HR-team.

Ditt nya jobb
Som lönespecialist på Kraftringen blir du en självklar och viktig person på HR-avdelningen som består av åtta engagerade kollegor. Hos oss får du ett varierande och självständigt arbete där du har ansvar för hela löneprocessen för 300 löner samt samtidigt ansvar för processerna kring Comp&Ben; området. Du kommer att driva årets lönehändelser med lönerevision, semesterårsavslut och sist men inte minst vara tillgänglig för att svara på frågor om lön, semester, föräldraledighet samt förmåner.

I rollen kommer du även ansvara för

- att analysera, utveckla och kommunicera löne-, pensions- och övriga förmånsprogram, policies och processer
- ge rekommendationer för att säkerställa marknadsmässiga erbjudanden
- ansvara för rapporter och framtagning av relevanta nyckeltal kopplat till HR och Comp&Ben; (t.ex. FTE, övertid, personalomsättning, föräldraledighet, och sjukskrivning.)
Du kommer också att ha andra arbetsuppgifter som exempelvis rapportering och betalning till Skatteverket och Försäkringskassan, samt löpande arbete med tjänstepensioner och gruppförsäkringar. En annan viktig uppgift är att vara systemansvarig för vårt lönesystem Hogia.

För att du ska trivas är det viktigt att du är driven och serviceorienterad och tycker om att arbeta i en utåtriktad roll med många kontaktytor samt att du har god kommunikativ förmåga.

Din profil
Du:

- har en eftergymnasial utbildning inom lön alternativt flera års arbetslivserfarenhet
- har minst tre års erfarenhet av självständigt lönearbete
- har arbetat med att driva övergripande Comp&ben; processer
- behöver ha god systemvana; gärna Hogia och/eller annat likvärdigt lönesystem samt kunskaper i Excel och Qlik Sense
- är noggrann och har öga för detaljer


Plus i kanten

- om du har jobbat med kollektivavtal
- om du har jobbat med gruppförsäkringar och tjänstepensioner
- om du har erfarenhet av BAS eller liknande arbetsvärderingssystem


Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 13 november. Du ansöker med CV och urvalsfrågor.

Vill du veta mer? Kontakta Karin Olholt, HR-chef på telefon 0730 614809.

Kraftringen kan komma att ta alkohol- och drogtest samt bakgrundskontroll på slutkandidat inför anställning.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Kraftringen
Kraftringen välkomnar kollegor med olika bakgrund och erfarenheter. Att vi är olika bidrar till en dynamisk arbetsplats där vi tar vara på medarbetarnas kompetens. Det är viktigt för oss att främja mångfalden som finns i samhället samt att utgå från ett inkluderande synsätt med perspektivet lika rättigheter och möjligheter i arbetslivet. Som medarbetare på Kraftringen är du delaktig i att skapa en arbetsplats som bidrar till ökad mångfald och jämställdhet, där kompetens tas tillvara med målet att ha en jämn könsfördelning på samtliga nivåer.

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Har cirka 300 000 energikunder och drygt 550 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se (https://jobb.bravura.se/www.kraftringen.se) Visa mindre

Löneadministratör till Gemensam servicefunktion

Ansök    Nov 8    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och che... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare.

Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och chefsstöd för att nå rätt lön i rätt tid.

- Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! /Adnan, löneadministratör.

ARBETSUPPGIFTER
Trivs du i en administrativ roll och tycker du att arbete med lön är intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta brett med löner utifrån en tydligt framtagen löneprocess där målet är att säkerställa att alla Region Skånes medarbetare får rätt lön, i rätt tid och på ett korrekt sätt. Du arbetar i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Vidare guidar och coachar du chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi ser att har du eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som bedöms lämplig för tjänsten. Du har erfarenhet av löner och olika ersättningar och van att arbeta i en stöttande serviceroll. Arbetet ställer krav på att du har goda kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har erfarenhet av löne- och personalsystem, gärna Personec P.

Vi erbjuder dig en roll där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, ge uttryck för ditt sinne för noggrannhet, struktur och din goda prioriteringsförmåga. Då rollen innebär många kontakter internt kommer du att trivas utmärkt om du är serviceinriktad, tålmodig och lösningsorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

HR Payroll Expert

Ansök    Nov 2    AB Tetra Pak    Löneadministratör
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen. Job Summary Are you service minded and organised with experience from Payroll or Finance? Find your next challenge in our highly skilled HR team. Quality and accuracy are corner stones for o... Visa mer
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Job Summary
Are you service minded and organised with experience from Payroll or Finance? Find your next challenge in our highly skilled HR team.
Quality and accuracy are corner stones for our Payroll Services. Our Payroll team ensures that our payroll provider receives payroll data timely and accurately. We belong to the HR Service Centre in Lund, a centralised HR Service organization for all Tetra Pak companies in Sweden, with the aim to deliver high value HR services to all managers and employees in Sweden.
To further strengthen the team, we are now recruiting a Payroll Expert based in Lund, Sweden.
What you will do
Professional handling of Payroll related inquiries and tickets such as extra payments, changes in working schedules and bank accounts etc.
Secure the interface to external payroll provider as well as manual inputs, knowledge about time and attendance- and payroll system, the accurate accounting process related to payroll and other payroll related systems.
Ensures Payroll process is delivered accurately and timely and ensures compliance with statutory requirements and company policies
Administration of Company cars.
Administration of tasks connected to Employee recognition and termination such as Employee certificates and letter of recommendation.
Support in internal and external audits
Identifying client needs through collaboration and interactions
Contribute to developing our Payroll Services by standardizing and simplifying the way we work
Gatekeeping of Payroll system and ensuring quality
Run quality controls and reports and deliver HR data and statistics to clients.
Participate in projects as applicable.

We believe you have
We are looking for a curious and committed, service-minded and accurate colleague wanting to expertly learn and work with Tetra Pak´s Payroll Services and administration.
To succeed in the role, it is important that you are well organized and thorough with details. It is also essential that you possess good communication and collaboration skills.
We believe you have at least three years experience in the Payroll or Finance area in a multinational or large company and you hold a relevant educational background within Human Resources or Finance. Experience from a Payroll system is seen as highly beneficial as well as experience from SAP Success factors or another advanced business system. You have excellent Excel skills, and you are eager to learn and develop these skills further.
Knowledge of personal income tax legislation, labour law is beneficial.
Overall good/excellent skills in MS Office tools and especially Excel are crucial.
Excellent Swedish and English skills, spoken as well as written, are also required.
We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements

Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/.
This job posting expires on 2022-11-17
To know more about the position contact Marie Annefors at + 46 733 36 5059
Questions about your application contact Maria Glimberg at +46 46 36 1767
For trade union information contact For trade union information contact Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320. Visa mindre

Lönekonsult till ett Lärorikt Uppdrag i Lund

Vill du arbeta med hela löneprocessen och ser utmaningar som något positivt och roligt? Då är detta ett intressant uppdrag för dig! Var: Lund När: Omgående Anställningsform: Konsultuppdrag via Delta Consulting Längd: 6 månader (Sysselsättning 60% - 100%) Om vår kund Vad jobbar företaget med? Vår kund arbetar med att designa förpackningar och levererar dessa till deras kunder i högsta kvalitet. De är ett dotterbolag tillhörande en internationell koncern... Visa mer
Vill du arbeta med hela löneprocessen och ser utmaningar som något positivt och roligt? Då är detta ett intressant uppdrag för dig!

Var: Lund
När: Omgående
Anställningsform: Konsultuppdrag via Delta Consulting
Längd: 6 månader (Sysselsättning 60% - 100%)

Om vår kund

Vad jobbar företaget med?

Vår kund arbetar med att designa förpackningar och levererar dessa till deras kunder i högsta kvalitet. De är ett dotterbolag tillhörande en internationell koncern.

Den aktuella avdelningen är väldigt prestigelös och har en stark lagkänsla. De har för tillfället många administrativa och manuella uppgifter som de är under process för att utveckla och mordanisera.

De erbjuder dig

Vår kund erbjuder ett uppdrag med varierande uppgifter där du jobbar nära personen du rapporterar till. Det är ett öppet klimat och de uppmuntrar ärlighet och samarbete. Det är inte hela världen om något blir fel, säg till så löser teamet det tillsammans.De erbjuder dig även

- Möjlighet till hemarbete 2 dagar i veckan
- Flextid att börja mellan kl 07:00 - 09:00


Om Rollen:

Vi söker dig som är prestigelös och öppensinnad så du trivs i teamet med likasinnade. Du gillar att samarbeta och hjälper gärna dina kollegor oavsett titel. Rollen som lönekonsult för detta uppdrag är varierande och vi ser därför att du är bekant med hela löneprocessen från "ax till limpa". Erfarenhet av systemen Agda, Visma Net och Excel är bra att ha för att komma in i arbetet så snabbt som möjligt.

Du kommer arbeta med ca 200 löner för 2 företag samt schemaläggning. Medarbetare samt chefer kan vända sig till dig för frågor och uppgifter.

Har du intresse och/eller erfarenhet av andra HR-lösningar och effektivisering så är det meriterande.

Arbetsuppgifter:

- Löneprocessen från insamling, bearbetning till lönekörning
- Intern och extern rapportering
- Skriva anställningsavtal
- Hantera fysiska underlag, posthantering, avprickning och arkivering
- Lägga scheman


Krav:

- Prestigelös
- Erfarenhet av Agda
- Kan be om hjälp om så behövs
Meriterande:

- Erfarenhet av effektivisering inom HR/Lön

Din inställning och personlighet kommer vara avgörande för din framgång. Har vi ringat in din person? Kul!

Välkommen in med din ansökan så pratar vi mer.Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Simone Husdal på [email protected] eller 076-947 95 03.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa lyckligare arbetsplatser.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning. Visa mindre

Lönekonsult till Statens servicecenter, Lund

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Denna tjänst ligger under avdelningen för lönerelaterade tjänster och på enheten för lönetjänster Lund. I dagsläget arbetar cirka 10 medarbetare på enheten som präglas av en gemenskap i arbetet där du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvecklar ert arbete.

I Lund växer vår avdelning och vi söker nu efter lönekonsulter till enheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lönekonsult arbetar du med löneadministration och hantering av frågor från kund, besvarande av ärenden från arbetstagare och chefer i frågor rörande lagar, avtal och författningar. Vårt arbetssätt är teambaserat och fordrar att du uppskattar att arbeta i grupp mot gemensamma mål.
Du kommer att ha kontakt med chefer, medarbetare och personalfunktioner hos kundmyndigheterna samt andra myndigheter och externa parter. Du kommer exempelvis att hantera runt 500-1000 löner per månad för flera olika myndigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
•Yrkeshögskoleexamen (färdigställd senast juni 2022) som lönespecialist eller minst 2 års arbetslivserfarenhet inom löneområdet där lönehandläggning har varit den huvudsakliga arbetsuppgiften. 

Vidare ska du ha följande förmågor:
•Att skapa struktur i ditt arbete
•Att säkerställa kvalitet och leverans
•Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift
•Att ge god service
•Att engagera och driva arbetet framåt
•Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter
•Att ha förmåga att kunna samarbeta och bidra positivt till arbetsgruppens arbetsklimat

Dessutom är det meriterande om du har:
•Erfarenhet av arbete med löneadministration inom offentlig förvaltning
•Arbetat med lönesystemet Primula
•Erfarenhet och tillämpning av lagar och avtal inom löneområdet

Övrigt
Anställningen är 100 % och tillsvidare.
Vi tillämpar vanligtvis sex månaders provanställning.
Vi planerar att hålla intervjuer under vecka 38.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 13 september 2022.
För att du ska få en så rättvis och korrekt bedömning som möjligt är det av stor vikt att du uppger år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Om den informationen inte framgår kan vi inte göra en korrekt bedömning av din kompetens och erfarenhet och du kan därför riskera att bli bortvald i urvalsprocessen.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Löneadministratör till ett Löneteam i Lund

Vill du arbeta med hela löneprocessen och ser utmaningar som något positivt och roligt? Då är detta ett intressant uppdrag för dig! Var: Lund När: Omgående Anställningsform: Hyrrekrytering Om vår kund Vad jobbar företaget med? Vår kund arbetar med att designa förpackningar och levererar dessa till deras kunder i högsta kvalitet. De är ett dotterbolag tillhörande en internationell koncern. Den aktuella avdelningen är väldigt prestigelös och har en st... Visa mer
Vill du arbeta med hela löneprocessen och ser utmaningar som något positivt och roligt? Då är detta ett intressant uppdrag för dig!Var: Lund
När: Omgående
Anställningsform: Hyrrekrytering

Om vår kund

Vad jobbar företaget med?

Vår kund arbetar med att designa förpackningar och levererar dessa till deras kunder i högsta kvalitet. De är ett dotterbolag tillhörande en internationell koncern.

Den aktuella avdelningen är väldigt prestigelös och har en stark lagkänsla. De har för tillfället många administrativa och manuella uppgifter som de är under process för att utveckla och mordanisera.

De erbjuder dig

Vår kund erbjuder ett uppdrag med varierande uppgifter där du jobbar nära personen du rapporterar till. Det är ett öppet klimat och de uppmuntrar ärlighet och samarbete. Det är inte hela världen om något blir fel, säg till så löser teamet det tillsammans.De erbjuder dig även

- Möjlighet till hemarbete 2 dagar i veckan
- Flextid att börja mellan kl 07:00 - 09:00
Om Rollen:

Vi söker dig som är prestigelös och öppensinnad så du trivs i teamet med likasinnade. Du gillar att samarbeta och hjälper gärna dina kollegor oavsett titel. Rollen som lönekonsult för detta uppdrag är varierande och vi ser därför att du är bekant med hela löneprocessen från "ax till limpa". Erfarenhet av systemen Agda, Visma Net och Excel är bra att ha för att komma in i arbetet så snabbt som möjligt.

Du kommer arbeta med ca 200 löner för 2 företag samt schemaläggning. Medarbetare samt chefer kan vända sig till dig för frågor och uppgifter.

Har du intresse och/eller erfarenhet av andra HR-lösningar och effektivisering så är det meriterande.Arbetsuppgifter:

- Löneprocessen från insamling, bearbetning till lönekörning
- Intern och extern rapportering
- Skriva anställningsavtal
- Hantera fysiska underlag, posthantering, avprickning och arkivering
- Lägga scheman
Krav:

- Prestigelös
- Erfarenhet av Agda
- Kan be om hjälp om så behövs
Meriterande:

- Erfarenhet av effektivisering inom HR/LönDin inställning och personlighet kommer vara avgörande för din framgång. Har vi ringat in din person? Kul!

