Lediga jobb Wise Professionals AB i Lund

Se alla lediga jobb från Wise Professionals AB i Lund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lund som finns inom det yrket.

Payroll Coordinator till Axis Communications

”Axis erbjuder intelligenta säkerhetslösningar som möjliggör för en smartare och säkrare värld. Som marknadsledare inom nätverksvideo driver Axis branschutvecklingen genom att kontinuerligt lansera innovativa nätverksprodukter, baserade på öppna plattformar, som adderar ökat kundvärde och distribueras i ett globalt partnernätverk. Axis har långsiktiga relationer med partner och erbjuder dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya ma... Visa mer
”Axis erbjuder intelligenta säkerhetslösningar som möjliggör för en smartare och säkrare värld. Som marknadsledare inom nätverksvideo driver Axis branschutvecklingen genom att kontinuerligt lansera innovativa nätverksprodukter, baserade på öppna plattformar, som adderar ökat kundvärde och distribueras i ett globalt partnernätverk. Axis har långsiktiga relationer med partner och erbjuder dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader. Axis har över 2 700 engagerade anställda i över 50 länder runt om i världen och arbetar med ett globalt nätverk av fler än 90 000 partner. Axis är ett svenskt företag som grundades 1984. Mer information om Axis finns på www.axis.com”

Ditt uppdrag

Detta är ett konsultuppdrag på Axis Communications AB via oss på Wise Professionals på heltid (alternativt ca 80%) med start omgående som initialt kommer pågå under tre månader. I din roll på Axis kommer du jobba inom tre områden, HR, löneadministration och kostnadsadministration. Du kommer att arbeta tillsammans med HR-teamet med att supportera de anställda angående lön och HR frågor. Arbetet innefattar framförallt frågor gällande lön samt utlägg men även ärenden gällande kollektivavtal, försäkringskassan och pensioner. På Axis är löneprocessen outsourcad, detta betyder att ditt ansvarsområde kring lön handlar om att tillse att deras löneleverantör får rätt data i tid. Du kommer att göra löneavstämningar samt tillse att processen mellan Finans och HR flyter smidigt och effektiv i samband med att lön körs.

Exempel på andra arbetsuppgifter är:

·        Ansvarig för utlägg och reseräkningar

·        Anställningsavtal och grundläggande HR dokumentation/administration

·        Administrera pensioner, fakturor och försäkringsärende

Vem är du?

Du kommer att agera som en funktion mellan outsourcingpartnern och personalen på Axis. Du kommer inte att köra lön men det är viktigt att du förstår hela löneprocessen från ax till limpa och gärna har erfarenhet av Axis lönesystem SD Worx (f.d. Aditro). Därför tror vi att du arbetat med hela löneprocessen tidigare då den bakomliggande kunskapen är ytterst viktigt för att lyckas i denna tjänst. Meriterande för rollen är om du har en utbildning inom lön eller ekonomi samt jobbat i deras HR-system Workday tidigare. För att du ska känna dig bekväm i din roll behöver du ha god bokföringsförståelse och vara bra på siffror då detaljerna är viktiga i denna rollen. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift eftersom många anställda är engelsktalande i organisationen.

För att lyckas i rollen är du social, prestigelös, serviceinriktad, analytisk, självgående och har integritet. Du trivs i en föränderlig miljö där du får arbeta lösningsorienterat och ta egna initiativ.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från första dagen komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck ([email protected]) och konsultchef Anette Hartlin ([email protected]).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

HR-Koordinator till globalt bolag i Lund!

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid som förväntas pågå i minst 4 månader med goda möjligheter till förlängning och/eller anställning efter med start så snart som möjligt med hänsyn till max en månads uppsägningstid. Vår kund sitter centralt i fina lokaler i Lund där du kommer att få komma nära samtliga medarbetare. Organisationen präglas av en varm företagskultur där man trivs att arbeta tillsammans på plats. Ditt uppdrag Du kom... Visa mer
Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid som förväntas pågå i minst 4 månader med goda möjligheter till förlängning och/eller anställning efter med start så snart som möjligt med hänsyn till max en månads uppsägningstid. Vår kund sitter centralt i fina lokaler i Lund där du kommer att få komma nära samtliga medarbetare. Organisationen präglas av en varm företagskultur där man trivs att arbeta tillsammans på plats.

Ditt uppdrag

Du kommer i rollen vara vår kunds expert när det kommer till frågor rörande administration, koordinering i de operativa HR-processerna och stötta de seniora HR-kollegorna i dagliga HR-ärenden. I uppdraget som HR-koordinator hos vår kund rapporterar du till HR-chefen och ingår i ett team med flertalet kollegor. Som HR-koordinator får du ett omväxlande arbete med ett stort mått av eget ansvar. Du kommer dessutom, i dialog med chefer och externa utbildningsföretag, säkerhetsställa och administrera kompetensutvecklingsaktiviteter. Slutligen kommer du i rollen även att ansvara för att utveckla organisationens arbetssätt kopplat till HR gällande arbetsflöden och processer.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk utbildning inom HR. Du har tidigare arbetat i en HR-roll och har god administrationsvana. Eftersom vår kund ständigt strävar efter att effektivera och utveckla sina processer är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Workday eller om du har mycket god vana av att sätta dig in i nya system samt har en nyfikenhet för förändring och utveckling. Du drivs av struktur och har lätt för att hitta sätt att effektivisera ditt arbete. Då du i rollen kommer att ha löpande dialog med både interna och externa kontakter är du en god kommunikatör i både tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Om du vill veta mer

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Men har du frågor om tjänsten eller processen får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Anton Hovstadius (anton[email protected]) & Abdullah Uzunel ([email protected])

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Technical writer and Web Design!

Ansök    Apr 26    Wise Professionals AB    Marknadsförare
About the assignment This is a consultant assignment trough KiMM/Wise Professionals. The assignment will initially go on for six months with a possibility to prolong the contract. The assignment starts as soon as possible and is located in Lund. Background: At our client´s Technology Promotion Department, (TPRD) they work with several of their business groups to grow the business at scale through external partner engagement via APIs and dev kits. To dri... Visa mer
About the assignment

This is a consultant assignment trough KiMM/Wise Professionals. The assignment will initially go on for six months with a possibility to prolong the contract. The assignment starts as soon as possible and is located in Lund.

Background:

At our client´s Technology Promotion Department, (TPRD) they work with several of their business groups to grow the business at scale through external partner engagement via APIs and dev kits. To drive open innovation with their technologies, a positive developer onboarding experience is essential. Thus, TPRD mission includes to envision and synthesize future technologies. This requires people with strong technical capabilities and a sense of self-driven technical understanding.

You will be part of an energetic team with engineers, tech writers and on-line marketeers which has the full responsibility of our clients developer-facing channels. This inhouse team builds webpages, creates copy and graphics, launches online marketing activities, and publishes technical documentation on the site.

About the position:

This role is part of the Developer Program that involves three areas of responsibility.

1. Technical editing of API conceptual documentation, using GIT process

2. Creating website content, such as blog posts, news, guidelines, technical tutorials targeting developers and technical decision makers

3. Re-arranging the web content to improve overall developer experience. This role will also require knowledge in creating enhanced content (illustrations, schemes, guidelines explaining system architectures).

Main responsibility:

A skilled technical writer, completely fluent in English (in both UK and US English). You should have a deep interest in text creation in different formats.
Edit and transform internal documentation material for external publishing according to brand and writing guidelines.
Create and edit content (texts, images, videos) for pages and sections on the Developer World websites in time for product, tool and service releases and updates.
Create and make sure sustainable information architecture is set up in sync with business needs.
Web-editing experience with basic UX/UI understanding to be able to re-arrange web content to fit the needs of the target audience.


Requirement for this position:

Experienced in working with technical content creation and editing it for an external target group.
Experienced in working with branding and writing guidelines.
Knowledge of managing online technical documentation through its lifecycle.
Familiarity with WordPress or similar content management systems for online publishing
Prior experience of working with Content Management System (WordPress) to test new editorial features and suggest improvements.
Structured, and focused on both details as well as overall goals.
Comply with company branding and guidelines.
Service minded, flexible, self-directed and with a drive to take responsibility.
A team player that easily adapts and drives improvements in a positive way.
Eager to deliver the best quality experiences possible.
Social and positive.


Good to have:

Familiarity with a markup language, which could be Markdown, AsciiDoc, HTML, SGML, XML, or


Interested?

Does this sounds like the perfect next step for you? Great! Please don’t hesitate to apply for the role by clicking the Apply-button below! In connection with this you will have to answer a few short questions.

If you want more information or have questions about the role, contact Sofie Garpered, [email protected]

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date.

Welcome with your application! Wee look forward to hear from you!

Are you curious to know more about what it is like to work as a consultant with us, read more here. We want our employees at KiMM & Wise Professionals to have the most fun time in their careers and this of course also applies to you as a hired consultant. We care that you feel part of the gang and we are happy to tell you more about that during the process. Visa mindre

Business Controller

Om tjänsten I rollen som Business Controller för Nobinas trafikområde Skåne ansvarar du för de nyss sammanslagna trafikområdena Lund, Helsingborg och Landskrona. Som Business Controller tillhör du trafikområdet snarare än den centrala ekonomifunktionen för att kunna verka närmare din affär och verksamhet. Du ingår även i den lokala ledningsgruppen. Ekonomiorganisationen är ett samarbete mellan lokal Business Controller, central ekonomiorganisation på huvu... Visa mer
Om tjänsten

I rollen som Business Controller för Nobinas trafikområde Skåne ansvarar du för de nyss sammanslagna trafikområdena Lund, Helsingborg och Landskrona. Som Business Controller tillhör du trafikområdet snarare än den centrala ekonomifunktionen för att kunna verka närmare din affär och verksamhet. Du ingår även i den lokala ledningsgruppen. Ekonomiorganisationen är ett samarbete mellan lokal Business Controller, central ekonomiorganisation på huvudkontoret samt koncernekonomi. Som lokal Business Controller samarbetar man i huvudsak med och har daglig kontakt med centrala ekonomiorganisationen, andra lokala Business Controllers samt Shared Service Center.

Din roll innefattar att ansvara för trafikområdets ekonomi och styrning enligt centrala riktlinjer. Du driver och håller ihop de lokala boksluts-, budget-, och prognosprocesserna med ett ansvar för den ekonomiska kontrollen. Att driva ekonomisk och resultatorienterad förståelse och styrning inom ditt trafikområde är kärnan i rollen.

Du kommer att:

Driva bokslut, budget och prognos för trafikområdena enligt centrala riktlinjer.
Skapa och presentera tillförlitliga ekonomiska analyser, rapporter och prognoser inom given tidsram.
Följa upp kostnader och nyckeltal samt föreslå åtgärder till förbättring.
Göra avvikelseanalyser mellan budget och utfall och/eller anbud och utfall.
Driva affärsmässiga kalkyler för investeringar, affärer och andra lokala initiativ.
Ingå i den lokala ledningsgruppen


Om dig

Vi söker dig med minst 3 års kvalificerat ekonomiarbete bakom dig. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning och är en skicklig användare i Excel då detta tillsammans med Agresso och Mercur är dina främsta digitala verktyg. Det är meriterande med erfarenhet från både redovisning och ekonomistyrning, men din förmåga att driva igenom förändring och att få verksamheten med dig som är absolut viktigast. Du har en god förståelse för de ekonomiska flödena i en verksamhet och är nyfiken och intresserad av bolaget ur ett helhetsperspektiv. Som person är du strukturerad, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nobina har kontor i både Lund, Landskrona och Helsingborg men du utgår med fördel från Lund då de flesta av dina närmaste intressenter sitter där. Det finns möjlighet att jobba hemifrån men rollen är verksamhetsnära och kräver att du jobbar från kontoret merparten av tiden.