Välkommen in med din ansökan så pratar vi mer.Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Simone Husdal på [email protected] eller 076-947 95 03.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa lyckligare arbetsplatser.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning. Visa mindre

Ekonomi- och löneadministratör

Vi söker nu en löne- och ekonomiadministratör till vår ekonomienhet. Vi är ett team på fyra personer som tillsammans ansvarar för hela ekonomiprocessen, merparten av löneprocessen samt viss administration inom verksamheter med statsbidrag. Du kommer tillsammans med en kollega, utifrån flera olika kollektivavtal, ansvara för hela löneprocessen i våra olika verksamheter som finns i Skåne och upp till Halmstad, Växjö och Kalmar. Löneprocessen är i en utveckli... Visa mer
Vi söker nu en löne- och ekonomiadministratör till vår ekonomienhet. Vi är ett team på fyra personer som tillsammans ansvarar för hela ekonomiprocessen, merparten av löneprocessen samt viss administration inom verksamheter med statsbidrag.
Du kommer tillsammans med en kollega, utifrån flera olika kollektivavtal, ansvara för hela löneprocessen i våra olika verksamheter som finns i Skåne och upp till Halmstad, Växjö och Kalmar. Löneprocessen är i en utvecklingsfas med nytt lönesystemet (Flex HRM) vilket omfattar större förändringar gällande samtliga systemstöd kopplade till lönehantering.
Vidare kommer du att arbeta med sedvanlig ekonomihanteringen för flera verksamhetsdelar såsom redovisning, kund- och leverantörsreskontra. Vi är ett team som samarbetar och löser frågor och utmaningar tillsammans.
Vi söker dig som har slutförd gymnasieexamen och har minst fem års erfarenhet av arbete med lönesystem. Om du även har erfarenhet av arbete med ekonomisystem så är det positivt. Troligen har du ytterligare utbildning inom något av dessa områden. Du har dessutom god datorvana inom Office paketet. Det är positivt om du har arbetat med flera olika lönesystem och har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt, avtal, lagar, avgifter och skatter.
För att trivas i rollen hos oss tror vi du är serviceinriktad, flexibel och motiveras av nya utmaningar och arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat, är självgående samt tar självständigt reda på den information som du behöver för att utföra dina arbetsuppgifter. Vidare är du en person som gillar att jobba tillsammans i team och har en god samarbetsförmåga. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap och värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är placerad i Lund på vårt regionkansli. Tjänsten är entillsvidareanställning som inleds med provanställning (6 månader). Tillträde enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten, kontakta Janos Skeppner (ekonomichef) 046-19 77 55, [email protected]
Fackliga representanter Maria Hansson (Unionen), 040-691 8363, [email protected]
Sista dag för ansökan är den 26 augusti. Ansökan tas endast emot via vårt e-rekryteringssystem. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Inför rekryteringsarbetet har Folkuniversitetet tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

HR Specialist - Salary Administration

Imagine what we could learn if we could build a microscope so powerful that it could look deep inside the very materials that the universe is made from. A microscope that could actually let us see the atoms and molecules that substances are made from. Imagine the new discoveries we could make, the new materials we could develop and how much we could learn about ourselves and our universe. The European Spallation Source is the mother of all microscopes! It... Visa mer
Imagine what we could learn if we could build a microscope so powerful that it could look deep inside the very materials that the universe is made from. A microscope that could actually let us see the atoms and molecules that substances are made from. Imagine the new discoveries we could make, the new materials we could develop and how much we could learn about ourselves and our universe.

The European Spallation Source is the mother of all microscopes! It is one of the most exciting, innovative and ground-breaking,” Big Science” projects under construction today. Research with neutrons lies behind some of the most important materials and innovations which improve our everyday lives, our health and our environment – and ESS will be the most powerful neutron microscope when fully operational in 2027.

Others have built telescopes that allow us to look into the deepest regions of space. Now we are building a microscope so powerful it will allow us to the study the smallest objects – atoms – in the finest detail.

Come and build the future of Science with us!

About the role:

The ESS is at an exciting turning point. It is in transition from being a construction site, to being an operating facility. To help us realise our goal of being the most powerful neutron source in the world, we now need HR Specialist to work with on salary administration.

As our next HR Specialist within salary administration, you will be the main point of contact for managing salaries within the organisation. We have employees based in both Sweden and Denmark, and the new administrator will therefore be a super user of our ERP system. More broadly, the role will involve managing master data, reply to questions and requests in our ticket system, reporting on statistics and information to both internal and external stakeholders as well as service as a contact person for the various Swedish and Danish authorities. For this reason, all applicants must have Swedish Bank ID to manage work tasks. There may well be other HR Administration tasks to perform as well when needed.

About you:

To thrive with us in the HR team, you need to be driven, responsive and good at spotting both problems and opportunities. You need to be a highly motivated person who isn’t afraid to get involved!

First and foremost, we need someone who is suitably qualified and experienced. Ideally, you will have appropriate technical qualifications at the post-secondary school level. However relevant experience in a similar role is more critical than the type of qualification you hold. We really need someone with a good general knowledge of Swedish labour law, and deep knowledge within Swedish regulations regarding social insurance, parental leave, pension system, holidays, paid time off, etc. Knowledge of Danish labor law and regulations would be a definite plus!

We are building ESS from the ground up, so we need someone who is comfortable not only following procedures, but also creating them. We attach great importance to personality and attitude, so we're looking for a real team player: Someone who is sociable, has excellent communication skills, who likes to collaborate with different people and who is committed to helping this amazing project to realise its full potential. We need a hands-on self-starter who is able to work in a structured, orderly, responsible and – most importantly – safe way.

The working language of ESS is English but it would be great if you could also work in Swedish as well. For this role, we need someone who can start as soon as possible! It would be a definite advantage if you have prior experience of working in an international or highly multicultural workplace.

What can we offer?

Aside from the opportunity to work at one of only 4 linear accelerator-based Spallation sources on the whole planet, you can also expect:


• An opportunity to contribute to the future discoveries within neutron science.
• A stunning, brand new workplace filled with innovative minds and brilliant people from across the globe.
• A challenging, exciting and fast-paced work environment.
• Market competitive compensation that is individual and differentiated according to role, responsibilities, individual skills, abilities and achievements.
• 30 days of annual leave, as well as more than 10 days of public holiday and company days off or days with limited working hours.
• Monthly pension contributions on top of your salary.
• Flexible working arrangements and a real work-life balance.

Interested? We sure hope so.

If you see yourself in what we’re looking for, please provide your CV and motivation letter in English by clicking on “apply” and following the instructions. Please be aware that we can only accept direct applications made via the ESS website.

The last day for receiving application is Monday 15th August 2022 - so submit your application as soon as soon as you can.

For more information regarding the ESS recruitment process, please follow this link https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment-process or contact Daniel Nordin Baker – Recruitment partner – at [email protected]

For trade union information, please contact Unionen representative Conny Wendt at [email protected] or SACO/Swedish Association of Graduate Engineers representative Yngve Levinsen at [email protected].

We look forward to receiving your application soon! Visa mindre

HR-specialist/löneadministratör

European Spallation Source i Lund ska bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, vår hälsa och vår miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart i 2027. Andra har byggt teleskop som gör att vi ka... Visa mer
European Spallation Source i Lund ska bli världens mest kraftfulla mikroskop. Vi är en av de mest spännande, innovativa och banbrytande "Big Science"- projekten under uppbyggnad idag. Forskning med neutroner ligger bakom några av de viktigaste materialen och innovationerna som förbättrar vår vardag, vår hälsa och vår miljö – och ESS kommer att vara det mest kraftfulla neutronmikroskopet när det står klart i 2027.

Andra har byggt teleskop som gör att vi kan titta in i rymdens djupaste områden, och nu bygger vi ett mikroskop som är så kraftfullt att vi faktiskt kan studera de minsta objekten – atomer – i minsta detalj.

Kom och bygg vetenskapens framtid med oss!

Om rollen:

Som löneadministratör inom HR-gruppen på ESS arbetar du med stöd och service till medarbetare i både Sverige och Danmark. I arbetsuppgifterna ingår löneadministration, svara på frågor från kollegor, svara på förfrågningar i vårt biljettsystem (Jira) samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter inom ansvarsområdet.

Det krävs även god datorvana då arbetsuppgifterna innebär användande av ett flertal IT-system. Erfarenhet av löne- och tidsrapporteringssystem samt yrkesmässig användning av Word och Excel är meriterande.

Om dig:

Du har gymnasieutbildning med ekonomisk eller administrativ inriktning. Du har även erfarenhet av lönehantering eller administration i offentlig förvaltning och kunskap om relevant lagstiftning och kollektivavtal. Det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och är nyfiken och ihärdig i att lära nytt.

Du förväntas vara självmotiverad, organiserad och ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är strukturerad och noggrann och har ett gott siffersinne. En självklarhet är att du har ett serviceinriktat förhållningssätt där du bemöter alla med respekt. 

Vi söker en ny kollega att har utmärkt kommunikationsförmaga, som gillar att samarbeta med olika människor och som kan kommunicera på både engelska och svenska på hög nivå.

Intresserad? Det hoppas vi!

Ansök med ditt CV genom att klicka på "ansök" och följ instruktionerna på vår webbsidan.

OBS: Vi endast tar emot ansökningar på engelska via ESS webbplats. Ansök så snart som möjligt och ange referensnummer 1222 på din ansökan. Det sista dagen för att ansök är måndag 15 augusti 2022.

För vissa roller vid ESS krävs hälsokontroller och säkerhetskontroller, vilket kan komma att krävas i de avslutande delarna av rekryteringsprocessen.

För mer information om ESS-rekryteringsprocessen, följ den här länken https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment-process. För ytterligare information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Recruitment Partner Daniel Nordin Baker på [email protected]

För facklig information, vänligen kontakta Unionen / Conny Wendt på connyt.we[email protected] eller SACO / Yngve Levinsen at [email protected].

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Payroll Administrator for the summer at Qlik in Lund

Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik is head... Visa mer
Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik is head quartered in King of Prussia, Pennsylvania and has a network of over 1500 partners across the world. Are your ready for a new challenge in an international environment?

OM TJÄNSTEN
Academic Work is on behalf of our client Qlik looking for a Payroll Administrator who can start as soon as possible and work until 31th of August. As a Payroll Administrator at Qlik you will be working in a team of engaged and driven coworkers. Working at Qlik gives you an opportunity to operate with colleagues from various backgrounds, cultures and nationalities. You will have the opportunity to work mainly remote after your introduction.

This is a consultant assignment. Academic Work will be your employer and you will work as a consultant at Qlik. The assignment will be a temp job starting as soon as possible until 31th of August. As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
As a Payroll Administrator, you will assist in many different tasks:


* Assist in managing Swedish monthly salaries
* Help coordinate all payroll related data and guarantee accurate administration of salary and other payroll related matters
* Assist with any audits from external auditors


VI SÖKER DIG SOM
We are looking for someone who are curious to gain experience and learn more about the payroll process. Other requirements:


* Completed or ongoing education in HR or economics, or equivalent professional experience
* Have experience from administrative tasks
* Have good knowledge of Microsoft Office (emphasis on Excel) and a high level of comfort with different software tools
* Business level in Swedish and English is mandatory
* Meritorious with previous experience within the payroll process


As a person, you are a highly organized team player and have a good ability to prioritize. Furthermore, you are accurate, flexible and have a good eye for details. You have excellent communication skills and the ability to build and maintain strong relationships with both external and internal stakeholders.

MORE INFORMATION


* LENGT OF THE ASSIGNMENT: As soon as possible - 31th of August
* WORKING HOURS: Office hours, Full time
* LOCATION: Scheelevägen, Lund


This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Qlik delivers intuitive platform solutions for self-service data visualization, guided analytics applications, embedded analytics and reporting to approximately 48,000 customers worldwide. Companies of all sizes, across all industries and geographies, use Qlik solutions to visualize and explore information, generate insight and make better decisions. At Qlik, they optimize Business Intelligence (BI) by harnessing the collective intelligence of people across an organization. They focus on empowering people—by enabling everyone in an organization to see the whole story that lives within their data. Visa mindre

Payroll Administrator to Qlik in Lund

Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik is head... Visa mer
Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik is head quartered in King of Prussia, Pennsylvania and has a network of over 1500 partners across the world. Are your ready for a new challenge in an international environment?

OM TJÄNSTEN
Academic Work is on behalf of our client Qlik looking for a Payroll Administrator who can start as soon as possible and work until 31th of August at their office in Lund. As a Payroll Administrator at Qlik you will be working in a team of engaged and driven coworkers. Working at Qlik gives you an opportunity to operate with colleagues from various backgrounds, cultures and nationalities. You will have the opportunity to work remote a few days a week after your introduction.

This is a consultant assignment. Academic Work will be your employer and you will work as a consultant at Qlik. The assignment will be a temp job starting as soon as possible until 31th of August. As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer{target="_blank"}.

ARBETSUPPGIFTER
As a Payroll Administrator, you will assist in many different tasks:


* Assist in managing European monthly salaries
* Help coordinate all payroll related data and guarantee accurate administration of salary and other payroll related matters
* Assist with any audits from external auditors


VI SÖKER DIG SOM
We are looking for someone who are curious to gain experience and learn more about the payroll process. Other requirements:


* Completed education in HR or economics, or equivalent professional experience
* Have experience from administrative tasks
* Have good knowledge of Microsoft Office (emphasis on Excel) and a high level of comfort with different software tools
* Business level English is mandatory
* Meritorious with previous experience within the payroll process


As a person, you are a highly organized team player and have a good ability to prioritize. Furthermore, you are accurate, flexible and have a good eye for details. You have excellent communication skills and the ability to build and maintain strong relationships with both external and internal stakeholders.

MORE INFORMATION


* LENGT OF THE ASSIGNMENT: As soon as possible - 31th of August
* WORKING HOURS: Office hours, Full time
* LOCATION: Scheelevägen, Lund


This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Qlik{target="_blank"} delivers intuitive platform solutions for self-service data visualization, guided analytics applications, embedded analytics and reporting to approximately 48,000 customers worldwide. Companies of all sizes, across all industries and geographies, use Qlik solutions to visualize and explore information, generate insight and make better decisions. At Qlik, they optimize Business Intelligence (BI) by harnessing the collective intelligence of people across an organization. They focus on empowering people—by enabling everyone in an organization to see the whole story that lives within their data. Visa mindre

Lönekonsult

Företagspresentation Vi söker nu en lönekonsult/löneadministratör för uppdrag hos vår kund med placering i Lund. Uppdraget är med start april och pågår i 6 månader! Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Som person är du är proaktiv i ditt arbete och strävar hela tiden efter förbättringar och effektiva processer. Du trivs bäst i team där man samarbetar, delar kunskap och lär av varandra. Arbetsuppgifter och ans... Visa mer
Företagspresentation

Vi söker nu en lönekonsult/löneadministratör för uppdrag hos vår kund med placering i Lund. Uppdraget är med start april och pågår i 6 månader! Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Som person är du är proaktiv i ditt arbete och strävar hela tiden efter förbättringar och effektiva processer. Du trivs bäst i team där man samarbetar, delar kunskap och lär av varandra.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att handlägga löner, sammanställa statistik till myndigheter, sköta administration av försäkringar och pensioner, utfärda intyg men även andra löneadministrativa uppgifter kan förekomma. Arbetet är förlagt måndag till fredags under kontorstider, med placering i Lund.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt god erfarenhet av löneadministration. Har du erfarenhet av systemen Hogia Lön och Workday är det meriterande.
Som person är du noggrann, engagerad, har lätt för samarbete med andra och gillar att hitta och driva förbättringar. Du trivs med ett tidvis högt arbetstempo och har förmåga att strukturera ditt arbete och prioritera dina uppgifter. Det är viktigt att du trivs i en administrativ roll, och ser service som en självklarhet i ditt dagliga arbete. Varmt välkommen in med din ansökan! Om anställningen Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos Unik Resurs med placering hos vår kund i Lund. Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Ansök redan idag!

Ansökan Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst. Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam; Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22, [email protected] Rebecca Wikström och nås på 0739-73 93 65, [email protected] Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

HR Payroll Administrator

Ansök    Feb 18    Danda AB    Löneadministratör
As a HR Payroll administration consultant at our client in Lund you will be part of a HR Reward team, an integrated part of the HR Service Centre at their site in Lund. Main tasks: - Secure accurate input to payroll provider, - professional handling of Payroll related inquiries and tickets in C4C, - management of extra payments, - changes in working schedules etc, - Administration of tasks connected to Employee recognition and termination such as Employe... Visa mer
As a HR Payroll administration consultant at our client in Lund you will be part of a HR Reward team, an integrated part of the HR Service Centre at their site in Lund.

Main tasks:

- Secure accurate input to payroll provider,
- professional handling of Payroll related inquiries and tickets in C4C,
- management of extra payments,
- changes in working schedules etc,
- Administration of tasks connected to Employee recognition and termination such as Employee certificates and letter of recommendation,
- administration of Company cars,
- contribute to improving the clients Payroll and administrative routines,
- run quality controls and reports.


Skills Requirements

- Experience from a Payroll system is seen as a qualification but not mandatory
- SAP Successfactors or another advanced business system is seen as a qualification but not mandatory
- Good skills in MS Office tools, especially Excel


Start: ASAP

End: 2022-08-31

Equipment: Consultant is expected to bring his/her own computer

Remote work: some remote work will be possible Visa mindre

Lönehandläggare till Statens servicecenter, Lund

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu lönehandläggare till avdelningen för lönerelaterade tjänster och på enheten för lönetjänster Östersund med placering i Lund. I dagsläget arbetar 10 medarbetare på enheten som präglas av en gemenskap i arbetet där du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvecklar ert arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lönekonsult arbetar du med löneadministration och hantering av frågor från kund, besvarande av ärenden från arbetstagare och chefer i frågor rörande lagar, avtal och författningar.
Du kommer att ha kontakt med chefer, medarbetare och personalfunktioner hos kundmyndigheterna samt andra myndigheter och externa parter. Du kommer exempelvis att hantera runt 1200-1300 löner per månad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Yrkeshögskoleexamen som lönespecialist eller minst två års arbetslivserfarenhet inom löneområdet

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att ha förmåga att samarbeta och bidra positivt till arbetsgruppens arbetsklimat
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift
• Att ge god service, vara serviceinriktad
• Att skapa struktur i ditt arbete
• Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter
• Att säkerställa kvalitet och leverans
• Att engagera och driva arbetet framåtDessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av arbete med löneadministration inom offentlig förvaltning
• Arbetat med lönesystemet Primula
• Erfarenhet och tillämpning av lagar och avtal inom statenÖvrigt
Anställningen är tidsbegränsad t.o.m. september 2022 och på heltid.
Anställningen är placerad i Lund.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 16 mars 2022. För att du ska få en så rättvis och korrekt bedömning som möjligt är det av stor vikt att du uppger år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Om den informationen inte framgår kan vi inte göra en korrekt bedömning av din kompetens och erfarenhet och du kan därför riskera att bli bortvald i urvalsprocessen

Vi planerar att hålla intervjuer under vecka 12.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

HR löneadministratör till vår kund i Lund

Ansök    Feb 21    Experis AB    Löneadministratör
Som HR Löneadministrationskonsult hos vår kund i Lund kommer du att ingå i ett HR Reward-team, en integrerad del av vår kunds HR Service Center. Uppdraget är på heltid och löper fram t.o.m. den 31 augusti. Huvudsakliga arbetsuppgifter: * Korrekt inmatning av underlag till löneleverantören * Professionell hantering av lönerelaterade frågor via portal * Hantering av extra betalningar * Korrigeringar/ förändringar i arbetsscheman etc * Administration av in... Visa mer
Som HR Löneadministrationskonsult hos vår kund i Lund kommer du att ingå i ett HR Reward-team, en integrerad del av vår kunds HR Service Center.

Uppdraget är på heltid och löper fram t.o.m. den 31 augusti.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Korrekt inmatning av underlag till löneleverantören
* Professionell hantering av lönerelaterade frågor via portal
* Hantering av extra betalningar
* Korrigeringar/ förändringar i arbetsscheman etc
* Administration av intyg och rekommendationsbrev
* Administration av tjänstebilar

Kompetenskrav

* Tidigare erfarenhet av något lönesystem
* Tidigare erfarenhet av något större affärssystem och då gärna SAP
* Goda kunskaper i MS Office-verktyg, särskilt Excel
* God svenska och engelska i såväl tal som i skrift

I övrigt ser vi gärna att du är en noggrann person som både gillar och är duktig på administration och att du har tidigare erfarenhet av just någon typ av HR/ Löneadministration.

Låter uppdraget intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Visa mindre

Löneadministratör / Omgående

Ansök    Feb 18    Bravura Sverige AB    Löneadministratör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i cirka 6 månader med start omgående. Du blir anställd av Br... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i cirka 6 månader med start omgående. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Arbetsuppgifter:

I rollen som löneadministratör arbetar du på företagets HR-serviceavdelning. Dina arbetsuppgifter innefattar att säkra korrekt inmatning till löneleverantörer, samt hantera lönerelaterade förfrågningar. Du hanterar betalningar, ändringar i arbetsscheman samt administrerar uppgifter som är kopplade till medarbetarintyg och rekommendationsbrev. Därtill genomför du kvalitetskontroller och rapporter. Du ansvarar även för att förbättra kundernas löne- och administrativa rutiner.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Arbetslivserfarenhet från arbete som innefattat lönehantering alternativt annat ekonomirelaterat arbete
• Meriterande med kunskap i SAP och Officepaketet (Excel)
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Du som söker är en person som trivs med att hålla flera bollar i luften. Du är lyhörd, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och räds inte för att arbeta i ett högt tempo. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, bekväm att arbeta med andra människor och trivs bra i sociala situationer. I rollen kommer du arbeta tätt med ihop med dina kollegor och det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Som person är du flexibel eftersom dina arbetsuppgifter samt ställer alltid upp för att stötta dina kollegor och ser till gruppen bästa för att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, ekonom, löneadministration, administratör, leverantörsreskontra, bokföring, momsredovisning, skatt, lön, HR-frågor, HR, personaladministration, personal, heltid, Lund Visa mindre

Lönespecialist/HR

Vill du vara med och utveckla vår lönefunktion i en dynamisk och flexibel organisation? Vårt fantastiska team består av två medarbetare som är en del av HR-avdelningen. Vi arbetar som en Shared service för de svenska bolagen i koncernen där lönefunktion servar 8 bolag med totalt ca 450 löner. Om tjänsten Tillsammans med dina kollegor på lön ansvarar du för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän avseende personregistrering, inrapport... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår lönefunktion i en dynamisk och flexibel organisation? Vårt fantastiska team består av två medarbetare som är en del av HR-avdelningen. Vi arbetar som en Shared service för de svenska bolagen i koncernen där lönefunktion servar 8 bolag med totalt ca 450 löner.

Om tjänsten
Tillsammans med dina kollegor på lön ansvarar du för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän avseende personregistrering, inrapportering av löneunderlag, kontroll av avvikelser mellan lönekörningar samt justeringar inför månadens lönekörning. Arbetet innefattar tolkning av lagar och avtal, pension- och försäkringsfrågor samt avstämning av skatt- och arbetsgivaravgifter. Lönefunktionen är också en support gällande frågor kring tidrapportering, reseräkningar, statistik samt stöd till chefer och medarbetare i övriga frågor kring lön. Du kommer även arbeta med HR-administration.

Förutom det löpande arbete kommer du vara en viktig spelare i vidareutvecklingen av löneprocessen och tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla och förbättra rutiner, processer och policys kring arbetet med lön och personaladministration.

Du som söker
Är du flexibel, positiv och tycker om att arbeta administrativt? Arbetar du strukturerat, noggrant med hög kvalitet och servicekänsla? Har du dessutom lätt för at kommunicera och gillar förbättringsarbete så är det dig vi söker. I rollen som lönespecialist arbetar du självständigt vilket förutsätter att du har hög integritet och förmåga att prioritera. Är du dessutom prestigelös, stresstålig och jobbar bra i team så är du personen vi söker.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du drivs av att skapa processer och rutiner i arbetet för att stärka och utveckla organisationen. Du har god systemvana, talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av Agda PS är ett krav.

Att jobba på AR Packaging
AR Packaging är ett av Europas ledande företag inom förpackningssektorn med en omsättning på cirka 900 miljoner euro och 5 500 anställda i 30 fabriker i 13 länder. Våra produkter och lösningar är främst i vikbar kartong och flexibel förpackning.
Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

För mer information
Kontakta Olga Sarvik, Senior Payroll and HR Manager, [email protected]

Sök redan i dag då vi tillämpar löpande urval!

Ersättning
Enligt överenskommelse Visa mindre

Lönehandläggare till Statens servicecenter, Lund

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu lönehandläggare till löneenhet 10 som ligger under avdelningen för lönerelaterade tjänster och på enheten för lönetjänster Lund. I dagsläget arbetar 10 medarbetare på enheten som präglas av en gemenskap i arbetet där du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvecklar ert arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lönekonsult arbetar du med löneadministration och hantering av frågor från kund, besvarande av ärenden från arbetstagare och chefer i frågor rörande lagar, avtal och författningar.
Du kommer att ha kontakt med chefer, medarbetare och personalfunktioner hos kundmyndigheterna samt andra myndigheter och externa parter. Du kommer exempelvis att hantera runt 1200-1300 löner per månad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Yrkeshögskoleexamen som lönespecialist eller minst två års arbetslivserfarenhet inom löneområdet

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att ha förmåga att samarbeta och bidra positivt till arbetsgruppens arbetsklimat
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift
• Att ge god service, vara serviceinriktad
• Att skapa struktur i ditt arbete
• Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter
• Att säkerställa kvalitet och leverans
• Att engagera och driva arbetet framåtDessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av arbete med löneadministration inom offentlig förvaltning
• Arbetat med lönesystemet Primula
• Erfarenhet och tillämpning av lagar och avtal inom statenÖvrigt
Anställningen är tillsvidare och på heltid.
Vi tillämpar vanligtivs sex månaders provanställning.
Anställningen är placerad i Lund.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 24 februari 2022. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Motivera i din ansökan hur du uppfyller kvalifikationerna för tjänsten.
Vi planerar att hålla intervjuer under vecka 10.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Senior lönespecialist

Ansök    Jan 6    Innecta AB    Löneadministratör
Kort om tjänsten Vi söker nu en senior lönespecialist som har något (eller många) års erfarenhet av lönearbete, antingen på en redovisningsbyrå eller på en löneavdelning och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss. Om oss Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 11 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i L... Visa mer
Kort om tjänsten
Vi söker nu en senior lönespecialist som har något (eller många) års erfarenhet av lönearbete, antingen på en redovisningsbyrå eller på en löneavdelning och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss.
Om oss
Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 11 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en senior lönespecialist som vill jobba med både enklare och mer avancerade lönefrågor och rådgivning. På Innecta anpassar vi arbetet efter kundens behov, vilket innebär såväl uppdrag där konsulten sköter all lönehantering som uppdrag där lönearbetet delas med kunden.
Läs mer om oss här: www.innecta.se
Mer om tjänsterna
Du kommer ta plats i ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi, lön och kundvård. Som lönespecialist på Innecta utför du löneuppdrag både på plats hos kund och på Innectas kontor i Lund och/eller Löddeköpinge. Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löneuträkning, beräkning av sjuklön, semesteruträkning, inrapportering till myndigheter, avstämningar och diverse inmatningar i olika IT-baserade lönesystem. Mycket kontakt kommer ske med både företagsledare och de anställda hos våra kunder så detta måste du gilla. Vi jobbar väldigt nära våra kunder!
Din profil
Du har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom lön/ekonomi och har arbetat med löneadministration några år.
Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.
Systemerfarenhet av Visma Lön, Fortnox Lön och/eller Agda PS lönesystem.
I detta jobb får du:
För dig som vill utvecklas mot en fullfjädrad lönespecialist är detta en fantastisk tjänst. Du får omväxlande arbetsuppgifter i ett litet, trevligt arbetslag med seriösa kunder.
För att möjliggöra en stabil och hög servicenivå gentemot kund bemannas uppdragen i så stor utsträckning som möjligt av ett team bestående av 2 redovisningskonsulter med stöd av en senior rådgivare samt en lönespecialist. Detta innebär stora möjligheter till såväl kunskapsutbyte internt som att växa i sin roll.
Ständig kompetensutveckling är en självklarhet och baseras på respektive konsults behov.
Kontoret i Lund finns nära Nova Lund medan kontoret i Löddeköpinge är vackert beläget ute i Höj och kunderna kommer gärna förbi för en kopp kaffe eller te.
Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida med bifogat CV och personligt brev alternativt till Arna Lindberg på mail [email protected].
Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag!
Tillträde enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt. Visa mindre

Junior löneadministratör

Ansök    Jan 6    Innecta AB    Löneadministratör
Kort om tjänsten Vi söker nu en junior löneadministratör som nyligen gått ut skolan eller bara jobbat kort med lön och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss. Om oss Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 11 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värde... Visa mer
Kort om tjänsten
Vi söker nu en junior löneadministratör som nyligen gått ut skolan eller bara jobbat kort med lön och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss.
Om oss
Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 11 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en junior löneadministratör som vill jobba med både enklare och mer avancerade lönefrågor och rådgivning. På Innecta anpassar vi arbetet efter kundens behov, vilket innebär såväl uppdrag där konsulten sköter all lönehantering som uppdrag där lönearbetet delas med kunden.
Läs mer om oss här: www.innecta.se
Mer om tjänsten
Du kommer ta plats i ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi, lön och kundvård. Som löneadministratör på Innecta utför du löneuppdrag både på plats hos kund och på Innectas kontor i Lund och/eller Löddeköpinge. Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löneuträkning, beräkning av sjuklön, semesteruträkning, inrapportering till myndigheter, avstämningar och diverse inmatningar i olika IT-baserade lönesystem. Beroende på din erfarenhet kommer även mycket kontakt ske med både företagsledare och de anställda hos våra kunder. Vi jobbar väldigt nära våra kunder!
Din profil
Du har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom lön/ekonomi eller har arbetat med löneadministration något år. Personlighet, vilja och engagemang går före erfarenhet då du snabbt kommer in i jobbet med rätt inställning då det finns ett kunnigt team runt dig. Du måste dock kunna grunderna i lönehantering sedan tidigare, vara snabblärd och effektiv.
Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.
Systemerfarenhet av Visma Lön, Fortnox Lön och/eller Agda PS lönesystem.
I detta jobb får du:
För dig som vill utvecklas mot en fullfjädrad lönespecialist är detta en fantastisk tjänst. Du får omväxlande arbetsuppgifter i ett litet, trevligt arbetslag med seriösa kunder.
För att möjliggöra en stabil och hög servicenivå gentemot kund bemannas uppdragen i så stor utsträckning som möjligt av ett team bestående av 2 redovisningskonsulter med stöd av en senior rådgivare samt en lönespecialist. Detta innebär stora möjligheter till såväl kunskapsutbyte internt som att växa i sin roll.
Ständig kompetensutveckling är en självklarhet och baseras på respektive konsults behov.
Kontoret i Lund finns nära Nova Lund medan kontoret i Löddeköpinge är vackert beläget ute i Höj och kunderna kommer gärna förbi för en kopp kaffe eller te.
Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida med bifogat CV och personligt brev alternativt till Arna Lindberg på mail [email protected].
Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag!
Tillträde enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Löneadministratör till Gemensam servicefunktion i Lund

Ansök    Dec 23    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Trivs du i en administrativ roll med måna kontaktytor? Tycker du att lönearbetet är intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig! Dalila är löneadministratör och kommer från ett uppdrag som chefsstöd, hon säger: - Jag trivs mycket bra på Lön med arbetsuppgifter som är varierande, utmanande och framförallt roliga. Rollen är ett bra och naturligt nästa steg för ett chefsstöd som söker nya utmaningar och vill utvecklas. Min... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Trivs du i en administrativ roll med måna kontaktytor? Tycker du att lönearbetet är intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig!