Om Nobina

Vi är Nobina. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdrags-givare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Från ett välkomnande bemötande och en bekväm bussresa, till ny smart teknik som bidrar till fler fossilfria resor. En unik möjlighet att skapa förändring.

Koncernen är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsatte 2021/2022 närmare 13 miljarder kronor. På den svenska och danska marknaden erbjuder Nobina även omsorgsresor under varumärket Samtrans Göteborgs Buss, Telepass respektive Ørslev.

Har vi fångat ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Nobina med EQonomy/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill. 

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi jobbar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonatan Lundberg via [email protected]

Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Chief People Culture Officer (CPCO, HR)

Vidare innebär tjänsten: Övergripande ansvar för HR-frågor inom organisationen (rekrytering, kompetensutveckling, förhandling) Att säkerhetsställa att HR är en naturlig del i såväl strategiska som operativa frågor och att HR-relaterade processer utvecklas och drivs framåt Säkerhetsställa att verksamheten följer samtliga arbetsrättsliga lagar och arbetsmiljö dito Ansvara för rehabiliteringsprocesser Ansvara för arbetet med företagets kultur och värderingar... Visa mer
Vidare innebär tjänsten:

Övergripande ansvar för HR-frågor inom organisationen (rekrytering, kompetensutveckling, förhandling)
Att säkerhetsställa att HR är en naturlig del i såväl strategiska som operativa frågor och att HR-relaterade processer utvecklas och drivs framåt
Säkerhetsställa att verksamheten följer samtliga arbetsrättsliga lagar och arbetsmiljö dito
Ansvara för rehabiliteringsprocesser
Ansvara för arbetet med företagets kultur och värderingar tillsammans med ledning och chefer


Kravprofil – din kompetens

5-10 års erfarenhet inom HR–området i ledande befattning
Erfarenhet av att arbeta med rekrytering
Erfarenhet av att arbeta i en värderingsstyrd organisation, gärna med entreprenörskap i fokus
Intresserad av att arbeta nära affären och att ha fokus på verksamhetens mål och resultat
Svenska och engelska flytande i tal och skrift


Meriterande:

Akademisk utbildning inom HR- och personalvetenskap eller annan likvärdig utbildning
Tidigare erfarenhet av att arbeta internationellt
Tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-konsultbolag
Erfarenhet av att arbeta i bolag med hög expansionstakt

Om 1337

Tretton37 är ett svenskt teknikkonsultbolag med kunskap i vårt DNA. Vi är ca 320 anställda med kontor i Stockholm, Lund, Helsingborg och Borlänge. Tjänsten rapporterar direkt till VD och utgår från Lund. Läs gärna mer om oss på https://tretton37.com/

 

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

 

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Saba Solomon på [email protected]. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Accountant OTC to a world leading company

Date: 26-Apr-2023 Start date: ASAP Duration: until 2024.02.29 Location: Lund, Sweden Job Summary We would like You to start this assignment asap and the contract is full time. You will be working with a team of 50 professionals who provide finance operation services to all Nordic entities within the company. Your role will be to drive, coordinate, and secure the full accounts receivables process for the legal entities in scope. You will be bas... Visa mer
Date: 26-Apr-2023

Start date: ASAP

Duration: until 2024.02.29

Location: Lund, SwedenJob Summary

We would like You to start this assignment asap and the contract is full time.

You will be working with a team of 50 professionals who provide finance operation services to all Nordic entities within the company. Your role will be to drive, coordinate, and secure the full accounts receivables process for the legal entities in scope.

You will be based in Lund, Sweden.  

 
What you will do

Daily issues related to customer invoices and Accounts receivables
Provide support to our stakeholders in various issues within Finance
Daily contact with the clients outsourcing partner
Customer follow-up
Account Reconciliation
Create and update customer master data
Participating in monthly book-closing process from OtC perspective
Initiate, adopt and drive continuous improvement through deployment of modern tools or methods: automation, analytics, data modeling, etc.,
Other common duties associated with general accounting
We believe you have

To apply for the role, we want you to have a few years of experience in Accounts receivable and book closing, good skills in Excel. Furthermore, you have experience with Accounts Payable and OTC.

Meritorious skills:

Electrical automation tools

SAP

Language:

Swedish (Expert)

English (Expert)About the client

A pioneer and world leading food processing and packaging solutions company. Working closely with their customers and suppliers, they provide safe, innovative and environmentally sound products that each day meet the needs of hundreds of millions of people in more than 160 countries.

 

 

Who are Wise Professionals/Eqonomy?

Wise Professionals/Eqonomy works together with some of Sweden’s most attractive employer brands. Working as a consultant means the exciting task of well-known employers and with great opportunity for personal development. In the consultancy role, you meet different company cultures and gain experience from different industries, which means that you develop and build on your resume.

Click here to learn more!
Application and contact

If you have further questions please contact Talent Acquisition Manager Emma Rehn ([email protected]) for more information about this position. We review applications continuously so please submit your application as soon as possible. We welcome applications in both Swedish and English.

Please note that we do not accept email applications.

Looking forward to hearing from you! Visa mindre

HR Business Partner till Tech-bolag

För vår kund som arbetar inom Tech-branschen med en innovativt produkt söker vi dig som vill arbeta som HR Business Partner. Tjänsten kommer börja som en konsulttjänst och för rätt person övergå till en anställning hos kunden. Vad ska du göra Denna tjänsten kommer erbjuda en bred HR Business Partner roll på ett internationellt företag med en platt organisation som värnar om sina medarbetare! Dina framtida kollegor kommer erbjuda ett öppet och ödmjukt k... Visa mer
För vår kund som arbetar inom Tech-branschen med en innovativt produkt söker vi dig som vill arbeta som HR Business Partner. Tjänsten kommer börja som en konsulttjänst och för rätt person övergå till en anställning hos kunden.

Vad ska du göra

Denna tjänsten kommer erbjuda en bred HR Business Partner roll på ett internationellt företag med en platt organisation som värnar om sina medarbetare! Dina framtida kollegor kommer erbjuda ett öppet och ödmjukt klimat, där man hjälper varandra i att utvecklas till sitt bästa jag!

Du kommer arbeta såväl operativt som strategiskt med olika HR frågor. En stor del av arbetet innebär även att agera som ett konsultativt stöd till cheferna i bolaget. Med en bredd i HR frågor, såsom arbetsrättsliga ärenden, rehabilitering, rekrytering samt övriga personalärenden samtidigt stöttar i rekrytering och Employer Branding. Detta innebär att ta fram strategier och processer, arbeta med uppföljning samt utvärdera och hålla dig uppdaterad inom områdena. Du genomför även lämpliga analyser på hur verktygen inom företaget kan utvecklas och alla kan nå dit dom vill inom företaget.

Vem är du

Vi söker dig som har en Do:er inställning och trivs att arbeta i en platt organisation. För att lyckats i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå, mediterande om du arbetat med ett internationellt fokus. Vi ser därmed gärna att du arbetat tidigare som HR Business Partner alternativt arbetat i en bred HR-generalist roll och arbetat nära HR Business Partner. Med fördel har du en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Koncernspråket är engelska är det ett krav att du kan uttrycka dig väl, både på engelska och svenska, i tal och skrift.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera med hög kvalité. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd och bollplank till medarbetare. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen.

När du blir en av oss

Som konsult hos?Wise Professionals?erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos?Wise Professionals?ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.?Vi är?också?måna om att du?som konsult?känner dig som en del av gänget. Vi?har därför konsultevents?och en?nära?dialog med dig?under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att?jobba som?konsult via oss, läs?mer?här. 

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar.?Vi?arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.?Våra värdeord –?nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet.?Idag finns vi i Stockholm, Göteborg?och Malmö/Öresund. 

Vill du veta mer?

Vi tar inte emot ansökningar via mejlen. Men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver så får du gärna kontakta oss. Jag som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson och du når mig på [email protected]

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Driven redovisningskonsult till Globalt bolag utanför Lund!

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare... Visa mer
Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Just nu söker vi för kunds räkning en redovisningsekonom till ett spännande växande bolag utanför Lund. Uppdraget startar omgående och pågår i 6 månader med god möjlighet att vara med i den pågående rekryteringen för den permanenta anställningen.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en nyfiken och driven redovisningsekonom. Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning på 10 personer. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

Löpande bokföring
Analysarbete
Bokslut
Ad-hoc projekt
Anläggsredovisning
Boka utbetalningar
Stämma av Bank
Omvärdering av valuta


Din bakgrund

Vi söker dig som är duktig på redovisning och har arbetat ca 2-3 år i en liknande roll. Det är mycket meriterande om du har en examen inom ekonomi och erfarenhet från stora bolag och ERP-system.

Som konsult i detta uppdrag kommer din personlighet vara minst lika viktig som dina redovisningskunskaper. Vi söker dig som är nyfiken, lugn och noggrann.  

Konsultrollen hos EQonomy

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Johanna Treschow, [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-administratör till Globalt bolag i Lund!

Ansök    Nov 28    Wise Professionals AB    HR-assistent
I denna roll kommer du att arbeta nära och främst stötta CPOn men även de övriga HR-cheferna på företaget. Du förväntas vara den administrativa "ryggraden" för HR-funktionen, som ser till att uppgifter utförs vid rätt tidpunkt och att allt praktiskt som mötesledning, presentationsmaterial, teamsamlingar, bokningar av affärsresor med mera levereras och på plats med en jämn hög kvalitet. En annan viktig del av rollen är att hjälpa till med administration oc... Visa mer
I denna roll kommer du att arbeta nära och främst stötta CPOn men även de övriga HR-cheferna på företaget. Du förväntas vara den administrativa "ryggraden" för HR-funktionen, som ser till att uppgifter utförs vid rätt tidpunkt och att allt praktiskt som mötesledning, presentationsmaterial, teamsamlingar, bokningar av affärsresor med mera levereras och på plats med en jämn hög kvalitet.

En annan viktig del av rollen är att hjälpa till med administration och leverans av det årliga Kick-off eventet, brown bag luncher och andra event som HR driver. Här erbjuds du en chans att bli en del av en dynamisk, engagerad och positiv grupp människor.

Det här är en del av arbetet som ska göras, men det kommer att finnas många andra roliga uppgifter också:

Stödja kommunikation genom mail, mötesbokningar, följa upp och se till att både interna och externa kontakter upplever en hög servicenivå och får ett gott intryck av både HR-avdelningen och företaget.
Organisera och koordinera möten med både externa kontakter och interna kollegor, hjälpa till med en effektiv och positiv upplevelse vid HRs möten.
Skapa snygga, engagerande och professionella presentationer, rapporter och annat material.
Följa upp siffror och statistik, sammanställa och lägga in i övertygande presentationer.
Resehantering
Diverse administrativa uppgifter relaterade till vår dagliga verksamhet.
Proaktivt uppdatera och korrekturläsa HR-material mm på intranätet, med en kärleksfull hand för hur vi vill uttrycka oss i linje med vår kultur.


Vem är du?

Du har några års erfarenhet från att arbeta i en liknande roll, gärna som HR-koordinator eller HR-assistent och är mycket skicklig i MS Office-paketets verktyg. Du är noggrann, pålitlig och med hög integritet. Du tar initiativ och är utomordentligt serviceminded. För att trivas i denna tjänst tror vi att du brinner för service, positiv, proaktiv och självständig i tankar och handlingar. Flytande i svenska och engelska krävs, med ett högt intresse och kompetens i skriftspråket.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Din ansökan och frågor


Även om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du når mig, Johanna Treschow på [email protected]. Urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Global Marketing Automation Specialist

Ansök    Aug 19    Wise Professionals AB    Marknadskonsult
In this role you will work closely with system users on a global level, your focus will be to support and strengthen the organization’s basic knowledge and understanding of the benefits of marketing automation. You will coach, train, and work closely with system users in both corporate and regional teams. You will be hands-on in developing training material and running training sessions, both for smaller and larger implementations, in good time-alignment w... Visa mer
In this role you will work closely with system users on a global level, your focus will be to support and strengthen the organization’s basic knowledge and understanding of the benefits of marketing automation. You will coach, train, and work closely with system users in both corporate and regional teams. You will be hands-on in developing training material and running training sessions, both for smaller and larger implementations, in good time-alignment with the overall roadmap. You are passionate about sharing best practices and continuous communication on how you can make best use of Pardot and marketing automation, in close collaboration with the digital transformation team.

What you´ll do here as a Marketing Automation Specialist:
Your main focus is to be super-user of the features available in the system, create guidelines, run trainings, and support users
You will review the system and make sure it´s being utilized correctly and that the created guidelines are followed
Be responsible for reviewing email and landing page templates, making sure they are modern and user-friendly
Create and update trainings, set up 1st line helpdesk and offer global support for users
You will support corporate colleagues with setting up campaigns, creating assets and reporting - adviser and executer
Send internal eNews and support with corporate email sends
Align our three head regions and support them in continuous development

Who are you?

YOU WILL LOVE THIS JOB IF:

You are passionate about marketing automation and the supporting tools, systems and processes to improve marketing accuracy and efficiency. You thrive when you collaborate with others in a dynamic and fast-moving environment. You are service minded, enjoy solving problems, self-sufficient, organized and detail-oriented.

WHO ARE WE LOOKING FOR?

We are looking for a driven, proactive, and structured individual with the ability to drive initiatives. You are a good communicator with people skills and networking skills and with a good ability to coordinate between many stakeholders. You have experience from working in a global environment, and you are a true team-player. It´s important that you want to contribute towards positive collaboration for a positive, creative and stimulating work environment.

As there are many parallel initiatives and projects where training material needs to be developed and executed, you are good at setting priorities and structuring your work.

As a person you are motivated by working in a high-pace organization where you can deliver results together with your colleagues. You are not afraid to navigate in an environment of change and you are open to thinking outside the box. Managing all the above means that you are service-minded, can focus on details, and make sure that processes, procedures and timelines are followed. When necessary, you challenge the information provided to you and you ensure driving a common, global way of working.

We´d love to hear that you have/are:
Worked with Pardot and its meritious if you worked with Marketing Cloud Account Engagement and Salesforce (or equal)
Certified Marketing Automation Specialist and a few years documented experience
Experience in strategic thinking in building customer journeys for digital channels
Have hands-on experience working with targeted activities/CRM and A/B-testing
Created training material and guidelines


Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Don’t hesitate to apply for the role by clicking the “Apply”-button below! In connection with this you will have to answer a few short questions. If you want more information or have questions about the role, contact the responsible consulting manager Amanda Spejare at [email protected]. We are not able to answer your questions before the 15th of August.

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date. Welcome with your application! We look forward to hear from you!

Are you curious to know more about what it is like to work as a consultant with us, read more here. We want our employees at KiMM & Wise Professionals to have the most fun time in their careers and this of course also applies to you as a hired consultant. We care that you feel part of the gang and we are happy to tell you more about that during the process Visa mindre

HR Coordinator to Axis

For Axis in Lund, we are now looking for a HR Coordinator! This is a full-time consulting assignment via Wise Professionals, starting as soon as possible and is expected to last six months, with the possibility of extension. Your future team Come and join Axis HR team that work closely together with the business with a dedication to make a difference. You will work in a proud joyful, cooperative working environment. Axis is a fast growing and innovative... Visa mer
For Axis in Lund, we are now looking for a HR Coordinator! This is a full-time consulting assignment via Wise Professionals, starting as soon as possible and is expected to last six months, with the possibility of extension.

Your future team

Come and join Axis HR team that work closely together with the business with a dedication to make a difference. You will work in a proud joyful, cooperative working environment. Axis is a fast growing and innovative company thus the pace is high. Axis everyday work is characterized by a constant drive to move forward. At the same time, the team help each other out and discuss new ideas together.

What will you do as HR Coordinator?

Working with HR within a growth company often means being good at carrying several hats at the same time. You will have a fun and exciting everyday life at Axis. However, the good thing is that you are not alone, the HR organization in Lund, HR specialists and HR operations, will work together with you to deliver the best possible employee experience for your areas. You will support and corporate with both Axis R&D and IT organisation, where your role is to take responsibility to coordinate and support the managers in their recruitment process.

In addition to above your role will include:

Advertisement writing
Screening
Telephone interviews
Booking first and second interviews
Reference taking
Go through spontaneous applications
Give feedback to candidates
Expanding candidate network in the organisation


Who are we looking for?

We believe you are a driven, efficient, and structured HR Coordinator that love working with people as well as systems. We would like to see that you have worked in a similar role before and have relevant work life experience. To thrive in this position, you need to be persistent with good patience, as the entire position is based on reaching candidates via phone calls and research. You have a proactive mindset, where finding possibilities to improve and create new ideas comes naturally and is something you enjoy.

When you become one of us at Wise Professionals

As a consultant at Wise Professionals, you are always offered a market-based salary, wellness allowance, pension provision and adherence to our collective agreement – nothing is more important to us than that you feel secure in your employment. In the same way that we place high demands on you as a consultant, we also expect you to place high demands on us as an employer. No matter where you are in your career, the consulting role at Wise Professionals should give you knowledge and experience that you can carry with you on the way to the next exciting challenge.

Wise Professionals is a recruitment agency that designs, develops and offers sustainable recruitment solutions together with employers and candidates who set high standards. We work on behalf of Sweden's strongest brands together with employers who care about their employees' job satisfaction. Today we are located in Sweden's metropolitan regions of Stockholm, Gothenburg and Malmö.

If you want to know more

We do not accept applications by email. But if you are wondering more about the service or have questions about what the process looks like, please contact us. Yore contact person that is working with this assignment am also future consultant manager Johanna, you can reach me at [email protected]

We go through the applications on an ongoing basis. The position may be filled before the last application date, so do not wait to submit your application!

Looking forward to hear from you! Visa mindre

Global Marketing Automation Specialist to Axis

Ansök    Aug 30    Wise Professionals AB    Marknadskonsult
Axis were founded in 1984 and their headquarters are in Lund. They are around 4,000 employees in over 50 countries. Axis is the industry leader in video surveillance, they develop and supply innovative network solutions that improve security and business performance. In this role you will work closely with system users on a global level, your focus will be to support and strengthen the organization’s basic knowledge and understanding of the benefits of ma... Visa mer
Axis were founded in 1984 and their headquarters are in Lund. They are around 4,000 employees in over 50 countries. Axis is the industry leader in video surveillance, they develop and supply innovative network solutions that improve security and business performance.

In this role you will work closely with system users on a global level, your focus will be to support and strengthen the organization’s basic knowledge and understanding of the benefits of marketing automation. You will coach, train, and work closely with system users in both corporate and regional teams. You will be hands-on in developing training material and running training sessions, both for smaller and larger implementations, in good time-alignment with the overall roadmap. You are passionate about sharing best practices and continuous communication on how you can make best use of Pardot and marketing automation, in close collaboration with the digital transformation team.

What you´ll do here as a Marketing Automation Specialist:
Your main focus is to be super-user of the features available in the system, create guidelines, run trainings, and support users
You will review the system and make sure it´s being utilized correctly and that the created guidelines are followed
Be responsible for reviewing email and landing page templates, making sure they are modern and user-friendly
Create and update trainings, set up 1st line helpdesk and offer global support for users
You will support corporate colleagues with setting up campaigns, creating assets and reporting - adviser and executer
Send internal eNews and support with corporate email sends
Align our three head regions and support them in continuous development

Who are you?

YOU WILL LOVE THIS JOB IF:

You are passionate about marketing automation and the supporting tools, systems and processes to improve marketing accuracy and efficiency. You thrive when you collaborate with others in a dynamic and fast-moving environment. You are service minded, enjoy solving problems, self-sufficient, organized and detail-oriented.

WHO ARE WE LOOKING FOR?

We are looking for a driven, proactive, and structured individual with the ability to drive initiatives. You are a good communicator with people skills and networking skills and with a good ability to coordinate between many stakeholders. You have experience from working in a global environment, and you are a true team-player. It´s important that you want to contribute towards positive collaboration for a positive, creative and stimulating work environment.

As there are many parallel initiatives and projects where training material needs to be developed and executed, you are good at setting priorities and structuring your work.

As a person you are motivated by working in a high-pace organization where you can deliver results together with your colleagues. You are not afraid to navigate in an environment of change and you are open to thinking outside the box. Managing all the above means that you are service-minded, can focus on details, and make sure that processes, procedures and timelines are followed. When necessary, you challenge the information provided to you and you ensure driving a common, global way of working.

We´d love to hear that you have/are:
Worked with Pardot and its meritious if you worked with Marketing Cloud Account Engagement and Salesforce (or equal)
Certified Marketing Automation Specialist and a few years documented experience
Experience in strategic thinking in building customer journeys for digital channels
Have hands-on experience working with targeted activities/CRM and A/B-testing
Created training material and guidelines


Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Don’t hesitate to apply for the role by clicking the “Apply”-button below! In connection with this you will have to answer a few short questions. If you want more information or have questions about the role, contact the responsible consulting manager Amanda Spejare at [email protected]. We are not able to answer your questions before the 15th of August.

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date. Welcome with your application! We look forward to hear from you!

Are you curious to know more about what it is like to work as a consultant with us, read more here. We want our employees at KiMM & Wise Professionals to have the most fun time in their careers and this of course also applies to you as a hired consultant. We care that you feel part of the gang and we are happy to tell you more about that during the process Visa mindre

Global Marketing Automation Specialist

Ansök    Jul 11    Wise Professionals AB    Marknadskonsult
In this role you will work closely with system users on a global level, your focus will be to support and strengthen the organization’s basic knowledge and understanding of the benefits of marketing automation. You will coach, train, and work closely with system users in both corporate and regional teams. You will be hands-on in developing training material and running training sessions, both for smaller and larger implementations, in good time-alignment w... Visa mer
In this role you will work closely with system users on a global level, your focus will be to support and strengthen the organization’s basic knowledge and understanding of the benefits of marketing automation. You will coach, train, and work closely with system users in both corporate and regional teams. You will be hands-on in developing training material and running training sessions, both for smaller and larger implementations, in good time-alignment with the overall roadmap. You are passionate about sharing best practices and continuous communication on how you can make best use of Pardot and marketing automation, in close collaboration with the digital transformation team.