Dalila är löneadministratör och kommer från ett uppdrag som chefsstöd, hon säger:
- Jag trivs mycket bra på Lön med arbetsuppgifter som är varierande, utmanande och framförallt roliga. Rollen är ett bra och naturligt nästa steg för ett chefsstöd som söker nya utmaningar och vill utvecklas. Min tidigare erfarenhet som chefsstöd har gett mig en bred förståelse för hur lönearbetet på Region Skåne fungerar och den har gett mig ett stort försprång att på kort sikt kunna komma in i lönearbetet och arbeta självständigt. Ingen dag är den andra lik och jag växer och lär mig ständigt med ett gäng härliga och kompetenta kollegor.

Gemensam servicefunktion (GSF) är ett verksamhetsområde inom Regionservice med uppdrag att leverera tjänster inom områdena Ekonomi, HR och Kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Vår målbild är att vi ska vara en samarbetspartner som genom engagemang och nytänkande gör skillnad och frigör tid för Region Skånes kärnverksamhet och därmed göra nytta för medborgarna i Skåne. Vi ska vara den bästa och självklara partnern som levererar service i världsklass!

Lön är en av Sveriges största löneenheter och arbetar för att Region Skånes medarbetare ska få rätt lön, i rätt tid, på ett korrekt sätt. Nu välkomnar vi tre nya löneadministratörer då vi inom kort har en medarbetare går i pension och två medarbetare som ska gå på föräldraledighet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta brett med löner utifrån en tydligt framtagen löneprocess. Du arbetar i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Vidare guidar och coachar du chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor.

Vi arbetar uppdelat i två team där respektive team har en teamledare och arbetar mot olika förvaltningar. På enheten arbetar vi med kompetensutveckling och strävar alltid efter att utveckla våra befintliga arbetssätt. Till exempel så kommer vi inom kort påbörja implementeringen av ett nytt system inom schemaläggning och bemanning som heter medvind.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och drivs av att leverera bra lösningar. Arbetet ställer krav på förmågan att anpassa sig efter ändrade omständigheter. Därför ser vi gärna att du snabbt kan ändra ditt förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Vi söker dig som har:
- Eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi. Alternativt har du en annan utbildning och/eller förvärvat motsvarande kunskaper och erfarenhet som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten.
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av:
- Något löne- och personalsystem, gärna Personec P.
- Arbete i en chefstödsroll eller motsvarande inom en sjukvårdsorganisation

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lönehandläggare till Statens servicecenter, Lund

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu lönehandläggare till löneenhet 10 som ligger under avdelningen för lönerelaterade tjänster och på enheten för lönetjänster Lund. I dagsläget arbetar 10 medarbetare på enheten som präglas av en gemenskap i arbetet där du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvecklar ert arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lönekonsult arbetar du med löneadministration och hantering av frågor från kund, besvarande av ärenden från arbetstagare och chefer i frågor rörande lagar, avtal och författningar.
Du kommer att ha kontakt med chefer, medarbetare och personalfunktioner hos kundmyndigheterna samt andra myndigheter och externa parter. Du kommer exempelvis att hantera runt 1000-1300 löner per månad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Yrkeshögskoleexamen som lönespecialist eller minst två års arbetslivserfarenhet inom löneområdet

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att ha förmåga att samarbeta och bidra positivt till arbetsgruppens arbetsklimat
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift
• Att ge god service, vara serviceinriktad
• Att skapa struktur i ditt arbete
• Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter
• Att säkerställa kvalitet och leverans
• Att engagera och driva arbetet framåtDessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av arbete med löneadministration inom offentlig förvaltning
• Arbetat med lönesystemet Primula
• Erfarenhet och tillämpning av lagar och avtal inom statenÖvrigt
Anställningen är tillsvidare och på heltid.
Vi tillämpar vanligtivs sex månaders provanställning.
Anställningen är placerad i Lund.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 10 oktober 2021. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.
Vi planerar att hålla intervjuer under v.42.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Lönekonsult

Ansök    Jul 14    Lunds kommun    Löneadministratör
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategis... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.Om oss
Vi söker nu en kollega till vårt härliga gäng på Löneservice som har sin fysiska placering i nya fräscha lokaler intill centralstationen i Lund.

Det här jobbet är för DIG som brinner för löneyrket och ser lön som utvecklande, spännande och brinner för ett arbete som ständigt är i förändring. På Löneservice har vi ett glatt gäng på cirka 26 medarbetare och säkerställer 12 500 löner i månaden.


Arbetsuppgifter
Vår enhet är inne i en spännande utvecklingsfas och du kommer att vara delaktig i samarbeten som rör utvecklingen av framförallt våra digitala system och arbetssätt. Den moderna löneprocessen i kombination med lagar och avtal, self-service och ökad globalisering ställer ökade krav på löneyrket.

På Löneservice arbetar vi med att stödja våra chefer med att betala ut rätt ersättning i rätt tid. Detta gör vi genom ett konsultativt arbete med telefonsupport, ärendehanteringssystem, förebyggande arbete och e-tjänsthantering. Det krävs större kunskap om lagar och avtal och hur de omvandlas i praktiken. Denna förändring innebär att lönekonsultrollen går från en mer administrativ roll till en mer rådgivande roll. Du kommer även att delta i utvecklingen av kommunens personal- och lönesystemet samt enhetens interna utveckling av vårt arbetssätt. Du kommer också att ha många kontakter med de anställda inom kommunen. Löneservices målsättning är att effektivt och med hög kvalitet handlägga och ge support till chefer och medarbetare i löneadministrativa ärenden. Du kommer att ha kontakt med många personer och arbetet är periodvis intensivt.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har gått en KY-utbildning, en annan eftergymnasial utbildning inom lön eller annan likvärdig utbildning. Vill vi att du har erfarenhet av central löneadministration och grundläggande förståelse i att tolka kollektivavtal inom offentlig verksamhet. Erfarenhet av arbete i vårt Personal- och Lönesystem Personec P eller likvärdiga system samt erfarenheter i våra sidosystem Multi Access och Time Care Pool är meriterande.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och för att lyckas i rollen som konsultativ lönekonsult ser vi att du har god förmåga att samarbeta, skapa goda relationer både intern och extern, är pedagogisk och tydlig i din kommunikation. Vidare har du förmåga att driva utveckling, vara lösningsfokuserad och anpassa dig till snabba omställningar i förändring Som lönekonsult tar du stort ansvar att arbeta självständigt, strukturerat och noggrant.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lönespecialist

Vill du vara med och utveckla vår lönefunktion i en dynamisk och flexibel organisation? Vårt fantastiska team består av två medarbetare som är en del av HR-avdelningen. Vi arbetar som en Shared service för de svenska bolagen i koncernen där lönefunktion servar 8 bolag med totalt ca 450 löner. Om tjänsten Tillsammans med dina kollegor på lön ansvarar du för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän avseende personregistrering, inrapport... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår lönefunktion i en dynamisk och flexibel organisation? Vårt fantastiska team består av två medarbetare som är en del av HR-avdelningen. Vi arbetar som en Shared service för de svenska bolagen i koncernen där lönefunktion servar 8 bolag med totalt ca 450 löner.

Om tjänsten
Tillsammans med dina kollegor på lön ansvarar du för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän avseende personregistrering, inrapportering av löneunderlag, kontroll av avvikelser mellan lönekörningar samt justeringar inför månadens lönekörning. Arbetet innefattar tolkning av lagar och avtal, pension- och försäkringsfrågor samt avstämning av skatt- och arbetsgivaravgifter. Lönefunktionen är också en support gällande frågor kring tidrapportering, reseräkningar, statistik samt stöd till chefer och medarbetare i övriga frågor kring lön. Du kommer även arbeta med HR-administration.

Förutom det löpande arbete kommer du vara en viktig spelare i vidareutvecklingen av löneprocessen och tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla och förbättra rutiner, processer och policys kring arbetet med lön och personaladministration.

Du som söker
Är du flexibel, positiv och tycker om att arbeta administrativt? Arbetar du strukturerat, noggrant med hög kvalitet och servicekänsla? Har du dessutom lätt för at kommunicera och gillar förbättringsarbete så är det dig vi söker. I rollen som lönespecialist arbetar du självständigt vilket förutsätter att du har hög integritet och förmåga att prioritera. Är du dessutom prestigelös, stresstålig och jobbar bra i team så är du personen vi söker.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du drivs av att skapa processer och rutiner i arbetet för att stärka och utveckla organisationen. Du har god systemvana, talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av Agda PS är ett krav.

Att jobba på AR Packaging
AR Packaging är ett av Europas ledande företag inom förpackningssektorn med en omsättning på cirka 900 miljoner euro och 5 500 anställda i 30 fabriker i 13 länder. Våra produkter och lösningar är främst i vikbar kartong och flexibel förpackning.
Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

För mer information
Kontakta Olga Sarvik, Senior Payroll and HR Manager, [email protected]

Sök redan i dag då vi tillämpar löpande urval! Visa mindre

Lönekonsult

Ansök    Feb 12    Lunds kommun    Löneadministratör
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategis... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.Om oss
Vi söker nu en kollega till vårt härliga gäng på Löneservice som har sin fysiska placering i nya fräscha lokaler intill centralstationen i Lund.

Det här jobbet är för DIG som brinner för löneyrket och ser lön som utvecklande, spännande och brinner för ett arbete som ständigt är i förändring.

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv. På Löneservice har vi ett glatt och härligt gäng på ca 26 medarbetare, vi tillhör kommunkontoret och säkerställer 12500 löner i månaden.

Arbetsuppgifter
Vår enhet är inne i en spännande utvecklingsfas och du kommer att vara delaktig i samarbeten som rör utvecklingen av framförallt våra digitala system och arbetssätt. Den moderna löneprocessen i kombination med lagar och avtal, self-service och ökad globalisering ställer ökade krav på löneyrket.

På Löneservice arbetar vi med att stödja våra chefer med att betala ut rätt ersättning i rätt tid. Detta gör vi genom ett konsultativt arbete med telefonsupport, ärendehanteringssystem, förebyggande arbete och e-tjänsthantering. Det krävs större kunskap om lagar och avtal och hur de omvandlas i praktiken. Denna förändring innebär att lönekonsultrollen går från en mer administrativ roll till en mer rådgivande roll. Du kommer även att delta i utvecklingen av kommunens personal- och lönesystemet samt enhetens interna utveckling av vårt arbetssätt. Du kommer också att ha många kontakter med de anställda inom kommunen. Lönesupports målsättning är att effektivt och med hög kvalitet handlägga och ge support till chefer och medarbetare i löneadministrativa ärenden. Du kommer att ha kontakt med många personer och arbetet är periodvis intensivt.

Vi söker dig som
Vi ser att du har en KY-utbildning, annan eftergymnasial utbildning inom lön, annan likvärdig utbildning eller lång erfarenhet av lönearbete. Vill vi att du har minst tre års erfarenhet av central lönehantering i en konsultativ roll. Du är trygg och erfaren i att tolka kollektivavtal inom offentlig verksamhet. Vidare ser vi det som meriterade om du har kompetens inom lönehantering för omvårdnadspersonal. Erfarenhet av arbete i vårt Personal- och Lönesystem Personec P är ett krav. Om du dessutom har erfarenheter av våra sidosystem Multi Access och Time Care Pool ser vi det som extra meriterande.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och för att lyckas i rollen som konsultativ lönekonsult ser vi att du har god förmåga att samarbeta, skapa goda relationer både internt och externt samt att du är pedagogisk och tydlig i din kommunikation. Vidare har du förmåga att driva utveckling, vara lösningsfokuserad och anpassa dig till snabba omställningar i förändring. Som lönekonsult tar du stort ansvar för att arbeta självständigt, strukturerat och detaljorienterat samtidigt som du har en överblick över hela löneprocessen. Visa mindre

Lönespecialist till Gemensam servicefunktion, Lund

Ansök    Jan 28    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi arbetar för att Region Skånes medarbetare ska få rätt lön, i rätt tid, på ett korrekt sätt. "Det bästa med att arbeta som lönespecialist är... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare.

Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi arbetar för att Region Skånes medarbetare ska få rätt lön, i rätt tid, på ett korrekt sätt.

"Det bästa med att arbeta som lönespecialist är att jag lär mig någonting nytt varje dag." /Kristina, lönespecialist.

ARBETSUPPGIFTER
Lockas du av att få vara med och bidra till att utveckla och förbättra lönearbetet inom Region Skåne? Brinner du för lön och service? Då är rollen som lönespecialist något för dig!

Som lönespecialist agerar du expert inom området och arbetar i nära samverkan med team och medarbetare på enheten med bland annat:

• Ansvar för arbete enligt löneprocessen för lönespecialister.
• Ärendehantering enligt vår process för eskalering av ärenden.
• Kundnära uppgifter.
• Att vara länken/kontakten gentemot våra funktionsspecialister.

Då vi dels är mitt i arbetet med att etablera teamet och dels verkar i ständig förändring erbjuds du stora möjligheter att få vara med och påverka arbetet och arbeta i olika förändringsprojekt. Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att arbeta hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten. Du har erfarenhet av lönehandläggning, gärna från större organisation, och är van att hantera stora flöden med många kontaktytor. Vidare har du goda kunskaper kring lönesystem samt lagar och avtal som reglerar lön, företrädesvis från offentlig sektor. Det är meriterande med erfarenhet i Personec P. Arbetet ställer krav på att du har god allmän IT-kunskap och goda kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en utvecklingsorienterad och analytisk roll där du får möjlighet att använda din förmåga att finna lösningar på komplexa ärenden och arbetssätt tillsammans med dina kollegor. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är positiv, kommunikativ och samarbetsinriktad samtidigt som du självständigt driver ditt arbete. I detta underlättar det att du är strukturerad och noggrann samt har förmåga att organisera och prioritera effektivt. Det är också en stor fördel om du trivs i en föränderlig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Vi tror även att du har ett stort intresse av att arbeta med service och sist men inte minst är du nyfiket lagd.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne. Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Would you like to work with payroll during the summer?

Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a summer job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik ... Visa mer
Academic Work is looking for a meticulous and flexible person for a summer job as Payroll Administrator at Qlik in Lund. Qlik is the world's leading provider of business intelligence software. Here you are given an opportunity to work at an innovative company where great responsibility will be a part of your everyday work. You will be working in an international environment with lots of opportunities to challenge yourself and grow. Founded in Sweden, Qlik is head quartered in King of Prussia, Pennsylvania and has a network of over 1500 partners across the world. Are your ready for a new challenge in an international environment?

OM TJÄNSTEN
Academic Work is on behalf of our client Qlik looking for a Payroll Administrator during the summer at their office in Lund. As a Payroll Administrator at Qlik you will be working in a team of engaged and driven coworkers. You will be a part of Qlik’s Finance Shared Service Center and together with your team members manage the payroll. Working at Qlik gives you an opportunity to operate with colleagues from various backgrounds, cultures and nationalities.

This is a consultant assignment. Academic Work will be your employer and you will work as a consultant at Qlik. The assignment will be a temp job starting in the month of June until middle of August. As a consultant you will have continual contact with Academic Work and your Consultant Manager throughout the time of your assignment.

ARBETSUPPGIFTER
As a Payroll Administrator, you will assist in many different tasks:
- Assist in processing monthly payroll to Qlik’s external payroll provider for Sweden and Finland
- Help coordinate all payroll related data and guarantee accurate administration of salary and other payroll related matters
- Assist with any audits from external auditors

VI SÖKER DIG SOM
- Are studying HR or economics
- Have experience from administrative tasks
- Have good knowledge of Microsoft Office (emphasis on Excel) and a high level of comfort with different software tools
- Business level English and Swedish is mandatory

As a person, you are a highly organized team player and have a good ability to prioritize. Furthermore, you are accurate, flexible and have a good eye for details. You have excellent communication skills and the ability to build and maintain strong relationships with both external and internal stakeholders.

MORE INFORMATION


* LENGT OF THE ASSIGNMENT: 14th of June - 17th of August
* WORKING HOURS: Office hours, Full time
* LOCATION: Scheelevägen, Lund


INFORMATION OM FÖRETAGET
Qlik delivers intuitive platform solutions for self-service data visualization, guided analytics applications, embedded analytics and reporting to approximately 48,000 customers worldwide. Companies of all sizes, across all industries and geographies, use Qlik solutions to visualize and explore information, generate insight and make better decisions. At Qlik, they optimize Business Intelligence (BI) by harnessing the collective intelligence of people across an organization. They focus on empowering people—by enabling everyone in an organization to see the whole story that lives within their data. Visa mindre

Lönekonsult

Ansök    Jul 7    Lunds kommun    Löneadministratör
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategis... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 260 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.Arbetsuppgifter
Löneservice inom Lunds kommun har de senaste två åren genomgått stor förändring med nytt Löne och schema system samt nytt arbetssätt med support , Backoffice och system organisation.

Inom enheten finns även utbildning, pensionshandläggning samt ekonomi

På Löneservice har vi ett glatt och härligt gäng på ca26 medarbetare, vi tillhör kommunkontoret och säkerställer 12500 löner i månaden. Vi sitter i nya och fräscha lokaler precis intill centralstation.

Som Lönekonsult ingår följande arbetsuppgifter

Support, löneadministration, anställningar, avslut, rapportuttag, myndighets förfrågan mm.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är lönespecialist och som vill ta ett stort ansvar inom löneområdet. Du beskriver dig själv som en ”hands-on” person och är självgående, vilket kommer krävas för att lyckas i tjänsten. Du är van att uttrycka dig väl på svenska och är kommunikativ och pedagogisk i din approach. Vidare hoppas vi att du är engagerad, analytisk, noggrann, prestigelös, har ett konsultativt förhållningssätt och tycker det är himla kul att arbeta med lön! Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av löneberedning och kompetens inom vårt Lönesystem Personec P. Meriterande om du har kompetens inom Multi Access och Time Care Pool.

Uppdragen är tidsbegränsade till 2021-08-31.

Vi ser framemot att träffa dig Visa mindre

Lönehandläggare till Lund, vikariat

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi erbjuder en befattning som lönekonsult i rollen som lönehandläggare till vårt kontor i Lund där vi just nu står inför ett förändringsarbete där du kan vara med och påverka resan in i en webbaserad löneproduktionstjänst. Vi är idag 10 medarbetare som jobbar tillsammans i öppna kontorslandskap och som präglas av positivitet och kreativitet. Du är uppdragsmedveten och brinner för ditt arbete inom lön där du vill bidra med ett serviceinriktat arbetssätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som lönehandläggare arbetar du i lönesystemet Primula som möjliggör att skräddarsy de tjänster som vi marknadsför och erbjuder våra kunder. Du kommer också att arbeta i ärendehanteringssystemet ServiceNow. Vi samarbetar i grupp och individuellt för att lösa de ärenden som kommer in via våra system. I dag arbetar vi mot en och samma kund vilket kommer att förändras i takt med att vi expanderar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Yrkeshögskoleexamen som lönespecialist eller minst två års arbetslivserfarenhet inom löneområdet

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att arbeta bra med andra människor genom en god samarbetsförmåga
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift
• Att ge god service, vara serviceinriktad
• Att skapa struktur i ditt arbete
• Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter

Dessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta statligt
• Erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Primula

Övrigt
Anställningen är 100% och ett vikariat på ca ett år.
Anställningen är placerad i Lund.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 7 augusti 2020. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Intervjuer planeras att hållas under v.35.Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Löneadministratörer, vikariat, till Gemensam servicefunktion, Lön i Lund

Ansök    Sep 23    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Trivs du i en administrativ roll med många kontaktytor? Tycker du att lönearbetet är riktigt intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig! Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor oc... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Trivs du i en administrativ roll med många kontaktytor? Tycker du att lönearbetet är riktigt intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig!

Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna, berättar Adnan, löneadministratör.

Vi är en av Sveriges största löneenheter och arbetar för att Region Skånes medarbetare ska få rätt lön, i rätt tid, på ett korrekt sätt.

Nu välkomnar vi två nya löneadministratörer till oss, då vi inom kort har en medarbetare som går på föräldraledighet samt en ersättningsrekrytering. Båda tjänsterna omfattas av visstidsanställningar på 15 månader.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta brett med löner utifrån en tydligt framtagen löneprocess. Du arbetar i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Vidare guidar och coachar du chefer samt medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är noggrann, strukturerad och som har en god prioriteringsförmåga. För att trivas hos oss gillar du att arbeta med service och vi tror också att det krävs ett mått av nyfikenhet och tålamod.

För att vara rätt person för rollen behöver du möta tre behörighetskrav:

- Eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt har motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten.
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med:

- Löner och olika ersättningar.
- Service- och supportarbete.
- Något löne- och personalsystem, gärna Personec P.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

NY MATDESTINATION I MALMÖ SÖKER ADMINANSVARIG

Vi står i startgroparna att öppna en helt ny destination inom Världens mat i Rosengårds Centrum. Vi kommer att erbjuda ett spännande sortiment från världens alla hörn: Färskvaror, Kolonial, Eget bageri, Chark, Restaurang och ett nytt tänk kring Special/Non Food. Allt för att tillgodose våra kunders önskemål! Nu finns möjligheten att söka rollen som Admin/Personalchef till ett helt nytt mat- och butiksutikskoncept i Rosengård Centrum. Vårt sortiment kom... Visa mer
Vi står i startgroparna att öppna en helt ny destination inom Världens mat i Rosengårds Centrum. Vi kommer att erbjuda ett spännande sortiment från världens alla hörn: Färskvaror, Kolonial, Eget bageri, Chark, Restaurang och ett nytt tänk kring Special/Non Food. Allt för att tillgodose våra kunders önskemål!


Nu finns möjligheten att söka rollen som Admin/Personalchef till ett helt nytt mat- och butiksutikskoncept i Rosengård Centrum. Vårt sortiment kommer att bli spännande med fokus på att spegla den mångkulturella befolkningen som är våra kunder. Vi står precis i startgroparna och du kommer att få stora möjligheter att påverka utvecklingen mot att bli det mest attraktiva i närområdet då rollen innefattar stort ansvar för att utveckla rutiner och system inom Persona, Administration, Budget, Inventeringar mm.
 
Utöver ovanstående arbetar du för att säkerställa och utveckla dina verksamheten enligt bolagets värderingar och målsättningar utifrån rollbeskrivningen.
 
Du ingår i husets ledningsgrupp.
 
I ansvarsområdet kan nämnas:

• Säkerställa att administrativa rutiner håller hög nivå och kommuniceras/tillses att de efterlevs.
• Framtagande av budgetunderlag inom ansvarsområdet.
• Stödja Avdelningsansvariga/Säljchefer i deras arbeta med bemanning/schemaläggning och övriga personalärenden.
• Ansvar för lönehantering och inrapportering.
• Utveckla manualer och arbetssätt och följa upp att de efterlevs.
• Tillsammans med Butikschef för rutiner och genomförande av inventeringar.
• Trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt.
Din profil

• Du har minst 3 års erfarenhet av Dagligvaruhandeln och ovan beskrivna ansvarsområden, eller likvärdigt.
• Du har en avklarad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi, eller liknande och god insikt i butiksekonomi och rutiner kopplade till retail/butik ur ett personal/administrativt perspektiv.
• Du är en god kommunikatör och van att informera och utbilda för att få personalstyrkan att följa butikens regelverk och rutiner.
• Du är van att medverka i utvecklandet av fungerande rutiner och processer och motiveras av att hålla en god struktur.
Kanske arbetar du i dag som Adminassistent i liknande verksamhet eller inom HR kopplat till retail och känner att det är dags att ta nästa steg och därmed få ett utökat ansvar i skapandet av en helt ny matvarudestination.
 
Vi strävar efter att ha en personalsammansättning som speglar samhället i stort, så om du har en passion för matkultur från andra länder och talar något ytterligare språk utöver svenska så ser vi det som meriterande.

 
Ansökan
 
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna CV och personligt brev i PDF-format till din ansökan. Vi tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar. Visa mindre

Löne- och HR- administratör

Ansök    Maj 25    Avensia AB    Löneadministratör
Vi söker efter en serviceinriktad administratör som vill vara med på vår spännande tillväxtresa! Vilka vi är Avensia är ett ledande expertföretag inom modern handel. Vi implementerar systemlösningar, optimerar e-handel och utvecklar digitala strategier som gör våra kunder ledande inom sina marknader. Vi är stolta över att räkna många välkända varumärken som våra kunder - bl.a. LYKO, Kjell & Company, Filippa K, NA-KD och Coop. Vår kultur Att jobba hos oss i... Visa mer
Vi söker efter en serviceinriktad administratör som vill vara med på vår spännande tillväxtresa!
Vilka vi är
Avensia är ett ledande expertföretag inom modern handel. Vi implementerar systemlösningar, optimerar e-handel och utvecklar digitala strategier som gör våra kunder ledande inom sina marknader. Vi är stolta över att räkna många välkända varumärken som våra kunder - bl.a. LYKO, Kjell & Company, Filippa K, NA-KD och Coop.
Vår kultur
Att jobba hos oss innebär mycket frihet och möjlighet att växa med ditt ansvar. Vi är ett dynamiskt och snabbt växande företag där mycket spännande saker händer hela tiden. Våra kunder säger ofta att vi är roliga att arbeta med. Det beror antagligen på att alla våra anställda, utöver sin starka kompetens, är mycket engagerade i, och genuint intresserade av, våra kunders verksamhet. Vi tror starkt på att en bra arbetsplats leder till bättre resultat och är därför fast beslutna om att upprätthålla en sund work-life balance.


Rollen
I rollen som Löne- och HR-administratör hos oss stöttar du såväl vår ekonomiavdelning som vår HR-avdelning. Du kommer att ha en tudelad roll men ditt huvudsakliga fokus kommer ligga på administration och hantering av löner, och andra ersättningsaspekter, för samtliga medarbetare anställda inom Avensia´s svenska verksamhet. Du kommer därtill vara behjälplig med enklare bokföringsgöromål och personaladministrativa arbetsuppgifter.
Arbetsbeskrivning:
Upprätta och skicka detaljerade lönebesked till samtliga medarbetare baserat på uppgifter i tidsredovisningen
Ta fram betalningsfiler
Upprätta arbetsgivardeklarationer, kontrolluppgifter och årssammanställningar
Upprätta underlag till myndigheter och andra eventuella ”stakeholders”
Diverse enklare bokföringsuppgifter kopplade till de svenska bolagen inom Avensiakoncernen
Vara en drivande kraft i interna rekryteringsprocesser när det kommer till att koordinera möten, genomföra referenstagningar samt administrera tester
Inom HR-avdelningen ansvara för administrativa uppgifter såsom upprättelse av anställningsavtal samt allmän löpande personaladministration

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid att du, utöver att vara noggrann och strukturerad i ditt arbete, samtidigt är serviceminded och flexibel. Vidare har du:
minst 5 års erfarenhet av att administrera tjänstemannalöner
erfarenhet av att arbeta med arbetsrätt, bokföring och personaladministration, t.ex. avtalsskrivning
vana av att optimera och förfina arbetsprocesser
en fallenhet för koordinerande arbete
vana av att initiera sociala kontakter då du kommer agera spindel i nätet i våra rekryteringsprocesser
god kommunikationsförmåga både skriftligt som muntligt, i såväl svenska som engelska
erfarenhet av att hantera rörliga löner är meriterandeAnställningsform: Heltid


Var: Lund Visa mindre

Löneadministratör till Gemensam servicefunktion i Lund

Ansök    Maj 29    REGION SKÅNE    Löneadministratör
Gör skillnad. Varje dag. Trivs du i en administrativ roll med måna kontaktytor? Tycker du att lönearbetet är riktigt intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig! - Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vår... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Trivs du i en administrativ roll med måna kontaktytor? Tycker du att lönearbetet är riktigt intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig!

- Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! Berättar Adnan, löneadministratör.

Vi är en av Sveriges största löneenheter och arbetar för att Region Skånes medarbetare ska få rätt lön, i rätt tid, på ett korrekt sätt. Nu välkomnar vi nya löneadministratörer då vi inom kort har en medarbetare går i pension och två medarbetare som slutar.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta brett med löner utifrån en tydligt framtagen löneprocess. Du arbetar i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Vidare guidar och coachar du chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är noggrann, strukturerad och som har en god prioriteringsförmåga. För att trivas hos oss gillar du att arbeta med service och vi tror också att det krävs ett mått av nyfikenhet och tålamod.