What you´ll do here as a Marketing Automation Specialist:
Your main focus is to be super-user of the features available in the system, create guidelines, run trainings, and support users
You will review the system and make sure it´s being utilized correctly and that the created guidelines are followed
Be responsible for reviewing email and landing page templates, making sure they are modern and user-friendly
Create and update trainings, set up 1st line helpdesk and offer global support for users
You will support corporate colleagues with setting up campaigns, creating assets and reporting - adviser and executer
Send internal eNews and support with corporate email sends
Align our three head regions and support them in continuous development

Who are you?

YOU WILL LOVE THIS JOB IF:

You are passionate about marketing automation and the supporting tools, systems and processes to improve marketing accuracy and efficiency. You thrive when you collaborate with others in a dynamic and fast-moving environment. You are service minded, enjoy solving problems, self-sufficient, organized and detail-oriented.

WHO ARE WE LOOKING FOR?

We are looking for a driven, proactive, and structured individual with the ability to drive initiatives. You are a good communicator with people skills and networking skills and with a good ability to coordinate between many stakeholders. You have experience from working in a global environment, and you are a true team-player. It´s important that you want to contribute towards positive collaboration for a positive, creative and stimulating work environment.

As there are many parallel initiatives and projects where training material needs to be developed and executed, you are good at setting priorities and structuring your work.

As a person you are motivated by working in a high-pace organization where you can deliver results together with your colleagues. You are not afraid to navigate in an environment of change and you are open to thinking outside the box. Managing all the above means that you are service-minded, can focus on details, and make sure that processes, procedures and timelines are followed. When necessary, you challenge the information provided to you and you ensure driving a common, global way of working.

We´d love to hear that you have/are:
Worked with Pardot/Marketing Cloud Account Engagement and Salesforce, or equal
Certified Marketing Automation Specialist and a few years documented experience
Experience in strategic thinking in building customer journeys for digital channels
Have hands-on experience working with targeted activities/CRM and A/B-testing
Created training material and guidelines


Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Don’t hesitate to apply for the role by clicking the “Apply”-button below! In connection with this you will have to answer a few short questions. If you want more information or have questions about the role, contact the responsible consulting manager Amanda Spejare at [email protected]. We are not able to answer your questions before the 15th of August.

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date. Welcome with your application! We look forward to hear from you!

Are you curious to know more about what it is like to work as a consultant with us, read more here. We want our employees at KiMM & Wise Professionals to have the most fun time in their careers and this of course also applies to you as a hired consultant. We care that you feel part of the gang and we are happy to tell you more about that during the process Visa mindre

HR Coordinator to Axis

For Axis in Lund, we are now looking for a HR Coordinator! This is a full-time consulting assignment via Wise Professionals, starting in August and is expected to last six months, with the possibility of extension. Your future team Come and join Axis HR team that work closely together with the business with a dedication to make a difference. You will work in a proud joyful, cooperative working environment. Axis is a fast growing and innovative company t... Visa mer
For Axis in Lund, we are now looking for a HR Coordinator! This is a full-time consulting assignment via Wise Professionals, starting in August and is expected to last six months, with the possibility of extension.

Your future team

Come and join Axis HR team that work closely together with the business with a dedication to make a difference. You will work in a proud joyful, cooperative working environment. Axis is a fast growing and innovative company thus the pace is high. Axis everyday work is characterized by a constant drive to move forward. At the same time, the team help each other out and discuss new ideas together.

What will you do as HR Coordinator?

Working with HR within a growth company often means being good at carrying several hats at the same time. You will have a fun and exciting everyday life at Axis. However, the good thing is that you are not alone, the HR organization in Lund, HR specialists and HR operations, will work together with you to deliver the best possible employee experience for your areas. You will support and corporate with Axis R&D organisation team, where your role is to take responsibility to coordinate and support the managers in their recruitment process.

In addition to above your role will include:

Advertisement writing
Screening
Telephone interviews
Booking first and second interviews
Reference taking
Go through spontaneous applications
Give feedback to candidates
Expanding candidate network in the organisation


Who are we looking for?

We believe you are a driven, efficient, and structured HR Coordinator that love working with people as well as systems.

We would like to see that you have worked in a similar role before and you have an education in HR and relevant working life experience. Preferably if you have worked in an industry focused on technology and IT before and understand the industry. You are probably at the beginning of your career and have a drive and commitment to develop in recruitment. To thrive in this position, you need to be persistent with good patience, as the entire position is based on reaching candidates via phone calls and research. You have a proactive mindset, where finding possibilities to improve and create new ideas comes naturally and is something you enjoy.

When you become one of us at Wise Professionals

As a consultant at Wise Professionals, you are always offered a market-based salary, wellness allowance, pension provision and adherence to our collective agreement – nothing is more important to us than that you feel secure in your employment. In the same way that we place high demands on you as a consultant, we also expect you to place high demands on us as an employer. No matter where you are in your career, the consulting role at Wise Professionals should give you knowledge and experience that you can carry with you on the way to the next exciting challenge.

Wise Professionals is a recruitment agency that designs, develops and offers sustainable recruitment solutions together with employers and candidates who set high standards. We work on behalf of Sweden's strongest brands together with employers who care about their employees' job satisfaction. Today we are located in Sweden's metropolitan regions of Stockholm, Gothenburg and Malmö.

If you want to know more

We do not accept applications by email. But if you are wondering more about the service or have questions about what the process looks like, please contact us. Yore contact person that is working with this assignment am also future consultant manager Johanna, you can reach me at [email protected]

We go through the applications on an ongoing basis. The position may be filled before the last application date, so do not wait to submit your application!

Looking forward to hearing from you! Visa mindre

Rekryterare till Bosch i Lund

Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals, med start så snart som möjligt fram till december och med stor möjlighet till förlängning. Ditt uppdrag I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår ... Visa mer
Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals, med start så snart som möjligt fram till december och med stor möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår att proaktivt arbeta med Employer Branding där du på ett kreativt sätt kommer hitta olika vägar för att attrahera rätt kandidater och bygga ett kandidatnätverk.

Exempel på arbetsuppgifter

Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen 
Employer Branding och attraktion 
Kravprofil, annonsering, search och urval 
Telefonavstämning och personliga intervjuer
Utveckla rekryteringsprocessen


Din erfarenhet

Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och attraktion och har några års erfarenhet av rekryteringsprocessen från ax till limpa. Det är meriterande om du har arbetat några år med Tech och IT rekrytering. Vi ser gärna att du är nytänkande, innovativ, trivs att arbeta nyskapande med hur man på bästa vis ska attrahera samt kunna knyta rätt kandidater till Bosch.

För att trivas och passa som rekryterare hos Bosch ser vi att du är självständig i ditt arbete, en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och på att ta och slutföra dina uppgifter ända in i mål. Vidare tror vi att du är strukturerad, uppskattar att förbättra ditt arbete och besitter en hög grad av professionalism, ödmjukhet och tålamod.Dina rekryteringar kommer att bidra till fortsatt tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska såväl som engelska. Vi ser gärna att du har kunskap från ett flertal HR system sedan tidigare.

Om Robert Bosch AB

Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

I koncernen ingår även de lokala bolagen Bosch Thermoteknik AB, Bosch Rexroth AB och BSH Home Appliances. Tillsammans har vi kontor och anläggningar med produktion, försäljning, testverksamhet samt forskning och utveckling, från Arjeplog i norr till Lund i söder.

Läs mer om Bosch här

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Även om vi inte tar in ansökningar via mejlen så får du gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, du når mig på [email protected] eller min kollega Anette Hartlin, som du når på [email protected].

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Rekryterare till Bosch i Lund

Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals, med start så snart som möjligt fram till december och med stor möjlighet till förlängning. Ditt uppdrag I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår ... Visa mer
Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals, med start så snart som möjligt fram till december och med stor möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår att proaktivt arbeta med Employer Branding där du på ett kreativt sätt kommer hitta olika vägar för att attrahera rätt kandidater och bygga ett kandidatnätverk.

Exempel på arbetsuppgifter

Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen 
Employer Branding och attraktion 
Kravprofil, annonsering, search och urval 
Telefonavstämning och personliga intervjuer
Utveckla rekryteringsprocessen


Din erfarenhet

Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och attraktion och har några års erfarenhet av rekryteringsprocessen från ax till limpa. Det är meriterande om du har arbetat några år med Tech och IT rekrytering. Vi ser gärna att du är nytänkande, innovativ, trivs att arbeta nyskapande med hur man på bästa vis ska attrahera samt kunna knyta rätt kandidater till Bosch.

För att trivas och passa som rekryterare hos Bosch ser vi att du är självständig i ditt arbete, en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och på att ta och slutföra dina uppgifter ända in i mål. Vidare tror vi att du är strukturerad, uppskattar att förbättra ditt arbete och besitter en hög grad av professionalism, ödmjukhet och tålamod.Dina rekryteringar kommer att bidra till fortsatt tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska såväl som engelska. Vi ser gärna att du har kunskap från ett flertal HR system sedan tidigare.

Om Robert Bosch AB

Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

I koncernen ingår även de lokala bolagen Bosch Thermoteknik AB, Bosch Rexroth AB och BSH Home Appliances. Tillsammans har vi kontor och anläggningar med produktion, försäljning, testverksamhet samt forskning och utveckling, från Arjeplog i norr till Lund i söder.

Läs mer om Bosch här

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Även om vi inte tar in ansökningar via mejlen så får du gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, du når mig på [email protected] eller min kollega Anette Hartlin, som du når på [email protected].

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Rekryterare till Bosch i Lund

Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals, med start så snart som möjligt fram till december och med stor möjlighet till förlängning. Ditt uppdrag I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår ... Visa mer
Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals, med start så snart som möjligt fram till december och med stor möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår att proaktivt arbeta med Employer Branding där du på ett kreativt sätt kommer hitta olika vägar för att attrahera rätt kandidater och bygga ett kandidatnätverk.

Exempel på arbetsuppgifter

Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen 
Employer Branding och attraktion 
Kravprofil, annonsering, search och urval 
Telefonavstämning och personliga intervjuer
Utveckla rekryteringsprocessen


Din erfarenhet

Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och attraktion och har några års erfarenhet av rekryteringsprocessen från ax till limpa. Det är meriterande om du har arbetat några år med Tech och IT rekrytering. Vi ser gärna att du är nytänkande, innovativ, trivs att arbeta nyskapande med hur man på bästa vis ska attrahera samt kunna knyta rätt kandidater till Bosch.

För att trivas och passa som rekryterare hos Bosch ser vi att du är självständig i ditt arbete, en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och på att ta och slutföra dina uppgifter ända in i mål. Vidare tror vi att du är strukturerad, uppskattar att förbättra ditt arbete och besitter en hög grad av professionalism, ödmjukhet och tålamod.Dina rekryteringar kommer att bidra till fortsatt tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska såväl som engelska. Vi ser gärna att du har kunskap från ett flertal HR system sedan tidigare.

Om Robert Bosch AB

Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

I koncernen ingår även de lokala bolagen Bosch Thermoteknik AB, Bosch Rexroth AB och BSH Home Appliances. Tillsammans har vi kontor och anläggningar med produktion, försäljning, testverksamhet samt forskning och utveckling, från Arjeplog i norr till Lund i söder.

Läs mer om Bosch här

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Även om vi inte tar in ansökningar via mejlen så får du gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, du når mig på [email protected] eller min kollega Anette Hartlin, som du når på [email protected].