För att vara rätt person för rollen behöver du möta tre behörighetskrav:
- Eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt har motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten.
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med:
- Löner och olika ersättningar.
- Service- och supportarbete.
- Något löne- och personalsystem, gärna Personec P.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förändringsdriven lönekonsult till växande bolag i Lund

För kunds räkning söker vi en driven, noggrann och positiv lönekonsult med placering i centrala Lund. Vår kund är ett internationellt bolag med högt tempo och ständig tillväxt. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, initialt på sex månader med chans till förlängning. Arbetsbeskrivning Bolaget har idag en föråldrad och till stor del manuell löneprocess vilken de planerar att utveckla med din hjälp. Du kommer hantera bolagets löner op... Visa mer
För kunds räkning söker vi en driven, noggrann och positiv lönekonsult med placering i centrala Lund. Vår kund är ett internationellt bolag med högt tempo och ständig tillväxt. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, initialt på sex månader med chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Bolaget har idag en föråldrad och till stor del manuell löneprocess vilken de planerar att utveckla med din hjälp. Du kommer hantera bolagets löner operationellt tillsammans med en kollega samtidigt som ni upptäcker utvecklingsmöjligheter i processen och driver dessa tillsammans med CFO. Ett spännande uppdrag för den som både vill arbeta operationellt samt vara delaktig i att driva förändring!

Exempel på arbetsuppgifter:
- Underlag till lön
- Utläggsfrågor, tjänstledigheter samt ta fram kostnader för löner och rapportunderlag
- Avstämningar, utredningar och rapportering inom lön
- Kontrollera tidsrapportering mot lön och medarbetaren
- Löpande manuella hanteringar och justeringar
- Kontrollera, läsa in och skicka bankfiler med mera
- Hanteringar av försäkringar, förmåner och pensioner
- Hitta förbättringsmöjligheter i processen och driva dessa

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, resultatinriktad, strukturerad och noggrann. För att trivas är du hjälpsam, öppen och föredrar att arbeta både självständigt och i grupp. Du motiveras av utveckling och av att arbeta mot deadlines. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo där du ser utmaningar som möjligheter.

Du har även:
- Relevant utbildning för denna tjänst alternativt motsvarande erfarenhet
- Några års erfarenhet av att arbeta med lönehantering
- Flytande svenska både muntligt och skriftlig
- Goda kunskaper inom Excel och MS Officepaketet
- Goda kunskaper inom Visma Lön

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Molly Andersson på [email protected]. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn! Visa mindre

HR Payroll Administrator (Temporary - 10 Months)

Ansök    Jan 17    TETRA PAK    Löneadministratör
At Tetra Pak we touch millions of people’s lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT’S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. We are looking for world-class engineering and scientific talent. People like you, who want to work with people lik... Visa mer
At Tetra Pak we touch millions of people’s lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT’S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. We are looking for world-class engineering and scientific talent. People like you, who want to work with people like us.
The role is part of our HR Reward/Payroll team which is an integrated part of the HR Service Centre in Lund; a centralised HR service organization for all Tetra Pak companies in Sweden with the aim to deliver high value HR services to all managers and employees in Sweden. We have a partially outsourced Payroll function to CGI.
What you will do
As HR Payroll Administrator you will play an important part in reaching high set goals to both deliver high quality Payroll and HR Administration services as well as developing our function further.
You will focus on:
Secure accurate input to payroll provider both through daily master data file as well as manual inputs
Professional handling of Payroll related inquiries and tickets such as management of extra payments, changes in working schemes and bank accounts etc
Administration of Company cars and administration of tasks connected to Employee recognition and termination such as Employee certificates and letter of recommendation
Contribute to improving our Payroll and administrative routines with the focus on Accuracy, Client value and Automation
Support in internal and external audits
Run quality controls and reports and deliver HR data and statistics to clients

This position is a temporary position until 31st of December 2020 and is located in Lund, Sweden.
Who you are
We are looking for you, a curious, committed, and service-minded colleague wanting to expertly learn and work with Tetra Pak´s HR payroll execution and HR administration. To succeed in the role, it is important that you are well organized and thorough with details. It is also essential that you possess good communication and collaboration skills. It is required that you have former experience from working with Payroll and HR Administration in a multinational or large company and that you hold a relevant educational background, preferably within Human Resources. Experience from a Payroll system is seen as highly beneficial as well as experience from SAP SuccessFactors. Overall good skills in MS Office tools and especially Excel are a must.
Excellent Swedish and English skills, spoken as well as written, are also required.
We offer
As our new HR Payroll Administrator, you will be part of a global leading company where our vision is to make food safe and available everywhere. We can offer you highly skilled and passionate colleagues and an international challenging and high paced work environment where our employees take great pride in protecting food and protecting the planet. You will work in a market leading company which offers continuous training and development opportunities in a comfortable and activity-based office environment. At Tetra Pak we believe in work-life balance, have sports and training facilities and offer an attractive pension and insurance scheme, incl. health care arrangements. 
Care to join?
Please submit your CV and motivational letter in English as soon as possible and no later than February 7th. The selection will be done continuously.
Questions about the position contact Marie Annefors at +46 46 36 5059
Questions about your application contact Janina Säwe at +46 46 36 5038.
For trade union information contact Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Annika Svensson at +46 46 36 3916 Visa mindre

Löneadministratörer till Gemensam servicefunktion i Lund

Gör skillnad. Varje dag. - Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! Berättar Adnan, löneadministratör. Gemensam servicefunktion (GSF) HR levererar tjänster inom HR-o... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

- Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! Berättar Adnan, löneadministratör.

Gemensam servicefunktion (GSF) HR levererar tjänster inom HR-området till Region Skånes förvaltningar och bolag. Området har idag cirka 110 anställda med specialistkompetenser inom lön och anställning, pension och försäkring, rekrytering samt övrig HR. GSF Löneservice är en av Sveriges största löneenheter och vi hanterar samt säkerställer utbetalning av Region Skånes anställdas löner. Vi gör nu en rekrytering då vi inom kort har ett antal medarbetare som ska gå i pension och en medarbetare som slutar.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss arbetar vi teambaserat med ett helhetstänk utifrån en tydligt framtagen löneprocess där målet är att säkerställa att alla Region Skånes medarbetare får rätt lön, i rätt tid och på ett korrekt sätt.

Som löneadministratör arbetar du i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Din roll innebär också att via vår lönesupport guida och coacha Region Skånes chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor. I vår telefonsupport (1:a-linjen) besvarar vi alla typer av lönerelaterade frågor.

KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt har motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten.
- Erfarenhet av löner och olika ersättningar.
- Erfarenhet av service- och supportarbete.
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet.

För alla tjänster är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med:
- Något löne- och personalsystem, gärna Personec P.

Rollen ställer höga krav på noggrannhet, ett strukturerat arbetssätt och en god prioriteringsförmåga. Vi letar efter dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. För oss är det viktigt att sättet du arbetar på är nyfiket, lösningsfokuserat och att du har det tålamod vi tror krävs för att uppnå bästa resultat.

Rollen innebär många kontakter internt, vilket kräver att du har ett förtroendeingivande sätt och är en person med en förmåga och vilja att arbeta med service.
Det är viktigt för oss att du trivs i en administrativ roll och tycker att arbete med lön är riktigt intressant och utmanande.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Löneansvarig till Fitness24Seven i Lund

Ansök    Okt 17    TNG Group AB    Löneadministratör
Förändra, optimera, effektivisera - är det ord som lockar dig? Läs mer nedan! Fitness24Seven fortsätter att växa och vi söker nu ytterligare en nyckelperson till deras huvudkontor i Lund!Rollen som Löneansvarig är en ny tjänst och personen vi söker kommer att leda arbetet och säkerställandet att löneprocesserna utvecklas och optimeras samt att koncernen följer en enhetlig standard. Välkommen med din ansökan! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Här erbjuds du en uni... Visa mer
Förändra, optimera, effektivisera - är det ord som lockar dig? Läs mer nedan!

Fitness24Seven fortsätter att växa och vi söker nu ytterligare en nyckelperson till deras huvudkontor i Lund!Rollen som Löneansvarig är en ny tjänst och personen vi söker kommer att leda arbetet och säkerställandet att löneprocesserna utvecklas och optimeras samt att koncernen följer en enhetlig standard. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en unik möjlighet att få sätta din egen prägel på hur löneprocesserna och de stödjande systemen ska utvecklas redan från början. Företagets utvecklingstakt gör att processerna måste ses över och man satsar nu på en person som ska vara övergripande ansvarig för utvecklingen av lönefunktionen. På Fitness24Sevens centralt placerade huvudkontor i Lund så får du vara en del av en verksamhet med högt tempo omgiven av kollegor med energi och driv där din expertis kommer att vara högt uppskattad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Operativ i alla delar av processen som innefattar lön
• Driva och leda förändringsarbetet inom området
• Sammanställande av nyckeltal, statistik och KPIer
• Huvudansvarig mot externa samarbetspartners och systemleverantörer
• Säkerställa att processerna uppfyller gällande lagar och standarder
• Säkerställa gott samarbete genom kontinuerlig kontakt med andra avdelningar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Löneansvarig tillhör du koncernekonomiavdelningen och du har 11 kollegor verksamma inom redovisning, controlling och löneadministration. I rollen har du många interna kontaktytor, så som kollegor ute i driften, kontorspersonal och HR-funktionen. Externa kontakter förekommer också, så som med systemleverantörer och andra partners. Rollen innebär i nuläget inget personal- eller teamansvar. Du rapporterar till CFO.

VEM ÄR DU?

Du har: 

• Erfarenhet av löneadministration, gärna i roll som innefattat helhetsansvar
• Goda Excel-kunskaper
• Relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Som person är du positiv, öppen och lösningsorienterad. Du är strukturerad och har en god förmåga att se helheten och kommer med förslag för att utveckla och driva verksamheten framåt. Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och nyanserat sätt. God intressenthantering är viktigt för dig. Du är lyhörd och har en vana att leda förändring framåt ett strukturerat sätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Lönekonsult till Statens servicecenter, Lund

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda. Servicekontoren f... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi erbjuder en befattning som lönekonsult i rollen som lönehandläggare till vårt kontor i Lund där vi just nu står inför ett
förändringsarbete där du kan vara med och påverka resan in i en webbaserad löneproduktionstjänst. Vi är idag 10 medarbetare som
jobbar tillsammans i öppna kontorslandskap och som präglas av positivitet och kreativitet. Du är uppdragsmedveten och brinner för ditt
arbete inom lön där du vill bidra med ett serviceinriktat arbetssätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som lönehandläggare arbetar du i lönesystemet Primula som möjliggör att skräddarsy de tjänster som vi marknadsför och
erbjuder våra kunder. Du kommer också att arbeta i ärendehanteringssystemet ServiceNow. Vi samarbetar i grupp och individuellt för att
lösa de ärenden som kommer in via våra system. I dag arbetar vi mot en och samma kund vilket kommer att förändras i takt med att vi
expanderar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Yrkeshögskoleexamen som lönespecialist eller minst två års arbetslivserfarenhet inom löneområdet

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att arbeta bra med andra människor genom en god samarbetsförmåga
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift
• Att ge god service, vara serviceinriktad
• Att skapa struktur i ditt arbete
• Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter

Dessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta statligt
• Erfarenhet av att arbeta i lönesystem
• Datavana

Övrigt
Anställningen är ett vikariat t.o.m. 2020-05-31 med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Anställningen är placerad i Lund. Visa mindre

Erfaren lönespecialist

Ansök    Nov 4    SJR    Löneadministratör
LÖNESPECIALIST För ett längre konsultuppdrag till vår kund i Lund söker vi en lönespecialist som vill vara med att utveckla lönefunktion i en dynamisk och utmanade organisation. Arbetsuppgifter Lönefunktionen, som består av två medarbetare, ansvarar för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän. Arbetsuppgifterna innefattar allt från personregistrering och inrapportering av löneunderlag till kontroll av avvikelser mellan lönekörnin... Visa mer
LÖNESPECIALISTFör ett längre konsultuppdrag till vår kund i Lund söker vi en lönespecialist som vill vara med att utveckla lönefunktion i en dynamisk och utmanade organisation.

Arbetsuppgifter

Lönefunktionen, som består av två medarbetare, ansvarar för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän. Arbetsuppgifterna innefattar allt från personregistrering och inrapportering av löneunderlag till kontroll av avvikelser mellan lönekörningar och justeringar inför månadens lönekörning. Arbetet består också av tolkning av lagar och avtal, pension- och försäkringsfrågor samt avstämning av skatt- och arbetsgivaravgifter.

Lönefunktionen är också en support gällande frågor kring tidrapportering, reseräkningar, statistik samt stöd till chefer och medarbetare i övriga frågor kring lön. Lönefunktionen servar 6 olika bolag med totalt va 450 löner.

Förutom det löpande arbete kommer du vara en viktig spelare i vidareutvecklingen av löneprocessen och tillsammans med din kollega kommer du att utveckla och förbättra rutiner, processer och policys kring arbetet med lön.

Vem vi söker

Vi söker dig som är flexibel, positiv och tycker om att arbeta med lön och administration. Du arbetar strukturerat och noggrant med hög kvalitet. Du har lätt för att kommunicera och gillar förbättringsarbete. I rollen som lönespecialist arbetar du självständigt vilket förutsätter att du har hög integritet och förmåga att prioritera. Är du dessutom prestigelös, stresstålig och jobbar bra i team så är du personen vi söker.

Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller utbildad löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du drivs av att skapa processer och rutiner i arbetet för att stärka och utveckla organisationen. Du har god systemvana samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av Agda PS är meriterande.

Övrigt

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Maria Hötzel på 076-647 16 22. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-20.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.Titel: Erfaren lönespecialist Visa mindre

Erfaren lönekonsult

Ansök    Okt 3    SJR    Löneadministratör
Till vår kund i Lund söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med lön och som drivs av att förbättra och utveckla processerna inom området. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innefattar helalöneprocessen; allt ifrån att kontrolleraregistrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata tillslutlig utbetalning av lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övrigaekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl cheferna ... Visa mer
Till vår kund i Lund söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med lön och som drivs av att förbättra och utveckla processerna inom området.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar helalöneprocessen; allt ifrån att kontrolleraregistrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata tillslutlig utbetalning av lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övrigaekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl cheferna somde anställda i diverse lönefrågor. I uppdraget ingår även att förbättra, förenkla och effektivisera kunden processer inom lön. Tillsammans med en kollega betalar du varje månad ut ca 1100 löner.

Lämplig bakgrund
Du har ett par- eller flera års erfarenhet med lön, gärna på medelstora eller stora bolag. Om du har arbetat med att utveckla processerna inom lön är det mycket meriterande. Du är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå och har lätt att omprioritera utifrån plötsliga förändringar och behov.Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete och att vara del av ett team.Erfarenhetav lönesystemet Vismaär meriterande.

Övrigt
Uppdraget är på heltid med start omgåendehos en av våra kunder i centrala Lund. Chansen att bli överrekryterad till kunden finns.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Maria Hötxel på 0766-471622. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-10-20.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolagetSJR in Scandinavia ABmed dotterbolagenSJR in Sweden AB,Ogunsen AB,SJR IT ABochWES AB.

Titel: Visa mindre

Löneadministratör

Om tjänsten Vi söker nu för en kundsräkning en Lönespecialist/löneadministratör. Uppdraget är inhopp vid arbetstoppar och du kommer arbeta hos en stor koncern i Lund. Din profil Vi söker dig med erfarnehet av löner sedan tidigare. Ett absolut krav är att du är erfaren i Vismas Personec P! Har du arbetat mot tjänstemannasektorn är det ett plus. Uppdraget har start relativt omgående - så sök gärna tjänsten redan i dag. Vi erbjuder Vi matchar de bästa medar... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu för en kundsräkning en Lönespecialist/löneadministratör. Uppdraget är inhopp vid arbetstoppar och du kommer arbeta hos en stor koncern i Lund.