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Rekryterare till Bosch i Lund

Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals och med start så snart som möjligt till december med stor chans till förlängning. Ditt uppdrag I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår att proakt... Visa mer
Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg? Detta är ett konsultuppdrag på heltid hos Bosch i Lund via Wise Professionals och med start så snart som möjligt till december med stor chans till förlängning.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare kommer du att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. En stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater inom Tech och IT branschen. I rollen ingår att proaktivt arbete med Employer Branding där du på ett kreativt sätt kommer hitta olika vägar för att attrahera rätt kandidater. och bygga ett kandidatnätverk.

Exempel på arbetsuppgifter

Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen 
Employer Branding och attraktion 
Kravprofil, annonsering, search och urval 
Telefonavstämning och personliga intervjuer
Utveckla rekryteringsprocessen


Din erfarenhet

Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och attraktion och har några års erfarenhet av rekryteringsprocessen från ax till limpa. Meriterande om du har arbetat några år med Tech och IT rekrytering från ax till limpa. Vi ser gärna att du är nytänkande och innovativ och trivs med att komma med nya tankar och idéer för hur man på bästa vis ska kunna attrahera och kunna knyta rätt kandidater till sig.

För att trivas och passa som rekryterare hos Bosch ser vi att du är självständig i sitt arbete, en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och på att ta och slutföra dina uppgifter ända in i mål. Vidare tror vi att du är strukturerad, uppskattar att förbättra sitt arbete och besitter en god professionalism, ödmjukhet och tålamod.Dina rekryteringar kommer att bidraga till fortsatt tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska såväl som engelska. Vi ser gärna att du har kunskap från ett flertal HR system sedan tidigare.

Om Robert Bosch AB

Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

I koncernen ingår även de lokala bolagen Bosch Thermoteknik AB, Bosch Rexroth AB och BSH Home Appliances. Tillsammans har vi kontor och anläggningar med produktion, försäljning, testverksamhet samt forskning och utveckling, från Arjeplog i norr till Lund i söder.

Visit Group är ett IT produktbolag som bygger det digitala ekosystemet för turism. Visit Group startade 1999 och trots många år i branschen är dem ett värdedrivet bolag som försöker behålla sin ”start up” känsla. Visit Group värderar rätt inställning och personlighet högt och tror på att ha roligt tillsammans samtidigt som de arbetar för att vara ledande inom branschen.

Läs mer om Bosch här

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Även om vi inte tar in ansökningar via mejlen så får du gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, du når mig på [email protected] eller min kollega Anette Hartlin, som du når på [email protected].

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Executive Assistant to Alfa Laval

Ansök    Feb 15    Wise Professionals AB    Chefssekreterare
This is a consultant assignment through The Pace/Wise Professionals with start as soon as possible. The office is located in Lund. The position is full-time job and the assignemnt is for 6 months. About the PositionAs a Executive Assistant you will work independently but at the same time cooperate with others both internally and externally. Your main responsibility will be to support the SVP HR and to some extent HR management team in the everyday work. B... Visa mer
This is a consultant assignment through The Pace/Wise Professionals with start as soon as possible. The office is located in Lund. The position is full-time job and the assignemnt is for 6 months.

About the PositionAs a Executive Assistant you will work independently but at the same time cooperate with others both internally and externally. Your main responsibility will be to support the SVP HR and to some extent HR management team in the everyday work. But also support the Group Management team.

Your main tasks:

• Making calendar bookings, arranging meetings and handle the administration of everyday work in the office

• Organising conferences, events and webinars

• Handle access rights

• Making travel/flight reservations, hotel bookings, dinner/catering reservations, caring for travel expenses etc.

• Take care of invoice handling

• Approve time reports at the end of the month

Your BagroundYou are a positive, solution-oriented person with strong administrative and coordinating profile who like to take responsibility and drive and support the organization with a strong customer focus. You are a networker, structured, a good communicator and have good attention to details. A high level of integrity and discretion in handling confidential information and professionalism in dealing with leaders and the ability to earn trust is important. You are positive, self-going and feel comfortable in dealing with many stakeholders internally and externally on different levels in an international environment and contribute to a dynamic work environment.

To succeed in this position you have:

• Relevant working experience – preferable in an assistant role supporting senior management

• Excellent verbal and written communication skills in English

• Excellent organisation and time management capabilities

• Proficiency in Microsoft Office (Word, PowerPoint and Excel), with aptitude to learn new software and systems

• Flexible team player willing to do what it takes to get the job done; adaptable and enjoys challeng

About Alfa LavalAt Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people and planet. You can only achieve that by having dedicated people with a curious mind. Curiosity is the spark behind great ideas. And great ideas drive progress.

As a member of our team, you thrive in a truly diverse and inclusive workplace based on care and empowerment. You are here to make a difference. Constantly building bridges to the future with sustainable solutions that have an impact on our planet’s most urgent problems. Making the world a better place. Everyday.

What’s in it for you?As a consultant at Wise Professionals, you will always be offered a salary in line with the business standards, healthcare and pension as well as joining our collective agreement – the most important thing for us is that you feel safe in your role. In the same way that we expect professionalism from you, we also want you to have high expectations on us. No matter where you are in your career, we want the role as a consultant to give you knowledge and experiences that are beneficial in your future career path.

Wise Professionals is a Recruitment Agency designing sustainable recruitment solutions for some of Sweden’s strongest brands and together with employers and candidates who sets high demands in their professional development. We are a part of Wise Group located with Offices in Stockholm, Gothenburg and Malmö.

Want to know more?

You are welcome to contact us if you have questions regarding this position or the ongoing process. Contact information, Consultant Manager: email: [email protected]

We will run the applications throughout the following weeks, and in the consultancy business the processes are usually fast. This means that the position can be filled before the application deadline –so don’t linger with your application!

We are looking forward to hearing from you! Visa mindre

Interim Senior Project Manager to a Global Company in Lund!

The Digital transformation team is part of the Corporate Marketing department with the mission to drive digital transformation and enable digital marketing both in corporate and regional marketing. You will be part of a tight team of digital marketers, project managers and technology owners. As Project manager you will play an active role in driving change towards smart and efficient digital transformation by optimizing our cross-functional processes. You... Visa mer
The Digital transformation team is part of the Corporate Marketing department with the mission to drive digital transformation and enable digital marketing both in corporate and regional marketing. You will be part of a tight team of digital marketers, project managers and technology owners.

As Project manager you will play an active role in driving change towards smart and efficient digital transformation by optimizing our cross-functional processes. You are responsible for guiding projects from start to finish; from planning and execution to closure and hand-over, while remaining aligned with the strategy, commitments, and goals of the organization.

Help define project scope, goals, and deliverables
Facilitate communication between stakeholders
Define tasks and required resources
Manage project team and budget (if applicable)
Allocate project resources from other departments
Create schedule and project timeline
Monitor and report on project progress
Present stakeholders’ reports on progress as well as problems and solutions
Implement and manage change when necessary to meet project outputs
Evaluate and assess result of projects


Qualifications:

The successful candidate for this position has a proven track record of project management and experience from working in a global company with many stakeholders. Change management implementation with regards to ways of working should be one of your main work experiences. You should have considerable work experience min 5 years.You are a great team player with experience in driving major projects in a dynamic and growing organization. You are a good communicator with strong people and networking skills who knows how to analyze and improve core business processes.

Project management qualification (PMP) or equivalent
Theoretical and practical project management knowledge
Knowledge of techniques and tools
Documented project manager experience
Experience in strategic planning, risk management and/or change management
Experience from global companies or agency regarding critical thinking and problem solving
Excellent decision-making and leadership capabilities
Conflict resolution experience
Time management skills
Able to tolerate stress
As a person, you are self-driven and a responsive team player
Being organized and structured comes natural to you
Excellent in English, both written and spoken


When you become one of us:

As a consultant at KIMM/Wise Professionals, you are always offered a market salary, wellness allowance, pension provision and connection to our collective agreement - nothing is more important to us than that you feel secure in your employment. In the same way that we place high demands on you as a consultant, we also expect you to place high demands on us as an employer. No matter where you are in your career, the consulting role at KIMM / Wise Professionals will give you knowledge and experience that you can carry with you on the way to the next exciting challenge. We also make sure that you as a consultant feel part of the gang. We therefore have consulting events and a close dialogue with you throughout your assignment. If you want to read more about what it is like to work as a consultant through us, read more here.

KIMM/Wise Professionals is the recruitment agency that designs, develops and offers sustainable consulting and recruitment solutions. We work on behalf of Sweden's strongest brands together with employers who care about their employees' job satisfaction. Our values ??- curious, brave and professional - are something that permeates our entire business. Today we are in Stockholm, Gothenburg and Malmö / Öresund. KIMM is a business area within Wise Professionals and we are specialized in roles within Communication and Marketing.

Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Please don’t hesitate to apply for the role with your resume and cover letter!

Selection is ongoing and the position may be added before the final application date - so don’t wait too long! If you would like more information or have questions about the role, please contact Johanna Treschow at [email protected] Visa mindre

Interim Project Manager for Leads Automation!

As Project manager you are responsible for leading one larger project implementing Leads automation, from start to finish. The project is already defined also the project scope, goals, and deliverables. Now we need someone to execute the transformation of the project. Facilitate communication between stakeholders Manage project team and budget Allocate project resources from other departments Create schedule and project timeline Monitor and report on proj... Visa mer
As Project manager you are responsible for leading one larger project implementing Leads automation, from start to finish. The project is already defined also the project scope, goals, and deliverables. Now we need someone to execute the transformation of the project.

Facilitate communication between stakeholders
Manage project team and budget
Allocate project resources from other departments
Create schedule and project timeline
Monitor and report on project progress
Present stakeholders’ reports on progress as well as problems and solutions
Implement and manage change when necessary to meet project outputs
Evaluate and assess result of projects


Qualifications:

The successful candidate for this position has a proven track record of project management and experience from working in a global company with many stakeholders. Change management implementation with regards to ways of working should be one of your main work experiences. You should have considerable work experience and you are a great team player with experience in driving projects in a dynamic and growing organization. You are a good communicator with strong people and networking skills who knows how to analyze and improve core business processes.

Project management qualification (PMP) or equivalent
Theoretical and practical project management knowledge
Knowledge of techniques and tools
Documented project manager experience
Experience in strategic planning, risk management and/or change management
Experience from global companies or agency regarding critical thinking and problem solving
Excellent decision-making and leadership capabilities
Conflict resolution experience
Time management skills
Able to tolerate stress
As a person, you are self-driven and a responsive team player
Being organized and structured comes natural to you
Excellent in English, both written and spoken


When you become one of us:

As a consultant at KIMM/Wise Professionals, you are always offered a market salary, wellness allowance, pension provision and connection to our collective agreement - nothing is more important to us than that you feel secure in your employment. In the same way that we place high demands on you as a consultant, we also expect you to place high demands on us as an employer. No matter where you are in your career, the consulting role at KIMM / Wise Professionals will give you knowledge and experience that you can carry with you on the way to the next exciting challenge. We also make sure that you as a consultant feel part of the gang. We therefore have consulting events and a close dialogue with you throughout your assignment. If you want to read more about what it is like to work as a consultant through us, read more here.

KIMM/Wise Professionals is the recruitment agency that designs, develops and offers sustainable consulting and recruitment solutions. We work on behalf of Sweden's strongest brands together with employers who care about their employees' job satisfaction. Our values ??- curious, brave and professional - are something that permeates our entire business. Today we are in Stockholm, Gothenburg and Malmö / Öresund. KIMM is a business area within Wise Professionals and we are specialized in roles within Communication and Marketing.

Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Please don’t hesitate to apply for the role with your resume and cover letter!

Selection is ongoing and the position may be added before the final application date - so don’t wait too long! If you would like more information or have questions about the role, please contact Johanna Treschow at [email protected] Visa mindre

People & Culture Business Partner/Talent Acquisition Partner

Uppdraget passar dig som gillar ett omväxlande arbete såsom HR-stöd till chefer/medarbetare, rekrytering av nya medarbetare och att driva olika projekt. Du motiveras av utmaningen att vara en del av en miljö där saker händer och det sker en snabb utveckling från idé till handling – i en bransch med banbrytande teknologier inom AI och maskininlärning. Rollen och teamet I din roll kommer du att arbeta nära och rapportera till CCO (Chief Culture Officer). D... Visa mer
Uppdraget passar dig som gillar ett omväxlande arbete såsom HR-stöd till chefer/medarbetare, rekrytering av nya medarbetare och att driva olika projekt. Du motiveras av utmaningen att vara en del av en miljö där saker händer och det sker en snabb utveckling från idé till handling – i en bransch med banbrytande teknologier inom AI och maskininlärning.

Rollen och teamet

I din roll kommer du att arbeta nära och rapportera till CCO (Chief Culture Officer). Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Lund och arbeta relativt självständigt. Detta är en bred roll, där du kommer att vara affärspartner till chefer och stötta dem inom alla typer av HR-relaterade områden. Utöver det dagliga stödet kommer du att vara en generalist med stor frihet, med ansvar att driva olika projekt för att utveckla HR-avdelningen.

Nyckelansvar i denna roll kommer att vara att hantera rekryteringsprocesser från början till slut samt att utveckla en rekryteringsplan för varje ledig tjänst tillsammans med rekryterande chefer och hålla kandidater informerade under processen.

Du kommer även bidra till att sätta upp nya processer inom följande områden:

• HR-ledningsstöd

• Kultur och kärnvärden

• Employer branding

• Onboarding och offboarding

• Prestationshanteringsprocess

• Lönekartläggning

• Medarbetarundersökningar

• Övergripande HR-administration

Vi söker någon med:

• Stark kompetens inom rekrytering

• Språk: Svenska och engelska på affärsnivå

• Kandidatexamen inom personal eller motsvarande utbildning

• Tidigare erfarenhet av HR-generalist eller HRBP är meriterande

Det här är ett vikariat med start jan/feb 2022 och slutar jan/feb 2023. Tjänsten är baserad i Lund, men har en flexibel arbetskultur. Vissa resor kan komma att uppstå under perioden.

Som person är du:

Vi söker en driven och ansvarsfull person, som är självgående i sitt arbete. Den vi söker är strukturerad med förmåga att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt i den här typen av roller. Naturligtvis är en hög integritetsnivå också viktig i den här typen av befattning. För att vara en framgångsrik People & Culture Business Partner på Apptus är du flexibel, och vi värdesätter en person med stor kommunikationsförmåga, som är bekväm med att interagera med alla nivåer i organisationen.

Om Apptus

Apptus ger mer än 15 år av att leverera banbrytande e-handelslösningar. Vi hjälper helt enkelt återförsäljare och varumärken runt om i världen att bättre vägleda, ge råd och inspirera shoppare längs kundresan. Vi tror starkt på kraften i automatisering – att använda AI och maskininlärning, för att nå både operativ effektivitet för varuexponeringsteam för att uppnå affärsmål, samt leverera mer relevanta shoppingupplevelser online. Genom att tillhandahålla vår flaggskeppsprodukt e-försäljning ser vi till att våra kunder har tillgång till allt detta i en enda enhetlig lösning som täcker webbplatssökning, navigering, rekommendationer, innehåll/annonser och e-postrekommendationer.

Med en snabbt växande kundbas över hela världen har Apptus sitt huvudkontor i Lund, Sverige, med försäljningskontor i London och München. På Apptus finner vi vår passion genom att vara nyfikna och genom att lösa verkliga kundutmaningar genom ständig innovation. Arbetsmiljön på Apptus präglas av ärlighet och professionalism över alla avdelningar, toppat med en stor skopa vänlighet.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Din ansökan och frågor

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du når mig, Anette Hartlin på [email protected] eller Johanna Treschow på [email protected]. Urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Junior analytisk controller till PwC!

Ansök    Dec 10    Wise Professionals AB    Controller
Till PwC:s Delivery Center söker vi nu en Operations Controller där du får vara med och forma din roll i syfte att implementera och utveckla modeller för behov och uppföljning genom analys och rekommendationer. Du kommer att arbeta nära ledningen på PwC:s Delivery Center och får genom tätt samarbete med olika delar av verksamheten möjlighet att utvecklas inom det du gör bäst. Samtidigt erbjuds du utrymme att forma och utveckla ditt arbetssätt tillsammans m... Visa mer
Till PwC:s Delivery Center söker vi nu en Operations Controller där du får vara med och forma din roll i syfte att implementera och utveckla modeller för behov och uppföljning genom analys och rekommendationer. Du kommer att arbeta nära ledningen på PwC:s Delivery Center och får genom tätt samarbete med olika delar av verksamheten möjlighet att utvecklas inom det du gör bäst. Samtidigt erbjuds du utrymme att forma och utveckla ditt arbetssätt tillsammans med engagerade, härliga och kompetenta kollegor inom Delivery Center men även med våra kollegor inom revision, revisionsutveckling och Business Control.

Inom vår Assurance-verksamhet arbetar vi med allt från stora börsnoterade bolag till små entreprenöriella företag inom varierande branscher. Du kommer arbeta i en organisation med högt tempo där det händer mycket. Du kommer ha flera kontaktytor samt arbeta på både övergripande nivå men även på regionnivå, vilket innebär att du bör tycka detta är roligt att arbeta med människor, siffror och analys. På Delivery Center sitter det idag ca 200 medarbetare som delar på stort nytt kontor på Ideon i Lund. Initialt är det ett konsultuppdrag på sex månader med chans till anställning hos PwC efter konsultperioden.

Om rollen

Förmågan att kunna prioritera och snabbt byta fokus mellan olika typer av arbetsuppgifter är viktigt för att du ska få ut det bästa av rollen. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

?     Bygga insiktsfulla och tydliga diagram i Power BI med grund i kuber med olika datakällor

?     Skapa effektiva flöden i stora mängder av data som ligger till grund för olika insatser och beslut

?     Analysera och utvärdera olika scenarier kopplat till bla beställningsläge, kapacitetsplanering och inflöde av leveranser

?     Skapa visuellt attraktiva dashboards

?     Ge rekommendationer i samband med analyser kring olika vägval och beslut

?     Göra presentationsmaterial /rapporter som innehåller beslutsunderlag

?     Ta fram rapporter vad gäller nyckeltal, uppföljningar och analyser

?     Bidra till systemutveckling genom förståelse av de kuber som grundar sig på systemen

?     Rollen inkluderar samarbete inom Assurance (revision)

Din bakgrund

För att du ska kunna växa och få ut största möjliga potential i rollen, är du en person som uppskattar ett självständigt och omväxlande arbete som kräver engagemang och ansvarstagande. Du är noggrann om kvalitén i det du gör och tycker det är motiverande att arbeta med detaljer. Du har ett genuint intresse för att bygga och utveckla goda professionella relationer och har ett stadigt driv framåt. Du har mycket goda kunskaper i Google Workspace (eller motsvarande i Excel och Powerpoint) samt har en djup teknisk förståelse och en analytisk ådra. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller universitet. Erfarenhet och kunskap i Alteryx, datakuber och Power BI är meriterande.

Om PwCs Delivery CenterPwC:s Delivery Center är en intern stödfunktion för PwC:s revisorer runt om i Sverige. Här stöttar vi revisionsteamen med olika administrativa och standardiserade moment i en revision, t ex insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna och jämförelse av data.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 700 medarbetare och 23 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 33 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 295 000 medarbetare i 156 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta konsultchef Johanna Treschow, [email protected], om du har några frågor. I denna process gör vi urval löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

People & Culture Business Partner/Talent Acquisition Partner

Uppdraget passar dig som gillar ett omväxlande arbete såsom HR-stöd till chefer/medarbetare, rekrytering av nya medarbetare och att driva olika projekt. Du motiveras av utmaningen att vara en del av en miljö där saker händer och det sker en snabb utveckling från idé till handling – i en bransch med banbrytande teknologier inom AI och maskininlärning. Rollen och teamet I din roll kommer du att arbeta nära och rapportera till CCO (Chief Culture Officer). D... Visa mer
Uppdraget passar dig som gillar ett omväxlande arbete såsom HR-stöd till chefer/medarbetare, rekrytering av nya medarbetare och att driva olika projekt. Du motiveras av utmaningen att vara en del av en miljö där saker händer och det sker en snabb utveckling från idé till handling – i en bransch med banbrytande teknologier inom AI och maskininlärning.

Rollen och teamet

I din roll kommer du att arbeta nära och rapportera till CCO (Chief Culture Officer). Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Lund och arbeta relativt självständigt. Detta är en bred roll, där du kommer att vara affärspartner till chefer och stötta dem inom alla typer av HR-relaterade områden. Utöver det dagliga stödet kommer du att vara en generalist med stor frihet, med ansvar att driva olika projekt för att utveckla HR-avdelningen.

Nyckelansvar i denna roll kommer att vara att hantera rekryteringsprocesser från början till slut samt att utveckla en rekryteringsplan för varje ledig tjänst tillsammans med rekryterande chefer och hålla kandidater informerade under processen.

Du kommer även bidra till att sätta upp nya processer inom följande områden:

• HR-ledningsstöd

• Kultur och kärnvärden

• Employer branding

• Onboarding och offboarding

• Prestationshanteringsprocess

• Lönekartläggning

• Medarbetarundersökningar

• Övergripande HR-administration

Vi söker någon med:

• Stark kompetens inom rekrytering

• Språk: Svenska och engelska på affärsnivå

• Kandidatexamen inom personal eller motsvarande utbildning

• Tidigare erfarenhet av HR-generalist eller HRBP är meriterande

Det här är ett vikariat med start jan/feb 2022 och slutar jan/feb 2023. Tjänsten är baserad i Lund, men har en flexibel arbetskultur. Vissa resor kan komma att uppstå under perioden.

Som person är du:

Vi söker en driven och ansvarsfull person, som är självgående i sitt arbete. Den vi söker är strukturerad med förmåga att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt i den här typen av roller. Naturligtvis är en hög integritetsnivå också viktig i den här typen av befattning. För att vara en framgångsrik People & Culture Business Partner på Apptus är du flexibel, och vi värdesätter en person med stor kommunikationsförmåga, som är bekväm med att interagera med alla nivåer i organisationen.

Om Apptus

Apptus ger mer än 15 år av att leverera banbrytande e-handelslösningar. Vi hjälper helt enkelt återförsäljare och varumärken runt om i världen att bättre vägleda, ge råd och inspirera shoppare längs kundresan. Vi tror starkt på kraften i automatisering – att använda AI och maskininlärning, för att nå både operativ effektivitet för varuexponeringsteam för att uppnå affärsmål, samt leverera mer relevanta shoppingupplevelser online. Genom att tillhandahålla vår flaggskeppsprodukt e-försäljning ser vi till att våra kunder har tillgång till allt detta i en enda enhetlig lösning som täcker webbplatssökning, navigering, rekommendationer, innehåll/annonser och e-postrekommendationer.