Din profil
Vi söker dig med erfarnehet av löner sedan tidigare. Ett absolut krav är att du är erfaren i Vismas Personec P! Har du arbetat mot tjänstemannasektorn är det ett plus. Uppdraget har start relativt omgående - så sök gärna tjänsten redan i dag.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör

Om tjänsten Vi söker nu för en kundsräkning en Lönespecialist/löneadministratör. Uppdraget är inhopp vid arbetstoppar och du kommer arbeta hos en stor koncern i Lund. Din profil Vi söker dig med erfarnehet av löner sedan tidigare. Ett absolut krav är att du är erfaren i Vismas Personec P! Har du arbetat mot tjänstemannasektorn är det ett plus. Uppdraget har start relativt omgende- så sök gärna tjänsten redan i dag. Vi erbjuder Vi matchar de bästa medarbe... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu för en kundsräkning en Lönespecialist/löneadministratör. Uppdraget är inhopp vid arbetstoppar och du kommer arbeta hos en stor koncern i Lund.

Din profil
Vi söker dig med erfarnehet av löner sedan tidigare. Ett absolut krav är att du är erfaren i Vismas Personec P! Har du arbetat mot tjänstemannasektorn är det ett plus. Uppdraget har start relativt omgende- så sök gärna tjänsten redan i dag.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en lönekonsult omgående till Lund

Vi söker omgående en lönekonsult till ett mycket intressant och internationellt bolag i Lund, Det är ett bolag som har ett högt tempo och som är under tillväxt. Det är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget kommer vara i minst 6 månader. Arbetsbeskrivning Löneadministratören/Lönekonsulten kommer sitta i Lund. Här hanteras samtliga löner för hela bolaget i Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Underlag till lön • Utläggsf... Visa mer
Vi söker omgående en lönekonsult till ett mycket intressant och internationellt bolag i Lund, Det är ett bolag som har ett högt tempo och som är under tillväxt.

Det är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget kommer vara i minst 6 månader.

Arbetsbeskrivning
Löneadministratören/Lönekonsulten kommer sitta i Lund. Här hanteras samtliga löner för hela bolaget i Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Underlag till lön
• Utläggsfrågor, tjänstledigheter samt ta fram kostnader för löner och rapportunderlag
• Avstämningar, utredningar och rapporteringar inom lön
• Kontrollera tidsrapportering mot lön och medarbetaren
• Registreringar inom all lönehantering
• Hantera SCB statistik samt ha kontakt med myndighet
• Provisioner (rimlighetsberäkning)
• Löpande manuella hanteringar och justeringar
• Kontrollera, läsa in och skicka bankfiler m.m.
• Hanteringar av försäkringar, förmåner och pensioner

Du kommer vara med/utföra den fullständiga processen, ”ax till limpa”, från att mata in filer manuellt till att utföra kontroller, rapporteringar och utskick inom löneavdelningen.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, resultatinriktad, strukturerad och noggrann. För att trivas i miljön är du hjälpsam, öppen, föredrar att både arbeta självständigt och i grupp och motiveras av att arbeta efter deadlines. Vi söker en person som ser sig själv som en ”igångsättare” och trivs att arbeta i en miljö med väldigt högt tempo.

Du som person är/har:
• Minst en Högskole-/universitets-/YH Utbildning inom ekonomi, lön eller liknande
• Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med lönehantering
• Erfarenhet av att ha arbetat med pensioner
• Flytande svenska både muntligt och skriftlig
• Väldigt strukturerad och noggrann även vid stressade eller pressade situationer
• Goda kunskaper inom Excel och MS Officepaketet
• Goda kunskaper inom VISMA LÖN (krav)

Meriterande:

• Auktoriserad lönekonsult

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
<B>Detta får du som konsult på Amendo</B>
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. <a href="https://goo.gl/DpqfGV" target="_blank">Följ oss gärna på LinkedIn!</a>

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Rade Tosovic på [email protected]. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

<a href="https://goo.gl/DpqfGV" target="_blank">Följ oss gärna på LinkedIn!</a> Visa mindre

Löneadministratör för uppdrag till kund i Lund

Ansök    Sep 27    TNG Group AB    Löneadministratör
TNG söker för kunds räkning en löneadministratör till ett företag i Lund med start omgående Är du en fena på löner och har erfarenhet som löneadministratör? Då har vi uppdraget för dig!Vi söker just nu en löneadministratör för omgående konsultuppdrag på ett spännande företag i Lund. VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Företaget har ett omgående behov av en löneadministratör där fokus ligger på löneprocessen i deras svenska verksamhet. Kunden erbjuder ett roligt oc... Visa mer
TNG söker för kunds räkning en löneadministratör till ett företag i Lund med start omgående

Är du en fena på löner och har erfarenhet som löneadministratör? Då har vi uppdraget för dig!Vi söker just nu en löneadministratör för omgående konsultuppdrag på ett spännande företag i Lund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget har ett omgående behov av en löneadministratör där fokus ligger på löneprocessen i deras svenska verksamhet. Kunden erbjuder ett roligt och utmanande arbete med många kontakter i den operativa verksamheten.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• lönekörningar
• månadsavstämning av lönerelaterade konton, inrapportering av skatt och sociala avgifter
• administration av pensioner och andra förmåner
• serva de anställda med olika frågor gällande avtal, tidrapportering, löneutbetalning mm

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Du blir en del av företagets ekonomiavdelning och kommer ha ett nära samarbete med en ytterligare löneadministratör med lång erfarenhet av bolaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av löneadministration sedan tidigare.
Har du arbetat med Visma så är det ett plus.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Löneadministratörer till Gemensam servicefunktion i Lund

Gör skillnad. Varje dag. - Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! Berättar Adnan, löneadministratör. Om oss: Gemensam servicefunktion (GSF) HR levererar tjänster ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

- Jobbet hos oss är komplext och ansvarsfullt och jag har lärt mig otroligt mycket under mina sex år här. Vi har en fin teamkänsla och hjälper varandra för att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vården är vår största kund och vi gör det enklare för våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal så att de får mer tid med patienterna! Berättar Adnan, löneadministratör.

Om oss:
Gemensam servicefunktion (GSF) HR levererar tjänster inom HR-området till Region Skånes förvaltningar och bolag. Området har idag cirka 110 anställda med specialistkompetenser inom lön och anställning, pension och försäkring, rekrytering samt övrig HR.
GSF Löneservice är en av Sveriges största löneenheter och vi hanterar samt säkerställer utbetalning av Region Skånes anställdas löner. Vår 1a-linjen support är en telefonsupport för både medarbetare och chefer där vi som specialister svarar på frågor. Vi gör nu en samlad rekrytering då vi inom kort har ett antal medarbetare som ska gå i pension och en medarbetare som slutar.


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss arbetar vi teambaserat med ett helhetstänk utifrån en tydligt framtagen löneprocess där målet är att säkerställa att alla Region Skånes medarbetare får rätt lön, i rätt tid och på ett korrekt sätt.
Vi erbjuder

Som löneadministratör arbetar du i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Din roll innebär också att via vår lönesupport guida och coacha Region Skånes chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor. I vår telefonsupport (1:a-linjen) besvarar vi alla typer av lönerelaterade frågor.


KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt har motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten.
- Erfarenhet av löner och olika ersättningar.
- Erfarenhet av service- och supportarbete.
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet.

För alla tjänster är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med:
- Något löne- och personalsystem, gärna Personec P.

För en av tjänsterna söker vi dessutom någon som har arbetat specifikt med:
- Förtroendevalda.

Rollen ställer höga krav på noggrannhet, ett strukturerat arbetssätt och en god prioriteringsförmåga. Vi letar efter dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. För oss är det viktigt att sättet du arbetar på är nyfiket, lösningsfokuserat och att du har det tålamod vi tror krävs för att uppnå bästa resultat.

Rollen innebär många kontakter internt, vilket kräver att du har ett förtroendeingivande sätt och är en person med en förmåga och vilja att arbeta med service.
Det är viktigt för oss att du trivs i en administrativ roll och tycker att arbete med lön är riktigt intressant och utmanande.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Löneadministratörer till Gemensam servicefunktion i Lund

Gör skillnad. Varje dag. Gemensam servicefunktion (GSF) HR är ett område inom Regionservice med uppdrag att leverera tjänster inom HR-området till Region Skånes förvaltningar och bolag. Området har idag cirka 110 anställda med specialistkompetenser inom: - lön och anställning - pension och försäkring - systemförvaltning/-utveckling - rekrytering och övrig HR. GSF Löneservice hanterar och säkerställer utbetalning av Region Skånes anställdas löner, v... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion (GSF) HR är ett område inom Regionservice med uppdrag att leverera tjänster inom HR-området till Region Skånes förvaltningar och bolag. Området har idag cirka 110 anställda med specialistkompetenser inom:
- lön och anställning
- pension och försäkring
- systemförvaltning/-utveckling
- rekrytering och övrig HR.

GSF Löneservice hanterar och säkerställer utbetalning av Region Skånes anställdas löner, vilka rapporteras via självservicesystemet HR Fönster, Vismas svit av personalrelaterade system där Personec P utgör lönedelen. Vårt uppdrag innebär bearbetning och hantering av löner kontra rapporterad frånvaro och avvikande tjänstgöring med mera i olika former. Därutöver erbjuder vi stöd och support i föregående via olika kanaler som främst utgörs av vår telefonsupport.

GSF arbetar strategiskt med att utveckla vår service och vår organisation. Vi ligger i framkant med digitalisering av arbetssätt och bygger upp kunskap kring ny teknik som gör det möjligt att automatisera fler administrativa uppgifter. För oss är det avgörande att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med vår vision och våra värderingar. Vi genomför därför utvecklingsprogram för interna talanger och arbetar för att etablera ett systematiskt förbättringsarbete som involverar och tar till vara medarbetarnas kreativitet och innovationskraft. Alla nya medarbetare får utbildning i vår servicepolicy och kommunikationsträning.

ARBETSUPPGIFTER
Är du serviceinriktad, flexibel och lösningsfokuserad? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu nya kollegor för tillsvidaretjänst och ett vikariat som sträcker sig fram till juli 2020.

Hos oss arbetar vi teambaserat med ett helhetstänk utifrån en tydligt framtagen löneprocess där målet är att säkerställa att alla Region Skånes medarbetare får rätt lön, i rätt tid och på ett korrekt sätt. I din roll som löneadministratör hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta i vårt lönehanteringsverktyg med att korrigera, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. I förlängningen innebär ditt arbete att du via vår lönesupport guidar och coachar Region Skånes chefer och medarbetare i såväl personalsystem som i lönefrågor. I vår telefonsupport (1:a-linjen) besvarar vi alla typer av lönerelaterade frågor.
Vi på GSF arbetar ständigt och målmedvetet med att utveckla och förbättra servicenivån avseende både leverans och tillgänglighet. Förutom att ha ett utpräglat servicetänk och erfarenhet av lönearbete är det lika viktigt att vilja utvecklas och bidra till förbättring i såväl sitt eget som våra gemensamma arbetssätt.

Då vi är en av Sveriges största löneenheter erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta med varierande och komplexa arbetsuppgifter. För dig som visar intresse och engagemang finns det goda möjligheter att utvecklas. Exempelvis pågår det inom hela GSF övergripande utvecklingsprogram och projekt för våra medarbetare att söka till. Vi är cirka 35 medarbetare på GSF Löneservice som har ett nära samarbete med de dryga 30 medarbetarna på enheten för specialistteam i vår gemensamma löneprocess.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt har motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten. Det är en fördel om du har flera års erfarenhet av att arbeta med löner och olika ersättningar. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat med service- och supportarbete. Därutöver har du goda kunskaper i Officepaketet och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något löne- och personalsystem. Har du erfarenhet av Personec P är det särskilt meriterande.

Vi välkomnar dig som är flexibel, serviceinriktad och driven. Du delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor och bidrar till ett gott samarbete på enheten och med kunder/medarbetare inom organisationen. För att trivas hos oss ser vi att du tycker om att arbeta med lönefrågor och guida våra kunder/medarbetare i våra personalrelaterade system. Vidare är du kommunikativ, initiativrik, analytisk och löser problem på ett positivt och engagerat sätt. Därutöver förväntar vi oss att du med stort engagemang driver, utvärderar och utvecklar dina arbetsuppgifter i enlighet med Region Skånes värderingar. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lönekonsult med schemasamordning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en del av Lönenehetens förändringsarbete. Löneenhetens inom Lunds kommun står i förändring av nytt lönesystem (Personec P) och nytt arbetssätt o uppdrag med, support, BackOffice och system organisation. Inom enheten finns även utbildning, pension och ekonomi.
På löneenheten har vi ett glatt och härligt gäng på ca 30 medarbetare. Lönenheten tillhör kommunkontoret och vi säkerställer 12500 löner i månaden.
Vi sitter i nya och fräscha lokaler precis intill centralstation.
Rollen som Lönekonsult med samordningsansvar schema är en ny inrättad tjänst.


Som Lönekonsult med schemasamordning kommer du b.la att arbeta med:
* Strategisk schemaplanering
* Verka för avtalsenliga, ekonomiska, samt hälsosamma schema
* Implementering av kommunens schemaplaneringsverktyg
* Implementering kommunens vikariehanteringssystem
* Stödja förvaltningarna i schemaläggning
* Lära sig hanteringen i schema och vikarieanskaffnings verktyg
* Ambassadör för kommunens schema och vikarieanskaffningsverktyg
* Utbildningsinsatser
* Samverka med systemförvaltare och kontaktpersonerna ute på förvaltningarna


KVALIFIKATIONER
För att klara uppdraget bör du ha Ekonomi/löneadministrations utbildning, PA utbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs att du har tidigare erfarenhet av processledning och schemaläggning. Det krävs också att du har en hög datorvana.
Det är mertiderande med erfarenhet av att arbeta med avtal och lagar inom kommunal/region verksamhet. Det är även meriterade med kunskap i program såsom Multi Access samt Time Care Pool.
Som person ställs det krav på att du har pedagogisk förmåga, strategiskt förhållningsätt, analytisk förmåga, helhetstänkande samt är stresstålig.


ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Löneadministratör

Är du en engagerad och erfaren löneadministratör eller lönespecialist som vill gå vidare i din karriär genom att arbeta med administration inom både lön och HR? Då erbjuder vi en spännande arbetsplats med trygga förutsättningar och möjligheter till utveckling. LKF är en attraktiv arbetsgivare som satsar på och möjliggör utveckling för sina medarbetare. Som medarbetare hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som har nära till skratt och gläd... Visa mer
Är du en engagerad och erfaren löneadministratör eller lönespecialist som vill gå vidare i din karriär genom att arbeta med administration inom både lön och HR? Då erbjuder vi en spännande arbetsplats med trygga förutsättningar och möjligheter till utveckling. LKF är en attraktiv arbetsgivare som satsar på och möjliggör utveckling för sina medarbetare. Som medarbetare hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som har nära till skratt och glädje.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som löneadministratör på LKF innebär att du ansvarar för löneadministrationen till våra 240 anställda. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega som arbetar 50% med löneadministration och 50% med ekonomi/leverantörsreskontra. Ni arbetar tillsammans i löneprocessens samtliga delar inklusive pension och rapportering samt statistik och rapporter till myndigheter. Administrera och arbeta med våra fina förmåner ingår också i tjänsten. Uppföljning och bokföring av lönekostnader sker i nära samarbete med ekonomiavdelningen.