Med en snabbt växande kundbas över hela världen har Apptus sitt huvudkontor i Lund, Sverige, med försäljningskontor i London och München. På Apptus finner vi vår passion genom att vara nyfikna och genom att lösa verkliga kundutmaningar genom ständig innovation. Arbetsmiljön på Apptus präglas av ärlighet och professionalism över alla avdelningar, toppat med en stor skopa vänlighet.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Din ansökan och frågor

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du når mig, Anette Hartlin på [email protected] eller Johanna Treschow på [email protected]. Urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Även skrivit in Vi har nu julledigheter och är helt åter 10/1 2022 - Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Junior ekonom med intresse för data och analys till PwCs Delivery Center!

Ansök    Nov 22    Wise Professionals AB    Controller
Till PwC:s Delivery Center söker vi nu en Operations Controller där du får vara med och forma din roll i syfte att implementera och utveckla modeller för behov och uppföljning genom analys och rekommendationer. Du kommer att arbeta nära ledningen på PwC:s Delivery Center och får genom tätt samarbete med olika delar av verksamheten möjlighet att utvecklas inom det du gör bäst. Samtidigt erbjuds du utrymme att forma och utveckla ditt arbetssätt tillsammans m... Visa mer
Till PwC:s Delivery Center söker vi nu en Operations Controller där du får vara med och forma din roll i syfte att implementera och utveckla modeller för behov och uppföljning genom analys och rekommendationer. Du kommer att arbeta nära ledningen på PwC:s Delivery Center och får genom tätt samarbete med olika delar av verksamheten möjlighet att utvecklas inom det du gör bäst. Samtidigt erbjuds du utrymme att forma och utveckla ditt arbetssätt tillsammans med engagerade, härliga och kompetenta kollegor inom Delivery Center men även med våra kollegor inom revision, revisionsutveckling och Business Control.

Inom vår Assurance-verksamhet arbetar vi med allt från stora börsnoterade bolag till små entreprenöriella företag inom varierande branscher. Du kommer arbeta i en organisation med högt tempo där det händer mycket. Du kommer ha flera kontaktytor samt arbeta på både övergripande nivå men även på regionnivå, vilket innebär att du bör tycka detta är roligt att arbeta med människor, siffror och analys. På Delivery Center sitter det idag ca 200 medarbetare som delar på stort nytt kontor på Ideon i Lund. Initialt är det ett konsultuppdrag på sex månader med chans till anställning hos PwC efter konsultperioden.

Om rollen
Förmågan att kunna prioritera och snabbt byta fokus mellan olika typer av arbetsuppgifter är viktigt för att du ska få ut det bästa av rollen. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

?     Bygga insiktsfulla och tydliga diagram i Power BI med grund i kuber med olika datakällor

?     Skapa effektiva flöden i stora mängder av data som ligger till grund för olika insatser och beslut

?     Analysera och utvärdera olika scenarier kopplat till bla beställningsläge, kapacitetsplanering och inflöde av leveranser

?     Skapa visuellt attraktiva dashboards

?     Ge rekommendationer i samband med analyser kring olika vägval och beslut

?     Göra presentationsmaterial /rapporter som innehåller beslutsunderlag

?     Ta fram rapporter vad gäller nyckeltal, uppföljningar och analyser

?     Bidra till systemutveckling genom förståelse av de kuber som grundar sig på systemen

?     Rollen inkluderar samarbete inom Assurance (revision)

Din bakgrund
För att du ska kunna växa och få ut största möjliga potential i rollen, är du en person som uppskattar ett självständigt och omväxlande arbete som kräver engagemang och ansvarstagande. Du är noggrann om kvalitén i det du gör och tycker det är motiverande att arbeta med detaljer. Du har ett genuint intresse för att bygga och utveckla goda professionella relationer och har ett stadigt driv framåt. Du har mycket goda kunskaper i Google Workspace (eller motsvarande i Excel och Powerpoint) samt har en djup teknisk förståelse och en analytisk ådra. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller universitet. Erfarenhet och kunskap i Alteryx, datakuber och Power BI är meriterande.

Om PwCs Delivery Center
PwC:s Delivery Center är en intern stödfunktion för PwC:s revisorer runt om i Sverige. Här stöttar vi revisionsteamen med olika administrativa och standardiserade moment i en revision, t ex insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna och jämförelse av data.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 700 medarbetare och 23 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 33 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 295 000 medarbetare i 156 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta konsultchef Johanna Treschow, [email protected], om du har några frågor. I denna process gör vi urval löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Förvaltningsjurist till Institutet för mänskliga rättigheter!

Om Institutet för mänskliga rättigheter Den 1 januari 2022 kommer en ny myndighet, Institutet för mänskliga rättigheter, att inrättas. Institutet ska främja säkerställandet av de mänskliga rättigheterna i Sverige, med utgångspunkt i svensk lagstiftning och för Sverige bindande internationella förpliktelser gällande mänskliga rättigheter. Institutet ska särskilt följa, undersöka och rapportera om hur de mänskliga rättigheterna respekteras och förverkligas... Visa mer
Om Institutet för mänskliga rättigheter

Den 1 januari 2022 kommer en ny myndighet, Institutet för mänskliga rättigheter, att inrättas. Institutet ska främja säkerställandet av de mänskliga rättigheterna i Sverige, med utgångspunkt i svensk lagstiftning och för Sverige bindande internationella förpliktelser gällande mänskliga rättigheter.

Institutet ska särskilt följa, undersöka och rapportera om hur de mänskliga rättigheterna respekteras och förverkligas, lämna förslag till regeringen om de åtgärder som behövs för att säkerställa de mänskliga rättigheterna, ha kontakter med internationella organisationer och även i övrigt delta i internationellt samarbete, och främja utbildning, forskning, kompetensutveckling, information och ökad medvetenhet om de mänskliga rättigheterna. Institutet ska även fullgöra de uppgifter som en oberoende nationell mekanism har enligt konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

Inför inrättandet av institutet för mänskliga rättigheter rekryteras en erfaren förvaltningsjurist som kan bidra med juridisk kompetens för att säkerställa att institutet arbetar på rättssäkert sätt i förhållande till gällande lagstiftning. 

Om jobbet som jurist

Du kommer att ge förvaltningsrättsligt stöd till myndighetens ledning och stå för den löpande juridiska rådgivningen på myndigheten i dessa frågor. Du kommer att delta i myndighetens arbete med att utveckla rutiner och arbetssätt. Du kommer bl.a. att arbeta med:

Hantera och utreda förvaltningsrättsliga frågor
Personuppgiftsbehandling
Offentlighet och sekretess
Avtals- och upphandlingsrätt
Juridiskt stöd till medarbetarna
Informationssäkerhet
EU-rätt


Kvalifikationer

För att vara aktuell för jobbet ska du ha en juristexamen och minst 5 års erfarenhet av juridiskt arbete, varav minst 3 års aktuell erfarenhet inom offentlig förvaltning av det slag som beskrivs ovan. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande

Vi ser det som meriterande med erfarenhet av juridiskt arbete inom statlig förvaltning samt genomförd notarietjänstgöring, liksom erfarenhet och/eller engagemang inom civilsamhället.

Du ska ha följande förmågor

Vi söker dig som självständigt kan strukturera ditt arbete och ta egna initiativ. Arbetet innebär att du kommer att arbeta med komplexa och varierande frågor och du behöver ha en god analytisk och problemlösande förmåga. Du behöver också vara strukturerad och noggrann, visa på hög integritet och gott omdöme samt kunna förhålla dig till att myndigheten är i en uppbyggnadsfas och att organisation, arbetssätt och arbetsinnehåll kan komma att förändras över tid.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt

Tidsbegränsad anställning t.o.m. den 31 december 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Institutet är placerat i Lund.

Är du intresserad

Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Pål Wrange, styrelseledamot, på tel 08-16 43 19 eller HR-specialist Anna Andersson på tel. 073- 435 77 49. Fackliga kontaktpersoner är Anders Orinius för Saco-S (tel. 070-665 13 79), Roger Pettersson för Seko (tel. 08-791 42 86) och Marie-Therese Gyllhede för OFR/S (tel. 08-790 51 56). Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sista ansökningsdag är den 16 december 2021.

Kontaktpersoner
Pål Wrange

Styrelseledamot

08-16 43 19

[email protected]

Anna Andersson

HR-specialist

073-435 77 49

[email protected]

Marie-Therese Gyllhede

OFR/S

08-790 51 56

Anders Orinius

Saco-S

070-665 13 79

Roger Pettersson

Seko

08-791 42 86 Visa mindre

Kommunikatör till Institutet för mänskliga rättigheter!

Om Institutet för mänskliga rättigheter Den 1 januari 2022 kommer en ny myndighet, Institutet för mänskliga rättigheter, att inrättas. Institutet ska främja säkerställandet av de mänskliga rättigheterna i Sverige, med utgångspunkt i svensk lagstiftning och för Sverige bindande internationella förpliktelser gällande mänskliga rättigheter. Institutet ska särskilt följa, undersöka och rapportera om hur de mänskliga rättigheterna respekteras och förverkligas... Visa mer
Om Institutet för mänskliga rättigheter

Den 1 januari 2022 kommer en ny myndighet, Institutet för mänskliga rättigheter, att inrättas. Institutet ska främja säkerställandet av de mänskliga rättigheterna i Sverige, med utgångspunkt i svensk lagstiftning och för Sverige bindande internationella förpliktelser gällande mänskliga rättigheter.

Institutet ska särskilt följa, undersöka och rapportera om hur de mänskliga rättigheterna respekteras och förverkligas, lämna förslag till regeringen om de åtgärder som behövs för att säkerställa de mänskliga rättigheterna, ha kontakter med internationella organisationer och även i övrigt delta i internationellt samarbete, och främja utbildning, forskning, kompetensutveckling, information och ökad medvetenhet om de mänskliga rättigheterna. Institutet ska även fullgöra de uppgifter som en oberoende nationell mekanism har enligt konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

Inför inrättandet av institutet för mänskliga rättigheter rekryteras en kommunikatör som kan bidra till att utveckla institutets externa och interna kommunikation.

Om jobbet som kommunikatör

Som kommunikatör kommer du att arbeta med kommunikationsinsatser både strategiskt och operativt. Du kommer att ge kvalificerad rådgivning i kommunikationsfrågor till såväl institutets ledning som medarbetare. Du kommer också att arbeta med att ta fram kommunikationsplaner för institutet och på annat sätt utveckla myndighetens kommunikation. Bland dina uppgifter ingår även att producera och redigera innehåll till institutets webbplats, nyhetsbrev, pressmeddelanden, inlägg på sociala medier och intranät.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för jobbet ska du ha:

Högskoleutbildning inom media, kommunikation eller journalistik eller annan för anställningen relevant utbildning,
Minst 5 års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete,
Erfarenheter av att skriva för intranät, webb och i sociala medier och av att målgruppsanpassa texter med inslag av fackspråk,
Erfarenheter av digitala publiceringsverktyg för webb och sociala medier.


Du har breda kunskaper inom kommunikationsområdet och om att identifiera kommunikationsbehov. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenheter av:

Arbete i flera olika sektorer såsom offentlig verksamhet, civilsamhället och näringslivet och därmed bred förståelse och kunskap om olika målgrupper
Arbete med att stödja chefer och ledning i kommunikationsfrågor
Arbete med bildhantering, foto och film
Strategiskt och operativt kommunikationsarbete i internationella sammanhang
Produktion av olika typer av kommunikationsmaterial, t.ex. broschyrer och presentationer
Kontakter med media


Du ska ha följande förmågor

Vi söker dig som är van att hantera utmaningar, är en god stilist och kan formulera budskap som når fram i olika kommunikationskanaler. Du har hög integritet, tar initiativ och kommer med idéer. Du är självgående och kan arbeta under tidspress och du har lätt för att skapa nya kontakter och upprätthålla goda relationer internt och externt. Myndigheten befinner sig i en uppbyggnadsfas och du behöver kunna förhålla dig till att organisation, arbetssätt och arbetsinnehåll kan komma att förändras över tid.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt

Tidsbegränsad anställning t.o.m. den 31 december 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Institutet är placerat i Lund.

Är du intresserad?

Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Pål Wrange, styrelseledamot, på tel. 08-16 43 19 eller HR-specialist Anna Andersson på tel. 073- 435 77 49. Fackliga kontaktpersoner är Anders Orinius för Saco-S (tel. 070-665 13 79), Roger Pettersson för Seko (tel. 08-791 42 86) och Marie-Therese Gyllhede för OFR/S (tel. 08-790 51 56).

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sista ansökningsdag är den 16 december 2021.

Kontaktpersoner
Pål Wrange

Styrelseledamot

08-16 43 19

[email protected]

Anna Andersson

HR-specialist

073-435 77 49

[email protected]

Anders Orinius

Saco-S

070-665 13 79

Marie-Therese Gyllhede

OFR/S

08-790 51 56

Roger Pettersson

Seko

08-791 42 86 Visa mindre

Are you a HR Tech Specialist and ready for the next step in your carrier?

About the role Axis have a team of HR Tech specialists who owns and develop the technical landscape in the HR domain in close collaboration with HR colleagues and Information systems. HR Tech has an important role in Axis HR agenda; an agenda that emphasize digitalization in their journey to support a growing Axis. Joining the HR Tech team means joining a collaborative, curious and driven team, who value togetherness and embrace new ideas. You’ll be surr... Visa mer
About the role

Axis have a team of HR Tech specialists who owns and develop the technical landscape in the HR domain in close collaboration with HR colleagues and Information systems. HR Tech has an important role in Axis HR agenda; an agenda that emphasize digitalization in their journey to support a growing Axis.

Joining the HR Tech team means joining a collaborative, curious and driven team, who value togetherness and embrace new ideas. You’ll be surrounded by competent, supportive, and open colleagues, not only in the team, but within HR and the whole of Axis. 

What you’ll do at Axis as an HR Tech Specialist

As an HR Tech Specialist at Axis you’ll identify and configure technical solutions to enable HR to deliver value to candidates, employees, HR and managers primarily through our Workday solution. You will be part of and lead various projects and initiatives covering continuous improvements as well as implementation of new modules. Your role will include:

Translating business requirements into technical solutions; all the way from identifying a solution to configuration and implementationBeing the technical owner of specific functions within the HR tech landscapeTogether with the colleagues in HR Tech, own and develop the Core HCM functionAct as expert support on HR Tech related incidents & requestsRunning release management for your functionsKeeping up to date with tech trends and innovations

In your role as HR Tech Specialist you’ll work with a lot of different stakeholders and great colleagues across the globe, where your ability to communicate complex topics in a digestible way will be key.

Who are you?

We believe you are a driven, efficient, and structured HR Tech Specialist that love working with people as well as systems. You have previously worked with cloud based global HR Solutions, preferably Workday, and have knowledge of HR processes. As a person you are motivated by working in a high-pace organization where you can deliver results together with your colleagues and when you can enable an excellent employee experience through technology. You have a proactive mindset, where finding possibilities to improve and create new ideas comes naturally and is something you enjoy.

We'd love to hear that you have:

A university degree in HR (or similar field) in combination with experience and knowledge from IT or IT (or similar field) in combination with HR experience 3-5 years’ experience of a similar positionExperience of working with Workday, preferably configuration experienceKnowledge in Core HCM (and if you have been working with Absence, Time tracking or Payroll that is a plus)Excellent skills in English, both verbally and in writing

 Some travel will be required for this position.

What Axis have to offer

On top of all the exciting things I’ve described above about this position and the fantastic team you will be working with; we can offer you a workplace where Axis truly care about their employees and their success. Axis are proud of their fantastic culture that is characterized by openness, curiosity, trust, and honesty and that they always walk the talk.

Want to know more?

In this recruitment Axis cooperates with Wise Professionals. Since we review applications and select potential candidates on a continuous basis, register your application as soon as possible. Position can be filled before last application day. If you have any questions, please contact Johanna Treschow (Johan[email protected]) or Anette Hartlin ([email protected]) Visa mindre

Service minded administratör till STANLEY Security i Lund!

Till STANLEY Security söker vi nu en service minded administratör. Dina dagar på jobbet kommer fyllas med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på initialt 12 månader. Tjänsten är placerad delvis på STANLEY Security kontor i Lockarp ca 2 dagar i veckan och resterande dagar ute hos kund i cent... Visa mer
Till STANLEY Security söker vi nu en service minded administratör. Dina dagar på jobbet kommer fyllas med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta självständigt men samtidigt agera spindeln i nätet gentemot dina kollegor och kunder. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på initialt 12 månader. Tjänsten är placerad delvis på STANLEY Security kontor i Lockarp ca 2 dagar i veckan och resterande dagar ute hos kund i centrala Lund. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Ditt uppdrag

Som administratör på STANLEY Security kommer du att tillhöra ett större serviceteam om 20 kollegor. Du kommer att jobba nära ett fåtal servicetekniker och rapportera till Servicechef.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att handlägga och administrera inkommande ärenden från kund. Ärendena som du kommer att hantera är säkerhetsklassificerad information och du förväntas kunna kategorisera och prioritera. Arbetsuppgifter i korthet:

Arbeta ute hos kunden i deras servicedesksystem, ta emot och hantera serviceanmälningar, hantering av reservdelslager, dokumentation av materialFramställa fakturaunderlag samt uppföljning av serviceuppdrag Daglig support till servicetekniker både på kundsite i Lund samt stötta övriga delar av serviceorganisationen i MalmöUppdatera och underhålla administrativa registerArbeta med materialbeställningar samt kontering av fakturor

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat i en administrativ roll och är van vid att arbeta i ärendehanteringssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med säkerhetsklassificerad information. Vi lägger stor vikt på din kommunikativa förmåga, både i tal och skrift.

Rollen ställer höga krav på att kunna arbeta självständigt och att du har förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter samt att du är noggrann och detaljfokuserad. Du har en fallenhet av att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter utan att tappa fokus. Vi ser även att du har en hög servicegrad i ditt DNA. För den specifika tjänsten är det viktigt att du har möjlighet att förhålla dig till fasta arbetstider på kontoret (8:00-16:30)

Om STANLEY Security

STANLEY Security Sverige är ett tekniskt säkerhetsföretag som är verksamma över hela landet. Vi är +900 st medarbetare och har över 30 kontor. Vi växer och efterfrågar ständigt ny kompetens! Är du intresserad av att jobba hos oss? Besök https://stanleysecurity.se och läs mer om oss och hur det är att arbeta på STANLEY Security Sverige.

Våra kunder finns i alla sektorer, i alla storlekar och i alla områden – från den stora internationella handelskedjan till det lilla kontoret på landsbygden. Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna. Navet för våra tjänster är vår Säkerhetscentral – där våra kunders säkerhet hanteras och nya tjänster ständigt utvecklas. Många av våra kunder uppskattar också de utbildningar och analystjänster vi erbjuder.

STANLEY Security- For those who make the world safer.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvarig för rollen är Konsultchef Johanna Treschow, [email protected] .

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Interim Senior Project Manager to a Global Company in Lund!

The Digital transformation team is part of the Corporate Marketing department with the mission to drive digital transformation and enable digital marketing both in corporate and regional marketing. You will be part of a tight team of digital marketers, project managers and technology owners. As Project manager you will play an active role in driving change towards smart and efficient digital transformation by optimizing our cross-functional processes. You... Visa mer
The Digital transformation team is part of the Corporate Marketing department with the mission to drive digital transformation and enable digital marketing both in corporate and regional marketing. You will be part of a tight team of digital marketers, project managers and technology owners.

As Project manager you will play an active role in driving change towards smart and efficient digital transformation by optimizing our cross-functional processes. You are responsible for guiding projects from start to finish; from planning and execution to closure and hand-over, while remaining aligned with the strategy, commitments, and goals of the organization.

Help define project scope, goals, and deliverablesFacilitate communication between stakeholdersDefine tasks and required resourcesManage project team and budget (if applicable)Allocate project resources from other departmentsCreate schedule and project timelineMonitor and report on project progressPresent stakeholders’ reports on progress as well as problems and solutionsImplement and manage change when necessary to meet project outputsEvaluate and assess result of projects

Qualifications:

The successful candidate for this position has a proven track record of project management and experience from working in a global company with many stakeholders. Change management implementation with regards to ways of working should be one of your main work experiences. You should have considerable work experience min 5 years.You are a great team player with experience in driving major projects in a dynamic and growing organization. You are a good communicator with strong people and networking skills who knows how to analyze and improve core business processes.

Project management qualification (PMP) or equivalent Theoretical and practical project management knowledgeKnowledge of techniques and toolsDocumented project manager experienceExperience in strategic planning, risk management and/or change managementExperience from global companies or agency regarding critical thinking and problem solvingExcellent decision-making and leadership capabilitiesConflict resolution experienceTime management skillsAble to tolerate stressAs a person, you are self-driven and a responsive team playerBeing organized and structured comes natural to youExcellent in English, both written and spoken

When you become one of us:

As a consultant at KIMM/Wise Professionals, you are always offered a market salary, wellness allowance, pension provision and connection to our collective agreement - nothing is more important to us than that you feel secure in your employment. In the same way that we place high demands on you as a consultant, we also expect you to place high demands on us as an employer. No matter where you are in your career, the consulting role at KIMM / Wise Professionals will give you knowledge and experience that you can carry with you on the way to the next exciting challenge. We also make sure that you as a consultant feel part of the gang. We therefore have consulting events and a close dialogue with you throughout your assignment. If you want to read more about what it is like to work as a consultant through us, read more here.

KIMM/Wise Professionals is the recruitment agency that designs, develops and offers sustainable consulting and recruitment solutions. We work on behalf of Sweden's strongest brands together with employers who care about their employees' job satisfaction. Our values ??- curious, brave and professional - are something that permeates our entire business. Today we are in Stockholm, Gothenburg and Malmö / Öresund. KIMM  is a business area within Wise Professionals and we are specialized in roles within Communication and Marketing.

Interested?

Does this sound like the perfect next step for you? Great! Please don’t hesitate to apply for the role with your resume and cover letter!

Selection is ongoing and the position may be added before the final application date - so don’t wait too long! If you would like more information or have questions about the role, please contact Johanna Treschow at [email protected] Visa mindre