Du ingår i vår HR-avdelning och utöver löneadministration kommer du även att arbeta med viss HR-administration, personalstatistik, analys och lönekartläggning. Du kommer även att medverka i utvecklingen av vår löneprocess samt våra HR-processer tillsammans med övriga kollegor på avdelningen. En viktig del i arbetet är att ge god service och stöd till våra chefer och medarbetare då HR-avdelningen är en stöd- och servicefunktion till hela organisationen. Det innebär också att du blir delaktig i introduktion för nya medarbetare samt utbildning inom lönefrågor.

Vår lönehantering sker i AGDA PS med AGDA webb för våra chefer och medarbetare. Från september kommer vi även att använda AGDA PS Analys för HR och lönestatistik. Vi arbetar alltmer digitalt, med bl.a. digitala anställningsavtal, och vi ser möjligheter att digitalisera ytterligare delar i vårt arbete.

Din profil

Du har arbetat självständigt i AGDA PS i några år och känner dig trygg med systemet och med alla delar i löneprocessen. Det är meriterande om du arbetat med HR-administration. Vi tror att du har en vilja att bredda ditt arbetsområde och även är nyfiken på arbetsuppgifter inom HR-administration. Det är också viktigt att du har en god förmåga att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du har goda kunskaper inom Office-paketet och du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du även har arbetat i andra lönesystem.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och förtroendeskapande. Vi lägger stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga. Du ska kunna se både detaljer och helhet.

Våra värdeord mänsklig, långsiktig, pålitlig och utvecklande är viktiga för oss. De är en beskrivning av hur vi ser på vårt arbete, vårt förhållningssätt till vår omgivning och vårt uppdrag.

Vilka är vi?

LKF har funnits i 70 år och är en viktig del av Lunds Kommun. Vi är ett helägt kommunalt bolag. Vår vision är fler och bättre hem. Hemmet är en viktig del av människors vardag och bra bostäder gör också Lund mer attraktivt för människor och företag så att staden kan fortsätta att utvecklas där vi har en viktig roll.

Vårt uppdrag är att utveckla attraktiva hyresbostäder där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende. Vi har bostäder i Lunds stad, Stångby, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi nära 10 000 bostadslägenheter, vilket är cirka 40 procent av alla hyresrätter i kommunen. Detta innebär att ungefär 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.

Tillträdesdag och ansökan 

Vi ser gärna att du tillträder den 1 september 2019 eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-Chef Jörgen Ljung eller HR-Koordinator Emma Sjödell. Du når oss på mail eller telefon; [email protected] och 046-35 85 35 eller [email protected] och 046-35 86 74.

Skicka in din ansökan idag eller senast torsdagen den 18 juli 2019. Vi kommer att genomföra vår urvalsprocess löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Payroll Specialist / Lönespecialist

Ansök    Apr 11    Bravura    Löneadministratör
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

A big international technology company with over thousands of partners worldwide. More about the company will be presented later in the recruitment process.

Arbetsuppgifter:

Uou will be responsible for managing and delivering the companys payroll and benefits needs in the Nordics. They are looking for a payroll expert who is passionate about automation, driving efficiencies and bringing continuous process improvements to ensure that our service scales with the rapid growth of the company. More explicit it means that you will be running the payroll function to ensure optimal processes are implemented and delivered. You will also be initiating, building and implementing process improvements, but also producing timely and accurate reporting for internal partners within the business including; Reward and Finance. You will be working with multiple medium - sized payrolls simultaneously (circa 600 people in total) so you need an extensive payroll knowledge and current experience of hands-on delivery.

Profil:

• Deep understanding of payroll and pensions statutory knowledge.
• Work experience with an outsourced payroll bureau
• Comfortable and experienced using SAP and MS Excel.
• Relevant certificates will be an advantage
• Fluent in English

We are looking for someone who´s a team player and enjoys working with others. In addition you should be self-sufficient and comfortable with taking responsibility over your on assignments. You should also be passionate about process improvements, driving efficiencies and challenging the status-quo.

Övrig information:

This is a fulltime assignment where you get employed by Bravura but work as an consultant at the company. There might be a good chance for an extendning of the contract.

Start: Immediately, with regard to notice period
Location: Lund
Salary: According to agreement

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Payroll specialist, Lönespecialist, löneadministratör, lön, löneassistent, lönekonsult, payroll, lönekoordinator, Payroll Coordinator, Economics, ekonomi, salary, lönekonsult, konsult, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, Visa mindre

Lönekonsult

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk... Visa mer
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en del av Löneenhetens förändringsarbete? Löneenheten inom Lunds kommun står i förändring av nytt lönesystem (Personec P) och nytt arbetssätt och uppdrag med, support, BackOffice och system- organisation. Inom enheten finns även utbildning, pension och ekonomi.
På löneenheten har vi ett glatt och härligt gäng på ca 30 medarbetare. Löneenheten tillhör kommunkontoret och vi säkerställer 12500 löner i månaden.
Vi sitter i nya och fräscha lokaler precis intill centralstation.

Som lönekonsult ansvarar du för uppgifter inom löneenhetens ansvarsområde såsom:
- Löneadministration
- Rapportuttag
- Underlag till myndigheter
- Anställning
- Avslut


KVALIFIKATIONER
Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom Ekonomi/löneadministration, PA-utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har erfarenhet av lön och administration samt kunskap om avtal inom kommunal verksamhet. Har du kunskap om andra lagar inom området ser vi detta som meriterande.

Du har god datorvana och goda kunskaper inom word och excel. Har du dessutom erfarenhet av arbete med Personec P och Time Care är detta meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett konsultativt förhållningssätt. Du är stresstålig och tycker om att arbeta under förändring. Vi ser gärna att du är en problemlösare med logisk förmåga. Du har en förmåga att se helheten samtidigt som du inte missar några detaljer.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lönehandläggare till Statens servicecenter , Lund

Statens servicecenter är en av Sveriges mest expansiva myndigheter. Den 1 juni tar vi över ansvaret för landets drygt 100 statliga lokala servicekontor, där vi erbjuder medborgare, nyanlända och företagare service från Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. Sedan 2012, när myndigheten bildades, levererar vi administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom områdena ekonomi, lön och HR. I dag är vi ca 500 medarbetare... Visa mer
Statens servicecenter är en av Sveriges mest expansiva myndigheter. Den 1 juni tar vi över ansvaret för landets drygt 100 statliga lokala servicekontor, där vi erbjuder medborgare, nyanlända och företagare service från Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Sedan 2012, när myndigheten bildades, levererar vi administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom områdena ekonomi, lön och HR. I dag är vi ca 500 medarbetare som finns i Eskilstuna, Gävle (HK), Göteborg, Lund, Norrköping, Stockholm och Östersund. När vi tar över servicekontoren blir vi ca 1400 medarbetare över hela landet.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren. Du bidrar till vår entreprenörsanda och har stora möjligheter att påverka i en verksamhet som befinner sig i en spännande utveckling.

Vi erbjuder en befattning som lönekonsult i rollen som lönehandläggare till vårt kontor i Lund där vi just nu står inför ett förändringsarbete där du kan vara med och påverka resan in i en webbaserad löneproduktionstjänst. Vi är idag 10 medarbetare som jobbar tillsammans i öppna kontorslandskap och som präglas av positivitet och kreativitet. Du är uppdragsmedveten och brinner för ditt arbete inom lön där du vill bidra med ett serviceinriktat arbetssätt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som lönehandläggare arbetar du i lönesystemet Primula som möjliggör att skräddarsy de tjänster som vi marknadsför och erbjuder våra kunder. Du kommer också att arbeta i ärendehanteringssystemet ServiceNow. Vi samarbetar i grupp och individuellt för att lösa de ärenden som kommer in via våra system. I dag arbetar vi mot en och samma kund vilket kommer att förändras i takt med att vi exapanderar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Yrkeshögskoleexamen som lönespecialist eller minst två års arbetslivserfarenhet inom löneområdet

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Att arbeta bra med andra människor genom en god samarbetsförmåga
• Att kommunicera väl på svenska i tal och skrift
• Att ge god service, vara serviceinriktad
• Att skapa struktur i ditt arbete
• Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter

Dessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta statligt
• Erfarenhet av att arbeta i lönesystem
• Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem

Övrigt
Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100 % med start enligt överenskommelse
Vi tillämpar vanligtvis sex månaders provanställning.
Anställningen är placerad i Lund.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 7 april 2019.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag.

Fackliga kontakter Annika Andersson ST tel. 010-456 00 57, Håkan Alenius SEKO tel. 026-656582, Towa Eng SACO-S tel. 010-456 03 91 Visa mindre

Löneadministratör / kanslist

Ansök    Mar 12    LUNDS WALDORFSKOLA    Löneadministratör
Du får ansvar för löneadministration och tillhörande arbetsuppgifter som utförande av intyg, arbetsgivareintyg mm. I tjänsten ingår viss vikarieanskaffning. Interkommunal debitering, avstämningar, registrering av elever som börjar och slutar, samt allmänna kontorsuppgifter som post, telefon och mail ingår också. Du har utbildning och/eller erfarenhet inom löneadministration. Du är noggrann och serviceinriktad. Lunds Waldorfskola ligger i vackra Hard... Visa mer
Du får ansvar för löneadministration och tillhörande arbetsuppgifter som utförande av intyg, arbetsgivareintyg mm.
I tjänsten ingår viss vikarieanskaffning. Interkommunal debitering, avstämningar, registrering av elever som börjar och slutar, samt allmänna kontorsuppgifter som post, telefon och mail ingår också.

Du har utbildning och/eller erfarenhet inom löneadministration.
Du är noggrann och serviceinriktad.


Lunds Waldorfskola ligger i vackra Hardeberga by strax utanför Lund. Vi är en grundskola med klasser från F-9 med ca 240 elever. Vi är ca 55 anställda. Visa mindre

Lönekonsult till spännande uppdrag i Lund

Ansök    Mar 8    SJR    Löneadministratör
Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Brinner du för att ge bästa servicen? Då kan du vara nästa konsult till vårt härliga konsultteam. Vi söker en duktig löneadministratör som vill vara med att utveckla lönefunktion hos en av våra kunder. Lönefunktionen hos vår kund består av två medarbetare och är en del HR-avdelningen. Avdelningen arbetar som en Shared Service där lönefunktion servar flera bolag med totalt ca 500 löner. Tillsammans med din kollega ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Brinner du för att ge bästa servicen? Då kan du vara nästa konsult till vårt härliga konsultteam.

Vi söker en duktig löneadministratör som vill vara med att utveckla lönefunktion hos en av våra kunder. Lönefunktionen hos vår kund består av två medarbetare och är en del HR-avdelningen. Avdelningen arbetar som en Shared Service där lönefunktion servar flera bolag med totalt ca 500 löner.

Tillsammans med din kollega kommer du att ansvara för hela löneprocessen för både kollektivanställda och tjänstemän avseende personregistrering, inrapportering av löneunderlag, kontroll av avvikelser mellan lönekörningar samt justeringar inför månadens lönekörning. Arbetet innefattar tolkning av lagar och avtal, pension- och försäkringsfrågor samt avstämning av skatt- och arbetsgivaravgifter. Lönefunktionen är också en support gällande frågor kring tidrapportering, reseräkningar, statistik samt stöd till chefer och medarbetare i övriga frågor kring lön. Du kommer även, till viss del, att arbeta med förekommande HR-administration.

Lämplig bakgrund

Är du flexibel, positiv och tycker om att arbeta administrativt? Arbetar du strukturerat, noggrant med hög kvalitet? Har du dessutom lätt för at kommunicera och gillar förbättringsarbete så är det dig vi söker. I rollen som löneadministratör arbetar du självständigt vilket förutsätter att du har hög integritet och förmåga att prioritera. Är du dessutom prestigelös, stresstålig och jobbar bra i team så är du personen för uppdraget.

Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller utbildad löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du trivs med att utveckla processer och rutiner. Du har systemvana, gärna med erfarenhet från Agda PS. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga konsultteam? Skicka då in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Varmt Välkommen med din ansökan.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. Visa mindre

Lönespecialist till Regionsservice i Lund

Gör skillnad. Varje dag. Specialister lön och villkor är ett av fyra team som ingår i enheten för Specialistteam och det är vi som sköter kvalitetssäkringen av de löneprocesser som rör Region Skånes medarbetare. Förutom teamet Specialister lön och villkor består enheten av teamet Verksamhetsspecialister HR-system, Pensionsservice och team Uppföljning och intern kontroll. Vi är 25 personer på enheten som är placerad i lokaler på Medicon Village i Lund. ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Specialister lön och villkor är ett av fyra team som ingår i enheten för Specialistteam och det är vi som sköter kvalitetssäkringen av de löneprocesser som rör Region Skånes medarbetare. Förutom teamet Specialister lön och villkor består enheten av teamet Verksamhetsspecialister HR-system, Pensionsservice och team Uppföljning och intern kontroll. Vi är 25 personer på enheten som är placerad i lokaler på Medicon Village i Lund.

ARBETSUPPGIFTER
Är du serviceinriktad, pedagogisk och har ett lösningsfokuserat arbetssätt? Då kan du vara den vi söker. En av våra lönespecialister går nu vidare till nya uppdrag och vi behöver därför förstärka teamet.

Du ingår i ett team med tio medarbetare, varav fem lönespecialister, som har ett gemensamt ansvar för kvalitetssäkringen av löneprocessen inom Region Skåne. Arbetet sker i nära samverkan med GSF Löneservice och de övriga teamen på enheten. I din roll som lönespecialist kommer du också ha många kontaktytor inom enheten. Då vi lever i ständig förändring kommer det finnas möjlighet att arbeta i olika förändringsprojekt.

Som lönespecialist hos oss kommer du bland annat att arbeta med:

- Kvalitetssäkring av löneprocessen
- Omvärldsbevakning och kommunikation gällande lagar och avtalsförändringar
- Specialistsupport till GSF Löneservice
- Interna utbildningar för GSF Löneservice

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst Högskole/KY-utbildning inom HR/ Lön eller ekonomi alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren. Du har erfarenhet av lönehandläggning, gärna från större organisation och är van att hantera stora flöden med många kontaktytor. Vidare har du goda kunskaper kring lönesystem samt i lagar och avtal som reglerar LÖN/HR-området, företrädesvis ifrån offentlig sektor. Det är meriterande med erfarenhet i Personec P.

Du är prestigelös, samarbetsinriktad och trivs att jobba i team samtidigt som du självständigt driver ditt arbete. Det är vidare viktigt att du är utvecklingsorienterad, analytisk och tycker om att arbeta med att hitta lösningar på komplexa ärenden. Du är strukturerad, självgående och noggrann samt har förmåga att organisera och prioritera aktiviteter effektivt. För att lyckas i rollen krävs det att du är flexibel då ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre